פורום פסיכולוגיה - יש לך שאלה?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
הוספת הודעה לפורום

לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ללינה התגובה שלך לא הייתה במקום
    מר נאחס!!!
    20/11/2007

סתם להעליב,את לא יודעת מה קרה ביכלל שאמרתי את זה באמת אם אין לך משהו לומר תירגעי אם המילים!.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תירגע אתה...

לינה
    20/11/2007

אתה מקלל את בני משפחתך על שטויות ............ל י אין על מה להרגע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא ביגלל זה קיללתי אותם...

מר נאחס!!!
    20/11/2007

כמו שאמרתי את לא יודעת מה קרה הרבה פעמים אם היית בימקומי היית מגיבה באותה צורה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם ככה...

לינה
    21/11/2007

ובכל מקרה לקלל את המשפחה שלך ככה זה לא לענייןץ מה שדורש טיפול מטפלים בעזרת פסיכולוגים מטפלים משפחתיים ולא בקללות הכי משפילות שיש
    גם אני עברתי קשיים נוראים עם משפחתי ולפעמים היתי נשברת ומקללת אך בטח שלא בצורה כזו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיטואציה לא פשוטה-עזרה
    שי
    19/11/2007

שלום
    אני גרוש כבן 44,אב חד הורי לשני ילדים,יש לי גם חברה מזה שנה וחצי-היחסים ספוגים בעליות וירידות,קצת יותר ירידות מעליות,אך האהבה קיימת.
    אני אמור לעזוב את הארץ בעוד חצי שנה,בעקבות עבודתי ולעבור לאחת ממדינות אירופה(יש לי גם אזרחות זרה) וזה לא לתקופה קצרה,התפקיד הוא ל-3 עד 4 שנים.
    חברתי היא בעלת מקצוע חופשי ומאוד מצליחה,מאוד.
    כשעלה העניין שיתפתי אותה כמובן,ושוחחנו בעניין ארוכות והיא אמרה שעלי לנסוע.שאלתי אותה,ומה יהיה איתנו?והיא אמרה שאהבה מנצח הכל.
    הזמן קצת חלף(חודשיים) ולאחרונה על הנושא שוב,והיא שאלה אותי למה אני לא מבקש ממנה לבוא איתי?אמרתי לה שקשה לי לבוא באימרה כזו כי:1.יש לה ילד בן 11 (גרושה-משמורת משותפת),שזה נראה לי אסון שהיא תעזוב אותו כאן ותיסע,אני פשוט לא מסוגל להעלות משפט כזה על דל שפתי.2.הקריירה שלה.
    היא אמרה שלה אין בעיה להשאיר את בנה אצל אביו ולנסוע איתי,כי עלי היא לא מוותרת(שאין כמו לקבל משפט כזה),רק שאני חושב על העובדה הזו שהיא תעזוב את בנה ותראה אותו במיקרה הטוב אחת לחודש,אני מתחלחל.שוחחנו ארוכות בעניין והיא היתה בשלה.
    לפני מספר ימים היא שינתה דעתה אך הדבר לא בא מעניין בנה אלה בעניין הקריירה שלה,שאם היא תעזוב ודברים לא יסתדרו,היא בעצם תחזור לכולם,ויש בזה משהו,אבל לא הבנתי למה זה בא דווקא מהכיוון הזה ולא מכיוון בנה.
    מאז השיחה הזו אני מבולבל לגמרי,זה כבר לא העניין אם היא תבוא או לא(חשוב אבל זה לא העניין),זה הגישה.ביררתי איתה את העניין כדי להבין והיא אמרה מפורשות שזה לא עניין הילד זה הקריירה שלה.
    אולי אפשר לקבל תרגום לזה?מה זה אומר?

לקביעת תור
    סגירה
    סיטואציה לא פשוטה-עזרה

הוספת תגובה

• כל אחד והגישה שלו

סיגל לוי פסיכולוגית קלינית
    19/11/2007

הי שי
    נראה שקשה לך להבין כרגע את ה"ראש" של חברתך ואולי גם לה לא קל להחליט - עובדה שהיא שינתה דעתה

מה שאני מציעה לך זה לקבל את החלטותך שלך ולהשאיר בידיה את אלה שלה. מותר לך כמובן לחוות דעה, אבל אלה החיים שלה.

האם חשבת עליה במונחים של ילדים משותפים? זה אולי מדגיש את ההסתכלות שלך עליה כאם. אם לא, תן לה להיות בת זוגך - זה די והותר.

נסיעה באמת מסכנת את הקשר אך אין לדעת מה ילד יום...

בהצלחה

סיגל לוי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החיים לא פשוטים...

רונן דוד
    19/11/2007

קח בחשבון שזו יכולה להיות נקודת מבחן לקשר ביניכם,
    אם הקריירה כל כך חשובה לשניכם, אז אולי גם הזוגיות ביניכם פחות חשובה,
    אין מה לעשות, לטנגו צריך שניים ומישהו צריך לוותר.

תשבו, תדברו תראו מה יותר חשוב, הקשר או הקריירה,
    תמיד אפשר להגיע לפתרונות יפים אם רק מדברים.

בכל מקרה, תן לה לעשות את החושבים שלה בקשר לילד ואל תכפה עליה לפעול באופן ששניכם תצטערו עליו...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צר לי שאני...

לינה
    20/11/2007

אומרת את זה ככה אבל לא תפסיד כלום אם תעזוב אותה.
    מה שווה בן אדם שמוכן לעזוב את הילד שלו בשביל גבר?
    אתה אישית נשמע לי בחור חכם כי הנה אתה לא מבין איך היא מוכנה לעזוב את הבן שלה בשביל גבר.
    אני אומרת את זה כי היא אישה ואישה מגדלת בתוכה את הילד 9 חודשים זה דם מדמה בשר מבשרה אז לוותר על דבר כזה בשביל גבר או לא משנה נניח שהיא לסבית והיא עוזבת את הילד למען אישה זה לא שווה את זה והיא ממש הורסת את הילד.....ואחכ לילד יש בעיות פסיכולוגיות.
    לא נשמע שהילדה הקטנה שאתה מסתובב איתה יודעת מה היא רוצה מהחיים שלה ובכלל לא בשלה לחיים
    שים לה חיתולים ומוצץ ושתבל עם ההורים שלה בעגלת תינוק.
    יותר מזה אין לי מה להגיד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך אמא מוכנה לעזוב את בנה???

לילי
    27/11/2007

איככסססס גועל נפש. בהזדמנות הראשונה היא גם תבגוד בך. נשמעת אגוצנטרית למדי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובות-יש התפתחויות!!!!

שי
    02/01/2008

ראשית תודה על התגובות,תודה רבה.
    לי ולבת זוגתי היו שיחות רבות בנושא,ההחלטה כרגע מצידה היא שהיא רוצה לחלוק את רוב זמנה עימי בחו"ל ותגיע לארץ לביקור של 4-7 ימים אחת לחודש.(לא יכול לומר שנוח לי עם הדבר ומהסיבה הברורה שקשה לי להבין כיצד שזה כך ולא הפוך,שכן זה אולי מחמיא לי אבל לא הגיוני לי)
    לצורך העניין התחלנו לתכנן איך וכיצד הכל יתנהל ומטבע הדברים עולות שאלות ובעיות.
    התברר לי שהיא מבחינתה רואה את הדבר בצורה הבאה:בעצם היא לא תוכל לעסוק במקצועה,אלה אם כן תעשה התמחות המתאימה למדינה ותאפשר לה לקבל רישיון שם,מה שבעצם אומר-שנתיים לערך.מה שאומר לפי דבריה שהנטל הכלכלי מוטל עלי(היא אומרת מפורשות),לי אין כל כך בעיה עם העניין הכספי גרידא,לא הכסף מעניין אותי(ברוך השם אני יכול לעמוד בזה)הגישה בעייתית עבורי.
    לשאלתי מה עם עבודה בתחום שלה תוך כדי התמחות (בשכר),היא שללה שכן היא לא מתכוונת לעבוד בתחומה בשביל "גרושים".
    מעבר לכך לפני כשבועיים זוגתי העלתה את הנושא הבא:שכן יכול הרי לכל אחד מאיתנו לקרות אסון,זה יכול לקרות,ומה יהיה על הבית שלה והכספים שלה?(מחשבה נכונה בגדול),הצעתי לה להוועץ בעו"ד,וכך היהץ
    עו"ד ייעץ לה להכין צוואה(צוואה אפשר לשנות כל עוד הינך בחיים,אם דברים קורים ומשתנים במשך הזמן).
    היא מעוניינת שכל רכושה יהיה שייך לבנה כמובן אם וכאשר ומעוניינת שיהיה אפוטרופוס לכך עד היותו של הבן בן 18(מחשבה נפלאה).
    מכיוון שעם הוריה היא במערכת יחסים עכורה (משהו שקרה במהלך הליכי הגירושין שלה,אין לי מושג מה קרה שם,היא לא רוצה לדבר על זה)והם בעצם קירבת הדם היחידה שלה,היא החליטה שאיזה חברת ילדות שלה שחיה היום בלונדון מזה 20 שנה(נפגשות פעם פעמיים בשנה)תיהיה.
    עכשיו איפה קצת מפריע לי פה העניין.
    זוגתי 7 פעמים ביום אומרת בפה מלא שאני האדם הכי יקר והכי קרוב אליה,שהיא סומכת עלי בעיניים עצומות,שאף אדם מעולם כל שנות חיה לא עמד לצידה ועזר ותמך בה כמוני(אפילו לא הוריה).
    ומכיוון שצוואה זה דבר הרי שניתן לשנות בכל רגע נתון כל עוד אדם בחיים,ומכיוון שגם כך היורש היחיד שלה הוא בנה וכך צריך להיות ולא אחרת,שאלתי את עצמי:אם היא כל כך סומכת עלי,ובוטחת בי ואפילו מוכנה לעזוב איתי לחו"ל דבר שיבוא בחשבון לא פשוט על בנה היחיד,והיא בעצם סומכת על זה שאני יפרנס אותה לפחות בשנתיים הקרובות וגם אדאג לכל נסיעותיה לבקר את בנה ובנה אותה בחו"ל(כן גם זה דובר והסכמתי),איך זה שאני בכלל לא אופציה להיות האחראי על קיום צוואתה,הרי אני לא היורש שם,ולא שאני צריך מזה משהו,כל העניין הוא סמלי יותר,שהרי אם מסיבה כל שהיא זה לא ילך ביננו בשלב מסויים,היא בו ברגע תוכל לשנות את צוואתה הרי.
    שאלתי אותה לגבי העניין,היא ענתה שהיא לא רוצה לדבר על זה.
    האם אני פשוט חושב לא נכון?או מה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצב רוח קודר
    עדי
    18/11/2007

היי,

בשבוע האחרון אין לי מצב רוח בכלל. אני עייפה ורק רוצה לישון כל הזמן, אין לי סבלנות לדבר עם אף אחד בטלפון, אין לי כוח לקום לעבודה. כולם שואלים אותי מה קרה ורק בא לי לבכות. אני לא יודעת למה. כששואלים אותי אז אני עוצרת את הדמעות ומרגישה את העצב העמוק שבלב שלי. אבל לא קרה שום דבר בתקופה האחרונה שמסביר את ההרגשה שלי.

יכול להיות שאני בסוג של דיכאון מבלי לדעת מה הסיבה לכך?
    אודה לתשובתכם, עדי

לקביעת תור
    סגירה
    מצב רוח קודר

הוספת תגובה

• תנודות

18/11/2007

הי עדי
    קודם כל, זה די ידוע שיש כל מיני דברים שמשפיעים על מצב הרוח שלנו

יתכן שזה מזג האויר - אני לא צוחקת...
    נכתבו כבר שירים רבים על הסתיו, העצבות שבו, האפרוריות. יש עדין הרבה שמש, אך הלילות כבר קרים. יש מקומות שהחושך המוקדם משפיע. ארצות שבהן אין הרבה שמש בחורף, יש להן יותר מקרי דכאון.

לעיתים גם דכאון מופיע מבלי שנחוש שאנחנו מבינים את הסיבה לכך.

קודם כל, זה לא נעים, אך גם לא נורא. אם בא לך, אל תתאפקי, פשוט תשחררי את הבכי. תשתפי את מי שקרוב לך בהרגשתך, קבלי תמיכה בהקשבה, בחיוך, בחיבוק.

אם את רואה שזה מחמיר ולא עוזר, תוכלי לפנות גם לעזרה מקצועית.

בברכה

סיגל לוי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדי יקרה...

רונן דוד
    19/11/2007

לא צריך לדעתי ישר לקפוץ למסקנות, אם כי גם לא כדאי להקל בכך ראש.

לכל אדם יש עליות וירידות במצב הרוח,
    לפעמים אנחנו שמחים ולפעמים עצובים.
    רצוי לבדוק מה הסיבה לכך, אולי לא טוב לך בעבודה,
    אולי זו אהבה נכזבת, אולי את לא כל כך מסתדרת עם ההורים,
    יכולות להיות לכך סיבות רבות.

אם המצב ממשיך כמה שבועות, שווה אולי לשקול לפנות לטיפול...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקשת עזרה
    סלע
    15/11/2007

שלום,
    אני בן 42, סובל שנים מהתקפי חרדה ופאניקה בתדירות גבוהה במהלך היום, כל דבר קטן מפיל אותי אני מזיע בצורה מטורפת בעיקר בראש ואני נכנס למצב של פאניקה מתמשכת שיכולה לקחת שעות לאחר האירוע אין בי כוחות. כיום אני מטופל באיקסל 200 מ"ג וזאת לאחר מספר תרופות כמו פלוטין, מודל, רסיטל, פריזמה ללא שום תועלת.

שאלתי היא האם יש מה לעשות שלא נעשה עד כה?
    האם הטיפול שאני מקבל הוא נכון?
    ואיך לעזאזל מתגברים על התקפי החרדה או ממתנים אותם

תודה

לקביעת תור
    סגירה
    בקשת עזרה

הוספת תגובה

• אין אפשרות לצאת מזה - ומהר!

אילנה
    17/11/2007

הייתי שם. מה שעזר לי זה סרוקסט בשלב ראשון, ועכשיו אני על ציפרלקס. כבר לגמרי בלי חרדות והתקפים, אבל ממשיכה לקחת חצי כדור לתחזוקה (שיהיה .... ליתר בטחון).
    אני מתפקדת היום לחלוטין בצורה נורמלית ומלאה בטחון עצמי.
    הדרך הטיפולית הטובה ביותר לדעתי, היא לעבוד על הדמוי העצמי, לא חיטוטים בעבר, אמא אבא וכו' ....אין זמן, צריך לחיות עכשיו ויותר טוב.
    אני שווה ומגיע לי....
    אשמח לשתף בעוד פרטים אם תרצה, על הדרך שאני עשיתי בנוסף לתרופות.
    בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תיקון טעות

אילנה
    17/11/2007

התכוונתי ל-
    יש אפשרות לצאת מזה ומהר!!!
    יש יש יש יש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול נפשי...

רונן דוד
    17/11/2007

טיפול נפשי יכול מאד לעזור להתמודד בנושא זה.

אתה צריך לאבחן עם איש מקצוע - פסיכולוג,
    מה גורם להתקפי החרדה ולהמנע מאותן פעילויות שגורמות אותם...

ממליץ לך בחום גם לפנות לקבוצת תמיכה או קבוצה לעזרה עצמית באזור מגורייך...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה תוכלי לייעץ לי?
    l
    15/11/2007

הינני בת 31 הורי עברו לדירה חדשה.
    יש לציין שלפני כן גרנו בבית קטן יותר 3 חדרים.ואני ואחי חלקנו חדר יחד הוא היה מגיע רק בסופשים.
    האח השני ישן בסלון.
    בית החדש יש 4 חדרים . וכל אח לקח חדר ולי לא נותר חדר . {נשארנו 3 בבית ההורים} נאלצתי לישון במשך חודש בסלון דבר אשר גרם לי לסבל רב ואי שקט נפשי.האח הקטן ממני כבן 27 זרק לי את כל חפצי ובגדי מהארון שמצוי במסדרון שהיינו אמורים לחלוק חצי חצי. כל בגדי וחפצי בתוך קרטונים . הוא השתלט על חדר ועל מרפסת שמקיפה את כל הבית אבי אדם חולה שאין לו שום מילה בית . אימי היא אישה מאד מרירה ושתלטנית תמיד קינתה לי ועשתה הכל במשך שנים שלא יהיה לי טוב ודאגה תמיד שיהיו מריבות ואי שקט בבית יש לה המון בעיות נפשיות שלא מאובחנות. היא לא בריאה בנפשה ולכן משפחתי ואני במיוחד סובלים מימנה.אני עזבתי את הבית לפני כחודשיים למקום שחשבתי שיהיה לי טוב אך לא היה לי שם טוב .
    ומצאתי עצמי ללא קורת גג.
    ניסיתי כחודשיים לחפש לשכור דירה עם שותפים בזמן ששהיתי במקום אותו מצאתי אשר גרם לי להמון בעיות עקב סביבת אנשים לא מתאימים..אני כרגע לא עובדת ולאל יודעת איך לתקשר עם הורי יש לי המון כעס כלפיהם אף פעם לא נתנו לי חום ואהבה להיפך רק אפליות. וגם כל חפצי שם ואין לי חשק בכלל ללכת אליהם או להתעמת או לקחת משם חפצים שאני מאד זקוקה להם. אני מאד עצובה וביכתי המון במשך החודשיים הללו .אמי תמיד הרסה לי קשרים שהיו לי. תמיד רבה היא מאד מתוסבכת איך מתמודדים ומתעמתים עימה?במקום שגרתי שלחו לי את חפצי לבית הורי מבלי לשאול את דעתי ולכן אינני יודעת אם הן גנבו מחפצי או לא וזה קרה לפני כשבוע. אני מרגישה לבד בעולם. ולאמתאים לי להישאר במצב הזה אך לא יודעת איך להתמודד ואין לי את הכלים הנכונים איך לטפל במצב.מרגישה תקועה ושום דבר לא הולך לי.
    אנא מימך כיתבי לי למייל איך ניתן לפתור את הבעיות ואלי דרכים לפיתרון המצב .
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה
    מה תוכלי לייעץ לי?

הוספת תגובה

• מרגישה לבד

15/11/2007

נשמע שאת מרגישה לבד בעולם הזה

המשפחה היא גורם שאמור לתמוך בנו, ואת חשה שהמשפחה מהווה מוקד קושי

את חייבת ליצור איתם קשר כדי שתקבלי בחזרה את רכושך. בתווך הקרוב, מומלץ מאד להסביר להוריך את הקושי ולנסות להתגורר זמנית בסלון ולקבל שוב מקום בארון המשותף, כי את בת בית כמו כולם.

בתווך היותר רחוק, כדי לשוב ולחפש מקום עם אוירה יותר תומכת, או לפחות מקום יותר נטראלי בו אפשר לבנות את עצמך - למצוא עבודה, למצוא חברה.

זו דרך ארוכה וקשה ואני מקוה שתתחזקי ממנה

בהצלחה

סיגל לוי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פשוט רציתי לשתף אותכם
    רציתי רק לשתף
    15/11/2007

שלום אני בחורה -בת 26 שלפני שנה בערך הייתי מאוהבת בבחור שעם הזמן למדתי ממנו מה זה השפלה מה זה כאב מה זה דמעות ומה זה דיכאון הבחור הזה היה אמור להיות בעלי לעתיד כבר תכננו הכול ביחד -הוא היה חי בדרום ואני באזור הצפון הינו מתראים כול כמה חודשים ואהבתי אותו נורא ונראה לי שעדיין אני אוהבת אותו וזה משהו שאני נאבקת איתו כול יום ואני כול יום קמה עם כוח חדש להתמודד על זה - טוב הבחור הזה היה מתעל בי נפשית - ימים היה מתנתק ממני ולא הייתי יודעת אם הוא חי או מת -הה מתעל בי מילולית - מקלל - מעליב -ומשפיל בכל דרך שיכולה להיות וגם בנןסף לזה הוא הי אלים לחודשים האחרונים שהיו ביחד -פעם אחת אפילו ראיתי את האור במנהרה לחיים הבאים הוא ניסה להרוג אותי - ואז חשבתי לעצמי לא הוא אוהב אותי - הוא מת עליי אני כנראה הרגזתי אותו ואז ביום אחד קמתי בבוקר התלבשתי יפה - התאפרתי והיה לי חיוך כזה יפה על הפנים אהבתי את החיים באותו רגע למרות שידעתי שהוא בוגד בי על ימין ושמאל - בכול מקרה קבענו להיפגש בערב ואז זה קרה הוא השתמש בכוח הגברי שלו ונתת לי מכות מול כול העולם בקניון מול כול מי שאני מכירה הרגשתי כזאת קטנה -וגם באותו רגע אני סולחת לו כזאת מפגרת הוא המשיך לתת מכות למשוך בשיער שלי וגם שבאה ניידת משטרה והוא המשיך בכוונה לתמכות כי היה רוצה שאני אתלונן לא יכולתי אהבתי אותו-באותו ערב היתה לי התמטטות עצבים וחודשים היתי במצב ????? רציתי למות לפעמים-עד עכשיו אני לא מסוגלת לפתח קשר עם בחור אחר כי קשה לי
    אני כותבת לכם את כול זה לא כי אני רוצה לשתף -אני רושמת ורק דמעות על פניי -לכול הבנות תשמרו על עצמכם.אני ממשיכה להיאבק כי אני לא אתן שזה יקרה לי שוב - הוא לא נצא בחיים שלי כי בתרחקתי אבל ממש בכוח............

לקביעת תור
    סגירה
    פשוט רציתי לשתף אותכם

הוספת תגובה

• יש לך המון כוח!

15/11/2007

למרות שאת לא מרגישה כך, עצם זה שניתקת את הקשר איתו מעיד על כך שיש בך המון כוח

היית שבויה במלכודת של אהבה שמנעה ממך לראות עד הוא נותן לך יחס כל כך רחוק ממה שמגיע לך. לא משנה מה עשית או איך התנהגת - לאף אחת לא מגיע התייחסות כזו!!!

לפעמים מבפנים קשה לראות את זה.

כדאי לראות אם משהו בעבר שלך היה דומה וגרם לך לחשוב שמגיע לך יחס שכזה?

אולי כדאי להתחזק ולקבל תמיכה כעת, ולהאמין שיכול להיות לך קשר הרבה יותר טוב, מכבד.
    אפשר באמצעות טיפול אישי. אפשר באמצעות חברים, משפחה, אפשר באמצעות פניה לקו של עזרה מול אלימות לקחת חלק מקבוצה של נשים שעברו חויות דומות.

תאמיני שמגיע לך הרבה יותר מזה!!!

שלך

סיגל לוי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

רציתי רק לשתף
    16/11/2007

תודה על המילים שכתבת לי את לא יודעת כמה מנחם אותי לראות את המילים האלו - מי שהוא גרם לי כל הכאב גרם לי להתקדם יותר ויותר - אני יודעת שאצליח אני רק מחכה לרגע שאני אצליח לסלוח לעצמי -זה מה שנשאר והעבר יהי רחוק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחזקת את ידייך

כוכב
    17/11/2007

ליבי איתך.כל כך מבינה אותך את צחושותייך
    את המערבולת אליה נכנסת...............היי חזקה את צריכה עוד המון כוחות.יהיו ימים שתחשבי שכדאי לנסות הוא יבטיח לך הבטחות ישבע יבכה........התחנן.אך........אל תשברי אל תיכנסי לשם שאנית.זו דרך ללא מוצא
    .כנסי לכאן מידי פעם זה נותן כוח פרופורציה תובנות.........ושוב......היי חזקה
    אני מציעה לך מניסיון ללכת לשיחות.יש דרך המועצה המקומית או העיריה זה בדרך כלל מסובסד.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח לתגובה.
    גילי.
    14/11/2007

שלום..

ילדתי בת שנתיים מתפתחת ,לפי התרשמותי באופן יפה ותואם לגילה.
    היא חייכנית,שמחה,ערנית ,סקרנית,מבינה עניין ובעלת זכרון מעולה.

הגננת טוענת כלפינו שהילדה לא פתוחה מספיק מבחינה חברתית,נוטה לוותר כשלוקחים ממנה חפצים ולעיתים מגיבה כלפיה בעקשות ומסרבת בתוקף לבצע משימות כמו לעזור להרים מזרון וכדו'

כמעט בכל יום יש לגננת מה להעיר בנושא, ואנו ממש לא מבינים ממה נובעת ההתעמקות הפסיכולוגית של הגננת באופי הילדה, שלנו נראה נורמלי לחלוטין,מה שנשמע לנו מוזר זה שהיא כל הזמן מנסה לנתח ילדה בגיל כה צעיר שסכ"ה אין לה שום התנהגות קיצונית או חריגה בגן כגון-
    בכי מופרז,בעיות אכילה וכו'.
    בנוסף הגננת מנסה לרמוז שיש ילדים ב"רמה" יותר גבוהה ממנה.
    האם יש להתיחס לדבריה?
    שאלה נוספת--האם בגיל שנתיים היא לא מחברת משפט שלם אלא נוטה יותר לומר מילים(ויש לה אוצר גדול וכושר חיקוי)זה אמור לעורר דאגה?

לקביעת תור
    סגירה
    אשמח לתגובה.

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

מערכת BeOK
    15/11/2007

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=41 id=link]פסיכולוגיית ילדים[/a].

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוסר שיפור במצב
    כוכב
    14/11/2007

בעלי סובל מבעיות נפשיות שלדעתי לא אובחנו עדיין כראוי הוא שתה שנתיים בערך רסיטל כיום הוא שותה ויפאק וכן פרפאנן. אומנם יש שיפור במצב אבל זה לא זה.את הטיפול הפסיכולוגי הוא הפסיק עקב חוסר כימיה בינו לבין במטפל.אני מיואשת.............

לקביעת תור
    סגירה
    חוסר שיפור במצב

הוספת תגובה

• מחלת נפש של בן זוג

14/11/2007

כוכב יקרה
    מחלת נפש היא אכן מצב שמצריך התגייסות והתמודדות ארוכות טווח
    כדאי לך לשתף אותו בכל שזה קשה לך והוא צריך להשתדל לעזור לעצמו גם למען הזוגייות שלכם
    אולי לחפש מטפל אחר? אולי לחזור לקודם ולנסות להתגבר על הקושי
    אם משפחתו בתמונה, אולי אפשר להעזר בהם כשהמצב קשה

אין לי ספק שזה דורש ממך המון כוחות

אם הוא לא משתף פעולה עם טיפול, וגם אם כן, גם את יכולה להעזר באיש מקצוע כדי להתחזק בהתמודדות שלך עם כל המצב

בהצלחה

סיגל לוי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מילותיו של הבישן שלא אומר כלום
    חסוי
    13/11/2007

אני בן 25 אני סטודנט , ואני מאוד מתוסכל מחוסר הבטחון שבי אני פשוט פוחד מכל דבר שזז ולא זז , אני בישן קפוא וקפוץ , לא רץ אחרי האמת והכיף שלי אני לא מרגיש בנוח לא במקום העבודה שלי ולא בכל מקום כולל משפחתי אני מרגיש לבד לבד לבד , יש לי התקפי חרדה אני לפעמים לא מצליח לדבר אני עושה מה שכולם עושים ולא מה שאני צריך ורוצה והקטע הוא שאני כלכך מפוחד מלשאול שאלות או לעשות טעויות .
    אני מרגיש תקוע כבר הרבה שנים אני מת להשתחרר ולהרגיש חופשי לעשות מה שאני מרגיש לנכון שתיהיה לי חברה שאני אוהב ומרגיש פתוח שיהיה לי חברים שיודעים עלי את האמת ומעריכים אותי שאני אגיע להישגים ושאני לא אפשל תמיד שאני אצא מהבית של ההורים ואצא לדרכי מחויך ומאודגר במקום להתחבא בתוך הקונכיה שלי ולבכות אחרי זה שדברים לא זורמים אני לא בטוח במקצוע שבחרתי ולא בכלום בעצם ואני מת שמישהו יחבק אותי בלי שאני אגיד כלום יבין אותי ויגיד לי שהכל בסדר ונורמלי ולא צריך לדאוג

הוספת תגובה

• לדעתי..

ללא שם
    14/11/2007

יש לשקול תרופות נגד חרדה,
    או שאם אתה יודע מה גורם לך לחוסר ביטחון, לנסות לתקן את הבעיה מן השורש.
    בהצלחה:)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מודעות

14/11/2007

מודעות לביישנות היא שלב ראשון בדרך לשינוי המיוחל...
    קודם כל , אתה מודע שאתה רוצה להשתנות.
    זה מאפשר להתבונן על מה שאתה עושה ואולי לפעמים לבחור לנהוג אחרת, לשנות
    זה קשה, כי ביישנות היא תכונת אופי, אך אפשר למתן אותה

אולי בכלל מדובר ברמת ביישנות שכזו שנקראת חרדה חברתית

אכן אפשר לשקול אם זה חריף כל כך, פניה לקבלת עזרה מקצועית (פסיכולוג ו/או פסיכיאטר)

בהצלחה

סיגל לוי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשיפה...

רונן דוד
    17/11/2007

חשיפה היא לא רק הופעה בתוכנית בפריים טיים בטלויזיה,
    חשיפה היא גם עמידה על שלך עם האמת שלך,
    היכולת לומר לכולם מה מפריע לך וממה אתה סובל,
    היכולת להיות אסרטיבי ולעמוד על שלך !!!

אתה יכול להתחיל עם זה בחוגים הקרובים - משפחה, חברים, בעבודה ולאט לאט בכל מקום,
    תראה שעם החשיפה הפרטית שלך, תקבל גם את כל מה שאתה חולם עליו...

אל תחשוש, מנסיון אני אומר לך שזו הדרך הנכונה והמומלצת...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רר
    א
    13/11/2007

מה גורם לבעיות בתפיסה הכללית (הבנה וזכירה של דברים) ואיך משפרים את זה?

לקביעת תור
    סגירה
    רר

הוספת תגובה

• זכרון...

רונן דוד
    13/11/2007

לא אמרת בן/בת כמה את/ה ?!

חרדות, לחצים ומתחים גורמים לנו לשכוח ולהיות מפוזרים...

יש הטוענים שאומגה 3 משפרת את העניין או כמה טיפות רסקיו, מי יודע, כל אחד ותרופות הסבתא שלו...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם חברה שלי לסבית?אולי אתם תדעו?
    אוהד
    11/11/2007

ערב טוב לך או לכם...
    או קיי זה פעם ראשונה שאני רושם ומבקש יעוץ לכן אני מקווה להיות ברור עד כמה שאני יכול.
    אני גבר שיש לו חברה שהתגייסה לצבא.הקשר שלי ושל חברה שלי הוא מדהים מכל הבחינות אני גבר והיא אישה פשוט רציתי להדגיש שתבינו בקלות.
    הקשר שלנו מעולה בכל הבחינות עם זה באהבה עם זה במיטה עם זה במשיכה ובכל התחומים הרגילים של היום יום.
    אבל ובכל זאת למה אני כן מכניס אותכם לתמונה.
    לחברה שלי יש משיכה לבנות שזה משהו נורמלי לחלוטין מבחינתי ואפילו בסדר .יש בנות שמתלהבות מבנים יש כאלה שמבנות.אבל בכל זאת עד עכשיו סתם היינו צוחקים על זה שהיא מתלהבת מאיך שזאת נראת ברחוב או זורקת משפט של איך הייתי עושה את זאת.בנים לא עושים לה את זה(בנים אחרים)וזה לא שלא היה לה חבר לפני או כל מיני קטעים מיניים עם בנים לפני אבל בשנתיים האחרונות שלנו יחד היא הייתה אך ורק איתי(יש להדגיש שאני הראשון שלה בקטע של לשכב).אגב לפני היו לה כל מיני קטעים של נשיקות טיפה וחרמונים עם בנות והיא מאד אהבה את זה אך זה היה בגיליים של(14-15) משהו כזה שזה גם נראה לי בסדר.ובכל זאת נלקה עליי ועד היום טוענת שאני הדבר הכי מושך בעולם(היא מאהבת מדהימה)
    אבל פה מתחילה הבעיה היא התגייסה לצה"ל ויש לה מפקדת לסבית היא לא מפסיקה לדבר עליה והיא מאד מסוקרנת ממנה.היא אומרת לי הרי סה"כ אתה יודע שיש לי משיכה ושזה מסקרן אותי זה לא אומר שאני יבגוד או יעשה משהו שיסכן את החברות שלנו הרי אנחנו עומדים לעבור לגור ביחד להתחתן ולחיות את חיינו יחדיו.אבל בכל זאת היא לא מפסיקה לדבר עליה היא יושבת איתה לשיחות היא מדברת עליה בלי סוף.ואז פתאום היא צדברת קצת על עוד איזה אחת שהיא חבל על הזמן ומצחקקת לי על איזה שתי בנות שכל הזמן מזמינות אותה לראות אותם.ונראה לי שלאחרונה היא קצת משתנה.עכשיו אולי אני טועה ואולי אני הוזה ורואה את הדברים לא נכון אבל בסופו של דבר מפחיד אותי דבר אחד.אני מבוגר ממנה.(בכמה שנים) אנחנו מתכננים חיים ואני לא רוצה לעשות שגיאה שתעלה לי ביוקר ושבעוד כמה שנים נבין שהיא לסבית ושאנחנו לא יכולים להמשיך ככה.
    אז מה שאני צריך ממכם זה לא מה לעשות איתה...
    זה איך בנות מגלות שהן לסביות?האם יכול להיות לפי הידע שלכן שחברה שלי לסבית?האם זה סתם בקטע של סקרנות וטיפת משיכה.
    האם מסיפורים אחרים זה נגמר לטובה או לרעה?ואולי לקבל ממכם אינפורמציה קצת על לסביות.
    תודה מקרב לב ...(אוהד)

הוספת תגובה

• סקרנות מינית או יותר מכך

12/11/2007

הי אוהד
    נראה לי שבינך ובין החברה שלך יש פתיחות רבה וזה דבר מבורך, גם מבחינה זו שהיא משתפת אותך במה שחשה וגם מכך שיש הרבה דברים שאתה מקבל בטבעיות. תאר לך שכל זה היה קורה אצלה ולא הייתה מעיזה לדבר איתך על כך.
    מתוך מה שתארת, נראה די ברור שהיא נמשכת אליך ושטוב לכם ביחד, כך שאינה לגמרי לסבית. יתכן שיש לה משיכה לנשים. קשה לומר אם זו רק סקרנות או יותר מכך ואולי היא מרגישה בטוחה דווקא כי היא יודעת שיש לה אותך.
    עכשיו זה בטח מתגבר, כי היא בתקשורת עם מפקדת שמינית נשית היא כל עולמה
    תמשיכו לשתף זה את זו בפתיחות ותראה האם זו רק סקרנות, משיכה מתוך פתיחות, או דחף שהוא חזק יותר מאשר הקשר איתך...
    מעין מה יש לקוראים נוספים (או קוראות...) לתרום מנסיונם
    סיגל לוי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• על סף תהום
    עדי
    11/11/2007

עשיתי טעות , בגדתי באהוב ליבי
    מישהו אנונימי טרח ליידע אותו על זה

פתאום הכל השחיר לי מול העיניים, אפילו נהייתי חולה מזה
    ביקשתי סליחה אלפי פעמים ותאמינו לי שרציתי למות

אני מבקשת אל תשפטו אותי אני עושה זאת יפה מאוד לבד

אני בן אדם שנוטה להתקפי חרדה לעתים קרובות
    אני לא יכולה להפסיק לבכות

לקביעת תור
    סגירה
    על סף תהום

הוספת תגובה

• תראי..

ללא שם
    12/11/2007

מן הראוי שבגידה במישהו שהאמין בך לא תעבור לך חלק..
    לדעתי תני לו זמן לעקל את זה ולהאמין לך שאת באמת מתחרטת. בנתיים תשקיעי את האנרגיה של החרטה במשהו תועלתי. אם הוא יראה שאת משקיעה מעצמך כל כך בשביל לכפר אולי הוא אפילו יסלח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חבל מאד...

רונן דוד
    13/11/2007

ואם אתם באמת אוהבים,
    אפשר להתגבר על הכל, גם על בגידה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעל קר כמו אנטרטיקה
    לינה
    11/11/2007

היי
    אני פניתי לפה כבר פעם אבל אני כבר אובדת עצות
    אני נשואה שנה בת 25 דתיה ובעלי יוזם סקס רק פעם בחודש .
    אני לומדת באזור מגורי הוריי ונמצאת עם בעלי יום בשבוע בלבד וכל מה שמעניין אותו זה טלוויזיה סיגריות חברים שלו (באותו יום הוא לא עובד)...איך זה יכול להיות?
    הוא היה אומר לי שהוא לא יכול לחשוב על סקס בגלל אביו חולה האלצההימר (הוא באמת היה מטריד אותנו בלילות ומרביץ לאשתו) עכשיו המצב יותר רגוע יושן משעה 8 בערב יש לו עובדת זרה.....בעלי היה אומר שלא יכול לחשוב על סקס בגלל שלא מוצא עבודה אך עכשיו הוא עובד והעבודה מאוד מוצאת חן בעיניו....הוא אומר בגלל חוסר פרטיות אבל יש לנו סלון וחדר שינה נפרדים וחדר שינה שלנו זה מקלט עם קירות וחלון עבים כך שהסיכוי שישמעו משהו נמוך מאוד...היחסים שלנו די בסדר מחוצ למיטה....אומנם הוא לא טיפוס דברן וזה קצת קשה לי אך סך הכל די בסדר....
    אני חושבת שחוסר היחס וחוסר מגע בכלל מאוד מציק לי וכל הזמן יש לי מחשבות על בגידה מצידו למרות אין לי הוכחות כל הזמן עצובה וכועסת עליו כי לפני החתונה אמרתי לו שבעיניי סקס זה מאוד חשוב ואמר לי אל תדאגי אני ארדוף אחרייך....אין בכלל מה לדאוג....הוא לוקח סרוקסט 20 מ"ג אין לי מושג למה לא מנסה להפסיק עם זה....אמרתי לו פעם שיילך לרופא אולי זה מה שמשפיע לו על החשק הוא אמר לי שהלך ואמר לו שאין השפעה על החשק...
    הוא יודע טוב מאוד שקשה י ככה וכל הזמן יש לו תירוצים אפילו לפעמים היה מאשים אותי בשטויות כגון:את אומרת אהלן במקום שלום קונה דברים שלא צריך בחנות...מדברת יותר מדי עם אמא שלך...
    הסיבה שאני פונה אליכם שמצבנו כרגע לא מאפשר הליכה לטיפול זוגי פשוט אין כסף.
    מה כדאי לי לעשות לדעתכם?
    אני כרגע מאוד מיואשת מנסה להתייפייפף בשבילו אך לא מסוגלת ליזום סקס בגלל התעללויות שעברתי מילדים בבית הספר וגם התנהגותו האדישה בטירוף של בעלי שמדכא אותי וכבר מראש מצפה שייתנגד ויידחה את חיזוריי...
    דרך אגב אני ממש לא פסיבית במיטה כלל לא נגעלת מאיבר מין שלו בין אם זה לרדת לו או שיאונן לי.....נותנת לו הרגשה שהוא מלך במיטה.....

לקביעת תור
    סגירה
    בעל קר כמו אנטרטיקה

הוספת תגובה

• את באמת חושבת

ללא שם
    12/11/2007

שלהתראות יום אחד בשבוע תורם לתקינות הזוגיות שלכם?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז....?

לינה
    12/11/2007

מה אתה מציע במקום? יש לי אפשרות אחרת? אם אעזוב את המכללה צריכה לחכות שנה להתקבל למכללה אחרת וגם יש יותר קשיי נסיעה באזור שעברתי אליו אחרי חתונה .....כמו כן אני לא חושבת שמזה נובעות כל בעיותנו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דבר ראשון אני בת..

ללא שם
    14/11/2007

דבר שני מה שאני מציעה זה אולי לקחת שבוע או סוף שבוע, חופש ולבלות אותו ביחד. נראה לי שמה שמוריד לבעלך את ההתלהבות ממך זה אולי לחצים שיש לו או מחוסר הפרטיות שלכם או אולי הוא בכלל לא מרגיש נוח לידך אם את בקושי איתו (פעם בשבוע זה לא נחשב.).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תאמיני לי זה לא זה...

לינה
    14/11/2007

כי בחופשות אני בית איתו וזה חודשיים וגם אז לא משתפר כלום וגם כשהולכים לצימר או סתם חורשה לוקח לו 6 שעות לפחות עד שקורה משהו וגם אז בגלל שיודע שאני מצפה לזה.....אני מרגישה כבר נימפומנית חסרת תקנה ומגעילה.....
    ועוד מפריע לי שהוא בקושי מדבר אני מנסה לפתח איתו שיחה הוא בקושי אומר מילה כל רבע שעה...ממש מתסכל...מילא אם היינו מבינים אחד את השני ומדברים כמו בני אדם זה לא עוזר שאני מעודדת אותו לדבר הוא פשוט לא כזה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הוא תמיד היה ככה?

ללא שם
    14/11/2007

כמה שזה קשה לי להגיד.. שקלת גירושים..?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז תחזרי אחריו בכל זאת ואל תיתני לו

אבי
    13/11/2007

הרגשה שאת נותנת לו או משהו אם הוא עושה לך ביד זה בישבילך לא בישבילו ביכלל זה אולי ניראה לא משנה אבל זה דווקה חשוב,את צריכה ליזום יכול ליהיות דחיות אז מה אף אחד לא מת נסי שוב וטוב גם לומר שאת רוצה סקס זה לא בושה לא הוא חייב ליזום כל הזמן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תבררי על סרוקסט

14/11/2007

הי לינה
    כדאי לברר על סרוקסט בפורם של פסיכיאטריה
    מתי נוטלים, באילו מצבים, מהן תופעות הלוואי
    יכול להיות שאת מתארת תמונת מצב שיש לו קושי נפשי ולכן הוא נזקק לסרוקסט
    ויתכן שזה נובע מן התרופה עצמה
    בכל אופן, הוא נשמע טיפוס שהיה מאז ומעולם מופנם מאד
    נסי לדבר איתו ולשאול אם יש קושי שאינו משתף אותך, אם את יכולה לעזור וכו'

בהצלחה

סיגל לוי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרגיז אותי שהפנו את הבעיות כלפיך

אילנה
    17/11/2007

נכון שסרוקסט מוריד את החשק המיני, אבל לא לחלוטין.
    נראה לי שמאחר והוא צורך סרוקסט כנראה נגד דכאון וחרדה, זו הסיבה למופנות שלו ולחוסר החשק שלו לתפקד.
    לבוא אליו בטענות זה עוד להגביר את תחושת החרדה ותחושת הלא שווה.
    לדעתי, כדאי יותר לעבוד על האינטימיות ולא רק על הסקס.
    באופן מאד פתוח תאמרי לו שאת מבינה שיש לו קשיים, ואת מאד רוצה את קרבתו, רק להיות מחובקים, רק להיות ביחד. אולי אם ירד האיום עליו לתפקד, לאט לאט תתחילו לקיים יחסי מין בצורה מסודרת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כנסו כולם!!
    שמעון
    09/11/2007

אחים יקרים מי אנחנו באמת?מה אנחנו באנו להעולם שלא חסר בו שום דבר באנו להעולם שהכול בנוי בו הקדוש ברוך הוא לא מחסיר מאיתנו דבר ישבח שמו לעד בורא עולם ברא אותנו ברחמיו הרבים בורא עולם לא צריך אותנו לא יעזור לו שאננחו נשמור שבת שאננחו נניח תפילין יעזור לנו הקדוש ברוך הוא ברא אותנו נתן לו תורה משמים כול המעדנים שבההעולם אומרים שלא יכול להיות מצב שהעולם הזה נוצר מעצמו והיום באמת כול יודעים שיש בורא עולם אבל למה אנחנו מנסים לדחיק את הרעיון הזה למה אנחנו לא מודים בזה?בגגל שאננחנו נוטים לחיות את החים בלי מסגרת ועם באנדם בא להעולם ולא מדירכים אותו איך לחיות עושה מה שבאלו בסופו של דבר הוא יגיע למטה למטה אין מצב שאתה חי פה סתם ישך תלכית לחים אחים יקרים יש לנו תורה קדושה אני לא מחפש שאתם תעשו מצוות לא כלום רק לחפש תאמת לבדוק מה עם החים שלנו העם אננחנו מאושרים מהחים האלה עם אננחו מבסוטים מהחים האלה כמה בנאדם צריך לתור ולחפש אחרי הנאות של העולם כמה אנחנו מחפשים רק להנות ולבלות מחפשים רק להיות מאושרים רק שהיה לנו חיוך על הפנים גם בת ישראל שלא הולכת בציענות וחופשת את עצמה אני הולכת למעודון ישך סיגירה כפרה לא משנה מה סך הכול עם רוצות להיות מאושרות מה בנאדם רוצה הולך מחלל שבת נוסע למעדון מה היתי רוצה בעבר אושר כבוד שיזחקי ממני שיראו אותי בננדם שחבל על המזמןן אבל לא הלכתי בכיון הנכון אחים יקרים יש לנו תורה משמים יש לנו תכלת לחחים אז קחו תעצמכם בידם כול יום שעובר אתה יכול לרכוש לעצמך נצח בהעולם כול דקה שעוברת ואתה עושה מצוות אתה יודע שזה הולך איתך לנצח שאתה לא בזבז סתם תזמ כול מצוה שתעושה פההה זה נצח נצחים מקוה שעזירתי לכם שהיה אחלה ערב ואני מבקש פה ממהנהל אני רוצה שהיודים היקרים שפה יכנסו לקישור הבא זה ממש מחזק תנפש כנסו ללינק הבא!!
    כול יהודי שראה תסרטים האלה ממש נדלק בקשה
    http://www.hakadosh.net/

לקביעת תור
    סגירה
    כנסו כולם!!

הוספת תגובה

• שלום עידן...

רונן דוד
    09/11/2007

אני שמח שיש לך משהו שמחזק אותך...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• על פיסוק וניקוד שמעת?

שני
    10/11/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש משמעות לחיים שלי או שאני סתם
    SATAN
    08/11/2007

כלומניק חסר חיים וכבר עדיף למות אני כל היום בבית (כי יש שביתה) אני כל היום במחשב ובטלויזיה
    המישפה שלי גורמים לי להרגיש כלום אם היחס המזלזל שלהם במצב שלי האם זה כזה נורא האם זה כזה עלוב? האם זה עושה אותי כזה אפס שכבר עדיף לי למות? מה הבעיה בי??!.

הוספת תגובה

• מקורות תמיכה

08/11/2007

הי
    כפי שכבר כתבתי לך, נראה שהאוירה בבית אינה תומכת אלא רק מחריפה את המצב
    חשוב על משהו שנעים לך, עם מי נעים לך להיות ולך על זה...

אם אתה מרגיש כל כך רע עד כדי חוסר רצון לחיות, אז נראה שאתה בדכאון וזה מעוות את כל התמונה ונותן לך תחושה שאתה סתם. אם זה המצב אתה צריך עזרה דחופה. אם המשפחה לא כתובת, אתה יכול לפנות בטלפון לער"ן ולהתייעץ לאן כדאי לפנות

בהצלחה...

סיגל לוי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם זה שאני כל היום בבית במחשב עושה

SATAN
    08/11/2007

אותי אפס או משהו וזה עלוב? רע לי ביגלל מחשבות על זה אני קצת בודד אבל אני דיי מיסתדר אם זה בימיוחד כשאני חושב על איך אני משפר את המצב ומנסה אבל כשיש לי מחשבות על כמה עלוב אני במצב הזה אני ניתקף ביאוש ומרגיש שאין טעם לחיים שלי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רע לי ביגלל שאני מרגיש שבמצב שלי

SATAN
    08/11/2007

אני אפס גמור ועלוב אני מרגיש כזה פטטי ביגלל שאני כל היום בבית מול המחשב וההורים ואח שלי לא עוזרים לי ביכלל הם גומרמים לי להרגיש כך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשנות אוירה

12/11/2007

אם המחשב והנוכחות של המשפחה מנחיתה אותך, אולי כדאי פשוט לקום ולשנות אוירה, לצאת מהבית, לראות קצת אנשים (עדיף חברים) להתאוורר. מקוה שזה ישנה את האוירה ויתן קצת כוח
    סיגל לוי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משמעות החיים...

רונן דוד
    17/11/2007

אולי אם תפגוש מישהו שזקוק לעזרה,
    ותיתן לו קצת מעצמך, זה יכול להיות תלמיד שמתקשה בחומר,
    אולי מישהו שלא מקובל חברתית,
    אם תצא לעזור למישהו, בסוף תקרה תופעה מעניינת,
    תרגיש משמעות בחיים ובעצם תעזור לעצמך - זה מה שנקרא העצמה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה