מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לחצים ופחדיםליאל16/07/2007
אני חילת כרגע ויש לי אישור עבודה ,השבוע התקבלתי למקום עבודה חדש שמאוד מוצא חן בעיני ממש מכל הבחינות אך מה שמפחיד אותי שזה נראה יותר מדי טוב ואני מפחדת שהכל פשוט יתנפץ לי בפרצוץ ,אני למודת נסיון לכן אני מדברת ככה כל חיי אני חייה ברכזבות ,הפתעות וכדו",בדיוק כך קרה לי עם התפקיד בצבא ,עשיתי קורס סיימתי בהצטיינות הראו לי את היחדה שלי וממש התלהבתי אך לצערי כמו שאני מכירה ההפך ממה שחשבתי היה הנכון ,לא הסתדרתי עם המפקד ,עם החברה העבודה וכו", זה מה שאני מפחדת שיקרה לי עכשיו אני ממש מודאגת אני מפחדת לאבד את העבודה הזו אני ממש רוצה אותה ,הרגשתי את הצורך לשתף משהו ,לדבר על התחושה המתמדת שלי שאין מושלם וכל מה שנראה מושלם בסוף מתגלה כההיפך ,איך אני מתנתקת מההרגשה הזאת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליאל יקרה...
רונן דוד17/07/2007
הדרך הטובה ביותר לטעמי להתנתק ממחשבות כאלה,
היא פשוט להעיז, אמר כבר בני גאון בספרו "רק המעז מנצח",
זה מה שאת צריכה לעשות, להעיז יותר,
ועם התעוזות יגיעו ההצלחות ואיתם הביטחון העצמי,
לכולנו יש מפלות, צריך לזכור שזה לא מאפיין אותנו,
ואנחנו יכולים להצליח בהרבה דברים.
בהצלחה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבקשה דחוף !!יוסי16/07/2007
אני לא מסוגל לסבול יותר את המשפחה שלי , אני מרגיש שאני מאבד שפיות כל דקה שאני בקרבם , הם פשוט אוהבים לריב אני לא יודע מה לעשות יותר איתם דייייי אני בטוח שאידתי כבר הרבה מאד בריאות אבל מיום ליום הגבולות שלי מתקרבים לקיצם ואיני יודע מה עליי לעשות...
זהו בכמה מילים הסיפור שלי :
אני בן 20 ומשפחתי הקרובה הם 2 אחי (אח ואחות) והוריי וסבי וסבתי !!
אני יודע דברים שבן אדם רגיל לא שם לב אליהם וגם עם כן הוא לא תמיד יגיד אלא יעשה הצגה , אבל פה היא בדיוק בעייתי !! אני בן אדם אמיתי ולא יכול לשקר ולעשות הצגות ולשתוק כאשר אני רואה משהו שמפריע לי !!
עכשיו אני זהו שורש בעייתי שאני רואה הרבה..כלומר המון דברים שמפריעים לי מאד !! אני חש זאת אומר יודע בוודאות מוחלטת שמדברים עליי מאחורי הגב ויש לי זאת אומרת נותנים לי את התחושה שאני משליט טרור , ומה שמצחיק זה שאני מלא בחיי חברה ואנשים שמצפים אותי מבוקר עד בוקר עד שזה תאמת נמאס כבר , ולכל השאר במשפחה אין אף אחד מסביבם !! הבעיה החמורה ביותר היא שאני מוכן להשבע זאת אומרת אני נשבע !! שאני הבן אדם שרוצה הכי טוב שיהיה בבית וכל השאר פשוט מחפשים ריבים מלכלכים אחד על השני ומחפשים רק את הרע את מה לא בסדר ומשקרים אחד לשני ואת כל הדברים האלה אני רואה מידי יום וסובל מידי יום , אבל אני היחיד שפותח תפה ומדבר , אז הם גורמים לי להרגיש כאילו אני איזה נאצי שהורס תמשפחה מה לעשות מהה????? אני עובד עצות כבר אני לא מסוגל לשאת זאת יותר בבקשה עזרו לי !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יוסי יקר...
רונן דוד17/07/2007
הכי טוב לטעמי זה להוריד למינימום את החיכוך עם המשפחה,
ואיך עושים זאת ?, אתה אומר שאתה בן 20,
לא הבנתי אם אתה משרת בצבא או לא,
בכל מקרה, ממליץ לך בחום לצאת לגור בכוחות עצמך,
ולהתרחק מהמשפחה לתקופה,
זאת אומרת לבוא לבקר אולי כל כמה ימים או בסופי שבוע,
כשגרים ביחד לפעמים דוחפים את האף לעניינים לא שלהם,
אם תתרחק מעט גם גאוגרפית (רחוב אחר או לפחות בית אחר),
ירדו ממך והיחסים יחזרו לאט לאט להיות תקינים יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז זהו ש...
יוסי17/07/2007אני כן משרת ואין לי את היכולת הכלכלית והזמן לבצע כזה שינוי כרגע , ומהדרך שנתת לי את תגובתך אני כאילו מבין שזהו מצב לא כל כך מוזר ואפילו קורה במקומות אחרים ...יכול להיות כזה דבר ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהחלט...
רונן דוד17/07/2007מה שאתה מתאר מאפיין הרבה משפחות.
אז אולי תצא פחות לחופשות הביתה,
או שתשרת רחוק מהבית ואז שוב תצא פחות,
ככה יטפלו אלייך פחות במשפחה.
או שתיזום שיחה עם המשפחה ותבהיר להם שאם ירדו לך לנשמה,
תאלץ לבוא הבייתה פחות...
חוץ מזה תתאפק עוד שנה עד לשחרור ואז תפרוש כנפיים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך ובכל זאת...
יוסי17/07/2007אני לא רוצה לעזוב את מקום המצאי בצבא כי טוב לי עם האנשים ואני מקבל טיפה נחת כאשר אני נמצא בקרבתם , ובכלל אני לא בטוח שזה קורה בהרבה משפחות כי אני אומר לך אני לא מפסיק לקבל טלפונים מחברים בחורות אנשים שרק רוצים בחברתי ואני נשבע שאני לא בא להשתחצן פה אבל אצלם אפילו המשפחה לא רוצה קשר הם פשוט אנשים כאלה , הקשר היחיד הבריא שלי בבית הוא עם אחי וגם קצת עם אחותי אבל היא עוד יחסית קטנה מה אני עושה לביינתיים אין לך איזשהי עצה בשבילי משהו אני מוכן להקשיב לכל אחד לכל עצה העיקר שיפסיקו העצבים האלה הריבים האלה איני מסוגל לשאת את זה עוד על ראשי !!! התחלתי בזמן הצבא לעשן כמו קיטור אני מרגיש שאני מאבד את זה מרגע לרגע !!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיוסי...
רונן דוד18/07/2007
אז אולי תאסוף את כולם לשיחה ותסביר להם מה עובר עלייך ?,
אני יכול להגיד לך מנסיון שזה יכול מאד לעזור...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיוסי יקר
תמר18/07/2007יוסי היקר.....
אני ממש מזדהה איתך.
אני נשואה כ-7 שנים.
משפחת בעלי היא בדיוק מה שאתה מתאר...
איך באמת אפשר להתמודד?
אני מרגישה הזדהות
רינת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה המצב בדיוק אצלך ?
יוסי20/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרינת שלום..
יוסי20/07/2007ברצוני לדעת מה בדיוק קורה אצלך במשפחה , כי שמעתי לא מיזמן שכאשר 2 אנשים או יותר משוחחים על אותה הבעיה זה יכול לעזור המון..! ותאמת אני עובד עצות כל מילה עזרה או עצה יכולים לסייע לי משמעותית , ואם המצב שלך אפילו בקצת דומה לשלי אז אני בטוח שגם לך..!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליוסי
תמר21/07/2007שלום יוסי..
יש לי אחות ציערה שמחפשת שותף לדירה .
מאיזה אזור אתה בארץ?
היא בחורה משגעת ..
וסתם שאלה צדדית. יש לך חברה?
רינת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרינת
יוסי21/07/2007לא אין..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכה עצהל16/07/2007
אני בת 30, ואני ובן זוגי זה שלוש שנים החלטנו להיפרד לפני שלושה חודשים.
פרידה כואבת קשה ומסובכת, פרידה לא ברורה.
לא כי לא הסתדרנו, אלא כי הוא נמצא במקום מבולבל, ולא יכל לתת לי כרגע את מה שהייתי תריכה לקבל - ביטחון.
אבל אני לא יכולה בלעדיו.
אני בוכה כבר שלושה חודשים, קמה בבוקר עם כאב בכל הגוף, לא יודעת איך להמשיך הלאה.
לא מצליחה לתפקד, לא מצליחה להיות עם חברים, לא מצליחה לחייך. רק כאב כאב כאב, שורף, חותך, כאילו כל הגוף שלי עשוי רק מכאב.
ובתוכי אני מרגישה שזה זה. שאין אף אחד אחר שיצליח למלא את החלל. שזה הוא.
ואני מוכנה לעשות הכל בשביל שזה יצליח, בשביל שנחזור.
וגם הוא עובר תקופה קשה מאוד. מאוד מאוד. והוא אומר שהוא לא יכול לעבור אותה איתי, שהוא צריך לעבור אותה לבד.
ואני מרגישה שאני רק הורסת כל פעם, בכל טלפון, בכל דמעה, אבל אני לא מצליחה לעצור את עצמי.
ואני כואבת את בכאב שלו יחד עם שלי. כל פעם שאני שומעת אותו עצוב, עם חתיכה בלב שלי נשברת.
ואך תגידו לי שיבוא אחר, ואל תגידו לי שהזמן יעשה את שלו או כל מיני כאלה.
אני מרגישה אבודה כל כך.
ובתוכי אני יודעת שזה זה. שהוא האהבה שלי. אף פעם לא הרגשתי ככה. מעולם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדעתי...
חינית16/07/2007את צריכה להציע לו אם את עדיין איתו בקשר שתלכו ליעוץ פסיכולוגי בנפרד.....הוא-כדי להתמודד עם הקשיים שלו את עם שלך כי זה נשמע לי נורא ואיום כל התיאורים של הסבל בגלל הפרידה .....עם החיים צריך להתמודד ולא להזניח.....אם לא יודעים להתמודד לבד זה לא בושה לקחת יעוץ פסיכולוגי אני בטוחה שזה יועיל לשניכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל יקרה...
רונן דוד17/07/2007
זו התחושה שמלווה מי שעוזב קשר מסויים בדרך כלל, בתקופה הראשונה.
אני לא מבין, אם אתם כל כך אוהבים ורוצים אחד את השני,
למה שלא תיגשו ביחד לטיפול ותחזרו להיות ביחד ?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעבר לעבודה כשכירה אחרי עצמאותהראלה גיל13/07/2007
אחרי 20 שנות עבודה כעצמאית, עם נסיון רב, והרבה ידע, החלטתי להפוך לשכירה.
התקבלתי במקום בו כל העובדות, למעט אחת צעירות ממני. אנו נדרשות למלא כל יום טבלת הספקים. הצעירות מהירות ממני בעבודה מול המחשב וגם מכירות את הלקוחות, לעומתן עבודתי
על המחשב איטית יותר, אני לומדת את הלקוחות. הלחץ עלי מצד ההנהלה להספקים רב, וגורם לי
לתחושת חוסר בטחון, למרות שידע שלי בתחום עולה על כל העובדות ביחד. גם ההתייחסות מצד
העובדות אינו ידידותי ביותר. הבחורה שאני מחליפה הייתה מאוד רוצה שאכשל. אני יוצאת כל יום בשעה מאוחרת מהעבודה וממש גמורה.
אשמח להתייחסות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הראלה יקרה...
רונן דוד14/07/2007ברור שיקבלו אותך באופן שכזה,
כי את הריי מאיימת עליהם עם כל הידע והנסיון שלך !.
תנסי לעמוד בהספק משלך אני בטוח שעם הזמן, הבוסים שלך ילמדו להכיר אותך ויבינו ששווה להם לשמור עלייך מאחר ואת נכס למקום העבודה, שלא כמו העובדות האחרות, הצעירות וחסרות הנסיון...
בהצלחה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחשבות על התאבדותאינקוגניטה11/07/2007
יש לי מחשבות אובדניות כבר כמה שנים, לא זוכרת בדיוק מתי זה התחיל. אני לא באמת רוצה להתאבד אבל המחשבות מופיעות בלי שליטה, כאילו מישהו אחר חושב אותן. הייתי כבר בטיפול אצל פסיכולוג וזה לא עזר אז הפסקתי. ניסיתי לדבר על זה עם כמה חברים קרובים אבל הם נרתעו ממני. אני מרגישה שאין לי למי לפנות ופוחדת שיום אחד אני אלך בעקבות המחשבות האלה, חוץ מזה שזה מאוד לא נעים לחשוב אותן כל הזמן. אולי כאן אמצא עצה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אינקוגניטה יקרה...
רונן דוד14/07/2007לפי דעתי את חייבת לחפש ולמצוא את הגורם למחשבות הללו.
אפשר לעשות זאת באמצעות דמיון מודרך, ו/או לחילופין בטיפול פסיכולוגי.
יכול להיות שלא הייתה לך כימיה עם המטפלת שלך, אל תתיאשי, זה קורה המון, תמשיכי לחפש מישהי שתהייה לך כימיה איתה ואז תוכלי אט אט למצוא את הגורם למחשבות ולטפל בעצמך...
חשוב לי להדגיש שהייעוץ כאן לא מחליף איש מקצוע מחוץ לאינטרנט והדברים נאמרים כאן בערבון מוגבל...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- געגועים לאנרכיהסהרה07/07/2007
כתבתי כאן לפני הרבה זמן. לא הרבה השתנה האמת. עדיין לבד.
אני כל פעם מתכננת אולי איך מחר אני כן למשל אצא עם חברה, או כן ארשם לאיזה חוג או לא אשב
כ-ל היום על world of warcraft אבל בסוף לא עושה עם זה כלום. מלבד עוד כמה דמויות חדשות במשחק... אולי אני מכורה למשחקים, או שאולי זה פשוט הרבה יותר להפגש עם כמה מפלצות מול מסך המחשב מאשר להפגש עם אחת במראה..
הכי מוזר זה שאני מתחילה להתגעגע ל"מחלה". האמת אם כבר להיות חולה נפש אז מאניה דיפרסיה לוקחת בגדול. הזריקות אנרגיה שלוקחות אותך למקומות שאנשים נורמאלים יכולים רק לחלום עליהם (בלי לבלוע בולים/מדבקות ופתריות למיניהן) כל כך הרבה זמן קנאתי באנשים על השגרה המשמימה שהם חיים בה, אבל היום אחרי כמה וכמה שנים של חיים באותה שגרה בדיוק אני מנסה להבין למה לכל הרוחות עשיתי את זה לעצמי.
וכן אני יודעת את התשובה, אהובים שעזבו, חברים שנפגעו, תואר שני שהופסק, עבודות שלא החזיקו מעמד... כדורים כדורים ועוד כדורים, צלקות שמסרבות להעלם מהידים מהרגליים ועוד כמה צלקות גדולות יותר שאי אפשר לראות אבל אני מרגישה ויודעת שהם שם. אלה שכנראה מסבירות את האובססיה למשחקי מחשב והפחד הנורא מכל סוג של קרבה.
והינה עדיין מתגעגעת, למרות הכל, לימים שבהם עץ לא היה רק עץ אלה עשרות גוונים שונים של ירוק. יכולתי לשבת בחוץ שעות ולהתפעם מאבן..החדות הזאת נעלמה.
זה לא הכל רע. כמה אנשים יכולים להעיד על עצמם שכתבו עבודת סמינריון ב 24 שעות ? ועבודה טובה אגב... 94 עם אני זוכרת נכון. מעניין מה היה אומר הפרוספסור הנחמד אם הוא היה יודע LOL
אני פתאום מוצאת דברים טובים גם בדיכאון, כן סבלתי... אבל עם הסבל באה גם היצירתיות. יש לי אוסף שלם של ציורים שהיום אני יכולה רק להסתכל עליהם ולא להבין איך הצלחתי ליצור אותם.
היום אני מסתכלת על דף חלק ולא מסוגלת לקשקש משהו יותר מסובך מאנשי מקלות.
היום כל מה שאני מסוגלת לעשות זה ללכת לעבודה ולחזור הבייתה. להכחיד עוד מפלצת ממוחשבת ולהתגעגע לאנרכיה (רק קצת...)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סהרה יקרה...
רונן דוד09/07/2007
אני חושב שאחד הדברים החשובים להחלמה זו היכולת לצוף מעל הח**...
זאת אומרת להיות מסוגל להתנתק ולזכור שימים טובים יותר יגיעו. ועד אז, למצוא את הדברים שעושים לנו טוב באותו רגע, בלי יותר מידיי מחשבות, למצוא דברים חיוביים שיעשו לנו הרגשה מקומית טובה, כך גם מצב הרוח ישתפר ותוכלי לצאת מהדיכי שאת נמצאת בו...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה תעזרו לי מהר ככל האפשר...מיכל07/07/2007
אני יצאתי עם איזה אחד שהיו עליו הרבה שמועות שהוא לא גבר של בחורה אחת ושהוא יצא איתי ועם עוד משהי בו זמנית הלכתי וביררתי איתו למרות שבאותו הזמן הינו פרודים הוא אמר שזה לא נכון והוא היה מוכן להגיד את זה גם מול הבחורה שאמרה לי שהיא יצאה איתו בסוף לא יצא לנו לעשות שיחה של 3 אבל היה קטע מהדברים של אותה הבחורה שגרמו לי להבין שהיא זו שמשקרת..
אחרי חודש של פרידה חזרנו ואז אחרי 4 ימים הוא התחיל להיתרחק ממני שאלתי למה הוא ככה....והוא אמר לי שהוא בא לאקס שלי הם דיברו והאקס הזה אמר לו שהיה בינינו קטע בחודש הזה שאני וחבר שלי הינו פרודים ובגלל שהאקס אמר שאנחנו רק היתחרמנו ולא היה זיון אז הוא מאמין לו....והוא רוצה שנדבר שלושתינו ואם האקס אומר שזה קרה אז אנחנו נפרדים ואם לא אז ממשיכים בקשר..
אחרי כמה ימים דיברנו שלושתינו והאקס אמר מולי שזה באמת קרה קיצר בסופו של דבר החבר שלי האמין לו וזו כבר הפעם השניה שאנחנו עומדים 3 והוא מוציא אותי שקרנית.....ועכשיו אני לא יודעת איך להוכיח לחבר שלי שביני לבין האקס לא קרה כלום למרות שאני לא מתכוונת להמשיך איתו בקשר..
כי שמעתי שבחודש הזה שהינו פרודים הוא יצא עם בחורה והוא עוד בא אלי בטענות....ועכשיו אני רוצה ללכת ולדבר איתו אבל אני לא ממש בטוחה מה להגיד לו..
וזו בעיה שאני לא ממש יודעת מה לעשות...בבקשה תעזרו לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טל יקרה...
רונן דוד09/07/2007
הכי שנוא עליי זה טיפוסים קנאים בלי אמונה.
אם הבחור לא מאמין לך, בעיה שלו ולא שלך.
ממליץ לך למצוא בחור שכן מאמין לך וסומך עלייך.
תמיד תרחף מעלינו עננת האקס,
בין בני זוג חייב להיות אמון וזה דבר בסיסי שלא ניתן להבליג עליו...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוסר תגובהאלמוג06/07/2007
ב-25.6 כתבתי לרונן דוד בקשר לתגובתו לפנייה שלי. התשובה לא נראתה לי.
אבקש מהילה הראל לענות לי , יש פנייה בשמי ותשובה של דוד הראל והתגובה שלי.
ברצוני לדעת מה דעתך. זקוקה לעצתך.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלמוג יקרה...
רונן דוד09/07/2007
לצערי, הילה כנראה לא תנהל יותר את הפורום,
אני מאד אשמח אם מישהו שקורא את הודעתך יוכל לייעץ לך דברים אחרים ו/או שונים מכפי שאני כתבתי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפשת פסיכולוגתמרי06/07/2007
שלום לכולם
אני תושבת ניו יורק, מחפשת פסיכולוג דובר עברית בניו יורק,
אם למשהו בפורום ידוע או מכיר פסיכולוג מניו יורק אודה לו
ותודה לפורום המקסים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמי יקרה...
רונן דוד09/07/2007אולי כדאי לך לברר על תחנת בריאות נפש באזור מגורייך בניו יורק ?!, שם בטח יוכלו להפנות אותך לגורם המתאים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חרדה חברתיתאני06/07/2007
שלום, אני ינסה לכתוב מה שעובר עלי. השנתיים האחרונות , נפגעתי םעמים מ2 חברות טובות. אם הזמן התגברתי והמשכתי בחיי. בימים אלו שוב נפגעתי מחברה אחרת , שהתחברנו בשנתיים האחרונות. ככה ששוב אני בהתמודדות הלא נעימה הזאת.
דברתי עם חברה אחרת וניסנו בילד להבין מה קרה ולמה זה קורה? למרות שאני בטוחה וגם החברה שלי אמרה שלא רק אני אשמה.
בכל אופן מאוד עצוב לי ואני די בודדה, יש לי מעט מאוד חברות והן לא גרו בעיר שלי.
יש לי 2 שאלות בבקשה
1) איך מתמודדים עם הקושי הזה , של להפגע מחברה?
2) איך ליצור חברויות חדשות, הרי זה מאוד קשה אני לא בת 5.
וללכת לחוגים אין לי מצב רוח.
תודה.. ושבת שלום!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לחרדה חברתית.
מאי08/07/2007אני מקווה שזה בסדר מבחינתך שאני עונה לך, אני לא פסיכולוגית או משהו כזה וזאת גם הפעם הראשונה שאני נכנסת לפורום הזה..
אז ככה מבחינת חברות תהיי בטוחה שזה לא אשמתך זה קורה לכולן..
ככה זה נשים וכדאי להפנים את זה. אני הבנתי את זה מזמן, המשפט שהכי מתאים זה כבדהו וחשדהו, ככה לא תהיי מופתעת אם זה יקרה שוב.
זה לא אומר שאת צריכה להתרחק מנשים ההפך פשוט תדעי איזה סוג חברות יש בניכן כדי שתדעי איך להתנהג בחברות הזאת וכך לא תפגעי.
להכיר חברות חדשות בגיל מסויים זה קשה, אבל תנסי בעבודה או חברות של חברות זה תמיד עובד. אם יש לך ילדים תנסי ליצור קשר עם אחת האמהות של החברים שלהם.
המון הצלחה ואל תתיאשי, העובדה שזה מפריע לך רק אומר שאת חברותית וזה מעולה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףףףףף!תקוה05/07/2007
מישהו יודע אולי היכן ניתן להשיג יעוץ רגשי????
האם זה בקופ"ח או שזה פרטי??
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעוץ רגשי...
רונן דוד09/07/2007
לא מכיר יעוץ רגשי. אבל אני מכיר טיפולים פסיכולוגיים קצרים וארוכי טווח. ניתן לפנות לטיפול במסגרת פרטית או דרך קופת החולים.
בהצלחה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שינויים בבטחוןליאל03/07/2007
שלום ,אני חיילת בת 19 מאז שאני זוכרת את עצמי הייתי ילדה דיי בישנית , הבעיה אצלי היא שכשאני מתביישת אפילו ששואלים אותי שאלה אני מתחילה להסמיק וזה ממש מביך אותי אני פשוט מרגישה מטומטמת כשזה קורא לי ,כאילו ממש אנשים שאני מתראה אתם יוםיום ואני מגיע למצב שאני ממש נבוכה כשאני מדברת אתם ומתחילה להסמיק,עוד דבר הוא שהבטחון העצמי שלי עלה ויורד פלאים ,לדוגמא אני יכולה להיות ממש מלאת בטחון לשיר ,לעלות על במה לדבר ,לשחק [הכוונה להציג] הייתי מופיע המון במופעי ביה"ס ואף פעם לא ידעתי אם יתקוף אותי חוסר בטחון,ויש אנשים שפשוט חושבים שאני אדם מלא בטחון ולא ביישנית בכלל ויש כאלה שפשוט חושבים שאני אדם ביישן ,נניח אני ישחק תפקיד בהצגה [דבר שקרה דרך אגב ]בפעם הראשונה אני יפגין בטחון עצום ואולי בפע ם השניה הבטחון שלי ירד לתחתונים וזה ממש בעיה ,אני מרגיש שאני לא יכולה לסמוך על עצמי מבחינת בטחון ,ממה זה יכול לנבוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לליאל!
סיון05/07/2007קודם כל הביישנות שלך נובעת ברוב המיקרים אם לא בכולם מהביטחון שלך.
כאשר אין לך ביטחון את מתחילה לחשוש מאחרים. מרגישים ברוב המיקרים כאילו אחרים תמיד יותר טובים. וליפעמים זה פשוט עיניין של ביישנו. כשהייתי קטנה, אז גם היתביישתי המון, המון. היתביישתי להיכנס לחנויות, להגיד שלום אפילו. ונכון שלא היה לי ביטחון עצמי. אבל תחושת הבייישנות היהתה לא מובנת. לקח לי די הרבה זמן בישביל להבין שאין לי כל כך מימה להיתבייש והלבין שאני לא יותר רעה מאחרים. וכך גם הביטחון גבה.
תראי! יש כאלה שפשוט נולדים עם ביטחון. כלומר תמיד היה להם ותמיד יהיה להם. לא משנה מה יקרה. אבל לך כניראה זה לא ככה. וזה בסדר. להמון אנשים זה ככה.
הביטחון שלך נובע רבות מממה שאחרים חושבים עליך. אם נגיד מחמיאים לך, ואומרים לך דברים טובים, אז את מתחילה להעריך את עצמך מחדש. ואז את אומרת לעצך, "וואלה למה לא", כאילו אין לי ממה להיתבייש, והביטחון שלך מתחיל לעלות. זה גם תלוי לסביבה שבה את נימצאת, חבורה. המון דברים. יש אנשים שדברים מסויימים מביכים אותם. אבל כאשר מישהו "זורק" לך מילה רעה, אז יש אנשים שמקבלים את זה חזק, וניפגעים, ופשוט הביטחון שלהם יורד.(למרות שזה לא טוב לעילב מכל דבר שאנשים אומרים.)
אני אומרת, תנסי ליראות איך את מרגישה בקשר לעצמך. בקשר למה ואיך שהסובבם אותך מתיחסים עליך. אולי זה קשור.
ואם לא, תנסי להסביר לי מה בדיוק את מרגישה כשאת במבוכה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאל יקרה...
רונן דוד09/07/2007
לעבוד על ביטחון עצמי ניתן לדעתי באופן אישי ופרטני. את חייבת להציב לעצמך אתגרים. יש מה שנקרא contra fobic behavior ומה שזה אומר למשל שמי שיש לו פחד קהל הופך להיות מרצה ואנשים שמפחדים מדם הולכים להיות מנתחים. נסי התנהגות מעין זו, תבחרי פעילויות שיגרמו לך לנהוג בניגוד לטבע הביישני שלך ואני בטוח שעם הזמן תקבלי את הביטחון העצמי ותופעות הלוואי שלו יעלמו...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמיכל03/07/2007
אני וחבר שלי יוצאים כבר 5 חודש ואנחנו מקיימים יחסי מין..
עכשיו הוא תמיד קורא לי לבוא אליו לבית רק כשיש לו בית לבד ואני מרגישה כמו איזו זונה שיעני כל פעם שבא לו על סקס אז הוא קורא לי..
ויש פעמים שאנחנו מטיילים והולכים למין מקום כזה שיש שם הרבה בניינים ואין שם אף אחד בערבים לפעמים יש שם כל מיני זוגות שגם מטיילים שם...
הוא מוביל אותי ביעני "סיבוב" למין מדרגות או לקומות של אחד המבנים ויעני הוא מתחיל ליזום סקס ואח"כ כשאנחנו מסיימים לעשות את זה אז אחרי זה אני מרגישה את אותו הדבר כמו במקרה הזה שהוא קורא לי רק כשיש לו בית לבד.......והיה קטע שאמרתי לו אני לא מרגישה בנוח לעשות את זה בבניין ואז הוא התחיל לעשות עלי פרצופים ובסוף הלכנו למקום אחר שיותר סגור ועשינו את זה ועדיין היתה לי הרגשה של אי נוחות..
ועכשיו אני לא יודעת איך להגיד לו את זה יש לי בקטע הזה חוסר ביטחון ןיש מצב שהוא יגיד לי " כל הזמן זה לא הפריע לך ועכשיו יעני את ממציאה תירוצים.." או משהו בסגנון...
תייעצו לי מה לעשות..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לטל
מאי09/07/2007היי טל
אני לא מומחית אבל לפי מה שכתבת נראה שאת לא מרוצה מהקשר שיש לך עם החבר ואת שוכבת איתו רק בגלל שאת פוחדת שהוא יכעס או לא ירצה אותך יותר.. אז דבר ראשון סקס לא אמור להיות הדבר הכי חשוב ביחסים כדאי שתעשו דברים נוספים ביחד.
אני ממליצה לך לא לפחד תגידי לחבר שלך שלא נוח לך להפגש איתו רק לסקס ושאת רוצה שתנצלו את הזמן למטרה אחרת( לראות סרט למשל..) במידה והוא יכעס אז רק יוכיח לך שהקשר מבוסס רק על סקס מבחינתו, ואז אין לך סיבה להשאר איתו.. חלק מהבגרות זה להבין שיש יותר בקשר מסקס למשל חברות טובה וכבוד, ואם את לא מרגישה את זה יש כאן בעיה.
בהצלחה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא מצליחה יותר.ל02/07/2007
אני בת 30, ואני ובן זוגי זה שלוש שנים החלטנו להיפרד לפני שלושה חודשים.
פרידה כואבת קשה ומסובכת, פרידה לא ברורה.
לא כי לא הסתדרנו, אלא כי הוא נמצא במקום מבולבל, ולא יכל לתת לי כרגע את מה שהייתי תריכה לקבל - ביטחון.
אבל אני לא יכולה בלעדיו.
אני בוכה כבר שלושה חודשים, קמה בבוקר עם כאב בכל הגוף, לא יודעת איך להמשיך הלאה.
לא מצליחה לתפקד, לא מצליחה להיות עם חברים, לא מצליחה לחייך. רק כאב כאב כאב, שורף, חותך, כאילו כל הגוף שלי עשוי רק מכאב.
ובתוכי אני מרגישה שזה זה. שאין אף אחד אחר שיצליח למלא את החלל. שזה הוא.
ואני מוכנה לעשות הכל בשביל שזה יצליח, בשביל שנחזור.
וגם הוא עובר תקופה קשה מאוד. מאוד מאוד. והוא אומר שהוא לא יכול לעבור אותה איתי, שהוא צריך לעבור אותה לבד.
ואני מרגישה שאני רק הורסת כל פעם, בכל טלפון, בכל דמעה, אבל אני לא מצליחה לעצור את עצמי.
ואני כואבת את בכאב שלו יחד עם שלי. כל פעם שאני שומעת אותו עצוב, עם חתיכה בלב שלי נשברת.
ואך תגידו לי שיבוא אחר, ואל תגידו לי שהזמן יעשה את שלו או כל מיני כאלה.
אני מרגישה אבודה כל כך.
ובתוכי אני יודעת שזה זה. שהוא האהבה שלי. אף פעם לא הרגשתי ככה. מעולם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שוב אני - מחכה לתושבה צריכה עזרה
ל02/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה אף אחד לא עונה?
ל03/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה ללא מצליחה יותר.
המתלבט02/07/2007ראשית,איני מומחה או פסיכולוג... אני פשוט משיב לך מהמקום של מי שעבר פרידה שעדיין מאוד כואבת לי . מלקט את השברים...אחרי 22 שנים ביחד עם ילדים וכו'....כל תחושת הביטחון שלי אבדה ,למרות שכולם אומרים לי שאני מיוחד,חכם.....וכו'...
מאוד אבל באמת מאוד מזדהה איתך וגם לי כולם אומרים:"נו,היא לא היחידה,תהיה עצמאי,תהייה גבר".ואני הולך לאנשי מקצועיי שכולם "גאונים" בעיקר בלתת עצות....שזה בעצם מה שאני עושה כעת... ומפחד לעזוב אותם כי אולי אתמוטט.....מה שקרה לי בעת שקיבלתי ממנה את הבשורה על החלטתה להיפרד,הגם שלא הופתעתי .אני גדול ממך (בטח לא חכם ממך ואני לא ציני) ,גילי 48,אך אשמח לשוחח,להכיר וכך (אולי) נוכל ביחד לסייע אחד לרעהו.
ובכל זאת, תמיד אני אומר שלגבי העתיד הרי ידוע למי ניתנה הנבואה.
ולסיום ,יש לי חבר שחזר בתשובה והוא תמיד אומר לי שכל מה שקורה לנו יש לו סיבה ואין טראומות כאלו נגרמות אלא לאנשים שיכולים לעמוד בהן.כי אני הרבה,למשל, שואל את עצמיי : למה, מה עשיתי( ולא משנה בכלל שבמקרה שלנו עשיתי לא מעט שטויות שכעת איני מבין מאיזה "מקום" עשיתי אותן)....בקיצור - כן,צריך להתחזק ולהאמין.
אגב- מי יזם את פרידתכם? האם לכל אחד מהצדדים זה כואב באותה מידה?
ממתין לתגובתך
המתלבט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה למתלבט
ל02/07/2007לשנינו כואב. אבל אחרת. כשלי כואב אני רוצה להיות לידו, להיאחז בו. לחבק אותו. כשלו כואב הוא רוצה להיות לבד.
וזה שורף אותי.
בחיים לא ידעתי כמה כאב יכול להיות בי. אני במקורי בחורה שמחה. היום אני כבר לא זוכרת מה זה לחייך. מה זה לשמוח. מה זה להאמין שיהיה טוב.
הכרנו לפני שלוש שנים. לפניו לא היו לי מערכות יחסים רציניות. לא היה אף אחד שאהבתי.
לאחר כמה חודשים נפרדנו כי הוא הרגיש שהוא מבולבל, שהוא לא יודע. אחרי חודש חזרנו, לאט לאט.
מאז עבו כבר שנתיים וחצי. שהיו מדהימות, יפות, מלאות אכפתיות וכבוד, תמיכה, הקשבה וטוב.
אבל הבלבול שלו כל הזמן היה שם. אחרי שנתיים וחצי החלטנו שאין ברירה, אנחנו חייבים להיפרד. אני רציתי לעבור לגור ביחד, לדעת שהוא רוצה להתחתן איתי. והוא לא ידע את זה. וזה כאב לו נורא. כאב לו על הבלבול, על זה שהוא מכאיב לי. ולי כאב נורא. כי אני אוהבת אותו, הכי בעולם.
נפרדנו מין פרידה מוזרה ולא ברורה, אחרי זה החלטנו שזאת תהיה הפסקה, אפילו קבענו תאריך יעד. אבל התאריך הגיע וחוסר הוודאות נמשך. האו הסביר לי שהוא עובר תהליך ושהוא צריך לעבור אותו לבד. שבשנה האחרונה אני זאת החזקתי את הקשר, ועכשיו הוא זה שצריך לעשות את זה. שהוא רוצה למצוא את הדרך חזרה אלי אבל הוא צריך למצוא אותה לבד. בלי שאני אכוון אותו. שאנחנו חייבים להרפות האחד מהשני.
ואני לא מצליחה, לא מצליחה להרפות. מתקשרת כל הזמן. בוכה, רוצה לדעת מה קורה איתו.
ואז אתמול היתה לנו שיחה קשה כל כך. הא נשמע נורא. אני נשמעתי נורא. יש בנו כל כך הרבה כעס, לא אחד על השני אלא על המצב הסבוך הזה. ואני לא מצליחה להפסיק לקוות ולחכות. וזה מלחיץ אותו.
ואחרי השיחה אתמול, הרגשתי שעשיתי נזק, וחצי מהזמן אני עשוקה בלחשוב מה אני עושה לא בסדר, האם אני מרחיקה אותו או מקרבת אותו. לא יודעת איך לא להילחם עליו. אף פעם לא הרגשתי ככה. אף פעם. ואחרי השיחה אתמול הרגשתי שהסיכוי שנחזור, לפחות בקרוב, נהיה יותר קטן.
ואני לא יודעת מה לעשות. אני כל כך מלאה בכאב. אני יושבת בעבודה ובוכה כל היום.
אני לא רוצה אף אחד אחר. אני לא מאמינה שאפשר לאהוב ככה מישהו אחר.
אני אפילו חושבת על להיעזר בכדורים נגד דיכאון.
אני מרגישה שאני בתהום. ואני רוצה אותו כל כך כל כך.
אני רוצתה שנחזור.
הלוואי ונחזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה אף אחד לא מגיב? לא אמורים לעזור
ל08/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבולבלת-צריכה עזרה!שירן02/07/2007
שלום!
יש לי חבר 4 ימים. אף פעם לא ניפגשנו. תמיד דיברנו דרך האייסי. דיברנו במשך חודש שלם לפני היכרותינו. ראיתי אותו דרך התמונות והוא תמיד ניראה לי לא ממש יפה אבל-חמוד. ועכשיו, קבענו פגישה. אני ממש היתרגשתי לקראת הפגישה! הייתי בלחץ. לא כל כך ידעתי על מה לדבר? איך? ממש פחדתי שלא ילך בסדר שלא אמצא נושא לדיון. קבענו להיום פגישה בסוף. ואז כאשר קבענו, אני לא כל כך הבנתי לאיזה מקום הוא היתכוון, ואכן, לא יצא להיפגש, עד שלאחר כשעה ביררנו את התקרית וניפגשנו שוב. השיחה והיחס בינינו לא כל כך זרמו. אני ניסיתי להביא נושאים לדיון וזה לא הצליח. אני לא ידעתי מה להגיד, וגם הוא לא זרם.
ועד דבר שעכשיו מציק לי, זה המראה החיצוני שלו, כלומר אני יודעת שלא צריך לשפוט אדם לפי המראה, אבל הוא ממש לא מוצא חן בעיני. וכמה שאני מנסה להיתעלם, זה פשוט לא עובד. ועכשיו לאחר שכבר ניפגשנו אז אני לא כל כך רוצה שנמשיך בקשר. ואני מבולבלת, ומתלבטת- האם לתת לו צ'אנס נוסף(כלומר הוא חושב שאני מהממת). לא כל כך נעים לי להגיד לו, ומיצד אחד אני לא יודעת האם כדי לנסות עוד פעם.(ואני חייבת לציין שזו פגישתינו הראשונה, והיא גם לא הייתה כל כך מוצלחת).
אני מבקשת את עזרתכם ודעתכם. מה עלי לעשות? כיצד עלי לינהוג איתו? אשמח לקבל תשובה בהקדם האפשרי. תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה למבולבלת
מאי09/07/2007היי..
מנסיון קשר שמתחיל באינטרנט הוא קשר בעייתי, קשה לעשות את הניתוק בין המציאות למחשב אני בטוחה שאחרי שראית אותו יש לך 2 אנשים בראש זה שראית וזה שאת מדברת איתו.. אני חושבת שאת צריכה לתת לזה הזדמנות נוספת אולי הפעם זה יצליח במידה וזה עדיין לא מצליח תסיימי את הקשר בצורה נחמדה אל תגידי לו שאת לא אוהבת את המראה שלו, תגידי שאת לא חושבת שאתם מתאימים כי אחרי הכל אני בטוחה שיש לך רגשות אליו וחבל שתפגעי בו..
בהצלחה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה למאי
שירן09/07/2007אוקיי ,
תודה רבה לך מאי!!
יום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)