מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהאמירה07/06/2010
שלום, רציתי לדעת מה מומלץ לי לאכול על מנת לשפר את סיכויי הפריון שלי?יתכן ויש לי שחלות פוליציסטיות...באמת על קצה המזלג , כיוון לא מבקשת תפריטים מפורטים אני מבינה בהחלט...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
אהרון רזון07/06/2010רבים משייכים שחלות פוליציסטיות לעודפי אנדרוגן (טסטוסטרון). כמו כן, הן משויכות גם ל - היפראינסולינמיה-עודפי אינסולין בדם.
ישנו טיפול הנטרופתי באמצעות צמחי מרפא המתרכז באיזון הורמונלי ובהורדת רמות האינסולין.
ליתר פירוט אני מציע לפנות לפורום נטורופתיה.
מבחינת דיאטה, הדגש הוא על הרזיה ..
מומלצת דיאטה עשירה בירקות, פירות, דגים עתירי אומגה3, ודלה במוצרי חלב ושומנים רווים.
יש להמנע מאכילת פחמימות מזוקקות, סוכר וממתקים, ובכלל מאכלים בעלי אינדקס גליקמי גבוה.
כמו כן פעילות גופנית מומלצת ביותר .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובה על קורנפלקסroni07/06/2010
שלום אני מאוד אוהבת קורנפלקס...את כל הסוגים וכשאני מסתכלת על הקלוריות זה לא הרבה....
למשל שוגי מצופה סוכר זה 110 קלוריות ל30 גרם
וקוקומן 113 קלוריות ל30 גרם
עכשיו אני מנסה להפחית במשקל והשאלה שלי האם זה בסדר שאני אוכל 30 גרם מידי בוקר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קורנפלקס
נטעחן ליבנה07/06/2010לי שלום,
ממה שאת מספרת אני מבינה שאת אוהבת קורנפלקס מכל הסוגים.
כאשר ברצונך לרדת במשקל עליך לשנות את אורח חייך לחיים בריאים יותר, תזונה נכונה בשילוב עם פעילות גופנית.
שוגי וכל קורנפלקס ממותק הינו ממתק ולא מזון.
לדוגמא לילדים כאשר נותנים מנת ממתק ביום- מנת קורנפלקס בתוספת חלב =מנת ממתק
במבוגרים לא הייתי ממליצה על מנת ממתק/חטיף של מעל ל-120 קלוריות/יום.
אם קורנפלקס הוא משאת נפשך, העדיפי את הקורנפלקסים הלא ממותקים שמכילים יותר סיבים תזונתיים, כמו מיני הברנפלקסים ודגני הבוקר העשירים בסיבים ודלים בסוכר.
המון בהצלחה
נטעחן ליבנה
דיאטנית קלינית, B.Sc* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהLI
ד''ר רוני חרמון08/06/2010ובתנאי שזה יסתדר עם סה"כ הקלוריות היומי שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- REDIKTOLMIKE06/06/2010
הי
בת 37 , חמישה חודש אחרי לידה
לא מצליחה לרדת במישקל
אוכלת מאוזן
1.61 71 קג
מה ידוע על התרופה תרידיקטול לנושא שלי
נא צינו גם את כל התופעות לואי אם יש
האם צריך מירשם רופא?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי רווית
ד''ר רוני חרמון06/06/2010רדוקטיל תרופה לדיכוי התאבון תופעות לוואי הפרעות שינה עצבנות יובש בפה וכאבי ראש שני מינונים 10 ו 15 מ"ג. דרוש מרשם רופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרדוקטיל
ד``ר נסטור ליפובצקי07/06/2010רווית שלום,
התרופה רדוקטיל לא מתאימה לנתונים שלך. קשה לי להאמין שתמצאי רופא שיסכים לתת לך אותה כך שמבחינתך אין טעם להתעניין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיאטה באמצעות מכון אברמסוןנועל'ה06/06/2010
קצת עליי: גובהי הוא 1.72 ומישקלי הוא 90 גילי 21.
הייתי מעוניינת לשמוע בבקשה ממי שהיתנסה וממי שיודע עד כמה עוזרת הגמילה מסוכרים וגלוטן של מכון אברמסון? האם אחוזי ההצלחה הם באמת 80 אחוז כמו שאומרים? האם הטיפול מצדיק את המחיר הגבוה? האם קיימים סיכונים בריאותיים בטיפול שכזה? אשמח לשמוע עוד חוות דעת וייעוץ בעניין טיפול במכון זה.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך...
נטליקי16/01/2013הגעתי לכאן במקרה ראיתי ששאלת על אברהמסון אז נכנסתי אבל אולי אין מקרה.
אני עשיתי את הטיפול אצלם לפניי כמעט שלוש שנים. הגעתי במצב של השמנה שבחיים לא הייתה לי, בתיכון הייתי שחיינית ורק בצבא הגעתי למצב שאני מתחילה לעלות במשקל ותוך שנתיים של שירות עליתי 40 קילו (נשמע הזוי אבל זאת האמת העצובה. האוכל הצבאי זה אחד מהזוועות הגדולות שיש).
כשיצאתי לאזרחות הבנתי כמה רע המצב שלי. לא יצאתי מהבית כי צחקו עליי בפנים ומאחורי הגב. הכי כאב לי שאני בגיל שכל החברות יוצאות, ואני לא יכולתי אפילו לחשוב על בן זוג כי הבטחון העצמי שלי היה כל כך נמוך.)
אמא שלי החליטה לעשות מעשה ורשמה אותי לאברהמסון. הייתי מאוד חסרת אמון כי ניסיתי הרבה דיאטות ולא הייתה לי טיפת מוטיבציה להתאכזב שוב... אבל זכיתי בחיים שלי בחזרה בזכות אמא שלי, כי אחרי הטיפול התחילה ירידה משמעותית במשקל (אבל שתדעי שמאוד חשוב להקשיב לעצות של היועצים שלהם ולא להרגיש ראש גדול כי היו לי כמה נפילות ולמדתי את זה בדרך).
ירדתי 37 קילו בסה"כ. אני מרגישה בגיל שלי סוף סוף, בלי האוהלים שלבשתי, אחריי שנים של זלזול במראה החיצוני אני מתלבשת יוצאת מבלה...
אני מקווה שעזרתי לך, בהצלחה!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנועל''ה
ד``ר נסטור ליפובצקי06/06/2010נועה שלום,
אני מניח שהשאלה מיועדת לגולשים ולא למומחים, כך שמי שהיה בטיפול באותו המקום מוזמן להגיב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה דוקטור...בנוסף לתגובות הגולשים
נועל'ה06/06/2010אשמח לשמוע גם חוות דעת מקצועית כמו שלך בעניין דיאטות מסוג זה.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמועל''ה
ד``ר נסטור ליפובצקי07/06/2010לא ממש מכיר מה הם עושים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםגבי05/06/2010
יש לי 2 שאלות בבקשה1.האם כף טחינה שווה ערך לכף שמן זית?2.בצהריים אני אוכל 6 פרוסות לחם עם 3 פרוסות פסטרמה .האם הפסטרמה היא המנת הבשר היומית ואפשר לאכול בערב למשל עוף|קציצות עם אורז|פסטה. באותו היום שאני אוכל בצהריים פסרמה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גבי
ד``ר נסטור ליפובצקי06/06/20101. נכון
2. לא רואה בעיה כלשהי, מותר לאכול גם וגם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיאטת חלבוניםעוד אחת05/06/2010
אהרון ערב טוב,
אני מעוניינת לרדת כ- 7 קילו בדיאטת חלבונים. האם אני יכולה לאכול גם פירות וגם עדשים? חשוב לציין שאיני אוכלת דברי חלב וביצים.
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליבי
ד``ר נסטור ליפובצקי06/06/2010שלום,
אענה לך למרות שהשאלה מופנית לאהרון,
כשמדברים על דיאטת חלבונים הכוונה היא לדיאטת מופחתת פחמימות, זאת אומרת כזאת שמכילה כ-30 % פחמימות, כך שמותר לך שהפחמימות תהינה מספר פרות וקטניות.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהובנוסף
אהרון רזון06/06/2010בדיאטת חלבונים אוכלים את הפירות כארוחה נפרדת, רצוי בחלק הראשון של היום. לא יותק מדי עדשים
בגלל התכולה הגדולה של פחמימות.
הייתי מציע לך להרבות באכילת דג טרי איכותי צלוי עם שפע של ירקות טריים. עוזר באופן משמעותי להרזיה בנוסף ליתרונות בריאותיים ניכרים והוא אידאלי לדיאטת חלבונים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
עוד אחת06/06/2010תודה על תשובתכם אהרון וד"ר נסטור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אהרון! אני צריכה את עזרתך!!רוצהלהיותרזה05/06/2010
האם אחרי שתיית ליטר מיים ושתי כוסות קפה ואכילת אגס (לדוגמא) בבוקר ונשקלתי.....הגיוני שהמשקל יעלה ב-2 ק"ג ????? אני לא מבינה מה קורה פה הייתי במשקל X ואחרי מה ששתיתי ואכלתי ראית את אותו האיקס אבל עם תוספת של 2 ק"ג...!!! אני בחרדה שאני עליתי באמת במשקל ושזה לא בגלל מה ששתיתי ואכלתי ובאמת ככה אני שוקלת...השאלה שלי היא כזאת : כמה ק"ג עולים אם נשקלים בבוקר אחרי שכבר אכלת ושתית?? ?
בבקשה תשובה,אהרון וכמובן תודה רבה לך מראש =)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא הגיוני
אהרון רזון06/06/2010התוספת למשקל הגוף לא יכולה להיות גדולה יותר ממשקל האוכל + השתייה שנכנסו בין שתי השקילות.
או שאת לא שקלת נכון את מה שאכלת ושתית או לפחות אחת משקילות הגוף אינה מדוייקת.
השאלה השניה אינה ברורה. כמה ק"ג לעומת מתי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואי,אהרון...
רוצהלהיותרזה06/06/2010אני לא מבינה למה אתה מתכוון? ליטר וחצי של מים לא שוקל קילו וחצי?? מה לא הגינוי? בבקשה תסביר לי...אה ו..לעומת מתי...שבועיים בערך נראה לי אם הבנתי נכון למה התכוונת....בכל אופן תמיד תודה =)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתבלבלתי
רוצהלהיותרזה06/06/2010כמה ק"ג לעומת מתי?
תשובה לשאלתך:
לעומת הבוקר אחרי צואה ולפני שאכלתי ושתיתי
לעומת הבוקר אחרי שתייה ואכילה
בכמה ק"ג אמור להיות ההבדל והאם זה הגיוני שהמשקל יראה לעומת X שני ק"ג יותר רק כי אכלתי ושתיתי מלא מיים...
מקווה שהבנת אותי...=)
(תודה לך חח)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהההבדל לא יכול להיות יותר
אהרון רזון06/06/2010מהמשקל הכולל של כל מה שאכלת ושתית.
לא הייתי מציע לך לעסוק באופן אובססיבי בשקילות ובטח שלא אחרי כל ארוחה ואפילו לא כל יום. זה לא נותן שום אינדירציה לגבי ההרזיה האמיתית. מספיק להשקל לכול היותר פעם בשבוע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליטר או ליטר וחצי?
אהרון רזון06/06/2010החישוב לפי ההודעה שלך הוא:
ליטר מים (1 ק"ג) + 2 כוסות קפה (300 -400 גר) + אגס (200 גר) = 1500-1600 גר.
זה פחות מ2 ק"ג.. אם טעית בהודעה הראשונה ולמעשה שתית 1.5 ליטר מים, אזי העליה במשקל כן מוסברת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמציון! עכשיו הבנת אותי..=)
רוצהלהיותרזה06/06/2010אכן שתיתי ליטר וחצי של מיים (מקווה שזה לא מוגזם)
ואתה באמת צודק ברמות!! עדיף לטובתי לא להשקל באובססיביות (כי זה דיי קורה לי ואני מנסה להפסיק עם זה...אל תשכח שיש לי עבר של הפרעות אכילה והפרעות מדימוי גוף)
ואם אתה רוצה לדעת?-ירדתי עוד קצת במשקל מאז מה שאמרתי לך פעם הקודמת...
המון המון תודה,אהרון רזון!!! =)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליטר וחצי על הבוקר ועוד 2 כוסות קפה
אהרון רזון06/06/2010זה מוגזם. סתם עומס על הכליות. גם יותר מדי קפה לא טוב ובטח שלא שתי כוסות בבת אחת.
ברכות על המשך הירידה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהובקשר לירידה במשקל :)
רוצהלהיותרזה06/06/2010תחזיק לי אצבעות, אהההררוווןןןןןןןןןןןן חח באמת!!! אני דווקא מתקדמת יפה אז תחזיק לי אצבעות!!!! =) חחח אני אגלה לך בסוף אל תדאג,אני רוצה פשוט שזאת תיהיה הפתעה (אגב הייתי היום בחדר כושר לשמחתי הצלחתי לרוץ/ללכת 70 דקות ואני דיי גאה בעצמי..ואתה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאהרון...=)
רוצהלהיותרזה07/06/2010טוב,נכנעתי...אני שוקלת 76 ק"ג!!!!!!!!!!!!!!! זוכר שהתחלתי מ-82 ק"ג????? אז תענה על שאלתי : אתה לא גאה בי? עוד 4 ק"ג נשארו ינשאאללללההההההההה =)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיפה מאוד!
אהרון רזון07/06/2010אני משתתף בשימחתך וגאוותך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחילות והקאות מקפה שחורחגית04/06/2010
בעלי,בן 34, שותה קפה שחור על הבוקר ללא אוכל כבר שנים.בזמן האחרון יש לו בחילות והוא מקיא כמה דקות אחרי שתיית הקפה. ניסה להחליף קפה וגם את הסוכר, אבל ללא שינוי.יכול להיות שהוא פיתח איזו אלרגיה או שיש שקורה משהו בגוף שמגיב בצורה כזו פתאום באמצע החיים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חגית
ד``ר נסטור ליפובצקי06/06/2010שינסה קודם כל לא לשתות את הקפה בבוקר, אם התופעה חולפת אז כמובן צריך להפסיק את הקפה בבוקר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקוקה לעזרה!נוי03/06/2010
שלום רב
שמי נוי ואני בת 18 גובה 1.57 בזמן האחרון אני מתחילה ממש להרזות והרבה מעירים לי על זה..אני שוקלת 47 ורוצה לעלות קילו שתיים ולשמור על הגיזרה איך עושים את זה? כיצד אני צריכה לאכול? מה לאכול?
אני לא אוכלת מסודר ב-כ-ל-ל לפעמים אני לא אוכלת ארוחות בוקר מרשה לעצמי לאכול שטויות לא סדירה עם עצמי וקשה לי לאכול סדיר! ואני לא יודעת מה לעשות !!
שנה שעברה אולי קצת יותר שקלתי 54 והייתי ממש שמנה ואני ממש לא רוצה לחזור להיות מה שהייתי פעם..אני גם רוצה להתחיל לעשות ספורט עמ"נ לחטב את הגוף וזה כן יגרום לי לרדת במשקל..
אשמח אם תעזרו לי.
תודה.
נוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי נוי
ד''ר רוני חרמון06/06/2010את חייבת לפנות דחוף ליעוץ רפואי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בולמוס אכילה - השמנהלאלי03/06/2010
האם ניתן להשמין מבולמוס אכילה חד-פעמי?
אני בדיאטה כרגע אבל אתמול היה לי בולמוס ענקי שכלל בין היתר שוקולדים למיניהם, ופלים, עוגיות ועוגות, חטיפי בוטנים ושומשום, במבה/ביסלי ודומיהם וכ'ו.
היום חזרתי לשגרה אבל אני מודאגת שעליתי במשקל...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בולמוס
ד``ר נסטור ליפובצקי06/06/2010אם היה מדובר במשהו חד פעמי, ההשפעה תהיה קטנה, אם קורה לך כל כמה ימים את את מאזנת את ההכנסה הקלורית וקרוב לודאי תתקשי לרדת במשקל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשירן03/06/2010
היי רציתי לשאול: אני בת 25, כשהייתי קטנה בת 14-הייתי שמנה והורדתי 20 ק"ג ממשקלי בעזרת שומרי משקל, מאז אני מנסה לשמור על משקלי כ- 55 ק"ג, אך הגעתי למצב שאני צורכת ממש קצת קלוריות - כ- 800 קלוריות ליום ואם אני אוכלת יותר מזה אני משמינה, הבנתי שבגלל שכל החיים אני בדיאטה הגוף שלי התרגל לצריכה מועטה של קלוריות ובגלל זה אני משמינה אם אני אוכלת יותר מזה.
השאלה שלי היא האם זה הפיך? כיצד אני יכולה להחזיר את הגוף שלי למצב שאני יכולה לאכול יותר קלוריות ליום מבלי להשמין?
אשמח לשמוע תשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה התייחסות
שירן05/06/2010בבקשה התייחסות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשירן
ד``ר נסטור ליפובצקי06/06/2010הי שירן,
הגוף לא אמור להתרגל לדיאטות. נכון שאם הורדת את מסת הגוף, הוא זקוק לפחות אנרגיה. את צריכה להתחיל לאכול יותר ולעסוק ביותר פעילות גופנית כדי לשמור על המשקל תוך כדי כך שתאכלי יותר.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיאטה לניקוי רעליםמיטל02/06/2010
שלום
אני רוצה להתחיל בדיאטה ורציתי לעשות קודם כול דיאטה לניקוי רעלים יש לי כמה שאלות בנושא:
1. האם זה מזיק, האם כדי לעשות את זה כי אני מרגישה שהגוף שלי די מלא אפילו אם אני לא אוכלת
1. בדיאטה הזאת יורדים הרבה מאוד תוך זמן קצר האם מה שהורדתי עולה בחזרה או שאם אני מפסיקה את הדיאטה ואחריה עוברת לתזונה נכונה המשקל נשאר כמו שהוא?
תודה מראש
זה באמת יעזור לי מחכה לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניקוי רעלים - גימיק מסחרי.
אהרון רזון06/06/2010נטורופת שיקרא את תגובתי יכעס עלי. בטח שבפורום נטורופתיה תקבלי עידוד והנמקה.
1. לא חייב להזיק אם לא תעשי משהו לא אחראי כמו למשל שתיית מים בלבד במשך כמה ימים .
2. מי שיורד מהר על ידי דיאטה לא מושכלת יש כל הסיכוי שיעלה מהר עם הפסקתה אך לא חובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סוכרזיתדנה02/06/2010
למה סוכרזית לא בריא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סוכרזית הינו חומר לא טבעי
אהרון רזון02/06/2010הוא למעשה חומר כימי מיוצר בתהליף תעשייתי ועושה בין היתר "חיים קשים" לכבד. זה הדין לגבי כל הכימיקלים שמכניסים לגוף כולל תרופות.
יחד עם זאת, מומלץ למעוניינים בהרזיה להחליף את הסוכר בסוכרזית בכמות מאוד מוגבלת בגדר הרע במיעוטו. יש גם ממתיק טבעי דל קלוריות :סטיביה. מומלץ להשתמש בו במקום סוכרזית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תזונה נכונהנוי02/06/2010
שלום רב
שמי נוי ואני בת 18 בזמן האחרון אני מתחילה ממש להרזות והרבה מעירים לי על זה..אני שוקלת 47 ורוצה לעלות קילו שתיים ולשמור על הגיזרה איך עושים את זה? כיצד אני צריכה לאכול? מה לאכול?
אני לא אוכלת מסודר ב-כ-ל-ל מרשה לעצמי לאכול שטויות ואני לא יודעת מה לעשות
שנה שעברה אולי קצת יותר שקלתי 54 והייתי ממש שמנה ואני ממש לא רוצה לחזור להיות מה שהייתי פעם..אני גם רוצה להתחיל לעשות ספורט עמ"נ לחטב את הגוף וזה כן יגרום לי לרדת במשקל..
אשמח אם תעזרו לי.
תודה.
נוי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם אפשר שתעזרו לי בבקשה..
נוי02/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ציינת גובה
אהרון רזון02/06/2010תארי את התפריט היומי כולל כמויות וחלוקה לפי ארוחת ונראה מה אפשר לשפר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחסור בחלבוןאינה01/06/2010
שלום. תהיתי האם יש תוספי תזונה שמשלימים מחסור בחלבון. אני אוכלת מסודר, כל יום בצהריים אוכלת מנת טופו/ קטניות+דגנים/ דג, וכמעט כל יום אוכלת ביצה, ובנוסף בדרך כלל גבינה בבוקר. לפי בדיקת דם לא חסר לי ברזל ולא B12 , ובכל זאת יש לי נשירת שיער כבר הרבה זמן ואני מפחדת שעוד מעט לא ישאר...
חשבתי שאולי חסר לי חלבון ורציתי לשאול האם קיימים תוספים למקרה של חסר, ואם לא, האם יזיק לקחת תוספים שמיועדים לספורטאים? ואילו תוספים בדיוק הם אפשרות טובה?
תודה רבה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דרך אגב
אינה01/06/2010כבר התייעצתי על נושא נשירת השיער עם הרופאה שלי והיא שלחה אותי לבדיקות דם שיצאו תקינות (ביניהן מה שציינתי).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא בטוח שחסר לך חלבון
אהרון רזון02/06/2010לנשירת שער יכולות להיות הרבה סיבות. לפי מה שאת כותבת התזונה שלך מכילה מספיק חלבון והוא גם מגוון. תוספי חלבון למיניהם יכולים להיות בעייתיים, בעיקר אם לוקחים אותם ללא צורך.
גם יותר מדי חלבון אינו בריא, על אחת כמה וכמה אם מקורו בתוסף מתועש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)