מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שתיהמעיין28/11/2007
האם כשאתם ממליצים על 20 כוסות מים מדובר גם במשקאות אחרים דיאט קולה למשל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן
ד''ר רוני חרמון29/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לי שאלהנטלי28/11/2007
אני חייבת שתעזרו לי
זה התחיל ככה רציתי להוריד 5 קילו אז התחלתי בדיאטת רצח של בערך 300 -400 ק'ל ליום
וראיתי שאני באמת יורדת עשיתי ככה בערך חודש וחצי חודשיים
אח"כ התחלתי לאכול יום כן יום לא
ביום שכן אכלתי אכלתיי ממש ממש הרבה יום למחורת הייתי עולה על המשקל ורואה שאני שוקלת קילו שתיים יותר יום אחרי צמה ושוב רואה את אותו משקל שהיה לפני
ככה עשיתי בערך חודש
היו ימים שאכלתי הרבה ואז ממש צמה ומורידה אותם
ואני יודעת שתגידו לי ללכת לטיפול או יעוץ אבל אני לא יעשה את זה
אז אם תעזרו לי אני ישמח מאודדדד ואם לא אני יצטרך להסתדר לבד
השאלה שלי יהיא כזאת
אני באמתת רוצה לחזורר לאכולל נורמליי לא לעבור את ה1200 קל' ליום וככה לאכול מאוזןן לא יום כן יום לא אבלל שניסיתי לאכול ככה 1200 קל' ליום אפילו אחריי היום הראשון שעשיתי את זה
עליתי על המשקל וראיתי שאני קילו שתיים יותר ממה שהייתי ואז שובב חזרתיי לצוםם
מה אני יכולה לעשותת בשביל לשמור על המשקל בליי לעלותת אותו ?
אני שוקלת 50 שאני אוכלת נורמלי יום למחורת אני שוקלת 51-52
אם אני יתחיל לאכול 1200 קל' ליום ונגיד שאני יעלה את השתי קילו האלו
לפיי מה שאני יודעת 1200 קל' ליום זה עדיין שמירה ויש כאלה שזאת אפילו הדיאטה שלהם
אני ירד שוב למשקל של 50 ?ויצליח לשמור עליו?
ואני מאודד מאודד רוצה אפילו לרדת ל49 ולשמורר על המשקל הזהה אני בת 18 וגובהי הוא 158איך אני עושה את זה ?!
בבקשהה תעזרוו ליי
ועודד שאלה אחרונה אם אני רוצה לשמור ולא לאכול יותר מ1200 קל' ליום זה משנה אם אני יאכל מה שאני רוצה ולא כל יום את אותו הדבר ? לא דברים משמינים ...הכוונה לאוכל בריא ומזין
רק כל יום דברים אחרים .. זה יהרוס לי ?
תודהה רבהה ה רבהה על העזרהה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתייי לצייןן דברר נוסףף
נטלי28/11/2007אני לא עושה וגם לא עשיתי כל התקופה הזאת
וגם לפניה פעילות גופנית
אני עובדת בחנות בגדים ואני נמצאת כל יום 8 שעות על הרגליים (זה נחשב לפעליות ושורף קלוריות?)שאני חוזרת
אני עייפה ואין לי כוחות
אין לי אפשרות לעשות פעילות גופנית ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלבת ה- 18
ד''ר רוני חרמון28/11/2007קודם כל יש סימנים מסוכנים של אנורקסיה שיכולה להחמיר ולמרות שאינך רוצה טיפול אני חושב שאת חייבת בשביל בריאותך.
לעיניין הכנסת את עצמך למצב שבו את לא יכולה לאכול נורמלךי כי את משמינה.
משקלך הנוכחי בסדר ואינך צריכה לרדת יותר.
בשביל לשמור על משקלך את צריכה לאכול 1000 קלוריות ליום (כל פעם דברים מזינים אחרים ובתנאי שהסכום שלהם לא יעבור 1000 קלוריות ליום)זאת תעשי חודש ובמקביל את חייבת להעלות את מסת השריר שלך באופן מאוד אינטנסי ומתוכנן . בשלב הראשון אולי תעלי קילו שנים אבל תמשיכי ללא פחד. לאחר חודש תעלי ל- 1200 קלוריות ליום ותשארי על אותה קצב פעילות גופנית. לא צריך להגביר את הקצב. בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר חרמון
נטלי28/11/2007השאלה אם זה יעשה כך
אני ירד את הקילוגרמים שעליתי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מכין עבודה לביה"ס על משקאות אנרגיהתלמיד כיתה ט'27/11/2007
שלום,
אני תלמיד כיתה ט' וניתנה לי עבודה בנושא משקאות אנרגיה.
אני מעוניין לשאול אם משקאות אנרגיה בתוספת אלכוהול מסוגלים להזיק לביראות?
לא מצאתי תשובה לשאלה זו.
הודה לך אם תוכלי לענות על שאלה זאת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משקאות אנרגיה
ד''ר רוני חרמון28/11/2007משקאות אנרגיה רוויים בדרך כלל בקופאין ועוד סמי מרץ למינהים שיכולים לגרום להתפרצויות של לחץ דם. בתוספת אלכוהול המצב הופך להיות פצצה מתקתקת ולכן יש בעייה גדולה עם משקאות אנרגיה לבד ובמיוחד בשילוב של אלכוהול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה, עזרת לי מאוד (ל"ת)
תלמיד כיתה ט'28/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיאטהיוחאי27/11/2007
שלום.
עברתי בזמנו אוטם ובזמן האחרון רמת הסוכר שנמצאה אצלי בדם היא על הגבול העליון ז"א בין 103-104 .
אני עושה ספורט ושומר על דיאטה אבל יתכן שאינני מודע לסוג המאכלים שגורמים לעליית הסוכר כמו תפוחי אדמה למשל שהייתי אוכל .
אודה לך מאוד באם תוכלי לפרט במקצת איזה מאכלים מעלים את רמת הסוכר על מנת להמנע מהם.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סוכרת
ד''ר רוני חרמון28/11/2007כל פחמימה יכולה להעלות את רמת הסוכר ככול שהפחמימה יותר מורכבת היא פחות אלימה כך למשל שוקולד גרוע מפרי גרוע מלחם גרוע מתפוח אדמה גרוע מפסטה גרוע מאורז
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפחמימות
יוחאי28/11/2007תודה על תשובתך .
לצערי אינני יודע מה הם הפחמימות .
אודה לך מאוד באם תוכלי בקצרה לפרט לפי הסדר של החומרה את סוגי הפחמימות שמעלים את רמת הסוכר כי אינני יודע מהם סוגי המאכלים שמכילים פחמימות .
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאידקס גליקמי - GI
אהרון28/11/2007הינו מדד של השפעת המזון על עלית רמת הגלוקוז בדם. ככל שהוא גבוה יותר, מעלה מהר יותר את רמת הגלוקוז (סוכר). עליך להמנע בין היתר מאכילה מרובה של תפוחי אדמה.
The basic technique for eating the low GI way is simply a "this for that" approach - ie, swapping high GI carbs for low GI carbs. You don't need to count numbers or do any sort of mental arithmetic to make sure you are eating a healthy, low GI diet.
Reduce the amount of potatoes you eat
Enjoy all other types of fruit and vegetables
Use Basmati or Doongara rice
Eat plenty of salad vegetables with a vinaigrette dressing
High Glycemic Index Foods Are Linked to Health Problems
What researchers have learned is that high glycemic index foods generally make blood glucose levels higher. In addition, people who eat a lot of high glycemic index foods tend to have greater levels of body fat, as measured by the body mass index (BMI). High BMIs are linked to obesity, heart disease, and diabetes.
High glycemic index foods include many carbohydrates such as these:
Bread
Pasta
Rice
Cereal
Baked goods
Low Glycemic Index Foods Are Healthier Choices
Low glycemic index foods generally have less of an impact on blood glucose levels. People who eat a lot of low glycemic index foods tend to have lower total body fat levels.
Low glycemic index foods include these:
Fruits
Vegetables
Whole grains
Legumes* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפירוש
יוחאי28/11/2007תודה .
אודה לך מאוד באם תוכל לתרגם לעברית .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאינדקס גליקמי - תירגום תמציתי
אהרון28/11/2007
הינו מדד של השפעת המזון על עלית רמת הגלוקוז בדם. ככל שהוא גבוה יותר, מעלה מהר יותר את רמת הגלוקוז (סוכר). עליך להמנע בין היתר מאכילה מרובה של תפוחי אדמה.
אתן לך תירגום מתומצת
===============
The basic technique for eating the low GI way is simply a "this for that" approach - ie, swapping high GI carbs for low GI carbs. You don't need to count numbers or do any sort of mental arithmetic to make sure you are eating a healthy, low GI diet.
אין צורך בעריכת חשבון אבל תדאג לאכול דיאטה בריאה בעלת GI נמוך.
Reduce the amount of potatoes you eat
צמצם את כמות תפוחי האדמה שאתה אוכל
Enjoy all other types of fruit and vegetables
יתר הירקות ופירות מומלצים
Use Basmati or Doongara rice
השתמש באורז בסמתי ודונגרה
Eat plenty of salad vegetables with a vinaigrette dressing
אכול שפע של סלט ירקות עם רוטב ווינגרט
High Glycemic Index Foods Are Linked to Health Problems
What researchers have learned is that high glycemic index foods generally make blood glucose levels higher. In addition, people who eat a lot of high glycemic index foods tend to have greater levels of body fat, as measured by the body mass index (BMI). High BMIs are linked to obesity, heart disease, and diabetes.
מזוו בעל אינדקס גליקמי גבוה קשור לבעיות בריאות. גורם להעלאת הגלוקוז (סוכר) בדם.
בנוסף גורם להשמנה, מחלת לב וסוכרת.
High glycemic index foods include many carbohydrates such as these:
מזון עם GI גבוה כולל הרבה פחמימות כגון:
Bread לחם
Pasta פסטה
Rice אורז
Cereal דגנים
Baked goods דברי מאפה
Low Glycemic Index Foods Are Healthier Choices
Low glycemic index foods generally have less of an impact on blood glucose levels. People who eat a lot of low glycemic index foods tend to have lower total body fat levels.
בעלי GI נמוך עדיפים. באופן כללי משפיעים פחות על רמת הגלוקוז. אנשים שאוכלים שפע של מזונות בעלי GI נמוך נוטים לרמה נמוכה של שומן גוף.
Low glycemic index foods include these:
מזונות אלה כוללים:
Fruits פירות
Vegetables ירקות
Whole grains דגנים מלאים
Legumes קיטניות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום..שני27/11/2007
אני בת 16 הגובה שלי הוא 1.68 והמשקל שלי הוא 62 63
אני בדיאטה כבר 3 שבועות,
ואני בקושי יורדת..ירדתי עד עכשיו רק קילו וחצי
וזה מכיוון שאני לא עושה פעילות גופנית[מסיבות בריאותיות אינני יכולה] ,
אבל יש לי שאלה אחרת
אני שותה כ 6 7 כוסות מים ביום וגם זה בכוח
אני לא מסוגלת לשתות יותר מזה,
ואין לי עצירות ...זה בסדר שאני שותה רק 6 7 כוסות מים ביום ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום גילי\שני
אהרון27/11/2007בתנאי שהדיאטה עתירת ירקות ופירות. (וכמה שפחות בסקויטים פטיבר שלאחרונה את מתעניינת בהם. אם כבר מתוקים, למה ג'אנק?)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמי ז את שני
שני27/11/2007ואיזה ביסקווטים ?חחח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאההה
שני27/11/2007חחחח שני זאת אחותי,ואנחנו תאומות
אז שאני משנה את השם זה משתנה בכל ההודעות..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום גילי
ד''ר רוני חרמון28/11/2007ירדת חצי קילו בשבוע סה"כ קילו וחצי בשלושה שבועות זו ירידה מאוד יפה תמשיכי כך אם תשתי יותר מים מצבך ישתפר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עוד שאלה קטנהשני27/11/2007
כמה קלוריות יש בבסקוויט אחד של פתיבר ?
ואיך אפשר לשלב בדיאטה מבלי לפגוע בה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פתיבר יכול להגיע ל- 150 קל'
ד''ר רוני חרמון28/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אהרון, מה עושים..ליאן27/11/2007
מצטערת שאני משגעת אותך.. אתמול לא היה לי חשק לאכול כלום ולקראת הערב אכלתי לחמניה עם נקניקיה אחרי שלא אכלתי כל היום.. לאחר כמה שעות הרגשתי שבא לי רק להקיא ופתאום נהייה לי שלשולים והקאתי פעמיים.. התייעצתי עם אחות, והבנתי שקיבלתי ווירוס במעיים, ומותר לי רק לשתות וגם זה מעט.. השאלה שלי היא ככה.. מה אני עושה כשזה יעבור בע"ה?
איך להתחיל את הדיאטה מחדש? כי הרי תהיה ירידה דרסטית במשקל, אז מה אני אמורה לאכול איך שזה נגמר כדי להמשיך את הדיאטה? לרדת במשקל ולא להיעצר..
ואיך אני חוזרת לכושר? אני כל היום דבוקה למיטה..
אשמח אם תענה לי, תודה וסליחה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליאן, אני מאחל לך החלמה מהירה
אהרון27/11/2007עד להחלמה תצייתי למצוות הרופא (את צריכה לראות רופא). הווירוס שלך מוכר לי כנראה, אבל אינני רוצה להרחיב עליו באופן ווירטואלי. אם זה מה שאני חושב, לא יימשך יותר מכמה ימים.
בבוא הזמן תחזרי בהדרגה לדיאטה ולפעילות שהיו לך לפני המחלה. אסור שזה יקטע את ההתחלה
המבטיחה.
הבראה מהירה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, אז כשאבריא לשאול אותך שוב?
ליאן27/11/2007כשאבריא, לשאול אותך שוב מה לאכול?
כי אני לא כ"כ יודעת מה אני יכולה ומה לא.. אם הגוף שלי חזר לעצמו,
שוב לאכול רגיל לפי התפריט של הדיאטנית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן, אבל בהדרגה
אהרון27/11/2007אם אחרי "הבצורת" של דיאטת המחלה הדלה מאוד תתחילי לאכול מיד לפי הדיאטה השגרתית את עלולה להעלות קצת במשקל, לכן עשי את זה בהדרגה עם דברים קלים לעיכול כגון מרק ירקות, תפו"ד, לחם לבן ואורז רגיל (כמובן שזה נוגד את עקרון התזונה הנכונה אבל במקרה הזה מותר לזמן קצר), בננה. דג טרי עדיף על בשר. על נקניקיות אין מה לדבר ולא רק בתקופת הביניים בגלל שזה ג'אנק פוד. גם גבינה לבנה כמה שיותר רזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבסדר גמור, ושוב תודה..
ליאן27/11/2007אעדכן אותך בהמשך. באמת תודה ! :]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה קל' יש בערך בכדור שוקולד?!אלינה26/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
תלוי במתכון, אך בערך 150-200 קלוריו
מוניקה קרן27/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שוקייםעדי26/11/2007
השוקיים שלי דיי מלאות ואני עוסקת כל יום הרבה בספורט אבל ההיקפים בשוקיים שלי לא יורדים.
מה עליי לעשות?
בבקשה תענו מהר!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שוקיים
מוניקה קרן27/11/2007זה כנראה עניין של מבנה, אך דרושה גם הרבה סבלנות.
בברכה
מוניקה קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שוקולד....26/11/2007
אני אוהבת מאוד שוקולד... לא משנה מתי...
מה לעשות?
ואפשר להכניס אותו איכש לדיאטה ככה שהוא לא פוגע בבה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שוקולד
מוניקה קרן27/11/2007שלום,
ניתן לשלב שוקולד בתפריט הרזיה, אפילו על בסיס יומי. בד"כ תוספת של 1-2 קוביות ליום אינן גורעות מתהליך ההרזיה.
בברכה
מוניקה קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעידותשני26/11/2007
אני בת 16 ובדיאטה,
לפעמים אני מועדת פה עוגיה שם עוגיה,
אבל שזה קורה אני מחשיבה את זה לתפריט של 1200 קל' שאני אוכלת ביום .
השאלה שלי אם זה קורה לי,מכיוון שזה נכלל בתפריט אני ימשיך לרדת ?
כעיקון צריך להכניס פחות ממה שמוציאים,
זה לא נראה לי שזה פוגע אבל אני ישמח לתשובה
תודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אל תאמיני
אהרון26/11/2007למי שטוען שאף פעם לא מעד בדיאטה! זה עדיין לא אומר שזאת תופעה רצויה ומומלצת אבל כולנו בני אדם בעלי חולשות. אם את מועדת כל יום או חלילה כמה פעמים ביום, הלכה הדיאטה.
הבעיה של המתוקים היא שמשאירה טעם של עוד וגם אומרים: "היום כבר אבוד אז אני אמשיך בזלילה".
אם בא לך מתוק לעיתים קרובות ובשום אופן לא יכולה להתגבר, יכול להיות שהדיאטה שלך לא טובה: או דלה מדי או לא מאוזנת דבר שגורם לירידה נכרת בסרוטונין הגורר כמיהה בלתי נשלטת למתוקים. נסי במקום עוגיות לאכול פרוסת לחם מלא קל מרוח במעט ריבה ללא סוכר או בבננה מרוסקת.
פעילות אירובית בעצימות בינונית במשך לפחות 45 דקות מעלה את רמת הסרוטונין וכתוצאה הדחף למתוק נבלם. אם את לא יכולה להתאפק בשלב הזה, לפחות אכלי משהו אכותי מקמח מלא מופחת סוכר ושומן.
שיטת הקיזוז בה את נוקטת זה לא יכול להיות פתרון קבוע אבל זה הרע במיעוטו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין הורדת שומן נקודתית
אהרון26/11/2007תרגילים נכונים מחזקים את השרירים באותו מקום אבל לא מורידים שומן. רק הרזיה כללית
תעזור תוך המיגבלה של מבנה גוף כנתון גנטי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעידות
מוניקה קרן27/11/2007שלום שני,
זה נורמלי לגמרי. היתי דואגת אם היית מספרת לי שאינך עושה זאת כלל.
זה לא יפריע לך לרדת במשקל.
בהצלחה
מוניקה קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה !!!
שני27/11/2007אין בן אדם שזה לא קורה לו , ומי שאומר שלא
פשוט משקר !!!
אני לא אומרת שאני חייה ע ל עוגיות ועושה דיאטת עוגיות
אבל בהחלט יוצא לי פעם פעמיים בשבוע לחטוף עוגיה או שניים,ואני פשוט מקזזת בדברים אחרים
ואהרון סתם מבלבל במוח לדעתי !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום!מישהי~~26/11/2007
שלום, אני בת 13.5 מישקלי הוא 44 וגובהי 156 ס"מ. אני רזה אבל אני אוכלת הרבה מעוד, כל היום אני אוכלת שומנים, פחממות, מתוקים ועוד הרבה... ואני לא משמינה בכלל יש לי בטן כימעט שטוחה.
השאלה היא: אני אשמין מתישהו מכל מה שאכלתי עד עכשיו??
ועוד שאלה: יש דבר כזה שרק משמינים ברגליים??
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
האם תשמיני או לא קשור במספר גורמים. העיקרי שבהם היא האיזון האנרגטי, כלומר כמה אנרגיה את צורכת לעומת כמה את מוציאה. כאשר האיזון יופר, ותאכלי יותר ממה שהגוף צורך, תעלי במשקל ( מעבר לעליה הטבעית שעוד תתרחש, בהתחשב בכך שאת עוד צפויה לגבוה וגם לעלות במשקל).
למרות שסכנת ההשמנה עוד רחוקה באופן יחסי, כדאי לשמור על תזונה נכונה, הכוללת אכילת מזון מגוון, ירקות, פירות, דגנים מלאים, מוצרי חלב, דגים, קטניות ובשר. כמו כן כדאי להמעיט באכילת מזון מעובד, חטיפים, ממתקים ושתייה ממותקת. זאת כדי לרכוש הרגלים בריאים, שבעתיד יהיה קשה לשנות, ושנית, כיוון שסגנון אכילה כמו שאת מתארת עלול להביא טרשת עורקים, יתר שומנים בדם וכן מחלות אחרות.
כשעולים במשקל, השומן, לרוב מתפזר באופן סימטרי, ולא רק באיבר כזה או אחר (רגליים למשל), אך יחד עם זאת לכל אחד יש מבנה גוף מסוים, המשפיע על פיזור זה.
בברכה
מוניקה קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום רב!חסויה26/11/2007
אני בת 20. כבר שנים שאני מתבססת על תפריט שערכו הקלורי הוא 800 קלוריות. כל זמן זה הצלחתי לשמור על משקל קבוע 48 (גובהי 162). לאחרונה העליתי במשקל כשלושה קילו למרות שלא שיניתי בתפריט דבר.
אני מציינת שהתפריט היומי שלי כולל הרבה ירקות ופירות.
מדוע חל שינוי זה? ומה אוכל לעשות על מנת לשמור על המשקל קבוע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב
את באופן כללי צורכת תפריט שנחשב להרעבה לגוף. כנראה שמשהו בכל זאת השתנה.
אני ממליצה שתפני ליעוץ תזונתי ורפואי, בו תתני פרטים נוספים ואפשר יהיה לראות איך ניתן לאזן את המשקל שלך. (שנחשב לתת משקל).
בברכה
מוניקה קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מים....שני26/11/2007
שלום לכם!
א . מציינים כל העת את החשיבות של השתייה המרובה, ומציינים בעיקר את סגולות המים.
למה מים ? מה המשמעות של כך להורדה במשקל ? האם המשקאות הדיאטטים לא נותנים את אותם תוצרים ? מה קורה למי ששותה פחות ? מה הטווח האופטימלי לשתייה ? (כ-2 ליטרים ?).
ב . למי שיכול לעשות פעילות גופנית בין 3-4 פעמים בשבוע: אילו פעילויות הכי יעילות עבורו ?
אשמח לתגובתכם,
מודה מראש !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מים
מוניקה קרן26/11/2007שלום שני,
מים הם חלק מכל תאי הגוף כמעט. הם מהווים כשני שליש ממשקל גוף האדם. הם התנאי לקיום לרוב התהליכים המתרחשים בגוף ולכן חשיבותו הרבה.
מים הם הנוזל האופטימלי המתאים ביותר לשתיה. המשקאות הדיאטטיים מכילים בנוסף למים גם ממתיקים מלאכותיים וחומרים נוספים, שאמנם לא מוסיפות הרבה קלוריות, אך מחקרים מראים שאנשים ששותים משקאות כאלו, נוטים להיות יותר בעלי עודף משקל, נוטים ליתר שומנים בדם וליתר לחץ דם.
מים משתתפים בין השאר גם בתהליך פירוק השומן ובפינוי פסולת ולכן חשובים לתהליך ההרזיה. נוסף על כך מים עוזרים בשמירה על תחושת השובע. אנשים לעיתים מבלבלים בין רעב לצמא, לכן כדאי תמיד קודם לשתות.
לגברים מומלצת שתיית 14-16 כוסות מים (3 ליטר), ולנשים לפחות 11 (2.2 ליטר). בזמן הרזיה, מומלץ אף להגדיל כמות זו.
בברכה
מוניקה קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך יכול להיותת ?!?נטלי26/11/2007
יכול להיות דבר כזה שלמשל אני אוכלת יום אחדד הרבהה ואני מתכוונת להרבהה
מלאא מכל מה שבא לי וממתקים והכלל יום למחורת אני עולה על המשקל אני רואה קילו או אפילו 2 יותר ממה שהייתי ואז יום למחורת אני לא אוכלת כמעט כלוםם אפשר להגיד אפילו צמה
בין יום ליומיים ומורידה את הכל ואז שוב ככה אותו דבר אוכלתת המוןןן עולה במשקל ושוב צמה ויורדת יכול לקרות דבר כזה ?אני באמת עולה במשקל ויורדת כל כך מהר ?~!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יכול להיות
מוניקה קרן26/11/2007שלום לי,
באופו תיאורטי זה יכול להיות. עובדה שזה גם קורה. איני בטוחה שאת ממש מרזה ומשמינה, כלומר בניה ופירוק של רקמת שומן. כנראה שזה גם הרבה עניין של נוזלים ופירוק דוקא של רקמת שריר. לכן, זה ממש לא מומלץ. כדאי לאכול באופן מאוזן ו"שוויוני" בכל הימים, ולא לעבור מקיצוניות לקיצוניות.
ממליצה שתפני ליעוץ מעמיק יותר.
בברכה
מוניקה קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)