מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- המראה שלי - הבעיה שלילקחת אויר19/08/2007
אני לא יודעת איך להגיד את זה במילים אחרות אבל אני פשוט מכוערת. באגדות זה אולי אחרת, אבל בחיים זה לא - מישהי שנראית כמוני לא מקבלת הרבה אהבה מהסביבה. אני בת 24, עדיין בתולה, אף פעם לא היה לי חבר רציני ומעולם לא היה לי קשר רומנטי של דקה אפילו. אני צמאה למגע, ליד מלטפת.
אין מה לעשות, אני על הפנים... ככל שעובר הזמן אני משלימה עם זה שאני לא אזכה להיות רעיה, אם, סבתא - דברים שהם רגילים לחלוטין עבור בחורות אחרות. כל הג'יידייט ואתרי ההכרויות כבר יצאו לי מהחורים. עד מתי אני אהיה ככה? והאמת, לא נראה לי שיש מה לעשות, אני גם מכירה בחרוות שנראות הרבה יותר טוב ממני ואין להן חבר, אז שלי יהיה? אני ממש אבודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לכל סיר המכסה שלו...
רונן דוד19/08/2007
אני מכיר בנות שהיו במצב שלך ואמרו "מי יתחתן איתי ?!...", גם גרושות עם ילדים...
אחריי שנה הן כבר היו נשואות ובהריון,
כך שממש אין מה לדאוג,
רק לא לחשוב על זה כל הזמן, פשוט לחיות את החיים,
וזה יבוא לך כשהכי לא תצפי לזה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבט ממושךבת15/08/2007
כשאני פוגשת גבר מסויים אנו מברכים לשלום אחד לשני, אך הוא לא מפסיק להביט בי בעיניים תוך כדי הליכתו. ניסיתי להתעלם מיזה, וגם רציתי לבחון אם אני רואה נכון, אז אכן כן, הוא לא מסיר את עיניו ממני (מביט רק לעינים שלי), גם באירועים משותפים הוא יושב ליד אשתו ונועץ בי מבטים. האם זה בגלל שמתלהב מצבע עיני, או מה בכלל גורם לגבר להביט בעיני אישה ללא הרף?, זה לעיתים מביך ואיני יודעת היכן להניח את ראשי, ומקרה זה חוזר על עצמו פעם אחר פעם. מה זה אומר לגבי הגבר ההוא ואיך לנהוג? תודה רבה. שנינו אגב נשואים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש שתי ברירות...
רונן דוד16/08/2007או שאת מתעלמת וממשיכה את חייך,
או שאת מעמידה אותו ואת אשתו על מקומו.
האמיני לי שאם תעמידי אותו ואת אשתו על מקומם, זה יחלוף כליל...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיהחסויה13/08/2007
שלום קוראים לי רות ואני בת 12.
יש לי חברה שהיא טום בוי, היא מתלבשת כמו בן, היא רואה סרטים מצויירים לבנים
שמתארים אלימות
והם משפיעים עליה, ורואים את ההשפעה בהתנהגות שלה, היא אלימה, היא לא משתלבת בחברה
בגלל הבעיה הזאת, והיא חושבת שאין לה שום בעיה.
ניסיתי לדבר איתה וזה לא עוזר.. כשמעירים לה על זה בחיי היומ-יום היא מתעצבנת.
מה אני אמורה לעשות בשביל לפתור את הבעיה הזאת?..
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זו בעיה שלה...
רונן דוד16/08/2007את את שלך עשית, יותר מזה את לא צריכה לעשות כלום.
אם זה לא מפריע לה, אז מה הבעיה !?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבגלל שהיא חושבת שאין בעיה
חסויה17/08/2007דווקא מיזה שהיא חושבת שהיא בסדר גמור, היא סובלת בסוף בעצמה
בכך שהיא לא משתלבת בחברה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה !שולמית .ט.13/08/2007
שלום שמי שולמית,
בת 20 , בגעל 16 בתחילת שנותיי בתיכון ייצא להכיר ידיד חדש שמאז אני לא מצליחה להוציא אותו מהלב והמהחיים שלי , לא היה בנינו שום קשר לפני הכרנו במקריות מידיד משותף.
לאחר כמה חודשים הוא חיזר אחרי ואמר לי שהוא אוהב אותי , לא הייתי מעוניינת כלל וסירבתי .
כמובן שאחרי שנה התחילו לו קשרים עם בחורות אחרות וקינאתי בטירוף , בו זמנית היה בניינו עדיין קשר לא רגיל החזקת ידיים חיבוקים וקירבה מסוימת שלא הייתה מקולת בין ידידים .
הוא אמר לי שהוא לא אוהב אותי , ולא רואה אותי בתור חברה שלו , אבל הוא מרגיש אלי משהו מיוחד.
מאז כבר יש לו חברה כחצי שנה בערך . אני כבר 3 שנים לא מצליחה להוציא אותו מהראש שלי אני מאוהבת בו בטירוף , וזה כבר נהייה על גבול האובסיסיה אני לא נהנית בשום מקום , לא כייף לי אני חייבת עזרה ! הכוונה משהו תגידו לי מה לעשות בשביל להוציא אותו מהראש שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שולמית יקרה...
רונן דוד16/08/2007את חייבת לשחרר, את רואה שהוא ממשיך בחייו, גם את צריכה לעשות כמוהו.
אני יודע שאין כמו אהבות ראשונות, נקשרים וזה מאד משמעותי, אבל את חייבת להמשיך בחייך.
אם לא תנסי להכיר אחרים לא תוכלי למצוא מישהו שכן יוהב אותך כמו שאת.
נסי לשחרר...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרידה פרידה אחרי פריד הסיאן13/08/2007
שלום
אני לא יודעה באיזה פרידה אני אתחיל לספר כי אני לא אוכל לסיים. הייתי תלמידה חרוצה ומצליחה בתיכון אני את החוויות שבתקופה הזאת עד מחלותו של אחי בסרטן , זה היית בדיוק בתקופת מבחני הבגרות ,אני עכשיו כותבת ובוכה אני מתגעגת אליו נורא בא לי לחבק אותו הייתי כמו הילדה שלו " אני הייתי הקטנה במשפחה" אני רוצה לשמוע את קולו , אני מתגעגעת לבדיחות ,לצחוק שלו אפילו אני מתגעגעת איך שהוא היה מעצבן אותי הייתי מאד תלוייה אליו. מיד אחרי שסיימתי את המבחן האחאון שלי אחי התחיל לבקש לראות אותנו היה לי מאד קשה לראות אותו ולא לזהות אותו מהמחלה .ישבתי על ידו האחיות שלי בכו אבל אני התחלתי לדבר איתו ולספר לו לו שעברתי את המבחנים שלי בשלום אחרי שיצאתי מהחדר נחנקתי והתחלתי לצעוק ומאז לא נכנסי שוב לחדר הייתי רק מסתכלת עליו מבחוץ לראות אם הוא עדיין נושם. אחרי יומיים אחי נפטר בשעות הבוקר המוקדמות בשלישי ליולי בשנת 96 .
אחרי שלוש שנים נפטר אחי הבכור מעקיצת דבור, כן עקיצת דבור , אחי היה אלגרי לעקיצה דבורים ואנחננו לא ידענו על זה , במשפחה אצלנו היינו מגדלים דבורים ומוכרים דבש לריפוי ואף אחד מאיתנו היה לו רגישות מעקיצה דבורים, כנראה שהרגישות של אחי התפתחה חדש אצלו, ביום הזה הייתי ישנה אצל אחותי כי הוא עבד מחוץ לעיר , כשקמתי משנתי אמרתי לאחותי שאנחנו צריכות ללכל לבית ההורים כי חלמתי שאני אוכלת כמו במסיבה בבית ההורים, כשהגענו לשם אמא שלי ודודתי ישבו בכניסת הבית ושאלתי מה קורה ואמרו שלקחו את אחי באמבולנס בגלל עקיצת דבור , כששמעתי את הדבר הלכתי מיד לבית החולים כשהגעתי לשם ראית בן דוד ,פניו היו אדומות שאלתי איפה אחי ואז הוא אמר לי שהוא נפטר צרחתי והתחלתי לקרוא בשם אחי הראשון שנפתר כי עודיני מרגישה בחוויה הקשה שהייתה לאח שלי הראשון.
אחרי מותו של אחי הראשון אמי עברה אירוע מוחי וברוך השם שהיא עברה את זה בשלום אחרי מותו של אחי השני אמא ואבא הייתה להם בעיית לחץ דם גבוהה ואחרי שלושה שנים ממותו של אחי השני חלה אבא שלי במחלת ריאות המצב שלו הדרדר משנה לשנה , הייתי מוכנה לעשות לו הכל לקחתי אותו לבדיקות ולבתי חולים ובסוף הוא בקש ממני לא לתת לרופאים להתעלל בגוף שלו , כמעט שנה ואבא שלי היה מסרב ללכת לרופאים ולבדיקום עד לפני כשנה ואבעה חודשים התחיל המצב הבריאותי של אבא שלי להדרדר, הייתי הולכת לעבודה ןשמה את הילדה שלי אצל אחותי ומייד הולכת אליו הייתי מתקשרת אליו בדרך ושואלת אותו מה בא לאכול כדי שאביא איתי, יום לפני אשפוזו של אבי אושפזה הבת שלי בגלל בעבועות רוח כשהיא הייתה בת 11 חודשים , הייתי מתנודדת בין אבי ובין בתי כאשר חזר אבי באותו יום הביתה לקחנו את אמא שלו בגלל בעיות בקצב הלב, יום אחרי אבא עוד הפעם חזר לבית החולים בגלל שהמצב שלו הדרדר והוא חזר הביתה גופה כדי שנגיד שלום לפעם האחרונה , אני הייתי מאד תלוייה באבא שלי אני למדתי למענו קלפים כדי שלא יהיה לו משעמם בבית אני מאד מתגעגעת אליו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיאן יקרה...
רונן דוד16/08/2007ראשית תנחומיי על העבדות שאיבדת במהלך החיים,
כולי תקווה שלא תדעי עוד צער בעתיד...
אני ממליץ לך בחום לפנות לטיפול שיעזור לך להתמודד עם מה שאת עוברת.
אני מבין שזה בכלל לא פשוט, אבל גם את צריכה להבין את זה וטיפול יכול לעזור לך מאד בהתמודדות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיאן , שלום גם אני מתמודדת עם אובד
ט.24/08/2007אבי היקר לי מכל , אהוב ליבי ניפטר לפני כחודש וחצי מאירוע מוחי שטף דם בגזע המוח, הוא הפתיע אותנו בבת אחת, הוא היה חולה לב אבל המצב הלבבי שלו היה מצויין , עבר צינתור שלושה שבועות לפני שניפטר והכל היה מצויין הרגשתי שיש לי אבא חדש. ופתאום ביום אחד בערב אחרי שלושה שבועות היה לו ויכוח עם איזה מישהו, הוא התעצבן ולאחר כחצי שעה כשהוא נוסע הביתה התחיל להרגיש לא טוב הזמינו אמבולנס והפרמדיק של האמבולס דיבר אתי בטלפון ואמר לי שכנראה זה אירוע מוחי, אני לא חשבתי על הגרוע מכל כשהגעתי לבית החולים אחרי 20 דקות הוא כבר היה ללא הכרה מונשם ומורדם ולאחר יומיים הוא ניפטר. את חווית 3 אירועים טרגיים וזה מאוד קשה למרות שאני חוויתי אובדן של אדם מאוד אהוב אני מרגישה לא פחות קשה ממך עד היום אני לא מעכלת את אובדנו , קשה, קשה לי לעכל. וקשה לי גם להתמודד ביום יום . גם לי אמרו שאני צריכה טיפול . וזה יעזור למרות שעד עכשיו לא פניתי , למרות שכבר אמרו לי שאני צריכה פסיכאטר. אני משתתפת בצערך . אשמח לתגובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיאן, שלום לך
ישראל02/09/2007שלום לך
אני משתתף בצערך
ומקווה מקווה בעזרת ה' שיותר לא תגלי עוד צער ! אמן .!
אבל אני מציע לך ללכת לרב או משהו ולספר לו את חייך
הגלגל מסתובב
יכול ליהיות שעד גיל 40 בן אםדם יסבול ומגיל 40 הוא יחייה חיי זהב !
אנא מימך אל תישברי
תיחיי למען ילדיךך בעלך ומשפחתך.
תלכי להיתייעץ אם רב גדול
שיייתן לך ברכה .
אם את צריכה איזה רב אני יכול להמליץ לך על שם או משהו.
בהצלחה לך בחיים
מקווה שיהיה לך חיים יפים בעזרת ה'
שנה טוב שיהיה לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רוצה תמיכה מאמאלילה12/08/2007
אמא שלי היא אישה מאוד דעתנית וקרה וכל הזמן רק מדרבנת אותי להשיג עוד ועוד ובחיים לא נותנת שבח, לא משנה מה אני עושה, רק בזה לי אם אני לא מצליחה לחיות לפי הסטנדדרטים שלה. הרבה פעמים בא לי ממש להרוס את הכל, שתבין שאני הבת שלה ותתייחס אלי גם ככה, או שתנתק אותי לגמרי ממנה ואני אוכל להיות כישלון בזכות עצמי בלי לנסות כל הזמן להיות יותר ממה שאני. אי אפשר לדבר איתה על התחושות שלי כי היא תבוז לי שוב, ונמאס לי להרגיש שאני יצור עלוב. אני יודעת שהדבר החכם הוא לחיות את החיים בלעדיה ולשמוח לבד מההצלחות שלי אבל אני לא מצליחה לעשות את זה. היא גידלה אותי לבד מגיל צעיר (אבי נפטר) והייתה נורא קרובה אלי וקשה לי להתעלם ממה שהיא אומרת. איך אני יכולה להרגיש טוב עם עצמי למרות שהיא לא סובלת אותי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לילה יקרה...
רונן דוד12/08/2007
את הפתרון את כבר יודעת - לתפוס מרחק מאימך,
אולי גם להכיר חברים, בן זוג שיקבלו ויעריכו אותך כמו שאת,
אמא לתמד עם הזמן לקבל אותך כמו שאת בלי לרצות לשנות אותך כל העת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחיפה נפתחות קבוצות לחרדה חברתיתאילנה10/08/2007
נפתחת בחיפה קבוצה טיפולית, בני 20-30 אם את/ה סובל/ת מחרדה חברתית, מקשיים ביצירת קשרים, או מבדידות, צור עמי קשר! אני תרפיסטית ביצירה ובהבעה, תואר שני, מנחת קבוצות ובעלת ניסיון בקבוצות דומות.
בשלבי הקמה: קבוצה בת 8 נערים ונערות. אפשרו לעצמכם טיפול קבוצתי להפסיק את מסע הייסורים של החיים...
המייל שלי: [email protected]
להתראות!
אילנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאחל לכם בהצלחה עם הקבוצות !!!
רונן דוד12/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרההה בבקשה!אנה09/08/2007
אוקי אז ככה
שתיתי אתמול
והייתי עם חבר שלי
ואני רק זוכרת שהוא ניסה לשכב איתי
וניסה להכניס וזה ממש אבל ממש כאב
בכלל הייתי יענו שיכורה לגמרי
בקיצר
הוא טוען שאני עוד בתולה אבל אני לא זוכרת ואני רוצה ללכת לגניקולוג לבדוק..
הם עושים בדיקות כאלה?
אני גרה באזור השרון ברעננה
אפשר בבקשה כתובת או משו?
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
מערכת BeOK12/08/2007לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=165 id=link]סקס נוער[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרידה - בא לי למותרוית09/08/2007
אחרי חברות של שנתיים, חבר שלי זרק אותי. בדיוק סיימנו תיכון וככה בא לו פתאום לעשות. לא יודעת איך להעביר את היום, אני כל הזמן בוכה, במיוחד שאין לו שום הסבר, הוא אומר שהוא פשוט לא אוהב אותי יותר וזהו....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרוית
אילנה10/08/2007רוית יקרה
לב שבור הוא אכן אחד הכאבים הגדולים שיש.
בשלב הראשון מה שעוזר קצת זה קשר עם הקרובים לך, ולנסות לעשות, לעשות - את הדברים שאת אוהבת. כדאי גם לצאת ולבלות, אפילו שכואב.
אחר-כך כדאי להתרכז בלקח: יש פתגם מקסים שאומר:. או שאתה מצליח או שאתה לומד.
כלומר: אם למדת מזה, מה היה החלק שלך, איפה לא ראית משהו שקורה, נורות אדומות, התנהגויות שלך וכד' - כי תמיד יש לנו חלק ואחריות על מה שקורה - אם למדת - לא נכשלת. גדלת.
והכאב, לא יאמן, דוהה והולך.
בהצלחה
אילנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוית יקרה...
רונן דוד12/08/2007אני מקווה שאת כבר מרגישה יותר טוב,
אני בטוח שכשתכירי בחור אחר ותאהבי אותו, תראי כמה שהחבר הנוכחי לא היה שווה את מה שהרגשת כלפיו כעת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אולי אני גייליאור07/08/2007
יש לי כל הזמן תחושות משיכה חזקות לגברים. יש לי חברה כבר כמה שנים, אהבה גדולה, אבל המחשבות לא נותנות לי מנוח. הלוואי והן היו עוברות, אבל הן לא. איך זורמים עם זה הלאה? איך חיים חיי מגירה (זה לא ממש ארון...) כאלה? יש עיצה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליאור יקר...
רונן דוד12/08/2007ממליץ לך לפנות לפורום שכן או אחר העוסק בהומוסקסואליים.
בינתיים עצתי לך, חייה את חייך ואל תדפוק יותר מידיי חשבון לאחרים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביישן מדיהביישן06/08/2007
היי,
אני בחור בן 25 וביישן בצורה מוגזמת. אני לא מעז להתחיל עם בחורות, לא בגלל שאני חושב שאין לי מה להציע, אלא אני פשוט נהיה משותק לידן. אני ביישן אומנם גם בסיטואציות אחרות בחיים אבל זו מפריע לי במיוחד כי אני מאוד רוצה קשר זוגי ומדכא אותי ללכת לישון לבד בלילה יום אחרי יום אחרי יום. אני מצליח לדבר עם בחורות באינטרנט, כל עוד אני מוחבא מאחורי שם בדוי וכותב במקום לדבר, אני בסדר, ברגע שזה עובר לפנים מול פנים או אפילו לטלפון - אני אבוד. יש למישהו הצעה מה אפשר לעשות עם זה? ואני לא רוצה ללכת לטיפול כי הייתי אצל פסיכולוג יותר משנה והוא לא דיבר על העניין אלא על דברים מעורפלים שלא מעניינים אותי כרגע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביישן יקר...
רונן דוד12/08/2007
להיות ביישן זו לא מחלה,
יש בנות שמעדיפות ביישנים או אנשים מופנמים שלא תוקפים כל בחורה שהם רואים ברחוב.
אני בטוח שאט אט תקבל ביטחון ותצא מביישנותך,
או שלפניי זה תכיר מישהי שתקבל אותך כמו שאתה ותוציא אותך מביישנותך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיותליאל04/08/2007
כמה פעמים כתבתי פה על כך שאני בחורה שמאוד רוצה להתקדם בחיים בגלל עברי ולפעמים אני שוכחת לעצור ולנשום ושכחתי להעלות נושא שמאוד מעיק לי ואני לא מבינה מאיפה הוא בא ,יש לי נטייה לפחד מהפסדים ואני לא מדברת על תחרויות ,אני לא יודעת אם לקרוא לעצמי גנבת אבל יש לי שותפות בדירה ואני פשוט מרגישה הנאה מלהשתמש להן בדברים מדי פעם כאילו אני מרגישה שאני מרוויחה משהו וזה רק דוגמא מיני רבים ,כשאני מנקה את הבית אז אני מרגישה שאני פריארית לכן אני צריכה לקחת להן משהו כדי כאילו לפצות את עצמי על כך שאני מנקה במקומן ,או כשאני נכנסת לסופר יקר ומכעיס אותי שאני משלמת יותר מבמקום אחר אז אני פשוט אוכלת איזה פרי בלי לשלם, למה זה קורה לי זה מכניס אותי למחשבות עמוקות האם אני מופסדת או מורווחת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי ליאל
אינקוגניטה05/08/2007ראיתי עוד הודעה שלך בפורום. נראה שרע לך מאוד, הלכת לטיפול נפשי או שקלת ללכת לטיפול כזה? אני הייתי פעם בטיפול, ועוד מספר אנשים שאני מכירה, זאת דרך ארוכה וקשה אבל אחרי הרבה עבודה עצמית את מתחילה להבין מי את, מה את רוצה ומה אפשר לעשות כדי לגרום לחיים שלך להיות החיים שרצית ולהיות שלמה עם עצמך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאל יקרה...
רונן דוד05/08/2007
חשוב לבדוק לעומק את מקור הבעיה,
זה יכול להיגמר ברע.
ממליץ לך לפנות לטיפול קצר טווח אצל פסיכולוג...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלליאל!
סיון07/08/2007ראשית כל כמו כולם אני מציעה לך להתחיל ללכת לטיפול פסיכולוגי...זה בהחלט יכול לעזור לך....
אך אולי אני יוכל לתת לך משהו מעצמ.
אני יתן לך את דעתי, ומקווה שהיא תעזור.
איני יודעת בפירוש ממה זה נובע אך זה ליפעמים זה קורה לכולנו שאנחנו מרגישים ה"פראיירים".
אנחנו מרגישים ליפעמים שאנחנו נותנים מעצמינ ולא מחזירים לנו את היחס הראוי...או שפשוט הם לא יעשו את מה שאנחנו עושים.
לפי דעתי, כל הנטיה שדיברת עליה.."ליגנוב" גברים..היא בהחלט חמורה...וכמו שאמרו זה יגמר ברע, לכן אני מציעה לך להפסיק אותה!
אני חושבת שזה נובע מאופן גישתך לעובדה שאת עושה משהו. אינך חייבת לקבל את זה כידבר רע.
לעזור בקקניות ובנקיון הבית זה דבר טוב. פשוט תחשבי שאת עוזרת להם..ואת עושה את זה מיתוך רצונך. אולי לתהליך התחלתי זה ימנע מימך להפסיק בקצת את דבר "הגניבה".
עכשיו אני מבינה שכמוןן זה לא קורה לך פעם אחת שאת מנקה נגיד, אז זה הופך לדבר קבוע.
אני מציעה לך שלאחר שניסית לעשות את הדבר הראשוני דברי עם שותפייך לדירה.(כלומר אם תכלי להגיד לי איזה חלק הן לוקחות מניקוי הבית והקניות למשל)" ואם הן לא לוקחות חלק אז דברי איתן והסבירי להן שגם עליהן חלה העזרה בבית וביכלל.
ואם זה מצב של שיטף פעולה..וגם הן וגם את מסדרות מנקות וכו', אז פשוט תקחי את זה כחובה, ותחשבי כי גם הן עושות זאת לא רק את..ולכן כל אחת תורמת משהו..וככה לא תחשבי שרק את חייבליאל, מקווה שעזרתי לפחות בקצת...
שיהיה לך בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
ליאל07/08/2007רבה לכולם על העצות ממש שמחתי לקרוא את תגובותיכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סתם שאלהמ04/08/2007
הכל בסדר אצלי
אני אמורה להיות מאושרת
אבל זה לא קורה, אפילו להפך
התחושה הפנימית היא שהלחץ גובר, ועוד מעט הכל יתפוצץ ואני אהרוס את הכל במו ידי
ואני מגייסת את כל כולי כדי לעצור את עצמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מ' יקרה...
רונן דוד05/08/2007
את לא מפרטת יותר מידיי,
אבל כנראה שלא הכל בסדר.
אולי העמסת על עצמך יותר מידיי בזמן האחרון !?
בכל מקרה, קשה לי לענות כך ללא פירוט מצידך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סרטכרמית04/08/2007
היי רונן
אני לומדת קולנוע ועשוה סרט קצר על מאניה,הייתי רוצה המלצות פסיכיאטר שיכול לספר על מאניה(רצוי אדם עם כריזמה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כרמית יקרה...
רונן דוד05/08/2007
אנא פני אליי במייל:
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימוי עצמי נמוךשירן02/08/2007
שלום, אני אקצר את הסיפור,לפני שנתיים לקחתי גלולות למניעת הריון, נורא פחדתי מתופעה אחת שלהן- שיעור יתר, וזאת מכיוון שהיתי קצת שעירהרופאת הנשים שלי החליפה לי את הגלולות עקב דימומים קלים ושיער קל שהתלוננתי עליו שהופיע באיזור החזה, לקחתי את הגלולות החדשות במשך 3 חודשים ושמתי לב ששערות החלו לצמוח לי על הפנים,עשיתי את כל הבדיקות ואמרו לי שזו אני והכל בסדר , החלטתי להפסיק והשיעור החמיר בפנים ובכל הגוף, כולל פיצעונים נוראיים. ניפרדתי מחבר שלי כי לא יכלתי לסבול את עצמי ככה למרות שהוא נורא תומך, וגם היום, אנחנו בקשר טוב, הוא לא יודע שזו הסיבה,אני עוברת משברים בכל פעם שאני מסתכלת על הפנים שלי, רזיתי נורא ואין לי חשק לעשות שום דבר , אני כבר לא מי שהייתי , לא מצליחה לתת לאנשים להתקרב אלי יותר מדי מחשש שיראו את השיער כי הוא בולט , התחלתי לקחת גלולות דיאנה ואני רק מפחדת שזה יחמיר את המצב כי אני כל הזמן שומעת סיפורים, הסיוט הכי גדול שלי התממש ואני אשלם על זה כניראה כל חיי, לפעמים אני מעודדת את עצמי אבל אני לא מסוגלת להתאפק ובוחנת במראה מקרוב אם השיער ממשיך לגדול, המראה החדש של הפנים שלי פשוט גורם לי לחולשה וחלחלה בבטן,אני יודעת שאין לי יותר מה לעשות אלה רק לחכות למיזעור הנזקים , אני כבר לא מרגישה שלמה עם עצמי כמו פעם ומרגישה קורבן של רשלנות רפואית. אני פשוט לא יודעת איך לחזור לעצמי, ואני רק בת 21 וחצי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שירן יקרה...
רונן דוד05/08/2007
אני חושב שעדיף לך לפנות בנושא זה לפורום גניקולוגיה ו/או רפואת נשים.
כמו כן ממליץ לך בחום להיבדק אצל גניקולוג על מנת שיתאים לך את הטיפול הנכון ביותר.
בהצלחה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשירן יקרה...!
סיון07/08/2007אני מבינה את הרגשתך, אני מבינה שלכל אדם המראה החיצוני חשוב,
אך את אמורה לדעת שזה לא מה שהכי חשוב,
ישנם דברים אחרים הרבה יותר חשובים ממראה חיצוני. תראי אני מבינה שזה קשה ולא רוצה שתחשבי שאני לא מבינה אותך אבל כל אדם צריך לקבל את עצמו כמו שהוא. חו מיזה אני בטחה שזה ישתנה..ניסית ליפנות למישהו שמבין בתחום הזה כמו שהתיעו לך? אז בהחלט נסי!
שיהיה בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)