מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אחוזי שומןלילי25/04/2010
אני בת 19, ולאחרונה התחלתי בהתהליך הרזייה. (כבר חודשיים בערך)
גובה 1.71, התחלתי במשקל של 68, ועכשיו אני שוקלת 63 וקצת...
אני מאד מרוצה מהירידה שלי במשקל, אבל אני לא יורדת באחוזי שומן. מה יכולה להיות הסיבה לכך?! זה מלחיץ אותי מאד.. בכל הזמן הזה ירדתי אולי חצי אחוז (מ 28.5 ל 28)
תפריט לדוגמא : בוקר- סלט עם לימון (ללא שמן), 2 פרוסות לחם קל עם אבוקדו
ביניים- ירקות
צהריים- מנת בשר רזה+ ירקות מבושלים
ביניים- פרי ויוגורט
ערב- סלט ללא שמן, 2 פרוסות לחם קל עם גבינה
יש לציין שאני אוכלת המון ירקות!
ומתעמלת לפחות 3 פעמים בשבוע (אירוב+משקולות)
מה צריך להיות משקל היעד שלי? לכמה אחוזי שומן עליי להגיע? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תפריט דל מדי עבור הנתונים
אהרון רזון25/04/2010לכן, ייתכן שחלק גדול מהירידה - שריר ונוזלים.
עליך להעשיר קלורית את התזונה ולהרחיב את הפעילות הגופנית (חשוב שתהיה בעצימות והעומס אפקטיביים , כדאי לקבל הדרכה).
הצעות שיפור לתפריט (דוגמה):
ביניים1: גם חצי גביע קוטג' 3% + פרוסת לחם קל מקמח מלא.
צהריים: מנת הבשר (עוף או בקר) - 200 גר לפני בישול, מומלץ לגוון בדג טרי איכותי צלוי. סלט כמנה ראשונה.
ערב:להוסיף בתוך הסלט חצי קופסת סרדים בשמן +לימון .
ארוחת לילה: פרי.
אם המבנה שלך בינוני - את כבר במשקל האידאלי, אם קטן - יש מקום להוריד עוד 3-4 קילו (עניין של טעם)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תזונה נכונהגרישה24/04/2010
שלום רב אני בן 30 גובה 172 משקל 81 ק"ג ומתאמן 3 פעמים בשבוע בחדר כושר , רציתי לשאול האם תזונה שאני מקבל היא בריאותית ויעילה בוקר: 8:00 - 9:00 חצי כפית אומגה 3 כף שמן זית כפית דבש+ אגוז + קינמון 1 אקטימל כוס שיבולת שועל + חלב צהריים 1: 13:00 – 13:30 פרי ( תפוח , תפוז , קיווי ) חצי כפית אומגה 3 חזה הודו סלט ירקות צלוחית מרק כוס מים צהריים 2: 16:00 – 17:00 לחם שחור +חסה+פסטרמת בקר+עגבניה +טחינה תמר+אגוז פרי ( תפוח , תפוז , קיווי ) לפני אימון :18:00 3 קוביות שוקולד 70% קקאו מיץ גזר+סלק+רימון ערב (אחרי אימון): 22:00 חצי כפית אומגה 3 צלחת חלב+קורנפלקס 2 טיפות סירופ ויטמיןD חצי כוס יין אדום סלט ירקות +קוטג'+שמן זית קוקטייל: חלב+כפית דבש+כפית פשתן+אגוז+תמר+חצי כפית קינמון+גדילן זרעים תה עם דבש+קינמון+ ג'ינג'יר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי גרישה נראה טוב צריך לחשב קלוריות
ד''ר רוני חרמון25/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאורי24/04/2010
האם יש הבדל בערך הקלוריות בין שתיית מים לבין מים בטעמים והאם ההבדל משמעותי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם אין בהם סוכר ההבדל לא משמעותי
אהרון רזון24/04/2010אבל זה הרגל לא בריא בגלל הוספת כימיקליים למים, שיכולים בין היתר להפריע להרזיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובה מאוד!!!!!!!!ד24/04/2010
האם קיים דבר כזה שגוף מסויים \ בן אדם מסויים לא משנה כמה יאכל או לא משנה
מה יעשה לא יצליח לעלות בחיים במשקל????
אני ניסיתי כל דרך אפשרית לעלות במשקל - דיאטנית , אוכל משמין , עשיתי בדיקות,
אני כבר מאוד מיואשת ומתוסכלת וממש לא יודעת מה לעשות....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבל התשובה אינה פשוטה
אהרון רזון24/04/2010במקרים קיצוניים ונדירים ביותר יכול להיות מצב כזה.
אני מציע לך את הפעולות הבאות:
- איבחון RMR (קצב מטבולי במנוחה מוחלטת).
-איבחון תפקוד בלוטת התריס
- בירור שלמות העיכול.
- אם הממצאים הנ"ל תקינים ,פרטי בפורום את התפריט היומי כולל כמויות מדוייקות (אחרי שקילה),
הנתונים האישיים (גיל, גובה, משקל), סדר היום ופעילות גופנית יזומה. נראה אם, ומה אפשר לשפר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעשיתי בעבר....
ד24/04/2010בדיקות ובינהן היו של בלוטת התריס והן יצאו תקינות , אני אעשה שוב אולי משהו השתנה
ולמה התכוונת שרשמת בבירור שלמות העיכול? ,
יש לי מעי רגיז , יכול להיות שזה קשור????
תודה רבה רבה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל תשכחי איבחון RMR
אהרון רזון25/04/2010בירור העיכול נעשה על ידי בדיקת צואה כדי לוודא שהמזון עוכל כראוי ורק הפסולת מופרשת.
רופא המשפחה יידע מה לעשות או למי להפנות אותך.
לא ברור אם למעי הרגיז יש קשר, אבל הכול אפשרי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קילורויטל לוי24/04/2010
שלום רב,
רציתי לדעת מה הכוונה שכדי לעלות קילו צריך לצרוך 7 אלפים קלוריות מיותרות??? הרי ביום בנאדם צורך פחות או יותר 1500 2000 קלוריות,אז איפה נכנסים 7 אלפים קלורית??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא 7000 אלא 7700 קק"ל
אהרון רזון24/04/2010למשל אם כל יום אוכלים 1100 קק"ל יותר ממה שהגוף שורף, מוסיפים קילו שומן בשבוע.
דוגמה: הגוף שורף 1500 קק"ל ומקבל מהאוכל 2600 .
2600 - 1500 = 1100. 1100 * 7 = 7700 שווה ערך לקילו שומן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי בהמשך לקילו
רויטל25/04/2010אז איך אפשר לדעת בדיוק כמה שורפים? זה לא שכל יום עושים ספורט ושורפים את מה שאכלנו??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאי אפשר לדעת במדוייק
אהרון רזון25/04/2010אך אפשר לשער בעזרת מחשבונים שנמצאים בצבע כחול למעלה בצד ימין של המסך הנוכחי:
הקישי על
מחשבונים
-----------
ואחר כך על
מחשבון BMR - חשבו את ההוצאה הקלורית המינימלית שלכם ביממה
------------------------------ -------------------- ---------------------------
מחשבון קלוריות – כמה קלוריות שרפת היום?
---------------------------------------------------
סכמי את הכול ותהיה לך הערכה על שריפת קלוריות ביום מסויים.
דרך אחרת היא התייעצות ובדיקה במרפאת ספורט. רופא המשפחה יפנה אותך למרפאה הקרובה לביתך או חפשי בגוגל. הבדיקה בתשלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בשר טחון(:24/04/2010
היי
אני אוכלת בדר"כ פעמיים בשבוע קציצות מבשר טחון (הודו\עוף
בקר רזה) רציתי לשאול האם יש מניעה לאכול 3 פעמים בשבוע קציצות?
בעיקרון זה בשר רק בצורה של טחון כמו כל סוג אחר של בשר לא?
אשמח לשמוע פרטים בעיניין תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגבי בשר טחון
ד''ר רוני חרמון24/04/2010חשוב איזה חלקי בשר שומן גידים נוצות וכו' טוחנים ומי טוחן וחשוב שהקציצות לא תהיינה מטוגנות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
(:24/04/2010מדובר על קציצות מבושלות או אפויות
בשר שנטחן במקום וחלקים רזים ללא שומן
אם אפשר לאחר פרטים אלו לקבל תשובה לשאלתי,תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור וירידה המשקלמלי23/04/2010
שלום, אני בת 19 והמחזור שלי לא סדיר.
אני יכולה לקבל מחזור כל חודש, אבל כמעט ואין דימום , או שלפעמים אני מקבלת מחזור פעם בכמה חודשים, וגם, לא הרבה דימום בכלל.
ברצוני לדעת האם יש בתוכי דם(מחזור) שצריך לצאת מגופי ובגלל זה אני מרגישה נפוחה כל הזמן?או שזה לא קשור?
כי אני תמיד מרגישה ונראית נפוחה ואני לא יודעת אם יש קשר או לא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה לא הפורום המתאים לשאלה זו.
אהרון רזון23/04/2010פני לפורום גינקולוגיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיאטהחן23/04/2010
בשבוע הבא אני עוברת ניתוח לכריתת כיס מרה.
אני בעודף משקל של כ10 ק"ג.
אני רוצה לאחר הניתוח להתחיל בדיאטה קפדנית בשביל להוריד את כל העודף.
אני מעוניינת בעצות לפעילות ספורטיבית לא מאומצת (אסור לי לעשות מאמצים קשים חודשיים)
ותפריטים קלים..
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פעילות גופנית לא מאומצת
אהרון רזון23/04/2010לפחות שעת הליכה כל יום ו\או שחיה בקצב נוח.
לא נהוג להציע תפריטים בפורום מכיוון שדרושה התאמה אישית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה(:23/04/2010
היי
כידוע צריך לאכול מייד בתום האימון פחמימה כגון פירות יבשים,בננה וכו'
רציתי לשאול מדוע ההמלצה היא על פירות\קורנפלקס\לחם לבן (אינדקס גליקימי גבוה)
ולא נניח על משקה חלב בטעם לדוגמא יש בטעם בננה שמכיל כמות יפה של 28 גרם פחמימה ו6 גרם חלבון?
משקה שכזה מייד בתום אימון יעשה גם את "העבודה" ויעזור בתהליך ההתאוששות ובניית השריר?
תודה ושבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
אהרון רזון23/04/2010למשקה המוזכר אין אינדקס גליקמי גבוה בגלל החלבון שמוריד אותו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
(:24/04/2010חייב שהמזון מייד בתום האימון יהיה בעל אינדקס גליקימי גבוה?
אם אני יאכל פחמימה רגילה ללא ערך גליקימי גבוה השריר לא יחל בהתאוששות וזה לא יעזור בהתפתחות השריר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפחמימה רגילה עוזרת, אך פחות
אהרון רזון24/04/2010היעילות עולה עם האינדקס הגליקמי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פחמימות!יובלי23/04/2010
כמה גרם פחמימות אני אמורה לצרוך ביום אם המשקל שלי נע בין 48ל49 הגובה שלי הוא 1.60 וגילי הוא 17?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תלוי בהיקף הקלורי של התזונה.
אהרון רזון23/04/2010מומלץ ש 50-60% מהקלוריות יבואו מפחמימות. למשל אם את אוכלת ביום 1500 קק"ל, 750-900 קק"ל יבואו מפחמימות שהם 187-225 גרם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיבולת שועל - שאלהשירן23/04/2010
היי,
יוצא לי לאכול די הרבה שיבולת שועל ויש לי כמה שאלות בנושא -
זה נחשב פחמימה? ואם לא, אז למה כן ? ד
וסורי על הבורות, אבל ייתכן שיש בזה קמח לבן ? כי רשום על אריזת הקוואקר 'שיבולת שועל לבנה'.
תודה מראש,
שירן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובות
אהרון רזון23/04/2010שיבולת שועל היא דגן, וכל הדגנים הם פחמימות.
קוואקר הוא שיבולת שועל גרוסה אבל עדיין מלאה, אין בו קמח לבן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעולה, תודה !
שירן26/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חומציות יתר -ורצון להגיע לאיזון ...האבירה23/04/2010
שלום לצוות המערכת
קראתי באחד מהמאמרים כאן באתר על חומציות יתר כמונע ירידה במשקל ,וכמאט הזרמת דם ולהלן חלק מהמאמר:
כשרמת החומציות בדם עולה כדוריות הדם מתעוותות ונצמדות האחת לשנייה ובכך מואטת אספקת החמצן לשרירים ולכל תאי הגוף. כשאין חמצן אין בעירה וכתוצאה קצב חילוף החומרים מואט ואתם לא מצליחים לרדת במשקל ואף משמינים.
ושאלתי היא : מהי חומציות יתר למעשה ? האם ישנם מאכלים הגורמים לחומציות יתר ?
מצבים נפשיים מסויימים ? האם אספקת הדם לשרירים היא הגורם המרכזי שישפיע על חילוף החומרים והירידה במשקל ?
דאג להפוך את גופך לבסיסי, אכול מאכלים הגורמים לגופך להיות בסיסי."
זהו משפט נוסף שלא הבנתי , שאמור לייעץ על תזונה נכונה בהקשר לחומציות .
תודה רבה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובות
אהרון רזון23/04/20101. מאזן חומצה ובסיס הרצוי בגוף הוא בערך PH = 7.4. מתחתיו קיימת חומציות יתר.
2. לגבי המאכלים שגורמים לחומציות יתר, זה שונה מאדם לאדם, אבל באופן כללי:
דגנים, בשר, ביצים, גבינה קשה, שוקולד
מאכלים בסיסים: חלב, ירקות, פירות
3. לבעלי הנטיה, מתח נפשי יכול לגרום לחומציות יתר
4. הספקה לא טובה של דם לשרירים משפיעה לרעה גם על ההרזיה מכיוון שמאיטה את הקצב המטבולי.
5. אכילת הרבה פירות וירקות גורמת להעלאת בסיסיות (ההיפך מהחומציות) הגוף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמירה אחרי דיאטהשרית23/04/2010
אני מספר חודשים אחרי לידה עם 5 קילו עודף התחלתי בדיאטה של 1200 קלוריות ביום עד כה זה מצליח , השאלה שלי אחרי שאני יגיע למשקל היעד איך לשמור ,כי אם אני ימשיך באותו התפריט אז המשיך לרדת ועם אני הוסיף עוד תזונה אז אני יעלה במשקל , מה עושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שרית
ליטל סמואל-לוי23/04/2010כשתגיעי אל משקל היעד שלך, תעלי את כמות הקלוריות בתפריט שלך בהדרגה. כלומר תתחילי להוסיף 100-200 קק"ל ביום ותשקלי לאחר שבוע. עדיף להוסיף את הקלוריות ממקור פחמימתי. אגב מומלץ מאוד להוסיף פעילות גופנית כי ירידה במשקל מאטה את קצב חילוף החומרים (שריפת הקלוריות במנוחה) וגורמת לירידה במסת השריר. הפעילות ממתנת את התהליכים האלו ומסייעת לך לשמור על התוצאות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דגים(:22/04/2010
יש שני סוגים בריכה וים
אני כל הזמן מתבלבלת,מה נחשב ליותר טוב דגים מהים או מהבריכה?
ואלו סוגי דגים כוללים כל סוג
אם אפשר תשובה בעיניין,תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תלוי בסוג הדג
אהרון רזון23/04/2010באופן כללי לדגי ים יש ערך תזונתי עדיף, אבל בגדולים שבהם כמו טונה ומקרל יש גם כמות יחסית גדולה של כספית. מומלצים סלמון, לברק, דניס. בין דגי בריכה מומלץ פורל שערכו התזונתי דומה לסלמון (שייכים לאותה המשפחה). תמיד עדיפים דגים טריים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ירידה במשקל-לפני שזה נגרר לאנורקסיהנועם22/04/2010
אני בתת משקל שהוא אינו מבנה גוף והרבה אנשים מעירים לי שזה לא כ"כ יפה..אז אני רוצה לעלות קילו או שניים,אבל שלושה לא באים בחשבון!
וכרגע אני 1.61 שוקלת 45..כשירדתי במשך חצי שנה ממשקל 55...אני רוצה לדעת כמה קילו אני אעלה אם אני אוכל את התפריט הבא:
בוקר-לחמניה עם גבינה בולגרית
ביניים-פרי
צהריים-כוס אורז ושניצל טבעול וסלט
ביניים-פרי
ערב-ביצה קשה ב2 פרוסות לחם מלא עם 2 כפות קוטג'
האם אני אעלה 2?3?4 קילו מתפריט כזה???כי אני לא רוצה לעלות כלכך הרבה,אז תגיד לי מה להוריד,אולי את הפירות בין לבין??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ירידה במשקל
ד``ר נסטור ליפובצקי22/04/2010נועם שלום,
מה שתיארת זו דיאטה להרזיה ולא לעליה במשקל. את צריכה להתייעץ עם דיאטנית קלינית לא בפורום אלא באופן אישי ומסודר. אם חשבת שמה שכתבת הינה דיאטה להשמנה, זה אומר שאת אוכלת מעט מאוד ומחסירה מתזונתך אבות מזון חיונים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)