מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פייבר 1אני18/06/2010
שלום, בזמן האחרון התחלתי לאכול הרבה סיבים תזונתיים. אני אוכלת הרבה ירקות בקליפתם וגם אוכלת הרבה דגנים מסוג פייבר 1. ב100 גרם יש 47 גרם סיבים וביום יוצא שאני אוכלת בסביבות 150 גרם.
אני בת 15, שוקלת 48 גובה 1.61 ואני אמורה לצרוך 25 גרם סיבים ליום. אין לי שום בעיה רפואית. האם יכול להגרם לי נזק מצריכה מוגברת של סיבים? האם זה מנפח את הבטן?
תודה מראש! :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי לאני
ד''ר רוני חרמון19/06/2010סיבים בדרך כלל אינם מעוכלים במעי אבל הם חשובים ולכן רצוי לשמור על כמות סבירה במקרה שלך לא רואה בעייה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנפיחות?
אני19/06/2010תודה רבה, בזמן האחרון הבטן שלי נפוחה, האם יש קשר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני
ד``ר נסטור ליפובצקי19/06/2010כן. אם את אוכלת כמות גדולה מדי של סיבים, אלולה להתפתח נפיחות. גם כמות גדולה מדי יכולה לפגוע בספיגת ויטמינים ומינרלים. כך מצוין שאת אוכלת סיבים אבל על תגזימי אם מדובר בעניין יום יומי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחם שיפוןחיים18/06/2010
האם לחם שיפון 100% עדיף על 70%?
(אני חייב לציין שה100% ממש לא קל לאכילה).
האם לדיאטת כבד-שומני מומלץ לאכול דווקא את הלחם בעל אחוז שיפון גבוה יותר?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תלוי בכמות יומית ולדעתי אין חשיבות
ד''ר רוני חרמון19/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הי..זאת שוב אני (:רוצהלהיותרזה18/06/2010
o.k אז עכשיו אני שוקלת 74 סוף סוף ונותר לי רק עוד 2-3 ק"ג להוריד כדי להחשב במשקל תקין (לפי ה-BMI שחישבתי)
אבל עכשיו מתחיל החשש האמיתי...ברור לי שכל הסיפור הזה לא נגמר וגם לא יגמר ושתמיד אני אהיה צריכה לעסוק ב-פ"ג ולאכול בריא ונכון..אבל עדיין עולה בי החשש שאני לא אצליח...כי הרי ידוע שלשמור על המשקל זו היא משימה הרבה יותר קשה מאשר לרדת במשקל.....אהרון,אני לא בדיוק יודעת למה הפסקת להגיב להודעות שלי אבל אם אתה עדיין שם,אני צריכה את עצתך...בכל אופן,תמיד,תודה =)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני לא מקצועית אבל עברתי את זה
coral18/06/2010אני ירדתי 20 ק"ג בערך לפני 15 שנה. עליתי בכל לידה אבל חזרתי למשקל שלי.
אני לא יודעת למה אומרים שזה קשה יותר.
זה הרבה יותר קל
את כבר שם. מרגישה טוב עם עצמך, נראית טוב. כייף לקנות בגדים. הביטחון עולה. את יודעת יפה מה יש לך להפסיד ואת לא רוצה שזה ייקרה. המוטיבציה לשמור על המשקל עולה
וגם אם פעם אחת אחרי חופש או משהו אז מקסימום תעלי פתאום 2-3 ק"ג. זה הרבה יותר קל להוריד 2-3 ק"ג מאשר לדעת שאת צריכה לרדת כמות גדולה יותר. אז שומרים קצת יותר תקופה ויורדים אותם.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך! זה מאוד מעודד אותי! :)
רוצהלהיותרזה18/06/2010אני מקווה שאכן את צודקת ואני אצליח באמת לשמור על המשקל שעלה לי מאמץ כל כך גדול לרדת אותו.... נחמד לשמוע את מה שאמרת כאן...:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחשש מוצדק ומבוסס על סטטיסטיקה
אהרון רזון19/06/2010כ-95% מאלה שהגיעו למשקל היעד חזרו לנקודת ההתחלה תוך פרק זמן זה או אחר. זה עגום אך זה לא חייב להתקיים. אם לא מתייחסים לדיאטה ולפ"ג כאל מבצע חד פעמי אלא כהתחלת אורח חיים חדש, אין סיבה שהתסריט הרגיל יתממש.
אנחנו צריכים להיות ערנים לכל תוספת משקל ולפעול באופן מיידי להפסקת ההתדרדרות תוך הבנת הסיבות שגרמו לזה. חשוב מאוד לחשוב חיובי, כי אחרת הכישלון מובטח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא מתייחסת לזה כאל מבצע חד פעמי
מישהי20/06/2010ברור לי שזה אורח חיים וכך יהיה =)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות והשמנהלילך17/06/2010
איך משלבים תזונה נכונה עם גלולות למניעת הריון? כי אני מבינה שאפשר השמין מזה וגם ככה אני סובלת מעודף משקל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמיד אחד על חשבון השני
ד''ר רוני חרמון19/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות לא משמינות
נתי20/06/2010לפחות לא הסוג שאני לוקחת (פלורט), נראה לי שזה מיתוס שאיזה בחורה מלאה המציאה פעם ((:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת בטוחה?
לילך22/06/2010כי אני די מפחדת לעלות במשקל וכל מיני ופעות לוואי שאמא שלי הפחידה אותי (טוב היא די אינטרסנטית..)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהרוני17/06/2010
ידוע לכם איפה אפשר לעשות בדיקת BMR? והאם זה כרוך בתשלום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מישהו יכול לענות לי?
רוני18/06/2010?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאממ
רוני18/06/2010תודה רבה אבל לא התכוונתי לזה.
התכוונתי לבדיקה ממש מדוייקת שעושים לבנאדם עצמו..
אני יודעת שיש בדיקה כזאת ויש אפשרות לעשות אותה אבל אני לא יודעת איפה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי עדן
ליטל סמואל-לוי19/06/2010ישנם דיאטנים שעושים את הבדיקה בקליניקה שלהם במכשיר נוח ונייד, ואפשר לעשות אותה גם במרכזים מקצועיים כמו במרכז שאני עובדת בו בתל אביב, בוינגייט, בהדסה אופטימל.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיאטת לחםמורן17/06/2010
שלום,
שמעתי רבות לגבי מוצלחות ויעילות דיאטת הלחם.
מישהי יכולה לתת חוות דעת לגביה\דוגמת תפריט\כמה קלוריות וכו'?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי ר.י
ליטל סמואל-לוי19/06/2010דיאטת לחם היא אכן מוצלחת, למי שהיא מתאימה לו מבחינת העדפות ואורח חיים. את יכולה למצוא עליה המון חומר באינטרנט. הבסיס הוא אכילה של 10-12 פרוסות לחם קל (5-6 פרוסות לחם רגיל)ביום מרוחות דק ומחולקות למספר ארוחות ביום - כל שעתיים שלוש. לכך ניתן להוסיף ירקות מגוונים, יוגורט, פרי, ביצה, וגם ניתן להחליף פעמיים בשבוע 4 פרוסות קלות במנת חלבון (כמו רבע עוף + ירקות. זה ממש על קצה המזלג. כדאי כמובן להתאים את כמות הקלוריות באופן אישי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
מורן19/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פסטה עם חלב?תמיר17/06/2010
נאמר לי שפסטה עם חלב (נניח לשתות תוך כדי) יוצר חלבון מלא ולכן זה מומלץ.
רציתי לדעת (1) האם זה נכון ו(2) האם שתיית נס על חלב לאחר הארוחה תיהיה שוות ערך, או שצריך ממש לאכול אותם יחד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי תמיר
ד''ר רוני חרמון19/06/2010אין כל קשר לכל הדיבורים האלה ואין דבר כזה חלבון מלא, יש להסתכל על כל מרכיב בתזונה לחוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לביבות גבינהקרן17/06/2010
בהמשך להודעה שרשמתי קודם, אחד הדברים שאני מכינה להן במקום פנקייק זה לביבות גבינה.
אני מכינה את זה גם כי הילדה בת שנה לא מוכנה לאכול ביצה
4 כפות קמח
4 כפות גבינה לבנה
2 ביצים
1 כף סוכר
מטגנת עם תרסיס שמן, כמעט ובלי שמן.
כל אחת אוכלת חצי כמות
כמה קלוריות יש בכף קמח?
נשמע בסדר לארוחת ערב או בוקר?... כמובן שאני מוסיפה ירקות
האם יש הצעות אחרות למי שלא אוכלת ביצה בשום צורה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי קרן
ליטל סמואל-לוי19/06/2010בתוספת ירקות - זו ארוחה מצויינת. 2 כפות קמח הן תחליף לפרוסת לחם.
תשתדלי להוסיף כמה שפחות סוכר או לפחות להחליף את זה במעט סילן מעל החביתיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תזונה נכונה לפעוטותקרן17/06/2010
שלום,
אני אמא שתי בנות מקסימות ( בת שנה ובת 3).
בעבר סבלתי מעודף משקל משמעותי, ירדתי 20 ק"ג בגיל 20 ועוד 30 ק"ג בכל לידה.
אני מאוד פוחדת מהשמנה של בנותי.
חשוב לי לציים כי את הדיאטות אני לא עושה בצורה בריאה. יש ימים שאני אוכלת מעט מאוד.
האם יש לכם טיפים איך להימנע מצבירת עודפים לבנותי?
אני יודעת את החוקים אבל מה עושים כהן רואות את כל הילדים אוכלים ממתקים כל היום.... אז אני נותנת פעם או פעמיים בשבוע.. אבל מה עושים ייתר הזמן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרן את חייבת להיות חזקה ועקשנית
ד''ר רוני חרמון19/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תפריט משעמם!דנה16/06/2010
שלום.
אני לקראת גיל 18
ויש לי תפריט קבוע של אוכל אותו אני אוכלת כבר בערך שנה והוא התחיל מאד לשעמם אותי, אבל אני לא יודעת איך ומה לשנות כדי שהערך הקלורי ישאר אותו הדבר...
חשוב לציין שאני עוסקת בפעילות גופנית אינטנסיבית 3 פעמים בשבוע:
בוקר: כוס (מדידה) קורנפלקס FIBRE עם חצי כוס חלב 1%+מעדן 0%
10: 2 לחם באלאנס שזה לחם קל, עם גבינה לבנה/קוטג'(כ3 כפות)
צהריים: 1.5 כוסות (מדידה) אורז/פתיתים/קוסקוס עם עוף/בשר בקר רזה(לרוב חזה עוף ועוף)
בנתיים: 2 פירות(או 3 כשהפרי קטן), גמבה וחצי, עגבנייה וחצי, 2 מלפפונים... כמות הירקות משתנה ולפעמים גם גזר
ערב: 2.5 לחם קל עם קופסה שלמה של קוטג'/גבינה לבנה+חביתה עם תרסיס... בלי שמן
ממש משעמם לי כבר, בא לי לגוון לפחות בארוחת הערב ובארוחת עשר. אין לי בעיה עם הצהריים והבוקר...
מה אתה מציע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי חגית
ליטל סמואל-לוי19/06/2010מומלץ לגוון. תשתמשי בקבוצות התחליף כדי לקבל רעיונות לגיוון.
למשל: 2 פרוסות קלות = קלח תירס = 2 כפות גרנולה = 3 כפות קוואקר = 2 לחמית....
בערב את יכולה לאכול גם - 1/2 קופסא טונה במקום חצי קופסא קוטג', או לאכול שקשוקה, או סלט עם גבינה וכוס גרגירי חומוס מבושלים (או קטנייה אחרת).
התפריט שלך חסר מעט שומן "בריא" כמו אבוקדו, טחינה, שמן זית, אגוזים, שקדים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ממש ממש מממש מממש ממש חשוב לי !! :)מישהי16/06/2010
היי,אני בת 14 ואני שוקלת 54 לגובה 160.
לפני ארבעה חודשים התחלתי דיאטה,ושקלתי 62.. ירדתי יפה (:
אבל אני מרגישה שעדיין אני צריכה לרדת,ואני לא מצליחה,נתקעתי במשקל 54..
הבעיה שלי שיש לי ישבן גדול!! וזה מאוד מפריע לי! בבטן אני ממש רזה וגם ברגליים זה לא כזה נורא,אבל הישבן עצום!
זה מאוד מפריע לי לתפקד וזזה הדבר שאני חושבת עליו כל היום!
אני הולכת למכון כושר פעם או פעמיים בשבוע (מה שיוצא) לשעה כל פעם..
מה לעשות כדי להוריד את הישבן?!
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מישהי
ד``ר נסטור ליפובצקי16/06/2010שלום,
את צריכה לקחת בחשבון שיש עניין של מיבנה ואם המבנה שלך הוא נשי אז לא ניתן לשנות אותו למבנה לא נשי.
לדעתי את צריכה יותר אימונים ביום. 4 אימונים בשבוע יגרמו לגוף שלך להיות הרבה יותר חטוב, שזה מה שאת מבקשת.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה !! ( :
מישהי17/06/2010אני אקח את זה לתשומת ליבי :)
אבל הישבן זה לא מעצמות,זה שומן... זאת הבעיה,אחרת כבר הייתי לומדת להשלים עם זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רעבדנה16/06/2010
היי קוראים לי דנה ואני עוד מעט בת 18. בד"כ אני אוכלת ארוחת ערב בין השעות 19:00- 20:00 אבל אחרי כמה זמן בערך ב-21:00 והלאה, אני מתחילה להיות רעבה שוב,אני בעיקר רוצה לאכול דברים מתוקים ואז אני מתחילה לאכול בלי הכרה. איך אפשר להתמודד עם זה ולא לאכול אחרי ארוחת ערב? ואם בכל זאת רעבים וקשה להתאפק אז מה כן כדי לאכול כדי להרגיע את הרעב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רעב
ד``ר נסטור ליפובצקי16/06/2010דנה,
יתכן שאת לא אוכלת מספיק במשך היום ולכן את כל כך רעבה בלילה. שימי לב.
ואם זו לא הסיבה, נסי לאכול קצת יותר לחם בארוחת הערב, זה יכול לעזור.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקוקה לייעוץדורין16/06/2010
שלום לך
רציתי לשאול לגבי התזונה שלי האם היא בריאה.אני בת 50
בבוקר אני אוכלת 2 פרוסות לחם קל מחיטה מלאה של דגנית עין בר עם אבוקדו וסלט או ירק חתוך
יום אחר ממרח אחר גבינה, גבינה צהובה 9% ,טחינה משומשום מלא .
בצהריים לפעמים יוגורט אקטיביה עם פירות יבשים לזה מוסיפה משמש יבש 1-2 צימוקים מעט מיני אגוזים שבורים קלויים במחבת ללא שמן לפעמים אם יש בננה ומעט גרנולה
או אטריות מקמח מלא עם קוט'ג
או שניצל מטובל ומטוגן עם תרסיס שמן עם תפוח אדמה,קוסקוס מלא,קוסמת,
או רבע עוף פחמימה וירק או דג עם פחמימה וירק
באמצע היום או בסופו 2-3 פירות לא ענבים.
בערב ביצה קשה או חביתה עם תרסיסשמן וגבינה צהובה או טוסט מ2 פרוסות לחם קל עם גבינה צהובה וכל האפשרויות עם ירקות בעיקר חסה גזר ועגבניה.
שותה מים מהברז לפחות 7 כוסות וגם כך הולכת לשרותים הרבה
לסלט אני מוסיפה שמן זית
ומטגנת הרוב עם שמן זית
את הבצל עם מעט שמן ושמתחיל להצהיב שופכת מים
שאלתי האם התזונה שלי בריאה?
האם יש מה להוסיף?
אני בת 50 גובהי 173 משקלי 72
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תזונה טובה בד"כ
אהרון רזון16/06/2010אין לקלות את האגוזים, זה מפחית את הערך התזונתי.
גבינות עד 5%. עדיפה בולגרית או צפתית על הצהובה.
להמנע משניצל או להפחית עד כמה שאפשר. כמו כן לוותר על טיגון כלשהו.
עוף ללא עור ושומן. לפחות פעמים בשבוע דג טרי איכותי. פעם בשבוע בקר רזה טרי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היקפיםשרון16/06/2010
שלום רב אתמול מדדתי היקפים כדי לדעת , ולהפתעתי היקפיי גדולים יותר מאשר שחשבתי..
בת 30
גובה 1.64
משקל 66
היקף מותן 75
היקף ירכיים 97
רציתי לדעת האם ס"מ שווה לקילו הורדה..
אני עוסקת בכושר אינטנסיבי שכולל אימוני כוח בשילוב ארובי ואנאירובי...
היעד שלי הוא להגיע ל50 קג...
אשמח לקבל תשובתכם..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרון
ד``ר נסטור ליפובצקי16/06/2010שלום,
לא, לא חייבת להיות כורלציה כזו. יתכן שאדם יוסיף הרבה שריר (ונוזל לגופו), דווקא בהיקפים ירד אבל במשקל יעלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה :)דניאל16/06/2010
לפני איזה חודש בערך כתבתי פה שאני מפחדת להשמין כי אני נוסעת לארה"ב לשבועיים לאיזה אירוע משפחתי...
הבטחתי לעצמי לא לאכול שם דברים משמינים..ולשמור על המשקל עד כמה שאפשר..
אבל איך שנחתתי הייתי שיא הרעבה ולא היה משהו נורמלי לאכול ואכלתי 2 פיצות!!
בימים אחרי זה...המשכתי לאכול פיצות..ממש כמעט כל יום...
וגלידה אכלתי פעמיים ...והייתי בטוחה שהשמנתי אבל לתדהמתי גיליתי.......
שהורדתי אפילו קילו!!!!!!!!!
ירדתי למשקל 50 :)!!!!!!!!!!
אבל זה לא מסתדר לי ולא הגיוני...יכול להיות דבר כזה?
חשוב לציין שלא אכלתי בכמויות...זאת אומרת, אכלתי פיצה כן! נכון...אבל במשך היום לא הפרזתי יותר מידי..וגם הלכנו המוןןן!! אני ובמשפחה שלי...המון ברגל..חרשנו את ניו יורק..ווגאס וכל שאר המקומות אז אולי יש מצב בגלל ההליכות המרובות הכל התקזז?
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה
ד``ר נסטור ליפובצקי16/06/2010שלום דניאל,
אני זוכר את ההודעה שלך אז.
שמח שהיה כיף ושלא היה אסון כפי שחשבת. וכן את צודקת השילוב של אוכל מסודר עם הרבה פעילות תמיד מנצח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)