מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה בנוגע לאקג + צירוף תדפיסדייב26/06/2014
שלום
לפני חודשיים ביצעתי בדיקת אקג
והשבוע התחלתי ליטול רסיטל (ציפרמיל) לחרדות
הפסיכאטר שאל אותי לגבי אקג אם הQT שלי נורמלי ולא ארוך , כי QT ארוך עלול לגרום להפרעות קצב בשילוב הרסיטל .
אודה לכם מאוד אם תכתבו לי ע"פ התרשים האקג שצירפתי באינטרוואל אם ה-QT נורמלי או ארוך ?
מצרף צילום תרשים של אקג
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בנוגע לאקג + צירוף תדפיס - תגובה
ד``ר רוברט הפנר27/06/2014האקג אינו מספיק ברור בהגדלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה צודק ד"ר , צירפתי את הקובץ - תגובה
ד``ר רוברט הפנר28/06/2014QTcתקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פירוש א ק ג ? בבקשהשירה25/06/2014
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פירוש א ק ג ? בבקשה - תגובה
ד``ר רוברט הפנר25/06/2014סינוס עם ציר תקין נראה כנראה PR קצר (התמונה מטושטשת בהגדלה)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, ועוד משהו
שירה25/06/2014כתוב שיש סינוס אריתמיה וגם PR קצר.
מה זה בדיוק אומר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקג בזמן כאבf25/06/2014
ביצעתי אקג ממכשיר ביתי בזמן כאבים וחשבתי לצרף אותו לכאן, לחוות דעתכם המקצועית. תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מצליחה לצרף את הקובץ
f25/06/2014האם אפשר לשלוח אותו בדרך אחרת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקת הולטרג25/06/2014
שלום. ביצעתי הולטר בעקבות תוצאות אק"ג. אלו הן התוצאות. מה פירושן?
הפרעות קצב חדריות VPC’S: נצפו VPC'S בתדירות של עד 1000 לשעה (NARROW VPB'S, יתכן שחלקם פעימות נודאליות . נצפו סה''כ כ-12,000 VPC'S במשך הבדיקה - ).
הפרעות קצב על חדריות APC‘S: נצפו קטעי ATRIAL RHYTHM* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות בדיקת הולטר - תגובה
ד``ר רוברט הפנר25/06/2014ג שלום
פירושן כמו שכתוב. יש הרבה פעימות מוקדמות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת אקויהודית25/06/2014
שלום רב,
אמי עברה לפני כ-5 שנים התקף לב. עשו לה צינתור והתקינו לה 2 סטנטים. אתמול עשתה בדיקת אקו להלן התשובה:
MAC ניכר
הסתיידות מסתם אורטאלי
MR קלה
TR קלה 23 מ" מ
אקינזיה צלקתית אינפארו פוסטאריורית
ספטום אחורי אקינטי
פרוזדור שמאלי בגבול העליון
MS ראקטיבי על רקע MAC מפל נע 5-7 ממ.
ASקלה 10/17 ממ
התכווצות חדר שמאל מופחתת
מקע פליטה 35%
לא נצפה תפליט פריקרדיאלי
ivc תקין
מה אומרת הבדיקה.? מה זה mac ?מה ניתן לעשות האם זה אומר שצריך צינתור? האם יש תרופה לכך?
אני מאד לחוצה ומבקשת תשובה מהירה. תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת אקו - תגובה
ד``ר רוברט הפנר25/06/2014אימך ככל הנראה לא צעירה במיוחד והמסתמים מסוידים. זה ה MAC.
התכווצות ירודה של הלב אחרי התקף לב. אינני יודע מה היה התפקוד בבדיקות קודמות.
את צריכה להתיעץ עם הקרדיולוג שלה מה הלאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהדנה25/06/2014
בת 19 , יש לי בדרך כלל דופק תמיד מהיר וכל פעולה קטנה מגבירה אותו , אך רצית לדעת מה הסיבה שלאחר שתיית אלכוהול הדופק ממש קופץ לי,שתיתי בערב אלכוהול ( 2 כוסות בירה וכוס יין ) והוא כרגע 120 לדקה , ותמיד לאחר שתיית אלכוהןל זה קורה , מה יכולה להיות הסיבה ? מודאגת ממש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה - תגובה
ד``ר רוברט הפנר25/06/2014זה לא אומר שיש בעיה רפואית.
תתיעצי עם הרופא שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיקרופירין, שאלה אחרתבוריס22/06/2014
היות ויש לי MVPאני יודעת שנהוג לתת כטיפול מונע לזיהום בלב, 2 גרם פניצילין שעה לפני הטיפול ו1 גרם אחרי 6 שעות ? ובכן, בפרוצדורה שהייתה לי ניתן לי זינט 500 שעה לפני והמשכתי עם המינון הזה לחמישה ימים, האם האופציה הזו אפקטיבית מונעת כמו הטיפול בפניצילין, או לא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיקרופירין, שאלה אחרת - תגובה
ד``ר רוברט הפנר22/06/2014צודקת... אלה היו ההמלצות לפני 20 שנה? יותר? בכל אופן עד לפני כ 15 שנה היה נהוג שעה לפני הטיפול וזהו. אבל.....ב 15 שנה אחרונות ההמלצה היא לא לטפל בכלל באנטיביוטיקה לא לפני ולא אחרי.
ברוך שובך לכדור הארץ (את לא אשמה, באמת)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוב תודות דוקטור
בוריס22/06/2014עבור המענה המהיר והברור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיקרופיריןבוריס22/06/2014
שלום לך
אני בת 53 מקבלת טריטייס 5 פעמיים ליום, 12.5 דיזוטיאזיד ,סמבסטטין20 ,מיקרופירין75
את המיקרופירין המליצו לי לקחת לאחר שאובחנה הצרות קרוטיס של 25%צד אחד, מבחינת לב יש לי MVP ותופעת פעימות מוקדמות,יותר מזה על הלב אינני יודעת מה מצבו,
לפני 10 ימים עברתי פרוצדורה כירורגית במפשעה, לקראתה הפסקתי את האספירין 3 ימים לפני,כעבור 5 ימים מהניתוח לקחתי כדור אספירין ויום למחרת ברחצה נפתח לי תפר כנראה והופיע דם,המקום היה חבוש ובמבלך הלילה כשהחלפתי תחבושת פעמיים היה כתם דם בקוטר מטבע 10א'ג בכל תחבושת , למחרת מישהו מטעם ה צוות אמר לי שאלה נימים וזה לא מכלי דם וזה יפסק מעצמו, אבל אפשר גם בינתיים לא לקחת אספירין לכמה ימים,מאז עברו 4 ימים ובסך הכל אני בהפסקת אספירין ,כרגע 11 יום,
שאלתי,
שוב איני יודעת מה מצב הלב, האספירין הוא עבור הקרוטיס, האם אני מסתכנת מבחינת לב למשל, בזה שאני עדיין בהפסקת הכדור לעוד כמה ימים,? האם אני מזיקה לעצמי,?
אני מעוניינת לחדש אפילו מיד את הנטילה,אבל חוששת מאוד ששוב ידמם התפר, לכן ממתינה מעט עד שיתאחה קצת
מה דעתך על זה? האם צריך להתחיל מיד שוב לקחת? או אולי זה בסדר להמתין עוד?
אני ממש בלחץ, ומודאגת..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיקרופירין - תגובה
ד``ר רוברט הפנר22/06/2014אני כמובן לא יכול ואינני מוסמך להמליץ לך מה לעשות דרך פורום אינטרנט. במיקרים דומים לשלך לא הייתי מחדש אספירין אם זאת הסיבה לדמם. אין כל דחיפות. אגב, בגלל ה 25% בקרוטיס הייתי מחליף את הסימבסטטין לליפיטור 40 מג׳ לפחות ושומר על LDL פחות מ 70. האספירין הרבה פחות חשוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
בוריס22/06/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוקור -עד מתי נמצא בגוף?יעל22/06/2014
שלום. במשך 9 חודשים נטלתי פרוקור (בעיות קצב ) לפני כשלושה חודשים במסגרת בדיקות דם שגרתיות התברר כי בלוטת התריס שלי נפגעה. כמובן שהפסקתי פרוקור. עתה אני בטיפול אצל אנדוקרינולוג (פרדינזון)
שאלה - האם אחרי 3 חודשים ניתן לומר שהפרוקור כבר לא קיים אצלי בגוף ומשפיע ? האם בכלל יש פרק זמן בו ניתן לומר ש/הגוף שלי נקי מפרוקור?
הערה: בינתיים הפרעות הקצב נעלמו וגם האי ספיקה נעלמה lvef 55 שמור (נס ))* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוקור -עד מתי נמצא בגוף? - תגובה
ד``ר רוברט הפנר22/06/2014ככל הנראה 3 חודשים אחרי הפסקה כבר איננו בגוף וגם אם בכמות מזערית, אין לכך כל משמעות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הולטרליאו22/06/2014
הקצב הבסיסי: קצב סינוס
מהירות מינימלית: 54
מהירות מקסימאילית: 132
מהירות ממוצעת: 71
הפרעות קצב חדריות VPC’S: נצפה VPC בודד.
הפרעות קצב על חדריות APC‘S: נצפו סה''כ 2 APC'S במשך הבדיקה .
הפרעות הולכה: לא נצפו.
פעילות קוצב:
שינויים משמעותיים בקטע st: לא נצפו.
תלונות הנבדק: לא נצפו.
הממצאים בהתאם לתלונות:
הערות/סיכום: בשעות העירנות נצפו קטעי SINUS TACHYCARDIA במהירות של עד 132 פעימות לדקה שנמשכו עד 9 דקות.
אני בן 22 בריא בדרך כלל ויש לי בעיות של לחץ וחרדה
היא אמרה שאני אצתרך איזשהו טיפול כמו צינתור וזה מכניס אותי ליותר חרדה ולחץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת הולטר - תגובה
ד``ר רוברט הפנר22/06/2014צנתור של מה? היא אמרה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרגום בדיקת הולטרשירה21/06/2014
לא ממש הבנתי את התוצאות..אפשר בבקשה עזרה בתרגום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרגום בדיקת הולטר - תגובה
ד``ר רוברט הפנר22/06/2014ממה שרואים אין הפרעות קצב משמעותיות. לגבי מקטע PR הקצר במידה ולא ידוע מקודם מצריך בדיקת אקג ופגישה עם קרדיולוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרעה הולכה חשמליתאליאב21/06/2014
שלום רב בן 50..בריא בדרך כלל . עושה פעילות ספורט במכון כושר פעם פעמיים בשבוע בשבועיים האחרונים הרגשה של פעימות מוקדמות ברצף .
דופק איטי לא סדיר . מה זה יכול להיות ? האם יש סיכון ? האם אפשר להמשיך בפעילות גופנית כרגיל ? אשמח לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרעה הולכה חשמלית - תגובה
ד``ר רוברט הפנר21/06/2014התשובה תלויה בסוג ההפרעות שאתה מרגיש ומצבך הבריאותי. ללא מידע מדוייק בשני הנושאים הללו לא ניתן לענות לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת אקושלומי20/06/2014
שלום
עברתי בדיקת ארגומטריה ואקו.הרופא רשם בסהכ תקין .למעט MR TR ללא PHT. וכן נצפו צניחות של ST אחד ממ בארגומטריה.ושלח אותי למפוי לב /פרפוזיה -מפוי ספקט מאמץ -טכנדיום.טען שמבחינתו הכל תקין אך למען הסר ספק שלח אותי למפוי לב/פרפוזיה -מפוי ספקט מאמץ-טכנדיום. אפשר לקבל הסבר מה החשד ומה זה צניחת ST ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דר רוברט האם לצרף את כל המימצא?
שלומי20/06/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדר רוברט האם לצרף את כל המימצא? - תגובה
ד``ר רוברט הפנר20/06/2014למה אתה לא שואל את הרופא ששולח אותך לכל הבדיקות מה החשדות שלו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק הסבר טכני
שלומי20/06/2014שאלתי והתשובה כשיגיע המיפוי .נדבר.האם אפשר רק להסביר טכנית את הכתוב גם לגבי ה ST וגם לגבי הRT ? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק הסבר טכני - תגובה
ד``ר רוברט הפנר21/06/2014זה לא צריך לשנות לך מה זה צניחות ST וכו. הבדיקות הללו אינן מדויקות ולכן כנראה הופנית לבדיקה נוספת. בסיכומו של דבר התמונה נבנית משילוב של מצבך הבריאותי הכללי, תלונותיך והבדיקות שעשית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך ושבת שלום
שלומי21/06/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאורן20/06/2014
שלום רב ותודה על הסיוע האדיב,,תרופה אנטי פסיכוטית בשם Thioridazine או מלריל בארץ ממש הצילה אותי והחלימה אותי לחלוטין,אל המינונים שאני נוטל הם מאוד גבוהים.הפסיכיאטר אמר שלתרופה זאת יכולה להיות השפעות על הלב.עליי.באילו השפעות שליליות מדובר והאם יש צורך להתייעץ עם קרדיולוג?בברכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר רוברט הפנר20/06/2014הפרעות קצב לב מסכנות חיים.
מידי פעם מומלץ לעשות אקג ולהראות לקרדיולוג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מודאגתדנה17/06/2014
שלום אני בת19.5, יש לי משהו שאני לא מצליחה להבין ממה נגרם ומפריע לי לתפקד , יש לי מגיל קטן דופק מהיר גם במנוחה , לפעמים 100 לפעמים 90+ , אבל בשנים האחרונות זה מציק לי יותר , כמעט כל מאמץ קטן הדופק ישר עולה לי , בספורט בכלל אפילו בתרגילי כח ולא בקרדיו הוא יכול לעלות אפילו ל 130 , גם בהליכה רגילה הוא עולה , או כל מאמץ גופני , ואז אני מרגישה לא טוב ומעדיפה להפסיק ולנוח, גם אחרי שתיית אלכוהול יש לי יום למחרת דופק מהיר ממש , שאני חולה הוא גם עולה , ביצעו לי לפני חצי שנה או יותר אקו לב בגלל בעיה אחרת שיצא תקין אבל זה היה מזמן , ביצעו לי לפני זמן יותר קצר הולטר 24 שעות אבל הייתי רוב הזמן בבית הקרדיולוג אמר שלדעתו תקין היו שם מקרי סינוס טכיקרדיה עד 138 פעימות לדקה , רציתי לדעת ממה יכול להיות הדופק המהיר הזה ובעיקר שאני עושה משהו פיזי , אפילו ללכת בחום בים ברגל הליכה פשוטה הוא כבר עולה .. וזה מקשה לי על התפקוד, מה אני צריכה לעשות והאם יש לי סיכון למשהו בלב ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מודאגת - תגובה
ד``ר רוברט הפנר17/06/2014כך הדופק מתנהג. עולה ויורד לסרוגין. אולי אצלך עולה יותר. ביקרת אצל קרדיולוג וממה שהבנתי בעית לב אין לך. לפעמים דיאטה עוזרת וגם פעילות פיזית ארובית (הליכה, שחיה, אופניים וכו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלתי היא האם
דנה18/06/2014יש בדיקות שאני צריכה לבצע כי לפעמים מפספסים כי זה מקשה עליי , וגם רציתי לדעת האם אנשים עם טכיקרדיה יכולים עדיין להתאמן ואם יש לי סיכון עתידי אם הדופק שלי מהיר מהרגיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עונים לי
דנה20/06/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עונים לי - תגובה
ד``ר רוברט הפנר20/06/2014אנחנו לא מנהלים דיאלוגים. שאלת, נענית. היתר תפני לרופא שמכיר אותך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)