מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אהרון, ברצוני להתייעץ איתך..ליאן31/12/2007
ראיתי בערוץ הקניות חגורה שמחטבת את השרירים של הבטן והירכיים
ועלותה 128 ש"ח. אני מצרפת קישור שתראה את הפרטים, ותאמר לי האם כדאי לי לרכוש אותה?
http://www.21.tv/arutz/SearchResult.aspx* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליאן - במפורש לא!
אהרון31/12/2007זה גימיק קלאסי עבור עצלנים. רק דיאטה נכונה ו\או פעילות אירובית מורידות שומן, ו רק הפעלה אפקטיבית של השרירים (תרגילים נכונים) מחזקת ומחטבת אותם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאהרון, אבל אני לא יודעת איך לפעול..
ליאן31/12/2007נגיד ואני עושה הליכה 45 דק' בוקר 45 דק' ערב
מה עוד לעשות? אין לי כיוון ואני לא יודעת לאן לגשת על מנת להתחיל את הפעילות האירובית.
אני מרגישה חסרת אונים, זה מייאש, ואני כ"כ רוצה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאן -דפדפי אחורה, הדרכתי אותך
אהרון31/12/2007הליכה נמרצת היא בדיוק פעילות אירובית שאת צריכה. אני לא מבין מה צריך ללמוד בזה. לגבי תרגילי שרירים, הדרכתי אותך ואמרת שאת לא יכולה לקנות משקולת. אלה עולות פחות ממכשיר "הפלא" וגם נותנות תוצאות. כמו כן הדרכתי אותך לגבי תרגילים נגד משקל הגוף. חפשי אחורה. איך מתקדמת הדיאטה? מה השגת עד עכשיו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאהרון, אני כל הזמן נשברת..
ליאן31/12/2007אין לי יציבות, אני כל הזמן מתחילה ומפסיקה, קשה לי כי אני בזמן האחרון ישנה ביום וערה בלילה.
אז אני לא יודעת מה עליי לעשות, אני מתחילה, שוב מפסיקה כי הדיאטה לא מאוזנת ונכונה.
אני רוצה להתחיל כבר ולהיות יציבה פעם אחת, לעשות את זה נכון, ואני מאוד רוצה, אבל זה כ"כ קשה לי :/ אני מרגישה מאוד רע, ולפעמים חוסר אונים מסויים שאני אחרי כמה ימים פשוט מתייאשת, שוב חוזרת לאכול רגיל, ואז שב אומרת לעצמי שאני אתחיל וחוזר חלילה.
אני רוצה להפוך לאי של יציבות בכל הקשור לחיים שלי, ויש המון מכשולים, אני כ"כ רוצה לנצח בקרב הזה. אני מתחילה את ההליכות, אחרי כמה ימים סתם דוגמא יש לי משהו לעשות ואני לא עושה הליכה באותו יום, אני ישר נשברת ושוב מפסיקה. מה לעשות כדי להיות יציבה סופית? אני מרגישה רע, שבגיל שלי, 21, כל כך צעירה ואני שוקלת משקל של מישהי שאחרי לידה או שתיים. (87).
הלב שלי עמוס מאכזבות מאנשים שבשל העובדה שהשמנתי, לא בחברתי, כי אני כבר לא "כוסית".
אני רוצה לחזור לעצמי, כדי להוכיח קודם כל לעצמי, שאני יכולה, ואחר כך לכל אותם אלה שזלזלו בי אז, שאני יכולה, וביום שאני איראה טוב, גם אם הם ירצו הם לא יחזרו להיות חלק מחיי.
מפה, יש דרך ארוכה, ואני צריכה המון המון כוח. אני לא יודעת מאיפה לקחת אותו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאן, את לא לבד.
אהרון31/12/2007לא שזה צריך לנחם אותך, אבל התסכולים והיאוש של הרגשת חוסר האונים הנה תופעה ידועה.
כפי שאמרתי לך בעבר, העיקר לא להרים ידיים. אולי כדאי לנסות גם יעוץ פסיכולוגי. בהרבה מקרים דומים זה עוזר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעוץ פסיכולוגי מעדיפה שלא.
ליאן31/12/2007יכול להיות שהבעיה שיש לי היא מנטאלית שאני לא מצליחה להכניס לעצמי לראש לעשות את זה, אך יחד עם זאת אני חושבת שניתן לפתור זאת בלי לגשת לפסיכולוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה קלוריות בפסטה חצי כוס של 300 מלשוש30/12/2007
כמה קלוריות בפסטה חצי כוס של 300 מל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פסטה
מוניקה קרן31/12/2007חצי כוס (300 מ"ל) פסטה אחרי בישול מכילה כ- 100 קלוריות.
בברכה
מוניקה קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה קלוריות יש בשניצל בלי טיגון ופרשוש30/12/2007
כמה קלוריות יש בשניצל רגיל על המחבת בלי שמן בלי רורים
כמה יש בשניצל בנובני בערך 100 גרם ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שניצל
מוניקה קרן31/12/2007ב- 100 גרם חזה עוף (נחשב לקטן) יש כ-150 קלוריות.
בברכה
מוניקה קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכה קצת עזרהע30/12/2007
שלום
אני בת 30 גובהי 160 ומשקלי 58 אני מאוד רוצה להוריד 6 קילו(לא מצליחה לרדת אותם מאז הלידה, שנתיים)
א. אשמח אם תעזרו לי עם תפריט
ב. רציתי לשאול האם פעילות של 20-30 דקות על מכשיר אופניים מועילים או שצריך לעשות יותר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ע-צריכה קצת עזרה
אהרון30/12/2007דיאטה ראשונה? אם לא, מתי עשית דיאטה ומה אופיה? מיגבלות, העדפות? תארי את התפריט הנוכחי שלך כולל כמויות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אהרון
ע30/12/2007זאת לא דיאטה ראשונה , עשיתי כמה פעמים את הדיאטה של שומרי משקל(רק דיאטות מאוזנות אף פעם לא עשיתי דיאטות כסח) אבל לא הצלחתי להתמיד ולהוריד יותר מ-3 קילו כי אני מאוד אוהבת מתוק וזה תמיד הורס לי.
אני אנסה לרשום לך מה אני אוכלת ביום (תקח בחשבון שלפחות פעם בשבוע אני נשברת בגלל המתוק שאני מאוד רוצה להוציא מהתפריט)
בוקר 06:30: כוס קורנפלקס
עשר: תפוח
צהריים 12:00 : שתי כוסות אורז וסלט או 4 פרוסות לחם קל עם חומוס וירקות או סלט עם טונה וביצה
ארבע: קפה עם לחם קל וריבה
ערב 18:30 : 2 לחם קל עם גבינה ולפעמים גם ביצה
לילה 21:00 : כוס קורנפלקס
בנוסף 30 דקות רכיבה על האופניים
לפני שילדתי כל יום הייתי צועדת בין שעה לשעה וחצי וכך הצלחתי לשמור על המישקל אבל עכשיו אני לא מצליחה לצאת לצעוד לכן אני רוכבת על האופניי כושר בבית(אבל זה לא אותו הדבר)
תודה מראש!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקצת עזרה
מוניקה קרן31/12/2007שלום,
את מתארת בעיה די שכיחה, של קושי לשמור על המשקל לאחר לידה. לוח הזמנים שהשתנה, סדרי העדיפויות שהוזזו וכו'. אך זה אפשרי וטוב שאת מנסה.
להלן כמה הצעות על סמך מה שסיפרת שאת אוכלת:
בוקר 06:30: כוס קורנפלקס + יוגורט 0% או חצי כוס חלב 1%
9:30: תפוח
צהריים 12:00 : חזה עוף/ פילה דג צלוי/ 2 כדורי בשר לא מטוגנים עם כוס אורז וסלט ירקות
או
4 פרוסות לחם קל עם חומוס /חצי קופסת טונה במים
ארבע: קפה עם 2 פרוסות לחם קל ו-2 כפיות ריבה
ערב 18:30 : 2 לחם קל עם גבינה ולפעמים גם ביצה עם סלט ירקות או ירקות חתוכים
לילה 21:00 : פרי + יוגורט 0% או מעדן דיאט או חצי כוס קורנפלקס
חצי שעה רכיבה על אופניים זה מצוין. כמובן שיותר זמן, זה יותר טוב, אך צריך גם להסתדר עם מה שיש.
בהצלחה
מוניקה קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ו..עוד שאלה קטנה
ע31/12/2007אם אני אוכל כמו שכתבת לי ואעשה חצי שעה כל יום על האופניים אני ארד בין חצי קילו לקילו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתי עוד משהו
ע31/12/2007בבדיקות האחרונות שעשיתי הכולסטרול הטוב שלי היה נמוך לכן אני צריכה לאכול גם אבוקדו, שקדים או אגוזים, אפשר להוסיף 10 שקדים או חצי אבוקדו ביום מבלי לפגוע בירידה?
תודהה רבהה !!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
מוניקה קרן01/01/2008אם תפעלי עפ"י ההנחיות, זה קצב ההרזיה הצפוי.
לגבי האבוקדו והשקדים: לא ממליצה כתוספת לתפריט, אלא להמיר במקום מאכל אחר. לדוגמה: אפשר לאכול חצי אבוקדו, במקום הגבינה הביצה בחלק מארוחות הערב. ניתן לאכול 6-7 שקדים בתוספת פרי כארוחת לילה.
בברכה
מוניקה קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאהרון מתותי (מהעמוד הקודם)תותי30/12/2007
בס"ד
הדיאטה הי'יתה על דעת עצמי
בבוקר הי'יתי אוכלת פרוסת לחם קל הרבה גבינה 3%
בצהרי'ים הי'יתי אוכלת חתיכת בשר ללא לחם ועם אורז
ובערב הי'יתי אוכלת קרונפלקס מזרז עיכול
זה הי'ה התפריט בחופש הי'יתי מתמידה עם הליכה(עכשיו אין לי זמן) והרבה מזרזי עיכול!!!!!!
כשהתחילו החגים התחלתי לאכול "נורמלי" כל המאכילים המשמינים הי'יתי מקיאה היו לי גם התקפי אכילה של ממתקים ושוב פעם הי'יתי מקיאה אבל הפסקתי להקיא
והעדפות שלי הם: בבוקר מעדן
בבצפר 2סנדוויצ'ים עם טונה ומיונז השני עם גבינה לבנה 3% +ירקות
(הבעי'ה שלי בצהרים כשאני חוזרת מבצפר למשל היום אכלתי 2חטיפי תפוחונים + 14 דובשניות+ 4 קרמבואים ורק כי נשבעתי אני לא מקיאה )
וכפי שבטח הבנת מהודעות הקודמות: דיסת סולת לארוחת ערב
תודה רבה על העזרה!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אגב....
תותי30/12/2007בס"ד
אגב הספורט היחידי שאני יכולה לעשות (מריבוי מבחנים) הוא 10 דקות של קפיצה על דילגית
האם זה מספיק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קלוריותר30/12/2007
שלום,
כמה ק'לוריות יש בשתי כפות גדושות של קוואקר לא מבושל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 2 כפות קוואקר = 90 קלוריות
אהרון30/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קלוריותר30/12/2007
שלום,
כמה ק'לוריות יש בשתי כפות גדושות של קוואקר לא מבושל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כ-120
מוניקה קרן30/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
ר31/12/2007זאת אומרת שזה 120 קלוריות גם אחרי הבישול?
האם מומלץ לאכול את זה בבוקר גם אם זה גורם לי לעבור את מספר הקלוריות ליום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחרי בישול
מוניקה קרן31/12/2007לא, אחרי בישול יש פחות, בגלל המיהול עם המים. בצלוחית של דייסה מוכנה יש כ-100 קלוריות.
בברכה
מוניקה קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה90 לכל היותר
אהרון30/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאהרון!!!
יעלי30/12/2007הייתי בארוחה ואכלתי שם לא הרבה אבל בקינוח אכלתי בערך שתי קוביות(בגודל של בראוניז)של עוגת נפוליאון. חזרתי הבייתה והכל היה בסדר ולא חרגתי מגבול הקלוריות. פתאום תקף אותי החשק לאכול ואכלתי תפוח+2 אנרג'י+קצת עוגת נפוליאון וטעימה מהבראוניז קיצר נראה לי אכלתי ב300-500 קל' יותר ממה שאני צריכה לאכול(ביחס לגבוה ולמשקל שלי.) מה יקרה לי? האם אני אעלה במשקלי עכשיו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תענו למה לא עונים לי כאןןאפרת 1830/12/2007
שלוםם:)
חזרתי עכשיו (04:50) ממסיבה.
ואכלתי גלידה לאיזה יום זה משתייך?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רונה
ד''ר רוני חרמון30/12/2007אם היום שלך הוא לילה והלילה יום תעשי חשבון קלוריות שבועי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מספר שאלות*30/12/2007
האם זה נכון שקליטת הסידן ממוצרי חלב עם 0% שומן נמוכה?
האם תפריט של 1000 קלוריות יגרום להאטת קצב חילוף החומרים של הגוף (1.67 משקל 60)?
אתה יכול להמליץ לי על מספר ארוחות בוקר הכוללות 300 קלוריות ועשירות בסידן ובסיבים תזונתיים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ותשובתי
ד''ר רוני חרמון30/12/2007התשובה שלילית לשתי השאלות הראשונות אם כי אני מעדיף שתאכלי יותר מ1000 קלוריות ליום.
ארוחת בוקר עם הרבה סידן צריכה לכלול גבינה לבנה חלב סלט קורנפלקס\ברינפלקס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמות קלוריות
*30/12/2007למה עדיף יותר מ-1000 קלוריות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמות קלוריות
*30/12/2007למה עדיף יותר מ-1000 קלוריות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד כמה שאלות
*30/12/2007כמה קלוריות מומלץ לאכול ביום בדיאטה?
כמה מנות של פחמימות רצוי לאכול ביום?
ואם יום אחד אוכלים יותר מהכמות המותרת האם כדאי להוריד מהימים הבאים עד שמאזנים את הקלוריות שהתווספו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשקל כפול 24 כפול 0.9 קלוריות ליום
ד''ר רוני חרמון31/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תפריט לחיזוק מסת שריר*30/12/2007
אני מעוניין לקבל תפריט שיעזור לי בבניית שרירים
זכר, 1.85, משקל 72
מתאמן בקביעות מידי יום
כרגע התפריט שלי:
בוקר-חביתה (2 ביצים), 4 פרוסות לחם, ירקות וכוס חלב
ביניים- 2 לחם עם אבוקדו
צהריים- מנת פחמימה, מנה בשרית וירקות
ביניים- לחמניה עם טונה וירקות
ערב- מנת פחמימה, מנה בשרית, ירקות
לילה-כוס חלב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מסת שריר
ד''ר רוני חרמון30/12/2007בכדי להעלות מסת שריר חייבים לשלב התעמלות מכשירים ספציפית ביעוץ עם בעל מקצוע ותזונה עשירה רוויה בחלבונים . הרבה ביצים רצוי שלוקות בשר דגים ויש גם תוספים לפיתוח גוף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלעתרומי30/12/2007
שלום רציתי לשאול האם דלעת נחשבת לירק? ולמה הדלעת משתווה בערך הקלורי שלה?
למשהו עם הרבה קלוריוץ כמו בטטה או משהו כמו מלפפון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלעת - תשובה לקרן
אהרון30/12/2007דלעת הינו ירק ממשפחת הקישואים. ערך קלורי = 25-30 ל100 גרם, כרבע מהערך של בטטה.
מומלץ לדיאטה, מזין, מקור חשוב לבטה-קרוטן (ויטמין A). צריך לבחור בצבע כתום ככה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלעת
מוניקה קרן30/12/2007שלום קרן,
דלעת נחשבת לירק. מכילה כ-25 קלוריות ל-100 גרם. ניתן ומומלץ לשלב אותה בתפריט, כירק כתום מובחר.
(בטטה נחשבת לפחמימה לצורך העניין, כמו אורז ולחם).
בברכה
מוניקה קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תשובה ליעלאהרון29/12/2007
היום כל התגובות מתערבבות לכן עונה לך בהודעה נפרדת.
*כמה קלוריות יש בכוס חד פעמית של דייסת קוואקר(על בסיס מים)?(כל אחד אומר משו אחר אז אני רוצה לוודא.)
*כמה גרמים יש בכוס חד פעמית שבה דייסת קוואקר?
******* כל אחד אומק משהו אחר בגלל שתלוי באחוז המיים מידת הבישול. חשבון יותר פשוט
ומדוייק הוא למדוד לפני הבישול. כף =12 גרם=42 ק.. כוס חד פעמית בערך 2 כפות לפני
בישול.
*האם דייסת קוואקר מומלצת לארוחת בוקר?
******מומלצת מאד. יותר מדגנים מתועשים כמו קורנפלקס, ברנפלקס וכו".
*קראתי בפורום אחד שדיאטנית(כמו שפה יש מומחים גם בשם יש)אמרה שלא מומלץך לצרוך יותר מ3 כפות קוואקר נראה לי שהיא אמרה בגלל שאז יהיה עודף סיבים תזונתיים או משו כזה. האם זה נכון?
********במפורש לא. כמות הסיבים בקוואקר טבעי הוא בערך כמו בלחם מלא. הערך הקלורי של כף
בערך כמו פרוסת לחם קל.. אין שום סיבה להגביל ל3 כפות ביום אם מתחשבים בערך
הקלורי הכולל של התפריט ובצריכת יתר הפחמימות .
ועוד משו קטן:
*מחר(שבת) אנחנו מזמינים חברים מראשון לציון לכן ההורים מכינים ארוחה.
אני חושבת שאני אוכל 2 כנפיי עוף קטנות+תפוח אדמה מבושל 1+כף סלט טונה(150 בערך+70 בערך+30 בערך=250.)
הארוחה לפי דעתי בסדר גמור ולא ממש משמינה אבל הבעיה היא השעה. אני משערת שהארוחה תהיה בסביבות 8 ורציתי לדעתי אם זה בסדר לאכול בשעה כזו ארוחה בגודל זה.(אני מקווה שכה כי אני חולה על כנפיים!!! פעם אכלתי 8 ברצף-אבל זה סיפור אחר.)
*******אני מניח שאת קוראת הודעה זו אחרי הארוחה. אם אמנם עמדת בתכנון, היה בסדר גמור.
אין חשיבות לשעת הארוחה אלא לתוכן. לא מומלץ לאכול ארוחה כבדה קרוב מדי לשעת
השינה, אבל הארוחה שאכלת לא היתה כבדה וגם לא מייד לפני השינה.
הכנפיים זה החלק הפחות מומלץ בגלל העור והשומן, אבל שתיים אינו נורא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליטל, המוצר עוזר מאוד
אהרון29/12/2007לכיסם של היצרנים ןהמשווקים!
אין פתרונות קסם. לא ממליץ לך להצטרף לקוני השליות בקופסה, שקית או בקבוק. במקרה הטוב זה יזיק רק לכיס שלך, במקרה הרע ......
אם היה כל כך פשוט לא היו שמנים בעולם. רק תזונה נכונה ופעילות גופנית מתאימה כאורח חיים נותנות פתרון להרזיה בריאה ושמירה לאורך זמן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לתותי
אהרון30/12/2007
כפי שכתבתי בהודעה הקודמת אין פתרון קסם למצב הלא פשוט אליו הכנסת את עצמך. רק הרבה
נחישות עם משמעת עצמית יחזירו אותך למצב נורמלי ואני לא מדבר על המשקל, הוא בסדר גמור.
חילוף החומרים שלך ירד פלאים בגלל הדיאטת הרעב ועכשיו את צריכה להחזיר אותו לנורמלי, אבל
בהדרגה. מה שיקשה זה העדר פעילות גופנית. מה שאת עושה, בהחלט אינו מספיק. תצטרכי למצוא את הזמן הדרוש, אחרת המשימה תהיה קשה. אני אציע לך תפריט מאוזן מתון. בהתחלה את לא תרדי, אפילו תתכן עליה קטנה ( בקצב הרבה יותר איטי מעכשיו) אבל את צריכה להתמיד בלי להשבר ובס"ד התוצאות לא יאחרו לבוא. בכל מקרה תחזרי אלי אחרי שבוע, או אם צריך קודם, ועדכני אותי איך הולך.
בוקר
-----
מעדן 0% עם 2 כפות שבולת שועל, ירקות
ביניים
------
כריך מלחם קל מלא עם פרוסת חזה עוף או גבינ"צ 5% או גבינה 3% ופילפל אדום
צהריים
-------
סלט גדול כמנה ראשונה
200 גרם (לפני בישול) בקר רזה\עוף ללא עור\דג מבושל או צלוי ללא רוטב.
ירקות מבושלים ללא שומן.
פרי.
ביניים
------
פרי\חטיף ללא סוכר
ערב (1.5-2 שעות לפני השינה)
---
סלט עם ביצה קשה חתוכה בתוכו.
דיסת 2 כפות סולת מלאה עם חלב 1% וסוכרזית.
בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תשובה ליאנהאהרון29/12/2007
בגלל תקלה במערכת, השירשור שלך נעלם בינתיים לכן אני עונה לך בנפרד.
בשנילך, הספורט זה אפילו יותר חשוב מהדיאטה שגם היא חשובה מאוד. אני מאוד ממליץ לחדש את השחיה. אם תוכלי שעה ביום זה יהיה נהדר. זה גם מחזק את השרירים בלי לפתח אותם יותר מדי וגם שורף קלוריות באופן משמעותי, 4 קלוריות עבור ק"ג גוף לכל ק"מ .
בחדר הכושר תעשי בעיקר תרגילי סיבולת לרגליים. זה מחזק אבל לא מנפח. המדריך ידריך אותך.
אני מדגיש שוב שבמקרה שלך אין סיכוי לרזות ולשמור לאורך זמן ללא פעילות גופנית. כל דיאטה נוספת ללא פ"ג רק תביא אותך לשיא חדש בשומן בסוף המחזור הרזיה-השמנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 90
אהרון30/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה מוזרה קצת..יסמין29/12/2007
היי..
יש לי שאלה טיפה מוזרה..
נגיד שאכלתי לחם עם חמאה ולאחר מכן הוצאתי אותו בשירותים (סליחה על התיאור..)
אז האם השומן של הלחם והחמאה נשאר בגוף?כלומר עשיית צרכים מוציאה גם את השומן שנמצא באוכל או רק את הפסולת ללא השומן?
תודה רבה ויום טוב..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ..
יסמין31/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה מוזרה
מוניקה קרן31/12/2007שלום שני,
הצואה היא רק הפסולת שהגוף מפריש לאחר תהליך העיכול של רכיבי התזונה השונים, ביניהם שומן. רוב השומן נספג במעי.
בברכה
מוניקה קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה מטרידהההשני29/12/2007
מאז שאני בדיאטה (כמעט חודשיים) ,
יש לי מלא פיפי ,כל שעתיים בערך לפעמים פחות
בלילה אני קמה לפחות פעמיים,זה ממש מציק
יש קשר בין הדיאטה או ששווה לבדוק דלקת בדרכי השתן ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובות ליעל
אהרון29/12/2007
*כמה קלוריות יש בכוס חד פעמית של דייסת קוואקר(על בסיס מים)?(כל אחד אומר משו אחר אז אני רוצה לוודא.)
*כמה גרמים יש בכוס חד פעמית שבה דייסת קוואקר?
******* כל אחד אומק משהו אחר בגלל שתלוי באחוז המיים מידת הבישול. חשבון יותר פשוט
ומדוייק הוא למדוד לפני הבישול. כף =12 גרם=42 ק.. כוס חד פעמית בערך 2 כפות לפני
בישול.
*האם דייסת קוואקר מומלצת לארוחת בוקר?
******מומלצת מאד. יותר מדגנים מתועשים כמו קורנפלקס, ברנפלקס וכו".
*קראתי בפורום אחד שדיאטנית(כמו שפה יש מומחים גם בשם יש)אמרה שלא מומלץך לצרוך יותר מ3 כפות קוואקר נראה לי שהיא אמרה בגלל שאז יהיה עודף סיבים תזונתיים או משו כזה. האם זה נכון?
********במפורש לא. כמות הסיבים בקוואקר טבעי הוא בערך כמו בלחם מלא. הערך הקלורי של כף
בערך כמו פרוסת לחם קל.. אין שום סיבה להגביל ל3 כפות ביום אם מתחשבים בערך
הקלורי הכולל של התפריט ובצריכת יתר הפחמימות .
ועוד משו קטן:
*מחר(שבת) אנחנו מזמינים חברים מראשון לציון לכן ההורים מכינים ארוחה.
אני חושבת שאני אוכל 2 כנפיי עוף קטנות+תפוח אדמה מבושל 1+כף סלט טונה(150 בערך+70 בערך+30 בערך=250.)
הארוחה לפי דעתי בסדר גמור ולא ממש משמינה אבל הבעיה היא השעה. אני משערת שהארוחה תהיה בסביבות 8 ורציתי לדעתי אם זה בסדר לאכול בשעה כזו ארוחה בגודל זה.(אני מקווה שכה כי אני חולה על כנפיים!!! פעם אכלתי 8 ברצף-אבל זה סיפור אחר.)
*******אני מניח שאת קוראת הודעה זו אחרי הארוחה. אם אמנם עמדת בתכנון, היה בסדר גמור.
אין חשיבות לשעת הארוחה אלא לתוכן. לא מומלץ לאכול ארוחה כבדה קרוב מדי לשעת
השינה, אבל הארוחה שאכלת לא היתה כבדה וגם לא מייד לפני השינה.
הכנפיים זה החלק הפחות מומלץ בגלל העור והשומן, אבל שתיים אינו נורא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום שני
ד''ר רוני חרמון30/12/2007יש קשר כשהשומן מתפרק בעיקבות ההרזיה משתחר מים ולכן ההשתנה מתחזקת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאה באמת ?
שני30/12/2007אז זה טווב כאילו זה אומר שמתפרק לי שומן ?
חיחיחי =]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)