מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים בלבנעמה15/01/2010
שלום,
אני בת 17 ובריאה בדרך כלל.
נכון לימים האחרונים אני מקוררת. זה לא הטריד אותי עד אתמול.
התחלתי להרגיש כאבים באיזור השמאלי של החזה. הכאבים האלה הורגשו בעיקר כשהתעטשתי והשתעלתי.
היום גם שמתי לב שהכאב הכללי מסונכרן לפעימות הלב. זאת אומרת שבכל פעימה מורגש כאב קטן.
האם אני צריכה לדאוג או שזה סתם כאב שקשור באופן ישיר להתקררות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בלב
ד``ר רוברט הפנר18/01/2010נעמה
אם לא חלה הטבה במצבך בינתיים, ממליץ לעשות צילום חזה ו/או אקו לב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בעקבת מכה בחזהאמיר15/01/2010
לפני כ-10 ימים נפלתי במהלך משחק כדורסל וקיבלתי מכה בחזה, בצד שמאל.
לאחר מספר ימים, כשראיתי שהכאב לא חולף פניתי לרופא המשפחה, עשיתי צילום ולא נמצא שבר ונאמר לי שיקח זמן, אך הכאב יחלוף.
החל מאתמול החל לכאוב לי גם באיזור של הלב, איזור שלא כאב לפני כן (האיזור גם קצת רגיש למגע)
האם עלי לחזור לרופא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים
ד``ר רוברט הפנר15/01/2010אמיר,
קרוב לודאי שהכאבים בגלל אותה מכה, אבל אם יש החמרה בכאבים מציע לך להבדק שוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כבד שומנייעקב13/01/2010
שלון דוקטור
מבקש לדעת מה זה כבד שומני ? בבדיקה US
כלוסטרול 180
גלצרדים 140
גובה /משקל 180/123
נשאלת השאלה שוב מה זה כבד שומני ?ממה הוא נוצר? וכיצד ניתן לטפל בזה כמובן ללא תרופות
יעקב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כבד שומני
ד''ר ריקרדו תובר13/01/2010יעקב שלום
כבד שומני :חדירת שומן בכבד במקרה שלך בנושא עודף משקל
קודם כל הטיפול הוא ירידה במשקל.
בהצלחה
ד"ר תובר ריקרדו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אי ספיקת לב חמורהאבישי12/01/2010
סבתי בת 86 הובהלה לבית החולים לאחר אבחון של אי ספיקת לב, כתוצאה מכך סובלת מאבדן זכרון חלקי ובלבול, עייפות קשה, בצקות בכל חלקי גופה, עודף נוזלים של 10 ליטרים בגופה.
סבתי מטופלת בחומר משתן ובקטטר ובכל זאת איננה נותנת שתן כנדרש. ועדיין נפוחה במשך 3 ימי האשפוז.
יש לציין כי סבתי עברה ניתוח לב והשתלת מסתם מלאכותי לפני 10 שנים.
1. האם ניתן לטפל באי ספיקת הלב או לאזנה?
2. האם ע"י טיפול תרופתי ניתן להאריך את חייה?
3. האם יגרם לה נזק קוגנטיבי בלתי הפיך?
4. האם הבלבול ואבדן הזכרון החלקי יעלמו לאחר קבלת הטיפול הרפואי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי ספיקה
ד``ר רוברט הפנר13/01/2010אבישי,
אנחנו רופאים לא נביאים. באמת חשבת שאוכל להענות לשאלותך? הרי ספק אם לרופאים שמכירים ומטפלים בה יש את התשובות.
בעקבות הטיפול בקטטר אוכל להעריך לגבי הזכרון שלה בעתיד?.......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופיל שומניםדן12/01/2010
בן 50 ברקע mvp ותופעת פעימות מוקדמות
מטופל ל- י.ל.ד. טריטייס קומפ 2.5
טריטייס 2.5
לכולסטרול- סיבסטטין 10
מיקרופירין 0.75 עקב היצרות 25% בקרוטיס ימני
אומפרדקס 20
בדיקת כולסטרול לפני חצי שנה הייתה-cholesterol 148
טריגליצרידים 105
hdl 54
ldl 73
בבדיקת פרופיל שומנים מהשבוע התוצאות הן-
186 cholesterol
טריגליצרידים 128
hdl 63
ldl 97.2
רוצה לציין כי לא שונתה התזונה משמעותית
בעיקר מזון צימחוני בשר ממש נדיר
בכל זאת חלה עליה בשומנים, מה עליי לעשות, מה ניתן לשנות, כייצד לנהוג עתה,?
מה משמעות השינוי הזה?
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרופיל שומנים
ד``ר רוברט הפנר13/01/2010דן, אני ממילץ לך לחזור על בגיקת הדם.
אולי שינית שעות נטילה, אם אינני טועה ישנה אינטרקציה בין אומפרדקס וסימבסטטין? האומפרדקס חדש?
בכל מקרה הייתי מגדיל מינון הסימבסטטין ל 40 מג' ביום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות בלב וכלי דםTripleSeo12/01/2010
שלום שמי יוסי ואני בן 72 וסובל מבעיות לב וכולוסטרול.
שמעתי שקיים יין רימונים אשר מונע ומעקב מחלות לב .
הייתי רוצה לדעת עם יש בידיעתכם לגביי יין מומלץ
בתודה מראש יוסי לוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות לב
ד``ר רוברט הפנר13/01/2010יוסי,
אלכוהול בכלל בכמות מתונה מיטיבה עם הלב. מיץ רימונים אומרים שמשפר את פרופיל השומנים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיין רימונים
TripleSeo17/01/2010לפי מה שקראתי כאן יין רימונים גם עוזר זה נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים במאמץ עם בדיקות תקינותאראלה להב11/01/2010
אני בת 70. לוקחת תרופות נגד לחץ דם וכולסטרול.
סובלת מכאבים בזרועות בזמן מאמץ. עד לפני כמה חודשים רק בזרוע שמאל.
עשייתי לפני כמה שנים סדרת בדיקות כולל מבחן מאמץ, אקו לב ומיפוי לב והכל נמצא תקין.
כעת עם החמרת המצב הרופא שלח אותי שוב לבדיקת מאמץ ושוב הכל תקין. מה ניתן לעשות על מנת למצוא את הבעיה ולסייע לי.
יש לי בקע בסרעפת. האם יכולה להיות השפעה על הכאבים במאמץ?
בתודה מראש,
אראלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים במאמץ
ד``ר רוברט הפנר11/01/2010אראלה,
ממליץ לך לעשות צנתור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלי הרופאים החובבנים אמרו שיש
דניאל19/01/2010חצי שנה הטעו אותי הרופאים החובבנים, שיש לי בקע סרעפתי ,גם בית חולים מלא טפשים בדק וקבע נכון, בסוף רופא אחד גסטרולוג אמר ,תלך להבדק בעורקים, אין לך בקע סרעפתי אלא משהו אחר, עשו לי נתוח מעקפים ,וריפאו לי הבקע שכל החובבנים מצאו,
חצי שנה סיכנו את חיי ,הזהרי לטובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרעות קצב חדריותאריאלה10/01/2010
שלום,
ביצעתי הולטר ואני מודה שאני מבוהלת מאוד. יש לי הרבה הפרעות קצב חדריות וקראתי שזה מסכן חיים. אני מתה מפחד. עד שאראה רופא, אפשר להסביר לי מה קורה פה? יש לציין שבעבר סבלתי מפעימות מוקדמות ממקור על חדרי בלבד. זו הפעם הראשונה שאני סובלת מפעימות שנובעות ממקור חדרי. וזה התחיל לפני מס' חודשים. יש לי לב חולה? אני הולכת למות? לקבל דום לב?
אני מבוהלתתתתתת.
להלן ההולטר:
סכום_פיענוח
NORMAL BEAT TOTAL...: 130852 ABERRANT TOTAL......: 11111
PREMATURE NORMALS...: PREMATURE ABERRANTS.: 11111
SVTS................: COUPLETS............:
TRIPLETS............:
SALVOS..............:
VTS.................:
BRADYCARDIA.........: MAXIMUM HEART RATE..: 136
MINIMUM HEART RATE..: 71
MEAN HEART RATE.....: 92
DROPED BEATS........: QRS TOTAL...........: 131704
PAUSES..............: PACED BEATS.........:
_....._הערות
.משך הבדיקה 23 שעות ו-41 דקות
.(92 קצב בסיסי: סינוס שנע בין 71 ל-136 לדקה (ממוצע
;472 שכיחים; ממוצע לשעה VPB'S:הפרעות קצב חדריות
.708- מקסימום
רופא מפענח:דר' מסטצ'קינה-שליאומיס מירה
22583 :...... .מ.ר
07.01.2010 :..... תאריך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרעות קצב
ד``ר רוברט הפנר11/01/2010אריאלה,
לא מספיק הולטר כדי לקבוע מידת הסיכון.
יש להתאים לגיל, מצב בריאותי וכו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- bridgingאורן09/01/2010
שלום רב
אני בן 34.אני סובל מעודף משקל (כ-20% מעל משקל הגוף התקין שלי), ה-LDL היה כ-150 וגם הטירגליצרידים, אני לא מעשן, לא שותה ואין היסטוריה של בעיות לב במשפחה. לפני כשנה, בעקבות הרגשה פתאומית של הזעה ונימול בצד שמאל של הגוף שהיה מלווה בקוצר נשימה וגם בכאבים בלסת הובלתי לבית חולים. בוצעו לי בדיקות אק.ג. רבות שהיו תקינות, בדיקות דם תקינות (ללא נוכחות טרופונין)צילום חזה תקין. בוצע לי מיפוי לב ואקו לב שהיו תקינים גם כן למעט impared left ventricular relaxation באקו.
בוצעה לי בדיקת מאמץ שהייתה תקינה, גם בדיקת הולטר שהייתה תקינה.
בנוסף לכל הבדיקות הנ"ל בוצעה לי צינתור. בצינתור התגלה bridging ב-LAD של 50% (סוג a
timiflow 3) כמו כן התגלה שיש לי IRBBB וגם הקדמת פעימות חדריות בודדות). מאז האירועים הללו אני מטופל במיקרופירין 75 מ"ג וסימבסטטין 20 מ"ג, ואכן ה-LDL ירד ל-90 והטריגליצרידים גם לאותו ערך. לחץ הדם שלי תמיד היה תקין (לרוב נמוך) והדופק במנוחה עד 70 פעימות לדקה.
האם לדעתך ערכי הכולסטרול והטריגליצרידים תקינים, האם התרופות שאני נוטל מספקות למצבי, האם אני נחשב לחולה לב עקב ה-bridging ואילו בדיקות מעקב עליי לעשות? האם בדיקת מאמץ פעם בשנה מספיק או שצריך לבצע צינתור (אולי וירטואלי) על מנת לוודא שה-bridging לא גדל עקב שקיעה של כולסטרול.
מודה לך מאוד על זמנך
אורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר רוברט הפנר09/01/2010אורן
אין כל קשר בין ברידגינג וכולסטרול. נולדת עם הברידגינג.
אין כל צורך במעקב בגלל הממצא הנ"ל.
סימבסטטין הגיוני, לדעתי אספירין אתה לא צריך.
אם אתה פעיל פיזית אין גם צורך במבחני מאמץ תקופתיים.
אתה לא נחשב לחולה לב, הממצא של הברידגינג שכיח, פשוט מגלים את זה מאוחר, כי צנתורים עוברים מגיל מסוים ואילך.
לסיכום: תמשיך עם הסימבסטטין ושכח מכל היתר, אתה בחור בריא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קשיי תפקוד לאחר התקנת קוצב לבטינה08/01/2010
סבתי, בת ה-97 עברה ניתוח דחוף להתקנת קוצב לב, לפני כ-3 שבועות. לאחר מס' ימים אושפזה עם ארוע מוחי חולף ושבה הביתה.
הציפיות היו לחזור, בהדרגה, לתפקוד הקודם. כך נמסר ע"י הרופאים בביה"ח.
בפועל, הופיעו קשיי נשימה עם כל מאמץ קל, קושי בהליכה (שלא נראה על רקע הארוע המוחי החולף), עייפות רבה לאורך שעות היום.
עם כל צעד שעושה מרגישה בדפיקות לב וקשיי נשימה.
אתמול אובחנו מים בריאות ובצקת רגליים.
האם זה נחשב למהלך סביר?
האם זה אמור להשתפר?
תודה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סבתא חולה
ד``ר רוברט הפנר09/01/2010ענת,
אני מבין את דאגתך לסבתא, לצערי מחלותיה לא ניתנות לפתרון בפורום אינטרנט.
אולי הבעיה בקוצב, אולי בעיה אחרת, מהשורות הבודדות שאת כותבת, ברור שהפתרון לא פשוט בגילה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דופקיעקב08/01/2010
שלום
ברצוני לדעת על מושג " דופק" וזאת בהמשך לשאלות הקודמות בענין האגרומטריה
בדרך כלל הדופק שלי נע בסביבות 55-62 במנוחה ברב הפעמים
אבל לפעמים קורה שיש עלית דופק במנוחה ל85 90 בערך
מה המשמעות ?
מיזה חודש עוסק בהליכה על הליכוון 40 דקות ביום
מתי הכי נכון לבדוק דופק במנוחה ? ומה הן הטווחים הרצויים התקנים
מה ממליץ עדיין לעשות מלבד הליכה אירובית
יעקב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דופק
ד``ר רוברט הפנר08/01/2010יעקב
את הדופק במנוחה נכון למדוד כשאתה במנוחה ורגוע.
אצל אנשים חיים הדופק אינו מס' קבוע.
הפעילות הארובית מומלצת מבחינת לב-ראה, ספורט נוסף בהתאם לגילך, בריאותך, יכולתך וכו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקו במאמץאלכס07/01/2010
שלום רב!
אני בן 43,בילדות היה לי REUMATIC FEWER
לפני 10 שנים היו 2 ארוים של PAF
לפני שבויים היו כאבים בחזה.
EKG וטרופונין היו תקינים.
תוצאות של EKO במאמץ:
אקו במנוחה:
קצב סינוס 90 לדקה.פאימה מוקדמת חדרית, ל.ד. 120/80
חדר סמלי איננו מורחב (52/35 מ''מ).דפנותיו אינן מעובות (11 מ''מ).התכווצותו הכללית תקינה(מקטע פליטה מוערך 60%).תפקודו האיזורי תקין להוציא איזור קטנטן פוסטרובזלי,סמוך לאנולוס מיטרלי מאחור,שנראה צלקתי.עליה שמלית איננה מורחבת (רוחב 40 מ''מ,שטח 18 סמ''מ,מסטם מיטרלי עם פתיחה כיפתית והגבלה של עלה אחורי,הצרות מיטרלית מזערית,אי ספיקה מיטרלית קלה,אי ספיקה אאורטלית קלה, אי ספיקה טריקוספידלית מינימלית.הלחץ הסיסטולי בעורק הראה מוערך בכ 38 ממ''כ.שורש אורטה 33 מ''מ,האאורטה העולה 31 מ''מ.
בדיקת מאמץ לפי פרוטוכול
BRUCE
למשך 9:14 דקות,שלב 4,
10.4 METS
קצב לב 162 לדקה, 91%ממרבי
ל.ד 170/80
ללו תלונות.
ירידות ST כ 1 מ''מ ב V5-6
פאימות מוקדמות חדריות בודדות.
מה משמאות של צלקת ושל לחץ גבוא
סיקום מבחן אקו במאמץ:
באקו מיד בסיום המאמץ התפקוד הכללי של החדר השמלי השטפר וללא ירידות נוספות בתפקוד איזורי.
ללא עדות לאיסכמיה בבדיקת אקו במאמץ.
מה המשמאות של צלקת ושל לחץ גבוע בעורק הראה?
ומה המצב הכללי של הלב?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משמעות
ד``ר רוברט הפנר08/01/2010אלכס,
המשמעות היא שבעקבות המחלה הראומטית בילדותך ישנה פגיעה, כעת לא משמעותית במסתמי הלב. אתה צריך להיות במעקב קרדיולוגי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- echo dodutamin stress testחנה07/01/2010
שלום רב !!!
אני בת 62, עברתי ניתוח לתיקון מסתם מיטראלי (שמו לי טבעת), הניתוח הוגדר בהצלחה (הניתוח היה לפני כעשר שנים) בינתיים אני עדיין סובלת מאי ספיקה מיטראלית קלה- בינונית. יש לי עודף משקל, כמו כן סבלתי בעבר מטריגליצרידים וכולסטרול גבוה (כיום מאוזנת בעזרת תרופות), לאחרונה שמתי לב שיש לי כאבים בלב כשאני עושה עבודות בית די פשוטות. הרופא הפנה אותי לעשות בדיקה אקו במאמץ עם דובוטמין.
בעבר עברתי בדיקה "מיפוי לב" עם דיפירידמול וחשבתי שאני עומדת לסיים את חיי במהלך הבדיקה, הרגשתי כאבי בטן, מחנק וחשבתי שאני עומדת למות. כעת הרופא נותן לי בדיקה עם דובוטמין, אני עדיין מאוד מפחדת לבצע את הבדיקה מחשש שיקרה לי מה שקרה בעבר, הרי הבנתי שגם הדובוטמין מאיץ את קצב הלב. ובכל זאת כשהבעתי את חששותיי מהבדיקה הוא אמר לי שזו לא תהיה אותה בדיקה קשה כמו עם הדיפירידמול, ובכל זאת אני עדיין חוששת ומבקשת בבקשה לדעת מה ההבדל בין מיפוי לב עם דיפירידמול לבין בדיקה במאמץ עם דובוטמין ?
מודה לכם מראש על תשובתכם אני כבר נואשת, יש לי את הבדיקה, ואני מאוד חוששת לגשת אליה
תודה
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבדלים
ד``ר רוברט הפנר08/01/2010חנה
ההבדל הוא שאין כל קשר בין שתי הבדיקות.
במיפוי לא הרגשת טוב כנראה בגלל הדיפירידמול, מה שאין באקו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מסתם מיטרלייעקב06/01/2010
בדיקה שערכתי לפני שנה וחצי
מסתם מיטרלי תקין. א"ס קלה
יתר המסתמים תקנים
מה זה אומר ?
ובבדיקת מאמץ רשום תגובה היפרטנסבית מובהקת באגרומטריה
אשמח לקבל קצת פירושים לממצאים
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מסתם מיטרלי
ד``ר רוברט הפנר08/01/2010יעקב,
תחזור על האקו בעוד שנה, אין לממצא הנ"ל של האי ספיקה משמעות גדולה.
תעקוב אחרי לחץ הדם, תעשה הולטר לחץ דם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיסתם
יעקב08/01/2010לאחר ממצאי האגרומטריה
אני מדבר על לפני שנה וחצי בדיקות ההוטר היו תקינות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- א.ק.ג.ליאת06/01/2010
שלום רב.
אני סובלת מ-MVP (קצת רקע: כיום אני בת 31. גילו לי אוושה בלב בבדיקה לני הגיוס לצבא. מאז לא עשיתי ביקורת. עשיתי ביקורת אתמול, תוצאות א.ק.ג. : voltage criteria for vlh
בטעות הכניסו אותי לפני הא.ק.ג לעשות אקו לב - אין עדיין תוצאות רשמיות אך הטכנאית אמרה בע"פ שהבדיקה תקינה, ישנה איוושה לדבריה ש"ממש בקושי ראתה אותה".
לחץ הדם שלי בד"כ תקין (סביב 80+/120+). אתמול היה באופן לא רגיל היה 85-142.עפ"י הנ"ל מה משמעות הממצאים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקג
ד``ר רוברט הפנר08/01/2010ליאת
את מציגה עירבוביה של נתונים ולא ניתן להסיק מהם כלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)