מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- טיפ אישיאורי08/11/2007
אני גיליתי שכשממש רע לי, השיפור במצבי, מגיע אם אני מנסה לעזור למשהו שצריך עזרה יותר ממני. אז אני מתעסקת בו והמחשבות השליליות שלי יורדות. יום נעים לכולם. הכל זמני, גם הדברים הרעים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העצמה אישית...
רונן דוד09/11/2007
טיפ מצוין !!!,
קוראים לזה העצמה אישית וחברתית,
כשעוזרים לאחרים, אוטומטית עוזרים לעצמנו,
כל הכבוד לך !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החיים שלי מתפרקיםמיכאל04/11/2007
החיים שלי היו לא רעים עד לפני כמה חודשים. תחילה פוטרתי מעבודתי בגלל צמצומים בכוח האדם, לא ציפיתי למשהו כזה ולא הצלחתי להתמודד עם המצב. הפכתי להיות אדם אחר ממה שאני ובסוף לבת זוגתי נמאס והיא עזבה אותי (גרנו ביחד). אני לא מצליח להרים את עצמי, לא עושה עם עצמי כלום, התחלתי גם לשתות ומדי פעם אני מעשן סמים. נראה לי שהמצב בחיים לא ישתפר ואני לא יכול לסבול את החיים שלי ככה. תוכלי לייעץ לי מה לעשות? ואל תגידו לי ללכת לפסיכולוג - אין לי כסף לזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקטיביות.
ללא שם04/11/2007ניסית לחפש עבודה חדשה?
אל תתן לגורל שידרוך עליך, תהיה אקטיבי. לך לראיונות, תחפש בעיתונים, תשאל מכרים..
ואם כבר יש לך הרבה זמן פנוי תנצל אותו לדברים טובים כמו לא יודעת תשקיע בפעילות גופנית לך למכון כושר או שתפגש עם אנשים שאתה אוהב.. חבל לשקוע באבל(אני יודעת שלפעמים זה ממכר..). זה לא טוב לאף אחד.. כמה שזה קשה להתרומם מהמצב הזה של היאוש, אתה חייב להציל את עצמך. תחשוב, אתה זה כל מה שיש לך. אם אתה לא תטפל בך, מי כן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיכאל היקר
לילי05/11/2007גם אני פעם הרגשתי ככה. לא היתה לי עבודה ולא בן זוג. חשבתי שהחיים נגמרים. מה שעזר לי זה שיחות עם חברים טובים שאמרו לי: קחי עצמך בידיים. תפסיקי עם זה. צאי מהבית. תיראי אנשים. מקומות יפים. הייתי שבוע במיטה ולא רציתי לצאת. לאחר שיחות עידוד עם ידידים וחברים הרגשתי שהדאגה הכנה שלהם היא כבר סיבה טובה לצאת מזה.הם נתנו לי להרגיש טוב יותר.הבנתי שיש אנשים שכן אכפת להם ממני.
יצאתי מהמיטה. לקחתי את עצמי בידיים. התאפרתי, התלבשתי ויצאתי לחפש עבודה חדשה. ונחש מה - מצאתי.
אל תשב לבד בחושך - צא לאור. תיפגש עם אנשים. החיים יפים. אתה תמצא עבודה יותר טובה וגם בת זוג יותר טובה. אל תדאג לא חסר בחורות.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסכיזופרניה פרנואידית
idit aha05/11/2007האם תוכל לומר לי מה זאת סכיזופרניה פרנואידית ומה קורה אם מפסיקים את הטיפול התרופתי למחלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעברת הודעה לפורום אחר
מערכת BeOK05/11/2007לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=177 id=link]פסיכיאטריה[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמיכה
סיגל לוי פסיכולוגית קלינית05/11/2007הי מיכאל
לפעמים כשדברים לא מסתדרים, זה נראה מדבק...
החוכמה (הקשה...) להבין שכל משבר הוא סיכון, אבל גם סיכוי:
סיכוי ללמוד על הכוחות התמודדות שלך
סיכוי למצוא עבודה אחרת, אולי מענינת יותר, אולי ריווחית יותר, אותי נוחה יותר וכו'
סיכוי להתחיל קשר עם מישהי שלא תעזוב עם הקושי הראשון...
זה דורש מאמץ וכוחות, אך לאחר ההתמודדות אתה יכול למצוא את עצמך במקום יותר טוב מקודם
בנתיים, תמיכה של חברים, משפחה מאד מאד מקלה
תקשיב לשאר העצות הטובות שניתנו לך כאן
בהצלחה
סיגל לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה.ללא שם02/11/2007
שלום.. ראשית אני רוצה להגיד לכם תודה רבה על התמיכה שלכם והעזרה...
ובכן, אני בת 18. מגיל 11 אני סובלת מדיכאונות קשים מאוד. בשנתיים האחרונות החלטתי שהרבה יותר טוב לי וכיף לי כשאני שמחה וצוחקת אז עשיתי את כל המאמצים לשמור על נפשי בריאה. (סרטי קומדיה בשפע מופעי בידור, מוזיקה קופצנית)
זה עזר לפרק זמן המסויים הזה של השנתיים, אבל עכשיו זה חזר וזה מכה בי בעוצמות שכבר שכחתי איך מתמודדים איתן. אני בפירוש לא יודעת מה לעשות עם עצמי. בימים האחרונים קשה לי לעשות משו פשוט כביכול כמו ללכת לקניות עם חברה. אני ממש מרגישה שכואב לי בנשמה. פשוט ככה.
אני פוחדת ממה שאני עלולה לעשות כדי לגרום לכאב שיפסיק. יש לי תור לפסיכולוג לעוד שבועיים אבל אני צריכה עזרה עכשיו.
אני לא רוצה לדבר על זה עם אף אחד אין אדם שאני מרגישה איתו מספיק נוח בשביל לשתף כזה דבר. בבקשה תגידו לי מה לעשות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה את בדיכאון ועוד כמה שנים!!!
SATAN02/11/2007האם קרה לך מיקרא טראומתי כל שהוא כמו אונס או משהו? אם כן את יכולה לומר ולשתף את אנונימית לגמרה כאן אין לך מה להיתביש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ללא שם02/11/2007ברוך ה' לא קרה לי שום מקרה טראומתי.
אני מניחה שזה איכשהו תוצאה של בדידות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת לא בודדה כל כך יש לך חברה לא
SATAN02/11/2007את צריכה ליהיות שמחה יש לך חברה אפילו אם זה אחת לא צריך חבר'ה של יותר מ10 כדי לא ליהיות בודד תיהיה שמחה במה שיש לך את לא צריכה להיכנס לדיכאון ביגלל זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסביבה תומכת
סיגל לוי פסיכולוגית קלינית03/11/2007טוב שפנית לעזרה מקצועית כי את מושכת את התחושות האלה כבר זמן רב ומתקשה להתמודד לבד.
מה שיכול אולי לעזור בינתיים זה תמיכה - תנסי לבלות עם אנשים ש"מרימים" לך את המורל, שהחברה שלהם תומכת בך
את גם יכולה להתקשר ולשאול אם אפשר להקדים את התור אם את חוששת מדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנל יקרה...
רונן דוד03/11/2007
ראשית תהיי אסרטיבית ותעמדי על שלך,
תדרשי מהפסיכולוגית שלך להיפגש עכשיו, כי זה דחוף !!!,
תשתפי גם את הורייך בעניין ותדרשי מהם שיקדימו לך את הפגישה.
כמו כן, כפי סיגל אומרת, שתפי את קרובייך וקבלי מהם את מירב התמיכה לה את זקוקה,
זה לא אומר שחייך מסתיימים בזה, את חייבת לשנס מותניים ולהילחם בעצבות, למרות שלפעמים לא נורא קצת לשקוע בעצמך,
לכל אדם יש תקופות של מעלה ומטה, צריך להבין את זה ולא להילחץ מכל תקופה של שמימות בחיים,
צריך לראות את האור בקצה המנהרה ולשאוף להגיע אליו...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לכולכם על התגובות והתמיכה
ללא שם04/11/2007אני מרגישה הרבה יותר טוב. לפעמים רק תחושת התמיכה יכולה לרפא :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נימאס לי ליחיות אין לי שמחת חייםSATAN30/10/2007
בשנים האחרונות לא טוב לי לא רק שאין לי ממש חברים אני כל הזמן בבית לא אומר שאין לי מה לעשות דווקה יש לי אבל לא טוב לי כמו פעם ליפעמים אני ניראה בסדר אבל בתוך תוכי רע לי מאד
פעם היו לי חברים ויצאתי איתם הרבה אבל מישום מה היתנתקנו וכל פעם שהרגשתי שאנחנו חוזרים הם היתנתקו הם היו שניים (אחים) והיה עוד אחד שניסיתי גם איתו ליצור שוב קשר אבל הוא עבר בית ספר! אחרי כמה זמן ניסיתי להיתחבר לילד שניראה לי אחלה בכיתה שלי והוא גם באזור ככה שאני יכול לצאת איתו וזה ומה גם עזב את בית הספר הם היחידים שעזבו ככה את בית הספר כל פעם שאני מנסה ליהיות אם חברים לא הולך לי בדרך לא! ואני חוזר לא!!!! נורמאלית משהו מישתבש לעזאזל ואני כבר כמה זמן ככה חושב על דרכים להחזיר לעצמי את שמחת החיים שהייתה לי פעם אבל לא יכול אני חיי במין סיוט המציאות עצמה נגדי אני נישבע באלוהים הזה שילד אחר באותם מאמצים ונסיבות כבר מיזמן היה מוצא חברים והיה מאושר אבל לא! לי תמיד משהו ישתבש לא ילך לי חלק משהו תמיד אני ניתק בבעיה שמתי לב שכל הזמן שאני מנסה לעשות משהו הוא ניכשל! אני מנסה להיתקדם קצת! אי אפשר!!! וכל פעם שאני עוצר קצת לנוח אני מיתדרדר עד למצב הזה!!!
שאני תקוע בבית בלי חברים אם אמא בת זונה שתמות אמן! אמן! שמעליבה אותי בצורה גסה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
SATAN30/10/2007אם אח חרה שישרף מחר באש!!! שמזכיר ומוסיף פילפל ומלח על הפצעים והייתה תקופה שהוא זרע ממש מלח על הפצעים ונהנה לרדת עליי שם כשהיתחשק לו הרמתי עליו סכין פעם מרוב עצבים!!!
אני לא יודע אם זה קשור אבל אח שלי(אחר) היתאבד כשהייתי בן שש ואני והאח החרה שלי רבנו הרבה מכות בתקופה הזאת (יש בינינו הפרש של 10 שנים) טוב זה לא כל כך קשור אבל בעיקרון רע לי בצורה לא נורמאלית למרות שאני מנסה להרגיש טוב ולשפר את המצב אלוהים (מי אם לא הוא? העולם עצמו נגדי!)אוהב ליראות אותי עצוב אני חושב שנולדתי בישביל ליהיות בובת עינויים של אלוהים ככה שלאלוהים משעמם מידי פעם אז הוא מיסתכל עליי ועושה לי רע וצוחק כמה אני עצוב
הזעם שלי גדול בצורה לא נורמאלית מרוב החרה שיש לי זה ליפעמים עולה לי בשפיות! אני מיתרגז בשניות פעם אחת ראיתי בטלויזיה ילד הולך מכות לא יודע למה אבל ישר נידלקתי והתחלתי ליכעוס!
התחלתי לדמיין שאני נותן לו מכות ומחסל אותו בצורה מטורפת!! אני פשוט מלא באגרסיביות מרוב כעס ומירמור ופעם כימעט ניסיתי להיתאבד אני מרגיש שאין לי טעם ליחיות מרגיש כזה שבאלי להיכנס לתוך קבר וזהו... נימאס לי ליחיות אני פשוט לא רואה כימעט טעם בחיים למה זה קורה הרי ברור שמישהו שם למעלה עושה את זה צירופי מיקרים כאלה זה סיכוי בן זונה של אחד ל1000000000000 לילד נורמאלי זה לא היה קורא למה דווקה לי נימאס רוצה למות כבר!!! באלי כבר לקחת את האקדח שיש לנו בבית (ברטה משהו) ופשוט לתת לעצמי יריה בראש ולצאת מהסיוט הזה שניקרא החיים שלי מישהו יכול לעזור לי? אין לי מושג בדיוק מה זה יעזור לי לומר את זה פה אבל לפחות אני פורק את זה זה טיפה עוזר אבל בכל זאת אם מישהו פה יכול לעזור לי איכשהו... בבקשה תעזרו לי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפניה לעזרה
סיגל לוי פסיכולוגית קלינית31/10/2007שלום
נשמע שאתה ממש מרגיש רע, מרגיש בדידות, גם מהמשפחה וגם מבחינה חברתית. אתה בתקופה לא טובה כעת ומרגיש יאוש שהכל פועל לרעתך. מרגיע יאוש, כעס, אגרסיביות...
אני חושבת שאתה לא צריך להתמודד לבד עם כל העומס הזה ושאתה צריך תמיכה מקצועית. נראה שיש לך סימנים של דכאון וזה לא חייב להיות ככה. עם עזרה אתה יכול להרגיש הרבה יותר טוב!!!
קודם כל, טוב ששיתפת כאן
אני מציעה לפנות למישהו שאפשר לדבר איתו - אמא, אבא, אח גדול, מורה שאפשר לדבר איתו, יועצת או אם לא נוח לך עם כל הכתובות האלה, יש מספרי טלפון לתמיכה נפשית (חפש באינטרנט ער"ן) שאולי יוכלו לכוון אותך היכן תוכל לקבל עזרה. חשוב שלא תתמודד לבד, כי הדכאון משאיר אותך ללא כוחות להתמודד.
אתה מוזמן להמשיך לשתף כאן אם אתה מרגיש נוח, אבל אל תסתפק בכך
מישהו רוצה לספר על חויה דומה שהצליח להתמודד איתה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוף כדורים
לילי31/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקחתי פעם כדורים אמא שלי אמרה לי
SATAN02/11/2007"זה לאנרגיות טובות" אבל זה לא עזר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבן כמה אתה?
ללא שם02/11/2007מה שאתה מתאר נשמע נורא. הדבר היחיד שיש לי להציע לך זה להתעלם מהם. פשוט מישו מציק לך? לך לחדר ואל תגיב. אני יודעת שזה לפעמים בלתי אפשרי אבל הברירה היחידה שיש לך זה פשוט להשכיר דירה עם שותפים ולגור לבד. או אם אתה לפני גיוס, לבקש שיקדימו לך את הגיוס כי אסור להשאר בסביבה חולה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאח שלי העלוקה מעצבן אותי ליפעמים עד
SATAN02/11/2007לחדר והאמא הכלבה שלי משום מה לא רוצה לשים לי דלת בחדר למרות שאני יושב לה אם זה על הראש אין לי פרטיות אני מת להיתגייס לשרת ביחידה קרבית ולהשכיר דירה באזור שלי ולהתחיל ליחיות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בן 14
SATAN02/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טראומות וזוגיותשילה30/10/2007
אני בת 25 נשואה שנה....
רציתי לשאול לדעתך
אני עברתי הרבה דברים קשים בחיי למשל....חוסר נוחות בבית היינו גרים מעל סבתא שלי שהתנכלה לאימי ותמיד גרבה בינה ואבי מריבות וגם לנו תמיד אמרה אימא שלכם רעה גנבתם ממני וכו..בבית ספר עברתי התעללויות מצד הבנים בגלל שהיו לי פצעי בגרות וגבהתי מהר שנמשכו 5 שנים.....שכללו זריקת גירים עליי בעיטות....דיבורים כמו מי ירצה אותך בכלל? את מכוערת וכו.....בגיל 15 אימי חלתה בOCD וטענה שאני אשמה כי שמתי מכנסיים על המיטה שנארו באוטובוס שבוע והייתה אומרת לי חבל שנולדת......בגללך חליתי ותמיד כשהייתי נועלת את החדר שלא לשמוע את צעקותיה הייתה צועקת לי תפתחי את הדלת את כזאת בודדה ולא חברותית וכשהיתי הולכת לדודותיי מרוב שקשה לי היתה אומרת לי הלב שלך לא בבית כל הזמן רוצה לצאת....הייתה שמה בגדים רטובים בארון לייבוש והבית נהיה כולו מסריח...היו ימים שנתנה לי להתקלח בקור אימים כי חשדה שנגעתי באחד הרהיטים בבית ואפילו מס פעמים.....אז היו לי כ2 חברות קרובות....אבל אחת מהן לא האמינה לי שאימי חולה...השניה היתה עסוקה בעיקר בלהיות מאוהבת...בגיל 21 בטיפשותי לקחתי טרמפ עם מישהו....והוא הטריד אותי מינית נעל את הרכב וניסה לנגוע לי בחזה התחלתי לבכות ונתן לי לצאת....גם בילדות היה שכן שהייתי הולכת לחנות אז הייתי בת 5 היה קורא לי לבוא בטענה שיתן לי שוקולד ומכניס לי אצבעות לאיבר המין.....קצת לפני גיל 21 חברתי נהרגה בגיל 21 ......האם לדעתך הדברים הנ"ל משפיעים על הזוגיות? אני גרה בכפר של בעלי מידי פעם נכנסת לדכאון ....מחשש שלא אתרגל למקום...תמיד חוששת שבעלי יבגוד בי....לא מסוגלת ליזום איתון סקס כלל....אשמח לתגובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התמודדויות קשות לעיכול
סיגל לוי פסיכולוגית קלינית30/10/2007שילה שלום
את מתארת בצורה כנה וגלויה הרבה התמודדויות מורכבות ולא פשוטות שבהחלט היו יכולות להשפיע על הדימוי העצמי שלך, אמון שלך בגברים, ההתיחסות לגופך וכו'
מה שאת מרגישה ביחס לעצמך יכול בהחלט להשפיע על מערכות יחסים וכמובן על יחסים עם בן הזוג.
האם קיבלת פעם טיפול פסיכולוגי?
נשמע שטיפול תומך אולי יקל עליך להתמודד עם המצב...
בהצלחה!!!
סיגל לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קשר שלא הצליח להתרומםיואל29/10/2007
היי אני בחור בן 35 יצאתי עם בחורה בגיל 35 כ-4 חודשים ואני השקעתי במילים חמות , מתנות ובמקומות בילוי. אך הבעיה היתה שהיא לא נגעה בי פיזית נראה לי שהיא לא נותנת אימון בגברים עקב פרידה מחבר ראשון ליפני כמה שנים פרדה קשה יתכן שהוא בגד בה והבחורה עברה בדרך עוד פרדה יתכן בצורה לא נעימה. מה עלי לעשות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך אתה מרגיש איתה?
סיגל לוי פסיכולוגית קלינית30/10/2007האם נעים להיות ביחד, למרות שאין עדין את החלק הפיזי?
אם כן, אולי שווה הסבלנות.
היא תיווכח שאתה שונה מההתנסות הקודמת שלה
לוקח זמן לשקם אמון שנפגע
בהצלחה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעבור סיגל לוי מיואל
יואל31/10/2007תודה רבה על התשובה,
ברצוני להוסיף מידע למקרה חברתי היתה נוהגת להיפגש עם חברה ולא היתה מספרת על הקשר בייננו
וכאשר היא לא הייתה נפגשת עם החברה החברה שלה טענה שהיא מתרחקת ממנה,
הייתכן שחברתי לאור המצב מעדיפה נשים על גברים.
לעיתים קרובות חברתי היתה גולשת באתרי הכרויות מה זה מלמד ?.
כמו כן לא היה מוותרת על נסיעה להוריה וחוגים שהיא רשומה להם,
נ,ב - ציינתי בתחילה שאין מגע פיזי למעט נשיקה בלחי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלסיגל לוי אנא התיחסותך
יואל03/11/2007לסיגל לוי אנא התיחסותך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאהבה...
רונן דוד03/11/2007יואל שלום,
אם אתה אוהב אותה ויש לך סבלנות לחכות,
למה שלא תשוחח איתה ותדע בדיוק מה הבעיה עם היחס שלה כלפייך ?!
אין כמו שיחה אמיתית מלב אל לב על מנת ללבן נושאים.
אם בכל זאת היא מתחכמת ולא מוכנה לשתף אותך,
אז תשקול לעזוב אותה ברצינות,
בכל אופן כל אדם צריך את הזמן שלו להתאושש מקשרים קודמים,
לחלק לוקח יותר ולחלק פחות זמן.
הסבלנות לטעמי מאד משתלמת בסוף...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיים בתזוזה... כל כך עייפהלולי27/10/2007
אז איך אני אתחיל?
הגעתי לפה במטרה אחת. אני חושבת שאני מתמוטטת. מאז שהייתי קטנה היו לי מעברים בחיים. בחיים לא נשארנו בבית אחד למשך מעלה משנתיים.
תמיד מעברי דירות , ערים,ארצות. עד כה עברתי 3 ארצות. אבל הארץ שאני הכי התחברתי אליה וחייתי בה כמעט כל חיי הייתה ישראל. גרתי שם למשך 14 שנה. בעצם בניתי שם כבר את כל חיי. בית ספר טוב. לימודים בכיתה חכמים. הרבה הרבה חברים. עבודה טובה. כלב ,משפחה. הרגשת שייכות לאיזו קבוצה מסויימת. קיצר הכול היה מושלם. עד שטסתי לארץ הבאה שלי. וכאן זה התחיל אחרת. אמא שלי הייתה כבר בארץ ההיא שנתיים וחצי בכדי לקבל אזרחות. ואיך שקיבלה אותה היא הביאה אותנו לפה. אבל אבא לא רצה לעבור לפה. ההורים התגרשו. בדיוק איך שהגענו לארץ הזו. אבא חזר לארץ (אבל הוא לא היה אמור להישאר לגור פה). ואמא פה איתנו. כל הקטע של העיזבה מקשה עלי. אני מתגעגעת לימים שהייתי מבלה עם חברים. לצחוקים, לכיופים. אני מתגעגעת לכלב שלי,ובמיוחד שנודע לי שהוא חולה בסרטן ומאוד זקן עכשיו אני לא יכולה להפסיק להאשים את עצמי בזה בכך שעזבתי אותו שם עם אבא ולא לקחתי איתנו. וכל כך מתגעגעת לאחיין שלי ואחותי הגדולה.
לפעמים בא לי לזרוק הכול פה לפח, ולטוס מפה כמה שיותר מהר. אני כל כך מתגעגעת לאבא. ואני מרגישה רע עם זה שהשארתי אותו שם לבד.
אמא מצאה מישהו חדש. וזה הורג אותי את האמת . כי הכול קרה כל כך מהר. אני בארץ הזו בערך 3 שבועות. היה לי ריב גדול עם אמא . אולי זה בגלל הכעס שלי עליה על כך שהיא ויתרה על אבא מהר כל כך. למרות שאני אמורה להבין אותה הראש אומר לי להפסיק להבין אותה ולהתנהג כמו ילדה קטנה. אני לא יכולה לסבול את זה יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסתגלות קשה
סיגל לוי פסיכולוגית קלינית30/10/2007הי לולי
זה באמת נשמע מאד מעייף וקשה בכל פעם לעשות שינוי בכל כך הרבה תחומים, ועוד לא מהבחירה שלך...
לא סיפרת בת כמה את...
לגבי הכלב שלך, זה באמת עצוב שהוא חולה, אך אמרת שהוא זקן ואל תחושי אשמה, כי אלה החיים וזה לא קשור אליך. סביר שאם היה צריך גם להחליף בית ולהיות אתכן זה היה לו קשה כעת...
עברו רק 3 שבועות - צריך סבלנות ואין לי ספק שהגעגועים קשים מאד.
האם יש אופציה בכלל לעבור אל אבא?
איך תרגישי במנותק מאמא?
הרבה כוחות!!!
סיגל לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה=(
מישהי03/11/2007אני מרגישה שהחיים חסרי תועלת. קשה להסתגל לשפה, לאנשים. אין חברים הרגשה כזאת לבד. אני מתה לחזור לארץ, למרות שהמקום מדהים.
היום הלכתי בים ועשו אצלינו זיקוקים. היו מלא צעירים שהולכים שם, הסתכלתי עליהם וראיתי את מה שאיבדתי פה בארץ. את כל החברים הטובים שלי, את החיים שלי...
אני לא מבינה למה אני לא יכולה להסתגל כבר. אני כבר לא יודעת איך להסתיר את זה מאמא שאני לא רוצה לחיות פה. כל לילה דמעות בסתר מתחת לפוף, עצבות מתמשכת. כל שיר עצוב מזכיר לי את הבית .
אני יודעת שזמן מרפא הכול, אבל זה רב מידי ואם אני אמשיך ככה אני בטוחה שאני אחזור לארץ במהירות ככול האפשר ואהרוס את העתיד שאמא שלי תיכננה לנו...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכדאי לשתף
סיגל לוי פסיכולוגית קלינית03/11/2007לולי
לא כדאי שתבכי לבד בשקט
גם ככה מספיק קשה לך
אני מציעה לך לא להעמיד פנים מול אמך
פשוט שתפי אותה במה שאת מרגישה ואז לפחות תוכלי לקבל את התמיכה שלה והעידוד וההקשבה
גם אם זה לא יביא אותך מיד לארץ
לשמור את העצב הזה לעצמך זה הכי קשה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מצבי רוחמעיין26/10/2007
רונן שלום !!!! איך מפסיקים תלות במשהוא???? איך מפסיקים את מצבי הרוח שנגרמים מכך??? אני נכנסת לעמוק שקשה לי לצאת ממנו אני. אני עושה מכול מבצ מזבוב פיל וזה עכשיו מתחיל להתריד אותי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יציאה לעצמאות...
רונן דוד31/10/2007
אשאל אותך שאלה, איך מדינת ישראל מפסיקה את התלות בגורמים זרים כמו ארה"ב ?!
פשוט מאד (לא כל כך...:-) ), יוצרים תחומי עניין אחרים,
כמו שישראל משקיע רבות בתעשייה על מנת לא להיות תלוייה,
כך גם אנחנו יכולים ליצור לעצמנו תעסוקות חדשות, תחומי עניין חדשים,
לקרוא ספרים, לצאת עם חברים, ללכת ולטפח חוגים ועוד...
כמשעמם ואין תוכן בחיים,
קל להתפש בדברים שהיינו רגילים אליהם כל הזן,
גם אם הם לא בהישג ידנו...
במשפט אחד, צאי לעצמאות ותפטרי מהתלות !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ברוכה הבאה סיגל לוי !!!...רונן דוד24/10/2007
כיף שאת איתנו.
אני מאחל לך שהות נעימה ודיונים פוריים בפורום...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה תודה
סיגל לוי פסיכולוגית קלינית24/10/2007תודה על קבלת הפנים החמה
אשתלב בהדרגה...
שמחה להיות כאן אתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רונן שלום!!!מעיין24/10/2007
אני עדיין מכחה לתגובה ממך על מצבי רוח בבקשה ממך תרשום לי בהקדם תודה מראש מעיין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עניתי... :-)
רונן דוד24/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש סיכוי לאהבה?גילי.23/10/2007
שלום לכם,
ראשית אני מאוד מעריכה את הפורום המפרה והתומך הזה -יישר כח!!!
אז ככה..
אני בת 25 נשואה 4 שנים +1.
בחודשים האחרונים אין לי חשק למגע/קרבה כלשהי עם בעלי.
אני חשה מרוקנת מאנרגיות כאילו דעכה האהבה לחלוטין ואני אפילו הודתי בפניו שכל גילויי החיבה מאולצים.
מוזר מאוד שאין כמעט יחסים אינטימיים ואם יש אני לא נהנית מהם בכלל. מה שעוד יותר מוזר שזה קורה בשלב כה מוקדם של הנישואין- הבנתי מחברות שנשואות קרוב ל-6 שנים שאין אצלם שחיקה שכזו והסקתי שמצבי באמת קשה.מה שעוד מוזר שגם בתקופות שהזוגיות סבירה ומסתדרים ואפילו יש רומנטיקה-אני לא מצליחה להגיע להשתוקקות כלפיו.
ממש תחושה של שעמום,חוסר שביעות רצון,אפילו מעט דחייה.
אני חשה כאילו אזל ממני היצר המיני! זה ממש תמוהההה...
הבהרתי לו(אנחנו מדברים בפתיחות גדולה-בעיקר מצידי)שנראה לי שהתנהגויות מסוימות שלו במשך היום,הרגלים שלו ובעיקר-העובדה שהוא מחוסר תעסוקה כרגע מאוד משפיעים עלי ועל המשיכה שלי כלפיו-אך זה לא ממש משנה את המצב.
חוץ מזה, אני חוששת שהתחושות השליליות כ"כ נטמעות בי כך שגם אם הוא ישתנה ויעבוד סוף סוף בעבודה מסודרת(הוא מאוד לא יציב בעבודות-עובדה שמטריפה אותי!!!!)גם אז יהיה לי קשה לחזור להתלהבות של פעם שהייתה בשחקים.
אני פתאום קולטת שאולי הוא בכלל לא הטיפוס שלי,שהוא לא גברי מספיק שאנחנו ממש לא משדרים על אותו גל,השאלה היא אם יש סיכוי שהתחושות ישתפרו וישתנו? האם זו תקופה שתחלוף??
הוא כ"כ צפוי,מקובע מרובע ,מעצבן ,מתיש ומעייף אותי שקשה לי אפילו להסביר לאיזו רמה עמוקה של תשיישות נפשית הגעתי, אני חשה שאין לא מה להציע לי -שום עיניין בשום תחום,
הוא לא מסקרן אותי בכלל!
אני ממש מדוכאת מהמחשבה שאחיה עוד הרבה שנים עם בעל שאני לא נמשכת אליו......
לעיתים אני מהרהרת ביני לבין עצמי שהילד שלי הוא האור-ועצם המחשבה מבאסת ומבהילה!
אני במצב שאין לי כח אפילו לבכות..
כמו פלאפון שלא הוטען שנים...
התחתנתי צעירה ,תמה ולהוטה ואני חשה שאין לאן לברוח...
בבקשה-אל תעלו בפני את האופציה של לגשת לטיפול/ייעוץ זוגי מפני שאין לי תקציב.
אודה לכם אם תוכלו לתת לי כיוון חשיבה שיוציא אותי מעט מן האווירה העכורה הזו.
תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נראה לי
מישהו24/10/2007שקצת נכנסת לפינה במחשבות שלך. אולי לא הכל כל כך נורא אצל בעלך? לפעמים שאנחנו נכנסים לגלים בים, הזרם לוקח אותנו לחוף, ועד שהמים לא מפסיקים לסחוף אותנו, אנחנו נסחפים עם הזרם.
בקקיצור, מה שרציתי להבהיר באנלוגיה המשונה הזאת זה שנראה לי שהחשיבה שלך מאוד ממוקדת, אבל מפספסת את השולייים ואת התמונה הרחבה, שבה בעלך לפני כמה שנים בכלל נראה לך טיפוס סבבה. תני לדברים קצת לשקוע ותסתכלי על כל מהצד, אולי תדברי עם איזה חברה שמכירה אותו ואתכם, שתוכל להגיד לך, וואלה יש לו צדדים מגניבים גם.
וחוצמזה, תמיד אפשר לדבר אתו - לא צריך לדבר אתו על הכל, רק על חלק מהדברים - ולקבל פידבקים לדברים שממש מפריעים לך. נראה לי שאני יכול רק לעודד אותך - אחרי הזמנים הרעים שבהם תחליטי ככה או אחרת בנוגע לנישואים שלך, באה העלייה למעלה...
נראה לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה..
גילי.24/10/2007תודה לך..
זה די קולע ,מה שכתבת..
לפעמים אני באמת חושבת שאני גם קצת נסחפת-כלומר ברגעים שהוא מגניב ונחמד-
אבל לפעמים הרע עולה על הטוב ואז כ"כ קשה להתנעג על הטוב.... מבין??..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחני
מישהו24/10/2007אני קולט אותך, אבל נראה לי שכתבת את הדברים מתוך תסכול גדול.
אני יכול לספר על עצמי (ככה זה, אנשים באים להקשיב ובבסוף מספרים על עצמם...) שהיה לי משבר גדול כזה פעם עם אשתי, עוד לפני שהיינו נשואים. כל מה שיכולתי לחשוב עליו היה רק שאני חייב לעזוב. ובאמת עזבתי אותה.
נפרדנו לכמה זמן, חזרנו, והדברים עדיין לא היו לי שלמים מבפנים, אבל לאט לאט (לאט) הזוגיות קבלה את הצורה שלה, כמו שרק זוגיות שנמשכת לה מקבלת - והיום הכל זורם כמו שצריך, עם אהבה טובה שמבשילה עם הזמן.
ברור שלא הכל שלם ושתמיד יש מחשבות, למי לא? אבל בגדול, החיים זורמים.
לגבי העניין של התשוקה, אולי אם כל המחשבות הסוערות שלך ישככו מעט, תוכלי מחדש להתאהב בו.
מה את אומרת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמישהו..
גילי.24/10/2007הלוואי..
התגובה שלך ממש מעודדת ומעוררת תקווה-אולי לזה הייתי זקוקה..
האמת-שעם כל הכעסים,אני עדיין לא רואה את עצמי עוזבת אותו,אין לי אומץ לעשות צעד כזה
אולי זה גם לא הפתרון וצריך להמשיך להתמודד כי שום זוגיות לא מושלמת.
פשוט לפעמים נדמה לי שהמצב שלנו כבר כ"כ מתוסבך ומורכב, ולא קל עם התחושה שאני מנסה לבוא לקראתו פי מאה מאשר הוא לקראתי.
מה,כל הגברים כאלו??..אטומים??
כשאתה אומר שהזוגיות הבשילה אתה מתכוון שאחרי שעוברים עוד כמה שנים טובות של משברים וחוויות אז יוצאים מחוזקים? מתאזנים עם הזמן?
תגיד לי אתה איך אני יכולה לתמוך ולקבל בשלוות נפש בעל שלא עובד? שנזרק מעבודה לעבודה בגלל זלזול? מתי,למען השם הוא קצת יתבגר ויהיה פחות מפונק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזמן לאהבה
סיגל לוי פסיכולוגית קלינית24/10/2007הי חני
את הראשונה שיש לי הכבוד לענות לה...
לא ציינת בן כמה הבן או הבת שלכם.
הרבה פעמים, אחרי שנולד תינוק, יש נפילה בזוגיות, גם כי האמא הרבה פעמים יוצרת בועה עם התינוק והאב הטרי מנסה להבין היכן מקומו במשפחה, גם בגלל העיפות והעומס, גם בגלל השינוי במערך המשפחתי - מזוג למשפחה.
שתי עצות קטנות:
כדאי להעזר בהורים ולקחת גם טיים אווט, רק שניכם ביחד, כדי להזכר למה בכלל רציתם להיות זוג
בנוסף, לכל זוג יש קונפליקטים. מה שחשוב ללמוד זה איך ללבן אותם, בסבלנות, בכבוד...
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלסיגל
גילי.27/10/2007השאלה אם הקונפליקטים יומיוימיים ומתישים ? גם את זה יש לכל זוג??...
מתוך ניסיון שלך -לרוב הזוגות יש תקופות קשות מאוד של קונפליקטים שמרחיקים אפילו לחודשים??
תודה,סיגל. וברוך בואך לפורום..
חני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקונפליקטים
סיגל לוי פסיכולוגית קלינית30/10/2007הי חני
לכולם יש קונפליקטים
השאלה היא האם נושאים שטותיים מגיעים לפיצוצים?
האם יש עדין חיבה, הערכה הדדית?
האם אפשר לדבר ביניכם על המצב? האם זה עוזר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
גילי.31/10/2007לסיגל
התשובה היא כן כל נושא הכי קטנטן יכול להביא פיצוץ.
הערכה הדדית די מעורפלת מרוב מריבות וקשיים..
וכשמדברים זה לא ממש תמיד מועיל ובעיקר לא לטווח ארוך!
קשה לנו יחד בעיקר לי-מהבוקר עד הלילה...........
ואני רצינית לחלוטין לא מגזימה בכלללל!
חני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמהיא אהבה...
רונן דוד03/11/2007
הרבה מחקרים מראים שההתאהבות נמוגה לאחר מס' שנים ואז אם הקשר יציב, תומך ובסיסי, נשארת האהבה.
את צריכה לבדוק עם עצמך ועם בעלך אם בעלך שותף למטלות הבית, אולי את מתוסכלת משום מה מחייך ולא מסופקת בהם ?!, אולי יש כאן מקום לשינוי ?!,
את צריכה לבדוק זאת עם בעלך ועם עצמך ולראות איך את יכולה להכניס תוכן חדש ואיכותי לחייך,
ואני חס וחלילה לא מתכוון לגבר אחר, אלא אולי לעבודה חדשה, חוגים, חברים וכו'...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מצבי רוחמעיין23/10/2007
רונן שלום רב!!!!
אני בת 24 ויש לי מצבי רוח די קשים ולא יודעת מאיפה זה מגיע די קשה לי לחיות עם זה ואני פוגע בכול הסובבים אותי שמנסים לעזור לי לדבר איתי אבל אני לא מקשיבה שאני נמצאת ברגע עצמו.... זה קורה לי די אופן אני נלחצת שלא מתיחסים אלי אני לא יודעת להיות לבד כלומר להיות עם עצמי.. מעוניין אם תוכל לתת לי עזרה או טיפול כול שהו שיוכל לעזור לי להתגבר על כך
תודה מראש מעיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצבי רוח...
רונן דוד24/10/2007
"פתיל קצר" מאפיין לטעמי אנשים לחוצים, זאת אומרת אולי שמשהו מטריד אותך,
את לא שלווה משום מה וצריך לבדוק מה הבעיה,
אולי המשפחה, אולי החברים, אולי הסביבה מלחיצה אותך,
שווה לבדוק מה גורם לך לאבד שליטה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מאוהבת במישהו שלא שם עליpam21/10/2007
אני אוהבת אותו והוא לא אוהב אותי - זה קלאסי, אני יודעת. והכי גרוע - אני עובדת אתו, ולכן רואה אותו כל יום במשרד, מפלרטט עם כולן (כולל אתי), אבל הוא נשוי. אני חולמת לגרום לו להתגרש, כועסת שהוא מחייך לאחרות, ואז תופסת את עצמי, כמה פאתטית אני יכולה להיות??......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אהבה...
רונן דוד24/10/2007
לא הייתי קורה לזה אהבה,
אלא סוג של משיכה,
אהבה לטעמי נבנית בין שני אנשים לאורך זמן,
את אולי נמשכת אליו וכאן ההבדל.
חוץ מזה שאם הרצוי לא מצוי אז אנחנו נתפשים למה שבהשג ידנו לכאורה.
אני בטוח שאם תמצאי מישהו שימשוך אותך,
ושיהיו לכם נושאים משותפים, המשיכה הזו לעמית לעבודה, תחלוף...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אובססיהשרון19/10/2007
שלום רונן! ויש לי כמה בעיות שמאוד מציקות לי ולכן החלטתי לכתוב אותן:
1) זה משהו קצת טיפשי לטעמי אך הוא מציק לי מאוד ( יש הרבה בעיות יותר קשות מזה בחיי, אך החלטתי בכל זאת לכתוב): לפני הצבא עשיתי שנת שירות בצפון. במיונים פגשתי מישהו שנה מעלי שמצא חן בעיני ו"נדלקתי" עליו.. דיברנו מס' פעמים שיחות ממש לא ארוכות, אבל כשהרגשתי שאני מאוהבת בו, באה גם ההרגשה של "אני ממש מתביישת ממנו ולא מסוגלת בכלל לדבר איתו". וכך יצא שפגשתי אותו מאז עוד מס' לא מבוטל של פעמים ( הוא גם בא לבקר אותנו וגם יש מפגשים מדי פעם). וכל פעם לא דיברנו ( חוץ משלום), וכל ההזדמנויות חמקו לי והרגשתי החמצה. הפואנטה בכל הסיפור היא- שאני לא מפסיקה לחשוב עליו, עד היום ( אחרי יותר מ3 שנים), זה מביא לי סבל ( באמת סבל), אני לא מבינה למה הוא "תקוע לי בראש", לא מצליחה להוציא אותו. כל פעם שאני רואה אותו אנחנו לא מתקשרים בכלל ( וכמובן שאני מרגישה שלא משנה מה אגיד, הוא לא יתייחס אלי ויגיב בחוסר עניין מוחלט). הדימוי העצמי שלי יורד לגמרי כשאני רואה אותו ( פעם בשנה לכל היותר- שזה גם סבל כשלעצמו). אני מאוד מתביישת באובססיה הזאת ונשאלת השאלה, האם יש לזה פתרון? ( אף אחד לא מבין אותי, ורק אומרים לי תפסיקי לחשוב עליו וזהו..). זהו מצב לא הגיוני ( במיוחד שלא הייתי רוצה אותו בתור חבר- חד משמעית. זה לא העניין. אני פשוט לא מפסיקה לחשוב עליו לא ברור למה).
2) כמעט מאז ומתמיד התקשיתי מאוד לפתח קשרים חברתיים. אני סובלת מדימוי עצמי מאוד נמוך, קשה לי להאמין שאנשים ירצו בחברתי וייהנו בחברתי ( למרות שאני מקבלת הוכחות הפוכות ולמרות שאומרים לי ,הרבה, שאני מכניסה לעצמי שטויות לראש). גם אם שכלית ( עם ההיגיון) אני מבינה שזה לא באמת ככה, אני אף פעם לא מאמינה באמת שאני לא פחות טובה מכולם. יש מס אנשים שאיתם אני מרגישה בנוח ומתנהגת שונה לגמרי- לטובה. הם בדרך כלל די שנואים על השאר ודי מוזרים ( רמת אינטילגנציה לא גבוהה או נדבקים ומדברים בלי סוף..) .חשוב לציין שברוב המעגלים החברתיים אני כמעט תמיד נשארת בצד, ודי דחויה ( אחרי התיכון חשבתי שזה יעבור אך זה המשיך גם עד אחרי הצבא). אני מרגישה לא בנוח עם אנשים ,בקושי מדברת ( מאוד שקטה), ומרגישה כל הזמן שיתעלמו ממני לא משנה מה אגיד ואיך אתנהג. הייתי בטיפול פסיכולוגי הרבה זמן, אחר כך ניסיתי עוד סוג של טיפול אבל שום דבר לא עוזר. אני נשארת מדוכדכת רוב הזמן, בוכה הרבה ויש לי התקפי זעם מדי פעם. אני נראית די טוב אבל לא מייחסת לזה חשיבות, כי עדין אני מרגישה מגושמת, מוזרה ומשעממת..מה אפשר לעשות, אם שום טיפול לא עוזר??
מצטערת שהמכתב יצא כל כך ארוך....
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יצירת הזדמנויות...
רונן דוד21/10/2007
שוב מילות המפתח חוזרות על עצמן היום - יצירת הזדמנויות.
קחי את עצמך בידיים, תזמי מפגשים, יציאה עם ידידים,
תכירי בחורים חדשים בבליינד דייטים או איך שאת רוצה,
צאי לבלות עם חברות וכך לאט לאט תצאי ממעגל הרחמים העצמיים,
ותתחילי שוב לחיות מחדש...
טיפול בהחלט יכול לעזור לך בתהליך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההצעה לשרון
idit aha05/11/2007גם אני פעם הייתי כמוך והיום יש לי המון בטחון עצמי.
דבר ראשון תלמדי לאהוב את עצמך, בכל יום תסתכלי במראה ותגידי לעצמך "שרון אני אוהבת אותך כמו שאת". אולי בהתחלה זה יהיה לך קשה אבל לבסוף זה יביא לתוצאות.
תעשה דברים שאת אוהבת ואין לך אומץ לעשות , כמו למשל לרקוד או לשיר או הליכה בים, ואגב בזמן הפעילות הנ"ל תנסה להכיר ולהתחבר לאנשים שעושים פעילות דומה.
תנסי כמה שיותר לחייך זה יזמין לחייך אנשים שירצו בקרבתך.
תשתדלי לחשוב רק מחשבות חיוביות: חמה את חכמה, מקסימה ועוד.......... בהצלחה עידית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה אצל בתיחדווה19/10/2007
בתי בת ה-15 נורא מסוגרת, אין לה הרבה חברות, היא מעט שמנה, היא תלמידה טובה ושקטה, אבל אני חשה שהיא לא פופולרית, לא "מגניבה" בלשון הצעירים ושהדבר לא קל לה. היא לא מדברת על זה אתי ונראה לי שמתפתחת אצלה איזו חומה שלאט לאט תלך ותהיה עבה יותר. אני רוצה שהיא תהיה מאושרת, שתצחק, שתפרח - איך אני יכולה לעזור לה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליצור הזדמנויות...
רונן דוד21/10/2007צאי איתה, בלי איתה,
צאו לכוס קפה, לכו לטייל בטיילת,
קחו לכם יום כיף וכך לאחר תקופה ביחד,
יותר ויותר היא תפתח ותספר לך מה מעיק עלייך,
לא בכוח וכפייה, אלא בדיפלומטיה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)