מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תירסיעל27/06/2010
כמה קלוריות בקלח תירס דיי גדול??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרבה
ד''ר רוני חרמון27/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתירס
ד``ר נסטור ליפובצקי27/06/2010שלום,
קלח תירס גדול=2 פרוסות לחם=140 קלוריות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרהמעיין27/06/2010
היי אני בת 15 לפני כחודשיים וחצי שקלתי 47.5 ק"ג ירדתי ל44 ק"ג תוך כחודשיים בערך קצת פחות אפילו אכלתי פשוט מסודר ועשיתי ספורט לפחות 3 פעמים בשבוע [מכון כושר] .
ואז הייתה תקופה ממש קשה בלימודים ועליתי עכשיו ב3 שבועות אחרונים ל45.5 כי היתי בלחץ ופשוט אכלתי יותר מידי ... אני רוצה שוב להרזות ולרדת ל42.5 מהמשקל הנוכחי שלי [45.5] .
מה יוכל לעזור לי זאת אומרת איזה דיאטה תיהיה לי הכי מהירה אני רוצה לרדת בחודש וחצי אפילו פחות 3 קילו .
אני ממש אשמח עם תעזרו לי איזה דיאטה תיהיה לי הכי טובה ובחדר כושר מה לעשות ???
תודה רבה !!! : )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה הגובה שלך?
אהרון רזון27/06/2010לא בטוח שאת צריכה לרזות, אך בכל אופן פרטי את התזונה היומית שלך ואביע את דעתי אם היא מתאימה למטרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאהרון הגובה שלי 153
מעיין28/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרזיה
אהרון רזון28/06/2010את במשקל טוב ולא צריכה לרזות. אם בכול זאת מתעקשת,, חזרי לדיאטה שהרזתה אותך קודם +
פעילות אירובית לפחות שעה ביום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אגירת שומןזוהר26/06/2010
שלום,
הייתי רוצה לדעת האם אגירת שומן והגדלת כמות תאי השומן תלויה רק במאזן הקלורי או רק בסוגי וכמות המזון הנאכל או שניהם יחד?
ואיך זה בעצם עובד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אגירת שומן
ד``ר נסטור ליפובצקי26/06/2010רינת שלום,
אהבתי את השאלה שלך.
ראשית כל, בגיל הילדות, ההתבגרות או בזמן השמנה אצל אנשים מאוד מאוד שמנים, ההשמנה היא היפרפלסטית, זאת אומרת מתבצעת הכפלת תאי שומן. בכל יתר הזמנים (רוב חיינו) ההשמנה היא היפרטרופית (כל תא ותא אוגר שומן בתוכו).
לעצם העניין, אם כמות הקלוריות שאת צורכת הינה מעל הוצאת הקלוריות, הגוף הופך אותן לשומן, בין אם הקלוריות מגיעות משומן, חלבון או פחמימות. ברור שאם את אוכלת אותו מספר של גרמים של שומן או של פחמימות או של חלבון, באותו כמות של גרמים תקבלי יותר קלוריות משומן מאשר מחלבון או פחמימות (9 קלוריות בשומן, 4 בפחמימות או בחלבון).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קולה זירוגלי26/06/2010
האם במהלך דיאטה ניתן לשתות קולה זירו והאם זה מפריע להורדה במשקל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי גלי
ליטל סמואל-לוי26/06/2010קולה זירו אינו מכיל קלוריות לפיכך אינו אמור להפריע לירידה במשקל.
ישנה טענה, יחד עם זאת , ששתייה של משקאות עם ממתיקים מלאכותיים כן מביאה בעקיפין לעלייה במשקל משום שהיא גורמת לגוף "לתרגם" את המתיקות לרצון לצרוך קלוריות נוספות והיא נשענת בעיקר על מחקרים תצפיתיים. טענה זו עדיין לא הוכחה.
בכל מקרה, בריאותית לא מומלץ לשתות הרבה מהמשקה כי הוא מכיל מלבד הממתיקים המלאכותיים גם חומרים נוספים שאינם בריאים (קופאין, פוספטים...).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם שומשום הוא פחמימה?הדר25/06/2010
רציתי לדעת אם שומשום הוא פחמימה ואם כן, אז מה אחוז הפחמימות בו...
תודה לעוזרים :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי הדר
ליטל סמואל-לוי26/06/2010שומשום נחשב כ"שומן" .מכיל כ-10% פחמימה בלבד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעדן גרנולהשקד25/06/2010
בבוקר אני אוכלת יוגורט2.7% + גרנולה הבא ביחד עם אריזת המעדן.
השאלות שלי היא האם הקלוריות הכתובות על היוגורט (162 קלוריות) הם ביחד עם הגרנולה?
האם כדאי לי להוסיף גם פרי או משהו אחר כי זה לא משביע אותי עד הערב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר *עד הצהרים
שקד25/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעדן גרנולה
ליטל סמואל-לוי26/06/2010הי שקד, אמור להיות כתוב על האריזה אם זה כולל. לפי כמות הקלוריות, נראה לי שכן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מישהו יכול לעזור לי?רוני25/06/2010
אני חייבת שמישהו יחשב לי כמה קלוריות אני אוכלת ביום. כי אני נמצאת במצב שאני לא יודעת אם התפריט הזה יכול לשמור לי על המשקל או לעלות אותי.
בוקר:
2 פרוסות לחם
100 גרם קוטג'
ירק
נס קפה+חצי כוס חלב+כפית סוכר
צהריים:
כוס פחמימה
שניצל בינוני, לפעמים חזה עוף, לפעמים 3 קציצות
פחית מיץ של 330 מ"ל. 33 קלוריות ל100 מ"ל
ארבע:
חטיף קליק של 330-350 קלוריות
או
4 עוגיות OREO (כל אחת 50) + כוס חלב
ערב:
2 פרוסות לחם
פרוסת גבינה צהובה 22%
100 גרם קוטג'
ירק
פחית מיץ של 330 מ"ל. 33 קלוריות ל100 מ"ל
לילה:
כוס קורנפלקס
כוס חלב
כף סובין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי שני
ליטל סמואל-לוי26/06/2010התפריט מכיל כ-2000 קק"ל. אני לא יודעת מה הנתונים שלך והפעילות שלך אז לא ניתן לקבוע אם את אמורה לעלות או לרדת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני מתחנן תעזרו לי כמה שיותר מהריוני25/06/2010
אני בן 15 וחצי
עשיתי דיאטת כאסח לגמרי
כמעט והפסקתי לאכול
אני אוכל גג 500 קלוריות
ושיש לי צואה
אני רואה על הנייר שיש מעט דם
יש מצב שזה סרטן מעי הגס או משהו ?
כי ראיתי באיזה אתר שזה יכול לקרות עקב ירידת משקל קיצוני ודברים אחרים
אני מפחד בבקשה תעזרו לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי יוני
ליטל סמואל-לוי26/06/2010אני לא חושבת שמדובר בסרטן בשל גילך הצעיר. סרטן מעי גס לא נגרם כתוצאה מירידה במשקל אלא ירידה במשקל יכולה לעיתים להתלוות כסמפטום למחלה.
יחד עם זאת - אני חושבת שאתה עדיין זקוק דחוף לעזרה כי אתה פוגע קשה מאוד בגוף שלך. גש אל רופא המשפחה שלך וספר לו על דימום ועל הדיאטה ובקש שיפנה אותך לדיאטנית מומחית וגם לבדיקות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמות קלוריות נכונהYUVI25/06/2010
אחרי שירדתי בערך 29 קילו אני מתרכז כרגע בבניית גוף בצורה נקייה בשביל לא לאגור שומן...
השאלה שלי היא לגבי הקלוריות כי אני סופר כפייתי ואני לא סגור על כמה אני צריך לאכול...
אני בן 18 ,משקל 79 גובה 177.
אני מתאמן כל יום ושורף בערך 200-250 באימוני כוח ו400-450 באירובי שלאחר מכן שאורך 40 דקות. סה''כ בין 600-700 קלוריות מידי יום.
התזונה שלי נעה בסביבות ה1800-2000 ואני חושב שזה יותר מידי לפעמים...
200 בערך אני מקציב למתוקים ומשתדל לחלק את זה על כל היום בשביל להרגיש שאכלתי הרבה ולא לרצות עוד וזה די עובד ככה אני מצליח לאכול קצת ולהסתפק בזה(וזה רק לפעמים כי בד''כ אני לא צורך ג'אנק פוד..)
בקיצור השאלה שלי כמה קלוריות אני צריך לאכול בשביל לשמור על המשקל שלי ואפילו קצת להוריד אחוזי שומן...תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים לי?
YUVI26/06/2010.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמות קלוריות
ליטל סמואל-לוי26/06/2010בחישוב גס (כי מדובר בהערכה על בסיס נוסחה בלבד) אתה צריך לאכול כ-1700 קק"ל, אם אתה מתאמן. אם אתה רוצה לדעת במדויק או שאם אינך יורד - תעשה בדיקה של שריפת קלוריות במנוחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאמת ש
YUVI28/06/20101700 זה החישוב שיוצא לי בשביל לשמור על המשקל...איך בודקים שריפה במנוחה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירת שיער וחולשהגל24/06/2010
ערב טוב,
עד לאחרונה אכלתי פחות או יותר מסודר אבל בחודשים האחרונים בגלל לחץ בלימודים וחוסר זמן להכין אוכל בריא כמו שצריך יוצא שאני אוכלת המון פחמימות הרבה יותר מבעבר (עדיין באותו משקל, והולכת גם לחדר כושר פעמיים בשבוע).
בזמן האחרון יש לי נשירת שיער (לא יותר מדי אבל יש יותר שיער על המסרק), וכמעט תמיד שאני קמה מכיסא או מיטה אחרי ישיבה ממושכת יש לי סחרחורת (רואה הכל שחור וכאילו עומדת ליפול, שחולפת אחרי כמה שניות.
האם זה קשור לתזונה? אני די מניחה שכן אז רציתי לדעת מה לעשות, האם צריך בדיקות וגם מה אפשר לאכול שימנע את זה?
נועה
(אני שוקלת 58, גובה 170, לחץ דם 110/70)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי, אל תשכחו אותי :(
גל27/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההנשירה עשויה להגרם מתזונה לקויה
אהרון רזון27/06/2010חוסרים אפשריים: חלבון, ברזל, אבץ, סיליקה, גופרית, וויטמינים מקבוצה B (בעיקר B12, B6), וויטמין E ועוד. החולשה (גם הנשירה) עשויה להגרם בין היתר על ידי אנמיה, לכן מומלצת בדיקת דם.
הסחרחורת נגרמת אולי על ידי זה שאת לא שותה מספיק, נסי לשתות מים בתדירות גבוהה. אמנם ל"ד שלך תקין בהחלט אך כדאי לוודא שהוא גם קבוע (אין נפילות לחץ).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה(:24/06/2010
היי
רציתי לדעת האם גם בשמירה על אחוז שומן כמו שהוא צריך לשלב שמן זית בתפריט?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמן זית
ליטל סמואל-לוי26/06/2010אפשר לשלב שמן זית במנות קטנות - נניח 1-3 כפיות ביום אבל צריך גם להגביל שמנים ממקורות נוספים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמו למשל?
(:27/06/2010?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איזה לחםתמרה24/06/2010
שלום רב!
איזה לחם עדיף לאכול בדיאטה.. לחם קל, לחם מחיטה מלאה או סוג אחר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחם
עמליה25/06/2010מצטרפת לשאלה ומוסיפה שאבי סוכרתי ואיננו בטוחים איזה לחם עליו לצרוך במידת הצורך ועדיפות
הוא מאוזן עכשיו רק בעזרת לנטוס ותזונה נכונה אבל עם לחם אנחנו מתקשים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי תמי
ליטל סמואל-לוי26/06/2010אפשר לאכול כל לחם עם סיבים תזונתיים בתנאי שמשלבים את הכמות שלו בצורה נכונה בתפריט היומי הכולל.
צריך לזכור גם ש-2 פרוסות לחם קל = פרוסה של לחם רגיל מלא.
אפשר לבחור מה שאוהבים ומה שיותר משביע אותך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום אשמח לתשובה בנוגע לכמה תבליניםמיסטר תבלין24/06/2010
מה מהתבלינים חובה לבשל לפני שצורכים?
1.קינמון
2.כמון.
3.כורכום
4.אגוז מוסקט.
5.הל
האם מותר לצרוך כמה שרוצים מהתבלינים האלה?או שיש הגבלה וזה יכול להזיק?
זה בעיקרון תבלינים בריאים או לא?
מה שחשוב זה לדעת כמה מותר לצרוך ביום מכל אחד..ואם יש בזה קלוריות
ואם יש סיכוי שזה יעלה רמת סוכר.
תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תבלינים
ליטל סמואל-לוי26/06/2010את כל התבלינים שציינת אין צורך לבשל. כולם בריאים, מכילים כמות קלוריות זניחה ואינם מעלים את רמת הסוכר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשר לאגוז מוסקט, קראתי שאסור
מיסטר תבלין28/06/2010לצרוך על 10 מ"ג האם זה נכון? 10 מ"ג זה ממש כלום.
אני צורך כל יום כפית מהכל..זה טעות?
גם זעתר 2 כפיות ליום בנוסף
אזהרות – מסוכן בכמויות גדולות!!! אגוז המוסקט מכיל "מירוסטיצאין", חומר רעל העלול לגרום להשפעות נרקוטיות מכיוון והוא עובד על מערכת העצבים המרכזית, מינון גבוה עלול לגרום לדופק מהיר, לחיים אדומות, הזעה, בחילה, הקאות התייבשות כאבים חזקים והזיות כמו סמים. לכן אין לצרוך(פר אדם לא לפי מה ששמים באוכל)כ- 10 מ"ג
מאתר בשם diets , סי,או,איי אל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה,רוני24/06/2010
זה נכון שאם אוכלים במשך זמן את אותו תפריט ואת אותה כמות קלוריות באיזשהו שלב כבר לא עולים גם אם הקלוריות היו יותר מידי קלוריות בשביל הגוף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מישהו?
רוני25/06/2010אפשר תשובה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי שני
ליטל סמואל-לוי26/06/2010לרוב אם אוכלים יותר ממה שצריך אז עולים אבל זה מאוד תלוי כמה יותר קלוריות ממה שצריך...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך לתפריט יומיטלי24/06/2010
שלום רב,
רציתי להוסיף שביום שבו אכלתי רק 2 פירות אני אוכלת ב-17:00 במקום הבננה חטיף קורנפלקס.
בנוסף לכך, רציתי להסביר שכל פעם שאני מגיעה אחרי דיאטה למשקל 52 או משקל נמוך ממנו, אני מרגישה חלשה יותר ואני תמיד חוששת להתחיל לאכול יותר כדי שלא אעלה יותר מידי במשקל. בכל מקרה אני רוצה להמשיך לעשות ספורט כי אני מאוד אוהבת לעשות הליכות בחוץ. אני חושבת שמה שאני צריכה לשנות הוא כנראה בתזונה.
אני חשבתי להוסיף עוד פרוסה ליום כשאני חוזרת הביתה בנוסף לבננה ולהוסיף עוד פרי כי אני מאוד אוהבת את הפירות של הקיץ. כלומר, להוסיף עוד מנה לכמות של הדברים שאני אוכלת וחשוב לצרוך אותם במשך היום.
האם זה יעזור לי לעלות קילו או שניים במשקל?
בתודה מראש,
טלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה שאת מציעה עשוי לעזור.
אהרון רזון25/06/2010הייתי מוסיף פעמיים בשבוע פעילות בונה שריר (אימוני כוח) שתעזור לעליה בריאה במשקל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)