מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אי ספיקת כליות אחר 2 התקפי לב וניתושרון01/09/2014
אימי בת 87 אחרי ניתוח מעקפים לפני 20 שנה לפני 4 שנים שני אירועי לב מסרבת להשתלת קוצב לב אושפזה כעת אחרי ברונכית עם תסחיף בראות ואי ספיקת כליות,על איזה טיפול אתם ממליצים ואם אין טיפול איך למנוע ממנה לסבול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי ספיקת כליות אחר 2 התקפי לב וניתו - תגובה
ד``ר רוברט הפנר01/09/2014ממליץ להתיעץ עם רופאי המחלקה. לא באמת חשבת שאתווה באינטרנט טיפול רפואי לאשה במצבה....?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי דופק מהירטל29/08/2014
אני בת 19.5 תמיד הדופק שלי היה מהיר אבל לא חושבת שברמה כזו , ביצעו לי לפני שנה מזמן אקו לב , אקג ולפני חצי שנה בערך הולטר 24 שעות , למיטב ידיעתי הבדיקות היו תקינות אבל בהולטר היו כמה מקרים של דופק מהיר , הדופק שלי במנוחה יכול להגיע ל 95 , ובעמידה , ופעילות הכי פשוטה גם ל 100 ומעלה , אני מרגישה גם לעיתים קרובות פעימות של דופק בראש , זה ממש מקשה עליי לתפקד וגם אחרי שתיית אלכוהןל הדופק מגיע לגבהים מטורפים . מה יכולות להיות הסיבות לכך ? לא חושבת שזה קשור אבל יש לי טיפה עודף משקל ואני לא בכושר גופני כל כך . והאם יש סבירות שיהיו לי מחלות לב בגלל שהדופק שלי מהיר מהרגיל ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי דופק מהיר - תגובה
ד``ר רוברט הפנר30/08/2014אין בשאלתך נתונים אוביקטיביים ולכן לא יכול לענות לך רק על סמך תחושה שלך. בכל מקרה כדאי לבדוק את בלוטת התריס (בדיקת דם ל TSH)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרטים
טל30/08/2014הבלוטה תקינה ,אני פשוט סןבלת מדופק מהיר כל הזמן ורציתי לדעת האם זה יכול לנבוע ממחלת לב כי אין לי הסבר אחר לזה , זה ברמה שקשה לי לעשות פעילויות יום יומיות רגילות וקשה לי לעשות ספורט , הוא יכול לפעמים להגיע ל 112-115 לדקה אם אני עומדת ויוצאת מהבית או עושה משהו . לא בספורט ממשי. כרגע לדוגמא , אתמול יצאתי לבילוי והרגשתי עוד לפני דופק מהיר וגם בזמן הבילוי עם קושי לנשום בגלל הדופק , לאחר שתיית 2 בירות , כרגע אני שןכבת במיטה וקשה לי לתפקד כל כך כי הדופק 115 . האם הסיבה היחידה היא מחלת לב ? ממש מודאגת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא מתייחסים להודעה שלי
גאיה02/09/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרטים - תגובה
ד``ר רוברט הפנר02/09/2014מה היו נתוני הדופק בהולטר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות
גאיה02/09/2014אבל עברו מאז 5 חודשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
גאיה02/09/2014
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
ד``ר רוברט הפנר03/09/2014הדופק מצויין ולא מהיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמידע חשןב
גאיה03/09/2014עשיתי את הבדיקה הזו שרוב היום הנחתי ולמרות שנראה שהדופק בסדר בבדיקה , למה יש לי הרבה התקפי דופק מהר במשך היום ? וזה לא לפי הרגשה אני ממש מודדת ורואה , רק בעמידה רגילה או הליכה למקומות מחוץ לבית הדופק כבר עולה את ה 100, ולפעמים הןא ממש מהיר עד קושי נשימה . לכן אני מודאגת ולא יודעת מה הסיבה , מה יכולה להיות הסיבה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמידע חשןב - תגובה
ד``ר רוברט הפנר03/09/2014תפני לקרדיולוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת פנים הלבשלי29/08/2014
האם אנדוקרדיטיס תת חדה/סאב אקוטית כרונית יכולה להתקים באדם למשך 3 שנים ללא חום אך עם כאבים בשרירים ובגוף ועם איוושה דיאסטולית ,קוצר נשימה לפעמים ,splinter hemorrhage בציפורנים ושקיעת דם גבוהה שלא נמצאה לה סיבה ותרביות דם שליליות )הדגש בשאלתי הוא לגבי השנים כלומר האם יכול להיות מצב שהיא סאב אקוטית וקיימת אצל אדם שלוש שנים.
תודה רבה על תשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת פנים הלב - תגובה
ד``ר רוברט הפנר30/08/2014תהליך זיהומי פעיל שנמשך 3 שנים ברציפות לא סביר בעיני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נתוחיקי27/08/2014
שלום
אני חולה באי ספיקה דואסטולית . נוטל באופן קבוע פלויקס ואספירין , כבר שנים רבות .
אני מועמד לנתוח מניסקוס . המנתח הורה לי להפסיק הפלויקס והאספירין שבוע לפני הנתוח .
הקרדיולוג טוען שהסכון רב בהפסקת הכדורים .
ברצוני לשאול : מה הסכון בהפסקת הכדורים ? מה עלול להתרחש ?
תודה דב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נתוח - תגובה
ד``ר רוברט הפנר27/08/2014יקי
אספירין ופלויקס אינם טיפול לאי ספיקת לב דיאסטולית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה לאיתור פרפור פרוזדוריםיצחק26/08/2014
שלום דר
אשמח לדעת מהי הבדיקה הנכונה לאיתור פרפור
פרוזדורים ומה סיכויי החמצת הפרפור בביצוע
הבדיקה המוצעת
תודה
איציק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה לאיתור פרפור פרוזדורים - תגובה
ד``ר רוברט הפנר27/08/2014אקג
הסיכוי לאתר פרפור תלוי בשכיחות הפרפורים.
כמובן אפשר הולטר 24-48 שעות או להשתיל רביל (reveal),, תקרא לגביו באינטרנט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנטריקוטרונן23/08/2014
שלום רב
אני בן 60 ולוקח תרופות ללחץ דם לשומנים ולדילול [מיקרופירין]
יש לי רובד פיברוטי בעורק הצוואר של כ40%
בבדיקת הדם מלפני חודש יצא לי כולסטרול LDL של 91
השבוע הוזמנתי לארוחה והגישו לי אורז עם נתחים קטנים של אנטריקוט
פשוט לא היה לי נעים לסרב אז אכלתי ממנו כמות מסוימת, וכעת קראתי שזה בשר שמן ולא מומלץ
האם בעצם בארוחה הזו הזקתי למצבי? מה הסיכוי להחמרהבכלי דם בגלל זה? או סיכוי לבעיה בכלל ?
בתודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנטריקוט - תגובה
ד``ר רוברט הפנר23/08/2014אבל לפחות היה לך טעים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קשיי נשימהניר22/08/2014
שלום
חולה בן 65 דמנטי סיעודי, פונה לבית החולים עקב אספירציה קשה באמצע הלילה בזמן שינה, היה כחול ועם סיטורציה נמוכה וקוצר נשימה.
בבית האבות עשו סקשן ופונה בנט"ן למיון כשהוא בקוצר נשימה ונושם כמו טרקטור.
במיון קוצר נשימה קשה, חירחר מאוד, דופק 145, קיבל טיפול בחמצן - אינהלציה - סקשנים (יצא המון הפרשות, אך ייתכן והוא כל הזמן שאף עוד ועוד הפרשות שעלו באמצעות הקאה, לא הכניסו זונדה במיון) והוחל טיפול אנבטיוטי, בהמשך היה ניסיון בסיוע של בי פאפ.
לאחר כתשע שעות לערך הוחלט לבצע אינטובציה ולהנשים עקב נפילת לחץ דם.
לאחר הנשמה ירידת הלח"ד הוחמרה, טופל בדופמין ונור אדרנלין. וכמובן טיפול אנטיביוטי, טיפול תומך במשתנים עקב ירידה בתפקוד כליות.
היה מונשם כשבועיים, אך גם לאחר סיום ההנשמה עדיין מתקשה בנשימה, נשימות מהירות ושטחיות, שימוש בשרירי עזר לנשימה, רואים זאת בצוואר, וכן ניתן לראות תנועות "סחיטה" של הבטן, ריבוי ליחה (שמטופל ע"י סקשנים ופיזותרפיה נשימתית, בצילום יש עדיין תמטים, מחובר באופן קבוע לחמצן.
רציתי בבקשה לשאול:
1. האם העובדה שתשע שעות הוא נשם עם מאמץ קשה מאוד בכוחות עצמו, עם דופק של 145 גרם לנזק לריאות? ללב (עומס על הלב, התקף לב)?
לשרירי הריאות? או לשרירים אחרים?
2. האם העומס הנ"ל זו הסיבה לנפילת הלחץ הדם וקריסת הכליות? או הספסיס?
3. האם העובדה שהוא מתקשה בנשימה ונושם מהר, זה בגלל התמטים והליחה? או עקב פגיעה בשרירי הנשימה? ניתן לבדוק את זה? יש משהו לעשות במקרה של פגיעה בשריר?
4. יש סיבה לחשוד שקוצר הנשימה הוא על רקע לבבי? במיוחד לאור השעות הארוכות במיון עם דופק גבוה מאוד ומאמץ נשימתי גדול.
5. יש סיכוי שיחזור לנשום כמו שצריך וללא חמצן?
זה יצא קצת ארוך, אך אעריך מאוד אם אקבל מענה על הכל.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשיי נשימה - תגובה
ד``ר רוברט הפנר22/08/2014יעל
לגבי הלב אפשר לראות איך הדברים עומדים עם אקו לב ובדיקת אנזימים / טרופונין
אין נזק לשרירי הנשימה כתוצאה ממאמץ. יש התעייפות החולה לנשום אך לא נזק
קוצר הנשימה - אם לא קרדיאלי אז ראתי ומוסבר ע״י התמטים. אנטיביוטיקה ופיזיוטרפיה נשימתית טובה יכולה לעזור, קצת בעיתי באיש דמנטי אם אין שיתוף פעולה מצידו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אירוע לבביתומר19/08/2014
אדם עבר שני צנתורים מה גרם לבעיה הזאת האם תזונה לא נכונה או מתח נפשי או שאולי פעילות גופנית מאומצת האם ניתן להשתקם בעזרת תזונה מתאימה
שינוי חשיבה והורדת מתח נפשי למינימום או שהכל עניין של גיל עד למקרה הזה היה בריא גם אחיו עבר שני אירועי לב ואחיו השני גם עבר צנתור או שניים הבעיה שהוא מאשים אותי במה שקרה לו איך ניתן לשלול זאת או להוכיח שהוא צודק יש מחקרים שמוכיחים ששינוי תזונה שיקם תפקוד לבבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אירוע לבבי - תגובה
ד``ר רוברט הפנר20/08/2014יש לא מעט סיבות / גורמים שיכולים להביא לארוע לב. בחלקם אנחנו יודעים ויכולים לטפל ובחלקם לא.
כדאי להיות במעקב קרדיולוגי קבוע כך הסיכוי לארוע נוסף יהיה קטן יותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשד ל APB חסוםגבי18/08/2014
מה הטיפול אם יאומת החשד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשד ל APB חסום - תגובה
ד``ר רוברט הפנר18/08/2014אין טיפול כי אין צורך בטיפול, אם ״יאומת״ באקג שהעלה את החשד...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות אק"גשולה18/08/2014
בוקר טוב שמי שולה בת 68 בריאה תוצאות האקג שלי
סינוס, היפוך גלי t ב vf, lll
מה הפירוש?
תודה יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות אק"ג - תגובה
ד``ר רוברט הפנר18/08/2014שולה
אין פירוש מבלי לראות את האקג בשלמותו. ייתכן גם ממצא לא ספציפי וחסר משמעות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
שולה19/08/2014תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרעות על חדריותאורלי17/08/2014
שלום,
אני בת 61 ללא עבר לבבי אך מזה תקופה אני מרגישה לעיתים כאילו שהלב מחסיר פעימה וקשה לי לנשום (וגם דפיקות לב מואצות).
להלן תוצאות דוח הולטר קרדיולוגי שביצעתי בשבוע שעבר:
"קצב סינוס עם ממוצע של 66 לדקה ביממה (41-130) . נרשמו הפרעות קצב מסוג על חדריות בודדות - 19
יש לציין שבבדיקת אולטר מאמץ התוצאות יצאו תקינות ובאקו לב נרשם dyspnea, posterior wall motion abnormality, pericardial effusion (small
כמו כן הנני נוטלת אלטרוקסין 50CC ביום עקב תת פעילות בבלוטה מזה כ - 4 שנים ומאוזנת
יש לי תור לקרדיולוג רק בעוד חודש וחצי ורציתי לדעת מה מצבי
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרעות על חדריות - תגובה
ד``ר רוברט הפנר17/08/2014פעימות מוקדמות זאת תלונה שכיחה מאוד ולא בהכרח מצביעה על בעיה. למה לחכות לקרדיולוג חודש וחצי? תמצאי אחד פנוי מחר...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות אקגשולה17/08/2014
מה פירושן של תוצאות אקג שעשיתי
סינוס, היפוך גלי t ב avf, lll
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיענוח בדיקת אקג
שולה17/08/2014ערב טוב, ממתינה כל היום לתשובה יש סיכוי לקבלה? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חולה לב בסיכון גבוה. 2 התקפי לב האחד מלווה שוק קרדיאליאריה16/08/2014
אני בן 73 חולה לב בסיכון גבוה. 2 התקפי לב האחד מלווה שוק קרדיאלי, דפיברילטור,
שבץ מוחי, חסימה בקוריטס 90% סכרת וכו" (אך חוץ מזה מרקיז הכל בסדר) בחודשים האחרונים סבלתי פעמיים מצמרמורות, חום נמוך וחולשה, בשתי הפעמים הראו הבדיקות על עליה משמעותית בכדוריות הלבנות, היות ובכל הבדיקות לא נמצא מקור דלקת, הועלתה השערה של דלקת בלב, נשלחתי לבית חולים לאקו דרך הגרון אולם בבית החולים החליטו כי לבדיקת מקור דלקתי בלב מספיק אקו רגיל.
האם לאיתור מקור דלקתי באיזור הלב עדיף הולטר דרך הגרון או מספיק הולטר רגיל.
אריה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר v - תגובה
ד``ר רוברט הפנר17/08/2014אריה
אם ישנו חשד לדלקת של פנים הלב האקו דרך הושט עדיף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דופק מהירמיכל16/08/2014
שלום
בת 63 בריאה בדרך כלל. יש לי דופק מהיר בסביבות 100 כפעמיים בשבוע ולפעמים נעלם למספר שבועות. אקג תקין ,אקו לב תקין וכן הולטר תקין. לאחרונה קיבלתי מכשיר שמודד את הדופק ואז אני משדרת למוקד רפואי . אין הפרעות קצב רק דופק מהיר. אני מקבלת קרדיולק 1.25 ליום .ודיזוטיאזיד ליום.
האם יש בדיקות נוספות שעלי לעבור או שעלי להשלים עם המצב שמכניס אותי לחרדות.
תודה
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דופק מהיר - תגובה
ד``ר רוברט הפנר17/08/2014100 זה לא דופק מהיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- LDLנתן15/08/2014
שלום ד'ר
פניתי היום לרופאה שלי וביקשתי את תשומת ליבה לתוצאת הLDL שהיתקבלה
אך היא אומרת כמו שאמרה גם בעבר במצב דומה שזה בסדר ואין צורך בשינוי,
אבל אני לא רגוע, אני חושש מהחמרת ההיצרות גם בקרוטיס, ומניח שאולי יש היצרויות אחרות שאני לא יודע עליהן, אם הערך הנוכחי ישאר LDL 87.3 , במיוחד ששמעתי מקרדיולוג שמחקרים מראים שרק ערך נמוך מ70 יכול למנוע החמרה של היצירות קיימת
לא שיניתי מאומה בתרופות ונראה לי מוזר ש קיימת קפיצה כזו של כמעט 20 יחידות כלפי מעלה
מה לעשות? אני אובד עצות
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר LDL - תגובה
ד``ר רוברט הפנר16/08/2014איזה קופ״ח אתה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)