מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קרישי דם בראותוילנסקי26/07/2007
ד"ר קורן שלום !
לפני כחודש בגלל קשיי נשימה בהליכה, עברתי צלום ראות שהפריך חשש
לדלקת ראות, לאומת זאת נשלחתי לבדיקת ct אנגיו והסתבר שיש לי
קרשי דם בראות. הושפזתי למשך 3 ימים, קבלתי טפול בקליקסן 100 פעמיים ביום, וכך אני אמורה לנהוג במשך 3 החודשים הבאים, ולאחר מכן
בפעם ביום ! (אני מקבלת קליקסן במנון גבוה היות ומשקלי מעל 100ק"ג.)
אני רוצה לטוס בעוד כחודש, אני מרגישה טוב !!!
אני רוצה לטוס בעוד כחודש ! צריכה להיות בעיה ?
בתודה מראש
וילנסקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרישי דם בראות
ד''ר ארנון קורן28/07/2007שלום רב
חיבים לזהות את הסיבה ליצירת קרישי דם בריאות.רק לאחר מכן יש לשקול את הנסיעה לחו"ל.רצוי להתיעץ עם הרופא שיסכם את תיקך.
בברכה
דר' ארנון קורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כף רגל סוכרתיתאברהם24/07/2007
לאשתי יש סכרת ומצב הרגל שלה מתחיל להדרדר. תוכל להמליץ על טיפולים נוספים שאינם מוצעים כחלק מהטיפול הרגיל לחולי סכרת? האם יש טעם ללכת למומחה מיוחד לכלי דם? כמו כן, אשמח לשמוע את דעתך על טיפולי הרפואה המשלימה בנושא (כגון שימוש בשמן המופק מצמחי מרפא לצורך עיסוי כף הרגל), האם הם מועילים לדעתך? אם כן, אודה לך אם תוכל להמליץ לי על טיפול שלדעתך הוא המועיל ביותר
רוב תודות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרם פלא לכף רגל סוכרתית
סתיו19/08/2012פלא פלא השתמשתי בהרבה משחות אבל התןצאות שקיבלתי במשחת "פסירילקס" מעבר לכל צפיה במריחה העבירה לי את הגירוד וגם נספגה ממש במהירות איחוי של הסדקים ברגל תוך 4 ימים והעור רך ונקי מרחתי פעמיים ביום אני גם גורב את הגרבים ונועל נעליים ואין לי תחושה שאני "שוחה" בנעל.אני ממליץ לכל חבריי.קניתי בבית מרקחת של קופת חולים.מי שהמליץ לי על המשחה האחות בקופת חולים כללית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכף רגל סוכרתית - תגובה
ד``ר רם אברהמי20/08/2012אם אין פצעים דפורמציה או כאבים צריך רק לשמור מצב העור ונעל מתאימה אם יש שינויים כנל יש לפנות לכירורג כלי דם ואו רופא סוכרת או אורטפד העוסק בנושא לצערי אין תרופות פלא בברכה אברהמי 6436938
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכף רגל סוכרתית
ד''ר ארנון קורן24/07/2007שלום רב
סיבוכי כף רגל סוכרתית מקורה בפגיעה עצבית ,כלי דם וזיהומית.יש להתיעץ עם מומחים ב-3 התחומים הנ"ל או ריכוז בידי אחד המומחים.המלצתי להתחיל את הטיפול בעזרת מומחה לכלי דם ולא אף אחת מהאפשרויות שהעלת בקשר לרפואה משלימה.
בברכה
דר' ארנון קורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלת בירגרדודו22/07/2007
התגלתה אצלי מחלת בירגר בשלב התחלתי. מעבר להפסקת עישון, מה עוד אני יכול לעשות כדי לשפר את המצב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלת בירגר
ד''ר ארנון קורן22/07/2007שלום רב
מחלת בירגר פוגעת בגברים צעירים ומעשנים.הפסקת העישון עוצרת את התקדמות המחלה.לכן קימת חשיבות עצומה בהפסקת העישון.בנוסף מומלץ ללכת הרבה יום יום לצורך פיתוח כלי דם חלופיים.המחלה יכולה לפגוע ברגלים או בכל עורק מעורקי הגוף.
בברכה
דר' ארנון קורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי ניתוח עורקים ברגלשוש20/07/2007
איני בת 82 ועברה לפני כשנה נ"ה בהצלחה צינתור וניתוח דחןף בעורק רגל ימין = לאחר שאינדה תחושה בכף הרגל..כיום עדחחן סובלת מכאבים חזקים ברגל המנותחת ומקשיחות ואודם ברגל ולעיתים נפיחות. ומטןפלת במשככי כאבים. אוקסיקונטין ועוד,מריחה שומנית על הרגל ומנוחה ברגל מוגבהת.למרות הכל אין שינוי במצב המתואר.יש לציין שלעברה שיקום ומהלכת על רגליה באופן עצמאי חלקי..מה עוד ניתן לעשות בעיקר בנושא הכאבים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים אחרי ניתוח עורקים ברגל
ד''ר ארנון קורן21/07/2007שלום רב
אינני מבין ממה סובלת אימך אלא אם החסימה בכלי הדם חזרה.עליכם לגשת לכירורג כלי דם לבדוק את פתיחות העורקים.
בברכה
דר' ארנון קורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאביב19/07/2007
מה עושים עם סימנים כחולים בקרבת העין? איך אפשר לפתור את הבעיה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סימנים כחולים בקרבת העין
ד''ר ארנון קורן21/07/2007שלום רב
אנא פני למומחה עינים המתמחה בפלסטיקה של ארובת העין והעפעפיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תסחיף ראתיבר18/07/2007
ד"ר שלום רב
אבא שלי חזר מטיסה לארה"ב, במהלך שהותו שם הוא אינו חש בטוב ונזקק לטיפול רפואי שכלל אישפוז של ארבעה ימים שבסופן אובחן חשש לקריש דם ודלקת ריאות.
הוא מיד שב לארץ אושפז למשך שבועיים מטופל כעת בדלקת הריאות שכוללת טיפול אנטיביוטי וניקוז נוזלים מהריאה. בנוסף לכך, כמו שכבר ציינתי גם בארץ איבחנו הרופאים קריש דם בכליי דם בינוניים ומתלבטים כרגע לגבי המשך טיפול תרופתי. ברצוני לדעת מס' דברים: ראשית האם עדיף במקרה כזה לקבל חוות דעת נוספות מרופאים שונים לגבי המשך טיפול ואם כן אשמח אם תתן לי המלצות באיזור הצפון(בי"ח רמב"ם)
דבר נוסף האם יש קשר לטיסה, לדלקת הריאות ולקריש הדם ואם כן מהי מידת הסיכון בסיבוך אפשרי מקריש דם שכבר חדר לריאה?
ולפי אילו קריטריונים נקבע סוג הטיפול שלפי מה שהבנתי הרה גורל במקרים כגון אלו...
אשמח לתשובתך המהירה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תסחיף ראתי
ד''ר ארנון קורן19/07/2007שלום רב
אינני מאמין שלאביך היה תסחיף ראתי והרופאים בארה"ב נתנו לו לטוס.לדעתי סבל רק מדלקת ריאות.בכל מקרה המלצתי לבירור קרישיות יתר.לאור התקופה שחלפה מאז הארוע הסכנה קטנה וקטנה.
בברכה
דר' ארנון קורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דופלקסאוריה17/07/2007
לרופא שלום
תוכל בבקשה ממך לאמר לי כיצד מתבצעת בדיקת דופלקס ואיך בדיוק זה קרה?אמא שלי צריכה לעבור בדיקה כזאת ואני מודאג....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת דופלקס
מדובר בבדיקת אולטראסאונד המכיל בתוכו גם מכשיר דופלר.בדיקה קלה ולא כואבת.אין מקום לדאגה.
בברכה
דר' ארנון קורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירוד בכף הרגלטופז15/07/2007
לאחר טיול שכלל הליכה רבה הורידים בכף הרגל התנפחו לי ויש לי גירוד בלתי נסבל באותו מקום. יש קשר בין הדברים? אני צריכה ללכת לרופא או שיש איזו משחה או תרופה שיכולה לפתור את זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרד וורידים
בשלב מתקדם של ורידים לא מטופלים מופיע גרד.יש לבצע דופלקס ורידים ולהבדק על ידי כירורג כלי דם.
בברכה
דר' ארנון קורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שטפי דם ברגלייםיעל12/07/2007
לנכדי בן 8 יש לאחרונה הרבה שטפי דם ( נראים כמכות ) ברגליים. באזור השוק והברכיים. ממה זה יכול להיות? האם יש מקום לדאגה כי אניסבתא דואגת. האם מוכרת תופעה שכזו ? אנא תשובתך. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שטפי דם ברגליים
ד''ר ארנון קורן12/07/2007שלום רב
יש להפנות את הנכד לבדיקת המטולוג
בברכה
דר' ארנון קורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התחממות של הרגלדנה12/07/2007
שלום ד"ר
אני בת 29 ולאחרונה מזה כשבוע התחלתי לסבול מאוד מהתחממות של רגל שמאל. היא מתחממת במין התקפים כאלו באותו האזור בכל פעם. התקפים אלו עוברים כעבור דקה ואין כאב.
זה מאוד מפחיד כי באותו הרגע אני מרגישה בערה של הרגל, אולם כפלי חוץ הטמפרטורה שלה תקינה. אני כבר לא יודעת למי לפנות כי שוחחתי עם אוטופד והוא לא הבין מה אני רוצה ממנו.
תודה,
דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התחממות של הרגל
עליך לעבור בדיקת EMG לרגלים ולפנות עם הבדיקה לבדיקת אורטופד גב.
בברכה
דר' ארנון קורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ורידים כואבים מעמידה ממושכתדליה12/07/2007
שלום רב,
אני רוקחת יש לי 4 ילדים ובשתי ההריונות האחרונים סבלתי מאד מורידים. גרבתי גרביים אלסטיות במשך 2 ההריונות. מאז עברו 6 שנים והמצב השתפר. לפני 5 חודשים לאחר הפסקה של 10 שנים התחלתי לעבוד בבית מרקחת 3 פעמים בשבוע ומצב הורידים החמיר בבת אחת! תוך מספר חודשים! אציין שאני בת 41 והרופא שבדק אותי בזמן ההריונות אמר שזה יחלוף אבל יחזור שוב בסביבות גיל 40.
מה עושים ? להפסיק לעבוד בבית מרקחת? זה ממש כואב לי. הרגלים נראות נורא - כמו רגלים של זקנה - ? אבל העניין הוא הרבה יותר מקוסמטי - זה פשוט כואב וצובט ואני לא יכולה לתאר מה יהיה איתי עוד כמה שנים אם היום זה כך.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ורידים כואבים מעמידה ממושכת
עליך לעבור בדיקת דופלקס לורידים.לאחר מכן להתיעץ עם כירורג כלי דם ולטפל בורידים הכואבים.אין סיבה להפסיק את העבודה.עד גמר הבירור והטיפול תוכלי לעזור לעצמך עם גרביים אלסטיים.
בברכה
דר' ארנון קורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרטים בבקשה
דליה13/07/2007תודה על תשובתך. לפי מה שאמרת אני אמורה לעבור בדיקה לפני היעוץ? איך אני מקבלת הפניה לבדיקה? מרופא כללי? האם אין אפשרות להבדק ע"י כירורג כלי דם ושהוא יבצע את הבדיקה?
תודה
שאלה נוספת: האם הליכה מהירה או ריצה ישפרו את המצב או ירעו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפניה לכירורג כלי דם
ד''ר ארנון קורן16/07/2007שלום רב
שאלתך במקום! לדעתי כל כירורג כלי דם צריך לבצע במרפאתו בדיקות דופלקס.רופא משפחה יכל להפנות לבדיקות ולכירורג כלי דם
בברכה
דר' ארנון קורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז אם קבעתי תור אליך אז אתה תבצע את
דליה16/07/2007הבבדיקה באותו תור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת דופלקס על ידי הכירורג
אין זה המקום לקדם את מרפאותי אלא לענות לשאלות רפואיות.אם כבר שאלת בצורה כל כך ישירה הרי אני נוהג לפתוח כל בדיקת חולה בבעית ורידים בדופלקס ורידים.הבדיקה מאפשרת לבצע מידית את האבחנה ולהמליץ על הטיפול הרפואי.
בברכה
דר' ארנון קורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות כלי דם כלליאלי מחלב10/07/2007
אני בן 53 סובל מלחץ דם גבוהה ומטופל בכדורים להורדת לחץ דם , כמו אני סובל מכולסטרול ועברתי צינטור והוכנס סטנד בלב. יש לי סתימות בשני הרגליים ואני סובל מכאבים עזים בשני השוקיים. אני מטופל באיזיטרול , ליפיטול , נורמיטן וקונברטין. הומלץ לי לעבור ניתוח ואני חושש מהסיכונים של הניתוח. אבקש את התייחסותך לבעיה . האם הניתוח מסוכן? האם יש אלטנטיבה לניתוח? האם קיים טיפול מונע למחלה? מה הפעילות הממולצת . עבודתי ברובה נעשת בישיבה.האם יש המלצה לתזונה מיוחדת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח עורקים ברגלים
ד''ר ארנון קורן11/07/2007שלום רב
ישנם שני מצבים המחייבים ניתוח שיחזור כלי דם ברגלים :בחולה עם גנגרנה ברגל ובחולה עם כאבי מנוחה .במידה ואינך נמנה על אחד מהקריטריונים הנ"ל המלצתי להליכה מרובה לצורך יצירת מעקפים טבעיים ברגלים.
בברכה
דר' ארנון קורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי ידים ורגליםשמעון08/07/2007
שלום אני חושב שיש לי בעיה בכלי הדם יש לי כאבים בידים וברגלים לא כול כך חזקים פעם זה מפיסק וחאחרי זה זה חוזרר מזה יכול להיות לצין שאני יושב מול המחשבב כול היוםם כמעטטט מה לעשות ומה זה יכול להיות כאבים בידים וברגלים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי ידים ורגלים
המלצתי לבירור ע"ש צוארי ותחתון
בברכה
דר' ארנון קורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קורמיכל08/07/2007
אני עובדת במשרד עם מיזוג מאוד חזק ומרגישה שאצבעות הידיים קופאות וקשה לי להזיז אותן, זה גם מאוד כואב. מה אפשר לעשות נגד זה (חוץ מלעבוד עם כפפות...)?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קור בידיים
אינני חושב שקימת פה רק בעיה רפואית אלא גם בעית יחסי עבודה.אנא פני למעבידך למציעת פתרון .
בברכה
דר' ארנון קורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התפוצצויות קטנות של כלי דם בגוף ..בשמת05/07/2007
שלום רב,
אני חולת לופוס ויש לי יתר לחץ דם ריאתי ראשוני, בנוסף יש לי התפוצצויות של כלי דם קטנים בכל מיני מקומות בגוף כאילו שקיבלתי מכות כחולות. מה המשמעות של המכות הכחולות האלו בגוף בידיים וברגלים? עלי לציין שיש לי, אחת - שניים, בכל פעם ולוקח בערך 3 שבועות עד שזה עובר... כשלוחצים על זה, זה לא כואב. האם יש בדיקות דם מסויימות שאני צריכה לעשות לבדיקת קרישת הדם? אני לפני טיפול שיניים (אני מטופלת בבי"ח במרפאה לסיכון גבוה) ולפני צינתור לב ימני, האם עלי לפנות לרופא מומחה כלשהו בקופה שלי? אני בת 48 ומקבלת מיקרופירין, נורווקס, אנלדקס, פלקוניל ודיזותיאזיד.
אני גם סובלת מהתנפחויות וכאבים ברגליים בישיבה במחשב, עמידה והליכה, ללא בצקות.
תודה רבה
בשמת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שטפי דם תת עוריים
ד''ר ארנון קורן05/07/2007שלום רב
מדובר בדימומים תתעוריים על רקע הטיפול במיקרופירון.אין צורך להתיחס לתופעה.לגבי הבצקות הגורם הוא אי ספיקת הלב וחוסר תנועה.
בברכה
דר' ארנון קורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
בשמת06/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)