מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פרידה בזמן גילוי מחלה לא פשוטהאורי קורן19/10/2007
אני מתמודד עם מצב בעייתי.
אני כבן 44 גרוש אב לשני ילדים,לי היתה חברה בת גילי רופאה במקצועה,היינו יחד שנה במערכת יחסים מורכבת מאוד עם המון בעיות שחלקן אובייקטיביות אך חלקן לא ממש וגם לא ברורות.
בחודשים האחרונים של הקשר הבנתי שכנראה הדברים לא ילכו לכיוון טוב ורצוי ומספר פעמים רציתי להביא את הקשר לסיומו,ובכל פעם היא הצליחה לשכנע אותי לנסות ולהמשיך,בעיקר עם המון דמעות ומצב רוח קיצוני של דיכאון מצידה,לא יודע אם הרצון לנסות גרם לי להמשיך כל פעם מחדש או תחושת האחריות כלפיה שכן היא היתה נתונה במצב לא טוב במיוחד לאחר גרושיה,בעיקר כלכלית,אני אדם אמיד וסייעתי לה די הרבה לא רק במובן הכספי(גם) גם במישורים אחרים.
בחודשיים האחרונים לקשר החלו אצלי אילו בעיות בלב,התחיל מלחץ דם גבוה מאוד,לאחר מכן בדיקות בלי סוף ומצבי רק החמיר,כמו גם הקשר שלנו,ביום בו נפרדנו בדיוק הגיעה התשובה האחרונה של הבדיקות שבעצם הראתה בעיה קשה בלב שהינני בעצם היום מועמד להשתלת לב.
גם בזמן הזה שבעצם עמדנו פני הפרידה,וזו היתה יוזמתי,המשיכו המריבות בלי סוף,כשהיא רבה יש לה פה נוראי,וביקשתי ממנה להפסיק עם זה כי גם כך לא קל לי עכשיו,אך זה המשיך,והבנתי מהכרותי איתה שרק שלום ופיוס ירגיעו אותה,זה גם מה שהיא אמרה,וכך היצעתי לה,ולהפתעתי היא סרבה,ואף אמרה אתה לא קיים בשבילי יותר,אני אפילו לא זוכרת אותך.
אולי נפגעתי כי הייתי נתון באותם רגעים במצב עדין ורגיש ובסערה עם עצמי,היום חודשיים אחרי הפרידה,אומנם במצב בריאותי לא טוב,אך רגוע יותר כשאני חושב על זה אני מרגיש חלחלה כלפיה,אני מרגיש אפילו שנאה,אני לא רגיל לשנוא אנשים,ומציקה לי ההרגשה הזו שנטועה בי כלפיה.
רציתי לשתף ואם אפשר לקבל תגובות על כך-ההרגשה מאוד מציקה לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טוב עשית...
רונן דוד21/10/2007ראה תגובתי הקודמת,
אם לא טוב לנו במערכת יחסים, בעבודה או בכל דבר אחר,
למצוא אלטרנטיבה ואז לעזוב בגדול,
לא לשקוט על השמרים כי נוח לנו אבל לא טוב לנו,
אלא ליזום, לקחת אחריות על חיינו.
תודה לך ששיתפת אותנו...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תגובתך
אורי קורן23/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם לא היית כותב שהיא רופאה
לילי23/10/2007אז הייתי בטוחה שהיא מוכרת דגים בשוק. ממש תת-רמה. יותר טוב לך שאתם לא ביחד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תגובתך.
אורי קורן23/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אכזבה גדולה ממי שאניtuga17/10/2007
אני בת 22,אני מרגישה כל כך לבד...
אני לא מסוגלת לעבוד, אני מרגישה שהחופש שלי נלקח, לתת 8 שעות ביום מהזמן שלי, 8 שעות שעוברות לי כמו נצח וזה אל משנה אם אני אהיה מוכרת בחנות בגדים או טלמרקטינג, אני מרגישה שאני לא ממצה את עצמי, יש לי חבר שנה וחצי ואנחנו במשך ה8 החודשים האחרונים לא מפסיקים לריב כל יום, ואני מעריפה עליו אהבה ובטחון לו הוא זקוק והוא לא משקיע בי, עם זאת אני אוהב תאותו ואני מנסה תמיד להבין אותו, פשוט כל כך קשה לי לראו תאת עצמי בלעדיו, אחרי שנה וחצי של חיים משותפים יחד, הוא יכול לשבת עם המחשב כל היום ולא להתייחס אליי, ויש ימים שהוא כל כך אוהב אותי, אבל קשה לי מאוד ככה.אני מרגישה לא מוצלחת, אני לא עובדת לא לומדת, מערכת היחסים שיש לי לא מספיקה לי, אבל אני גם מפחדת להיות לבד.אני רוצה חבר טוב שיקשיב לי, שיאהב אותי, שיתמוך בי שיעזור לי. למה נאי לא מסוגלת לעבוד? הרי אני בחיים לא יכולה להצליח בחיים אם אני לא עובדת, למה אני מרגישהשזה כמו כלא? הצבא היה לי אותו הדבר, הרגשתי גם כמו כלא ולכן יצאתי אחרי חצי שנה של גיהנום. מסגרת של לימודים אני מאוד מאוד אוהבת.אני רוצה אהבה ,אני רוצה להצליח, אני רוצה להיות משהוא...ואני לא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כבלים...
רונן דוד21/10/2007
הבעיה כמו שאני רואה אותה,
היא הצמדותך לדברים נוחים בחיים גם אם הם לא עושים לך טוב.
את כובלת את עצמך, מפחדת להעיז ולשנות, שמה יהיה יותר גרוע.
אני אומר לך באחריות שאם רע לך בעבודה, בזוגיות או בכל דבר אחר, יש מפלט ויציאה מהמערכת יכולה לעשות רק טוב !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף ביותרלסמדר16/10/2007
רונן, שלום רב. אמש, מישהו או מישהי החליט לעשות ממני צחוק, כנראה משועמם בחיים, השתמש בשמי ובאיימל שלי ושאל אותך, שאלה בשפת גוף שפניתי לפורום אחר והעתיק חלק מהשאלה שכתבתי בעצם לפורום אחר והמציא תשובות וכתב לך כאילו אני כתבתי. אני רואה זאת בחומרה רבה, פניתי למנהל הפורום, הוא הבהיר לי מה לעשות. יש חברה לייצים שכנראה מתוסבכים ומשעמם להם בחיים. אם אצטרך לפנות אליך לא אהסס , אך על השאלה של מקרה מוזר שקרה לי כלל וכל לא פניתי אליך בשאלה, כי לא מצאתי לנכון לשאול או לשתף אותך , לא שאני פוסלת אותך חלילה, אך זה חמור מאד שמישהו משתמש בשמי , באיימל שלי, רמאות אחת גדולה. המקרה סודר, הטעות שלי שבעבר הרחוק מסרתי איימל פרטי שלי ומאז קרה כמה פעמים שהשתמשו בו בפורומים שונים. המנהל סידר את העניין ומקווה שזה לא יחזורו לסורו. מצטערת למי שהטריד אותך לשווא. ויפה שאתה עוזר לאנשים בפורום. יישר כח לך. יום טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיצה עבורך
לסמדר16/10/2007מישהו כאן החליט לעשות צחוק מעצמך ומכניס שמות שאת לא כתבת וכן איימל.
לכן עצתי לך לתבוע את מי שצריך לתבוע כי יש זכויות הפרט.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבב
לילי24/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אהבהנורית15/10/2007
נכון שאת כאן ונכון שאת מנשקת
ונכון את רוצה לאהוב
את אפילו יפה עצובה וכואבת
ואולי יש בך הכל
נכון את קרובה ונכון שאת מתרגשת
וגם יש לך מקום בשבילי
את אפילו יפה וכל כך מיוחדת
ואולי זה בעצם הכל.
אהבה פתאום היא מתפרצת כמו להבה
היא תשרוף את כל מה שהיית
היא תשרוף את כל מה שאתה
אהבה
פתאום היא מתפרצת מה היא רוצה?
היא רוצה את כל מה שהיית
היא רוצה את כל מה שאתה
אולי זה הסתיו
ואולי זו רק השלכת
שעושה לי להיות קצת עצוב
אני כאן בשבילך אז לאן את הולכת
ואולי זה לא חשוב
אוווו...
אהבה פתאום היא מתפרצת כמו להבה
היא תשרוף את כל מה שהיית
היא תשרוף את כל מה שאתה
אהבה
פתאום היא מתפרצת מה היא רוצה?
היא רוצה את כל מה שהיית
היא רוצה את כל מה שאתה
אווו...
אהבה פתאום היא מתפרצת
מה היא רוצה
היא רוצה את כל מה שהיית
היא רוצה את כל מה שאתה
ותחשבו על זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקסים !!!
רונן דוד21/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התמודדות עם אובדןשטרסמן סילבי14/10/2007
שלום לך רונן
כבר 47 שנה מנסה להתמודד עם אובדן אימי הביולוגית שלא הכרתי כואבת ועצובה רוצה להמשיך בחיי אבל הכאב הוא עצום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אובדן...
רונן דוד15/10/2007אין ספק שאובדן של מישהו קרוב כואב מאד ולא חולף, הזמן לא מרפא את הפצעים,
ולא מקהה את הכאב...
אולי יש מקום לגשת לטיפול על מנת שיעזרו לך להתמודד עם הנושא...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פחדים,דאגות ומה לא..יסמין14/10/2007
טוב בגלל שזה פורום אני אשתדל לא להרחיב יותר מידי..
אני חיילת משוחררת בת 21 ומאז ומתמיד הייתי ביישנית..
זה לפעמים אפילו מפתיע (שלא לומר מדהים) אותי כל פעם מחדש..
למשל אם אני עולה לאוטובוס ונאלצת לשבת במושבים הנגדיים (כלומר שאני מול הנוסעים) אני מיד חושבת שמסתכלים עליי ואני נתקפת במבוכה..אולי אני לא מראה את זה אבל אני יודעת שאני משתנה וזה מספיק בשביל להרוס לי את היום..
או כשאני יוצאת עם חברים לפאבים וכאלה אז יש לי כל מיני מצבים שאני לא ממש מתנהגת בחופשיות כשיש המון אנשים מסביבי..היו הרבה מיקרים שאנשים חשבו שאני סנובית כי לא דיברתי כל כך אבל הם לא יודעים שאני פשוט לא "אני" כשיש מסביבי הרבה אנשים..
וזה לא אמור להיות ככה..אני בסך הכל צעירה וזה לא שאני לא רוצה לבלות וכל זה אבל יש בי חוסר ביטחון שהוא Over..
שלא נדבר למשל על עבודה..כל החברות שלי הסתדרו בעבודות תותחיות של מכירות ושכר מעולה וזה לא שאני לא יודעת לדבר ..נהפוך הוא אני מאוד טובה בדיבורים ואני בטוחה שאני יכולה להיות נגיד מוכרת טובה אבל משהו עוצר בעדי מלהתקדם ולפתח את עצמי..
אחותי דיילת אויר ואני מאוד רוצה גם לנסות להתקבל אבל יש מבחנים של דינמיקה קבוצתית ואני מפחדת לפתוח את הפה מול אנשים אז עוד להשתתף במבחנים כאלה??
הדבר שהכי מדכא אותי זה שאפילו חברה שלי שהיא גם פחות או יותר ביישנית כמוני אפילו היא הצליחה להתקדם והיו מצבים שהיא היתה הרבה יותר ביישנית ממני..
זה ממש מתסכל אותי כי אני יודעת שאני יכולה!!
מישהו פעם הציע לי ללכת לשיעורי משחק או ריקוד כי זה אמור לשחרר ..אבל אני לא יודעת אם זה באמת יעזור..כאילו שיעורי משחק? אני? זה קצת הצחיק אותי..
איך מתגברים על חוסר בטחון כזה והאם אתה חושב שעם הזמן זה יעבור? או שזה נראה לך משהו שמצריך טיפול רציני?..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ורק שכחתי להגיד..
יסמין14/10/2007שכשהיה לי חבר במהלך הצבא אז זה פחות הפריע לי ואיכשהו לא ממש הרגשתי את החוסר ביטחון..עכשיו כשנפרדנו זה כאילו חזר אליי..
תודה רבה וסליחה על האורך (השתדלתי לקצר..)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז מה עושים ?!...
רונן דוד15/10/2007פשוט מאד, מפסיקים להסתכל על האחרים להשוואה ועושים רק אבל ר - ק מה שטוב לנו,
ואם מרוויחים פחות, לא נורא, העיקר שישנים עם חיוך בלילה כי עשיתם את מה שאתם אוהבים.
המרדף אחר הכסף משאיר אדמה חרוכה בליבנו ואיפה לא,
האמיני לי, שאם תתמקדי במה שעושה לך טוב, הקידום, הכסף הכל יבוא מאליו...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רונן תודה על העצהדני13/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בכיף !!!
רונן דוד15/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בשפת גוףלסמדר13/10/2007
ערב טוב. לפני מספר ימים שאלתי אותך שאלה והגבתי עוד משהו בנושא: "שאלה בשפת גוף"
ואודה באם תגיב (הגבתי בהמשך לתגובתך). רב תודות - סמדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רונן???
לסמדר14/10/2007ממתינה לתגובה . תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבטיח להגיב הערב...
רונן15/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגבתי לך...
רונן דוד15/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
לסמדר15/10/2007ערב טוב. א. היחסים שלי עם בעלי מצוינים תודה לאל. והלוואי וימשיכו כך לעד.
מבטים מחייכים הם מחממים את הלב והלוואי כפי שכתבת שכולם יהיו כך אחד לשני. מדוע אני מתפלאת לגבי הגבר? האם נראה לך נורמלי שגבר נשוי בשנות הארבעים לחייו יעמוד מול אישה נשואה ליד בעלה זמן לא מעט , יביט בה ויחייך אליה? אני בטוחה שאם היית נוכח ורואה זאת, היית מרים גבה. אני לא יודעת מה רצה להגיד בזה, בעלי בחיים לא יעמוד מול אישה, יחייך אליה, יחדור מבטים ולא פחות ולא יותר ליד הבעל. היות ואני מאד פתוחה עם בעלי, שיתפתי אותו בזה, הוא הודה שראה זאת וגם התפלא מאד לא פחות ממני, ובעלי עשה תנועת יד של כאילו פוסל את האיש הזה, חיייך מעט ואמר לי במילים אלו: "תעזבי אותו, תשכחי ממנו , הוא התחרפן והתחרמן עליך באותו רגע ואולי ניסה למסור לך מסר שמנסה לחזר? לא יודע" - זו היתה תגובתו של בעלי. מדוע אני לא בטוחה שדבריו נכונים, כי כשגבר מנסה לחזר או להתחיל עם אישה/בחורה לא עושה זאת ליד הבעל, מסכים איתי, בגלל זה רציתי לשמוע עוד דיעות. בכל אופן תודה רבה על התייחסותך למכתבי, ועלי באמת להבין שיש לעיתים אנשים נשואים שרוטים ולעבור על סדר היום, פשוט לא נתקלתי מעולם בסיטואציה שכזאת בגבר חוץ מבעלי. רב תודות לך רונן וכל טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום,מירב12/10/2007
שלום,
אני חושבת שיש לי בעיה ,אני מרגישה בימים האחרונים שבא לי למות הכל מסביבי נראה רע.
אני הולכת לישון בוכה וקמה בוכה.נמאס לי מאיך שאני נראת שמנה.. ולא מצליחה לרדת במשקל..
אני לא יכולה להרשות לעצמי חוגים וכ'ו והליכות אין מי שיעשה איתי.
אנא עזור לי
תודה שבת שלום!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מירב יקרה...
רונן דוד13/10/2007
אם כך אין ברירה, את חייבת לקחת את עצמך בידיים.
את לא צריכה מישהו שילך איתך על מנת לעשות הליכה וכושר, אם זה כל כך מפריע לך, אז תתחילי בקטן, תקיפי את השכונה פעם ביום, לאט לאט תוסיפי מרחק להליכה ותגדילי אותו, ממליץ לך בסוף ההליכה לשכב על הדשא ולעשות כפיפות מרפקים ובטן.
לאט לאט תתחילי לאבד שומנים ותוהבי את עצמך.
כי אם זה מפריע לך באמת, אז זה מה שיהווה את הדרייב להניע אותך לעשות כושר ולהילחם בהשמנה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבת כמה את?
שני13/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום זה בקשר לחברותנתן11/10/2007
אני קצת בישן דיי הרבה זמן אני לא יודע איך לצאת מזה ולהיות מקובל וכאלה
מה עליי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יצירת הזדמנויות...
רונן דוד13/10/2007
מציע לך לבצע contra fobic behaviore שזה אומר לבצע דברים בניגוד לפחדים שלך, ליצור הזדמנויות, להכיר בנות ועם הזמן תקבל נסיון ותרכוש בטחון עצמי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בן זוג נוכרילילי11/10/2007
שלום לך,
אני בחורה בת (אוטוטו) 35 נאה, אטרקטיבית, משכילה. היו לי מערכות יחסים ממושכות אשר - מה לעשות - עלו בתוהו ולא הצליחו. עדיין רווקה.
לפני כחצי שנה הכרתי גבר שהוא לא ישראלי ולא יהודי (אחת מארצות מערב אירופה). מאז הוא בא לבקר אותי כמה פעמים. אני ביקרתי אצלו. אנו בקשר הדוק וממושך. הוא מראה סימני רצינות וטוען שהוא רוצה איתי "הכול".
אני אוהבת אותו והוא אותי אך אז אני נזכרת בהשלכות שיש לשוני בדתות השונות שלנו, לאום שונה וכו' (בשפה אנו מסתדרים - אנגלית) ואני שואלת את עצמי אם אפשר להתעלם מהפערים שעלולים להיווצר. אני מגדירה עצמי יהודיה מאמינה - לא דתייה ולא חילונית לחלוטין. מאמינה באלוהים ושומרת כשרות חגים וזה הכל. לא יצא לנו לדבר על כך לעומק אך הוא טוען שהוא לא נוצרי הדוק וזה כלל לא משנה לו.
מצד שני אני לא צעירונת שיכולה להעביר סתם את הזמן ועליי להחליט מה לעשות. יש לי רגשות כבירים אליו והוא יקר לי.
מה דעתך? האם אפשר להתגבר על מכשול זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליהי יקרה...
רונן דוד13/10/2007
יש לי שאלה אלייך, אם הוא מוכן לעשות הכל, אז למה שלא יתגייר ?! (סתם תהייה...)
בכל מקרה יש זוגות מדתות מעורבים רבים והם מסתדרים מצויין, חוגגים את חגייהם של שניהם וחיים טוב ביחד. אני מאמין שאם באמת אוהבים, אפשר להתגבר על כל המכשולים בחיים - חתונה אזרחית, חגים משותפים ומה לא...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רונן. זה מעודד אותי!
שני13/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמחתי לעזור !!!
רונן דוד15/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות בלי הפסקהליאל10/10/2007
כתבתי לך כבר הרבה פעמים על עצמי ,אני כבר מתחילה להרגיש שאני פשוט עוברת מבעיה לבעיה וגם אם אני מצליחה לפתור בעיה אחת תמיד תבוא במקומה אחרת ,כרגע אני במצב בין הקשים שהייתי ,אני חיילת בודדה גרה בדירה של הצבא ,עד עכשיו הייתי בחדר לבד ופתאום ביומיים האחרונים הודיעו לי שהצטרפה אלי שותפה ומאז אני מרגישה שנפלה עלי פצצה ,אומנם זה נשממע מתפנק אך מעולם אבל מעולם לא הייתה לי פרטיות ועד שסוף סוף זכיתי לה לוקחים לי אותה ,כל חיי מגיל קטן גדלתי בפנימיה ולא זכיתי לפרטיות עכשיו אני ממש מתוסכלת כל היום אני צריכה להסתדר עם אנשים,בצבא בעבודה בדירה ועכשיו גם בתוך החדר שנתן לי מפלט מהכל לא יהיה לי פרטיות ,עכשיו גם השותפות שלי החליטו לצאת נגדי על כך שהתלוננתי עליהן שהן לא מנקות ואני היחידה שצריכה לעשות את זה עוד שרק אני עובדת,אני מרגישה ממש רע פשוט בא לי רק לבכות ,גם אמא שלי בחובות בגלל שהיא מכורה לחישגד והיא לא מסתדרת עם בעלה ,ולי יש אלף ואחת בעיות בריאות כגון מעי רגיז ,אל ווסת של כמה שנים ,מיגרנות ומה לא ,אני פשוט טובעת בים של בעיות ולא יודעת מאיפה להתחיל ,אני רוצה לחיות בשלום עם כולם לא לריב עם אף אחד ושלא יכנסו לי לחיים ,איך מתמודדים עם כל כך הרבה לחץ ,כל אחד יש לו שרישה ממך ואף אדם נורמלי לא יכול לעמוד בכל כך הרבה דברים ,בבקשה תיעץ לי מה לעשות במצבי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליאל יקרה...
רונן דוד13/10/2007
אני מציע לך לשקול לפנות למשקי"ת ת"ש בשלב ראשון, על מנת שתבקר בביתך ותעזור לך להתמודד.
אולי יש מקום לשקול פנייה לקב"ן על מנת לקבל עזרה מקצועית, רק קחי בחשבון שזה עלול לגרום לך להיפלט מהצבא, אז השיקול הוא שלך...
בכל מקרה, ממליץ לך להיות יותר אסרטיבית, לעמוד על שלך ולא להיות פראיירית...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בשפת הגוףלסמדר09/10/2007
עמדתי לצד בעלי. לפתע גבר (ידידו של בעלי) המכיר אותנו מקרוב (אנו בסביבות גיל ה-40), ניגש אלינו, עומד מולי במרחק של כ-2- ס"מ, עומד ומביט לעיני במבט של כאילו מביטים באיזה תמונה יפה על הקיר, ואני מביטה בו במבט של פני פוקר (כאילו מה רצית?) וזה לקח כ-2 דקות ואז הוא שבר את רצינותי וגרם לי לחייך (מבלי לחשוף שיניי), וזה הכל ליד בעלי. זה היה באולם אירועים שהוזמנו. וברגע שחייכתי הגבר הירפה והלך לדרכו לאשתו. אני לא אמרתי מילה, רק הייתי קצת המומה. מה לדעתך התנהגותו של הגבר אומרת לך, ומרוב שהייתי בשוק לא שאלתי אותו : "כן, מה רצית"? רק שתקתי. בעלי באותו רגע עמד לצידי אך להביט לאנשים האחרים. מה יש לך לומר על כל זה? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעניין...
רונן דוד09/10/2007
אני טוען שבתקשורת בין אנשים, שפת הגוף מהווה 90% מהתקשורת.
אפשר לנהל שיחה שלמה בלי להוציא הברה אחת מהפה.
תרגישי טוב עם עצמך שמביטים בך בצורה כזו,
ולא תמיד צריך לייחס לכל מבט חשיבות אמיתית.
אם זה מטריד אותך בכל זאת, אולי יש כאן בעיה שצריך ללבן אותה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה כתגובה
לסמדר10/10/2007שלום רב רונן. תחילה, תודה על התייחסותך לפנייתי. חידשת לי במה שענית לי. הרגשתי כמו אינפנטילית שלא שאלתי אותו מדוע אתה מביט, וכשאדם מתעניין במישהי או מישהו לדעתי אמור לפתח שיחה, או לדבר קצת עם האדם מולו. סליחה על שאלתי התמימה, אך אני מאד סקרנית לדעת מההיבט הגבר מאחר ולא נתקלתי עד בהתנהגות כזאת. אם גבר מביט כך באישה ועוד בנוכחות הבעל, הוא הביט בי במבט כזה כאילו מביטים באיזה נוף יפה מלווה עם חיוך קל על פניו, ואותי כאילו מיגנט ואני הבטתי בעיניו חזרה מהשתאות ולאחר כאילו נישברתי וחייכתי אליו ואז פנה לדרכו לחפש את אשתו באולם האירועים וכל זה ארך כדקה ואולי טיפה יותר וההתעלם מבעלי. בכל זאת אודה לך אם תכתוב לי באופן כללי מה זה נראה בעיניך?!. רב תודות לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסמדר יקרה...
רונן דוד15/10/2007
למה את מייחסת לכך כל כך הרבה חשיבות ?!,
אם כך, כנראה שיש לך נקיפות מצפון.
אני אומר שבגידה יכולה להיות גם אם רק חושבים על דברים אסורים ואם יש לנו נקיפות מצפון,
אחרת מותר לפנטז כמה שרוצים. אם המבטים כל כך מפריעים לך, יש למקום לבדוק למה ולא עם אותו בחור, אלא עם בעלך, אולי יש איזשהו קרע קטן ביניכם ?!
על זוגיות צריך לעבוד כל החיים ולא לקבל אותה כמובן מאליו.
ולתפישתי, אין שום נורא במבטים מחייכים,
הלוואי וכולם היו מחייכים לכולם כל הזמן...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שוכבת עם כל העולםשרמוטה07/10/2007
אני בת 20 ושכבתי בפעם הראשונה בגיל 16. מאז אני לא יודעת להגיד לו, כל מי שרוצה אותי אני שוכבת איתו וכבר הייתי עם אנשים שלא רציתי ואורגיות ומה לא. אני רוצה להפסיק עם זה אבל כאילו אין לי כוח רצון ואני לא יכולה לסרב. יש עצות???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ש יקרה...
רונן דוד09/10/2007
קודם כל יש לי בעיה עם הניק שבחרת בו...
פרוייד כבר גילה ומצא כי מין אובססיבי הוא סמפטום לבעיות אחרות. הוא מהווה פורקן לסיבוכים אחרים בחיינו וזו עוד דרך לפרוק רגשות, תחושות ובעיות אחרות.
מי שרודף אחריי מין בצורה אובססיבית, מעיד לדעתי על בעיות אחרות בחיינו ולכן יש כאן מקום לדעתי לגשת לטיפול לבירור שורש הבעיה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההערכה עצמית נמוכה אולי?
לילי11/10/2007תעריכי את עצמך ואת הגוף שלך ואל תתני לאף אחד לחלל אותו. אין יקר ממנו!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קנאהחסוי02/10/2007
שלום
אני בת 20 ויש לי בעיה.. יש לי קרובת משפחה שמאז שאנחנו קטנות אפשר לאמר שאני די מקנאה בה..
למה..כי היא חכמה, משכילה.. יש לה חבר כבר המון זמן.. הכל מסביבה נראה תמיד מושלם... יש לה בטחון, חברות המון... ותמיד אחרי שאני רואה אותה אני גם רוצה להיות כמוה.. לפעמים אני מנסה להתנהג כמוה באופי, במשפטים שאולי בסיטואציות מסויימות היא היתה יכולה "ליבש" או להתנהג אחרת... חשוב לציין שכאשר אני משיגה דברים שהיא השיגה אני כבר לא ממש מקנאה...היא גם "ברמה" גבוה כזאת, לפעמים היא מנקרת עיניים ולא רק אותי.. גם קצת "שחקנית"
אני אולי כך אומרים יותר עדינה, יותר "ילדה טובה כזאת",אפשר לאמר לא שלמה עם עצמי כמוה בהמון דברים... וחשוב לי לציין שאני לא טיפוס קנאי.. אבל בה זה אחרת...
אנחנו לא כזה בקשר, אבל מדברות כאשר נפגשות,ואולי גם לא (זה נראה כאילו אנ מחשבנת לה יותר) וזה מאד תלוי בה אם ניצור קשר... ההורים כן בקשר...
מקווה שנתתי די מספיק פרטים על עצמי.. ועליה
ושתוכל לעזור לי..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסוי יקרה...
רונן דוד09/10/2007
אני קורא למה שאת מתארת - תחרותיות ולאו דווקא קינאה.
תחרותיות יכולה להיות בונה ועוזרת לנו להתקדם בחיים, אבל היא יכולה להיות הרסנית.
היא הרסנית ברגע שהיא הופכת לאובססיה כאשר כל ההוויה הקיומית שלנו מוקדת לחיפוש ומרוץ איך אני משיג ועושה יותר טוב ממישהו או כמה אנשים אחרים.
בחוכמה היא להתעלות מעל זה ולהבין שיש לך את האישיות שלך ואת לא חייבת לעשות מה שאחרים עושים ולא להשיג מה שאחרים על מנת להיות שלמה עם עצמך.
נסי להתמקד במה עושה לך טוב ולא מה עושה טוב לאחרים. אני בטוח שאם תנהגי כך, מהר מאד תהיי שלמה עם מה שהשגת בכוחות עצמך ותהיי שלמה עם עצמך....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)