מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם עוזרר מותר לנערה צעירה?והאם יכול לעזור?ויק08/09/2016
היי , אני לא מזמן נהייתי בת 20 וכבר שמתי לב שמגיל 13 הלב שלי דופק מאוד מהר ושאני קמה מישיבה הכל שחור בעיניים לכמה שניות וחוזר , אני גפ עוסקת בפעילות ספורטיבית אינטנסיבית , שזה מאוד חשוב לי , בגיל 18 בדקתי את העניין שהתחלתי להרגיש חרחור כזה בלב פעם ב.. והרופא בדק לי סינוס טכיקרדיה בדקתי מבחן ריצה הכל יצא מצויין בריצה היה 190 פעימות לב והכל עבר מצויין, הבעיה היא שאני מתאמנת , ואני מרגישה את הפעימות לב שלי וכאשר אני מתרגשת החזה מתחיל לכאוב מאוד ביחד עם הנשימה ולמתאמנים הלב אמור לפעום 60 בדקה ואצלי במנוחה ממוצע הוא 80-85, אני אוכלת מאוד בריא בחיי ולכן לא מוכנה בחיים לקחת תרופות, קראתי שיש צמח בשם עוזרר hawthorn שעוזר בפילפיטציות ומחזק את הלב (ובקיצור נקרא מזון הלב) אך קראתי שלילדים ונוער אסור , אני בגוף ובהכל נראית ממש כמו נערה בת 14 קטנה ולא מפותחת בכלל , אני לא יודעת האם לקחת אותו או לא ?? והאם יש סיכוי שאמות מוקדם באי ספיקה לבבית מרוב הטכיקרדיה ? תודה רבה !!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם עוזרר מותר לנערה צעירה?והאם יכול לעזור? - תגובה
ד``ר רוברט הפנר10/09/2016זה לא הפורום הנכון
מציע שתפני לפורום רפאת ילדים / אלטרנטבי וכדומה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעניין כאב בחזה, עייפות ובדיקות דםעלמה06/09/2016
שלום רב
מזה כמה ימים יש לי כאב, מעין גוש בחזה, מצד שמאל סמוך למרכז הגוף, ואני ממש תשושה, עם כאבים במקומות נוספים בגוף. במיון ערכו לי אקג, צילום חזה ובדיקות דם. האקג הראשון היה עם היפוך גלים, והרופאה הניחה שהוא נעשה לא נכון, עם היפוך לידים. שתי בדיקות האקג הנוספות, בערב ובבוקר (נשארתי להשגחה) היו תקינות.
תוצאות בדיקות הדם החריגות מעט
C-reactive protein 19.37
Phosphorus 4.50EOS abc 0/74
WBC 12.32
הופניתי להמשך בירור בקהילה, אבל הרופאה שלי בחופש ואני חוששת כי מרגישה ממש לא טוב.
אשמח לעצתכם, האם הבדיקות הללו ( הרופא לא התייחס אליהם, אמר שהכל תקין) מחייבות בירור מהיר?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה פרטים על גורמי סיכון
עלמה06/09/2016אני בת 57 125 ק"ג, לא מעשנת, יתר לחץ דם, תת פעילות בלוטת התריס ואסתמה.
שוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה פרטים על גורמי סיכון - תגובה
ד``ר רוברט הפנר06/09/2016אם שחררו מביה״ח כנראה אין דחיפות. בכל זאת מציע שתפני תחילה לרופא המשפחה, שלך או מחליף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
עלמה08/09/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם מותר לעשות קעקוע אם יש מחלות לבאפרת06/09/2016
לפני 10 שנים עברתי החלפת מסתם מיטראלי למסתם ביולוגי על רקע ראומטי. כמו כן אני סובלת מהפרעות קצב ומטופלת במולטק, קרדילוק וקומדין.
אני ממש רוצה לעשות קעקוע קטן. רציתי לדעת אם זה מהווה בעיה מיוחדת לאור מצבי הבריאותי.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם מותר לעשות קעקוע אם יש מחלות לב - תגובה
ד``ר רוברט הפנר06/09/2016לא חושב שצריכה להיות בעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תסמונת "טאקו טסובו", מתי חושדים ואיך מאבחנים?נעם05/09/2016
שלום
מאחר והסימפטומים דומים להתקף לב על רקע איסכמי, מה הדרכים לאבחן את התסמונת?
רק באמצעות שלילה של אירוע איסכמי? או שיש סימנים מיוחדים או בדיקות שיכולות לאשש שמדובר בזה?
אנזימי הלב עולים כמו בהתקף לב?
מאחר ומדובר בתוצאה של מצב נפשי, משבר, חרדה, וכדו'. האם כל אדם שסובל ממשבר כלשהו או חרדה צריך לחשוש מזה?
מה גם שבחרדה יש לא פעם תחושות בדיוק כמו בהתקף לב, ואז מרגיעים אותך שזה בסך הכל חרדה, אך אולי זה לא רק חרדה אלא תסמונת הלב השבור?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תסמונת "טאקו טסובו", מתי חושדים ואיך מאבחנים? - תגובה
ד``ר רוברט הפנר05/09/2016התרחבות אופיינית של חוד הלב בצנתור / אקו ועורקים כליליים תקינים בצנתור.
תפקוד לב שחוזר לתקין כעבור שבועות בודדים (אפילו ימים)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- HDL נמוך בדם ותוספי מזון באיזה רמה צריך להיותאמיר31/08/2016
רציתי לברר איך ניתן לעלות רמת hdl ללא תרופות ומלבד פעילות גופנית.האם ממליצים על תוסף מזון מסיום להורדת כולסטרול בדם.ומה הערך באחוזים מסך הכולסטרול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר HDL נמוך בדם ותוספי מזון באיזה רמה צריך להיות - תגובה
ד``ר רוברט הפנר31/08/2016הטיפול ב LDL
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה הוא הטווח הכי יעיל להורדת לחץ דם ,בהתחשב במחקרים הרצ"בעמית30/08/2016
התפרסם תוצאות ביניים של מחקר ספרינט , נמצאו תוצאות כה חזקות לתועלת בהורדה אגרסיבית של לחץ דם בקרב חולי לב , עד שהחליטו לפרסם תוצאות ביניים ,לפני סיום המחקר ,יתרון גדול בהורדה לפחות מ 120/80 לעומת הורדה לפחות מ140/90,
איך זה עומד מול המחקר שבעצם אומר ההפך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה הוא הטווח הכי יעיל להורדת לחץ דם ,בהתחשב במחקרים הרצ"ב - תגובה
ד``ר רוברט הפנר30/08/2016בכל תחומי הרפואה במחקרים שונים מסקנות שונות לכן מידי פעם מתפרסמים guidelines
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול למניעת כולסטרול גבוהאמיר30/08/2016
בן 61 בריא לא מעשן ל.ד130/80סוכר 96 מבנה גוף מלא עושה הליכה 5 פעמים בשבוע הליכה 50 דקות ליום .בבדיקות דם TOTAL CHOLESTEROL -240
HDL-55 .LDL 170 . TRIGLECEREDIM 100 .שומר על דיאטה דלת שומן.השאלה לגבי טיפול תרופתי לכולסטרול ?? האם יש צורך בטיפול או לא .הרופאים חלוקים בדעתם חלקם אומרים אין צורך יש להמשיך בפעילות גופנית ושמירה על דיאטה דלת שומן .וחלקם מצדדים בטיפול תרופתי .
אשמח לשמוע את דעתכם המקצועית.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כולסטרול גבוה - תגובה
ד``ר רוברט הפנר30/08/2016אורח חיים בריא + טיפול תרופתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה על קוצב והרדמה מלאה האם זה מותר?חסוי28/08/2016
שלום רב,
לאשה בגיל 78 עם קוצב לב האם מותר לה לעבור ניתוח בהרדמה מלאה?
האם הקוצב לא מפריע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה על קוצב והרדמה מלאה האם זה מותר? - תגובה
ד``ר רוברט הפנר29/08/2016מותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח תוצאות סיטי חזה והמשך בירור טיפולטל27/08/2016
אמא שלי בת 65 בריאה בדר"כ
עם היסטוריה של בעיות לב של אביה ( היה מעשן )
אינה מעשנת, עודף משקל קל בלבד, מבצעת פעילות גופנית ואוכלת בריא.
הטרוזיגוט לפקטור 5 ליידן.
קיבלה ממצאי סיטי להלן -
הלב מעט מוגדל.
כלי הדם הכליליים מסוידים.
אאורטה עם שינויים טרשתיים סידניים בדופנותיה, מורחבת עד 39 מ"מ בחלקה העולה
מה עליה לעשות ?
בברכה,
טל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פענוח תוצאות סיטי חזה והמשך בירור טיפול - תגובה
ד``ר רוברט הפנר27/08/2016אקו לב וטיפול בסטטינים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח אקו לב מאמץאביעד26/08/2016
דוקטור שלום רב,
בן 32 בריא בד"כ , שוקל 75 ק"ג,
נשלחתי לבדיקת אקו לב במאמץ לאחר בדיקת אקו לב במנוחה שהייתה תקינה פרט להפרעה קלה בהרפיה.
תוצאת בדיקת אקו מאמץ :
" הנבדק ביצע מאמץ במשך 10 דקות ב13.70 מטס.
בתחילת הבדיקה דופק 110 ולחץ דם 120/80.
בשיא הבדיקה דופק 160 לדקה(86% דופק צפוי לגילו) ולחץ דם 140/80.
הבדיקה הופסקה לאחר הגעה לדופק מטרה, לא היו תלונות לבביות במאמץ.
לא נצפו שינויים איסכמיים באק"ג במאמץ.
בתחילת הבדיקה ובמאמץ התכווצות הדפנות של החדר השמאלי היתה תקינה.
תגובה היפרדינמית של כל דפנותיו של החדר השמאל במאמץ.
לסיכום : ללא סימנים אקוקרדיוגרפים של איסכמיה מיוקרדיאלית במאמץ ."
התור שלי לרופא רק עוד שבועיים, אני מבין שבסך הכל הבדיקה תקינה, רציתי לשאול
לגבי המשפט " תגובה היפרדינמית של כל דפנותיו של החדר השמאלי במאמץ " , האם זה ממצא תקין ?
תודה רבה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פענוח אקו לב מאמץ - תגובה
ד``ר רוברט הפנר26/08/2016כפי שרשום. תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח אקו לב מאמץאביעד26/08/2016
דוקטור שלום רב,
בן 32 בריא בד"כ , שוקל 75 ק"ג,
נשלחתי לבדיקת אקו לב במאמץ לאחר בדיקת אקו לב במנוחה שהייתה תקינה פרט להפרעה קלה בהרפיה.
תוצאת בדיקת אקו מאמץ :
" הנבדק ביצע מאמץ במשך 10 דקות ב13.70 מטס.
בתחילת הבדיקה דופק 110 ולחץ דם 120/80.
בשיא הבדיקה דופק 160 לדקה(86% דופק צפוי לגילו) ולחץ דם 140/80.
הבדיקה הופסקה לאחר הגעה לדופק מטרה, לא היו תלונות לבביות במאמץ.
לא נצפו שינויים איסכמיים באק"ג במאמץ.
בתחילת הבדיקה ובמאמץ התכווצות הדפנות של החדר השמאלי היתה תקינה.
תגובה היפרדינמית של כל דפנותיו של החדר השמאל במאמץ.
לסיכום : ללא סימנים אקוקרדיוגרפים של איסכמיה מיוקרדיאלית במאמץ ."
התור שלי לרופא רק עוד שבועיים, אני מבין שבסך הכל הבדיקה תקינה, רציתי לשאול
לגבי המשפט " תגובה היפרדינמית של כל דפנותיו של החדר השמאלי במאמץ " , האם זה ממצא תקין ?
תודה רבה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - תגובה
ד``ר רוברט הפנר26/08/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אביעד26/08/2016לא הייתה תשובה לשאלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה על השילוב בין הקרדילוק לבין לקיחת קואנזים קיו 10.נינה24/08/2016
שלום.אמי בת 84.מחלקות רקע:אירועיים מוחיים חוזרים,פרפור פרזדורים כרוני.תרופות שנוטלת: קונטרולוק 20 פעם ביום,אליקוויס 2.5,נוקטורנו 7.5,קרדילוק 1.25 פעם ביום,ביקארד,אומגה3,ברזל.
לאחרונה אמי אובחנה כחולת פרקינסון בעקבות רעד קשה בידיים ועוד תסמינים.
נוירולוג המליץ בשלב זה גם בלקיחת קואנזים קיו 10 במינון של 100 מ"ג ביום.
שאלה :
קראתי שקואנזים קיו 10 מפחית פעילות התרופות נגד הפרעות קצב הלב וגורם לדימום יתר אם לוקחים אותו ואליקוויס.
במקרה שאמי לוקחת קרדילוק ואליקוויס ,האם אסור לקחת בכלל קואנזים קיו 10 או שצריך לחכות זמן מסויים בין לקיחת התרופות ומה הוא פרק הזמן הזה? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה על השילוב בין הקרדילוק לבין לקיחת קואנזים קיו 10. - תגובה
ד``ר רוברט הפנר25/08/2016קרדילוק אינו גורם לדימום.
אומגה כן גורם לדימומים ואינה מומלצת אלא רק במיקרים של טריגליצרידים מאוד גבוהים לא נשלטים עם פיברטים
המלצת הנוירולוג הזויה וקו Q10, לא הוכחה מעולם כיעילה בשום מצב בריאותי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנוגע לבדיקת א.ק.ג תקינה ומה המשמעות של זהאני23/08/2016
דר נכבד
אם בדיקת א.ק.ג יוצאת תקינה, מה המשמעות של זה?
האם יש צורך בבדיקת אקו לב?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בנוגע לבדיקת א.ק.ג תקינה ומה המשמעות של זה - תגובה
ד``ר רוברט הפנר23/08/2016כל מקרה לגופו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם אפשרי שתפרט אך באופן כללי
אני23/08/2016תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם אפשרי שתפרט אך באופן כללי - תגובה
ד``ר רוברט הפנר23/08/2016בדיקות עושים לפי צורך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מבינה שאין אפשרות לפרט-חבל
אני23/08/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מפוי לב לבן 60 עם קוצב לב-תוצאותסמדר18/08/2016
שלום
בן 60 חולה מיוטוניה דיסטרופי עם קוצב לב מזה שנה וחצי.
אחרי מפוי לב עקב תלונות על תעוקה בזמן מאמץ זהו הסכום:
תגובה קלינית-לא איסכמית
תגובה אלקטרוקרדיוגרפית-שלילית
במפוי הלב לאחר ערוי דיפירידמול אין עדות לאיסכמיה
התכווצות כללית של חדר שמאל גבולית LVEF-49ֵ%
במדידת כמות סידן -CORONARY CALCIUM SCORE=290* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מפוי לב לבן 60 עם קוצב לב-תוצאות - תגובה
ד``ר רוברט הפנר21/08/2016מה השאלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנוגע לדופק נמוך מאוד במנוחהיניב16/08/2016
היי, אני צעיר בן 24. לאחרונה ביצעתי מספר בדיקות דופק במנוחה והתוצאות נעו בטווח 45-50 פעימות בדקה.
האם הדבר מצריך מעקב ובדיקה? האם זה חריג?
אציין שאני מבצע פעילות גופנית כפעמיים בשבוע ברמה קלה עד בינונית.
כמו כן, אני חש כבר תקופה ארוכה עייפות ולעיתים אף תשישות גופנית, ייתכן שיש קשר בין הדברים?
תודה לעונים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בנוגע לדופק נמוך מאוד במנוחה - תגובה
ד``ר רוברט הפנר16/08/2016בגילך בדר״כ זה תקין במנוחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)