מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כמה קלוריות?סיוון19/04/2008
כמה קלוריות יש ב..
כף גבינת קוטג' 9%?
כף קטשופ?
כפית גדושה של אבקת שוקולית להכנת שוקו? (תכולת הקופסא: 500 גרם, ערך הקלוריות ל100 מ"ל משקה: 48 קלוריות)כמה זה רק כפית ללא חלב?
1 מלפפון בינוני-גדול?
1 תות שדה?
כף שוקולד למריחה?
פרוסת עוגת גלידת שוקולד?
תודה מראש, סיוון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קלוריות בסודה
רחל גרנות19/04/2008שלום סיון,
כף גבינת קוטג 9% - כ-40 קל'.
כף קטשופ - 15
כפית גדושה שוקולית - כ-40
כף שוקולד למריחה - כ-80
פרוסת עוגה - מ-250 ומעלה.
תות שדה אחד - זניח .
מלפפון - כלום.
כמובן, שיש הבדלים בין כף לכף.
חג שמח,
רחל גרנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת בטוחה בתשובתך?
סיוון19/04/2008כמובן שיש קלוריות במלפפון, לא ייתכן שאין כלום, שאלתי לגבי מלפפון 1\ תות שדה 1 על מנת שאני יוכל לחשב כשאני אוכלת בהחלט הרבה יותר מ1
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמלפפון 10 תות 3-4
יעל19/04/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקלוריות בירקות
רחל גרנות21/04/2008שלום לך,
אני מבקשת מהמשתתפים בתוכנית הירידה במשקל שלי לא לחשב קלוריות בירקות מ מכמה סיבות:
1. ברגע שאוכלים (כל דבר) הגוף שלנו מתחיל בפעולת העיכול. התהליך הזה דורש אנרגיה (קלוריות). לעיתים, תהליך העיכול שורף יותר קלוריות ממה שהירק עצמו מכיל. נכון במיוחד לגבי הירקות הירוקים והעליים.
2. הירקות מכילים הרבה מאד תאית, סיבים שהגוף שלנו ברוך השם אינו מסוגל לפרק. יש כמובן, בעלי חיים שניזונים מירקות ויש להם את האנזים שמסוגל להפיק אנרגיה גם מהסיבים.
3 סיבה חשובה לא פחות, אני מאמינה גדולה בספירת קלוריות, אולם, הספירה חייבת להיות ידידותית לי ולסביבה. אם אני אתחיל לספור כל פלח עגבנייה, חתיכת מלפפון - הדרך להשתגע קצרה. משהו בחיים חיב להיות חופשי. אישית, הייתי מעדיפה שזה יהיה שוקולד...
רחל גרנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה שורפיםשרון18/04/2008
כמה קל' אשרוף בריצה של 15 דק', אם גובהי הוא 1.60 ומשקלי 41 קילו? אני יודעת שזה קשור גם לנתונים האלה, בגלל זה כתבתי אותם.....
תודה רבה מחכה לתשובה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שריפה בריצה
רחל גרנות19/04/2008שלום לך,
כפי שאמרת קשה מאד לענות על השאלה. מעבר לנתונים של משקל וגובה יש נתונים נוספים כמו מהירות, מקום הריצה וכו'.
רחל גרנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי
שרון19/04/2008תודה בכל אופן. =)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סלמוןמיכל18/04/2008
שלום רב,
כרגע אני נמצאת במצב של 4 קילו מעל למשקל הנורמלי,
אני יודעת שמומלץ לצרוך סלמון כי יש בו אומגה 3 אך למיטב הבנתי סלמון הוא בין הדגים בעלי אחוז שומן מאוד גבוה.
אז יש לי שתי שאלות:
1.האם מומלץ להכניס את הסלמון לתפריט כמאכל קבוע?למשל פעם בשבוע?כלומר האם העובדה שאני אוכלת סלמון פעם בשבוע יכולה להיות המניע לכך שלא ארד במשקל?
2.האם סלמון נא לגמרי משמין יותר או פחות מסלמון מבושל או אפוי? או אולי בעצם שניהם זהים בכמות השומן?
תודה רבה, מיכל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סלמון
רחל גרנות19/04/2008שלום מיכל,
סלמון הוא אחד הדגים המומלצים ביותר בעיקר בגלל הכמות הגבוה יחסית של אומגה 3. נכון, שהוא דג קצת יותר שמן, אבל בהחלט כדאי להכניס אותו לתפריט.
אם אדם לא יורד במשקל, זה לא בגלל הסלמון, אלא בגלל כמויות, דברים נוספים שנמצאים בתפריט ומעלים את כמות הקלוריות הנצרכת. ניתן לרדת יפה עם סלמון, שוב, חשוב לקחת בחשבון כמויות.
באפייה ובישול מכניסים לעיתים דברים נוספים שמוסיפים קלוריות.
חג שמח,
רחל גרנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכה קצת עזרה..הדס18/04/2008
שלום לכולם, וחג שמח(:
בתקופה האחרונה הורדתי קילוגרמים רבים, ובדרך לא טובה בכלל. אני אוכלת כ300- 500 קלוריות ביום. בשביל לצאת מהמצב העגום הזה, כמה קלוריות אני יכולה לצרוך ביום מבלי לעלות במשקל?
תודה רבה, לילי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לילי
ד''ר רוני חרמון18/04/2008את בבעיה קשה שאפשר לצאת מימנה. בשלב ראשון את צריכה להכפיל את הפעילות הגופנית שלך. לאחר כשבועיים את צריכה להפוך את הפעילות הזאות לפעילות על בסיס יומי ובמקביל לתחיל להוסיף כל יום 200 קלוריות נוספות. עד לכמות הקלוריות שישמרו על משקלך מאוזן לפי הנוסחה משקל כפול 24 כפול 0.9 .לאחר כחודש אם את חשה שאינך שומרת על משקלך ויש לך נטיה קלה לעליה יש להגביר עוד את הפעילות הגופנית. וכמובן כל הזמן לשתות הרבה מים. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהשרון18/04/2008
אמרו לי פעם ששומן יורד במידה שווה מכל הגוף.
רציתי לשאול האם זה אומר שאם אני ירים הרבה משקולות אז בסופו של דר אני ארזה.
אני שואלת מהסיבה שאני מעדיפה להרים משקולות מאשר לעשות ספורט אחר
אשמח לתשובה מהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שרון
ד''ר רוני חרמון18/04/2008הרמת משקלות גורמת מאחד לצריכת אנרגיה מוגדלת ולכן גם להרזיה בתקוה שהאוכל לא משתנה וכמובן גם מצד שני להגדלת מסת השריר באזור אותו הפעל. המת משקלות כלומר בחלק משרירי הזרועות. פרט לכך משקלות לא עושות או משפיעות יותר מכך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר חרמון
שרון19/04/2008מצטערת, אני פשוט לא מבינה במושגי רפואה- האם התכוונת לזה שעם אני ישלב הרבה ירקות בתפריט ולא אוכל הרבה ממתקים, האם זה אומר שארזה בסופו של דבר?
חוצמזה, אני לא רוצה ממש שרירים בידיים, אז היית ממליץ לי לעשות גם כמה אימונים בבטן וברגליים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חג שמח:) צריכה עזרה לרזות....רקדנית:)18/04/2008
שלום, יש לי בעיה שירדתי עכשיו אבל לא בדרך בריאה במיוחד ואני לא רוצה להשמין ורוצה להמשיך לרזות רק עוד קצת ולא יודעת איך לעשות זאת. אני אספר בקצרה את מה שקרה לי.. מאז ומתמיד אני לא אוהבת לאכול הרבה, לפחות שנה שאני אוכלת באופן קבע פחות מ-1000 קל', לאט לאט ירדתי ל-600 קל' ולפעמים ירדתי ועליתי כ=2 קילו... ובגלל שאני רוקדת והיתה לי הופעה נורא חשובה אז אכלתי במשך שבועיים רק 300 קל' ביום, מפוזרות בארוחות בריאות עם ירקות ומוצרי דיאט. ירדתי ככה מ-50 לקצת יותר מ-48, גובהי 1.52. ירדתי יחסית לספורט שעשיתי ולכמות שאכלתי ממש מעט אבל אני מבינה שזה בגלל שהגוף שלי התרגל למעט קל'. שאלתי היא עכשיו, אחרי ההופעה, איך אני יכולה להמשיך לרזות, רק עוד 2-3 קילו (המטרה היא להגיע ל-45, תקין לפי המחשבון) כי אני עדיין מרגישה ונראית שמנה.
אני עושה ספורט (בעיקר ריקוד כ-5 שעות בשבוע+ הרבה מתיחות, תרגילי עיצוב ולפעמים ריצה, הליכה באופן טבעי יוצא לי יותר מחצי שעה ביום אבל אולי לא מספיק מהר...) ואוכלת בריא (ירקות, גבינות ויוגורטים רזים, לחם מקמח מלא.. נראה לי שאני אוכלת בריא.. לפעמים אני אוכלת קצת שוקולד אבל הוא נכלל..). אז השאלה שלי היא איך אני יכולה לרזות עכשיו אבל באופן בריא, זאת אומרת לאכול יותר ולרזות. כי אני יודעת שאם אני אוכל היום אפילו רק 600 קל' אני בטח אשמין (האם אני טועה?) תודה
אני לא יכולה ללכת לדיאטנית לכן אם תוכלו לעזור לי ולו במעט מאוד אשמח :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום נועה
ד''ר רוני חרמון18/04/2008תקראי את התשובה שנתתי ללילי. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאממ.. בעיה
רקדנית:)18/04/2008לפי מה שכתבת, אני צריכה להכפיל את הפ"ג שלי, אבל אני לא יכולה מכיוון שאני כבר עושה יותר מ-6 שעות בשבוע פ"ג ואין לי זמן בגלל הלימודים.. מה אני יכולה לעשות בלי זה? אם נניח אני אוסיף כל 3 ימים 100 קל', אני אשמין? ולפי הנוסחה אני צריכה לאכול 1000 קל' כדי להשאר במשקלי, הגיוני? זאת אומרת שאם אני רוצה לרזות חצי קילו בשבוע אני צריכה לאכול איזה 500 קל' לא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קלוריותללאשם17/04/2008
כמה קלוריות יש בכף קינואה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קינואה
מוניקה קרן17/04/2008בכף קינואה אחרי בישול יש כ-25 קלוריות.
בברכה
מוניקה קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חזרתי על שאלתי...שמי שלי17/04/2008
רוטב סויה מקלקל את הירידה במשקל?אני אוכלת שלוש ארוחות ביום ובצהריים אני מוסיפה לכוס פחממה ולבשר \לשניצל מין הצומח ירקות בתנור עם רוטב סויה,האם זה לא טוב ואני צריכה ירקות בלבד ללא תוספת סויה? ואם ירצה בין לבין שהנישנושים שלי יהיו גזר או ירקות מבושלים ללא שמן זה בסדר?גם בלילה?
בת 15 וחצי 1.70 משקל משחק בן 70,71,69 68 שקלתי 75 וירדתי את ה-6 קילו בחודשיים וזו יחסית ירידה איטית ,התחלתי הליכה רק לפני יומים ואני מתחילה לעשות אותה כל יום..
ועוד משהו ,יש לי במותניים סימנים כאלה שהם היו אדומים ועכשיו הם טיפה מתחלפים ללבן אבל חצי מהם עדיין אדום והם נורא מתסכלים אותי זה אולי הדבר העיקרי שמוריד לי את הביטחון בגופי,הלכתי לרופא עור והוא אמר שאין לזה מרפא כלשהו...מה עליי לעשות בבקשה?
חג שמח ותודה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוטב סויה
מוניקה קרן17/04/2008שלום שלי,
כף אחת של רוטב סויה מכילה 11 קלוריות. נראה לי סביר להוסיף 1-2 כפות לירקות של ארוחת הצהריים ללא תרומה קלורית רצינית. כדאי לזכור שהרוטב מכיל הרבה נתרן (מלח) שעלול לגרום לספיחת נוזלים ולא בריא להגזים.
ירקות מכילים מעט קלוריות ואין בעיה לנשנש אותם ולאכול אותם בצורה די חופשית. יחד עם זאת, איני ממליצה על נישנושים כדרך אכילה. היום זה ירקות, אך ביום אחר, זה יכול להיות שוקול, בורקסים או דבר דומה. אני ממליצה לך להוסיף 2-3 ארוחות ביניים קטנות בין הארוחות העיקריות שמורכבות מפרי, יוגורט, חטיף דגנים, 2-3 פריכיות אורז עם ממרח וכו'. ארוחות קטנות אלו ימנעו רעב בין הארוחות וכן את הנישנושים שעליהם יש פחות שליטה.
התמידי בצעידות.
בהצלחה
מוניקה קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריך עזרה לשאלתי..חן16/04/2008
איני יכול לדעת מהו ערך הקלוריות שאני אוכל כיוון שאיני יודע כמה גרם אכלתי, לכן תנסו לעזור לי בערך..
כמה גרם של שאוורמה כבש יש בצלחת ענקית ועמוקה מלאה בבשר (אפשרי לאכול ממנה שתי אנשים)? אני יודע שלא אפשרי שתתנו לי תשובה מדוייקת אבל לפי הערכתכם כמה ייתן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה?
מוניקה קרן17/04/2008שלום חן,
מאוד קשה לי להעריך, אך אני משארת שיש שם לפחות 300-400 גרם בשר.
שווארמה כבש היא די שמנה ומכילה קלוריות רבות, כ- 250-300 קלוריות ל-100 גרם.
הכל בהערכה.
בברכה
מוניקה קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היתעמלותמישהי16/04/2008
עים אני רוצה לעשות דיאטה ויש לי סימני מתיחה אז אני צריכה לעשות ספורט כדי שלא יהיה לי עור דלדל?
וכמה ואיזהו היתעמלות צריך לעשות?
גובה:156
משקל:78
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התעמלות
רחל גרנות16/04/2008שלום לך,
התעמלות צריכים לעשות כל החיים. צריך גם להצטייד בכמות גדולה של סבלנות. לוקח זמן עד שרואים תוצאות. כמובן, כדאי להתייעץ עם מדריך כושר טוב כדי להתאים את הפעילות.
רחל גרנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ארוחת בוקרמר בחור16/04/2008
האם 4 פרוסות לחם קל+2 כפיות שוקולד וכוס חלב דל שומן מהוות תחליף הולם לארוחת בוקר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ארוחת בוקר
רחל גרנות16/04/2008שלום לך,
האם הארוחה הזאת מתאימה לך? אם כן, זה בסדר. הרי אין ארוחה שמתאימה לכולנו. לכל אחד צרכים, אהבות ואורח חיים שונה. את התפריט צריך להתאים לאדם ולא להיפך. מבחינה קלורית, חשוב גם שתלמדי לגוון, כדי שלא ישעמם.
רחל גרנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובהה
מר בחור16/04/2008חחחח דבר ראשון אני גבר ואני מבין את הטעותת...חחח...בדרך כלל אני אוכל אוכל מזין בבוקר אך רציי לדעת אם זו חלופה מאוזנת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה וכן
רחל גרנות17/04/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיואשת מכל המצבאחת15/04/2008
אממ אני דיי מיואשת מגוף שלי.. אני מדחיקה את עצמי מהחברה .. אני מונעת מעצמי דברים, אני די הרבה בדיכאון בגלל הגוף שלי , ואף פעם לא אמרתי על עצמי שאני יפה אין מצב (ולא פסיכולוג פסיכיטר , זה לא בשבילי אני לא הלך להתאבד או משו כזה !!)
אני צריכה להוריד 15 קילו,,
כיאלו האם צום יעזור?
ואני ישתה רק מים ויאוכל רק ירקות זה בסדר?.
כי אני כבר ממש מיואשת, אוףףף... =[
מה אתם אומרים ,כי דיאטה רגילה נמשכת מלאא זמן וזה דיי מייאש
אז סובלים קצת ואז שלמים אם הגוףף..זה נכון או לא??
משקל:72
גובה:1.57
ישלי תפריט
שאני בניתי ולא הדיאטנית ..
בוקר: דגנים (קופלנקס תירס רגיל) חלב
צהריים: סלט עוף/דג/שניצל עם אורז/ פתיתים /תפוח אדמה
ערב: חביתה ירקות כף גבינה עם שתי פרוסות לחם
אבל אני הרבה מועדת מהתפריט מה עליי לעשות בשביל לא לאכול מתוק?
תודה לכם.. אוקי חפרתיי
דעות טענות שיטות -----> אשמח אם תגיבו!! =]]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיואשת
מוניקה קרן15/04/2008שלום לך,
אני מאוד מבינה אותך ואת רצונך להעלים ומהר את המשקל המיותר. יחד עם זאת גם את מבינה שזה לא עובד ככה. לא עלית במשקל בין לילה ולכן אינך יכולה לרזות בקצב מטורף. נכון, אפשר לסבול לתקופה קצרה, אך בד"כ התוצאות אינן מוצלחות. אחרי שנגמר ה"משטר" חוזרים להרגלים הישנים, בד"כ גם מפצים על תקופת העונש ועולים את כל המשקל שירד עם ריבית.
אז אין לך מה להיות מיואשת. החיים לא מתחילים ולא נגמרים במשקל. את תרזי לאט לאט. קחי בחשבון שזה כמו פרויקט, שדורש זמן, אנרגיה ומאמץ מצידך, שינוי הרגלים.
המלצות לשינוי התפריט שלך:
בוקר: כוס דגנים (קופלנקס תירס רגיל) עם כוס חלב
ביניים: כריך מ-2 פרוסות לחם קל עם טונה/ גבינה לבנה/ פסטרמה+כף חומוס וירק
צהריים: עוף/דג/שניצל עם 5 כפות אורז/ פתיתים /תפוח אדמה וסלט ירקות + כפית שמן זית
אחה"צ: יוגורט 1.5% + פרי או 2 כדורי גלידה דלת שומן או 3 קוביות שוקולד
ערב: חביתה מביצה אחת וכפית שמן עם 2 כפות גבינה 5% עם שתי פרוסות לחם מקמח מלא
לילה: פרי
לא לשכוח לשתות לפחות 10 כוסות מים.
מומלץ להוסיף פעילות גופנית לפחות 4 פעמים בשבוע, 40-60 דקות
אשמח אם תעדכני איך את מתקדת.
בהצלחה
מוניקה קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה^ אוקיי תודה לך אני יעדכן אותך !!!
אחת16/04/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני חושבת ששכחתם את שאלתי ...שמי שלי14/04/2008
כתוב בתאריך 9.4 אשמח לקבל תשובה:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שלי
ד''ר רוני חרמון15/04/2008תחזרי בבקשה על שאלתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- BMI:)14/04/2008
אני מטר שבעים ,
שוקלת 54.5 קילו.
המצב תקין? :/
יומטוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצב מצויין
ד''ר רוני חרמון15/04/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תפריט דחוף! [בבקשה]מישהי14/04/2008
שלום אני אירנה בת 32 בהריון בחודש הביעי וכבר הישמנתי 10 קילו .
אני צריכה תפריט יומי כי אני לא יודעת איך להחזיק מעמד.
לפני הרינוי שקלתי 55 קילו עכשיו 65 ואני פוחדת יותר להשמין עים אני לא ידע מה לאכול !
בתודה אירנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אירנה
ד''ר רוני חרמון15/04/2008מזל טוב ולידה קלה. בהריון רצוי לקבל תפריט מיוחד ממליץ לפנות ליעוץ מומחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)