מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תוצאות הולטרsnksnk15/02/2010
אבקש עזרה בפיענוח בדיקת הולטר שביצעתי עקב קצב לב לא סדיר.
משך הבדיקה: 22 שעות ו-19 דקות
.(77 קצב בסיסי: סינוס שנע בין 61 ל-126 לדקה (ממוצע
בודדים-בין 1 ל-16 לשעה VPB'S:הפרעות קצב חדריות
.(6 ממוצע)
.בודד APB :הפרעות קצב על חדריות
ATRIAL TACHYCARDIA/ECTOPIC ATRIAL הודגם קטע קצר של
6 פעימות בתדירות הנעה בין 100 ל-115 לדקה-RHYTHM
.(23:40 בשעה)
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת...
snksnk15/02/2010אבקש להוסיף שאקו-לב תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה שמך הפרטי או משפחה?
ד``ר רוברט הפנר15/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההולטר
snksnk15/02/2010תודה. ומה התשובה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההולטר
ד``ר רוברט הפנר15/02/2010התשובה היא בשאלה אם הממצאים בהולטר מתאימים למה שאתה מרגיש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההולטר
snksnk15/02/2010לא מרגישה כלום חוץ מהפרעות בקצב הלב מדי פעם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלוש פעמים?
ד``ר רוברט הפנר16/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ד"ר רוברט הפנר היקר...גנתי אושרית15/02/2010
שוב שלום לך ,זו תשובתך אליי מיום ה- 23.01.10
אושרית שלום,
במידה והאקו לב תקין, והאנמיה אינה חמורה יש לבדוק תפקודי בלוטת התריס (בדיקת דם של TSH).
השמנת יתר יכולה גם להיות סיבה.
מציע לך לעשות הולטר 24 שעות כדי לקבל תמונה אמיתית של הדופק גם בלילה.
אם באמת הדופק גבוה ללא סיבה נראת לעין, תצטרכי לקחת תרופה שתאיט את הדופק.
תרגישי טוב
ביצעתי את כל מה שהמלצת לי אקו תקין, TSH תקין , תוצאות הולטר של 24 שעות לא ברורות לי
אשמח אם תעזור לי לפענח.
מהירות מינימלית:55 ממוצעת לדקה
מהירות מקסימלית: 145 ממוצעת לדקה
מהירות ממוצעת : 89 לדקה
הפרעות קצב על חדריות VPCS : נצפו סה:כ 7 במשך הבדיקה.
הפרעות הולכה : לא ניצפו
שינויים משמעותיים בST : לא ניצפו
הערות: SINUS TACHYCARDIA קצב לב ממוצע לדקה 89 . בשעות העירנות נצפו קטעים של סינוס אריתמיה וקטעי סינוס טכיקרדיה במהירות עד 145 פעימות לדקה.
כל זאת ביצעתי בעקבות דופק מהיר שאמנם התרגלתי לחיות עם זה , אבל לפעמים זה מאוד מציק לי
אשמח על תשובתך תודה רבה
אושרית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אושרית היקרה
ד``ר רוברט הפנר15/02/2010עם כל הרצון הטוב אינני יכול לטפל בך דרך האינטרנט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקומירה14/02/2010
אני בת 50. מבקשת את עזרתך בפיענוח הבדיקה שעשיתי השבוע.
תבנית מילוי חדר שמאל מתאימה להפרעה ברלקסציה (גל E < A)
ואי ספיקה מיטרלית מזערית. ואי ספיקה טריקוספידלית מינימלית
השאר תקין.
בדיקת מאמץ שעשיתי היתה תקינה. אך יש לי דופק סדיר 80-90 במנחה. האם יש צורך לבדוק ממה זה נגרם?
בתודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקו
ד``ר רוברט הפנר14/02/2010מירה
מציע שתפני לקרדיולוג שיחליט אם ממצאי האקו מצריכים התיחסות מיוחדת בהתאם לגורמי הסיכון שלך, ומצבך הבריאותי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקו לבשלומי14/02/2010
עברתי אירוע לב קל לפני שנתיים שלווה בפתיחת שתי חסימות בעזרת 2 סטנטים
במשך השנתיים האחרונות עברתי שלוש בדיקות אקו לב במאמץ עם תוצאות זהות ותקינות
EF -55-60
לאחרונה קראתי שאקו לב בודק את איכות ההתכווצות של שריר הלב ומיפוי בודק את העורקים
האם אני צריך להסתפק רק בבדיקת האקו או שרצוי לבצע גם מיפוי עם כל הכרוך בבדיקה הפחות ידידותית (קרינה)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקו לב
ד``ר רוברט הפנר14/02/2010שלומי
אין חוקים ולא המלצות קבועות מתי ומה. אני מציע שהקרדיולוג שלך יחליט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב בצד שמאל ותחושת דופק בלילהבת 2114/02/2010
שלום!
אני בת 21 ובאופן די תכוף יש לי כאבים בצד שמאל. הכאב הוא לא במרכז החזה אלא קרוב יותר לזרוע שמאלית. כמו כן יש לי כאבי גב גם כן בצד שמאל המתגבר במתיחה של הגב. לעיתים קורה לי שאני לא מצליחה להרדם בלילה בגלל הכאב וכמו כן אם אני מנסה לשכב על צד שמאל בעיקר אז אני מרגישה תחושה חזקה של דופק. היום בלילה למשל זה קרה גם כן וכשניסיתי לחוש את הדופק ראיתי שהוא לא לגמרי סדיר...דפיקות של פעימה למשל לכל 0.8 שניות ואז 3 דפיקות מהירות יותר ואז חוזר לקצב הרגיל וכך בצורה מחזורית..
מה זה יכול להיות? האם זו יכולה להיות סוג של אריתמיה? האם אתה ממליץ על הולטר?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב בצד
ד``ר רוברט הפנר14/02/2010באמת שלא ניתן לעשות איבחונים ולהציע דרכי טיפול מעל גלי האינטרנט. מציע לך להבדק תחילה אצל רופא המשפחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תפקוד דיאסטולי ירוד בחדר שמאל בלבנעמי פי'צחדזה13/02/2010
שלום רב .
שמי נעמי פי'צחדזה.
לאחרונה ביצאתי אקו לב ובתשובה שקיבלתי נתקבלו התוצאות הבאות :
- חדר שמאל לא מורחב , מעט מעובה תפקודו הגלובלי תקין ללא הפרעה סיגמנטרית. תפקוד דיאסולי ירוד
- חדר ימין תקין
- עליה ימנית תקינה
- מסתמי לב - מסתם אאורטלי תלת עילי תקין
- מסתם מיטרלי תקין בעבר הייתה צניחה של המסתם המיטרלי
- מסתם טריקוספידלי דלף מינימלי
- הערות מרקם שומני בחלל הפריקארד .
- הבחנות normal left ventricular siza and function
mild left ventricular hypertophy
left ventriclar diastolic dysfunction
אשמח מאוד לקבל יעוץ והכוונה בתודה מראש נעמי פי'צחדזה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרעה דיאסטולית
ד``ר רוברט הפנר13/02/2010נעמי
כנראה שאת סובלת מלחץ דם, בגלל יש התעבות קלה של שריר הלב. בדר"כ ממצא הנ"ל שכיח מגיל מסויים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה
נעמי פי'צחדזה14/02/2010אני מודה לך על התשובה הקודמת ויש לי שאלה נוספת .
כיצד אני צריכה להתייחס לבעיה הזו מפני שלחץ הדם שלי אינו תמיד גבוה אך מידי פעם ישנם עליות בלחץ הדם .
איך אני אמורה לטפל אם בכלל בבעיה הזאת .
ומאיזה גיל הבעיה הזאת נחשבת שכיחה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ד``ר רוברט הפנר14/02/2010אינני מכיר אותך, אפילו את גילך אינני יודע, לכן אינני יכול להציע לך דרכי התיחסות. את הבדיקות מתאימים לאנשים בהתאם למצבם ולא הפוך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהצליל13/02/2010
שלום, אני לומדת במגמת רפואה באורט הורוביץ בכרמיאל.
כעת, אני עושה עבודת גמר בנושא יתר לחץ דם.
רציתי לדעת מהם דרכי המניעה והטיפול החדשניים והמקובלים בארץ ובעולם בחולה יתר לחץ דם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה !? זה הכל?
ד``ר רוברט הפנר13/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאת בדיקת הולטר אקגניצן11/02/2010
שלום
הייתי רוצה לדעת האם התוצאה הזו נראת לכם הגיונית וסבירה לבחור בן 17 שלא מתאמן
הטכנאי הבודק, מטעם מכון מור, כתב:
"קצב סינוס סדיר 53-136 וממוצע 73
מעט מאוד APB's
VPB's בודדים"
מה דעתכם בנושא? מדובר בבדיקה לפני גיוס לצבא
תודה מראש!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נראה הגיוני וסביר
ד``ר רוברט הפנר11/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול שיננית לחולים עם דה-פיברילטורדיאנה10/02/2010
שלום רב
האם אפשר לבן אדם שיש לו דה-פיבלירטור לעבור טיפול שיננית עם מכשיר חשמלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן, כל עוד לא מחשמלים אותו....
ד``ר רוברט הפנר10/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב מעל קו הבטן מצד שמאלערן10/02/2010
שלום לרופא
בן 35 יתר לחץ דם מטופל תרופתית (BMI 35),
מזה מס חודשים סובל מכאב עמום מעל קו הבטן העליונה ומתחת לשד בצד שמאל
הכאב מופיע ללא קשר למאמץ ונמשך כשעה שעתיים (לפעמים יותר לפעמים פחות) מתגבר בעיקר בזמן מתח, עייפות, לחץ
יכול להופיע במשך מס ימים לסרוגין במהלך היום.
לפני כשנתיים עברתי ברור של בדיקת מאמץ ואקו לב תקינים. (תלונות דומות)
אני מניח שלא מדובר בבעיה לבבית למרות שמאוד קרוב לאיזור הלב ובצד שמאל
אם כך ממה יכול לנבוע כאב שכזה?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבטן
ד''ר ריקרדו תובר10/02/2010ערן שלום
אני מסכים גם אני מניח שלא מדובר בבעיה לבבית.
בהצלחה
ד"ר תובר ריקרדו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דליפהיעקב09/02/2010
שלום רציתי לשאול בהמשך מה זה דליפה קלה באגו לב
מדובר על מסתם מיטראלי ( תקין אי ספיקה קלה) לפני שנתיים
קצת מלחיץ
יש לי בעוד שבוע אגו לב שוב
יש מימה לחשוש
יעקב המודאג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האגו של יעקב
ד``ר רוברט הפנר09/02/2010יעקב,
אתה ודאי מתכוון לאקו ולא לאגו שכידוע לך זה משהו אחר.
מציע שתעשה שוב את הבדיקה (אקו) אם אין החמרה אז אין לכך משמעות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עוד שאלהדני08/02/2010
לי יש קוצב לב והוא מאותת ללב לפעול עד דופק 120, מכאן יוצא שכאשר אני מתאמץ,והדופק נגיד היה רוצה 140 ,אז הקוצב רק נותן 120, ולכן אני מרגיש במאמץ כאילו נגמר לי האוויר, האם השערתי נכונה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד תשובה
ד``ר רוברט הפנר09/02/2010בתאוריה יכול להיות, אבל קשה לי להאמין שעל כל עליה במדרגות אתה צריך דופק 140 לדקה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מאוד מודה לך על תשובה
דני10/02/2010גם הרופא שלי אמר לי בחצי פה שזו תכונת הקוצב, למעשה כתבתי לך שזה קורה לי אחרי 20 מדרגות,
אבל האמת שזה קורה לי אחרי 55 מדרגות , אני גם עושה שכיבות שמיכה,ומפסיד הנשימה אחרי 12 כפיפות, טוב שהפסקתי קרבדילול ופוסיד וסלו קי, בפעם הבאה שאהיה אצל טכנאי הקוצב והרופא אבקשם לסדר אם אפשר שהקוצב יתן פולסים ע'ד 140 ,שוב תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אגרומטריהיעקב08/02/2010
שלום רב
.
לפני הכל מתוודה ומודע שעלי להשיל 10 אחוז לפחות ממשקלי לפחות . 125/180
הופנתי ליעוץ קרדיולוגי עקב קשיי נשימה שאני עולה במדרגות הנשימה ממש קשה לי ואני מתנשף יתר על המידה .
ברצוני לדעת מעט על בדיקת המאמץ
1כמו כמה זמן זה נמשכת הבדיקה ? מה רמת הקושי וכ.. על מה מסתכלים ? מה אמורים להשיג בבדיקה זאת ? וכל כמה זמן יש לחזור על בדיקה זאת .
2 האם ניתן להתכונן לבדיקה כזואת?
3 מה ממליץ הכי טוב בשגרה בחדר כושר על מהירות נמוכה עם שיפוע או מהירות יותר גבוהה וללא שיפוע ? מה יותר טוב לסיבולת מה טוב יותר ללב או בעצם מה הכי נכון לעשות.4
4 התחלתי לעשות חמש פעמים בשבוע חדר כושר ( פעמים מהירות 6.4 שיפוע 3 ושלוש פעמים מהירות 6.8 שיפוע 1).
מקווה שלא פוצצתי בשאלות רבות
בכבוד רב
יעקב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ארגומטריה
ד``ר רוברט הפנר09/02/2010לא צריך להתכונן לבדיקה קודם.
בפעילות ארובית, לא משנה זוית ומהירות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ASDאורית08/02/2010
שלום.אני בשנות העשרים.יש לי גם-לח"ד,סכרת,כולסטרול,אוסטיאופניה(הכול מסטראוידים),אסטמה ומחלות רבות נוספות.רציתי לשאול:
1.האם החור בלב עושה סימפטומים?של עיפות למשל,התנשפות,לחץ בחזה במאמץ וכו'..
2.האם זה יכול להסתבך לי יום אחד שאצטרך ניתוחלמשל ?
3.גילו לי גם גושים בבלוטות לימפה בשני הבית שחי.יש קשר?
תודה מראש על כול השאלות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ASD
ד``ר רוברט הפנר08/02/2010נטע לי,
לפי מה שאת כותבת יש לך מספיק מחלות שיכולות לגרום למה שאת מרגישה גם ללא ה"חור" בלב.
את לא מציינת אף נתון רפואי כדי שאוכל להתיחס לבעיה הקרדיאלית שלך.
לא רואה קשר בין החור בלב ובלוטות הלימפה בבתי השחי.
תרגישי טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
אורית09/02/2010כן זה נכון.אבל רוב המחלות האחרות שלי מאוזנות(פחות ויותר)ולכן אני שואלת בהקשר של ההתנשפות,עייפות במאמץ,לחץ בחזה וכו'...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהASD
ד``ר רוברט הפנר10/02/2010שוב, אינך מוסרת נתונים על ה ASD שלך, לכן אינני יכול לענות לך, הרי את מעונינת בתשובה ספציפית לך ולא תשובה כללית.
אני מציע לך לפנות לקרדיולוג שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מספר בעיותיוסי07/02/2010
שלום רב!
אני בן 24 עד ליפני בערך שנתיים בריא בדר"כ
ליפני כשנתיים התחילו לי קפיצות מוזרות בלב שלא ייחסתי לזה חשיבות
ליפני כשנה התחילו לי כאבים חזים בייד שמאל שכנראה מדובר בפגיעה בעצב של היד
ב 20 לחודש אמ.אר.אי מעבר לכך יש לי ברגל ימין בישיבה ממושכת שאני קם גם כן כאבים חזים מאוד
לגבי הלב בזמן האחרון אני לא מצליח להרדם יש לי תפיקות לב מהירות מאודד
קפיצות מוזרות אבל בדר"כ רק שאני במיטה נימול רגליים ויידים כבר כשנתיים
אקג עשיתי כבר פעמיים אקו לא עשו לי
יש מין נטייה כזת אתה בחור בן 24 לא צריך ליהיות לך כלום לך הבייתה
בעשיית ספורט מתעייף ממש ממש מהר עניין של 2 ל5 דקות לא יכול יותר
מעשן
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אתה לא בפורום המתאים
ד``ר רוברט הפנר08/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)