מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיהדניאל10/11/2008
שלום רב, אני נשואה מזה מספר שנים ולנו 3 ילדים מקסימים. העניין הוא שיש לי ולבעלי חילוקי דעות רבים בנושאים הקשורים להתנהלות המשפחתית ובעיקר חינוך ילדים. הוא דוגל בשיטה של קשחיחות וניהול קפדני מאוד , הוא חסר סבלנות והילדים מעדיפים שלא להיות באינטראקציה עמו, מתרחקים ממנו ומעדיפים אותי. הם טוענים שאבא צועק ולא נחמד ולכן אינם מעוניינים בחברתו. גם אני מרגיש ריחוק כתוצאה מכך ואנו רבים ומתווכים המון. העניין הוא שבעלי לא מוכן להקשיב לסובבים אותו ומתעקש לנהוג כפי שהוא חושב למרות שכבר שוחחו עמו מספר אנשים מהמשפחה בניסיון לשנות את דרכו. אני חוששת מאוד להמשך יחסינו. הצעתי לו לפנות לייעוץ אך הוא אינו מעוניין בכך. מה ניתן לעשות? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חינוך ונקודות מבט שונות
אביטל שטרית17/11/2008דניאל היקרה את חושש/ת ליחסכם בצדק, היות ואת מתבוננת על הדברים מזווית מאוד צרה, מהמקום של אני צודקת ואילו הוא אשם . נסי לפתוח את הצמצם ולראות את הדברים גם מנקודת מבטו. אם נשאל את בעלך למשל: הוא כנראה יאמר לנו שאת ותרנית מידי,ואת לא מגבה אותו בחינוך הילדים ואולי אף מסיתה אותם נגדו(כי תמיד יותר קל להיות החביב) וכתוצאה מכך ילדיו מתנכרים לו.
מה דעתך על זווית זו?
נסי להרחיב את נק' מבטך ויחד עם בן זוגך להחליט על ערכים שיהיו קבילים על שניכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמירי05/11/2008
שלום לכם, יש לי בעיה. חבר שלי בזמן קיום סקס, רוצה שאני ירק עליו בפנים, ירק עליו בפה, ירביץ לו ויטיל מימיי עליו. האם אתם יכולים להסביר לי מה זה? למה הוא מתנהג ככה? תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הוא רוצה שתשפילי אותו
כ05/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי בנותאבי02/11/2008
אל תשאלו, זה שוב אני שבאתי לשגע אתכן. אני אבי ששאל לפני זמן מה על כך שהיכרתי בחורה עם חורים מפנים מחצ'ונים והייתי בדילמה אם להמשיך לצאת איתה. אגב, חוץ מהחורים בפנים שלה, היא מדהימה - נראית מעולה ומתנהגת מעולה. אז מה שקרה עכשיו הוא שגמרתי איתה בסוף השבוע הזה, בגלל החורים בפנים. כמובן שלא אמרתי לה את הסיבה. כעת אני מדוכא מאוד מאוד מאוד. משום שעם כל אחת שאני יוצא אני מוצא בה פגמים ואז זורק אותה. מה לעשות? האם עלי להישאר כל החיים לבד? האם אולי כדאי לי לבקש מהבחורה עם החורים בפנים לחזור ולנסות שוב לצאת איתה ולהתגבר על הביקורתיות שלי? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוהב אותן בדיעבד
אביטל שטרית02/11/2008היי אבי,
אתה לא משגע אותנו,אתה משגע את עצמך.
הייתה לך בחורה מדהימה וכל מה שהצלחת לראות בה זה "החורים "בפנים, אז נפרדת ממנה וכעת אתה מדוכא.
מעניין... כשהיא הייתה שלך ,ראית רק את "החורים" ועכשיו כשהיא איננה היא חסרה לך ואתה אפילו מדוכא.
מה באמת הפריע לך אצל אותה בחורה?
נסה לענות על שאלה זאת. ביחוד לאור העובדה שאתה נוטה למצוא פגם בכל בחורה שאתה יוצא עמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהחן29/10/2008
תגידו, אם היכרתי מישהו לפני כשבועיים, באיזו תדירות כדאי לנו להיפגש? הוא רוצה שניפגש כל יום, ואני מפחדת שה מה שיהרוס לנו את הקשר. אני חשבתי להיפגש איתו פעם-פעמיים בשבוע. מה דעתכן? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי דליה
אביטל שטרית29/10/2008דליה היקרה, אין חוקים לאהבה.את יכולה להפגש עם הבחור בתדירות שנראית לך, לפי הזמן והקצב שמתאימים לך ורק לך. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחן
בילבולית27/12/2008הוא לא חושב שיש לך גם חיים פרטיים? חברות? עיסוקים? אפשר לעשות הפרש של יומיים שלושה כדי לתת להתגעגע ולרצות עוד יותר להפגש וליצור חשק שבהמתנה? אם אתם בהתחלה תקחו את זה לאט, אל תרגילי אותו כל יום, בסוף כשתרצי איזה יום להפגש עם חברות הוא יופתע ויפגע שיש לך חיים פרטיים חוץ ממנו כי הרי עד עכשיו הקרשת לו את כל הזמן. לדעתי לשמור על עניין וטעם טוב, געגועים עושים טוב וכאשר מחכים לפגישה יש המון פרפרים בבטן!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רוצה שינוי בחייםלי24/10/2008
שלום מצטערת מראש אם זה יהיה ארוך אני נערה דתיה בת 20 מקטנותי הייתי ילדה בעלת בטחון עצמי הייתי מוקפת בחברות מביאה חברות הביתה והולכת אליהן לביתן הייתי יוצאת בערבים עם המשפחה לא מתביישת אבל הכול התחיל להשתנות מגיל ההתבגרות שהתחלתי להתפתח והתחילו לי פצעי בגרות פתאום בהדרגה התחלתי להסתגר מהחטיבה לא יצאתי לא הבאתי חברות הביתה ולא הלכתי אליהן לא הלכתי למסיבות כי שם היו את הקטעים עם הבנים ולא הרגשתי נוח להיות בחברתם התביישתי וכך התחלתי להתרחק מהחברות פה ושם היו בנות אבל שוב רק במסגרת בית ספר מעבר לזה כלום לא יצאתי נהייתי חסרת ביטחון לחלוטין עם זרים בנים בנות במקומות הומי אדם התביישתי בעצמי בי בפנים עם הפצעים עכשיו סיימתי תיכון וכמובן אין לי קשר עם אף חברה מהתיכון ואני עובדת וגם בעבודה אני דתיה יחידה אז החברות מהעבודה יוצאות בערבים וכמובן לא מזמינים אותי כי יודעים שאני לא אבוא כי זה פאבים מועודונים אני רוצה להשתנות לצאת להיות בעלת בטחון עצמי אני מאוד אוהבת לרקוד אוהבת מוזיקה לפעמים אני מרגישה חנוקה אני רוצה לצאת אבל אין לאן אין עם מי מה עושים איך מתחילים לפתח חיי חברה לצאת מהחוסר בטחון אגב יש לי עדיין פצעים בפנים אז עדיין יש את הקטע אבל אני לא כל כך מייחסת חשיבות כבר אליהם וזאת הסיבה שעד עכשיו גם לא היה לי חבר כי אני מפחדת מזוגיות אני לא יודעת מה עושים עם בנים מה אומרים איך מדברים אני מאוד רוצה להשתנות לצאת היום אני רק עבודה ולבית ישר שיש אירעים משפחתיים אני רוקדת ונהנית א ני מאוד אוהבת אבל שוב בקטע של חברות קשה לי למצוא את עצמי כי אני מרגישה קצת לא שייכת כי אני דתיה אפילו לבד מעירים לי "זה לא בשבילך " "או הייתי מזמינה אותך אבל זה פאב ואת לא יוצאת למקומות כאלה" מה לעשות אני רוצה להשתנות להיות מעורה בחברה סליחה על האורך מקווה לעיצות תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם אני עובר בדיוק אותו הדבר
איש הקש24/10/2008אני יודע מה את מרגישה ואני מקווה שמישהו כאן יעזור לך.בהצלחה(:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאיש הקש
לי25/10/2008תודה רבה על ההזדהות מקווה שיעזרו בעיצות בפורום ושגם לך יהיה בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עונים לי?
לי30/10/2008למה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנסי לכתוב את זה בפורומים אחרים
איש הקש31/10/2008גם הפורום הזה קצת פחות פעיל אז תפרסמי את זה בעוד כמה פורומים מתאימים.בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשינויים קטנים
אביטל שטרית02/11/2008שלום לך,
עניתי לך במייל פרטי, אך אשמח לענות לך בקצרה גם כאן.
העלית הרבה נושאים דימוי גופני דימוי אישי ,יחסי חברות, זוגיות ועוד...
קשה להתיחס לכל הנושאים הללו במשבצת הקטנה של הפורום הזה, אבל אנסה להתיחס לעיקר הדברים. מרבית בעיותייך החלו כתוצאה מדימוי עצמי נמוך וירידה בבטחון העצמי שלך, זהו נושא שכדאי לך לעבוד עליו, אולי באימון אישי ואלי לבד ,אך זהו תהליך... . שמחתי לקרוא שבסיומו של גי לההתבגרות חל שיפור בדימוי הגופני שלך ובתפיסה העצמית שלך ,וגילית שה"שד" אינו נורא. עדיין את סובלת מבטחון עצמי נמוך וקשה לך למצוא חברים וזוגיות ואת מעונינת לעשות שינויים בחייך. מה דעתך להתחיל בקטן, וליצור שינוי קטן אך משמעותי.
אולי למצוא חברה אחת?
נסי ושתפי אותנו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם להיות הכי חמודה בעולם?אתי22/10/2008
שלום רב, היכרתי מישהו שמאוד מוצא חן בעיניי. הלב שלי רוצה כל הזמן להעניק לו, להחמיא לו ועוד. עם זאת, אני מפחדת שזה יגרום לו לא לרצות אותי, כי לא יהיה לו אתגר. מה לדעתכן עדיף לעשות? להיות אליו הכי חמודה בעולם, או דווקא להיות מעט קרה? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אתגר יש בספורט אתגרי
D22/10/2008תיתנהגי כמו שאת לא טוב לשים מסכות בקשר,ואם הוא סתם אחד שמחפש אתגרים שיחפש אותם בדיונות אם אופנוע שטח, מקווה שתמצאי את האחד שיעשה לך רק טוב (:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אתי
דבי ברקן22/10/2008אני מאמינה שאם את בחורה חברותית, מעניקה ואוהבת חום, הטוב ביותר הוא להיות כזו, בכל פעם בהתאם לעומק הקשר.
נסי להתאים את הצורך הזה לשלב בו את נמצאת בקשר, מבלי לבטל את הנטיה הטבעית שלך, וכפי שנאמר לך באופן דומה, אם זה מה ש"יבריח" אותו- הוא חוסך לך אנרגיות מראש :-), המשיכי הלאה אל מי שיהנה מכך ויהייה כזה בעצמו, כפי שאת רוצה וכפי שמגיע לך.
בהצלחה, דבי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתי אל תקשיבי להם..
שני23/10/2008בחיים צריך לדעת לפעמים "לשחק אותה"... אל תהיי אמיתית עד הסוף, גברים לא אוהבים נשים שנותנות 100 אחוז נתינה. שחקי אותה קשוחה, לעיתים אנוכית, רק ככה הם נמשכים. טובות הלב נשארות רווקות...הביצ'יות מצליחות, תאמיני לי, מניסיון... חה חה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוזר כי אני ראיתי לא קצת
D23/10/2008בי'ציות בודדות בנות 70...סנוביות נשארות בסופו של דבר לבד ואם מערכות יחסים דיי קצרות שיותר דומות לסטוץ מאשר למערכת יחסים אמיתית..ובשביל מערכת יחסים אמיתית צריך התנהגות אמיתית ולא איזה פוזה עלובה בשקל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממי סיפורי סינדרלה זה רק באגדות
שני26/10/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה קשור סינדרלה נשים אם פוזה
D28/10/2008בשקל כמו שהצגת גומרות כבחורות בודדות אם מלא פוזה כדי להסתיר את זה,התנהגות אמיתית מובילה לקשר ארוך אם האדם הנכון וזה לא אגדה זה קורא כמעט בכל מערכת יחסים אמיתית ולא איזה מספר דייטים עלובים שמסתיימים באיזה סטוץ מסכן.פוזות עלובות כאלה של האישה הקרה והקשה להשגה מתאימה לאיזה פאקצה בבר מאשר למישהי שרוצה מערכת יחסים.מה לעשות זאת האמת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיענו סנוביות כאלה?? פיכססס
במבה28/10/2008הם הכי חרות תאכלס הפוזה הזאת לא עובדת על כל אחד ורואים שהם סתם שרלילות מסריחות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך מיקי בוגנים אומר???
שני29/10/2008איזה מיר-מור. כמה מירמור יש בכן בנות. אתן בטח מאלה שנותנות את עצמן ובסוף הגבר זורק. אמרתי לכן: תהיו ביצ'יות. רק ככה זה עובד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממי אני לא "נותנת" את עצמי
D29/10/2008אם להיות אמיתית את אצלך זה ניקרא "לתת את עצמך"זה רק מעיד שיש לך אופי חלש שכולם מנצלים אותו ואת מביאה פוזה עלובה כדי להסתיר את זה...יש הבדל גדול מאד בין בן אדם שלא מסתיר את עצמו אם פוזה לבין בן אדם חנפן כזה וזה באמת מתאים יותר לשרלילה בבר הגישה הזאת,ואישה לא חייבת להיות "הנותנת" במיטה אם בסקס כל מה שאת עושה זה לשכב על הגב רק כדי שהגבר יגמור זה בעיה שלך לא כל הנשים כמוך..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלתת את עצמך זה לאו דווקא במין
שני03/11/2008לתת מעצמך יכול להיות בהרבה תחומים: בתחום הריגשי, הפיזי, נתינה בכל תחום. את ישר קפצת וחשבת על סקס. אין אדם מדבר אלא מהרהורי ליבו... ושוב אני אומרת: בנות, תהיו ביצ'יות. לא לחשוש מכלום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחח את יודעת בכלל על מה את מדברת?
D03/11/2008עושה רושם שאת לא ממש יודעת להתנהג בלי פוזה אם מישהו זה לא ניקרא לתת את עצמך ותפסיקי לקשקש שטויות באוויר אם את נותנת את עצמך בכל מצב שאת אם בן זוג כל שהוא אם את לא עושה פוזה רק אומר שאת חנפנית,ותפסיקי להתעקש על זה שהשטות המתנשאת הזאת שווה משהו כל אחד אם שכל בין האוזניים חושב שזאת סתם פוזה דבילית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנ.ב הצד הפיזי בכל הנוגע למערכות
D03/11/2008יחסים הוא בדרך כלל מיני או שאצלך יש עוד צד של זה כמו מכות...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממוש לכי תלמדי קודם עברית תקנית
שני04/11/2008כדי שנבין מה את מדברת. וכן, גם סימני פיסוק לא יזיקו. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא צריך סימני פיסוק כדי להבין
D04/11/2008מה אני כותבת אם את לא מבינה אל תאשימי את הסימני פיסוק...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנות אל תקשיבו לה
שני06/11/2008היא סתם חופרת והיא מיר-מור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לפחות לא מצטטת את מיקי
D08/11/2008בוגנים הזה כל הזמן אם ה"מיר-מור" הזה כל הזמן חח (:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתבתי פעמיים כל הזמן לא נורא חח
D08/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכי את סתומה
שני09/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאתי
בילבולית27/12/2008אני אישית מנסיוני הרב נפגעתי המון. אני בדיוק כמוך רוצה להעניק ולתתתתת ולתתתת, גברים עם מוזר, הוא יישר ירים אף וירגיש אחד ויחיד ולא ינסה אפילו לעשות בשבילך ולמענך כי הוא כבר יודע שהוא בשבילך הכל ולא תעזבי אותו. את צריכה לתת ולהעניק בגבול הטעם הטוב, להשאיר לו מקום לרצות עוד, לתת לו לרצות להתעניין בך ולהרגיש שהוא עדיין לא הגיע לפרס הנחשק. גברים הם כמו חיות יש להם תמיד צורך להשיג ולהלחם ולהתחרות וגם בדרך לקבל פרסים ובונוסים, בלי ההרגשה הזו הוא ירגיש שאין לו למה להשקיע בפרס כי נתת לו אותו. קנאה קטנה אף פעם לא מזיקה, וגם מסתוריות קטנה, לא ברמות מוגזמות כמובן שלא יגיע לריב. לדעתי הם כמו ילדים קטנים שכל פעם צריכים דבר חדש לחקור ולהתעניין בו לרצות לגלות מה יש בפנים. לדעתי מערכת יחסים צריכה להיות מגוונת ומה לעשות תפקיד האישה להיות מסתורית, לא צפוייה, מסקרנת, מושכת עין, תמיד להשאיר טעם של עוד. זה המקצוע, אבל בתמורה מקבלים חיזורים, פינוקים והעיקר כבוד. לא תמיד אפשרי לעשות את הכל אבל אין רע בלנסות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהיריב19/10/2008
היי בנות, תגידו יכול להיות שאתן לא אוהבות סקס בכלל? היו לי שתי חברות בחיים וכעת יש שלישית, וכולן בקושי רוצות לשכב. אפשר לקבל טיפים כיצד לגרום לבחורה החדשה לרצות לעשות סקס בתדירות גבוהה? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אולי אתה משעמם במיטה???
שני20/10/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליריב החמוד
בילבולית27/12/2008כל הכבוד שאתה אמיץ מספיק לפנות לעזרה לנשים!!! ולא מפחד מתגובות עוקצניות! אם תגלה את גילך זה יעזור. אולי אתה חושב רק על הצרכים שלך בסקס? אולי לא התנסיתה מספיק בסקס? בחורה צריכה להתרגש ולהרגיש הנאה לא רק בין הרגליים אלא בהרבה איזורים בגוף! משחק מקדים עם השקעה רבה תעזור. אתה יכול פשוט לתת לה להוביל אותך למקומות שנעים לה, שתראה לך יפה נעים. תנסה אולי לשנות תנוחות במהלך, לשאול אותה איך היא רוצה. סקס זה לא רק להכניס להוציא אלא לפנק ולענג כדי לקבל פינוק בחזרה, אפילו אם זה לשאול שאלות ישירות זו תחילת דרך להבנה הדדית, אולי גם לשים לב יותר לתגובות של בת זוג איך היא מגיבה על פינוקים שלך במקומות שונים. אם לא תתבייש לשאול ולעשות ותהיה פתוח להצעות רק תרוויח מזה!אני מבטיחה! מה שקורה ביניכם במיטה נשאר שמה וכך תהיו יותר פתוחים אחד עם השני! אני מקווה שזה עוזר! מכל הלב שיהיה רק נעים, מהנה ומספקקקק!!!! דרך אגב רוב הנשים לא חוו אורגזמה מעולם לכן לא מזיז להם סקס או לא סקס!!!! אפשר לגרום אורגזמה לא רק בחדירה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאבי15/10/2008
שלום בנות, באתי שוב לשגע אתכן עם השאלות המוזרות שלי. היכרתי מישהי לפני שבוע. הכל בה מוצא חן בעיניי חוץ מעור הפנים שלה שמנוקב כתוצאה מחצ'קונים רבים שהיו לה בילדותה. אני, לצערי, גבר שמאוד מאוד חשוב לו מראה האישה. אני רוצה להציע לבחורה הזו שאני אשלם לה על טיפול לייזר להעלמת הכתמים. רציתי לדעת איך להגיד לה כזה דבר, והאם בכלל כדאי לי להגיד לה כזה דבר. יש לציין שזה מאוד מפריע לי. תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי אבי
דבי ברקן15/10/2008אחרי שבוע של היכרות נראה לי כי אין דרך להגיד את זה באופן שיתקבל בתגובה חיובית.
משמעויות שליליות רבות יהיו להצעה כזו מבחינתה.- הן לגבי המראה שלה, הן לגבי הרצון שלך לתקן אותה בשלב כל כך מוקדם ועוד.....
אם היא מוצאת חן בעינייך ונראה לך כי תוכל לעת עתה "להבליג", או להרגיש בנוח כשאתה איתה, המשך להיפגש איתה ותבדוק אם הרגשתך משתנה.,
אם נראה לך כי מצב עור הפנים שלה הוא משהו בלתי נסבל מבחינתך, כנראה שהפוטנציאל להמשך קטן.....
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין הרבה בחורים לארג'ים כמוך
שני20/10/2008לדעתי היא תשמח מאוד אם אתה תשלם על זה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיפוק מינישיר04/10/2008
שמי שיר, אני בת 21 ועד היום חוויתי מערכות יחסים עם נשים בלבד. בכל מערכות היחסים הייתי פעילה מינית וגרמתי לבנות זוגי לאורגזמות, תמיד נמשכתי והתרגשתי, הרגשתי את הרטיבות וה"חרמנות" מה שנקרא.. אך מעולם לא גמרתי. אני כן נהנית ממגע באיזור ובכלל ממגע פיזי מיני, אך מעולם לא חוויתי נקודת שיא. זה פשוט מתכהה ונעשה מציק באיזשהו שלב.. גם כשאני מנסה לענג את עצמי (לא שניסיתי הרבה פעמים) איני מצליחה להגיע לשומקום.. תוהה ושוקלת מה היא הדרך לגשת ולהתמודד עם העניין שמתחיל להעיק עליי ועל בנות זוגי. אולי אפתור זאת פסיכולוגית? אולי אקנה ויברטור ופשוט אנסה דרכים פיזיות שונות עד שאצליח? ואם מדברים על קניית ויברטור, איך אדע מה מתאים לקנות? מה נכון לעשות..? אשמח לתגובה אמיתית ומתחשבת, מבולבלת בסה"כ. תודה, שיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי שיר
אביטל שטרית05/10/2008לצערי הרב, לא אוכל להשיב לך תשובה מספקת.
אני מציעה לך לפנות לסקסולוג או סקסולוגית , ולקבל תשובות מהימנות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחייבת לצלוח את שלב הרצון להשתין
שני כהן11/10/2008הי שיר, האם ניסית פעם שגבר יחדיר לך? יש משהו שגורם לנו הנשים להפסיק לגעת בעצמן בשלב שלפני האורגזמה, מעיין תחושה שרוצות להשתין. ברגע שיש גבר שמחדיר את אברו - האקט הזה הוא יותר חייתי ולכן יהיה לך קשה יותר להפסיק את הגבר מלפמפם בתוכך מאשר הקלות שבה את מפסיקה את האוננות או מעיפה את יד בת זוגתך מדגדגנך. ולכן יש סיכוי שתעברי את שלב ה"רוצה להשתין" ותגיעי לאורגזמה. אם תרצי טלפון של בחור שעזר לי והנחה אותי בדיוק מה לעשות (אומנם עם בעיה אחרת) אשמח לחבר בינכם - הוא מאוד מבין ועזר לי בקצב שלי. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממי נסי פעם גבר ותראי מה זו הנאה...
שני20/10/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשיר
"כחול"24/11/2008בקנית ויברטור כדאי לשקול מספר דברים. מומלץ להגיע לחנות מתאימה לגעת ולתת לעיניים ולהסברים על כל סוג שמוצא חן בעינייך. חשוב לקנות ויברטור מחומרים איכותיים והיפואלרגני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שכבתי אם פדופיליוליהה29/09/2008
שלום אני בת 26 כשהייתי בת 13 שכבתי אם גבר בן 35 במשך תקופה מסוימת נהנתי ממה שעשינו וזה לא נעשה מניצול או משהו שנינו נהננו והוא היה נורא אכפתי ומתחשב איתי והיה ממש טוב איתו לכן המשכתי איתו תקופה מסוימת,אתמול סיפרתי את זה לחבר שלי והוא לקח את זה לא טוב והוא אף קרא לי סוטה הוא התנצל על זה אבל נשארתי פגועה זה לא אשמתי שאני לא רואה את עצמי כקורבן או משהו,האם ניתקלתם גם במיקרא כזה? אני גם שמעתי על בנות שנהנו מיזה אבל בסופו של דבר בכרו לראות עצמן כקורבן למרות שאני לא רואה סיבה לכך אני לא רואה סיבה למה לפסול כל מעשה שכזה מילה מיקרים בהן זה קרה מתוך אונס אבל למה זה כזה רע שבת 13 תשכב אם מבוגר?.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניצול מיני
אביטל שטרית03/10/2008יחסי מין בין אדם בוגר לקטין (ביחוד כאשר הפרשי הגיל הם כה משמעותיים) הם יחסים של ניצול.
לחבריך כמובן אין שום זכות לכעוס עלייך, היות ואת היא הצד הנפגע והדברים התרחשו הרבה לפני שהוא נהייה מעורב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיא לא דווקא צד הנפגע
(~_~)03/10/2008כדי שיהיה ניצול צריך להבין את כוונת הפדופיל(או הקטינה אפילו..) ניצול לא יכול להיקבע רק בגלל הפרש גילאים ניצול מיני יכול להיות בכל גיל על ידי שני המינים זה שנוטים ישר להגדיר יחסים כאלה כניצול זה דבר אחר,נהנתה ממין מה רע מה ניצול?? אף אחד לא נפגע פה ושום דבר לא מוסרי לא קרה פה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטוב שאת לא עושה מזה עיניין!
שני כהן11/10/2008זה נקרא ניצול כי לפי החוק ילדה בת 13 לא יודעת מה טוב לה ולכן כשבנאדם גורם לה לשכב איתו הוא בעצם מנצל את השפעתו על תודעתה הלא מקוונת. אם תתני לילדה בת 13 להחליט החלטות בעצמה היא לא תלך לבית הספר ותאכל ממתקים כל היום ולכן הוחלט שילדים מתחת לגיל 18 נחשבים לבעלי מודעות לא אובייקטיבית שאינה צופה למרחק. זה בסדר שהיה לך טוב בתור ילדה בת 13 ואני שמחה שזה עדיין זכור לך כזיכרון טוב - זה חשוב. לדעתי הרבה אנשים טועים כשפתאום הם מגלים את זה ונשלחים לפסיכולוגים ולעזרה כי בעצם טוב להם עם זה והעזרה היא זו שגורמת לבלבלות ולטראומה (שלא היתה קיימת שם בכלל) לצוף. טוב יעשה החבר שלך אם יתייחס על זה כמקרה שהיה ולא יקרא לך בשמות גנאי ולא יעשה מזה סיפור. אני חושבת שזה מבחן ליחסים בינכם. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהילדה בת 13 בהחלט יודעת מה טוב
במבה28/10/2008בישבילה בכל מיקרא החוק ביפן עומד מאחורי זה גיל ההסכמה שם זה 13 בכלל גיל ההסכמה הוא שונה ממדינה למדינה זה לא איזה חוק סטטי וקבוע שמבוסס על היגיון נטו למשל בתימן גיל ההסכמה זה 9...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאמת טוב שאת לא עושה עניין
D22/10/2008החברה הרבה פעמים גורמת לנשים מסוימות להרגיש כקורבנות או כמנוצלות שלא בצדק מבלי להסתכל על המיקרא בצורה אובייקטיבית ולראות שאין בעיה אם זה כשזה בהסכמה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיניות ולסביותמ.21/09/2008
נאי ממליצה למי שלא ראתה - סדרה שמשודרת כרגע ב-YES ובוואלה על מיניות נשית ועל השחרור של מיניות לסבית בשנות ה-80. מרתק ומדגדג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה עוד תוכנית רדודה
(~_~)21/09/2008שמטרתה לדבר על נושא מנופח שעשו מימנו יותר מידי,אין קשר בין שחרור מיני לבין לסביות יש הרבה לסביות אם בעיות של שחרור מיני ולמעשה אם ניהיו לסביות מההתחלה בגלל הבעיות הללו...בכל מיקרא הטלויזיה באמת חרשה על הנושא הזה של הומוסקסואליות ובמיוחד על לסביות זה ניהיה סוג של אופנה אז מחפשים נושא שילהיב את הצופים יחסית בלי יותר מידי מאמץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לזרוק בגלל חיוך?לילי17/09/2008
שלום רב, היכרתי מישהו באינטרנט ואנו יוצאים חודש. הכל בו טוב חוץ מהחיוך. כשהוא מחייך נחשפות החניכיים העליונות בצורה משמעותית וזה ממש לא יפה. האם לזרוק בגלל חיוך לא יפה? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למחפשת שלמות
אביטל שטרית18/09/2008לילי היקרה,את שואלת האם לזרוק בחור בגלל חיוך? זה נשמע כאילו את מחפשת סיבות לזרוק אותו . האם בד"כ את נוטה לחפש פגמים בבחורים שאת יוצאת עמם? מה כל כך נורא בחיוך שלו? זה פוגם במשיכה שלך אליו? את כותבת שאת יוצאת עם בחור שהכל בו טוב מלבד החיוך, מה זה עושה לך(העובדה שהחיוך שלו פגום)? נסי לענות על שאלות אלו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גם גברים בררניםלא מגלה14/09/2008
תמיד מדברים על הדברים שהבחורה מחפשת בגבר ולא להיפך. אבל עובדה שגם הגבר יודע לזרוק כשצריך, והוא גם יודע לסנן ולבחור מישהי לפי העדפות מדוקדקות לא פחות משל כל גברת בעלת אדרת. איזה פלא אבל גם לנו יש צרכים, רצונות וגבולות. גם גברים בררנים..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי לא מגלה
דבי ברקן14/09/2008אתה רוצה לגלות לנו מתי נטען אחרת?
לכל אדם גבר או אישה יש רצונות, העדפות, שאיפות.
אתה מוזמן לפרט, לשתף, האם שמעת טענה כי לגברים אין העדפות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום לכולן האם יש דרךמירי10/09/2008
לתרום בצורה יעילה למאבק באלימות נגד נשים?? כגון תרומות העלאת מודעות לעניין וכד'? אני מרגישה צורך עז ליתרום במילחמה נגד התופעה המגעילה הזאת שגברים מכים נשים אסור לגבר להרים יד על אישה בשום מצב נשים לא מכים!!.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה כזה רע בלהכות אישה??
(~_~)11/09/2008וגבר מותר להכות?? זה כאילו פחות נורא??,מה זה השטויות האלה אסור להכות אף אחד ומותר רק במקרים של הגנה עצמית או שלצד השני באמת מגיע לו מכות וזה לא משנה או מעניין אם זה אישה או גבר אני בעד שוויון מי שמכה גבר בגלל סיבה כל שהיא אין בעיה שיכה בגלל זה אישה לאישה לא יותר כואב או משהו לכולם כואב ולכולם זה מסב נזק דיי להפליה הזאת כבר.דיי לאלימות! לא רק לאלימות נגד נשים אם כבר תפגינו נגד אלימות נגד ילדים!! אני בתור ילד(5 עד 10) חטפתי מכות רצח עד דמעות מאבא שלי ואח שלי וגם מאחותי וכאב לי יותר מלכל הנשים שקיבלו מכות והפגינו נגד התופעה כביכול!!!.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלימות נגד נשים
אביטל שטרית14/09/2008מירי יקריתי, אני מצדיעה לך על נכונותך לתרום למאבק באלימות נגד נשים, את יכולה לפנות לאחד מארגוני הנשים (ויצ"ו ,נעמ"ת) הקרובים לביתך והם יכוונו אותך. יישר כח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיתרמו אם כבר לאלימות נגד
(~_~)14/09/2008ילדים זה הרבה יותר חמור,ההבלטה הזאת של אלימות נגד נשים זאת סתם בכיניות של נשים כי בעיקרון גברים ניפגעים הרבה יותר מנשים והרבה יותר קשה שיעשו אמותה נגד אלימות באופן כללי מה פתאום דווקא אלימות נגד נשים זה כל כך חמור פתאום??,זה שטויות!.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשים לא מתבכינות
אביטל שטרית14/09/2008גולש יקר אני מצרה על הסולם המשונה שערכת ובו אתה מדרג מה יותר חמור מאלימות נגד נשים.
אלימות היא דבר חמור.
ואין על כך עוררין, לא צריך לבדוק מה יותר חמור ממה, רצח יותר חמור ממכות אז מה .זה מתיר לגברים להכות נשים?
אני מבינה מדבריך שאתה חושב שזה לגיטימי להכות נשים, ובאופן כללי אתה מרגיש פגוע מנשים?
אני מציעה לך לפנות לעזרה, כי הערכים אשר אתה מביע כאן עשויים להשפיע על חייךועל חיי הסובבים אותך. אם טעיתי ואת גולשת ולא גולש, את זקוקה לעזרה בדחיפות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל תסטי מה נושא
(~_~)14/09/2008מה שאני אומר זה שאלימות נגד נשים זה לא יותר גרוע ובמיקרים מסוימים כן מותר להכות (וזה כולל גם נשים),לאיזה אין זכויות יתר בנושא ואין שום הצדקה הגיונית שתיהיה אסור להכות הן גברים והן נשים אבל במיקרים מסוימים כן יש הצדקה להכות(ונשים לא מעל זה),וזה כן התבכינות כשזה לא הגיוני וזה סתם נועד כדי להציג את הנשים כעדינות ושבריריות שאסור להכות אותן בשום אופן וזאת גישה מוטעת מה לעשות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבינה מדברי שזה לגיטימי להכות נשים?
(~_~)14/09/2008אל תנסי לשכתב את מה שאני אומר לא לגיטימי להכות אף אחד ולהכות נשים זה לא יותר חמור זה הכל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הוא רוצה סקס כל הזמןע.07/09/2008
שלום אני בת 21. חבר שלי (אנחנו 7 חודשים יחד) הוא מכונת מין. הוא לא מוכן לשמוע לא, מבקש כל לילה. בהתחלה זה ההי כיף, אבל עם הזמן בא לי להגיד לו: "יאללה שחרר". לא רוצה להיפרד ממנו, אבל אני גם לא בדיוק מצליחה לגרום לו להתמתן או להבין אותי. איך אני מעבירה לו מסר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תישתלטי על חיי המין שלכם
(~_~)07/09/2008ככה תמיד יהיה לך טוב ותעשו מתי שאת רוצה איך שאת רוצה פשוט תיתעקשי איתו תפסיקי להתפשר הוא רוצה עכשיו את לא רוצה זה לא נתון לוויכוח על תאשימי אותו הוא רואה שאת מתפשרת אז הוא ממשיך מין הסתם תעמדי חזק על שלך וזהו זה כל הסיפור בלי פרדות בלי ענינים ובלי סיבוכים את עושה מיזה יותר מידי עניין לדעתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקס, סקס
אביטל שטרית08/09/2008היי קרן, את כותבת שחברך מעוניין בסקס כל הזמן ואילו לך לא בא. בואי נדמיין מה היה קורה לו המצב היה הפוך.
כיצד היית מרגישה אם היית מעונינת במין וחברך היה מתחמק, או אומר לך לשחרר...(מה בדיוק לשחרר?) מה זה היה עושה לך? האם זה היה גורם לך לשחרר או להפך ?
אני חלילה לא רומזת לך לעשות משהו שאינך מעונינת בו.
יחסי מין הם חלק ממערך היחסים ולכן גם ביחסי מין חשוב לתקשר ולדבר וביחד להגיע להסכמות . ולפעמים אם האוכל בא התאבון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)