מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כמה קלוריות אני צריכה לצרוךאיילת19/10/2007
ביום אם אני שוקלת 55.5 ק"ג וגבהי 1.56 מ'?
אני רוצה לרדת 5 ק"ג. מהו המשקל האידיאלי בשבילי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשוב זה אחוז השומן
אהרון19/10/2007את צריכה לרדת מתחת ל 25% שומן. אני מעריך שיש לך יותר. המשקל האידאלי תלוי גם במבנה הגוף, לכן המדד הנכון הוא אחוז השומן 16-24%.
על מנת להוריד קילו שומן צריך מאזן קלורי שלילי של 7500 ק"ק שמשיגים אותו על ידי דיאטה מתונה ומאוזנת (לא פחות מ20 ק"ק לק"ג גוף) משולבת בפעילות אירובית בדופק אפקטיבי שעה כל יום. צריך לבצע גם תרגילי כוח לשמירת מסת השרירים, אחרת מתפרקים יחד עם השומן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשקל אידיאלי
מוניקה קרן20/10/2007שלום איילת,
משקל אידיאלי הוא בעיני המתבונן ותלוי גם במבנה גוף. אין נזק בהורדת 5 ק"ג.
בת כמה את?
בברכה
מוניקה קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיאטת הרזייה מתונהרווית19/10/2007
שלום,
אני בת 21 שוקלת 62 קילו גובה מטר 67 אני מעוניינת לרדת במשקל למראה טוב יותר.
ראשית רציתי לדעת כמה עליי לשקול?
שנית, רציתי הצעה לדיאטה מתונה.
שלישית, התחלתי בדיאטה של חלבונים, כיום אני ביום השישי לדיאטה (לא אוכלת פחמימות בכלל - אוכלת רק מעדני דיאט, ירקות טריים, מנת בשר לא מטוגנת אחת ליום, ביצה, וטונה - זה דיאטה שאבי קיבל על מנת להוריד בדחיפות את רמת הסוכר בדם בשל עודף משקל גבוה), במקביל אני מבצעת הליכות כל ערב של כשעה והורדתי בשישה ימים אלו כקילו ורבע - האם זה תקין? האם החוסר בפחמימות עשוי לפגוע בי אם אמשיך בדיאטה זו עוד שבוע (אני יודעת שאסור לבצע דחאטה זו למעלה משבועיים ברצף)?
אם הדיאטה תקינה - מה מומלץ שאעשה בתום השבוע / השבועיים האלו על מנת לא לבלבל את הגוף?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדיאטה הכי טובה
אהרון19/10/2007היא דיאטה מאוזנת ומתונה, לא פחות מ20 ק"ק לק"ג גוף. הפעילות האירובית שאת עושה חשובה מאוד, תנסי להגביר את הקצב או המרחק, לפחות 7 ק"מ ליום. דיאטת חלבונים לא מומלצת אפילו לשבועים אבל אם את בריאה לא תגרום נזק לאורך הזמן הזה. את צריכה לאמץ הרגלי אכילה נכונים כאורח חיים ולא דיאטות לא מאוזנות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיאטת הרזיה
מוניקה קרן20/10/2007שלום רווית,
משקלך תקין כבר כעת, ביחס לגובה. אם את רוצה לרדת עוד כמה קילוגרמים למעו מראה טוב יותר, רק את יכולה להעיד מתי תרגישי בנוח עם הגוף שלך. כדאי שזה לא יהיה קילוגרמים רבים מדי, כי אז יקשה עלייך יותר לשמור על המשקל הנמוך החדש.
קצה הירידה הוא סביר לשבוע הראשון. כנראה שבהמשך תהיה האטה. איני ממליצה כלל על דיאטת חלבונים, אלא במקרים מאוד מסוימים. לטווח הארוך היא יכולה לגרום לנזקים, לטווח הקצר אם את בריאה, אין נזק ממשי.
כדי לחזור לדיאטה מתונה, עלייך להוסיף את הפחמימות בהדרגה.
בברכה
מוניקה קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום בקשר לתרופה מוציויטלהשמן והרזה19/10/2007
האם אפשר לקבל הסבר מה זה כי שמעתי שזה טוב לדיאטה.האם זה כדורים?או משלשל ?
שקלתי 115 לפני חצי שנה .היום אני שוקל 98 גובה 1:80
אני רוצה להוריד למשקל 75-80
תודה
ואיפה קונים את התרופה הזאת????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצאתי בגוגל על מוציואטל
השמן והרזה19/10/2007מוציויטל מכיל סיבים תזונתיים מצמח ייחודי (לחך הודי) ומומלץ לקחת אותו כל יום בבוקר או 20 דקות לפני ארוחת הצהריים כחלק מהתזונה היומית. הוא מומלץ בחום ע"י תזונאים ורופאים. בנוסף לעזרתו בבעיית העצירות, מוציויטל גם מקנה תחושת שובע ומסייע לרוצים לשמור על משקלם וגם מקטין ספיגת סוכרים, שומנים וכולסטרול מהמזון לגוף. יש להקפיד על שתיית נוזלים מרובה במשך היום.
מוציויטל עשיר בסיבים מסיסים ולא מסיסים ומאפשר לך חיים מאוזנים ודרך להתמודד בקלות ובנוחות ללא כאבי בטן במצב של עצירות.
איפה קונים את זה וכמה זה עולה ?אולי מישהו יודע?ואיך משתמשים בזה??
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבמקרה הטוב, חבל על הכסף שלך
אהרון19/10/2007במקרה הגרוע גם על הבריאות!
אין תרופות פלא להרזיה, אחרת אף אחד לא היה שמן. זה שבפרסומת כתוב שמומלצת על ידי רופאים ותזונאים זה בהתאם לכללי המשחק המסחרי. המלצות כאלה תמצא לכל מוצר בכל תחום.
אתה רזית יפה מאוד עד עכשיו, למה שתתפתה לפתרונות לא מציאותיים. מיותר להזכיר לך שהרזיה לאורך ימים מושגת אך ורק על ידי יצירת מאזן קלורי שלילי באמצעות פעילות גופנית אירובית להפחתת אחוז השומן, תרגילי כוח לשמירת מסת השרירים ודיאטה מתונה ומאוזנת. הרזיה זה לא זבנג וגמרנו אלא שינוי בהרגלי האכילה לכל החיים, פעילות גופנית ואורח חיים בריא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכי נתקעה לי הדיאטה
השמן והרזה20/10/2007נתקע לי המשקל על 98 כבר חודש וחצי לא יורד כלום אולי נעשה צום לשבוע ??תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמטאמוציל
ד''ר רוני חרמון19/10/2007אבקה הדומה בהרכבה לסובין תפקידה לנפח את המעי ולגרום לו להתכווץ . התרופה יעילה לסובלים מבעיות עצירות ואיננה תרופה להרזיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לי בעיה קטנהנועה קבסה18/10/2007
שלום קוראים לי נועה אני בת 11 ואני שוקלת בערך שלושים ו3 הבובה שלי הוא מטר 40 ואני רוצה לרדת במשקל ל-30 איך אני יכולה לרדת במשקל בלי לפגוע בגוף שלי ובגדילה שלי
אשמך אם תעני לי בתודה נועה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום נועה,
אהרון19/10/2007אני לא שייך להנהלת הפורום אבל אני רוצה לעזור לך בהתבסס בהשכלתי בנושא ובניסיון אישי שלי לעצמי ולילדי.
קודם כל טוב שאת החלטת לקחת את עצמך בידיים. בשלב הזה את לא זקוקה לדיאטה דלת קלוריות אלא לפעילות גופנית מתאימה ושאת אוהבת וחושבת שתוכלי להתמיד בה. אם לא, תמיד אפשר לגוון.
פעילות גופנית נכונה לא רק שלא מפריעה להתפתחות, אלא תורמת לממוש כל פוטנציאל הגביהה שלך ולפתוח גוף מעוצב ובריא. אם את מאמצת פעילות גופנית כאורח חיים, היא גם תמנע או תקשה על ההשמנה בעתיד.
באותה מידה, נחוץ להתרגל מעכשיו לאכול לפי עקרונות התזונה הנכונה. לצורך זה אני מציע לך לפנות לדיאטנית שתלמד ותדריך אותך עד שתפנימי את ההרגלים הנכונים. הני כמה עצות על רגל אחת:
הפחיתי עד כמה שאפשר את המתוקים. במקוממם אכלי פירות.
הרבה ירקות בכמה שיותר ארוחות.
לחם מדגנים מלאים וגם פחמימות אחרות מלאות (אורז, פסטה וכו")
5-6 ארוכות ביום מתוכן 2-3 ארוחות עיקריות לא כבדות, מאוזנות ומגוונות.
הפחיתי במזון מטוגן (צ'יפס, שניצל, מלווח וכו")
אכלי רק בשר (עוף או בקר) רזה וגם דגים (לפחות פעמיים בשבוע).
העדיפי שמן מן הצומח על פני שומן מן החי. גם מרגרינה לא מומלצת בגלל שומן הטראנס.
המנעי משתית משקאות ממותקים.
העצה הכי חשובה: בעתיד אם בכל זאת תשמיני אל תתפתי לכל מיני דיאטות מוזרות, לא מאוזנות ומשוגעות שרק יפגעו בבריאות ובסופו של דבר יגבירו את ההשמנה. זכרי שקל יותר למנוע השמנה על ידי אורח חים נכון ותזונה נכונה, מאשר להוריד מספר רב של קילוגרמים.
אשמח מאוד לענות לשאלות נוספות בנוסף לתשובות שתקבלי ממנהלי הפורום.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשקלך תקין ואינך זקוקה לדיאטה
ד''ר רוני חרמון19/10/2007מספיק לא לאכול חטיפים וממתקים והכול יסתדר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי ..חדווה18/10/2007
היי .
יש לי שאלה .
אני עושה דיאטה שבה אני אוכלת ב1000-1500 קלוריות .
אני עושה פעילות גופנית , כשעתיים בהליכון =1000- קלריות .
ככה שזה יוצא שאני אוכלת 500 קלריות ביום בערך .
ומשתדלת לשתות המון מיים , 4-3 ליטר ביום .
וכמובן שאוכל בריא : לחן קל , גבינות דלות שומן , מינומום שמן באוכל וכו'...
זו נישמעת לך דיאטה שאני אעלה בה בחזרה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זו בהחלט דיאטת רזון
ד''ר רוני חרמון19/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה קלריות
חדווה19/10/2007כמה קלריות אני צריכה לצרוך אם אני רוצה לרדת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחשבון הוא כזה
אהרון19/10/20071 ק"ג שומן גוף = 7500 ק"ק. אם את רוצה להוריד קילו לשבוע את צריכה ליצור מאזן קלורי שלילי ממוצע של כ1100 ק"ק ליום. אני אוכל לעזור לך לחשב אם תמסרי את : משקל, גובה, גיל ופרוט הפעילות האירובית היומית בזמן ובמרחק. כמוכן אם יש לך גם פעילות אחרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשבון
מוניקה קרן20/10/2007שלום אהרון,
1 ק"ג שומן = 9000 קלוריות. העניין הוא שקשה מאוד להגיע למצב של פירוק בלעדי של שומן. בד"כ תתפרק גם רקמת שריר ברמה מסוימת (רצוי כמה שיותר קטנה). 7700 קלוריות, זה החישוב שנהוג להשתמש בו, ליחס בין הרקמות.
בברכה
מוניקה קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון קל
אהרון20/10/2007מוניקה, שבוע טוב
1 ק"ג שומן טהור = 8800 ק"ק. זה לא קשה מאוד אלא בלתי אפשרי להוריד שומן בלבד. הורדת שומן מלווה תמיד באיבוד נוזלים וגם שריר במידה זו או אחרת, תלוי בשיטה.. הפוך, בנית שריר תמיד מלווה בהגדלת מסת השומן (פחות מן השריר אם אין מאזן קלורי חיובי) תוך הורדת אחוז השומן.
הורדת 1 ק"ג משקל גוף נגרמת על ידי מאזן שלילי של 7000-8000 ק"ק, תלוי בשלב ובשיטה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קלוריות >> כמותעדי18/10/2007
אני בת 15 (גיל ההתבגרות) ואני שואלת כמה קלוריות אני צריכה לצרוך ביום?
-תודה-* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קלוריות
אהרון18/10/2007אם המטבוליזם הבסיסי שלך נורמלי (20 ק"ק לק"ג גוף ביממה), את לא רוצה לרזות ולא עושה פעילות גופנית מעבר לפעילות היומית השיגרתית את יכולה לאכול עד 30 ק"ק לקילו גוף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקצובה קלורית
מוניקה קרן18/10/2007שלום עדי,
הקצובה הקלורית נקבעת עפ"י מין, גיל, גובה ופעילות יומית. נהוג לחשב כ- 30-35 קלוריות לכל ק"ג משקל גוף ברוב המקרים.
בברכה
מוניקה קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל.........
עדי21/10/2007בגיל ההתבגרות יש מספר קלוריות קבוע לבנים ולבנות, לא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קלמנטינה\מנדרינהאלינה18/10/2007
כאשר ביקרתי אצל הדיאטנית, קיבלתי ממנה דף עם רשימת פירות ובהם כל מנה מכילה 60 קל'. בין האפשרויות היה: מנדרינה-1 בינונית או 2 קלמנטינות בינוניות, אך אני לא מצליחה לזהות את ההבדל בין השתיים. אשמח אם תעזרו!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תתחשבי רק בגודל גדולה 1 בינונית 2
ד''ר רוני חרמון19/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
אלינה19/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ארוחת צהרייםשני18/10/2007
רציתי לדעת אם זאת ארוחה טובה בזמן דיאטה,
חצי קוספת טונה בשמן ( אני מוציאה את כל השמן לגמריי)
3 כפות תירס
כפית שטוחה של מיונז רגיל
4 פרוסות לחם קל
ומלפפון חתוך,
כמה קלוריות מכילה ארוחה כזאת והאם היא טובה לדיאטה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הצעות שיפור
אהרון18/10/2007גם אחרי הסינון טונה בשמן מכילה יותר ק"ק מאשר במים: 190 לעומת 110 ל100 גרם.
אם את אוכלת 4 פרוסות לחם אין צורך גם בתירס. מומלץ להחליף אותו בירקות מבושלים כגון כרובית, ברוקולי, שעוית ירוקה, כרוב, אפונה, גזר ועד.
במקום מיונז שהוא מוצר מתועש המכיל בעיקר שמן רווי מומלץ שמן זית או קנולה.
מלפפון אחד אינו מספיק, צריך סלט גדול שממלא את הבטן וגם מביא וויטמינים, מינרלים וסיבים תזונתיים. גם מציע לך להחליף פרוסת לחם בפרי בינוני.
אני מעריך שהארוחה שלך מנילה כ350 ק"ק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהארוחת צהריים
מוניקה קרן18/10/2007שלום שני,
ארוחת הצהריים הנ"ל מכילה כ- 400 קלוריות. הצעות לשיפור:
אם את שמה תירס בסלט הפחיתי 2 פרוסות לחם קל ( שניהם פחמימות).
אפשר להמיר את הטונה בשמן לטונה במים, ניתן לאכול כמות כפולה. גם המיונז הוא שומן. אפשר לשים מיונז דל שומן, ואז לשים כמות כפולה.
הוסיפי עוד מגוון ירקות, וע"י הגדילי את נפח הארוחה, ללא תוספת משמעותית של קלוריות.
בברכה
מוניקה קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ברזל גבוהאורן18/10/2007
שלום.אני בן 25 ונוטל מולטי ויטמין שמכיל גם 18 מ"ג ברזל.
בבדיקות דם שביצעתי ערך הברזל היה בגבול העליון= 160.
האם במצב זה חובה להפסיק עם המולטי ויטמין או שאפשר להמשיך ללא חשש ולדלג על נטילה נניח ביום שישי ושבת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רצוי להפסיק לתקופה ולבצע בדיקה חוזר
ד''ר רוני חרמון19/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה קטנהשמי17/10/2007
יש לי שאלה קטנה
משקלי הוא 47 וגובהי נוא 154 האם זה טוב כי יש לי קרס קטנה
יש לכם אולי אתר שבודק אחוזי שומן בי.אמ.אי(משהו כזה)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר BMI שלך 20 (מצויין)
אהרון18/10/2007את אחוז השומן אפשר למדוד ללא תשלום בכל חדר כושר בעזרת מכשיר אלאקטרוני פשוט.
במרפאת ספורט ימדדו תמורת תשלום. הדיוק הוא 2%.
ייתכן ששרירי הבטן שלך רפוים וצריך לחזק אותם. איאפשר להוריד שומן נקודתית. במידת הצורך, הרזיה היא הפתרון. את לא צריכה לרזות אלא להגדיל את מסת השרירים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך
שמי18/10/2007תודה לך ,אבל יש איז\ה אתר שמודד את זה לפי גובה ולפי משקל יש אותו עדין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחוז שומן
אהרון18/10/2007BMI מחשבים לבד. זה משקל ב ק"ג מחולק לגובה ברבוע. שלך הוא בערך 20.
כפי שכתבתי את אחוז השומן מודדים באמצעות מכשיר אבל יש גם שיטת חישוב תיאורטית לא מדוייקת ולא הייתי סומך עליה. תנסי את האתר:
http://www.csgnetwork.com/bodyfatcalc.html* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חילבהשרה17/10/2007
האם חילבה- מה שאוכלים התימנים עם המרק עוף- הוא מאכל שמכיל הרבה קלוריות או שהוא דל בקלוריות?
אני עושה דיאטה כדי להוריד במשקל, האם אני יכולה לאכול חילבה חופשי, כמו שאני יכולה למשל לאכול מלפפונים חופשי בלי לפחד שזה משמין. למה נדמה לי שהחילבה היא שומנית?
ושאלה אחרונה: איזה יתרונות בריאותיים יש לחילבה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה אתם לא עונים לי?
שרה19/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם את משתמשת בחילבה כתבלין אין בעיה
ד''ר רוני חרמון19/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לרזותפרחה17/10/2007
שלום
אני בת 26 7 שבועות אחרי לידה.שוקלת 51 גובה 152 כאשר לפני ההריון שקלתי 42.כמה אני צריכה לרדת וכמה קלוריות לצרוך לשם כך?אני ממש לא יורדת במשקל באופן טבעי כמו שחשבתי.
שאלה נוספת: כמה לחם בריא לאכול כל היום וכמה קלוריות בריבוע שוקולד ובעודדית בצק עם תמרים-מעמול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תלוי במבנה הגוף שלך
אהרון17/10/200744-48 ק"ג. מדד יותר נכון הוא אחוז השומן שצריך להיות מתחת ל 25 אבל לא פחות מ15%.
היות שאין לך עודף גדול אני ממליץ לך להשיג את המטרה לא על ידי דיאטה דלת קלוריות (כן תזונה נכונה) אלא על ידי פעילות אירובית להרזיה ואימוני כוח לשמירת מסת השרירים. הרזיה ללא חיזוק השרירים גורמת לאיבוד מסתם ובסוף התהליך להשמנה.
חשוב לאכול לחם, אבל לחם קל מקמח מלא, 2-4 פרוסות ליום או לחילופין פחמימות אחרות כגון אורז מלא, פסטה, תפוח אדמה (לא מטוגן). אם את רוצה לרזות כדאי לוותר על השוקולד לטובת פירות. 100 גרם שוקולד מכיל 500-560 ק"ק, את יכולה לחשב כמה שווה קוביה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לבת 26
ד''ר רוני חרמון18/10/2007דיאטה זו תורה שלמה וצריך לדעת לעשות אותה טוב ובריא לפעמים עושים דברים שנראים טוב אבל בכול זאות לא יורדים במשקל כך למשל עוגיות זה לא בתפריט וגם לא שוקולד. ממליץ לך לפנות לרופא למרות שלדעתי את אינך שמנה ואולי צריכה לרדת 5 קילו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בינייםשני17/10/2007
האם אני יכולה כארוחת ביניים לאכול 2 עוגיות של אחת שווה 50 קל' ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה שלא תאוכלי פרות במקום עוגיות?
אהרון17/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכי
שני17/10/2007נמאס לי ואני לא יכולה בלי עוגיות זאת האהבה הכי גדולה שלי אחרי חבר שלי חחח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיעור יתרחסוי17/10/2007
שלום
אני לא יודעת אם זה הפורום הנכון אבל אני אנסה בכל זאת...
אני בת 22, בעלת שחלות בעלות מבנה פוליציסטי. לאחר שנטלתי גלולות במשך שנה וחצי והפסקתי ,החלה צמיחה מהירה של שיער עדין אך כהה בכל הגוף ,כולל הפנים [לחיים סנטר..], ואקנה בנוסף.לאחר מכן התחלתי ליטול דיאנה 35 למשך 3 חודשים והפסקתי מכייון שהן גרמו לי לכאבי ראש וסחרחורות.
השאלה שלי, או יותר נכון התקווה, האם אתם [או כל מי שמכיר את הנושא] יכול להציע לי משהו טיבעי בתור טיפול שיכול להפחית את התסמינים [בעיקר את השיעור]?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את לא בפורום הנכון יש פורום של
סיגל17/10/2007גניקולוגיה , תסתכלי ברשימת הפורומים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהסיגל17/10/2007
אני מאוד אוהבת לשתות נס קפה,עד כמה כוסות מומלץ לשתות ביום?והאם זה מכיל המון קלוריות?כפית שטוחה של נס + כפית סוכר,כך אני שותה.המון תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחכה לתשובה בהקדם, תודה!
סיגל17/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנס קפה לא מכיל קלוריות
אהרון17/10/2007כפית סוכר = 20 קלוריות. לא מומלץ לשתות יותר מ3 פעמים ביום. קפה בכלל ונס בפרט צריך לשתות במידה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמא אתה? אהרון,אני מחכה
סיגל18/10/2007לתשובה ממך מוניקה,תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמי אתה? סליחה,אהרון!
סיגל18/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לסיגל
אהרון18/10/2007אני בעל השכלה, ידע ובעיקר ניסיון אישי רלוונטיים לחלק מן הנושאים המועלים בפורום. פורום מוצלח הוא זה שמצליח לעורר דושיח ורב שיח בין המשתתפים שיכולים לחלוק עם אחרים את הידע והניסיון האישי המוצלח או הכושל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאהרון
סיגל18/10/2007שאלתי משום שאתה לא מופיע בפורום,אלא רק מוניקה ודר" חרמון,בכל זאת תודה על העזרה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנס קפה
ד''ר רוני חרמון18/10/2007כפית סוכר אחת 25 קל' בערך אותו דבר כמעט כפית נס קפה
הבעייה היא בכמות החלב סה"כ 10 כוסות ליום יכולות להגיע ל- 500-1000 קל'* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה!
סיגל18/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבנתי נכונה?
איילת19/10/2007כפית קפה נמס מכילה 25 קלוריות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגרם=קצת יותר מ 3 ק"ק
אהרון19/10/2007בכפית יש לא יותר 3-4 גרם כלומר כ12 ק"ק שזה בהחלט לא משמעותי יחסית לערך הקלורי של הסוכר והחלב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)