מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שתיית בוץ הקפהדור21/04/2010
האם יש נזק כלשהו בשתיית הבוץ (המשקע) של הקפה הטורקי (הכוונה לבוץ עצמו)?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אגב...
דור21/04/2010מכיוון שבזמן האחרון אני סובלת מעצירות קשה- פחדתי ששתיית הבוץ עצמו (משקע חולי) יחמיר מאוד את המצב, לכן לקחתי ישר לאחר מכן 2 כפות שמן פארפין...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההקפה גורם לעצירות
אהרון רזון21/04/2010אצל חלק מהאנשים. בשתיית הבוץ אין שום תועלת תזונתית, אך לא ידוע לי על נזק ספציפי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לד"ר חרמוןלאלי21/04/2010
ראיתי בכמה הודעות שכאשר שואלים כמה קלוריות מומלץ לצרוך ב'כאלה וכאלה' גובה ומשקל אתה אומר להכפיל את המשקל ב-21.6
אני מכפילה את משקלי (55) ויוצא שאני צריכה לצרוך 1188
אבל במחשבוני צריכה קלורית מומלצת יוצא שאני צריכה לצרוך בסביבות 1900
האם ההמלצה שלך היא למקרה שרוצים לרדת במשקל או לשם שמירה על המשקל?
ומה פשר ההבדל העצום בין הטענה שלך לטענת המחשבונים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקפצה, אפשר תגובה?...
לאלי27/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי יערה
ד''ר רוני חרמון29/04/2010החישוב המוצע הוא לצורך שמירה על המשקל בתנאי מנוחה מוחלטת שכיבה במיטה. על כל פעילות יש להוסיף עוד קלוריות למשל שעת הליכה כ-200 קל' וכו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוכנית תזונה וסחרחורותגליה21/04/2010
הי,
לפני כשבועיים התחלתי לעשות אימוני אירובי ואכילה לפי תוכנית תזונה חדשה שהתזונאית בנתה לי. אם כל הרצון הטוב שלי השבוע התחלתי להרגיש סחרחורות בזמן מנוחה במהלך שעות היום (גם בישיבה).
אין לי חום, ולחץ הדם שלי מאוזן (מטופלת בראסילז).
האם יתכן שהסחרחורות נובעות מהתוכנית התזונתית?
האם להפסיק אותה עד השינוי. מה לעשות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכול יכול להיות
אהרון רזון21/04/2010אם הדיאטה דלה מדי או לא מאוזנת ייתכן שהיא גורמת לסחרחורת. יכול להיות שאת לא שותה מספיק. אולי הפעילות הגופנית שלך אינטנסיבית מדי יחסית לכושר הנוכחי שלך.
נסי לחזור לתזונה הקודמת לכמה ימים ותראי אם חל שיפור. אם כן, התחילי שוב את התוכנית החדשה באופן מדורג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תזונה נכונה לספורטאיניר21/04/2010
שלום רב לכל התזונאים!
שמי ניר ואני זקוק לעצתכם המקצועית.
אני שוקל 66 קילו יש לי מבנה גוף ממש רזה והגובה שלי הוא 173 ס"מ.
אני עושה פעילות ספורט באופן קבוע לפחות 3 פעמים בשבוע ( טניס ) ואני משקיע הרבה מאמץ ואנרגיה בספורט זה.
הבעיה שלי היא שאני רק מרזה , לאחרונה אני מקבל הרבה הערות שממש רזיתי ושזה ממש לא יפה וכאלה.
השאלה שלי היא איך אני מעלה במשקל תוך כדי הפעילות הספורטיבית ? המטרה שלי היא לבנות גוף בריא ומלא ולא רזה ודק.
אשמח מאוד לקבל ממכם ייעוץ ואני אודה מקרב לב לכל מי שיענה.
תודה והמשך יום נעים,
ניר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אתה לא רזה מדי
אהרון רזון21/04/2010באופן כללי אתה במשקל אידאלי. לא רצוי להשמין אלא להעלות את מסת השרירים על ידי אימוני התנגדות שלוש פעמים בשבוע בנוסף לטניס.
עליך לאכול ארוחה בעיקרה מפחמימות מורכבות 2-3 שעות לפני האימון (כלשהו), פחמימה פשוטה 20 דקות לפניו, פחמימה בעלת אינדקס גליקמי גבוה תוך כמה דקות אחרי האימון וארוחה המכילה פחמימות מורכבות וחלבונים תוך שעה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אהרון
ניר22/04/2010מה הכוונה שאתה אומר אימוני התנגדות?
ואתה יכול לפרט איזה פחמימות אני אמור לאכול בדיוק?
תודה והמשך יום נעים,
ניר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסברים
אהרון רזון22/04/2010אימון התנגדות = אימון עם משקולות, מכשירי כוח או כנגד משקל הגוף. הכי יעיל לבצע בחדר כושר
תחת הדרכה של מדריך מוסמך.
דוגמאות של ארוחות:
שעתיים-שלוש לפני האימון פסטה\אורז\תפו"א עם גבינה
20 דקות לפני האימון - בננה
מייד אחריו - תמרים\תפו"א אפוי\קורנפלקס
תוך שעה בשר\דג\ביצה\גבינה עם אורז\לחם\קינואה\פסטה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לד'ר חרמון,אני מתקשה מאד להוריד אתרחל21/04/2010
את 15 הק'ג שעלי להוריד למרות הדיאטה והספורט היומי,1200 הקלוריות שאני אוכלת משאירות אותי רעבה מאד.אני לא זקוקה למאכלים משמינים אלא לכל מאכל שלא יהיה שיתן לי הרגשת שובע.חברה נתנה לי את הדיאטה שלך ואני רוצה להרשם אך עשיתי נסיון כדי לראות אם אצליח לרדת וכבר 3 שבועות שאני אוכלת קוטג' ללא הגבלה-ואכן מרגישה שבעה.מנת דג.ביצה(ולעיתים גם חלבון מביצה נוספת) ירקות ופרות(2 תפוזים או חצי פומלה קטנה) ובכל אופן לא רואה ירידה במשקל.אני חוששת להרשם ולשלם -ולהיווכח אז שאני לא יורדת.יש מצב שהדיאטה הזו שמאד מוצאת חן בעיני-לא עובדת על הגוף שלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי רחל
ד''ר רוני חרמון21/04/2010את יכולה להרשם לתוכנית בכול מצב נדאג להציב אותך במשקל המתאים לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חלבונים=נפיחות?רעות\אתי20/04/2010
האם ישנו קשר לכך שרוב התזונה שלי מורכבת מחלבונים?וכמעט ללא פחמימות?
ישנם ימים שלמים ללא פחמימות כלל.
שאלתי היא רק-האם ישנו קשר לנפיחות בבטן לבין אכילת חלבונים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי אורנה
ד''ר רוני חרמון21/04/2010לא רצוי לאכול ברצף יותר משבועיים רק חלבון רצוי לגוון הנפיחות קשורה לאוכל שאת אוכלת המייצר גז
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לי שאלהיובל20/04/2010
אני בת 15 שוקלת 44 והגובה שלי הוא 1.58
1.כמה קלוריות לאכול כדי לשמור על המשקל
2.יש משהו שאני יכולה לעשות כדי לגבוהה? לאכול משהו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי יובל
ד''ר רוני חרמון21/04/2010עד גיל 16-17 את יכולה להמשיך לגבוהה
את צריכה לאכול כמות קלוריות ליום מהתוצאה שתקבלי של הכפלת משקלך ב- 21.6 בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםנועה20/04/2010
קוראים לי נועה,אני בת 22
גובה 1.51 משקל 50
אמנם משקל תקין, אך כל חיי הייתי רזונת במשקל 43, ויש מקום להוריד 3 קילו.
באיזה תפריט עליי להשתמש? 1000 קלוריות או 1200?
האם מכיוון שהמשקל שלי תקין, יותר קשה לי לרדת את הקילוגרמים האלה?
ומה לגבי שמירה על המשקל הקיים לאחר שאגיע אליו?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי נועה
ד''ר רוני חרמון21/04/20101000 קלוריות ליום והרבה מים זה טוב לירידה במשך חודש לאחר מכן לשמירה אולי טוב 1200 .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 4 שעות הליכה-יתרון או חיסרון?יניב20/04/2010
שלום אני הולך בקצב לא מהיר מידי ולא איטי מידי 4 שעות כבר שבועיים כי אני בהרזיה האם זה טוב
או שעדיף ללכת פחות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי יניב
ד''ר רוני חרמון21/04/2010מינימום שעה ביום 4 שעות יותר עדיף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםדניאל20/04/2010
שלום רב,
אני בת 15.5 ומשקל 59 וגובה 163.
אני נחשבת ילדה רזה יחסית. יש לי גוף אגסי ככה שיש לי ידיים רזות ובטן רזה וזה נותן אשלייה שאני רזה אך למטה זו הבעיה-יש לי ישבן מאוד גדול וירכיים !!
אני לא הכי מקפידה על תזונה נכונה,ואני רוצה לרזות כ- 5 קילו לשנה הבאה,ואשמח אם תיעצו לי על תזונה נכונה : לבריאות ולהרזייה.
ממה להימנע? ממה לא להימנע? מה כן ומה לא?
תודה מראש
דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי דניאל
ד''ר רוני חרמון21/04/2010הרזיה נוספת לא תשפר את מבנה הגוף שלך תלמדי להתלבש בהתאם לגוף שלך או ללכת על פיתרון כירורגי אסטטי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השמנה-דחוףדנה20/04/2010
שלום..
אני לפני שנה בערך התחלתי לשנות את האורח חיים שלי
הייתי עושה המון ספורט 6 פעמיים בשבוע שעה ורבע פעילות מאומצת מאוד ואוכלת בסביבות ה-1050 קלוריות ביום (כן אני יודעת שזאת טעות וזה קצת.. רק נזכרתי מאוחר מידי)
אחרי ירידה של 17 קילו בפחות ב-3 חודש בערך הפסיק לי המחזור לתקופה של חצי שנה ואיתו גם המשקל נתקע ולא ירד. ומירידה של 94-95 קילו ל78-79 קילו נתקעתי חצי שנה.
אחרי חצי שנה שדחיתי הורמונים וכדורים לקחתי עלמנת להסדיר את המחזור.. ובאותה תקופה גם יצא לי להכיר מישהו שיש לו ידע בתחום הדיאטות והספורט.. ואמר לי שמחזור לא בא בגלל שאין שומן בגוף. בקיצור התחלתי ללכת אליו גם.. התחלתי לאכול שומנים+חלבונים ובדיוק חודש לפני הדיאטה הזו סיימתי גלולות ככה שהייתי צריכה לקבל ובאמת קיבלתי.
אחרי תקופה של 3 שבועות הפסקתי עם השומנים (אחוזי שומן ממש גבוהים בכל המאכלים ורק חלבונים) הפסקתי עם השומנים עברתי ל5 אחוזי שומן ומטה ועדין רק חלבונים, בלי ירקות בלי פירות כלום..
אחריי חודשיים וחצי בערך הוספו ירקות ירוקים לתפריט(והכל בתהליך איתו) בכל מקרה.. אחרי 4 חודשים שאני רק אוכלת חלבונים,נשברתי לא היה לי כוח לזה יותר זה השפיע לי על מצבי רוח, על הסביבה החברתית והלימודית שלי ועל הכל הפסקתי איתו ללא כל התרעה והתחלתי לאכול פחמימות..
התפרעתי עם הפחמימות .. חשק בלתי מוסבר למתוק.. אני יוותר על כל האוכל שבעולם ואני יאכל רק מתוק.. משהו שכבר אני לא רואה את עצמי בשליטה בו.. ובאמת שלמדתי ששליטה כבר יש לי. התאפקתי להמון דברים במהלך שנה ארוכה ומייאשת כלכך.
יש לי חשק ואני אוכלת מתוק באופן בלתי מוסבר בחיים לא הייתי ככה עם מתוקים בחיים לא התחברתי למתוקים כמו שככה. אה ויש לציין שבכל התהליך עם הדיאטה חלבונים שעשיתי במשך 3 וחצי חודשים הייתי עושה הליכות של שעה ורבע 6 פעמים בשבוע...
בכל מקרה התחלתי לזלזל קצת בספורט.. ובפחות מחודש העליתי 10 קילו. פשוט בבום בלתי יאומן..
ואני אומרת כאילו פעם הייתי אוכלת אוכל משמין כל היום כל יום ללא ספורט בכלל והייתי עולה אולי קקילו בחודש.. אבל זאת לא הפואנטה.. המצב הנפשי שלי על הפנים. אני בדיכאון.. אין לי מושג כבר עם מי לדבר או לאן לפנות...והקטע הוא שאני יאכל לעצמי ת'לב איך השמנתי איך הכל ואני עדיין יחשוב על מתוק.. החשיבה על המתוק לא עוזבת אותי.. החשיבה על המשקל לא עוזבת אותי והתחלתי להדרדר בלימודים נהייתי בזמן האחרון ממש בחורה דיכאונית...
אני אשמח לייעוץ ולהסבר לכל מה שעובר עליי.. על העלייה הדרמטית, על החשק למתוק כלכך, אשמח גם קצת לטיפים ועידוד איך לחזור למשקל שהייתי בו..
מצטערת על כל החפירה הזאת אבל באמת שכבר אני אובדת עצות..
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דרך אגב.
דנה20/04/2010שכחתי לציין שבכל תקופת הדיאטת חלבונים הזאת לא ירדתי בכלל.. אולי בהיקפים קצת..
וירידה של 4 קילו לאחר קבלת המחזור בבום. (אם אני לא טועה בגלל כל הצטברות הנוזלים.)
ודרך אגב.. חזרתי למשקל שקרוב למשקל ההתחלתי שלי .. 90 קילו.
מדכא משהו..
תודה ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי דנה
שני21/04/2010אני ממש מבינה אותך. גם אני עברתי משהו דומה ועדיין סובלת מהעניין.. לא הייתי רוצה לחשוף יותר מדי פה בפורום אבל אם יש לך מייל או משהו אני אשמח ליצור איתך קשר, לחלוק איתך טיפים ושננסה לחזק אחת את השנייה..
בכל מקרה אני מחזיקה לך אצבעות ולחלוטין מבינה את הסבל..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי דנה
ד''ר רוני חרמון21/04/2010את מבולבלת ומקבלת עצות מכל דיכפין לדעתי תפני למקום מוסמך ומסודר לקבל יעוץ והסבר הולמים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וודקהדנה19/04/2010
כמה קלוריות מכיל כוס פלסטיק אחת שלמה של וודקה? זה חשוב מאד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני מבקשת תשובה!
דנה19/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכ- 250 קל'
ד''ר רוני חרמון19/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהובכוס חד פעמית? אותו דבר?
דנה19/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמת קלוריתשיראל19/04/2010
אני בת 21 וחצי שוקלת 47 וגובהי הוא 1.69 ...האם זה טוב שאני אוכלת ביום בערך 1700 1800 קלוריות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משקל נמוך
ליטל סמואל-לוי19/04/2010שיראל, לפי הנתונים שרשמת את שוקלת הרבה מתחת לטווח התקין. רצוי שתפני לתזונאי/ת עם בדיקות דם כדי להעריך את מצבך התזונתי ולבנות תפריט מתאים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טווח קלורי לשמירה על משקללאלי18/04/2010
האם במידה ולא אחרוג מהטווח הקלורי היומי שלי (כ-1000-1200 קל') ולא משנה מה אוכל,
אוכל לשמור על משקלי הנוכחי בלי לעלות בכלל?
לדוגמה:
6 ימים בשבוע אוכל באופן מסודר ובריא מבחינה תזונתית וביום השביעי אוכל קרואסון ששווה 600 קל' + שוקולדים ועוגות למיניהם ששווים עוד 500 (זה הכל לדוגמא).
או אם אוכל ממתקים השווים ל300 קלוריות במקום אחת הארוחות...
קראתי שלשמירה על משקל מה שחשוב זה קלוריות בלבד ולא המרכיבים התזונתיים של המזון,
האם זה נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש בכך צדק חלקי בלבד
ד''ר רוני חרמון19/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר תשובה מפורטת, בבקשה
לאלי19/04/2010איפה אהרון כשצריך אותו?!
D:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר תשובה מפורטת, בבקשה
לאלי20/04/2010איפה אהרון כשצריך אותו?!
D:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך מורידים בטן??אלי18/04/2010
אני בן 35 רץ 2 פעמים בשבוע ומשחק כדור סל 3 פעמים מקפיד על תזונה אך לא מצליח להוריד בטן קטנה שמפריעה לי מה עושים???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי אלי
ליטל סמואל-לוי19/04/2010שאלתך כללית מידי.... מה שעוזר "להוריד" בטן זה אכן פעילות גופנית + דיאטה. כנראה שהתזונה והפעילות שלך עדיין לא יוצרים גירעון קלורי מספיק להרזייה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)