מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלהסיגל05/09/2007
שלום דוקטור,
יש לי תחושה של כאב חזק / מחנק / כמו משהו תקוע לי בגרון כבר 5 חודשים , זה מאוד מפריע לי לתיפקוד יום יומי .
עשיתי בדיקות הבאות:
בדיקת א.א.ג - הכל תקין
בדיקת גסטרו- בקע קצר בסערפת
בדיקת CT - הכל תקין
בדיקת אולטרסאונד - הכל תקין
רנטגן - הכל תקין
בדיקות דם - הכל תקין
משטח גרון - תקין
מה זה יכול להיות ואיזה בדיקות לעשות עוד כדי לדעת איך לפתור את הביעה ?
זה מאוד מפחיד אותי כי כל הבדיקות שעשיתי הם תקינות חוץ מבקע סערפתי .
יכול להיות שזה ביעה נפשית? כי אני בכלל לא בלחץ....
תודה מראש על התשובה .
דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה על המחמאה...
רונן דוד05/09/2007
אני בסך הכל מסיים תואר שני,
הדוקוטראט רחוק ממני עדיין...
כך שאני לא יכול כל כך לעזור לך.
אנא נסי בפורומים המתאימים לכך.
ומה אני אומר, לא צריך לחפור עמוק עמוק על מנת למצוא לדברים שקורים לנו ולתת להם סיבות של בעיות נפש. לא לכל דבר יש הסבר רפואי. זה מה שנקרא לחיות, יש עליות ויש מורדות וצריך להבין זאת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסים עם אם חד הוריתאמא04/09/2007
אני בן 23 מנהל מערכת יחסים עם אישה בת 30 גרושה + 2.
ילד בן 8 וילדה בת 4.
אנחנו מאוהבים עד מעל לראש ואפשר לומר שכמעט כבר גרים יחד .
חפציי עדיין אצל הוריי אבל אני כל יום ישן אצלה ומבלה את רוב היום שם.
חברתי היא גרושה טריה והיא פרודה במשך שנה וחצי. אנחנו יוצאים כבר כמעט שנה ברצף וטוב לנו ביחד מאוד.
כמובן שאני מודע שהקשר הזה הוא מורכב מאוד ואני לוקח את זה בחשבון פשוט יש משהו שמפריע לי עם הבת של חברתי, היא לעיתים כועסת עלי, וצועקת ואומרת מילים כמו : "לך מפה זה לא הבית שלך" וכדומה. אני מבין שבשבילה זהו מצב לא קל , ואני מאיים על מקום אביה בשבילה וזה לא פשוט עבורה. פשוט רציתי לדעת כיצד עליי להתנהג איתה ומה לומר לה כאשר היא אומרת דברים הסוג הזה.האם אני צריך להגיב או לתת לאמא שלה לטפל במצב כי כרגע חברתי לא עושה דבר ומרגיעה אותי בכך שהיא אומרת שאין מה לעשות ושהיא ילדה קטנה.האם עליי לדבר עם חברתי ולומר לה שהיא צריכה לעשות עם זה משהו או פשוט להתעלם כי אחרי הכל אני מבין לליבה מאוד ואת האיום אשר אני מהווה בשבילה.
יש לציין שהקשר הוא קשר רציני מאוד שנינו מתכננים עוד להקים משפחה ולהביא ילדים יחד ואני יודע שזה יהיה קשה בגלל 2 הילדים שלה מבעלה הראשון למרות שאני אוהב אותם מאוד ולרוב גם מסתדר איתם.
מה דעתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יחסים מורכבים...
רונן דוד05/09/2007אין ספק שיחסים עם ילדים מנישואים קודמים של אחד מבני הזוג, הם מעט מורכבים.
בגדול - הזמן עושה את שלו,
אבל כדיי שזמן זה יעשה את שלו יותר מהר, אתה יכול להוציא אותה לבלות, לקנות לה מתנות, לעזור לה בשיעורים ועוד דברים שיקרבו ביניכם...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מפחד
אמא10/09/2007יש בי פחד אולי קצת פרנואידיות.
אני פוחד שחס וחלילה חיבתי תתפרש אצלה כהטרדה כי היא לעיתים יכולה להיות מאוד נחמדה אלי וכייף להיות בקרבתה ולפעמים היא ממש דוחה אותי וכאילו כועסת עליי.
יש לציין שאני לא מקלח אותה ולא עוזר לה להתלבש או בכל דבר אינטימי מדי. זאת עושה רק אימה. אני פוחד שבגלל הרצון שלי להתקרב אליה היא תזרוק איזושהיא מילה שתגרום למישהו לחשוב שאני מטריד אותה או שאביה שלא מרוצה מיחסיי עם גרושתו ינסה למצוא דרך הילדה משהו לא בסדר אצלי.
יש לציין שאני מאוד אוהב את האמא ויש ביננו אהבה גדולה מאוד שברור שסופה היא חתונה והרחבת המשפחה ואני מת על ילדיה למרות שהם לא שלי אבל הנושא איתם הוא עדין ורגיש מדי מה דעתך על פחדיי? האם הם טבעיים? האם אני סתם פרנואיד?
האם כדאי לי להמליץ לחברתי לקחת את ביתה לטיפול פסיכולוגי אולי היא זקוקה לכך?אחרי הכל אביה לא חיי איתה והוריה התגרשו יש לזה השלכות על הילדים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמא יקר...
רונן דוד10/09/2007
אני ממש מבין את הפחד שלך,
אך אין לך ממה לחשוש, כל עוד אתה מקבל מחברתך גיבוי למעשייך,
כמובן בגבול הטעם הטוב. אל תעשה פעולות שעלולות להיחשב כחריגות כלפיי הילדה,
לא ציינת בת כמה היא אבל אני מבין שהיא עדיין ילדה קטנה.
פעולות כמו מיקלחת או להשכיב אותה לישון, השאר בינתיים לאמא שלה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מודה לך מאוד...
אמא16/09/2007תודה רבה לך עזרת לי מאוד..
ציינתי בהודעה הראשונה שהיא בת 4.
ובאמת מקלחת והשכבה במיטה אני עדיין לא עושה איתה
אז באמת אתן לזמן לעשות את שלו ואנסה לבלות איתה יותר .
תודה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה תעזרו לי , לפחות בכמה מילים !ארי04/09/2007
בוקר טוב ,
באמת לא יודעת מאיפה להתחיל או אפילו האם כדאי להתחיל ?
החיים קשיים , מסובכים , אין להם טעם , ללא ערך , ...
אז בו אתחיל כך , אני סובלת מכמה בעיות בחיי כמו :
- אם אני בבית , אז אני בחדרי החשוך והקטן ורוב הזמן שוכבת על המטה חושבת , על מה ?! אולהים יודע !!! ( החדר שלי די גדול מבחינת הגודל 6:6מ' , יש בו הכל כמו מחשב , טלוויזיה , מערכת , ספרייה שמלאה בספרים ואגודות שמעולם ולעולם לא אחשוב לשים קריאתם ,יותר ממאה בובה שתלויות על הקיר וחלק מונח על השטח ...
- חוסר תיאבון , לפעמים יעבור עלי יומיים או שלושה בלי להכניס משהו לפה חוץ משתיה מעטה . ( גובה 158ס"מ ומשקל 42ק"ג ) .
- אם מתעניינת במשהו , אז זה זמני – לא לתקופה ארוכה .
- פסימית רוב הזמן .
- עייפות רוב הזמן .
- מרגישה בנוח כשמזיקה לעצמי !!!
זה חלק קטן מהבעיות שלי שבחיי לא חשבתי להוציא אותם , אבל ... !!! זה התחיל אחרי שסיימתי תיכון , למרות שאני לומדת באונ' ההההה... מה לא תאמין לי כבר חמשה שנים לומדת באונ' , מצליחה בלימודים ועוברת לשנה הבאה , אבל קורה משהו שעוצר אותי מלהמשיך , מה ולמה ? אין לי מושג !!! למדתי שנה מדעי המוח , ושנה ריפוי בעיסוק , ושנה אחרת מדעי המחשב והשנה הזאתי הפרעה בתקשורת שסיימתי אותה בממוצע טוב מאוד אבל אתמול שניתי את המסלול לחינוך מיוחד . זאת הבעיה הכי גדולה שמפריעה לי שגוררת אחריה את שאר הבעיות למרות שלפעמים חושבת אחרת ! לא מעניין אותי לשים את הלימודים עם תואר או לא .
וגם כן יש בעיה נוספת שאולי היא הבעיה המרכזית , כשהייתי תינוקת נכוויתי מאש גלויה כש- 70% מגופי דרגה 3 . ועד עכשיו אני סובלת כמובן מצלקות ועוברת מפעם לפעם ניתוחים פלסטים .
מה ... יש עוד בעיות ותסכולים בחיי יום יום ? !!! בטח שכן ומלא מלא מלא ...
יש דבר אחד שנותן לי לפעמים קצת אופטימיות , זה המשפחה שלי , שתמיד אוהבים אותי ותומכים בי , מעריכים אותי , גאים בי , נותנים לי כל הזדמנות בחיים ...
שכחתי לציין שאני בת 23 שנים , גרה עם הוריי , אני הבת הכי קטנה במשפחה , יש לי 3 אחיום ו- 3 אחיות כולם נישואים , מצב כללי טוב , ...
אוקי זה הסיפור שלי בקצרה , ומקווה שיש משהו שכן יכול לעזור ! מבלי להגיד שצריך לייעץ עם פסיכולוג או אפילו פסיכיאטר !!! אני כן מודע לבעייתי ומקווה יעוץ , תמיכה , ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר CH יקרה...
רונן דוד05/09/2007תחשבי ותיזכרי בכל הדברים הטובים שיש בך ולך.
יש לך הורים שאוהבים אותך, משפחה אוהבת ותומכת, את משכילה ועוד הרבה דברים טובים שאת יכולה לבד לעשות מהם רשימה.
ממליץ לך בגלל שאמרת שאת סטודנטית,
יש אפשרות לפנות לסיוע נפשי דרך האוניברסיטה.
אל תבהלי מזה, אני רואה את זה כמו מה שנקרא בימינו Coaching, זה עכשיו נורא איני,
מעין אימון אישי שיכול לסייע לך בהתמודדות ובבחירת דרך בחיים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התמודדות עם ביקורתהמתלבט03/09/2007
היי ובוקר טוב,(למרות שרמי וריטה נפרדו....)!!,
ממש לפני כמה דקות שוחחנו גרושתי ואנוכי,למרות שאני יודע בתוכי שלא הייתי צריך "להיסחף" כי התכוונתי לשאול אותה רק איך היה הבוקר לבני שאתמול התחיל כיתה א' ובהמשך נסחפתי לדבר גם על הבן הגדול יותר (בכיתה י"א) ובכלל קצת הרחבנו בשיחה,ואיני בטוח שהייתי צריך לעשות זאת......אני מרגיש כאילו בכל פעם שאנו משוחחים(וגם בגלל שאני מרגיש נחות לעומתה,הרי היא "זרקה" אותי...האגו הפגוע,אתם יודעים... ואולי יותר בגלל שאיני יכול לשכוח לה איך תמכה בי כשהייתי עם הלוקמיה והדיכאון ורק אני יודע שבעקבות ההתנהגות שלי לא נותרה לה ברירה אלא היפרד ממני.
וכן,הייתי רוצה גם לומר לה זאת והשאלה אם כן ומתי ואיפה? ואולי מכתב? ראשית,שתסלח לי ושתבין שבאותה תקופה לא יכולתי כנראה לפעול בצורה שונה.
היא בכלל בדיעה והיא אמרה לי זאת הצורה מפורשת שגם "שיחקתי" - אז אני מרגיש צורך להצטדק,הרי מה יעזור לי מה שהיא תחשוב עלי?? ואולי בעצם כן....והיא שמכירה אותי על בוריי יודעת איך ללחוץ על הנקודות הרגישות או ששוב זו רק תחושתי הסבייקטיבית שהיא פועלת מתוך כוונה כזו).
אגב,ידידות שלי ש(גם) מדברות איתי,אומרות לי שהן מתרשמות שהיא(גרושתי)בהחלט מתנהגת בצורה הגיונית והגונה וכן.......בטוח שגם היא כואבת את המצב.
להלן תמצית הסיפור(עד כמה שאוכל):
בשנה שחלפה הבן התיכוניסט לא ממש השקיע בלימודים(אגב,איני יודע או שאיני מכיר ילדים או בני נוער שכן משקיעים בלימודים).
והוא אף נדרש בקורסים בחופשת הקיץ של כחמישה שבועות,שזה די "דפק" לו את החופשה.לצערי,הקורסים לא ממש סייעו לו והוא לא ניגש לכל הבחינות בגרות.
יש לציין שאם הוא רוצה ומראה רצינות,הוא בהחלט מסוגל להניב תוצאות סבירות ויותר!!
והשנה,הוא שובץ עם עוד רבים מחבריו, לכיתה שתלמד כארבעים שעות בשבוע מתוך מטרה אחת ויחידה לגשת לבחינות הבגרות (הרגילות).
ואתמול הוא ממש קיטר ואני קודם לכל הקשבתי לו ובהחלט מצד אחד הזדהיתי איתו ומצד שני אמרתי לו שאין מה לעשות.והוא גם מכיר את הנקודות הרגישות שלי ....
ואין מה לעשות,כשם שמה שגרושתי חושבת על הילדים מגיע אלי ולידיעתי ,גם מה שאני משוחח איתם ו/או עושה איתם מגיע אליה.
ואז היא שולפת,כך אני חש לפחות את מילותיה הלא קלות בכלל,למשל:
בהחלט שגם אני מקשיבה לו (ולהם)ובטח יותר ממך...(אגב,היא ואני לא יודע עד כמה זה משמעותי לעניינו ובכלל...היא מזל אריה,אניתאומים ואופק עקרב) ,אבל אתה ילדותי והינך נעדר סמכות הורית מספקת.היא אומרת שאני בהחלט נוכח בחייהם ,אולם היא לפחות סבורה שאנו (לפחות במה שאנו "משדרים" להם) צריכים להראות בגרות וסמכותיות.ואיני חולק על כך.אבל אנימרגיש נזוף.
אני מודה שיש לי באמת בעייה עם זה.אגב,בעבר כשהייתי בתפקיד ניהולי בעבודה,הרגשתי צורך "להתנצל" בכל פעם שהייתי צריך לבקש משהו מאחת מאנשי הצוות אותו ניהלתי.....מין תחושה שלי:"מי אני בכלל"?מה פתאום שתקשיבו לי"?
ואז,כשגרושתי מבקרת אותי זה פשוט מכ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עניתי לך בפורום אחר
רונן דוד05/09/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרונן דוד
המתלבט06/09/2007שלום
איך אדע באיזה פורום ענית לי?
תודה
המתלבט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקומונה של מל"מ
רונן דוד08/09/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הכינוי שלך בקומונה של מל"מ?
המתלבט09/09/2007ו...האם תוכל להקדיש לי מספר דקןת לשיחה טלפונית?
תודה
המתלבט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משבר משפחתיחסוי02/09/2007
הוריי גרושים כ8 שנים.מאז שהם התגרשו כל מה שאני שומעת מצד משפחתו של אבי וממנו,זה כמה הוא לא היה צריך להתחתן עם מישהי מעדות המז'.אני כארבע שנים יוצאת עם גבר מעדות המז' דבר אשר "מקשה" על אבי,שכן לטענתו הוא מפחד שאעשה את הטעות שהוא עשה.
כמו כן לפני כשבוע הגיע קרוב משפחה מחו"ל,מאז נראה לי כי כולם נגדי.אני מתקשרת וכביכול עושים טובה שמיתייחסים אליי.אני סבתי ודודי מצד אבי מאוד קרובים,אך ישנה תחושה של התרחקות מאז בואו של הדוד דבר המציק לי ופוגע בי מאוד.כמו כן אני מרגישה תחושת זלזול מצידם,בכל הקשור אליי ולבן זוגי.
הדבר מציק לי רבות ומפריע לי במהלך החיים התקינים ובמיוחד עכשיו כאשר אני נמצאת לפני מבחן דיי חשוב בלימודיי.
אשמח לקבל עצה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדבר
אמא04/09/2007אני לא מקצועית אבל אני חושבת שאת צריכה לדבר עם אביך שיחה מלב אל לב ולומר לו שהוא חייב לכבד את הבחירה שלך בבן זוגך גם אם זה לא לרוחו ולא מתאים לו זאת לא החלטה שלו, אני חושבת שלשלול אדם בגלל צבע מין או גזע זוהי גזענות לשמה וזה פרימיטיבי ומכוער בעיניי .
ואם הקשר עם בן זוגך הוא רציני וחשוב לך אז אביך צריך להבין שאם הוא לא יקבל את אותו אז הוא יאבד אותך באיזשהו מקום לא בקטע של איום אלא בהסבר רגוע תגידי לו שלא יהיה לך נעים לך לשמוע על זה יותר וזה מה שירחיק בסוף וחבל אני מאחלת לך בהצלחה ומקווה שאביך יתפקח ויבין שהכל שטויות יש הכל מהכל בכל עדה ואולי מה שלא התאים לו ב"עדות המז'" לך דווקא יתאים מאוד אז שפשוט לא יתערב ויכבד אותך!!!
בהצלחה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה,את מקסימה
חסוי05/09/2007הלוואי ואבא שלי היה בן אדם כמוך...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשבון מורכב...
רונן דוד05/09/2007את צריכה לפי דעתי לעשות חשבון ולהחליט, את מי את מעדיפה יותר, את מי את אוהבת יותר, ואת דעתו של מי את מעריכה יותר. זה מה שצריך להנחות אותך.
אם יחסייך עם אהובך מספיק עמוקים ורציניים, אז לכי עליהם ושימי קצוץ על השאר,
אם לא, אז תחליטי מה עושים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזו לא צריכה להיות בחירה
חסוי05/09/2007אני לא חושבת שזו שאלה של בחירה,שניהם חשובים לי ואת שניהם אני אוהבת ומעריכה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם שניהם חשובים באותה מידה...
רונן דוד08/09/2007אז את חייבת לשוחח עם שניהם ולהבהיר להם זאת,
חיי את חייך ונסי להגיע לפשרות אם ניתן...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה חברתיתחסויה02/09/2007
אני בת 12.
יש לי בעיה חברתית מכיוון שיש לי עודף משקל ואני לא "מלכת היופי"
בשביל החברה, ובגלל שאני לומדת טוב או יותר נכון "חרשנית" כמו
שאומרים על ילד/ה שמצליח בלימודים.
ניסיתי לשנות את עצמי בפנימיות, להראות ביטחון עצמי, וזה לא עזר.
הבעיה הזאת נמשכת כבר 3 שנים.
הבעיה מפריעה לי מאוד בלימודים ובחיים בכלל..
יש לי 3 חברות טובות בכיתה שגם הן לא מקובלות.
מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא חייב ליהיות יפה
ישראל02/09/2007לא כל בת יפה היא מקובלת
ומי אמר שאת לא יפה?
אל תאשימי את עצמך החיצוני
תנסי ליהיות יותר זורמת וחייכנית
ויותר מצחיקה
זה יעזור לך !
תעמיד תיצחקיי מאיזה בדיחה שהחברות ה"לא טובות " שלך מספרות
תנסי להידחף קצת
עד שיכירו את עצמך האמיתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעית תקשורת
אורי03/09/2007שלום לך חסויה,
לא תמיד אפשר להיות מקובלים, ולפעמים אין מה לעשות - דברים הם לא בשליטתנו. מה שכן בשליטה שלך, זה איך את תהיי בתור בן אדם, ואם את בן אדם טוב, זה קודם כל הדבר הכי חשוב, הרבה יותר מלהיות מקובלת.
אחרי זה, תדעי לך שלהיות חרשנית זה דווקא בסדר, יום אחד ההשקעה תשתלם לך. ובקשר למשקל שלך, אם זה מפריע לך אז תתאמצי לעשות דיאטה. זה גם בריא (רק אם תעשי את זה עם ייעוץ טוב ולא בדיאטה חריפה או מהירה מדי), וגם ייתן לך הרגשה טובה.
בקיצור, קצת מחשבה חיובית, קצת מאמץ ואת תראי איך החיים מחייכים אליך. ואגב, כתבת שיש לך 3 חברות טובות. לפעמים 3 חברות שהן באמת טובות יכולות להיות שוות הרבה יותר מלהיות מקובלת.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחמודה להפתעתך...
אמא04/09/2007אני בת 28 אמא לילד בן שנתיים ומניסיוני בבית הספר אני דווקא הייתי הילדה "היפה" של הכיתה, ולמרות זאת לא מקובלת בכלל (גם בגלל קנאות), "מלכות" הכיתה היו אלה המכוערות להפליא. אז יופי זהו בעיני המתבונן, הכוונה אולי בעיניך את לא יפה אבל בעיני אנשים אחרים את כן , ויופי בעיני זה משהו פנימי יותר אם אדם יפה הוא מכוער באישיותו אז בעיני הוא מכוער גם בחיצוניות שלו.
אני לא הייתי מקובלת בגלל חוסר ביטחון, הייתי ילדה מופנמת וביישנית מאוד ולא הייתי מטובי התלמידים כך שתתנחמי ודעי ש -3 חברות טובות זה נכס כי עדיף קצת חברים אמיתיים מאשר הרבה שהם בעצם בכלל לא חברים של ממש.
אני תמיד הייתי טיפוס של חברה אחת או שתיים. ולגבי משקלך תתייעצי עם דיאטנית ותתחילי בדיאטה מאוזנת בשביל שאת תרגישי טוב עם עצמך.
אני חושבת שבבתי ספר זה קיים המון להיות מקובל בגלל מראה חיצוני אבל כשתתבגרי יותר תביני שעם יופי לא הולכים למכולת ואם אתה לא אדם טוב אז אתה עלול להראות מכוער גם אם אתה יפה.
אז לכי עם ראש מורם חייכי אל העולם והוא יחייך אליך ותעבדי על ביטחון העצמי שלך למרות גילך הצעיר ואני מאחלת לך בהצלחה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסויי יקרה....
רונן דוד05/09/2007את יכולה להתנחם בעובדה שבעיות משקל ומראה לא נשארים איתנו לכל החיים - אם תחליטי אחרת,
אבל את מצליחה בלימודים וזה דבר חשוב מאד אם כי לא הכי חשוב.
אני בטוח שבעוד כמה שנים, תצחקי על כל אלה שחשבו עלייך דברים לא יפים, כשתסיימי אוניבריסטה בהצטיינות ותתחילי לעבוד במקום שאחרים יוכלו רק לקנא בך....
בינתיים את יכולה וטוב תעשי אם תמשיכי להיות עצמך ולא תנסי להידמות לאחרים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני ממש בתיסבוך.ישראל02/09/2007
אני לא אוהב את הבצפר שאני נימצא ו
זה בצפר דתי
רק בנים
[המשפחה שלי לא כל כך דתייה]
אין להם בעיה שאני ילמד בחילוני.
וזה רחוק מהבית שלי
ולבצפר אין תקציב גם
200 תלמידים בחטיבה.
אני עכשיו בכיתה ט' !
אני רוצה לעבור בצפר
חבר שלי אחד בר לשם
אבל הוא נחש צבוע
ואני לא רוצה שאם אני יעבור ההוא ידפוק אותי שמה
אני מפחד שאני יעבור ולא יכיר חברים
אני לא רוצה לעזוב את החברים שלי
חלק רוצים לעבור חלק לא
אבל בסוף אפחד לא עובר
זה מכניס אותי לעצבים
ודיכאון
אני הולך לבצפר אני בבאסה של החיים
אני מסיים מאוחר בגלל שזה בצפר דתי
אני רוצה לעבור לחילוני
אבל אני מפחד
בחיים שלי לא עברתי בצפר לבד.
אין לי את הביטחון
וגם יהיה שם בנות וכו' אין לי את הביטחוןן..
עזרה בקשה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משנה מקום, משנה מזל...
רונן דוד05/09/2007ישראל יקר,
תעשה את החשבון איפה עדיף לך להיות - בבית ספר שאתה סובל בו,
או בבית ספר עם אפשרויות חדשות להכיר חברים, מורים, וגם - בנות (זה חלק מהעניין).
תעשה טבלה עם פלוסים ומינוסים ובסוף תסכם איפה עדיף להיות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל אני מפחד..
ישראל06/09/2007אני מפחדד שאם אני לא ייתקבל שם..
אחרי זהה סתם יצא לי שם ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק המעיז מנצח...
רונן דוד08/09/2007אם לא תנסה, לא תדע...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חסרת אופיזיקית02/09/2007
אולי זה ישמע מצחיק, אבל מטריד אותי שאין לי אופי משלי. אני בת 18 ועושה כל מה שההורים שלי אומרים לי, כשאני עם חברים אני הולכת לפי הדעות שכולם אומרים, אפילו הדיבור שלי משתנה לפי מי שמדבר איתי. זה נורמלי שבחורה בגילי שכבר מתגייסת לצבא עוד מעט עדיין תהיה כזאצת חסרת אישיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זיקית יקרה...
רונן דוד05/09/2007
אני בטוח שיש לך אופי משלך רק שאת לא מתאמצת להוציא אותו החוצה.
תנסי פחות להרשים ולנסות להיות כמו אחרים גם אם לפעמים זה מכעיס. תעמדי על דעתך אם יש צורך, וכך יוכלו לזהות בך את האופי הייחודי שלך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חברה מדוכאתל.30/08/2007
היי. אני בת 17 והבעיה היא לא שלי אלא של חברה מאוד טובה שלי. ההורים שלה עזבו את הארץ והיא נשארה כאן לבד ואני רואה שמאוד מאוד קשה לה. היא גם ככה לא הייתה לפני זה ילדה שמחה מדי ותמיד הסתגרה בתוך עצמה ושמעה מוסיקת רוק כבד וכאלה, אבל עכשיו היא ממש לא יוצאת מהבית וכשאני כבר מצליחה לדבר איתה היא כל הזמן מדברת על כמה החיים האלה לא שווים והכל שחור. אני פוחדת שבסוף היא תעשה משהו לעצמה ואין לי אם מי לדבר כי אין לי דרך ליצור קשר עם ההורים שלה. מה אני יכולה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חברה טובה...
רונן דוד05/09/2007ממליץ לך להמשיך לשמור איתה על קשר,
לטלפן, לבקר ולנסות לשבת איתה כמה שאת יכולה. אפשר גם לצאת לפעמים.
את יכולה לומר זאת גם לחברות אחרות על מנת שיהיו איתה בקשר.
כל הכבוד לך על חברותך איתה, תמשיכי ךהיות עם אצבע על הדופק...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- על סף שיגעוןסי27/08/2007
שלום!
אני בת 26 נשואה כשנה ונמצאת בחודש שביעי הריון ראשון שמצליח מתוך שלוש (1 הפלה לפני החתונה 1 הריון חוץ רחמי), בעלי נשוי פעם שנייה ללא ילדים והוא גם הבכור במשפחה שלו שהתחתן ועומד להולד להם נכד ראשון אותו הדבר גם אצלי.אמא שלו מרגע ההודעה על ההריון לא הפסיקה להתלהב ברמות מטורפות חלקן טובות ונחמדות וחלקן פשוט מציקות לי כי אני מרגישה כאילו שאין לה גבולות (זה התינוק שלי) הבעיה היא שאני משתדלת לא להעיר לה כדי לא לפגוע ולכן אני משתפת את בעלי בעיניין רק הבעיה היא שהוא כבר לא יכול לשמוע את התלונות שלי בנושא והחליט "לפוצץ" את העיניין עד כדי שעירב את הוריו ואמר להם לא להיות איתי בקשר כמו שהיו עד עכשיו.
למרות הפעולה שעשה הוא בעצמו נכנכס לעיניין ז"א הרחיק את עצמו ממני פתאום נותן לי הרגשה ששוב אני כאילו בן אדם זר ולא חלק ממנו ובקום שיגן עלי ויהיה לי לאוזן קשבת שיתמוך בי אני מרגישה שהוא מפנה לי את הגב ומגן על הוריו בלבד.
כאשר הוא במצב של מריבה איתי הוא "יורה" מילים ומשפטים שננעצים בי כמו סכינים הוא מאוד פוגע בי ולא משנה מה אני עושה כדי שיפסיק זה לא קורה רק אחרי שהוא נרגע.
חשוב לי לציין שהוא אהבת חיי ומאוד נלחמתי כדי להיות איתו ז"א לא ויתרתי על קשר איתו עד אשר הוא הבין שאני האחת בשבילו מכל הבחורות שהיו לו (נכון שזה נשמע לא טוב אבל זה על קצה המזלג)
אני לא הכרחתי אותו באמת להיות איתי ולהתחתן איתי הכל היה ביוזמתו בסופו של דבר, אבל אני לא מבינה למה הוא מרשה לעצמו "לדרוך" עליי אני בטוחה וגם יודעת שאף אחת לא הייתה נשארת נשואה לבן אדם עם התנהגות כזו ומפריע לי שהוא כנראה בתת מודע שלו מנצל את העובדה שאני מתה עליו....רק חבל לי שכל זה יכול ביום אחד לעבור לי אם הוא ימשיך בהתנהגויות האלו בכל מריבה שתיהיה.
בקיצור אני כבר דיי מיואשת מהעיניין ומפחדת שבסוף ייצא לי תינוק עם בעיה כי אין לי שקט אמיתי לאורך זמן בהריון זה אני כ"כ סובלת, לא יודעת כבר מה לעשות מפחדת להשתגע....
מצטערת על האורך והסירבול - מקווה להבנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריך שניים לטנגו...
רונן דוד29/08/2007סי יקרה,
את חייבת להבהיר לבן זוגך שהוא חייב לשתף איתך פעולה,
הוא חייב להקל עלייך בכל דבר, הריי בתקופת הריון, האישה צריכה להיות מלכה,
אני מבין שהוא לא מתנהג אלייך כך.
את חייבת לקיים איתו שיחה רצינית ולהבהיר לו שאי אפשר להמשיך כך, כמו גם להבהיר לו את הסכנות באי השקט בהריון.
אם צריך ולי נראה שכן, אני ממליץ לכם בחום לפנות לטיפול זוגי, כי הריון וילד שנולד זה דבר חדש שיכול לגרום למתחים מיותרים בין בני זוג. וכשיוולד ילדך בעזרת השם, תצטרכי את כל העזרה שלו ולא נראה לי שהוא כל כך מוכן לזה.
ומהוריו, את יכולה להתעלם באלגנטיות כמו שאני קורה לזה,
זאת אומרת להגיד להם אמן על כל דבר אבל את לא חייבת לעשות מה שהם אומרים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדבר אחד - אל תשכחי שאת בהריון !
ישראל02/09/2007נשים עצבניות מאוד בזמן בהריון.
זה בודק והוכח.
פשט כל מה שהיא אומרת לך שיכנס לאוזן וייצא מהאוזן השנייהה....
תתחשבי גם בה
היא תיהיי בעזרת ה' סבתא.
זה לא קל
פשוט תיקחי את זה בקליל
בהצלחה חמה ושנה טוב !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פחד מוותורד26/08/2007
מאז שסבא שלי מת מסרטן אני לא מצליחה להפסיק לפחד לחיים של הקרובים אלי, אני משתדלת לא לדבר על זה כי אני יודעת שזה מלחיץ אותם, אבל הפכתי להיות דאגנית ומציקה וזה אפילו כשאני מפגינה רק חלק קטן מהמצוקה שאני מרגישה, בפועל אני חושבת על זה כמעט כל הזמן, כמו ענן שמרחף בשולי התודעה שלי ומציק לי כל הזמן. אני כבר לא יודעת מה לעשות, איך אפשר להפסיק לחשוב על זה כל הזמן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך!
סיון28/08/2007ראשית רצית להגיד לך שזה נורמלי לחשוש לאחר מיקרה כזה...אך אולי בהחלט עצל זה מיתבטא בדרך קצת יתר חוששנית..
תיראי ליפעמים דברים כאלה נישארים עצלינו בזיכרון ומתת מודה שלנו..ובהחלט יוצא מצב שבו אנו חושבים על זה יותר מידי...
אך, ליפעמים אכן מצב זה או תקופתי, ולאחר זמן מסויים זה ניגמר.
אני יכולה לתת לך דוג': אם נגיד את צופה בסרט איימה...אז ליפעמים הסרט מפחיד עד מאוד ואת חושבת כל הזמן על משו רע שיש,נכון?
יחד עם זאת, זה לא טוב לחשוב על דברים רעם,כאלה לדוג'. כלומר הדבר הרע פה הוא החשש היותר מידי. החשש שיקרה משו רע.
את צריכה להיות מודעת לכך שכל הזמן קורים דברים, אם הם טובים או רעים.
תיראי, זה קשות.נכון. זה בהחלט מצב קצת מפחיד ומלחיץ.
את יכולה ללכת לרופא, מישהו, שיכול לספק לך מידע על זה. כלומר, אם יש מצב שזה יקרה לבני מישפחתך. לפי מה שאני יודעת, סרטן יכולה להיות מחלה תורשתית, אך בהחלט היא יכולה להיגרם מתוצאה של משהו...וכך יתכן שזו לא תיהיה בעיה למישו אחר מיבני מישפחתך. אך אפילו אם זה תורשתי..אולי יש מצב שזה לא יקרה למישהו אחר.
אך אני בהחלט לא רוצה שתיסמכי על דיברי לגבי המחלה ב-100%,כי זה רק מה שאני יודעת. לכן, אני מציעה לך ללכת לאדם מומחה שיודע היטב.
ולסיום, אני מקווה שזה פשוט מצב זמני ביותר. תנסי לחשוב שלא צריך לחשוב על זה.שזה לא טוב להיות כל הסמן ככה בלחץ, ותנסי "להכניס" את זה לעצמך בראש.
מקווה שעזרתי,
שיהיה בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהורד יקרה...
רונן דוד29/08/2007אין ספק שמוות של מישהו קרוב ועוד ממחלה נוראית כמו סרטן,
זה כאילו המציאות טופחת על פנינו ומזכירה לנו שיש גם מוות בחיינו.
זה רק טבעי שזה יעסיק אותך אבל אם את רואה שאת לא יכולה להתמודד עם זה לבד, את יכולה לשתף חברים, משפחה, אנשים קרובים ואם גם זה לא עוזר, אז את יכולה לגשת לטיפול שיעזור לך בהתמודדות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא מצליחה להמשיך הלאהחסוי24/08/2007
בגלל כמה משברים אישיים קשה לי להתקדם הלאה בלי להסתכל על העבר.
אני כועסת על עצמי, על בחירות שעשיתי מתקשה לסלוח לבעלי, אני מרגישה שאני מתקשה לקבל את עובדות החיים ומתקשה להתמודד איתם אני מאוד עצבנית ומרגישה ריקנות,חוסר אהבה עצמית וכול הרגשות השליליים.
כול התחושות האלה באים לי בגלים, אני מתארת שתמליץ לי על פסיכולוג, האם זה באמת יעזור, ואשמח לתגובה על מה שקורה איתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה קורה אצל פסיכולוג
דידי26/08/2007הליכה לפסיכולוג בהחלט יכולה לעזור מהרבה סיבות. הפסיכולוג בעצם נותן לך מרחב מוגן ולא שיפוטי, מקום בו את לא צריכה לרצות או להרשים אף אחד, ויכולה להגיד באמת את מה שאת חושבת בלי לדאוג לזה שהאדם השני חושב עליך מחשבות רעות, או שאת צריכה להקשיב גם למה שעובר עליו בשביל לשמור על איזון הוגן. הפסיכולוג עוזר לך להבין מה הדברים שגורמים לך לריקנות וחוסר אושר בחיים מעבר לגורמים המצביים שאת רואה כרגע - במקרה שלך למשל, אני מניחה שחוסר האהבה העצמית לא התחילה מאתמול ולא מתחילה ונגמרת בחיי הנישואים הלא מאושרים כרגע. במקביל להבנה העצמית הטובה יותר, יחד עם הפסיכולוג תתחילי לבנות דרך חדשה, לעשות שינויים פרקטיים בחיים שלך ולאט לאט, בשילוב של תהליכים פנימיים ושינויים מוחשיים, תגיעי למקום בו תהיי יותר שלמה עם עצמך. כמו כן, את אומרת שאת מסתכלת על העבר, זה אומר שיש שם דברים לא פתורים, וכל עוד הם שם, לא תוכלי להסתכל על העתיד - קשה לאדם להסתכל לשני כיוונים הפוכים באותו הזמן - ולא תוכלי באמת להתקדם הלאה.
אזהרה לגבי טיפול פסיכולוגי - לפני שתרגישי יותר טוב, יתכן שתרגישי הרבה יותר רע, כיוון שדברים שאת מדחיקה, לא חושבת עליהם כי הם מכאיבים, יצוצו לפני השטח ותצטרכי להתעמת איתם. למרות זאת, כדאי מאוד ללכת לטיפול, במיוחד במצב שאת מתארת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסוי יקרה...
רונן דוד29/08/2007לא לכל דבר יש פתרון על ידיי הליכה לפסיכולוג.
את מכירה את עצמך הכי טוב, אולי אם תצליחי לעשות גם דברים מוצלחים ותסתכלי דווקא על חצי הכוס המלאה - את נשואה, משכילה וכל החיים לפנייך, אז אולי דעתך על עצמך, תשתנה עם הזמן לטובה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רוצה לנשוםיעלי23/08/2007
כבר הרבה זמן שאני לא יכולה לנשום נקי, הבעיות בחיים חונקות אותי - מי כיול לדבר אתי כאן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה עובר עליך?
דידי23/08/2007את יכולה לספר מה גורם לך להרגיש ככה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקחי אויר וספרי עד 10...
רונן דוד23/08/2007שתפו אותנו מה עובר עלייך...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למה לי לקחת ללבדי21/08/2007
אני קמה בבוקר ומרגישה שהכל שחור, הכל. סיימתי אוניברסיטה לאחרונה ואין לי מה לעשות עם עצמי. אני מרגישה תלשוה לחלוטין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיום לימודים
דידי23/08/2007סיום הלימודים וכניסה לעולם הבוגרים יכולה להיות תקופה לא פשוטה ומאיימת. מצד אחד יש סיום של תקופה ארוכה, שגרת חיים שהיית רגילה אליה, הקשר עם החברים יכול להשתנות ועוד. בנוסף לאבל על התקופה שהייתה (אם היא הייתה תקופה טובה), צריך להתמודד עם כניסה לשלב חדש בחיים המכיל בתוכו כמה מרכיבים כמו שינוי אורח החיים - למשל עבודה בשעות אחרות ולעיתים ארוכות יותר, פגישת אנשים אחרים ועוד. וכאילו זה לא מספיק, יש את חוסר הודאות לגבי מה קורה ת'כלס אחרי שלמדת, האם אפשר למצוא עבודה בקלות? התואר יעזור להתפרנס?
מה מכל הגורמים האלה והגורמים הרבים הנוספים שלא כתבתי גורמים לך לתחושה רעה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסכים בהחלט עם דידי !!!
רונן דוד23/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבינה אותך לגמרי!
פרח11/09/2007גם אני סיימתי לפני חודשיים את התואר הראשון ומרגישה תלויה באויר. אני בדיכאון כבר איזה חודש ויותר, ואף אחד לא מבין את זה. אני עובדת אמנם, אבל זו עבודה שממש אבל ממש רע לי בה ואני סובלת כל בוקר שאני קמה. אין לי ברירה, אני צריכה את הכסף כדי לצאת קצת מהמינוס של התואר.
והבעיה היא שאני שולחת מלא קורות חיים, אבל זו בעיה למצוא עבודה כשאין לך נסיון ממשי בתחום שלמדת אותו. הרבה חברות לא מעוניינות לקבל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כישלון חרוץבדויה20/08/2007
יש לי הרבה פוטנציאל אבל אני לא מצליחה לממש אותו. אני חכמה, אבל לא מצליחה בלימודים כי יש לי קוצים בתחת, נראית בסדר אבל מצליחה לדפוק כל קשר רציני ואני לבד בגיל כמעט 30. חברות שלי התחתנו או נסעו לחו"ל בשביל הקריירה ורק אני כאן עם אותה עבודה דפוקה שאני לא מעיזה לעזוב כי בטח אף אחד לא יקח אותי לעבודה אחרת וגם את זאת קיבלתי במקרה בעזרת קומבינה. החיים שלי פשוט תקועים ואני מרגישה שאין שום דבר שאני יכולה לעשות בשביל לשנות אותם. למה שאני בכלל אמשיך לחיות למי זה עוזר בכלל ולמה צריך את הסבל הזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ערך עצמי...
רונן דוד23/08/2007הגיע הזמן שתקבלי בחזרה את הביטחון העצמי שלך,
אפשר לעשות זאת לבד על ידיי עשיית דברים שמחזירים ערך עצמי כמו לצאת עם חברים, להשקיע בחוגים אחריי הצהריים ו/או גם להתנדב באיזו מסגרת שתקבלי ממנה אהבה ותוכלי ללכת בראש מורם.
הדרך השנייה היא באמצעות טיפול קצר טווח אצל פסיכולוגית...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)