מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ללכת לטיפולזיוה16/01/2008
שלום, אני צריכה ללכת לפסיכולוגית, אני יודעת ודוחה את זה בגלל הרבה בלבול, אני מפחדת לבחור במטפלת שלא תתאים לי. אני לא יודעת מה הטיפול הכי טוב למצבי ומתלבטת גם מול הרבה מטפלים אלטרנטיביים. אני פשוט לא יודעת מה יוציא אותי מהבעיה שאני נמצאת בה. הבעיה היא הקשר עם גברים. אני יודעת ממה היא נובעת, ואני עדיין רואה שלבדי אני לא מתגברת על העניין כבר שנים. שנים שאני חסרת תקשורת עם בני זוג ומנותקת רגשית. האם יש לכם עצה כיצד לבחור תחום טיפול ומטפלת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המלצות והתנסות
סיגל לוי16/01/2008הי זיוה
אין "טיפול נכון"
יש התאמה בין בעיה לסוג הטיפול, ובעיקר בין מטופל למטפל או לשיטת טיפול
תקשיבי להמלצות (תקבלי אם תשאלי)
ובעיקר, לכי לפגישת היכרות בה תכירי את האדם המטפל, את סגנונו ותרגישי אם את "מתחברת"
אין לך מה לחשוש מכך
טיפול אמור לתמוך ולא להכביד, למרות שללא ספק זה לא פשוט וקל לעבוד על הקשיים
בהצלחה
סיגל לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזל טוב !!!...
רונן דוד20/01/2008
זה לא חייב להיות אסון גדול אם מסכימים להיפרד,
כמו בזוגיות רגילה בין חברים,
לא תמיד זה מצליח...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתביישתלירון14/01/2008
אני בת 32 הכרתי בחור מקסים שיש ביננו כימיה זאת אחרי הרבה בחורים שהכרתי ולא מצאו חן בעיני אך מה שהורס לי זה שאני מתביישת בפגם שיש לו והוא גימגום. זה מפריע לי שהוא מגמגם אבל בעיקר אני מתביישת ליד אנשים שקשורים אלי למרות שעדיין לא הפגשתי אותו איתם. אני שונאת את זה שאני כה חסרת ביטחון ואכפת לי מה יגידו בנושא זה. האם לדעתך זה תמיד יפריע לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יכולת לקבל
סיגל לוי15/01/2008הי ליאת
את מדברת על היכולת לקבל
וגם על "כימיה"
עובדה שלא הייתה לך כימיה עם הבחורים הקודמים
את מרגישה שהוא מוצא חן בעיניך למרות הגימגום
למה את חושבת שחבריך לא יכבדו את הבחירה שלך
לא ימצאו בו את מה שאת מצאת בו
האם היית רוצה שגם הוא יתבייש בחולשות שלך?
אנחנו רגילים לנסות לפעול לפי מה שמקובל בחברה
אבל זה גם עלול להגביל אותנו מאד...
סיגל לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סימנים מקדימיםירמי14/01/2008
שלום, אני חווה בתקופה האחרונה משבר עם עצמי, מעין תהליך של חשבון נפש מאד גדול והרבה כעס ועצב, אני מפחד לאבד פרופורציות ולחטוף דיכאון רציני או פסיכוזה, אני מרגיש שאני עומד להשתגע כי המוח שלי לא מפסיק לעבוד, בייחוד בלילה לפני השינה. אני לא ישן טוב, אני מוטרד מאד ומרגיש שמשהו רע עומד לקרות לי. מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשבון נפש
סיגל לוי14/01/2008שלום ירמי
אם זה תהליך של חשבון נפש, אל תחשוש ממנו - מכל משבר אפשר לצמוח, לראות מה רוצים לשנות ואיך. צריך סבלנות וכוחות לתהליך
במקביל נסה לקבל תמיכה מכל מה שעושה לך טוב: חברים, משפחה, עיסוקים שמרתקים אותך וכו'
אם אתה מרגיש שזה לא עוזר, אפשר לשקול גם פניה לעזרה מקצועית
מקוה שזה יוביל אותך למקום טוב יותר
סיגל לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אהבה עצמיתלירון12/01/2008
מהן הסיבות לכך שאדם איננו אוהב את עצמו? האם אדם שאוהב את אישיותו יכול להיות מוטרד כל הזמן מהחיצוניות שלו? כלומר אילו שכל הזמן עסוקים בלשפר את החיצוניות שלהם ובדרכים יותר קיצוניות: ניתוחים פלסטיים הם אוהבים את עצמם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קבלה עצמית...
רונן דוד12/01/2008
אני לא רוצה להחליף אף פסיכולוג ולספר לך על תורות כאלה או אחרות,
אבל אני חושב שקודם כל אדם צריך להשלים עם מי שהוא,
לקבל את מה שהוא רואה במראה באהבה, זה לא אומר שאסור לשנות דברים,
אבל לצאת לדרך כזו עם שלמות עצמית ונפשית ולא מתוך לחץ של הסביבה ו/או המשפחה, אלא מתוך קבלה והשלמה עצמית...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פחד משומןלירון10/01/2008
אני בת 35 רווקה. במקום שתענין אותי העובדה שאני רווקה ואין לי ילדים כל מה שמעניין אותי היא שיש לי עודף שומן וזה מפחיד להיכנס להריון בגלל ההשמנה, אני אוטוטו עושה שאיבת שומן ואני סביב זה כל היום. למה אני לא מוטרדת שאני רווקה ומחפשת להתחתן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה שמטריד אותי...
רונן דוד11/01/2008
לא תמיד מה שנהוג או מקובל בציבור צריך להטריד אותך,
את לא חייבת לחיות עם הזרם, כמו כולם, לכל אדם יש דברים אחרים שמטרידים אותו וכרגע זה בסדר גמור שלא מטריד אותך שאת רווקה.
ממליץ לך לעסוק בספורט במקביל לדיאטות, הספורט מרומם את מצב הרוח וגם שורף שומנים, כל דבר בעיתו כשתרגישי מוכנה תחשבי גם על זוגיות, או שלא, שזה לא יטריד אותך, תחיי את חייך ולא את חייהם של אחרים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמיכה נפשיתרררר09/01/2008
רוב האנשים שהם במסגרת -ובעיקר שאינם במסגרת משפחה חברה עבודה -נפגעו כך או אחרת מבחינה נפשית. לדעתי אף אחד לא יכול לפתור בעיות של אחר אלא האדם לעצמו.לא לקחת אחריות לא להחליט החלטות -איזה תוצאה נוצרת? התנתקות מהמציאות ? אם לא נלמד מהנסיון? אם לא נתמודד לבד? כיצד נשקם את יכולתנו לשרוד ולתקן את הבלתי נעים ונכון לנו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מילים כדורבנות !!!...
רונן דוד11/01/2008
מי שלוקח אחריות על חייו, שיקומו ויציאתו ממשברים מובטחים לו.
אני מאמין ש- 90% מההחלמה זה הרצון שלנו, יתרת 10% הם המטפלים, המשפחה, התמיכה ועוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מצטרף לדברים שכתבת
מרן14/01/2008אני חושב שאנו צריכים להיות חזקים ולקחת את האחריות על מעשינו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד אחת
אחת שהיתה שם21/01/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההודעה שלי
aspid21/01/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה
רוני21/01/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוסר אושרנעה09/01/2008
שלום!
לפני כעשור בערך נהרג אחי בתאונה ומאז אני מרגישה כאילו חיי נעצרו...אהבתי אותו מאוד והיה לי קשה לראותאת הוריי בצער.כיום אני בת 26 ועדיין גרה איתם ולומדת לתואר ראשון. כשזה קרה, המשכתי ללמוד הייתי תלמידה טובה,הייתי בצבא,היה לי חבר ראשון בתקופת הצבא וקצת לאחריה שמאוד אהבתי וזה נגמר בגללי(היינו שנתיים יחד).ומאז אני מתקשה להמשיך הלאה,לא מסוגלת לתת למישהו לאהוב אותי..לא היה לי חבר רציני מאז ואני פשוט מרגישה אטומה.כלפי חוץ אני אדם שמח ומתפקד אך מבפנים כואבת ועצובה ולא ברור למה כי יש לי חברים,עבודה סבירה ובריאות.למה אני מתקשה להמשיך עם חיי האהבה שלי?אני כאילו מפחדת לחיות..בנוסף כולם מתחתנים סביבי בעוד שאני לא מצליחה בכלל להיות בקשר חברי.מה עליי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ורד יקרה...
רונן דוד11/01/2008
זה שאני אגיד לך שהחיים נמשכים, לא יעזור הרבה.
לדעתי כדאי לך לפנות לטיפול, תתייחסי אל זה כמו Coaching, אימון אישי שיכול מאד להעלות את רמת חייך ולהחזיר אותך לשיגרה ברוכה.
יש לך הרבה מה לפתור, אני ממליץ לך על טיפול...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאלי08/01/2008
יש לי חרדות חברתיות קשות. קראתי כמה ספרים בנושא טיפול קוגניטיבי התנהגותי, הייתי אצל פסיכולוג כמה פגישות. הדברים האלו עזרו מעט, אבל עדיין קשה לי מאוד בחברה.
התחלתי החודש לקחת כדורים שהם נגזרת של פרוזק. אני כל היום בקונפליקטים עם עצמי האם לקחת אותם או להפסיק. האם במצבי כדי לי להמשיך?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
מערכת BeOK08/01/2008לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=177 id=link]פסיכיאטריה[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אמי התחרפנה???שואלת03/01/2008
אמי טוענת שכל השנים לא קיבלה תשומת לב מירבית ואבי תמיד גונב את ההצגה באירועים חברתיים. לאחרונה החליטה לעשות מעשה נועז, התחילה לצייר והקימה תערוכה שמצליחה... . אני מצד אחד גאה בה, מצד שני היא אמרה לי שהיא תעשה את הכל בשביל לזכות באערכה ובתשומת לב מירבית, מה היא ילדה קטנה? היא עובדת מאד קשה מהשכם בבוקר עד השעות הקטנות של הלילה, ממעטת באכילה ובשינה, היא נמצאת בהיי, היא מאושרת, אך זה יכול להשפיע לה על הבריאות, האם בגילה זה לא התחרפנות להשקיע מאמץ נפשי ופיזי על מנת לקבל תצומי???? .תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משמעות בחיים
סיגל לוי03/01/2008בת יקרה
זה נראה לי הרבה יותר מתשומת לב
הרבה שנים חשה שלא עשתה משהו למען עצמה (כנראה שעשתה למען הבית, הילדים, הבעל...)
סוף סוף היא מתפנה ליצור, מצליחה בכך ומאושרת מכך
נשמע לי נפלא
אף פעם לא מאוחר מדי לעשות משהו בעל משמעות לעצמך ולסביבה...
כדאי ללמוד ממנה, ובטח לפרגן להישגיה
סיגל לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשומת לב...
רונן דוד04/01/2008
למרות שהיא אימך, גם לה מגיע לקבל את מה שחבר לה,
ואם חסרה לה תשומת לב אז זכותה להביע זאת ולקבל את מה שמגיע לה.
זה שהיא אימך והיא מבוגרת לא אומר שהיא חסרת רגשות.
אם היא מצליחה בעניין, פרגני לה ותשמחי בשמחתה, בכל שלב בחיים אפשר לעשות שינויים בקריירה זה בסדר וזה מותר ולא צריך להשליך הכל על הפרעה כזו או אחרת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיית אלכוהול והתנהגותעודד כהן02/01/2008
רציתי להתייעץ עם מנהלי הפורום ואף המבקרים בו.
אני יוצא עם אישה כבר כמעט שנה וחצי,אני גרוש בן 45 עם שני ילדים,אחד בן 17 והשני בן 11,החברה שלי בת 44 גרושה עם ילד בן 12.
האמת כייף לי איתה,היא מעניינת.
אנחנו מאוד מחוברים האחד לשני.
הבעיה היא כזו:שחברתי מאוד אוהבת לשתות אלכוהול,היא לא אלכוהוליסט חלילה,אבל אוהבת לשתות,3-4 פעמים בשבוע אנחנו שותים,אני שותה כוסית אחת וזהו זה מספיק לי,אני לא רוצה ולא צריך יותר מזה,היא לעומת זאת שותה אז שותה.
היא גם משתכרת,וכשהיא משתכרת היא מתחילה לדבר לא יפה(מאוד לא יפה)ומדברת גם בקולי קולות,מתנדנדת כזה מצד לצד,יש לה התפרצויות בכי גם,בקיצור תופעות של שיכורים לא סימפטיות.
מהתחלה זה היה כך.
מכיוון שאתה לא פוגש בחורה ומיד חושב על עתיד משותף אלה יותר מתעניין ורוצה להנות כך זה היה.
ומה לעשות שהזמן חולף ואתה מתאהב בה כי גם יש לה צדדים מצויינים,היא מעניקה ואוהבת ומפרגנת.
החשש הגדול שלי היה להכיר בינה לבין ילדי,יש לי פחד מהשתיה שלה ומהתופעות של השתיה,ובהתחלה פשוט לא הבאתי את זה בחשבון,אמרתי נראה מה יתגלגל.
בנתיים לפני חצי שנה היכרתי את בנה,זה היה אקראי לגמרי אך מכיוון שקרה אז נחשפנו האחד לשני,ילד מקסים(אגב הוא שונה שאימא שלו שותה ושתויה-ואני מבין אותו)
לאחרונה היא מאוד ממורמרת עלי שאני לא מכיר בינה לבין ילדי,מצד אחד היא צודקת,אנחנו יחד שנה וחצי,ובעצם היא לא מכירה את סביבתי,מפחיד אותי העניין שהיא תשתה ותתחיל עם ההתנהגות הזו.
אמרתי לה את זה והבסרתי,היא נעלבה אך הבינה והבטיחה להשתנות,אבל זה לא הישתנה,שוב שוחחנו ואף היתה מריבה והיא שוב הבטיחה ושוב חזר על עצמו.
לאחרונה היא באמת קצת מנסה להמעיט אבל זה לא ממש מצליח לה,כשהיא שותה אז היא שותה.
מפחיד אותי לחשוב שהילדים יחשפו לזה(אפילו במקרה),אני אפילו מרגיש איזו בושה עם זה.
גם עם החברים שלי זה ככה,אני לא נפגש איתה עם חברי,כי הם גם שותים לא מעט(אבל לא משתכרים-רק בשביל הכייף)אבל אני יודע מה קורה איתה כשהיא מתחילה היא לא מפסיקה.
בחברת חבריה זה נהוג לשתות,כולם משתכרים והכל שמח,אצלנו זה לא ככה,וזה לא נוח לי לחשוב ככה.
מכיוון שהיא הבטיחה המון פעמים שתפסיק עם זה והיא לא מפסיקה(אני הפסקתי לשתות איתה בתקווה שזה יפסיק גם אצלה).
מה עלי לעשות,האם עלי להמשיך עם הגישה שלא להפגיש בינה לבין ילדי?או האם עלי להתפשר בעניין ולראות לאן זה מוביל(לפי גישתה)?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שתייה וחוסר שליטה
סיגל לוי02/01/2008שלום עודד
אכן יש הבדל בין בילוי מבוגרים לכייף לבין בת זוג לחיים שנכנסת גם לחיי ילדך
חברתך לא נשמעת כפיית במיוחד כשהיא שותה
היא רוצה שהדבר יהיה בשליטתה אך בפועל נראה שהיא לא מצליחה לשלוט במידה
אתה יכול להסביר לה שאינך רוצה שילדך יחשפו לכך, ותן לה דוגמה מה קורה בינה לבין בנה כשהיא שותה
אם היא מעוניינת להכנס לחיי ילדך, היא צריכה להוכיח שהיא מוכנה להתאמץ לשם כך
נראה לי שטוב אתה עושה שאתה מביא למודעות שלה שאתה מצפה לשינוי אם היא רוצה להכנס לחייך ולחיי משפחתך
בהצלחה
סיגל לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיית שתייה...
רונן דוד04/01/2008
שוב עולה כאן כל פעם,
האם אתם אוהבים באמת אחד את השנייה ?!,
כי אם כן, אפשר להתגבר על כל המכשולים.
בעיית שתייה היא בעיה אמיתית ומחייבת טיפול כלשהו,
אם זוגתך באמת ובתמים מתכוונת לטפל בעניין, אז יש סיכוי לעניין, אם לא אז לא יודע אם יש טעם לכך.
בקשר לילדים, אתם מספיק בוגרים להחליט ביחד מה עושים,
בכל אופן דבר עם זוגתך וביחד תגיעו לפתרון המתאים ביותר, אני בכל אופן ממליץ על טיפול זוגי ורק אם אתם באמת ובתמים אוהבים אחד את השנייה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביקורת עצמיתנעמה31/12/2007
שלום רב,
אני שוברת שיאים בלרדת על עצמי. אני עושה את זה מהבוקר עד הלילה.
מציבה לעצמי סטנדרטים גבוהים מתאכזבת מאוד כשלא מגיעה אליהם
לא רוצה לוותר לעצמי ולהוריד את הסטנדרטים (הם לא באמת גבוהים...
)
אני במירוץ "עם עצמי ולא מצליחה לצאת ממנו. וגם על זה כמובן מועברת ביקורת.
תחושת האני דפוקה מלווה אותי כמעט בכל דבר.
אני ממש משתגעת מעצמ י. מה עושים ומהיכן זה נובע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאהוב את עצמך
סיגל לוי01/01/2008הי נעמה
את מודעת לכך שאת נוטה לבקר את עצמך
זה אומר שיש לך יכולת להבחין בפרטים, לבקר תהליכים - רק אל תפני זאת לעצמך...
זו צורת הסתכלות ויש מה לעשות
נסי לחשוב מה את כן אוהבת בעצמך ולחזק תחומים אלה
נסי להיות יותר מקבלת עם ה"פאשלות" של עצמך ובמקום לכעוס על עצמך, ללמוד מהן
זה לא קל, אבל אפשרי
בהצלחה
סיגל לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלוהיםפיפי30/12/2007
הכל חרא. אין בעולם הזה שומדבר טוב או יפה
בזמן האחרון אני מרגישה שאני ממש הולכת ומשתגעת. בצורה שעד עכשיו בחיים לא הרגשתי ככה
כאילו אני באמת מתחרפנת ובסוף אני אהרוג את עצמי
אני באמת כבר לא יודעת מה לעשות יותר. עזרו לי
תודה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצור חושבים...
רונן דוד30/12/2007
תעצרי, תנשמי עד 10 ותעשי חושבים,
מה מביא אותך למחשבות הללו...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הבת שלי סובלת מדכאוןronit27/12/2007
הבת שלי בת 22 סובלת מדכאון היא היתה מטופלת בתרופות פרפאנן וטיפול פסיכולוגי אבל החליטה שהיא לא רוצה להמשיך יותר. בזמנו איבחנו אותה מניה דיפרסיה כי היו לה תגובות שהתאימו לכך אבל אני רוצה לציין שכל זה קרא כבר לפני חצי שנה כתוצאה מלקיחה של סמים. כרגע היא במצב שהיא נורא רוצה להתחיל הכל מחדש אבל מאד קשה לה היא חוזרת כל הזמן על אותו דבר שהיא רוצה למחוק את העבר כאילו לא היה חברים שמנסים ליצור קשר היא דוחה . הדימוי העצמי נמוך היא שמנה מאד מהתרופות . היא כל הזמן לבד אני אמא שלה אבל כבר איבדתי את הסבלנות אליה מה עושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עמודיי תווך בחיים...
רונן דוד30/12/2007
דמייני לעצמך שהחיים הם בניין,
את הבניין תומכים 4 עמודים לפחות,
חשוב לטפח את העמודים שיהיו יציבים וחזקים.
אם תגיע רעידת אדמה, הבניין - החיים, לא יתמוטטו.
העמודים שאני מזהה בחיינו הם:
1 - משפחה תומכת ומפרגנת
2 - זוגיות תומכת, מפרגנת וחיובית
3 - תעסוקה קבועה (יכולה להיות עבודה, התנדבות ו/או תחביבים), משהו שיגרום לנו לקום בשבילו בבוקר
4 - טיפול מתאים
כמובן שיש דברים נוספים שיכולים לעזור כמו חברים ועיסוק בספורט ועוד.
זה מבחינתי המתכון להחלמה מלאה !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמיכה נפשיתמיכל26/12/2007
שלום רב
שמי מיכאלה בת 29 נשואה + 2 מצבי עם בן זוגי הוא מאוד רע. אנחנו לא מתפקדים כזוג בכלל. הוא לא יודע מה הוא רוצה מעצמו וכתוצאה מכך אני נפגעת , זה מאוד קשה לחיות במצב כזה.בנוסף אני לא עובדת פוטרתי מעבודתי לאחר הלידה . פשוט הכל מטמוטט לי מתחת לרגלים ואינני יודעת כבר מה לעשות . אז אני פשוט לא עושה כלום. מהסיבה שנמאס לי לעשות ולקבל כלום בפרצוף. זו תקופה ששום דבר לא מסתדר אפילו עבודות אני לא מצליחה למצוא. שלחו אותי למבחנים מאחד העבדות אבל לא עברתי אותן כי הראש שלי ממש טאום אני לא מסוגלת לחשוב אפילו. אני בחורה אקדמאית עם ראש אבל מרגישה תקועה ללא יכולת להתקדם. אינני יודעת איך להמשיך מפה. אין לי כבר כוח לכלום, הילדים שלי שאותם אני מגדלת בעצמי, בעלי כמעט ולא בבית וכאשר הוא מגיע הוא אוכל והולך לישון, הם האור והחיים שלי. למענם אני עושה הכל. איני יודעת מה לעשות אשמח לקבל קצת עידוד. יש לציין כי ילדתי לפני 6 חודשים ולא אין לי דיכאון אחרי לידה או אולי אפילו לא מודעת לכך. הרגשתי מצויין עד שבעלי נכנס לסרטים שהוא רוצה לעזוב. מבחנתי שיעזוב היום אני רוצה לחיות בשקט, אם יהיו לי חיים שקטים אוכל אפילו למצוא עבודה בשקט, הראש שלי פשוט לא מתפקד,
אשמח לעידוד או לעיצה מה לעשות שהמצב יישתפר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סליחה שאני שואלת אותך אבל...
לילי27/12/2007מה פתאום פיטרו אותך לאחר הלידה? ניסית לברר את זכויותייך בהסתדרות או אצל עו"ד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי הפיטורין
מיכל27/12/2007החברה ירדה מנכסיה אז אין כ"כ מה לעשות. ועכשיו מאוד קשה לי למצוא עבודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהראי תשובתי לטליה...
רונן דוד30/12/2007
קחי את הזמן להתאושש,
יש לנו תקופות בחיים, פעם למעלה ופעם למטה,
אחריי ירידה תמיד תבוא עלייה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוזר לישי25/12/2007
אני כבן 40 גרוש+2,התגרשתי לפני שלוש שנים לאחר 14 שנים.לפני שנה היכרתי אישה בת 43,שגם היא היתה כבר גרושה שנה לערך.ניתן לומר שהיא התחילה איתי,היגעתי למשרדה בעניין מסויים(לא היכרתי אותה קודם) וכך היא דאגה לשמור על קשר(כך גם היא סיפרה לי מאוחר יותר שמאוד מצאתי חן בעייניה),והאמת היא שבאותה תקופה אפילו לא היה לי בראש מערכת יחסים.
וכך התחלנו להיפגש והפכנו לזוג.
היו לה לא מעט בעיות כאלה ואחרות לאחר בגירושין,גם עזרתי לה לא מעט ואני רואה בזה דבר טוב והגיוני,גם הבנתי באותה תקופה שיש לה קצת בעיות אישיות,אם לומר היא קצת סבלה מחוסר תשומת לב(מבעלה לשעבר שהיתה נשואה לו 16 שנה).
אני חושב שדי הירעפתי עליה חיבה וחום בתקופה הראשונה ובשלב מסויים ואני לא יודע לומר בדיוק למה,היא הרתיעה אותי קצת בהתנהגות שלה וקצת הלכתי אחורה,שוחחנו על זה והיא הסבירה לי שכתוצאה מכל השנים שלה כנשואה אז יש לה התפרצויות וחוסר ביטחון ואפילו אמרה שהיא קצת נודניקית לפעמים.
מה לעשות שאני לא לוחץ על הכפתור והופך חזרה להיות המחזר הלטיני,זה לוקח לי קצת זמן.
היא מאוד השתדלה וחיזרה ועבר קצת זמן וחזרתי לעצמי.
ומה קורה?שמתי לב שכשאני מרעיף עליה אהבה(מופגנת) ודאגה ואכפתיות וכו' היא לוקחת את זה כמובן מאיליו ובאיזשהו מקום אפילו "תופסת תחת"(ביטוי מצחיק אבל אין לי אחר),וכשאני מוריד(בכוונה)את הרגל מהגז של האכפתיות והחיזורים והדאגה כלפיה היא נכנסת אפילו לפניקה וחוזרת למוטב.בשלב מסויים אפילו ניסיתי את זה במכוון כי היה נראה לא טבעי,אבל זה בדיוק ככה.
דיברתי איתה והיא אומרת שזה לא נכון בכלל,ושוב עשיתי ושוב זה ככה.
אני לא אדם עם ניסיון עשיר במערכות יחסים עם נשים,לפני נישואי היתה לי חברה מתקופת הצבא 3 שנים,לאחר מכן גרושתי שאיתה התחתנתי,מעולם לא היו לי מערכות יחסים במסגרת הנישואים שלי,לא בגידות ולא סטוצים ולא כלום(מה לעשות,אמת אולי כואבת ולא גברית במיוחד......)
זה קצת נראה לא טבעי שאדם שמקבל חום ואהבה והמון דאגה מתייחס לזה כמובן מאיליו ואפילו "תופס תחת" ומאידך כשאתה מתרחק הוא נלחץ.
אולי אני טועה מתוך חוסר הניסיון שלי,ואולי לא.
הייתי מבקש לשמוע את דעתכם,זה עשוי לעזור לי לראות תמונה טובה יותר.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יחסים של מובן מאליו...
רונן דוד25/12/2007שלום רב לך,
אני לא מלמד אותך דברים חדשים אבל אני רק מזכיר לך,
יש אנשים שמחפשים תשומת לב ואם הם לא מקבלים אותה אז הם בודקים מה קרה,
יש אנשים שחיים טוב בלי תשומת הלב.
אתה צריך להבין שחברתך היא טיפוס מסויים,
חשוב שתדברו ביניכם ותלבנו את העניינים,
הכי חשוב, תבדוק עם עצמך ואיתה, אם אתה אוהב אותה והיא אותך ?!,
אם התשובה חיובית אז אפשר להתגבר על הכל בחיים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)