מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עצירותלאלי13/06/2010
שלום,
אני סובלת מעצירות כרונית ו"מתרוקנת" רק פעם ביומיים-שלושה.
אני אוכלת די בריא, המון סיבים תזונתיים (מעל 30 גרם ביום בממוצע! לפי בדיקות שעשיתי),
4-5 מנות ירקות ביום, לפחות פרי אחד כל יום, דגנים מלאים (שיבולת שועל 6 ימים בשבוע למשל).
שותה מספיק, לפחות 2 ליטר מים ביום... ובכל זאת סובלת מעצירות!
מה ניתן לעשות בנידון?
אילו גורמים נוספים יכולים לגרום לעצירות?
יכול ליהיות שזה פשוטתורשתי ?(במשפחה שלי מצד האמא להרבה יש/היו בעיות עם מערכת העיכול)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמרים מג'הול
אהרון רזון13/06/2010בכמות נדיבה פעמיים ביום ופעם ביום כף סובין חיטה + כף סובין שיבולת שועל אמורים לשפר את המצב.
אכן, הנטיה יכולה להיות תורשתית, אך יש סיכוי לפתרון תזונתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום אני בת 18 וחציצמאון רב13/06/2010
ואני אוכלת בריא ומאוזן..אבל יש לי בעייה שמטרידה אותי והיא שאני כל הזמן צמאה!
אני שותה הרבה ותמיד בא לי לשתות עוד..אני בדר''כ שותה מים ולפעמים נס קפה(1-2 ביום=כל פעם חצי כפית נס ובלי סוכר,ועם פחות מרבע כוס חלב)..
השאלה שלי היא האם זה נובע מבעייה כלשהי..או אולי בגלל העובדה שאני במהלך היום נמצאת במקום ממוזג -20 מעלות..
או אולי מהעובדה שעכשיו קיץ..
בכל מקרה האם יש הגבלה בכמות המים שמותר לצרוך ביום?...במידה והגוף זקוק לכך..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילגתם עליי=[
שוב אני=>13/06/2010מישהו??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה ליטרים ליום את שותה?
אהרון רזון14/06/2010האם את אוכלת מספיק מאכלים עתירי מים (ירקות טריים, פירות, מרקים)?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי..עשיתי חישוב
רויטלושש15/06/2010אני שותה בערך 6-7 ליטר מים ביום..ואני אוכלת הרבה ירקות ..ו3 פירות ליום..ואני עדיין צמאה..=\
מה לדעתך יכולה להיות הסיבה?..זה רק בשבוע שבועיים האחרונים ככה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזו אני ששאלה את השאלה למעלה..
רויטלושש15/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה יותר מדי לכל הדעות
אהרון רזון15/06/2010קשה להצביע על הסיבה באופן ווירטואלי. היות וזאת תופעה חדשה אצלך מומלץ להבדק על ידי רופא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתופעה חדשה?
משה17/06/2010לרוב שתייה בכמויות כאלו(7 ליטר..) מעידות על סוג של בעייה רפואית אחרת,שמתקבלת במצבים כמו היפרגליקמיה.
בכל אופן, מומלץ לגשת לרופא ולבדיקות דם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחם מלאאודם13/06/2010
אך אפשר לדעת אם הלחם שאני קונה במאפיות הוא אכן מלא(לא בשקית)? יש מאפינים מסוימים שאפשר לזהות? (צבע,מרקם וכו)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחם מלא
ד``ר נסטור ליפובצקי13/06/2010בדרך כלל לחם שמתיימר להיות מלא אך הוא לא הוא בצבע חום כהה מאוד, הצבע נשאר בידיים. לעומת לחם מלא אמיתי הינו בדרך כלל בצבע חום בהיר והמרקם גס יותר מלחם אחיד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיאטה שאלהדיאטה13/06/2010
שלום
בן 30 שוקל בערך 85 קילו גובהה מטר 85
עברית בחודש האחרון שינוי תזונתי לדיאטה האם זה יעזור
לא אוכל לחם בכלל
לא אוכל פסטות
כול דבר שמכיל קמח
פעם בשבוע אולי פרוסה אחת או 2 של לחם קל
אוכל פרכיות אורז פעם בשבוע אולי כמה חתיכות
אוכל אוכל מבושל לא מטוגן , הרבה ירקות , פירות אולי 2 ביום לפעמיים כלום
שותה מים בקבוק ליום של ליטר וחצי
האם יש עוד דברים שעלי לעשות?
התעמלות ניסיתי אך זה לא בשבילי תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה אמור להרזות אותך
אהרון רזון13/06/2010הדיאטה בסיגנון הזה יעילה מאוד. יש להמנע גם מסוכר ומשקאות מלבד מים. בגלל שאינך אוכל עמילנים (אפשר לוותר גם על הפרכיות), מומלץ לאכול 3-4 פירות ביום וכמה שיותר ירקות.
אתה חייב גם אימוני התנגדות לבלימת איבוד מסת השרירים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בקשר לכרוב.....דורין13/06/2010
היי לכולם
אני אוכלת כל יום כרוב, 2 כוסות בערך, סתם בתור נשנוש. השאלה היא היא האם זה יכול להשפיע לרעה על מערכת העיכול או על איבר אחר בגוף? אני יודעת שבעיקרון כרוב הוא בריא אבל אני גם יודעת שצריכה מוגזמת לא משנה של מה יכולה להזיק, אז השאלה האם זה רלוונטי לכרוב?.....
תודה מראש לעונים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכמות שאת אוכלת אינה מוגזמת
אהרון רזון13/06/2010ולא משפיעה לרעה אם אין יתר פעילות של בלוטת התריס . עם זאת, מומלץ להשאיר מקום גם לירקות אחרים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה ועוד שאלה קטנה.....
דורין14/06/2010בעבר היה לי תפקוד מופחת של בלוטת התריס, זה משנה משהו? ובאופן כללי הפתעת אותי עם הקשר של כרוב לבלוטה, לא רוצה להטריח אבל בגדול, איך הם מתקשרים זה לזה?
המון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם היתה בעיה של בלוטת התריס
אהרון רזון15/06/2010יותר זהיר לצמצם אכילת כרוב, כרובית, ברוקולי, לפת. לירקות אלה ממשפחת המצליבים יש השפעה על משק היוד בגוף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השמנהאלי12/06/2010
שלום לכולם,
אני בן 20 , 163 48
אני רזה מאוד ורוצה להשמין, הבעיה אצלי היא שאני לא משמין בכל הגוף אלא רק בצידי הגוף וזה מטריד אותי מאוד.
מה אני יכול לעשות כדי להשמין באזורים אחרים?
תודה רבה,
אלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התפלגות השומן בגוף
אהרון רזון13/06/2010וסדר השמנה\הרזיה הינו נתון גנטי ואין דרך לשנותו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אין ירידה במשקלמתאמן12/06/2010
שלום רב
גיל 22, משקל 89 ק"ג, גובה 1.71.
התחלתי להתאמן לפני כ- 5 שבועות, כ- 4 אימונים בשבוע, 3 מהם שעה אירובי (הליכון ו/או שילוב על מכשיר האופניים), ועוד אימון אחד אנארובי, משקולות.
מבדיקה לאחרונה אחוז השומן ירד בכ- 2% ואין שום ירידה במשקל, עדיין 89 ק"ג, שמבחינתי זה די מתסכל, במיוחד לאור כל הפעילות הגופנית השבועית המתבצעת.
האם יש הסבר הגיוני לאי ירידה במשקל?
מבחינת תזונה, אני לא פועל לפי דיאטה או תפריט כלשהוא אבל הפסקתי לגמרי לאכול מתוקים ושטויות, שותה בין 2 ל 3 ליטר מים ביום, בקושי נוגע בלחם... ככה שגם מהפן הזה יש שינוי, ועדיין אין תוצאות.
אשמח לייעוץ!
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פ"ג היא חשובה ואף הכרחית להרזיה
אהרון רזון13/06/2010אבל צריך גם לאכול בצורה מבוקרת. לא מספיק להמנע ממתוקים, צריך לדאוג שההיקף הקלורי של התפריט קטן באופן משמעותי ( בלי להרעיב את עצמך) מההוצאה האנרגטית היומית הממוצעת והתוצאות יגיעו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעבדות רוקח-ג'ל להרזיהמורן12/06/2010
ברצוני לדעת האם הג'ל להרזיה של מעבודות רוקח הינו מהווה סכנה לבריאות והאם זה אכן טבעי ויכול לעזור לדיאטה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלילי
אהרון רזון13/06/2010אינו עוזר לדיאטה ובטח שלא מביא בריאות (בלשון המעטה). לצערנו אין קיצורי דרך. רק תזונה נכונה מותאמת לנתונים שלך בלווי פעילות גופנית כאורח חיים ירזו אותך וישמרו אותך רזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההם שקרנים, נוכלים וגנבים
אנונימית12/09/2010אסור להתקרב למוצרי מעבדות רוקח, הם שקרנים, מפרסמים כבייכול שיש להם עשרות מוצרים אך בפועל הכל אותו דבר, רק עם מדבקה אחרת על האריזה החיצונית.
הכל שם נוכלות החל מהשניה שהם מנסים למכור לך כאילו הם יושבים בארה"ב, אך למעשה הם יושבים בישראל מוכרים בישראל, שולחים בישראל, הכל כאן, עד לשניה שאת מעזה לבקש חשבונית, או חס וחלילה מבקשת להחזיר, אז פתאום מסתבר שהם בכלל בארה"ב ולא בישראל ושהמוצר הגיע אלי בייבוא אישי???!!??!!??
מעניין שחברת המשלוחים אמרה משהו אחר לגמרי, שהכל אצלם כל הסחורה ושהם מוציאים זאת ללקוחות לפי הדרישה שהם מקבלים מחברת רוקח לאב.
בקיצר הכל שטויות, חוייבתי בישראל בשקלים כרטיס הישראכרט שלי חוייב יפה מאוד, אך לצערי נפלתי בפח ואני מקווה שאני איהיה האחרונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעבדות רוקח
אנונימי26/10/2010מעבדות רוקח זה שקר אחד גדול. לא להתקרב אליהם. האבקה הכי מגעילה שאפשר למות ממנה. אי אפשר לשתות אותה והיא לא עושה שום דבר חוץ מבחילה.אי אפשר לדבר איתם וכשאתה שולח להם שאלה הם עונים על משהו אחר. בקיצור אל תתקרבו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קאפין בגיל צעירNo name:)12/06/2010
שלום ,
אני בת 16 ורציתי לשאול אם יזיק לי לשתות כל בוקר נס קפה עם כפית אחת של נס קפה ?
וזה לא שאני שותה את זה כדי לא להיות עייפה אלה פשוט שזה טעים לי כך שזה לא גורם לי לישון פחות
והשאלה השניה היא אם זה בכלל כדי לשתות קפה ואם אפשר לשתות קפה אז באיזה כמות מותר לי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדיף להמנע או לדחות את ההרגל הזה
אהרון רזון13/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שייק חלבון לאחר אימוןרוני12/06/2010
שלום רב,
אני בן 22 עם עודף משקל של 16 ק"ג.
אחרי אימון כוח אני נוהג לשתות שייק חלבון.
האם אני אמור להסתפק רק בשייק חלבון או שיש לאכול גם ארוחה? ואם יש לאכול ארוחה אז האם היא צריכה להיות עם פחמימות בלבד או עם פחמימות וחלבונים (זאת בנוסף כמובן לשייק החלבון שאני צורך לאחר אימון).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שייק חלבון מיותר, לפעמים מזיק
אהרון רזון13/06/2010חייבים ארוחה טבעית המכילה חלבון ופחמימות מורכבות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מנת פרי- אבטיחרוני12/06/2010
שלום רב,
הבנתי שמנת פרי של אבטיח היא כוס. האם מתכוונים לכוס חד פעמית קטנה?
כמה קוביות זה יוצא?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כוס גדולה 200-250 מ"ל
אהרון רזון13/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אהרון..אני שוב צריכה את עזרתך...רוצהלהיותרזה11/06/2010
ותודה לך מראש!!! =)
תראה,אם אתה זוכר מאיזה משקל התחלתי (82 ק"ג) והיום אני (76 ק"ג) והפחד שלי הוא כזה: אני זוכרת שאמרת לי שיש שלב שממשיכים להתעמל ולאכול פחות ובכל זאת לא רואים ירידה אבל אני קצת חוששת כי כשאני מודדת את הג'ינסים שלי (שבהתחלה עלו לי על חצי רגל) הם כבר עולים עלי ונסגרים אבל אני מרגישה שהם לוחצים עלי ואני כל כך מפחדת שאני אמשיך ובכל זאת לא אראה את התוצאה שאני מייחלת לה כי האמת? הג'ינסים האלה נורא יקרים וחבל לי לא ללבוש אותם ובכלל נותר לי רק עוד 4 ק"ג!!! אני כבר שלושה שבועות תקועה על 76 ואני בסך הכל רוצה להגיע ל-71-72 ואז אני אהיה בטוחה שחזרתי לעצמי...אהרון,חיזקת אותי עד עכשיו המון המון וגם בזכותך ירדתי את ה-6 ק"ג האלה...אז מה אתה אומר? יהיה בסדר? אני ארד את מה שנשאר לי להוריד בקרוב או שפשוט אני כבר לא אצליח לרדת יותר...אהרון,לקראת שלב סיום הדיאטה!!! אשמח לדעת את חבת דעתך...ושוב המון המון תודה לך,אהרון רזון!!! =)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אהרון? אתה שם?
רוצהלהיותרזה12/06/2010כי כמו שאתה בטח מבין מההודעה...אני דיי לחוצה...
אגב,אתמול אכלתי שקית ביסלי ויש לי ייסורי מצפון וגם שבגלל טיול שנסעתי אליו לא יכולתי ללכת למכון כושר בימים האחרונים של השבוע...זה לא כל כך נורא,נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה"שלב סיום הדיאטה"? אין דבר כזה.
אהרון רזון13/06/2010יקירתי, אם את חושבת שאחרי שתורידי (אני מקווה) עוד 4 ק"ג, זה סוף התזונה הנכונה ומשטר הפ"ג, טעות בידך. את חייבת להפנים ששינוי אורח החיים הוא לכל החיים אם רוצים לא לחזור למה שהיה.
חיסול שקית שלמה של ביסלי (אם כבר, למה לא משהו יותר איכותי מהזבל הזה?) אינו מבשר טובות,
אבל אם זה חד פעמי לא נגרם שום נזק (כמובן, אם דאגת לקזז). יותר מזה יכולה להזיק הפסקת הפעילות הגופנית לשבוע, הטיול הוא יכול לשמש רק לתרוץ, אבל פעילות גופנית לא דורשת בהכרח חדר כושר. גם בטיול אפשר למצוא שעה ביום להליכה נמרצת וכמה תרגילי התעמלות.
אם במשך 3 שבועות היתה הפסקה מוחלטת בהרזיה ללא שינוי בתזונה ובפ"ג, כדאי לחכות עוד שבוע,
בתקווה שהירידה תתחדש, אחרת מומלץ למדוד את הקצב המטבולי במנוחה (RMR). זה עושים במכון ווינגייט או במרפאת ספורט אחרת שממתמחה בתחום הזה. בהתאם לאיבחון, אולי יהיה צורך בשינויים בתזונה ובהיקף ועצימות הפעילות הגופנית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה ממש אבל ממש לא הבנת אותי נכון..
רוצהלהיותרזה13/06/2010אני ממש לא חושבת שבזה שאני אוריד 4 ק"ג הכל יסתיים...אני יודעת שעלי להמשיך בהחלט גם עם תזונה נכונה וגם עם פ"ג יום יומית...רק שתדע שאני משתדלת כל יום לעשות ספורט כשיוצא לי גם בלי קשר למכון כושר (כמו למשל לעלות את העליה לדירה שלי ברגל או ללכת למקומות ברגל בהליכה מהירה במקום לקחת אוטובוס למשל..) אני אכלתי את שקית הביסלי הקטנה פעם אחת ויחידה במהלך כל הדיאטה (שאני מבינה שעלי להמשיך איתה,לא כמו שאתה חושב!) וכמובן שקיזזתי אחר כך והיום בע"ה אני הולכת לחדר כושר אז,אהרון? אל תשכח שאני אכן רצינית בכל הנושא הזה!!
תודה בכל אופן..=)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאגב....
מישהי13/06/2010אני חושבת שאני כבר 75..... :+)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה את פתאום...
מישהי13/06/2010מתעלם ממני?
=(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה*
מישהי13/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה? =(
מישהי14/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קלוריות בטיגוןיעל11/06/2010
היי רציתי לדעת איך אני מחשבת קלוריות על מאכלים מטןגנים??כגון ציפס שניצל או כל דבר שטוגן בשמן עמוק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את צריכה לחשב כמה שמן שפכת כפול 9
ד''ר רוני חרמון12/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיאטה מה כדאי?רחל .10/06/2010
מה כדאי בדיאטה חלב 1% או משקה סויה לייט ??????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא משנה סויה יותר בריא
ד''ר רוני חרמון12/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שתי שאלות-למקצוענים שביניכםר.י10/06/2010
1)לגבי לחם קל,יש המון סוגים בשוק עם משקל אריזה כזה ואחר.מהי הגדרה של לחם קל?עד כמה קלוריות לפרוסה?
יש אריזות שעליהן יש קלוריה לפרוסה ויש כאלה ל-100 גר'.איך עושים את החישוב לפרוסה אחת של לחם ועד איזה טווח קק"ל ל100 גר' לחם נחשב הלחם לקל?
2)לגבי עניין פעילות הגופנית שכ"כ מומלצת בדיאטה.מס' שאלות,
להערכתי אני יורדת במשקלי מעבר לשקילתי אחת לשבועיים.כוונתי היא כזאת,מאחר ואני מבצעת פעילות גופנית שוטפת יומיומית,אני בונה לעצמי מסת שריר שברור לכולנו ששריר שוקל יותר משומן.
אז כפועל יוצא מכך איני יכולה לדעת כמה בדיוק ירדתי במשקל,אכן?
פרט לעניין של המכשיר שמודד אחוזי שומן (כמו ששמעתי שיש) שבו ניתן להשתמש.אני בכל זאת רוצה לראות תוצאות לעבודתי הקשה,פרט לצמצום ההיקפים וכו'.מה אתם ממליצים לעשות?
או לחלופין האם ניתן לעשות פעילות ספורטיבית (איזה פעילות מומלצת) מבלי לבנות שרירים בצורה מסיבית,אלא יותר בשביל להאיץ את חילוף קצב החומרים ושריפת קלוריות?
אשמח לתשובה מקצועית בנושא,תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי ר.
ד''ר רוני חרמון12/06/2010לחם קל הוא לחם מופחת קלוריות כל חברה מיצרת באופן עצמאי וחובת לפרסם את ערכי האנרגיה של המוצר נהוג לחשוב שלחם קל הוא עד 40 קלוריות לפרוסה אבל עם המגוון בשוק צריך לשקול את הפרוסות ולחשב לפי אנרגיה ל 100 גר'.
בקשר לפעילות גופנית לטווח הקצר ולשריפת קלוריות מירבית ללא העשרת מסת השריר יש ללכת ברצף 5 ק"מ בישעה אחת לפחות 3 פעמים בשבוע. לטווח הארוך העשרת מסת השריר טובה כי ככול שיש יותר תאי שריר אפשר לשמור על המשקל ביתר קלות. תצרוכת אנרגתית של תא שריר גבוהה בלפחות פי 2 מזו של תא שומן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)