מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כמה קלוריות בפרוסת לחם קל?הרעב22/06/2010
כמה קלוריות בפרוסה מגדירים אותה כלחם קל? מה עם לחמים כמו שיפון ודגנים מבחינה קלורית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עד 45-50 קק"ל
אהרון רזון22/06/2010שים לב שבד"כ הערך הקלורי הרשום על האריזה נמוך מהאמיתי.
פרוסת לחם רגיל (לא קל) מכילה 70-80 קק"ל ואין הבדל משמעותי בין סוגי הדגנים. למעשה כל לחם עשוי מדגנים (אחד או שילוב של כמה, כולל שיפון).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ויטמין סיהורודי22/06/2010
האם במוזלי המכיל צימוקים, בננה, דבש, פאפאיה, זרעי חמניה, תמרים, קוקוס, אגס, אננס, אגוזים, שיבולת שועל, חיטה ושעורה מכיל ויטמין סי והאם במנה של 10 גרם מוזלי יש כמות מספקת של ויטמין סי הדרושה לספיגה טובה של סידן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין וויטמין C בכמות משמעותית,
אהרון רזון22/06/2010ובמנה של 10 גרם הכמות אפסית. וויטמין C נמצא בירקות ופירות טריים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כדורי הרזיהניקול21/06/2010
שלום שמי לינה ואני בת 23 עומדת להתחתן בעוד כחודשיים
אין דבר שיעשה אותי יותר מאושרת כרגע אם אוכל להשיל ממשקלי כמה קילוגרמים בזמן כה קצר..
גובהי 1.78 ואני שוקלת 70-72 ק"ג
אני יודעת שהדרך הכי נכונה ובריאה היא לשמור על אורח חיים נכון תזונה ספורט וכו'...
אבל האם בכל זאת ישנו איזשהו תכשיר הרזיה שיכול לעזור לי בזמן קצר להשיג תוצאה מהירה??
אני מודעת לתוצאות ולשימור שלאחר מכן .. אך בכל זאת הודה לכם אם תוכלו לתת את המלצתכם!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי לינה
ליטל סמואל-לוי22/06/2010לצערי אין תכשיר קסם. אבל לפי הנתונים שלך, בדיאטה של 1200 קק"ל בערך תוכלי לרדת עד 8 ק"ג בחודשיים. תוסיפי גם 4 פעמים בשבוע פעילות גופנית אירובית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחופה :(מישהו21/06/2010
אני בן 22, בחודשיים וחצי- שלוש האחרונים הורדתי 16 ק"ג, גובהי 1.72, בעבר שקלתי 83 וכעט 66. הדיאטה שלי לא מבוקרת, אני פשוט מפחית בצורה דרסטית את כמות הקלוריות שלי. לפני כשבועיים החלטתי שאני אוכל רק עגבניות= גם בבוקר וגם בערב עם אולי קצת מלפפון או בצל, ועמדתי בזה שבוע, אחרי השבוע הזה אני מרגיש שהרסתי את כל מה שבניתי כי יש לי התקפי אכילה-בולמוסים כאלו שאני לא יכול לשלוט בהם ואני לא יודע מה לעשות, ההתקפים האלו מפריעים לי וגורמים לי להרגיש רע (אני אוכל עד שכואבת לי הבטן) ולעשות יותר ספורט ממה שאני עושה זה לא אפשרי וגם אין לי את כל הזמן שבעולם כי אני עובד(אני מבלה בין שעה וחצי מינ' עד 5 שעות מקס' בחדר כושר כמעט כל יום- יאמר לזכותי שבשבוע של העגבניות לא הגעתי לחדר כושר). איך אני מפסיק את זה? איזה תפריט מומלץ לאכול? וכמה זמן אני אמור לבלות בחדר כושר כל יום? החברים והמשפחה אומרים לי שאני לא צריך לרדת אבל זה לא מה שאני מרגיש.
אני שוקל לעשות ניתוח שאיבת שומן מהחזה, אשמח אם תוכלו לתת לי מידע על כך, היום עשיתי בדיקות דם למיפוי הורמונלי.
אגב, יש לי כאבים מאוד חזקים בקרסול רגל שמאל, יכול להיות שמתפתחת אצלי שבר מאמץ? (חשוב לציין שלאחרונה התחלתי לעבוד כמאבטח, דבר שכולל המון סיורים רגליים- וזאת בנוסף לעבודה שלי בחדר כושר)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה דחופה
ליטל סמואל-לוי22/06/2010לפי מה שאתה מתאר, אתה נשמע מבולבל והדיאטה שלך קצת יצאה משליטה....
לפי הנתונים הגופניים משקלך בהחלט תקין, אבל בכל זאת הייתי ממליצה להיפגש עם דיאטן/נית ולהרכיב תוכנית תזונה מבוקרת שתתאים לאורח החיים שלך, לספורט שאתה עושה וגם לקצב חילוף החומרים, כדי שלא "תשאב" לכל מיני דיאטות מזיקות.
בנוגע לשאיבת שומן מהחזה כדאי להתייעץ עם אנדוקרינולוג.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמירה אחרי דיאטהתמרה21/06/2010
שלום רב!
עשיתי דיאטה די חריפה במשך 14 יום לחתונה, אכלתי כ 900 קלוריות ביום לפעמים אפילו פחות... אני מודעת לכך שזה לא היה בריא ואני לא רוצה להעלות שוב את מה שירדתי ולשמור.. השאלה היא
כמה קלוריות אני יכולה לאכול ביום, בשביל לא להשמין חזרה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי תמי
ליטל סמואל-לוי22/06/2010אין נתונים עדכניים שלך כמו גובה ומשקל לכן קשה להעריך. בכל מקרה, בגלל שאכלת כל כך מעט במהלך השבועיים האלה, אני מציעה לך לעלות בהדרגה ל-1200 קק"ל לשבוע ואחר-כך לעלות עוד בהדרגה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנתונים
תמרה22/06/2010אני בת 27, גובה 163, משקל 59
(עברתי 2 לידות אם זה קשור)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משקל תקין?אריאל קורצברג21/06/2010
שלום רב!
לפני כ3 שבועות בערך התחלתי דיאטה ואימון במכון כושר, משקלי ההתחלתי היה 75.6 וכיום הוא 69.
ברצוני לדעת מה טווח המשקל שבו אני צריך להיות.
הנתונים שלי:
גובה - 1.73
משקל - 69
גיל - 16.1
מין - זכר
נטיה - להשמנה
אני מקווה שעל סמך הנתונים הנ"ל תוכלו לקבוע מה תווך המשקל התקין שבו עלי להיות.
אריאל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 56-73
אהרון רזון21/06/2010גבול תחתון 56 ק"ג.
גבול עליון 73 ק"ג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמישהו יכול לתת תשובה בבקשה?
אריאל קורצברג21/06/2010פליז?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה לא מובן בתשובה שקיבלת?
אהרון רזון21/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההייתה לי בעייה במחשב, סורי, תודה :)
אריאל קורצברג22/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחם בראשית.אנונימית20/06/2010
אני קונה בסופר או במכולת לחם בראשית שנקרא " קל לחם". הלחם הזה מאוד משביע אותי וטעים לי.ב-100 גרם יש 179 קלוריות. הפרוסות הן מרובעות. אני אוכלת 2 בבוקר ו-2 בערב ובצהרים מעט פחמימות אחרות כגון:פסטה, תפו"א, אורז. האם הלחם הוא קל ? תודה רבה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
נטעחן ליבנה20/06/2010שלום,
מה שאת צריכה לעשות זה לחשב מה הערך של כל פרוסה בקלוריות ובפחמימות ולראות האם זה מתאים לצריכה היומית שלך, הן מבחינה קלורית והן מבחינת פחמימות.
מנת פחמימה=15 גרם שהן כ75 קלוריות.
ממה שאני זוכרת בפרוסת לחם בראשית יש כ- 80 קלוריות, אל תתפסי אותי במילה ועשי ערך משולש.
כך ששתי פרוסות שוות כשתי מנות פחמימה.
נטעחן ליבנה,
דיאטנית קלינית, B.Sc* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחם בראשית
רחלי21/06/2010אני שקלתי את הלחם הזה ואכן יש בו כ-81 קלוריות לפרוסה! לא לחם קל, אבל בהחלט משביע יותר .......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום, כמה שאלות.שיר20/06/2010
רציתי לדעת כמה מ"ל יש בכוס חד פעמית, כל אחד אומר משהו אחר וכבר אין לי מושג...
וכשמתכוונים לכוס בכל המחשבונים מתכוונים לכוס חד פעמית?
ובקשר לדגניי בוקר (פיטנסט, פייבר ואן, קראנצ'ים) כמה זה 30 גרם..?
אני סופרת ירקות וקטשופ. האם זה בסדר?
ואיך הכי בריא לאכול תפוח אדמה, וכמה קל' יש בבינוני?
וכשמבשלים שעועית לבנה בסיר עם מים כמה קל' יש בחצי כוס חד פעמית? (ללא שמן ללא כלום)
תודה וסליחה ששיגעתי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי שיר
נטעחן ליבנה21/06/2010הי שיר.
1. כוס חד"פ= 250 מ"ל
2. כן הכוונה ב1 כוס זה ל-1 כוס חד"פ
3. 30 גרם דגנים זה כחצי כוס חד"פ, אבל אם זה ממש חשוב לחישוב היומי תתשקלי פעם אחת ואז תדעי בוודאות. שימי לב שלא בכל הדגני בוקר מנה - 30 גרם!!!
4. אין צורך לספור ירקות. קטשופ לעומת זאת =שמן ולכן כן נספור אותו
5.תפו"א בינוני=כ-80 קלוריות. צורת הבישול העדיפה היא כמובן אידוי או אפיה, על מנת להוריד ערך גליקמי את יכולה להוסיף כפית שמן זית מעל
6. 4 כפות שעועית לבנה=100 קלוריות
נטעחן ליבנה
דיאטנית קלינית, B.Sc* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכוס חד פעמית כ- 150 מ"ל
ד''ר רוני חרמון23/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קסניקלסימה19/06/2010
ליטל שלום
אני מעונינת לקחת את התרופה קסניקל בשילוב תפריט תזונה מתאים.
אציין כי משקלי 83 ק"ג 165 ס"מ בת 43.
אשמח לקבל את עזרתך בענין.
בברכה,
סימה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי סימה
ד''ר רוני חרמון20/06/2010קסניקל מפחיתה את ספיגת השומן במעי כך שאים את אוכלת אוכל רזה 5% או 9% שומן היעילות של התרופה קטנה בנוסף לכך יש לתרופה תופעות לוואי אחדות והעיקרית שילשול בילתי נשלט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשואלת19/06/2010
שלום
במשך כשנה וחצי הנני שומרת משקל (לאחר דיאטה בה הורדתי 12 קילו, אני בת 28, 1.69, שוקלת 54)
לאחר הדיאטה שיניתי לחלוטין את התזונה שלי. במשך השנה וחצי הקפדתי באדיקות לאכול מאכלים דלים בשומן - (מרשה לעצמי מאכל אחד רב שומן אחד ביום כדמו שוקולד כ200 קלוריות לערך).
כל יום אני אוכלת כ2000 קלוריות ומשקלי תמיד אותו דבר.
לאחרונה די נמאס לי. אני מרגישה שאבדה לי ההנאה מאוכל בשה וחצי האחרונות. ברור לי שאני ממשיכה לשמור (הגבולות באכילה גורמים לי להרגשה כללית טובה יותר) אך לאכול דברים נורמלים וטעימים.. (לא מדברת על דברים עם המון שומן אלא נורמלי כדוגמת חביתה ולא פריכיות (חוץ מקלוריות אני רגילה לספור גרם שומן בכל מוצר ולפי זה להחליט אם לאכול) וכו..)
בעצם מה שעניין אותי לדעת הוא האם יש הבדל אם אני אוכלת 2000 קלוריות ממאכלים דלי שומן או 2000 קלוריות ממאכלים בעלי אחוזי שומן רגילים. האם שינוי זה יגרום להשמנה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין הבדל משמעותי, אם בכלל,
אהרון רזון20/06/2010מבחינת ההשמנה, מאחר שהגורם הקובע הוא המאזן האנרגטי.
מבחינה בריאותית, כן עשוי להשפיע כתלות בהרכב השומן שבתזונה. אם התוספת היא בעיקר חומצת שומן רוויה, כלומר מן החי (למעט שומן שמקורו בדגים), זה לא טוב לבריאות. בכל מקרה השומן לא צריך להוות יותר מ30% (מבחינה קלורית) מהתזונה היומית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מולטיטולמשה19/06/2010
האם מולטיטול מותר לחולי סכרת ומהווה תחליף לסוכר כדין סוכרלוז או סוכרזית?. חייב לציין שמצאתי באינטרנט דיעות שונות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מלטיטול
ליטל סמואל-לוי19/06/2010שלום משה,
מלטיטול הינו סוכר ממשפחת הכהליים (כמו קסליטול וסורביטול), שנמצא בשימוש רחב בתעשיית המזון (למשל בעוגות ועוגיות "ללא סוכר"). סוכרים ממשפחת הכהלים מתפרקים חלקית לפיכך אינם שווי ערך לסוכר, אך אינם נטולים פחמימות כמו סוכרזית (שהוא ממתיק מלאכותי) או סוכרלוז, שכלל אינו נספג בגוף. נהוג להתייחס אל מלטיטול כאל "חצי סוכר", כלומר להתייחס למחצית מכמותו כפחמימה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קינואהעוד אחת19/06/2010
האם אני יכולה לאכול קינואה בדיאטה דלת פחמימות קינואה היא חלבון או פחמימה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קינואה
ד``ר נסטור ליפובצקי19/06/2010מדובר בדגן, בדומה לאורז, אבל עם תכולת חלבון קצת יותר גדולה. כמו כל דגן מוכרב בעיקר מפחמימות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה,אם מישהו\י יודע\ת... :)רוצהלהיותרזה19/06/2010
זה נכון שאת הק"ג האחרונים שנשאר להוריד זה השלב הכי קשה לביצוע?
אני פשוט נאבקת בעצמי.....
אשמח לתשובה ותודה =)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רזה
ד``ר נסטור ליפובצקי19/06/2010אם יש עודף אין סיבה שלא תורידי אותו לא משנה באיזה שלב של הירידה את נמצאת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל...
מישהי20/06/2010העודף משקל שלי כבר לא עד כדי כך גדול....בכל זאת זה לא משנה השלב של הירידה? נניח,הייתי 82 ועכשיו אני 74 אז נותר לי רק בערך לרדת 2 קילו ואז אני כבר לא אחשב לפי ה- BMI כאל מישהי בעלת עודף משקל גדול....עכשיו אתה מבין את שאלתי? (מטר 70 בת 20 מבנה לא צר במיוחד)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה....ד19/06/2010
אני נמצאת בתת משקל ( גובה 1.63 , משקל- 46 בערך ) ואני אוכלת הכל
ולא מצליחה להשמין אפילו לא טיפה , עשיתי את כל הבדיקות שצריך והכל יצא
תקין , הלכתי לדיאטנית למשך תקופה ארוכה מאוד והיא לא הצליחה לעזור לי
והלכתי גם לגסטרולוגית שאמרה לי שזה גנטי ואין מה לעשות ושאני התברכתי
ואני צריכה לשמוח על כך , אני כל כך מיואשת ועצובה על כך ברמות שאין לתאר ,
הייתי רוצה להשמין רק 3-4 קילו , אני ממש אובדת עצות ולא יודעת כבר מה לעשות,
יש איזשהו כדור להשמנה לאנשים שנמצאים בתת משקל ולא מצליחים להשמין????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ד
ד``ר נסטור ליפובצקי19/06/2010בדרך כלל אנשים עם המוטיבציה שלך מאוד מצליחים לעלות במשקל, למרות שזה לא קל. הייתי מציע שתנסי דיאטנית אחרת, אולי תהיה לה גישה אחרת שתעזור לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהישנו
ד19/06/2010כדור להשמנה לאנשים שנמצאים בתת משקל??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין דבר כזה מעבר לגימיק מסחרי
אהרון רזון19/06/2010שעלול אף להזיק ( לא רק לכיס). אמנם "לפי הספר" את בתת-משקל, אבל מעבר לצד האסטתי חשוב יותר הפן הבריאותי. אם זה לא מצב חדש, כל הבדיקות תקינות ואינך סובלת מתופעות חריגות המצב אינו נורא.
פעילות גופנית מתונה תחת הדרכה מקצועית עשויה לעזור. הייתי ממליץ על שחיה, שלרוב מגבירה את התאבון, לאנשים במצב שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לציין....
ד19/06/2010שיש לי תיאבון בריא , ואני מאוד רוצה להתחיל לעשות פעילות ספורטיבית
כמו למשל אירובי , אבל מפחדת להתחיל מפני שאני מפחדת לרדת במשקל....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד
ד``ר נסטור ליפובצקי19/06/2010אם יש לך תיאבון בריא אז הייתי ממליץ יחד עם טיפול תזונתי מקצועי להתחיל תוכנית פעילות כוח לבניית שריר ולאו דווקא אירובי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוכנית
ד19/06/2010פעילות כוח זה להוספת שרירים או לעלייה בשומן \ במשקל??
איפה נרשמים לדבר כזה??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה????
ד21/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עוגה(:18/06/2010
היי
יצא לא מזמן לסופרים עוגה של עלית שנחשבת לפי מה שהבנתי לבריאה כי היא מורכבת מדגנים מלאים וחיטה מלאה,רציתי לשאול האם אפשרי לאכול פרוסה מעוגה זו לפני אימון אחרה"צ (לקבל אנרגיה) או סתם ככה כנשנוש?
ידוע שעוגה זה בעיקרון דבר לא בריא ולא כדאי לאכול רק אחת לכמה זמן,לכן רציתי לדעת מה דעתך בקשר לעוגה מסוג כזה שמכיל דגנים מלאים?
יש לציין שאני לא בדיאטה או משהו כזה,שומרת על תזונה נכונה ומתאמנת 5 פעמים בשבוע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בקשר לעוגה
ד''ר רוני חרמון19/06/2010אין קשר בין בריאות ועוגה, השאלה היא כמות האנרגיה בפרוסת עוגה שמכילה בעיקר פחמימות זמינות או רצוי לאכול תחליף שיש בו מרכיבי מזון יותר בריאים וכמות אנרגיה דומה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)