מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אכילה ושינהדני28/04/2010
לשם שמירה על המשקל ואורח חיים בריא רצתי לדעת כמה זמן צריך לחכות אחרי שאוכלים ארוחת ערב עד שהולכים לישון?
שאני מתכוון לארוחת ערב זה כוס קורנפלקס או חביתה עים גבינה
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי יוני
ד''ר רוני חרמון29/04/2010אם אתה בריא ולא מפוצץ מאוכל אין לכך חשיבות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צימוקים(:28/04/2010
היי
רציתי לדעת כמה גרם צימוקים צריך לאכול לפני אימון כדי שאכן תהיה אפקטיביות ויעזור במהלך אימון וכן כמה גרם לאחר אימון?
(הכוונה שלי לא לאכול גם לנםי גם אחרי או זה או זה,אבל חשוב לי לדעת מה הכמות)
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה צימוקים ומי אמר שזה טוב
ד''ר רוני חרמון29/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
(:29/04/2010ככה ההמלצות,פרי יבש לפני אימון זה דבר טוב
וגם מייד בסיום כדי למלא את מאגר הגליקוגן
לא ככה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פחמממותאני28/04/2010
שלום, רציתי לדעת, מה ההבדל בין הפחממות שיש בלחם לדוגמא לבין הפחממות שיש במעדן חלב. עד עכשיו חשבתי שפחממות יש בעיקר בלחם, דגנים, חטיפי אנגיה, פסטות וכדומה אבל לאחרונה שמתי לב שבמעדני חלב יש 25 ג' פחממות בגביע.. שזה יותר מאשר חטיף..
בנוסף, האם יש הבדל בין בפחממות האלו לבין הפחממות שיש נגיד בצימוקים?
ושאלה נוספת ואחרונה, האם יש פחממות בתמרים?
תודה רבה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי אני
ד''ר רוני חרמון29/04/2010פחמימות יש כמעט בכל דבר שאנחנו אוכלים יש פחמימות מורכבות ויש פחמימות פשוטות סוכר זו הפחמימה הפשוטה ביותר והמשמינה ביותר אחריה פרי ובאורז יש פחמימה מורכבת יותר ולכן פחות משמינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ענית על השאלה,גם אני רוצה לדעת
(:29/04/2010אהבתי את השאלה,אני גם מאוד הייתי רוצה לדעת מה ההבדל אם יש בין סוגי הפחמימה בין אם זה ביוגורט ובין אם זה נגיד בקורנפלקס או לחם?
כי באמת 25-30 גרם בערך שיש ביוגורט נחשב להרבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה אומר ש..
אני29/04/2010אם הבנתי נכון, הפחממות שביוגורט הם סוכרים ולכן עדיף לאכול נגיד לחם או חטיף אנרגיה בהנחה ויש בשניהם אותו מס' קלוריות. נכון?
תודה רבה לך על התשובה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירת שיער גבריתנדב27/04/2010
שלום לך ד"ר
שמי נדב ורציתי לשאול מה אפשר לעשות בגין נשירת שיער ?
יש לי שיער לא מלא , נשירה חזקה מאוד, אני בן 20 ואיני יודע מה לעשות .
קיבלתי מרשם מרופא עור לתרופה:finasteride ורציתי לשאול האם זה פוגע בזרע?
הודה לך אם תענה בהקדם האפשרי.
תודה נדב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התקרחות גברית היא תכונה גנטית.
אהרון רזון27/04/2010לכל היותר, אפשר לעכבה על ידי טיפול תרופתי.
כמו לכל תרופה, יתכנו תופעות לוואי לשימוש בפינסטריד. מקצת המשתמשים מדווחים בעיקר על ירידה בליבידו (חשק מיני), החלשות בזיקפה וירידה בכמות נוזל הזרע (אך לא בזרע עצמו). יתכנו גם תופעות לוואי נוספות אך הן נדירות יותר וכוללות גינקומסטיקה (גדילת חזה) , כאבי אשכים ועוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לדר נסטורמשה27/04/2010
שלום r37 האם יעיל לזרז קיבה של אדם לא נייד בן -65- שמחכה שעות ליציאה פעם ביומיים.י שזיפים תאנים ועוד ועוד כעינה לא עזרו .לא מרבה גם לשתות (רזה לא נכנס ) י כנראה הבעיה פרוסטלקיה -אולי בגלל חוסר התנועה רבה .י טבעוני בדרך כלל.י תודה דן או אולי עדיף איקולקס ומה זה?י או אולי עדיף פגלקס?י או אולי עדיף נורמלקס ומה זה?י מה היתרונות שלהם והחסרונות -רוצה להגיע למצב של פעם .י שהיתה יציאה בשעת הקימה ולא שמחכה לפעמים יום שלם ליציאה . הפתרון כרגע הוא לא טוב--זו אכילה מעבר לשובע ביום השני כדי שהאוכל החדשידחוף את הישן ליציאה -ואז מפוצצים ואין מקום לאכול כל היום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משה
ד``ר נסטור ליפובצקי28/04/2010שלום,
השילוב של חוסרק תנועה עם גיל מעל 60, עצירות של שנים ולא לדבר אם הרגלת את עצמך ללקסטיבים, מאוד בעייתי.
אז אם הרגלת את עצמך ללקסטיבים במשך הרבה שנים, הסיכוי ששינוי תזונתי יעזור מאוד נמוך. בכל מקרה עליך להוסיף 2 כפות סובין חיטה בתוך חצי כוס חלב בבוקר ובערב, ולא לשכוח לשתות 2 כוסות מים אחרי. בכלל תשתדל לשתות לפחות 8 כוסות נוזלים ביום, לאו דווקא קפה ותה. תצרוך בעיקר מזונות מלאים, פרות וירקות עם קליפתם.
אם זה לא יעזור מתוך המוצרים שמינית הייתי מנסה פגלקס שהוא הפחות מזיק מבינהם.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה בהרכבת תפריטקרן27/04/2010
היי, אני בת 31 וצריכה דיאטה דחוף...הבעיה אצלי היא שלא מצליחים להרכיב לי תפריט כי יש המון דברים שאני לא אוכלת כגון: בשר,דגים,יוגורטים,חלב,קוטג',תירס וזה רק בכללי, אפילו לא את כל הירקות אני מסוגלת להכניס לפה..לכן כל תפריט שמרכיבים לי הוא מאד משעמם ומיד חוזר על עצמו לכן אני מתייאשת ונשארת שוב רק עם לחם...האם יש אפשרות לתפריט משביע, מעניין ולא משעמם שאפשרי לתת לי? אני חייבת לרזות ממש הרבה..תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי קרן
ליטל סמואל-לוי27/04/2010את יכולה לעשות דיאטה על בסיס לחם. העקרון הוא לאכול 10-12 פרוסות לחם קל ביום (מפוזרות בארוחות כל 3 שעות). אני בטוחה שאם תחפשי קצת ברשת תוכלי למצוא הרבה מידע בנושא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה אני באמת
קרן28/04/2010אני באמת אחפש באינטרנט ואני מקווה שבאמת אפשרי לרזות מזה והרבה, כי אני צריכה להוריד לפחות 30-40 קילו...אני אנסה... תודה רבה לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כדוריםמירב27/04/2010
שלום רב,
ברצוני לברר איך ניתן לדעת האם תרופה שהתחלתי לשתות מכילה חומר שעלול לגרום להשמנה (ולו במעט)/מעכב דיאטה.
הדבר קריטי עבורי ואין לי ספק שקיימות תרופות שכאלו משום שכך בדיוק קרה לי בזמנו עם הגלולות (אחרי שבודדתי הכול וידאתי שמשמינות+קראתי על כך במאמרים רפואיים).
במקרה הספציפי שלי לכדור קוראים אלטרול/Amitriptyline שמטרתו לסייע לשינה רצופה בשל תכיפות מתן שתן.
תודה רבה מראש
הדבר חשוב ביותר עבורי במסע שהתחלתי לעבר המשקל הרצוי
מירב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמיטריפטילין מגבירה את התאבון
אהרון רזון27/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה חסר בתפריט?שיר27/04/2010
שלום, אני בת 38, שבעה חודשים לאחר לידה, הנקתי עד גיל חצי שנה.גובה 160 שוקלת 67. מעוניינת להוריד כ- 10 קילו. התחלתי דיאטה - האם תפריט שלי מספיק מאוזן? בוקר - 2 פרוסות לחם רגיל מרוחות בגבינה 5% + סלט ירקות (2 עגבניות מלפפון וחצי גמבה+ מיץ לימון טרי)+ נס קפה מעט חלב + סוכרזיט. צהריים - משתנה יום אחד 4 שניצלים עשויים במעט שמן וללא פירורי לחם. יום אחר לצהריים - מרק סיני חמוץ חריף, 2 כוסות אורז + עוף סיני בירקות + תה עם 1 כפית סוכר. ערב - במבה קטנה + כוס תה. התעמלות 3 פעמים בשבוע כ35 דקות הליכה (הליכון ) 5 קמ"ש. מה לשנות בתפריט . תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הצעות
אהרון רזון27/04/2010מומלץ לחם מקמח מלא.
לא מומלץ שניצל או כל דבר מטוגן, מדי פעם דג טרי איכותי צלוי. גם סלט גדול כמנה ראשונה.
תה ללא סוכר. גם עוף סיני אינו דיאטתי. הסתפקי רק בכוס אורז מלא.
בערב את צריכה ארוחה מזינה, למשל סלט גדול, קופסת סרדינים\גבינה\ביצה,
בין הארוחות פרי פעמים ביום.
הפ"ג אינה מספיקה. צריך לפחות שעה ביום 6 קמ"ש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרזיהקרינה26/04/2010
אני בת 17, גובהי 1.74 ומשקלי הנוכחי הוא 69 קילו.
הייתי מאוד רוצה לרזות בחודשיים הקרובים, ומעניין אותי אם זה אפשרי לרדת 8 קילו בחודשיים (קילו בשבוע בממוצע) בצורה בריאה.
חשוב לציין שאני בתקופת בחינות ואני לומדת המון, אז ההתעמלות שאני יכולה לעשות היא רק בבית (מצד שני, אני יכולה לעשות הרבה ממנה).
אני חיה רק עם אבא שלי ואין סיכוי שהוא יאפשר לי לקבוע תור לדיאטנית, שלא לדבר על לשלם על כל העניין.
הייתי רוצה לדעת מה עדיף לאכול וממה עדיף להמנע, כמה ספורט לעשות, וכמה קלוריות עליי לאכול ביום על מנת לרזות את הכמות הדרושה (בקירוב כמובן).
תודה רבה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי קרינה
ד''ר רוני חרמון27/04/2010הרזיה בסופו של דבר זה מאזן שלילי של האנרגיות בגוף שלך כלומר את צריכה להכניס פחות אנרגיה ממה שאת צריכה בפועל. אם תואכלי קצת פחות קלוריות ליום מהתוצאה שתקבלי מהכפלת המשקל שלך ב- 21.6 ותעשי לפחות 3 פעמים בשבוע התעמלות ברצף של שעה יש סיכוי טוב לרדת במשקל. שתי נקודות חשובות הירידה במשקל תלויה בעודף שיש לך ולך אין הרבה כך שקצב של קילו לשבוע זה הרבה מידי 2. יש לאכו אוכל מזין בריא ומגוון בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה לעשות כדי שבעלי ירזהliraz26/04/2010
שלום
בעלי 1.86 ושוקל 120 ק"ג יש לו קרס ולי זה מא מפריע.
מספר פעמים התחלנו דיאטה אמרתי שאעזור לו והוא ביקש שאכין לו כל יום כל מה שהוא צריך לדיאטה, אני אישה עובדת וקשה לי להכין כל יום תפריט מאוזן אך ברצוני לעזור לו מכיוון שאני מרגישה שזה מאד מפריע גם לו.לאחר כל פעם שהתחלנו דיאטה הוא מצא תירוץ מדוע חייב לשבור את הדיאטה: חופשה, חתונה, אירוע מסוים, שבת...
מצד שני הוא גם עובד קשה, בבוקר לומד ובערב עובד משרה מלאה ואני לא רוצה להקשות עליו יותר מדי, איך עליי לעזור לו להוריד במשקל??? עיזרו לי הוא רק בן 27 אני לא מעוניינת שיישאר כך תמיד!!!
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי לירז
ד''ר רוני חרמון27/04/2010אתם חייבים להחליט מה חשוב לכם יותר ולעבוד לפי סדר עדיפות אי אפשר לשמור על העוגה ולאכול אותה בו זמנית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטן "מדברת" ..שרון26/04/2010
שלום , אני בת 15 וחצי .
גובה 1.67 שוקלת 54 בערך .. הבטן שלי כל הזמן "מדברת" ומשמיעה צלילים מוזרים , לפעמים אפילו כמו סליחה אבל שחרור גזים .. לפעמים אני מרגישה שהיא מתנפחת ומשתחררת מהר .
אני לא אוכלת מסודר , יכול להיות שזה בגלל זה ? זה ממש מביך כשיש שקט פתאום יש צלילים כמו של שחרור גזים ואני לא יכולה לשלוט בזה בכלל .
איזה סיבות יכולות להיות לזה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטן מדברת
ד''ר רוני חרמון27/04/2010חשוב להבדק ע"י רופא וכמובן לדיאטה ולאוכל יש השפעה גדולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי ואם ..
...27/04/2010אני אוכל 3 ארוחות מסודרות ביום זה יכול להפסק ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם באמת קיים קשר בין אקנה לתזונה?יובלי26/04/2010
יש לי אקנה קלה ביותר.רוב הפצעים רק אדומים ואינם בולטים וכשאני מכסה אותם במייק אפ כמעט ולא שמים לב אליהם. עכשיו לשאלה שמתקשרת לתזונה. אני 90% מהזמן אוכלת אוכל בריא ואפילו יותר! בשוקולד לדוגמה לא נגעתי כבר כמה חודשים ורק בגלל המיתוס הנפוץ שהוא גורם לחצ'קונים.יש מאכלים שאני מאוד אוהבת ואני מונעת אותם מעצמי רק בגלל הפצעים.כי בעצם אני יודעת שפעם ב להתפנק עם משהו מתוק כמו גלידה או שוקולד זה לא סוף העולם וזה איפלו טוב(הבעיה אצלי זה לא הערך הקלורי,למרות שאני מאוד מודעת לתזונה נכונה ואוכלת בריא בשביל ההרגשה שלי עם עצמי).אבל נהייתי כבר ממש אובססיבית לבריאות ואיני מסוגלת להכניס לפה משהו כזה בלי להרגיש רגשות אשם לאחר אכילתו..זה משגע אותי ומאוד הייתי רוצה שזה ישתנה. ובנוסף,ידוע לי גם ששוקלד ממכר מהתקופה בה הייתי בולסת שוקולד כיאלו אין מחר.אז אם תוכל/י לתת לי עצה איך לחזור למתוק לאט לאט בלי להרגיש רגשות אשם וגם בלי להתמכר?? אני רוצה שתהיה לי את היכולת לרסן את עצמי.
בתודה מראש,יובל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חד משמעית כן אבל לא רק
ד''ר רוני חרמון27/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה פרוסות לחם ביום מומלץ שאוכל?נתי26/04/2010
שלום.
גובהי 1.80 ומשקלי 85. יש לי כרס בינונית שברצוני להורידה, ולהגיע למשקל 80.
התפריט היומי שלי די מאוזן ובריא וכל ארוחה מורכבת ממנת חלבונים(ביצה/בשר) והרבה ירקות. אני אוכל פרוסת לחם רגילה בכל ארוחה, כך שיוצא שאני אוכל 3-4 פרוסות ליום. הבעיה היא שאני לרוב רעב בין הארוחות.
האם כמות הלחם מספקת או שאפשר להגדילה?
תודה,
נתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החישוב חייב להיות קלורי
ד''ר רוני חרמון27/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עודפי עור בבטן לאחר לידהנועה25/04/2010
לתזונאים שלום,
כמעט חצי שנה לאחר הלידה והצלחתי להוריד את רוב המשקל העודף. פיזיותרפיסט טען ששרירי הבטן שלי חזקים ביותר וכי אם אוריד את עודפי השומן והעור בבטן היא תשוב להיות שטוחה, והמליץ על שילוב של פעילות אירובית ותזונה. לאחרונה הורדתי כ-3 ק"ג מתוך 5-6 ק"ג שנותרו לאחר הלידה, אך אני מתרשמת כי העודפים שבבטן הם בחלקם אכן עור ולא שומן. האם ישנה תזונה מסויימת שיכולה לזרז את העלמות עודפי העור? להבנתי עד 6 חודשים לאחר הלידה הם כבר היו אמורים להיעלם...
תודה,
נועה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עודף עור בבטן?
סימונה26/04/2010מנסיוני האישי אך ורק ניתוח!!! אני עברתי ניתוח לפני 5 שנים. מדהים!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי נועה
ד''ר רוני חרמון27/04/2010רצוי להתיעץ עם פלסטיקאי או רופא משפחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האטב בחילוף חומריםליאת25/04/2010
אני בת 20, שוקלת 51 ק"ג, בשנים האחרונות (כ4 שנים) אני מקפידה על תזונה דלת קלוריות ודלת שומן, עקב זאת, חילוף החומרים שלי הואט כל כך, עד למצב בו אני צריכה לאכול כ800 קלוריות ביום כדי לא לעלות במשקל, אני מודעת לעובדה שזאת לא כמות קלוריות מספקת
איך אוכל לחזור לתזונה רגילה ונכונה בלי לעלות במשקל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גובה? משקל לפני ההרזיה?
אהרון רזון25/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגובה 1.72, משקל קודם 58
ליאת25/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרזון (המוגזם) לא קודם לבריאות.
אהרון רזון25/04/2010את בתת-משקל ואת מודעת שלאכול רק 800 קק"ל ביום מסכן את הבריאות. במצב הנוכחי אין מנוס מעליה במשקל אפילו אם תעלי רק במקצת את ההיקף הקלורי של התפריט. עליה של קילוגרמים
בודדים הכרחית לשמירה על הבריאות או לשיפורה במקרה שכבר ניזוקה.
אני מציע לך להעלות בהדרגה ל-1300-1400 קק"ל ובמגביל לבצע פעילות אירובית של לפחות שעה וחצי ביום, רצוי מפוצל. זה אמור לשקם את חילוף החומרים תוך עליה מינימלית במשקל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)