מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דופק מהירחנה08/03/2010
שלום רב!
אני בת 30 מצפה ללידה שלישית בקרוב,משמשת בשליחות בקהילה יהודית במדינת רוסיה ועומדת ללדת פעם ראשונה במקום
הרופא מדד לי דופק של 100 במנוחה (אגב ,זה נורמלי לאשה בהריון?)ושלח אותי לעשות אקו לב שיצא תקין לגמרי וגם הולטר ההולטר הראה שלאחר מאמץ(אמרו לי לטפס 10 קומות בשבוע 36)הדופק יכול להגיע עד 150
יוצויןן שבהריון תמיד הדופק שלי מתחיל מ100 וגם לאחר הלידה הראשונה היה דופק 127 שככל שעבר זמן מהלידה הלך וירד עשיתי גם בארץ בלוטת התריס יצא תקין למדי
ב"ה אני חשה בטוב- וגם לחץ דם תקין האם דופק מהיר מעיד על בעה לבבית בהכרח?
הרופאים פה נוטים להלחיץ האם יש ממה לחשוש?
בברכה
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי דלגתם עלי..
חנה11/03/2010לתשובתכם אודה מאוד!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדופק
ד``ר רוברט הפנר12/03/2010חנה
דופק מהיר לא מעיד בהכרח על בעיה לבבית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תת לחץ דם תנוחתיאביב06/03/2010
שלום
אני בן 19 וחצי (ובגובה 1.95 מ') וב 5 השנים האחרונות אני סובל מסחרחורות תנוחתיות שלאחר שעברתי מספר בדיקות מסתבר שהן נגרמות כתוצאה מנפילת לחץ דם בשינוי תנוחה.
אני בטיפול קרדיולוגי כבר קצת יותר משנה ובמהלכו טופלתי תחילה ע"י פינדן 5 מ"ג ששיפר את מצבי למספר ימים אך לאחר מכן לא ממש הצליח לעזור וכעת אני מטופל ע"י פלורינף 0.1 מ"ג , שעוזר אך לא מספיק.
בנוסף הומלץ לי לאכול מלח בנדיבות ולחזק את שרירי הרגליים (בעזרת Tilt Training)
לסיכום: הבעיה הזאת קיימת אצלי תקופה ארוכה והייתי מאוד רוצה לדעת לאן הדברים הולכים - האם הבעיה הזאת הולכת לעבור אי פעם? , האם ייתכן שהיא תחמיר ? (אני מקבל לעיתים סחרחורות מאוד חזקות שגורמות לי ליפול ולפעמים אף מלוות בתחושת צמרמורת שממש מזכירה עילפון) , מעבר לכך אני לא מעוניין לקחת כדורים עד סוף ימיי , האם ישנה דרך לנסות ולאזן את המצב ללא טיפול תרופתי?
לסיום רק אוסיף שבמהלך הבדיקה שאישרה את האבחנה הרפואית הזאת חוברתי למכשיר ל"ד מסוג
Nexfin - שכבתי למשך 10 דקות ואז קמתי וקיבלתי סחרחורת , ל"ד ההתחלתי שלי היה 122/73 וכשקמתי ל"ד נפל ל 79/46
תודה
אביב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אביב
ד''ר ריקרדו תובר10/03/2010הבעיה הזאת כן הולכת לעבור
בהצלחה
ד"ר תובר ריקרדו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיענוח תוצאות הולטר בשל פלפיטציותקרין05/03/2010
שלום,
אני בת 29, וחשה מזה כשנתיים פלפיטציות בתדירות יומית (בעיקר בערב, במנוחה). US לב תקין. חוץ מזה בריאה בד"כ.
בשבוע שעבר ביצעתי בדיקת הולטר, שבפיענוח שלה נכתב:
הפרעות קצב חדריות VPC’S: נצפו סה''כ 113 VPC'S במשך הבדיקה, בתדירות של עד 17 לשעה.
הפרעות קצב על חדריות APC‘S: נצפו סה''כ 17 APC'S במשך הבדיקה . נצפו קטעי ATRIAL RHYTHM.
האם התוצאות האלו תקינות?
תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פלפיטציות
ד``ר רוברט הפנר05/03/2010קרין
בהולטר ישנן פעימות מוקדמות במס' לא חריג. בסה"כ המס' שאת כותבת בגבולות התקין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בהמשך לבעיות לב- עדכונים ושאלהנועה05/03/2010
שלום רב,
בהמשך להודעתי על תחושותיי בנוגע לבעיות בלב ובעיות קצב לב הייתי אצל קרדיולוג. סיפרתי את כל בעיותיי והמצב שבו אני נמצאת-לחץ וסטרס רב, ביצעתי אקו לב ובדיקת מאמץ והכל יצא תקין. הרופא טוען שאין צורך אפילו לעשות הולטר כי הכל בסדר והלב בריא.
קצת נרגעתי אבל היום, למחרת פתאום הרגשתי תחושת כאב, לא בדיוק כאב כמו גלי חום בחזה, מתפשט ליד ולרגל שמאל ולכתפיים. אני ממש נבהלתי וזה נמשך בערך כשעה והלכתי לשכב וזה עבר אבל עדיין היו מיחושים בכל היום. יש לציין כי היה לי קשה לעשות נשימה עמוקה אבל לא הרגשתי קוצר נשימה אבל מאוד מאוד נבהלתי ונכנסתי לפאניקה.... אני לא מבינה מה הבעיה, אם הבדיקות יצאו תקינות והרופא טוען שהכל מחרדה ולחץ מה זה הכאבים והזרמים הללו? זה מאוד מלחיץ אותי.
אני בת 25, ללא בעיות בריאותיות מלבד זה....זה פשוט הורס את איכות חיי.....מה זה יכול להיות? האם יש עוד בדיקות שאני צריכה לעשות? האם זה מסוכן מאוד? יש לציין שאין לי קוצר נשימה ואני לא מעשנת.
אודה מאוד לעזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות
ד``ר רוברט הפנר05/03/2010טל
הבעיות שלך לא קרדיאליות כפי שכתבתי לך גם בעבר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי דופק מהיררונה03/03/2010
אז לפני כחודש התחיל לי דופק מהיר 95 במנוחה ולחץ דם נמוך 100/62שממש שיתק אותו מלעשות כל פיעילות זה התבטה בסחרחורות וחולשה כללית,כמובן עשיתי בדיקת בלוטת התריס שיצא טובה וגם אקו לב והולטר שיצאו בסדר......האם יש עוד סיבות לזה חוץ מהלב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דופק מהיר
ד''ר ריקרדו תובר04/03/2010גלית
התשובה היא כן ק"ל לחץ .
בהצלחה
ד"ר תובר ריקרדו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הצרות עורק ראשיאיציק יהודה03/03/2010
אתמול עברתי צינטור בבי"ח רמב"ם. תוצאות הצינטור הראו היצרות של העורק הראשי השמאלי ב-70%.
הומלץ לעבור ניתוח מעקפים. יחד עם זאת ניטען כי ניתן לבצע בקלות סטנט, אולם עקב אי ידע לטווח הארוך וסכנה במוות באם יסתם העורק למרות הסטנט, מומלץ המעקף.
האם מישהו יכול לאשר,להמליץ, לחזק בדבר אופן הטיפול? (אני בן 47)
אודה לתשובה מהירה או המלצה לגבי קרדיולוג היכול לחוות דיעה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עורק ראשי
ד''ר ריקרדו תובר04/03/2010איציק יהודה שלום
ללא ספק לטווח הארוך הניתוח מעקפים פיתרון טוב יותר
אם אתה לא רוצה ניתוח ניתן לנסות הבלון סטנט.
ההחלטה הסופית בידיך
בהצלחה
ד"ר תובר ריקרדו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צינתור והחלפת מסתם דרך הידיהודית02/03/2010
שלום רב,
אבי בן 85 עבר לפני 13 שנים ניתוח מעקפים כולל החלפת מסתם ביולוגי. כעת יש צורך בהחלפת מסתם. בצינתור שנעשה לפני כשבוע התברר כי אין אפשרות לבצע זאת עקב סתימות בכלי דם. היום הוצע לו לבצע צינתור דרך היד.
רצינו לקבל את חוות דעתכם בעניין זה.
בתודה מראש
יהודית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צינתור
ד''ר ריקרדו תובר04/03/2010יהודית שלום
קיימות שתי דרכים לבצע החלפת השסתום: דרך המפשעה או דרך החזה בחדר הניתוח. אין דרך היד
בהצלחה
ד"ר תובר ריקרדו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אספיריןיעקב02/03/2010
שלום רב
אני בן 49
בהמשך רציתי לשאול גם
מה דעתך לגבי ליקיחת אספירין באופן יזום כמובן דרך עצת רופא?
מה היתרונות של לקיחת כדור זה
תפועות לואי וכ..
אני עוסק בהליכה על הליכון מיזה חודשים וחצי 45 דקות ביום
תודה
יעקב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעקב ואספירין
ד''ר ריקרדו תובר04/03/2010אין בעיה
ד"ר תובר ריקרדו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאספרין
יעקב07/03/2010שלום רק רציתי לשאול אם אתה ממליץ על אספרים בכללי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאספרין
ד''ר ריקרדו תובר10/03/2010לא במקרה שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרעות בקצב לבדליה01/03/2010
כבר מיום שבת אני מרגישה כאילו מידי פעם יש לי פעימת לב חזקה יותר, או שמידי פעם יש לי כאילו עיכוב בפעימה ואז פעימה חזקה יותר.
מה זה יכול להיות?
אגב, אני בהיריון בשבוע 13 (היריון שלישי, אז אני יודעת שזה לא בעיטות העובר).
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרעות בקצב לב
ד''ר ריקרדו תובר04/03/2010דליה
לא נראה לי בעיה לבבית
בהצלחה
ד"ר תובר ריקרדו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מום מסתם תריקוספידליזוקי28/02/2010
אמי בת 86 ,סובלת מלחץ דם גבוה ומקבלת אלטרוקסין בגלל בעיה בבלוטת התקיס. יש לה בעיה של מום מסתם טריקוספידלי, שגורם לתפליט פלורלי , אי ספיקת לב, דלקת ריאות, בצקות ברגליים זהום, שהתלבש על הבצקות ברגליים , וקשיי נשימה ועייפות .מטופלת בפוסיד לטיפול בבצקות ואנטיביוטיקה לזהום ברגליים.מקבלת קומדין בגלל בעית פרפור פרוזדורים.
שאלתי היא. מה הפתרון האם חובה ניתוח, מה עושים בניתוח, והאם מומלץ לאשה בגילה לעבור ניתוח לתקון המצב, והאם יש פתרון אחר, שאמור להקל עליה כמו תרופות ספציפיות לבעיה בלב ,במידה ולא יבוצע הניתוח, מה צופה העתיד בשבילה במצב זה?הרבה תודה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מום מסתם
ד''ר ריקרדו תובר04/03/2010זוקי שלום
בשל המורכבות של המקרה אני מציע לך להתייעץ עם הרופא שלך,ברצינות לא ניתן לענות בפורום זה על מקרה כל כך מסובך.
בהצלחה
ד"ר תובר ריקרדו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צינתורdafi28/02/2010
שלום רב,אבקש התייעצות על תוצאות הצינתור שאבי בן ה-83 עבר שבוע שעבר:
lm distal 60%
lad proximal 95%
1st diagonal 80%
lcx origin 70%
1st marginal 70%
2nd marginal 90%
אשמח לקבל התייחסות מיקצועית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צינתור
ד''ר ריקרדו תובר04/03/2010dafI שלום
הרופאים שצינתרו את אביך לא הסבירו לך מה התוצאות ומה השלכות.?
ד"ר תובר ריקרדו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות צינתור
dafi10/03/2010בודאי שהסבירו מה ההשלכות של הצינתור ויותר מכך, לאחר הצינתור הכניסו אותו בשנית לביצוע אולט רסאונד כדי לאמת את התוצאות,אך הוא(אבי)לא היה מוכן לבצע את הניתוח.הייתי שמחה לקבל מימך גם חוות דעת עלהסיכון באי ביצוע הניתוח.בזמן הקרוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לא בפורם
ד''ר ריקרדו תובר15/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת אקו לבאמילי26/02/2010
שלום,
בתוצאות אקו לב צוין: left ventricular diastolic dysfunction
בנספח סיכום הבדיקה.
אני בת 59.
מה פרוש ההגדרה הנל?
האם יש לכך משמעות קלינית?
האם זה עשוי להסביר למשל עייפות?
בתודה ושבת שלום
אמילי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקו לב
ד``ר רוברט הפנר26/02/2010אמילי
לממצא הנ"ל יש משמעות שונה לכל אחד וצריך להתאים את התוצאה למצבך לכן כדאי לך להתיעץ עם קרדיולוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה דר רוברט הפנר!
אמילי26/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טרופוניןמירי26/02/2010
האם בדיקת טרופונין בדם בערך של 0.12 ,אקו תקין.CPK תקין יכול להוביל לצנתור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טרופונין
ד``ר רוברט הפנר26/02/2010מירי
הטרופונין לא מוביל לצנתור אלא החלטת הקרדיולוג מהכרות המטופל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום, בדיקת אקו - שאלה חשובהיעל26/02/2010
קיבלתי תוצאות אקו, הכל יצא תקין. אבל יש פה הערה והייתי רוצה תגובתך:
אי ספיקה טריקוספידיאלית במידה מזערית
אי ספיקה מיטרלית מזערית חסרת משמעות המודינמית
היתר תקין.
בשבילי זה סינית, האם תוכל לתרגם? האם זה משהו משמעותי?
בתודה ובברכה
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר = חסר משמעות
ד``ר רוברט הפנר26/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמודה לך מאוד, חג שמח.
יעל27/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום רב-בעיות בלב....נועה24/02/2010
שלום רב,
אני בת 25 וכבר 4-5 שנים סובלת מהפרעות קצב. יש לציין שאני נמצאת בחרדות גבוהות גם בגלל לידה טראומטית וגם בגלל הלימודים. אני מרגישה שהחרדה מגבירה את ההפרעות ונכנסת לעוד יותר חרדה שמא אמות או יקרה לי משהו.
אני הולכת לרופאה קרדיולוגית עוד שבוע ובינתיים מחפשת דרכים לייעות או אולי להרגעה. יש לי תופעות של פעימות חזקות פתאום בדרך כלל במנוחה או במעבר מישיבה לעמידה או להיפך, מספר פעימות חזקות ברצף ואז הפסקה קטנה ופעימה חזקקה המורגשת היטב או בלעדיה, כלומר הדופק ישר חוזר לשיגרה. הדופק שלי בדרך כלל הוא 70-80. לפעמים יש לי התקפים של דופק ממש מהיר במיוחד אחרי אוכל....חוץ מזה יש לי תחושה שכאילו הלב עושה סיבובים בחזה, מעין פעימה חזקה ועצירה ואז עוד בום, לעיתים ברצף של כמה כאלה.
אין לי הסטוריה משפחתית של הפרעות קצב, מלבד ניתוח מעקפים שסבי עשה בגיל 75. לא היו לי לפני הלידה אף פעם בעיות כאלה וכשהייתי בצבא עשו לי בדיקות לב -מאמץ, אקו והכל היה תקין. אני בריאה בדרך כלל ללא שום בעיות נוספות.
מה קרה עכשיו? אני כל כך מוטרדת שלא מצליחה לנשום רגיל, לישון ולהתרכז בשום דבר בערך.
מבקשת מאוד עצה או עזרה-תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לטל
ד``ר רוברט הפנר24/02/2010כדאי ש
1-תטפלי בחרדות, כי בעיית לב ממשית ממה שאת כותבת אין לך.
2-תמתיני לביקור אצל הקרדיולוגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקום כל תודה רבה
נועה24/02/2010קודם כל כמובן תודה על המענה המהיר,
אבל מה זה יכול להיות? פעימה מוקדמת? מה זה בעצם אומר? שיש פעימה חזקה והפסקה ואז עוד פעימה חזקה? לי זה קורה ככמה פעימות חזקות (4-5) ואז הפסקה ופעימה חזקה....
אני ממש מפחדת....אבל הרגעת אותי קצת:)
לגבי החרדות, כן אני יודעת אני מטפלת בזה.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקום כל תודה רבה
נועה24/02/2010קודם כל כמובן תודה על המענה המהיר,
אבל מה זה יכול להיות? פעימה מוקדמת? מה זה בעצם אומר? שיש פעימה חזקה והפסקה ואז עוד פעימה חזקה? לי זה קורה ככמה פעימות חזקות (4-5) ואז הפסקה ופעימה חזקה....
אני ממש מפחדת....אבל הרגעת אותי קצת:)
לגבי החרדות, כן אני יודעת אני מטפלת בזה.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)