פורום בנות, העצמה נשית - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי אשמח לתשובה מהמומחים
    סיוון
    26/03/2008

אני רוצה להתחיל לאכול נכון , איך אני מתחילה? ומה אני עושה?
    והאם יש ספרים שיעזזרו לי בתזונה נכונה ?

אני בת 24

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי אשמח לתשובה מהמומחים

הוספת תגובה

• החלטה מצויינת

איילת לחמי
    26/03/2008

הי סיוון

קודם כל החלטה מצויינת
    להתחיל לאכול נכון ובריא זה מעולה- כי האוכל הוא הדלק שלנו

את התשובה לכך תוכלי אולי למצוא בפורום בריאות מכיוון שאנחנו לא מומחיות לתזונה בריאה
    והייתי רותה שתקבלי את המידע המעודכן ביותר

בהצלחה
    איילת לחמי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עייפות וחוסר אנרגיה
    יניר
    25/03/2008

שלום רב,

לאחרונה אני סובל מעייפות מאד גדולה וחוסר אנרגיה, איני יודע ממה שה נובע אך אני נוטה ללכת לכיוון הנפשי, יתכן כי מבדידות, חוסר בזוגיות ואהבה. כיצד כדאי לי לעקוב אחר התופעה ולוודא שאני לא נכנס לדיכאון?

לקביעת תור
    סגירה
    עייפות וחוסר אנרגיה

הוספת תגובה

• עייפות וחוסר באנרגיה

איילת לחמי
    25/03/2008

יניר יקר,

קודם כל אני מאחלת לך שתרגיש טוב יותר ולא משנה מאיזו סיבה אתה מרגיש כך
    אתה מציין גורמים רבים שיכולים להוביל לתחושות העייפות שלך אבל קודם תב'וק אם זה עניין של חוסר בויטמינים או ברזל בדם (פשוט בדיקות דם פשוטות מרופא משפחה...)

מעבר לכך אם אתה רוצה לבדוק את הדברים אתה יכול להתייעץ עם רופא/ת המשפחה או עם פסיכולוג/ית על מנת לבדוק את הקשרים. אם מצב נפשי משפיע עלייך פיזית כנראה שיש משהו בך שרוצה לשנות את המצב. אתה צודק בשאלה שלך שכדאי ואף רצוי לבדוק את הססימפטומים על מנת לא לשקוע בדיכאון ולא לטפל בו

אנחנו כאן לעוד שאלות...
    שיהיה בהצלחה

איילת לחמי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שליטה
    נעמה
    23/03/2008

שלום, לאחרונה הבחנתי כי איני משחררת שליטה, אני קנאית לטריטוריה שלי ולכן איני נמצאת במערכות יחסים זמן רב. כיצד אפשר לטפל בזה?

לקביעת תור
    סגירה
    שליטה

הוספת תגובה

• מהמודעות לפתרון

סיגל פדה
    23/03/2008

נעמה שלום,
    ראשיתה של הדרך לשינוי היא במודעות. דבר ראשון עצם זה שאת שמת לב לקושי שלך לאבד שליטה, או בצורך שלך בשליטה ובקשר של זה למערכות היחסים שהיו לך זו תחילתה של דרך.

תהליך המודעות וההכרה בו איננו פשוט, תפרגני לעצמך על הדרך.

ועכשיו בכדי שאוכל ליעץ לך לגבי תהליך הייתי שמחה אם תוכלי לספר לי עוד על עצמך.
    ספרי לי במה זה מפריע על היחסים שהיו לך?
    מה מקשה עליך לשחחר?
    על מערכת היחסים האחרונה שלך?
    תעני ונמשיך מכאן
    סיגל פדה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום וברכה
    ג'סיקה
    19/03/2008

יש לי בעיה ואשמח אם תעזורנה לי...
    אני לומדת בפנימייה צבאית ואני לא "נהנית" שם בלשון המעטה. קשה לי ואני עזבתי אתהתיכון הקודם שלי מסיבות חברתיות. גם פה אני סובלת מבדידות חברתית, יש לי רק חברה אחת ועוד כמה חברים בנים.(כלומר ידידים, לא בקטע של מערכות יחסים) וסיבות כלכליות מונעות ממני לעזוב. מה לעשות??????????
    אודה אם תעזרו לי במהרה......

BY THE WAY פורום פצצ של הLIFE

לקביעת תור
    סגירה
    שלום וברכה

הוספת תגובה

• למה?

איילת לחמי
    19/03/2008

הי גלית,

ראשית תודה על הפירגון זה כייף לשמוע פידקים על הפורום....

אני רוצה להחזיר לך בשאלה - בואי ותשימי אצבע על הסיבה שבגללה קשה לך ואין לך הרבה חברות וחברים בפנימייה

מחכה לתשובתך ונמשיךך משם
    איילת לחמי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה על מין
    נעה
    16/03/2008

אני בת 16 והתחלתי לאונן כל יום במקלחת. אני נהנית מזה מאוד אבל נראה לי שזה קצת לא טבעי לעשות את זה. אני גם מרגישה סוטה קצת. האם אני סוטה?
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה על מין

הוספת תגובה

• כל כך טבעי

איילת לחמי
    16/03/2008

נועה יקרה,

לאנן זה טבעי ואפילו בריא
    זה טיבעי כי כולם עושים את זה וגם עושות. גם כאשר יש בני זוג גם כאשר יש פעילות מינית מעבר לכך.
    אוננות היא מאוד חשובה- כך תוכלי להיות את אחראית לעונג שלך על מה את אוהבת ואיפה את אוהבת שנוגעים בך

נועה-
    אל תרגישי סוטה - אני מאוד שמחה לשמוע שאת נהינת מהמגע הזה עם עצמך כי חשוב לאהוב את הגוף שלך לפני שלומדים לאהוב גוף אחר ולפני שרוצים לחלוק את ההנאה הזו עם אדם או אישה אחרים.

שתמשיך להיות המון הנאה

איילת לחמי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מאמי .. זה בסדר

ג'סיקה
    19/03/2008

זה היה מוזר אם לא היית מאוננת.....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה מגבר
    יפה
    12/03/2008

שלום בנות, אני בן 29 והיכרתי לפני שבוע בחורה מדהימהההה.

היא פשוט מאוד מאוד יפה והיא יכולה להשיג כל גבר שבו תחפוץ. אני לעומת זאת בחור חמוד לכל הדעות, אבל לא מדהיםםםם.

יצאנו שני דייטים ובינתיים היא, תודה לאל, עוד עונה לי לטלפונים :)

אפשר בבקשה לקבל טיפים מה לעשות כדי להשיג את הבחורה הזאת
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה מגבר

הוספת תגובה

• פשוט תשאר אתה

איילת לחמי
    12/03/2008

שלום לך יפה,

קודם כל מזל טוב- איזה כייף!

אם נלך בשיטת האלמינציה ולפי טענתך אותה אישה מדהימהה שעדיין עונה לך לטלפונים לא עושה זאת בשל המראה החיצוני שלך אז מדוע לדעתך היא עושה את זה?

אולי היא עושה זאת כי אתה נחמד, חכם, מקסים, אמיתי, פשוט בנאדם טוב או כל תכונה אחרת שהיא לא רק המראה החיצוני?

למה אתה עדיין מחפש טיפים שהם לא פשוט להיות אתה כי אלייך היא נמשכת ובקרבתך היא רוצה

אין פתרונות קסם במקרים האלה לפעמים רק להיות כנים ואמיתיים עושים את העבודה באהבה

בהצלחה
    איילת לחמי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פשוט........

מלי
    13/03/2008

תיהיה אתה ואל תלחץ אליה בקבלת החלטות הכוונה תחליטו ביחד על דברים ושלא יצא שאתה מחליט בשבילה כי אני אישית תמיד בורחת מגברים שמנסים להחליט בשבילי או לוחצים עלי יותר מידי והכי חשוב אל תחנוק אותה עם יותר מידי רגשות זה גם מלחיץ.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא להיראות נואש ולא לרדוף אחריה

שני
    16/03/2008

תראה לה שיש לך חיים חוץ ממנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם ?

איילת לחמי
    16/03/2008

הי מלי

מדוע את חושבת שלהראות למישהו שהוא לא הכי חשוב לנו בעולם כרגע יכול להביא אותו להישאר איתנו? האם את חושבת שזה נכון תמיד?

מחכה לתגובתך
    איילת לחמי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יופי זה לא הכל

ליאור
    16/04/2008

אני גם אישה מאוד יפה (עם כל הצניעות)
    ואני מאוד סובלת מזה שגברים מאוימים..הם חושבים שהם לא יכולים להשיג אותי בגלל איך שאני נראית..שהם צריכים לעשות יותר "מהרגיל" כדי להשיג אותי..וזה לא נכון!

זה שהיא נראית טוב זה פלוס אבל לא צריך למנוע ממך להתנהג בטבעיות וכמו תמיד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נבואה שמגשימה את עצמה

איילת פדה
    16/04/2008

גבר יקר
    הטיפ הראשון שלי בשבילך
    הוא להתחיל להאמין בעצמך ובמה שיש לך להציע יותר.
    חוסר הביטחון המחלחל בך, עלול לחלחל בכל חלקה טובה, של מערכת יחסים זו ושל דברים נוספים בחייך.
    ולכן מרגע זה אני ממליצה לך להתחיל להסתכל על מה שיש, להאמין במה שיש, ולהאמין שזה ימשיך כי זה מה שנכון לשניכם ולהגשים את הנבואה החיובית
    במקום לתת מקום לדאגות שלך להגשים את עצמן.

ספר לי קצת יותר עליך, מה אתה עושה בחיים, מה הכישורים והחוזקות שלך.
    אחר כך ספר על הבחורה ומה לדעתך מושך אותך בה.
    שים לב -דגש על החיובי!

ושים לב גם כמה פניות אתה מקבל פה בפורום,
    כנראה שאתה באמת טוב ביחסי אנוש וביצירת קרבה.
    תאמין בעצמך!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה
    מיטל
    09/03/2008

אני בת 15. לאחרונה אני כל הזמן חושבת על נשיקה צרפתית עם בחורה. אני מסתכלת על נערות במבטי זימה. האם אני לסבית? האם אני דו מינית? ומה עלי לעשות - להתנשק עם מישהי או לנסות לשכוח מזה.
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• מה שאפשר לגלות

איילת לחמי
    09/03/2008

מיטל יקרה

את בטח מרגישה מבולבלת מאוד מכול מה שאת מרגישה וחווה. מסביבאנו רואים כמעט ורק מערכות יחסים בין נשים לגברים ויחסי מין בין נשים לגברים עד אשר יחסים אינטימיים בין נשים לנשים נראים לנו לא טבעיים.

זה שאת חושבת על נשיקה צרפתית עם בחורה- לא אומר עלייך שום דבר לא שאת לסבית ולא שאת דו וגם לא שאת הטרו. מה שזה אומר הוא שאת סקרנית ובא לך לנסות ולבחון את הדברים

כל זה הוא מאוד לגיטימי ומאוד טבעי ואני חושבת שאת יכולה להיות שמחה ביכולת שלך להיות כנה עם מה שאת מרגישה ולהיות מודעת לו.

אפשרות אחת שאת מעלה הוא לנסות להתעלם מכול הסיפור הזה- אופציה שנייה הוא הוא לנסות אותו. ההתעלמות יכולה להיות קשה כי אם לא תנסי לא תדעי לעולם מה זה עושה לך ו איך ה מרגיש לך ואולי תחושת ההחמצה תמשיך להדהד בך..... לעומת זאת התנסות יכולה להיות קשה גם כי אולי תבהלי ממה שזה יעורר אצלך

ולכן לפני שאת מחליטה איך את פועלת - בואי נסי לחשוב מה היית רוצה לגלות במידה והיית מתנשקת עם אישה.

אשמח להיות שותפה למחשבות שלך ולהמשיך יחד איתך מכאן

בהצלחה,
    איילת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה
    מיטל
    02/03/2008

אני ובן זוגי מחפשים משחקים רומנטיים/סקסיים שנוכל לשחק אותם ביחד ולהעביר זמן בערבים. האם ידוע לכן על איזה משחק שיכול להתאים? שמעתי שיש משחק המשימות, מה זה?
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• רומנטיקה

סיגל פדה
    03/03/2008

מיטל ,
    רומנטיקה זה מונח סוביקטיבי - מה זה בשבילך? מה היית רוצה שיתרחש בעקבות המשחקים..

אם בכוונתך להגביר אינטימיות ולהכיר יותר לעומק אחד את השנייה-
    יש בהחלט משחק נחמד שאת יכולה להכין בעצמך
    - לרשום שאלות על פתקים ומי ששולף את הפתק שואל את השני את השאלה שבפתק
    למשל: לו הייתה חיה מה היא היתה ולמה..
    לו הייתה רואה ואינו נראה לאן היתה הולך ומה היתה עושה..
    ושאלות מסוגים שונים שיתאימו למה שאת רוצה שיווצר..
    מה דעתך
    סיגל פדה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בן זוג
    מירי
    24/02/2008

כולם משמיצים את אתרי ההכרויות באינטרנט ובצדק, קשה למצוא שם פרטנרים אמיתיים, היכן אפשר להכיר גברים איכותיים?

לקביעת תור
    סגירה
    בן זוג

הוספת תגובה

• ספרי לנו

סיגל פדה
    27/02/2008

מירי
    ספרי לנו על עצמך -
    בת כמה את
    מה את מחפשת בזוגיות
    אילו קשרים היו לך
    ואילו חוויות היו לך באתרי ההכרויות - שאגב אני ממליצה על השימוש גם בהם ואשמח לתת לך הכוונה נכונה לאיך מומלץ.

לשם כך עני על השאלות ונמשיך משם
    סיגל פדה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התייעצות
    נעמה
    21/02/2008

שלום בנות,
    אני מתכוונת בקרוב להתחיל טיפול קוגניטיבי-התנהגותי לטווח קצר אצל פסיכולוג מומחה ממש מומלץ(ויקר...לצערי הרב).אולם,אני לא בטוחה שיהיה לי נוח עם העובדה שהוא גבר כשבעצם אני חושבת שארגיש הרבה יותר נוח לחשוף את עצמי עם אישה...האם חשוב לי ללכת על מטפלת?
    יש לציין שאני אחרי שחרור והמטרה שלי זה לטפל בפחד שלי מלימודים-מבחנים.
    אם יש עצות ספציפיות על מטפלות מהדרום,אשמח לקבל.

אגב,הייתי בטיפול ארוך בצבא עם מטפל שלדעתי לא הצליח.
    המון תודה....

לקביעת תור
    סגירה
    התייעצות

הוספת תגובה

• מה יעזור לך אישה היו לי

מישהי
    22/02/2008

פסיכולוגיות פעם שמאד איכזבו אותי לאומת פסיכולוג שמאדעזר לי,לא קל לימצוא פסיכולוגים טובים
    תיהי אם הפסיכולוג שמצאת גם אם נשים יהיה יקר ולא בטוח שבאותה רמה,לא מבינה מה יעזור לך אישה זה טבעי(לרוב בקרב ילדים) שקל יותר להיפתח למישהו מאותו מין אבל אין לזה משמעות אם למדת להכיר גברים אחרים טוב אל תחששי להיפתח לגבר זה יותר טוב מאשר אם אישה תאמיני לי יש לי ניסיון של שנים בנושא אני אם פסיכולוגים ופסיכולוגיות במשך שנים,אבל אל תישפטי פסיכולוג/ית על פי המין שלו זה מוטעה מהיסוד אם מצאת מישהו שיש לו המלצות ומבין טוב בנושא אז יופי תילכי עליו לא קל לימצוא פסיכולוגים טובים וזה יהיה דיי מטופש לדעתי להחליף ביגלל שהוא בן זה לא נישמע לך קצת אבל קצת טיפשי?...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה למישהי

נעמה
    23/02/2008

מישהי יקרה,תודה על התשובה וה"תמיכה".
    נדמה לי שפה זה המקום לתמוך אחת בשנייה ולא "לרדת" על אף אחת בנושאים רגישים.כמו שאני לא הייתי אומרת לך שלכתוב בלי סימני פיסוק ברצף טוטאלי "זה טיפשי",אין לך סיבה להשתמש בבטויים עוקצניים.
    כמו כן,אני מאמינה שבמהלך הפגישות שלך המטפל מעולם לא ביטל את דברריך בנימה סרקסטית("לא נראה לך שזה טיפשי?"...).
    במילא ביקשתי מצוות הבנות המומחות תשובה.אני מצפה מהם לתשובה מעט יותר אינטליגנטית...

כל טוב.

אגב,אין דברים טיפשיים,רק אנשים טיפשים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא היתכוונתי להעליב רק אומרת שזה

מישהי
    23/02/2008

לא משנה וזה פרט שולי בימיוחד אם כבר מצאת אחד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול ורגש

סיגל פדה
    27/02/2008

פונות יקרות
    מטרת הפורום היא ליצור שיח על נושאים שמטרידים אותנו,
    כל דעה לגיטימית - ויש מקום לפונות להגיב על פניות שונות.
    תראו איזה יופי יש בשיח שנוצר בינכן - נביט עליו לרגע ממבט חיצוני:
    כל אחת מתיחסת לנושא "מטפל ממין זכר" מהחוויה האישית שלה- וממנה היא כותבת את פנייתה.

הדבר הכי חשוב בבחירת מטפל, הנו הכימיה בין המטפל/ת למטופל/ת.
    לכן חשוב ללכת לפגישה ראשונה עם ראש פתוח ולבדוק את ההתאמה. ואולי אפילו מספר פגישות.

ההמלצה שלי:
    חשבי על מה היית רוצה לעבוד בטיפול? הנושאים יסייעו לך בבחירה המתאימה במין המטפל ובסוג הטיפול המועדף.

אם תוכלי לשתף אותנו אשמח להכווינך
    אם ברצונך בתשובה כללית כתבי לי ואתן מענה כללי-

מחכה לתשובתך
    סיגל פדה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לבד במערכה
    לילי
    20/02/2008

שלום לכן

אני בת 34+. רווקה. בהיריון ראשון. מזה כשנה בן זוגי הינו בחור לא ישראלי (ולא יהודי) ואינו מתגורר בארץ. בתחילה היינו בקשר, מאוהבים. אני נסעתי אליו (מערב אירופה), הוא בא לכאן. עם הזמן ידעתי שאני רוצה ילד וגם אמרתי לו זאת. הוא היה בעניין. היינו מתאמים את המפגשים שלנו (פעם בחודש) לימי הביוץ. וזה קרה. אני בהיריון. דא עקא שמאז ההיריון אני פשוט לא סובלת אותו. מתנהג כמו ילד ולא כמו גבר שתומך בי, כמו כן התחלתי להבין ממנו שזה פתאום לא מתאים לו, ההיריון הזה, עד שלאחרונה הוא אמר לי שהפיתרון הטוב ביותר זה הפלה. אגב, בשבועות הראשונים כשסבלתי מהקאות ובחילות הוא לא היה רגיש מספיק כדי להבין זאת וכל הזמן התבכיין לי שאני לא מספיק נותנת לו תשומת לב (לא שולחת מספיק אס,אם,אסים) כמו ילד מגודל - בקושי יכולתי להכיל את הבעיות שלי הוא ציפה שאכיל גם את הצרכים שלו (ותבינו - בקושי יכולתי לנשום מרוב הקאות....). החוסר רגישות הזו מצידו הורידה לי אותו מהעיניים וכמו שאמרתי - אני לא סובלת אותו אבל אני יודעת שאני רוצה את ההיריון. אני בת 34 וחצי ואין לי כוונה להעביר את הזמן עוד.
    אנחנו לא מדברים כמו פעם והוא די מתנתק ממני.
    אט אט אני מבינה שאני לבד במערכה הזו של ההיריון וכנראה גם הזוגיות וזה עושה לי עצוב ולעיתים אני לא יכולה לנשום מרוב עצבות, כאילו משוה מתמוטט עליי.
    אני לא יודעת עדיין מה ההשלכות של המעשה שלי. מה גורלו של הילד מבחינה חוקית, מבחינת הרשויות הדתיות (האבא הרי לא יהודי) וכל זה גורם לי ללחץ. אני רואה נשים בהיריון שלהן בני זוג שעוזרים להן ואני יודעת שאני אהיה לבד...
    אחותי כל הזמן שואלת אותי: מה? את רוצה להיות אם חד הורית? כאילו שזה משהו מאוד מוקצה (האמנם?)
    זה היריון ראשון וכל שכן להיות לבד - מפחיד אותי. מה דעתך?

לקביעת תור
    סגירה
    לבד במערכה

הוספת תגובה

• אז תפילי הוא הציע לך להפיל לא? את

אבי
    21/02/2008

היתנתקת מימנו אז מה את מצפה שהוא לא יתנתק מימך? היית צריכה להבין שאתם לא מוכנים עכשיו להריון ובימקום להפיל עסקת בלבקר אותו...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשאירי את התינוק ואל תתיאשי!!!!!!!!

מלי
    21/02/2008

את צריכה להתמקד בך ובתינוק אם הגבר שלך לא מספיק רציני תני לו ללכת בכל מקרה לא תצליחי לקשור אותו אליך בכוח וגם אם כן איזו מערכת יחסים זאת תיהיה .הרי את רצית תינוק אז הנה את בהריון, אומנם המצב לא אידיאלי כמו שרצית אבל אני בטוחה שתצליחי לגדל אותו גם לבד עם תמיכה של המשפחה ובהמשך למצוא גבר מתאים .גברים של ימינו הם לא גברים שהיו פעם עכשיו הגברים פוחדים לקחת אחריות הם איתך כשהכל טוב ונעלמים בשניה שיש בעיות.
    תהיה חזקה ואל תתיאשי!!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה יועצות הפורום לא מגיבות?

לילי
    24/02/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לילי יקרה

סיגל פדה
    27/02/2008

לילי יקרה,
    אין ספק שאת עוברת תקופה מורכבת.
    מפנייתך עולים הרבה דברים וחכיתי לראות כיצד תגיבי לפניות אליךבכדי.
    אני אתיחס לכמה נקודות בכדי שאוכל לתת לך מענה מתאים בשבילך, ונמשיך משם:

הייתי רוצה שתספרי יותר על בן הזוג- מה היה לפני ההריון, איזה קשר היה בינכם, איך הכרתם מה אהבת בו...

ציינת את הפחדים, הכנים שעולים לך בעקבות ההריון - האם יש עוד רגשות ותחושות בעקבות ההריון. האם בא לך ילד משלך..

ושאלה אחרונה- מה היית רוצה שיקרה?

לילי השיבי לי על השאלות ואשמח להכווינך
    שוב, סליחה על קצב התגובה-
    סיגל פ.ד.ה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה
    מוריה
    18/02/2008

נגיד ואתן יודעות בוודאות שידיד שלכן בוגד בחברה שלו על ימין ועל שמאל?

הייתן עושות עם זה משהו? הייתן מספרות לה?
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• כיצד להתערב

סיגל פדה
    19/02/2008

מוריה שלום,
    ספרי לנו על הקשר שלך עם אותה חבר ועל הקשר עם אותו ידיד אלו נתונים רלוונטים להתערבות שלך.
    בהחלט זה מעורר לגלות דבר כזה וכחברה בוודאי שאת רוצה לפעול.
    השאלה היא מה הדרך הנכונה שתוכלי להתערב.

ספרי לנו על הקשרים שלכם ונכיצד חשבת להתערב...
    נשמח לסייע לך
    סיגל פדה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• העניין הוא ש...
    מלי
    15/02/2008

הכל התחיל מזה שהיה גם בחור שלישי שכל הזמן ניסה לכבוש את ליבי נקרא לו יוסי .אני וחיים (הבחור השני ) היינו ידידים ויוסי כל הזמן ניסה להתקרב אלי ולמצוא חן בעיני .כדי שאזכיר שיוסי הוא מכר של חיים והם באותו הגיל .יוסי התחיל למצוא חן בעיני והתחלתי לשקול לבנות איתו קשר ואז גיליתי שהוא וחיים צעירים ממני ,באתו זמן חשבתי שאנחנו באותו גיל. הרגשתי שהקשר עם יוסי לא יוביל אותי לשום מקום וניסיתי להדחיק כל רגש אליו ולהתרחק ממנו וזה לא כל כך הצליח כי הוא המשיך לחזר אחרי.בנתיים המשכתי את החברות עם חיים .לאחר התלבטויות רבות החלטתי לנסות קשר עם יוסי ואז גיליתי שיש לו חברה, והוא הסתיר את זה ממני.הרגשתי שאין לזה עתיד והכל אבוד. אח"כ כשלא ראיתי את יוסי חצי שנה ופתאום פגשתי אותו הבנתי שהרגש שלי אליו לא נעלם, אבל במקום להגיד לו את זה דברתי על אלף ואחת דברים אחרים וכך הוא הלך. התקשרתי אליו פעם אחת ויוסי לא ענה לא יודעת אם לא רצה או לא היה זמין לפני כן לא דיברנו בטלפון רק כשנפגשנו ,לא השארתי לו שום הודעה למרות שרציתי רק לא ידעתי מה לומר לו. החלטתי שכדי לשכוח את יוסי אני צריכה למחוק את הטלפון שלו וכך לא יהיה לי פיתוי להתקשר אליו וכך עשיתי. עברו חודשיים מאז שראיתי אותו והחלטתי שבכל זאת הייתי רוצה לדעת מה איתו אז שלחתי לו איימיל ורשמתי שהדחקתי את הרגש שלי אליו. הוא לא ענה .עבר עוד חודש וחשבתי למה בעצם אני מחפשת את יוסי כשיש בחור כל כך נפלא לידי כמו חיים התחלתי לחשוב שאולי יש לי רגשות לחיים ויוסי סתם בלבל אותי .ואז החלטתי לתת לחיים הזדמנות וזה מה שיצא שהוא אמר שלא בנוי למחויבות האמת שלא ציפיתי לקשר איתו שיוביל לחתונה אבל גם לא ציפיתי שיהיה כל כך בוטא.אולי כדי שאציין שלא היה לי קשר רציני עם בחורים למרות שהיו בחורים סביבי אבל תמיד רציתי להתמסר לבחור בפעם ראשונה מתוך אהבה וקשר שיהיה לו עתיד. לכן גם ההצעה של חיים גרמה לי להרגיש רע כי לא כך רציתי שזה יתפתח.

לקביעת תור
    סגירה
    העניין הוא ש...

הוספת תגובה

• רחשי הלב

סיגל פדה
    16/02/2008

מלי תודה על פנייתך הכנה
    - יעול פרקטי נסי להשיב לתוך אותה פנייה שלך והמנעי מפתיחת לינקים חדשים בכדי לשמור על רצף אישי של פניותיך.

- לעינינינו-
    נשמע שהקשר שלך עם השניים מורכב ואכן הפגיעה שלך מהצעתו של חיים מכילה יותר ממה שהיה נראה בפניתך הראשונה.
    - את מחפשת קשר אוהב ותומך והלכת לאיבוד בין 2 גברים שחיזרו אחריך. נשמע שאת גם לא בטוחה בקשר שלך עם חיים ברגשותיך ושאת בתוך סחרחורת של רגשות פעם הלב אחר חיים ופעם אחר יוסי.
    בכדי לסייע לך
    הייתי רוצה ללכת למקום מעט אחר מיוסי וחיים ולשאול אותך
    מה את מחפשת בגבר חלומותיך?
    מה היית רוצה?
    נסי לענות באמת ולא לחסוך בפרטים
    ונמשיך משם
    סיגל פדה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך .......

מלי
    16/02/2008

אני מחפשת בחור שיהיה לי נוח בחברתו שאני אמשך אליו שיהיו לנו תחומי עניין משותפים שנבנה משהו ביחד .כל חיי הייתי בטוחה שבחור כזה ימצא אותי חייתי באיזשהי בועה, כנראה שהתנפצה כי הנה אני מנסה למצוא מישהו כזה ואין לי מושג מאיפה להתחיל? ואם אפגוש בחור מתאים איך לברר שהוא מעוניין בלי שישים לב מיד שאני מנסה למצוא חבר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחלום על אהבה

סיגל פדה
    19/02/2008

מלי יקרה, אל יאוש הוא יגיע מהר מכפי שאת חושבת...
    כל שעליך לעשות הוא לאפשר לו לבוא.
    למה אני מתכוונת-
    בפנייתך הראשונה ספרת על 2 בנים צעירים ממך שאת נמצאת בבלבול מתמשך לגבי הקשר איתם..
    למעשה ויתרת כבר מזמן על מה שאת באמת רוצה.
    בואי ננסה להתחיל דף חדש -
    תקדישי את החודש הקרוב לעצמך!!
    תעשי מה שאת אוהבת, חברות בתי קפה מוזיקה טובה אמבטיות... תתפנקי
    תרשי לעצמך לחלום ובגדותל על הקשר האמיתי אותו את רוצה-
    מי הוא אותו גבר?
    מה קורה במערכת היחסים בינכם- על חיי הביחד שלכם..
    רשמי הכל על דף עם כל הפרטים
    ברוגע ובנחת בלי גבולות בלי חיים ובלי יוסי ברקע...
    מה את מיחלת לעצמך??
    שתפי אותנו ונמשיך משם
    סיגל פדה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך להחליט???

מלי
    21/02/2008

ישנם 2 בחורים בחיי אחד מהעבר שחיכה לי עד שאני אסיים את הסיפור עם יוסי וחיים ,ואחד חדש איזה לבחור?מהעבר מעריץ אותי רוצה לשמור אלי ולחנוק אותי מאהבה והשני תעלומה , מישהו חדש שצריך לגלות מיהו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פסק זמן לעצמך

סיגל פדה
    22/02/2008

מלי יקרה,
    מה דעתך לחשוב מה את רוצה, מה בא לך באופן תאורטי כמעה, דמיני לך סרט בו את רואה את עצמך מי יושב לידך? איך זה מרגיש מה חשוב לך?

אני באמת מאמינה שכדאי רגע לקחת פסק זמן- לעצמך ולחשוב מה את רוצה לפני מי עדיף ממה שיש-
    מה דעתך על דרך זו?
    ספרי לי מה את עושה בשביל עצמך- ורק בשבילך השבוע.
    מה את רוצה ונמשיך...
    סיגל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן או לא השאלה שמטרידה את השלווה

מלי
    26/02/2008

אני מרגישה שחיים חסר לי מאז ההצעה שלו אלי, לא דיברתי איתו . כל כך רוצה להתקשר אליו ולשאול מה שלומו אבל נראה לי שהוא זה שהיה צריך להתקשר. לא יודעת מה לעשות ,לחכות שיתקשר או להתקשר אליו ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מלי יקרה

סיגל פדה
    27/02/2008

מלי יקרה
    מה דעתך על הצעותי עד כה?
    האם לקחת לך "פסק זמן לחשוב"
    אני חושבת שזה הכרחי -
    ומאמינה שהבילבול שלך ירגע ברגע שתעצרי לחשוב.
    ספרי לי מה דעתך - על מה את חושבת?

לשאלתך הקונקרטית: לכי עם הלב שלך, אל תשחקי משחקים אם את לא רוצה שישחקו בך.
    לגבי חיים בכלל - לא אוכל ליעץ לך ללא התיחסויותיך ל"פסק זמן"
    סיגל פדה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ההחלטה.......

מלי
    01/03/2008

לאחר מחשבות מרובות שהקדשתי לכל נושא הזוגיות ולחוויות שעברתי החלטתי שכנראה זה נכון התרחקתי מהחלום שלי כשהלכתי לכיוון של יוסי וחיים ואולי לא בכוונה נוצר משחק שבו שלושתינו נפגענו ובעיקר אני לכן החלטתי שאולי צריך לוותר על החיפוש ולהתמקד בדברים אחרים עכשויים כך אני אחחסוך מעצמי כאבי לב, מחשבות , החלטות קשות והכי חשוב לא אצור בלבול אצל אף בחור.
    תודה רבה על הייעוץ שלך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מלי יקרה,

סיגל פדה
    03/03/2008

מלי יקרה,
    איך ההרגשה עם ההחלטה הזו??
    מה הדברים שלמדת על עצמך מהקשר הזה?
    ומה הוא החלום שלך ממנו את מרגישה כי התרחקת...
    אשמח לשמוע ונמשיך מכאן...
    סיגל פדה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חפרתי בעברי ו........

מלי
    09/03/2008

אני חושבת שמצאתי את הבעיה, בתיכון היה בחור שנחשב לחתיך השכבה והתאהבתי בו הייתי בטוחה שאין מצב שיצא מזה משהו כי הרי כל בחורה היתה מוכנה לעשות הכל רק כדי שהוא יסתכל עליה לא לדבר שיצא איתה.הבחור הפתיע אותי הוא התחיל לחזר אחרי ,הציע לי להסיע אותי לבית הציע שנפגש ונעשה משהו ביחד אבל אני לא ידעתי איך להתיחס לכל תשומת הלב שהוא הרעיף עלי זה החמיא לי וגם הפריע כי האשליה שלי הפכה למציאות ולא ידעתי איך להתמודד איתה עבר חודש והחלטתי שאני אצא איתו ונשאר רק להגיד לו את זה. אף פעם לא אשכח את הרגע שנחרט לתמיד בזיכרוני הלכתי לחצר ובדרך במסדרון שמעתי אותו מספר לחבר על ההתקדמות מצב העניינים בינינו הוא אמר שאני קרובה לנקודת השבירה כך הוא כינה את זה .באותו רגע החלום היפה שעמד להתגשם התנפץ לרסיסים קטנטנים הבחור פשוט הימר עלי עם חברו הטוב אני לא יודעת מה בידיוק היה ההימור שלו שהוא יצא איתי או גם ישכב איתי אבל ממש לא היה אכפת לי. כל הרגש היפה שהיה לי אליו נעלם כלא היה. ההמשך הפתיע עוד יותר הוא המשיך לחזר אחרי אני המשכתי במשחק שלו מחוסר רצון להיתאמת איתו ומה יום אחת מישהי שהיתה החברה הטובה שלו פתאום ניגשת אלי בהפסקה ושואלת אותי אם לא נמאס לי לשגע אותו , ואיך אני יכולה להיות כל כך עיוורת ולא לראות שהוא מאוהב בי מעל הראש.רק השאלה עצבנה אותי בטירוף אבל לא רציתי להוציא הכל החוצה אז פשוט אמרתי לה שהוא לא הטעם שלי אז שיתמודד עם זה.ולא זה עוד לא נגמר גם אחרי שסיימתי את התיכון הגורל הפגיש בינינו התגיסתי לצבא ואת מי אני פוגשת בבסיס גיוס כן דווקא מכל האנשים אותו סתם אמרנו שלום אחד לשני והלכתי בחזרה לעבור את כל התהליך של הגיוס ואז הרגשתי שמישהו מסתכל עלי סובבתי את הראש וראיתי אותו הוא הציע לי לצאת לדבר איתו אבל אני סרבתי מבחינתי לא היה על מה לדבר , ראיתי אותו מעבר לדלת השקופה מחכה שבכל זאת אצא אבל לא יצאתי ככה זה נגמר.
    אני חושבת שהוא גרם לי לא להאמין לגברים כי האמנתי באמת ובתמים שהוא מאוהב בי גם והוא שבר לי את הלב. כנראה שבתת מודה קשה לי להאמין שוב למישהו ,כי הנה חיים שהייתי בטוחה שמכיר אותי מה הוא עשה הציע לי לשכב איתו ובכך הרס את החברות בינינו .השאלה היא איך לחזור להאמין בגברים שוב?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רוצה לחדד כמה דברים........

מלי
    09/03/2008

נראה לי שלא חידדתי מספיק את הבעיה והיא שהבחור קודם רימה אותי בכך שהימר עלי ורק אח"כ התאהב בי ואני לא יכלתי לסלוח לו כי ברגע שגיליתי שהוא סתם שיחק איתי זה הרג כל רגש שהיה לי אליו פשוט לא היה לי אומץ ללכת ולהגיד לו בפרצוף שהוא זבל של אדם והאמת אולי טוב שלא אמרתי כי הרי הוא קיבל את העונש שלו שיחק ברגשות שלי ובסוף המשחק שלו גם הפך למציאות . הבעיה עם חיים הייתה שהייתי בטוחה שאחרי היכרות איתי של שנה הוא יציע לי להיפגש ואז נדבר ובהדרגה נגיע לאינטימיות והפריע לי שהוא פשוט הנחית את זה עלי כאילו אין לו כבוד אלי והכי מבאס שנתתי לו מספר הזדמנויות כי התחלתי להאמין לו חיכיתי שהוא יגיד את המשפט הנכון שהוא מצטער שהיה כזה ישיר או לפחות ישלח SMS אבל כלום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התכוונתי להודעה ולא SMS

מלי
    11/03/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כי אין אפשרות לקבל SMSולקרוא אותם

מלי
    11/03/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למעריץ האלמוני או לא אלמוני!

מלי
    11/03/2008

אני יודעת שאתה עוקב אחרי כבר כמה שבועות ואני גם יודעת שאתה ואני מכירים עובדה ששלחתה לי אתמול 3 SMS רק כמו שאמרתי לא יכלתי לקרוא אותם אבל היה צליל על הודעה שהיתקבלה בקיצור אני מציעה שתתקשר ופשוט נדבר מה אתה אומר על זה ?אני בטוחה שיהיה הרבה יותר נחמד אם תומר את מה שכתבתה (עובדה שכתבתה 3 הודעות ) אז כנראה זה באמת חשוב, מה אתה חושב ? ההחלטה בידך!!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לסלוח ולחלום

סיגל פדה
    17/03/2008

מלי יקרה
    אני רוצה לחזק אותך על הבחירה שלך לתת לעצמך מקום, לחשוב פנימה ולחפש פתרון טוב לעצמך.
    זה תהליך לא פשוט וחשוב מאוד.
    איך את מרגישה עם זה?
    לשאלתך העיקרית העולה מפניותיך - כיצד לסלוח ולתת אמון מחודש בבנים- בשאלה נמצאת התשובה-
    לסלוח ולהודות על מה שהייה לראות מה היה טוב מהלמדת מה הרווחת ממה שהיה- להגיד תודה ולשחרר ולהשתחרר מהעבר.
    דבר נוסף הוא לזמן את החלום אליך- מה את רוצה בגבר שלך? באמת?

שתפי אותנו-
    מלי נקודה חשובה-
    לא הצלחתי להבין מה הסיפור עם הבחור האלמוני- שימי גבולות ברורים להתנהגות בלתי רצוייה כלפיך- אמרי לא חד משמעי - עדכני אותי במה מדובר זה נשמע לא נעים...
    בברכה
    סיגל פדה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה למחשבה
    מלי
    14/02/2008

יש לי חבר(הוא בן 20 ואני 24 )שחשבתי שהוא חבר טוב ואז חשבתי להפוך את החברות למשהו יותר לקשר. באחת השיחות שלנו הוא פשוט אמר לי שהוא רוצה לשכב איתי אבל לגבי מחויבות וקשר רציני שאני לא אבנה על זה במיוחד .מאוד נפגעתי מזה והשאלה היא מה לעשות אמרתי לו שהוא הרס את הכל. אני לא יודעת האם החברות בינינו נגמרה או לא איך ממשיכים מפה ולמה בעצם הוא הרשה לעצמו להגיד לי כזה דבר?

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה למחשבה

הוספת תגובה

• לא מבין מה הבעיה בסך הכל לישכב

אבי
    14/02/2008

אם הוא לא רוצה קשר מחייב איתך אז אין בעיה שזה יהיה רק סקס אתם עוד יכולים ליהיות חברים אבל לא זוג העובדה שאתם עושים סקס לא חייבת ליסטור את החברות שלכם,זה דבר לגיטימי ואין מה להירתע מיזה אם הוא סקסי למה לא סקס ללא מחויבות יכול ליהיות מאד מהנה ומשחרר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להקשיב לעצמך לפני הכל

סיגל פדה
    14/02/2008

מלי שלום,
    תחושותיך חשובות מאוד. לא הייתי ממהרת לטשטשם...
    תני לעצמך את המקום להרגיש - יתכן שהקשר איתו מאוד חשוב לך, ולא כל אחת חשה בנוח בסקס ללא מחויבות. כבדי זאת בעצמך- ופעלי על פי ליבך.
    האם את מרגישה מסוגלת לדבר איתו על כך שנפגעת ?
    ספרי לנו על הקשר שלכם על הציפיות שלך מה את מחפשת בבן זוגך ונשמח ללות אותך.
    סיגל פדה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בן זוג הומו?
    תמר
    12/02/2008

שלום, יש לי הרגשה שבן הזוג שלי הומו, הוא מעולם לא יוזם סקס, לא מתלהב מזה, לא יוזם דברים חדשים, הוא מאד נשי בהתנהגותו ובמהותו ונראה לי שה וא חי חיי שקר, כיצד אני יכולה לבדוק זאת, האם יש דרך בכלל?

לקביעת תור
    סגירה
    בן זוג הומו?

הוספת תגובה

• ?זה לא אומר שהוא הומו ביכלל אני

D
    12/02/2008

מכיר לא קצת גברים "נשים" שהם לא הומואים ולא תמיד הגבר צריך ליזום סקס תמיד או לרוב יש כאלה שלא אוהבים יותר מידי או לא אוהבים כל כך ליזום סקס,את יכולה לדבר איתו על זה את לא צריכה לעשות "בדיקות" ותחקירים שונים על זה את יכולה פשוט לישאול אותו בענות אם יש לו נטיות כאלה (שמין הסתם סביר שאין לו אבל לא יזיק ליהיות בטוחים) לדעתי שום דבר לא יהווה תחליף לשיחה טובה ופתוחה בנושא.מקווה שעזרתי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא על הזוגיות לבדה

סיגל פדה
    13/02/2008

שלום תמר,
    אכן נשמע כי את חווה תחושה לא נעימה.
    האם את יכולה לשתף אותנו בקשר שלכם,
    כמה זמן אתם יחד, כיצד אתם מתקשרים...
    יתכן והקושי נמצא במקום אחר-
    ספרי לנו
    ונשמח ללוות אותך
    סיגל פדה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה