מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לבגוד או לא?עדי06/02/2008
שלום לכולכן!
אני בחור בן 36 אב לילדה בת ארבע, נשוי לאישה מקסימה צעירה ממני בכמה שנים.
יש לנו נישואים מאושרים.
אני לא בחור מאוד יפה או ממגנט בחורות...
אז ככה
היא הראשונה שלי.
אנחנו ביחד מגיל 17
והיא גם די שמרנית במיטה.
ומאז ומעולם הסתקרנתי אך זה להיות עם אחרות
אז נכון, הדבר הרציונלי הוא להשאיר את זה כפנטזיה
אבל מצד שני
אני מרגיש שאני מפסיד רגושים
שאני אגיע לגיל 60 או 70 וארגיש חוסר
אז מה הדבר הנכון לעשות?
לבגוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך להתרגש
איילת לחמי07/02/2008שלום עדי
אם הייתי קוראת את תחילת תגובתך ואחר כך את סוף תגובתך הייתי מקבלת שני מסרים שונים לחלוטין. בהתחלה אתה כותב שיש לך בת זוג מקסימה ואתם יחד כבר המון שנים עם אישה מקסימה ויש לכם ילדה משותפת. לעומת זאת בסוף תגובתך אתה שואל את השאלה מה לעשות וכותב את המילה לבגוד כתשובה. האם זו תשובתך? או האם גם זו שאלה?
עדי, אתה כותב שאתה מפסיד ריגושים ונשמע לי שאתה מפחד ממה יהיה עוד 30-40 שנה שאז תרגיש את החוסר ויהיה אולי כבר מאוחר מידי לנסות.....
אבל-
השאלה הגדולה היא האם על מנת לחיות את הריגוש האלטרנטיבה היחידה היא לבגוד באשתך?
האם ניתן להרגיש ריגוש בצורה אחרת יחד עם אישתך? מה עם לנסות לגוון את יחסי המין יחד? לדבר על הצורך שלך להתרגש? אולי תגלה שגם היא רוצה את הריגוש ותוכלו להפיק אותו יחד?
לבסוף, אני רוצה להתייחס למילה שאליה התייחסת - בגידה. לבגידה יש קונוטציה שלילית מאוד מכול המובנים. עצם העובדה שהשתמשת דווקא בה ולא במילה או בביטוי אחר - גורם לי לשאול האם אתה רואה את המעשה הזה כמשהו חיובי או נכון?
כי אם לא - האם אתה מוכן להישאר עם הנטל הקשה של תחושת הבגידה שלך?
מה אתה אומר?
מחכה לתגובתך
איילת לחמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- להיות אם חד הוריתדבי04/02/2008
שלום, אני בת 33 ואין לי בן זוג, במהלך השנים ניסיתי להיות בקשר פעמים רבות ומעולם לא הצלחתי, אני די מיואשת מהאופציות להכיר דרך האינטרנט, או ברחוב וכו'
כיון שהשנים עוברות, אני שוקלת ללכת לקבל תרומת זרע ולהכניס ילד לתוך חיי. נורא קשה לי עם ההחלטה, כי בנפשי אני מדמיינת משפחה גרעינית די נורמטיבית, אך מצד שני השעון מתקתק ואני כבר לא כל כך מאמינה שאמא אהבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילד והתחייבות
איילת לחמי04/02/2008היי דבי
להיות אם חד הורית זו החלטה לא פשוטה - היא לא פשוטה מכיוון שהיא לא באה לך באופן טבעי. כפי שאת מתארת אני מבינה שבאופן טבעי אצלך הכוונה היא למצוא בן זוג ולהקים איתו משפחה.
כמו כן את מעלה שני טעמים לרצון שלך להכניס ילד לחייך: הראשון הוא שאת רוצה ילד והשני הוא שאת לא בטוחה שאת מאמינה באהבה
שני הטעמים שאת מעלה הם חשובים- השאלה איזה טעם משמעותי יותר.
ילד הוא התחייבות רבת שנים שבמידה ותחליטי להביאו לעולם גם אם תשתנה המערכת המשפחתית שלך למשל תכירי בן זוג- הילד ימשיך להיות שם. האם ניסית אלטרנטיבות אחרות כגון טיפול וניסיון להבין את עצמך את הרצונות שלך?
אם היום את לא רואה הבאת ילד לעולם דרך תרומת זרע- האם תצליחי לקבל את מצבך המשפחתי (אם חד הורית) שיגיע הילד?
אני רוצה להציע לך לנסות ולמנות את הסיבות מדוע יהיה טוב להביא ילד לעולם וא הסיבות שזה לא יהיה טוב.
במידה ותכתבי את הדברים על גבי הפורום, אשמח שנמשיך משם
בהצלחה,
איילת לחמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הטיפול הצליח-ישנה כמו נסיכהאנונימית02/02/2008
שלום בנות... נעלמתי לתקופה... אויי איזו תקופה עמוסה, זוכרות שסיפרתי לכן על בן הזוג שלי הנוחר שהדיר שינה ממני? שלא יכלתי לישון, שהייתי הולכת לחדר השני, ושאחרי הרבה מאוד בירורים ובדיקות פנינו למרפאת פרופורציה לאבחון וטיפול בגלי רדיו. אז יש לי חדשות נפלאות! הטיפול הזה הצליח, ואני פשוט ישנה כמו נסיכה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איזה יופי..
איילת לחמי02/02/2008איזה יופי!
איזה כייף!
מזל טוב- מאחלת לך שלילותייך ימשיכו להיות מתוקים ונעימים ואוהבים
עכשיו עם השקט הנהדר הזה
איילת לחמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוכלי לתת פרטים נוספים- איך עשו?
נעמה04/02/2008שמעתי על הטכניקה הזו של גלי רדיו , תוכלי לספר קצת פרטים נוספים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז ככה- קצת פרטים
אנונימית05/02/2008את הטיפול עשנו דרך מרפאת פרופורציה- לאחר אבחנה של רופא אא"ג, שלח לבדיקה של מעבדת שינה בבית. הגיע הביתה, חיבר את בן זוגי לאלקטרודות כאלו (היה מצחיק...). ואז התוצאות הראו את מקור הנחירות. כיוון שהן לאנבעו מדום נשימתי- אותו שללו היה אפשר להמשיך בטיפול . מגיעים למרפאה(זה טיפול מרפאתי), במהלך טיפול בגלי רדיו מוצמדים לאף, לחיך או לענבל אלקטרודות שמעבירות גלי רדיו המגדילים את פתוח האוויר ומאפשרים נשימה נוחה בריאה. וזה ממש הצליח!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול בנחירות
נעמה06/02/2008האם זה טיפול אחד וזהו? ולמה עוד טובים גלי הרדיו הללו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה עוד יעיל גלי רדיו
אנונימית07/02/2008תראי , הבנתי שגלי רדיו טובים לכל מיני דברים. אבל ממה שאני קיבלתי מידע כשהגעתי לטיפול עם בן זוגי בפרופורציה זה שגלי רדיו מטפלים לנחירות וגם לריח רע מהפה. ויש אחוזי הצלחה ממש טובים. אצל בן זוגי זה הצליח... :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמחה לשמוע ממך שוב
סיגל פדה08/02/2008איזה יופי מצטרפת לברכות!!
אנונימית יקרה, מאוד אהבתי בסיפור שלך את השיתוף שלך ושל בן זוגך החיפוש אחר הפתרון ומציאתו יחד.
מה סוד הקשר הזוגי שלך?
ספרי לנו
ואיך הולך עם הלימודים?
נשמח לשמוע
סיגל פדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום בנות...
אנונימית09/02/2008היי סיגל וכל הבנות, א ככה , הלימודים הולך ממש טוב, תקופת מבחנים ועבודות. ואני, אני הודות לפרופורציה חייבת להם את ההצלחה שלי בכל מבחן בגלל השינה הכל כך טובה שיש לי בזכות הטיפול המסור והמקצועי שלהם! לגבי סוד הזוגיות- מסתבר שצריך להיות "דוגרי"- אמיתי עם בן הזוג. לומר לו באמת מה מפריע ולנסות לפתור את הבעיות יחד. ואז...אז החיים הרבה יותר קלים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעל שינה ותפקודים נוספים
סיגל פדה13/02/2008כייף לשמוע,
שיהיה הרבה בהצלחה במבחנים ובזוגיות ...
מחקרים רבים שעוסקים בניהול זמן סובבים סביב היכולות והמיומניות הנדרשות בכדי להיות אפקטיבים יותר עם הזמן.
הרבה מציינים כי, זמן השינה הוא קריטי לתפקוד יעיל אני בטוחה ששינוי איכותי זה מסייע לך ברמות השונות של חייך.
אז- שינה ערבה...
סיגל פדה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקראתי,איזה כייף לשמוע ועכשיו- מה עם
קרן13/02/2008קראתי את ההודעות וזה באמת כייף כשיש שיתוף פעולה של הגבר למה שמפריע לאישה. לי יש משהו שמפריע לי אצל בן זוגי ואני ממש מנסה לפתור את ההתמודדות שלי עם שיעור היתר שלו על החזה. כן כן, לבן זוגי יש הרבה (הרבה הרבה) שיער על החזה. שאלתי פה התעוררה לאחר שאנונימית דיברה על ההצלחה שהייתה להם עם הטיפול. לא פעם העלתי בפני בן זוגי את המחשבה להסרת השיער שלו או לפחות דילולו מהחזה. בן זוגה של אחותי עשה טיפול דומה, להורדת שיער מהכתפיים גם כן במרפאת פרופורציה והתוצאות היו פשוט מצויינות. אין ספק שזה עשה לי משהו.. שגם אני רוצה שהגבר שלי יעשה משהו לגבי האסטטיקה שלו. גם אני דואגת לעצמי ולאסטטיקה הגופנית האם זו בקשה מוגזמת? חשבתי שליום האהבה (הוולנטיין) אני אעניק לו שובר מתנה שכזה לעשות הסרת שיער בלייזר בפרופורציה (מתביישת להודות אבל כבר בררתי מחירים, ויש להם מבצע החודש לגברים להסרת שיער בלייזר).... בבקשה- עצתכן...!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהחלט בעד
אנונימית17/02/2008אני חושבת שחשוב לשמור על ראש פתוח. ויותר חשוב זה באמת לדעת לפנות למקום הנכון , עם מיומנות וניסיון בטיפולים שכאלה. אכן פרופורציה זה מקום טוב ובטוח. העלי זאת בפני בן זוגך, תלכו אילו רק לפגישת התייעצות ותראו לאן הדברים מתגלגלים. אצלי זה עבד ממש יפה. מקווה שגם אצלכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהרינת31/01/2008
היכרתי מישהו. חתיך מוכשר מגניב מתחשב, אבל מה מעשן גראס כל יום כבר חמש שנים. הוא לא מוכן להפסיק בשבילי.
האם כדאי לי להכניס את הראש שלי לקשר כזה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכול גלוי
איילת לחמי31/01/2008הי רינת
מפריע לך שהוא מעשן גראס כבר חמש שנים?
מפריע לך שהוא לא מוכן להפסיק עבורך?
אותו בחור שהכרת שם על השולחן מתחילת הקשר שלכם את הצורך שלו לעשן גראס ואת זה שהוא עושה את זה כל הזמן וכבר הרבה זמן, מעבר לזה הוא אומר שהוא עושה את זה כבר חמש שנים שזה הרבה זמן.
האמירה שלו- זה אני וזה מה שאני עושה שמה את הכדור של ההחלטה בידיים שלך האם לנוכח הנסיבות את רוצה להיכנס לקשר מסוג זה.
אכן עול לא קל של החלטה אבל מזל שיש לך את היכולת להחליט מתוך מקום אמיתי
אז מה את אומרת האם את מעונייינת להיכנס לקשר הזה כאשר המידע הזה ידוע לך ?
שתפי אותי ונמשיך משם
איילת לחמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחרות אופנההדר29/01/2008
היי בנות!
יש תחרות אופנה שאני מתחרה בה
אני אשמח אם תלחצו על הקישור, תתעדכנו בתחרות ותעזרו לי לנצח
תודה!
http://www.lucci.co.il/user.php?op=v...88&votes=vote3* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר על התחרות
סיגל פדה13/02/2008הדר שלום,
איך הולך בתחרות?
ספרי לנו מה זו התחרות הזו? מה גרם לך ללכת?
נשמח ללוות אותך
סיגל פדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מפנטזת על אישהרונה28/01/2008
שלום, מעולם לא הייתי בקשר עם נשים ולאחרונה התחלתי לפנטז על מדריכת הספינינג שלי. מהרגע שראיתי אותה הרגשתי משהו שונה והיא מדי פעם מתגנבת לי למחשבות, אני אפילו די מעוניינת להיות איתה במגע,קרבה ווכו'
מה קורה לי? יכול להיות שאני נמשכת לנשים ולא הייתי מודעת לכך? אבל תמיד נמשכתי לגברים מבחינה מינית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אל תסיקי מיכך מסקנות גם לי הייתה
D28/01/2008פעם פנטזיה כזאת אבל דיי עבר לי אחרי כמה זמן את מוזמנת לפנטז ואף לנסות להגשים למרות שאין הרבה סיכוי שגם לה יש משיכה לנשים או אלייך ביכלל אבל קחי את זה בקלות בלי להסיק מסקנות כאלה ואחרות זה לא טוב בימיוחד לאור מה שתיארת אני הייתי שם ופנטזיות יכולות מאד להטעות...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפנטזיות אח פנטזיות
איילת לחמי28/01/2008רונה יקרה,
פנטזיות אכן זה דבר נפלא- נפלא שהדמיון שלנו יכול לקחת אותנו למחוזות שבמציאות לא היינו פונות אליהם. פנטזיות זה דבר טבעי. כולנו מפנטזות, על כל מיני דברים; על דברים שקורים לנו במציאות וגם על דברים שאנחנו אוסרות על עצמנו במציאות.
עכשיו השאלה שלי אלייך היא כאשר את מפנטזת עליה- מה היית רוצה שיקרה. האם היית רוצה להתרפק על הפנטזיה וזהו או שהיית רוצה לעשות עם \ה משהו? האם היית הרוצה להגיע לרמה של הפנטזיה או רק להיות בקרבץה או האם היית רוצה שזה יקרה איתה או עם נשים אחרות?
שאלי את עצמך מדוע את מתחילה לפנטז עליה עכשיו- האם השתנה משהו בחייך?
ובאופן כללי האם את יכולה לספר על עצמך קצת יותר- בת כמה את? מערכות יחסים שהיו לך ועוד
יום טוב
איילת לחמי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול אסתטישירי26/01/2008
שלום,
שמי שולמית ואני גרושה בת 35.אני גרושה מזה כשלוש שנים ולאחרונה החלטתי לצאת ולחפש לי "מכסה חדש". אני מרגישה מעט חסר בטחון לגבי המראה שלי.
בעיקר לרגליים שכבר מלאות בורידים בולטים. אתם חושבות שזה יעזור לי (מהבחינה הפסיכולוגית)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממה זה נובע?
איילת לחמי26/01/2008היי שולמית,
קודם כל מזל טוב על כך שהחלטת לקום ולעשות מעשה שמתחיל תמיד בהחלטה שמעכשיו..... אמצא לעצמי "מכסה חדש". את אומרת שאת מרגישה חוסר ביטחון לגבי המראה שלך- מדוע יש לך חוסר ביטחון? האם תגובות שאת מקבלת מאנשים או משהו פנימי לשך שלא מרוצה מאיך שאת נראית?
אשמח אם תתעני על השאלות הללו בכדי שאולכל להבין את הלך הרוח שלך קצת יותר....
כעת בעניין הרגליים- את חושבת לבצע טיפול אסתטי שיפחית או יעלים את הורידים ברגליים?
אם הורידים מפריעים לך באופן נקודתי ותעשי שינוי שיעלים אותם או אף יפחית את חומרת הבולטות שלהם הדבר בהחלט יכול לעזור לך מבחינת ההרגשה. תארי לך שיש לך שומה גדולה על הפנים ומה שמפריד בינך לבין פנים יפות יותר זו אותה שומה- במידה והניתוח להסרתה לא מסוכן, שווה יהיה לך מאוד להוריד אותה.
אבל-
אם הורידים ברגליים הם רק תירוץ למשהו גדול יותר שמפריע לך השינוי החיצוני הוא לא מה שיעשה את השינוי המהותי בהרגשה שלך לגבי עצמך
ולכן אני מסמינה אותך לעשות מחשבה עמוקה ואם תרצי גם לשתף אותנו בה היא - מה את חושבת מרכיב את חוסר הביטחון שלך. את יכולה להתייחס גם לשאלות למעלה שיכוונו אותך
מחכה לתגובתך
איילת לחמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
שירי26/01/2008אני לא יודעת...אני מניחה שכדי לרדת לשורש הענין אני באמת צריכה לשכב על הספה ושהפסיכו' יהנהן. לגבי הרגליים\ עוד שהייתי עם בעלי זה הפריע לי...אבל היה לי הרבה על הראש ובכלזאת הייתי נשואה...אבל עכשיו, אני מרגישה צורך לפצות ולשפר את עצמי. האמת שאני באמת רוצה את זה..אבל עוד לא מביאה את עצמי לברר פרטים (אמרו לי שיש איזה טיפול חדש ורציתי בכלל לקרוא על הכל)..
נראה לי שלפעמים מפחיד להגשים משהו שרוצים הרבה זמן...
מה את חושבת על כל זה?
ותודה על התגובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מוותרת
איילת לחמי27/01/2008הרבה פעמים כשהפסיכולוג מהנהן זה נותן לנו את מרווח הזמן שבדרך כלל אנו לא מאפשרות לעצמנו על מנת להבין מה אנחנו חושבות על מה שקורה לנו. גם אם את לא הולכת לטיפול תנסי למצוא לך את מרווח הזמן הזה של מחשבה על מה את באמת רוצה, מה באמת מפריע לך ולמה?
תנסי לראות עלות מול תועלת אם כגאי לך חעשות את זה. מצד אחד זה יעלה לך כסף ואולי סיכונים בריאותיים (תבררי טוב לפני התחלה) ומצד שני זה יכול להביא לך נחת או תחושת שלמות באיך שאת נראית.
יחד עם כל זה אני שוב רוצה לשאול אותך - בלי ללכת רחוק מידי - מה מביא אותך היום להרגיש לא שלמה עם הגוף שלך? ואיפה הגבול בין מה שאת רוצה לבין מה שאת חושבת שאחרים רוצים מגופך?
איילת לחמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני לא בדיוק יודעת למהיולי26/01/2008
אני חושבת שזה החוסר ביטחון הזה...או שפיתום סתם אין לי מה להגיד.....זה גם ניראה תמיד שהם אף פעם לא מיתעניינים בי אלא אולי בחברות שלי או שביכלל לא מיתעניינים..כאילו אני לא נימצאת שם וזה גורם לי אולי להיסגר עוד יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעגל חוסר הביטחון
איילת לחמי26/01/2008יולי יקרה,
חוסר הביטחון הזה שאת מתארת הוא מאוד טבעי- כולנו מרגישות קצת חסרות ביטחון בקרב אנשים שמוצאים חן בעינינו. מכיוון שבמצב כזה עם אנשים שהיינו רוצות שירצו אותנו אנחנו מרגישות קצת כמו בתוך מבחן. האם אני ככה או ככה, האם אני אמצא חן בעיניו או האם יהיה לנו מעניין יחד וכו. התחושה הזו, יכולה להביא אותנו להשתתק, לאבד את התעוזה שלנו ולבסוף להרגיש פחות שוות וחסרות ביטחון.
אני חושבת שזה מה שקורה לך בקרב בנים שמוצאים חן בעינייך ויותר מזה- את גם משווה את עצמך לחברות שלך וחושבת שהן יותר מעניינות ממך בעיני הבנים ואז באופן לא ממש מודע את שוב מפחיתה מערך עצמך ונסגרת.
האם את מרגישה שזה מה שקורה לך בקרב אותם בנים?
אם כן, תנסי לחשוב במסגרת המעגל הזה - מה את יכולה לעשות כדי לפרוץ אותו ?
אני לי ונמשיך משם
בהצלחה,
איילת לחמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמיכל24/01/2008
אני וחברותיי נוסעות לאילת בדיוק בתאריך שאני צריכה לקבל בו מחזור (בדוק אני אהיה במחזור כי הוא סדיר לי)
שמעתי שיש כדורים שמאחרים את המחזור ורציתי לדעת פרטים עליהם..
(אני יכולה להשיג אותם ללא מרשם רופא?)
אהה ואל תציעו לי טמפונים כי אני כבר יודעת על האפשרות הזאת.. ולא הולך לי איתה, וגם אם ילך, אני מעדיפה את הכדורים..
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור ואילת הולכים יחד
איילת לחמי24/01/2008היי מיכל,
קודם כל תהני באילת ודבר שני תהני מהמחזור שלך - הוא סדיר וטבעי וזה מעולה
ראשית את הידע על כדורים מאחרי מחזור אין לי ועל כן תוכלי לכתוב הודעה לפורום בריאות
אבל חשוב לי לשאול אותך האם את חושבת על ההשלכות בלקיחת כדורים מאחרי מחזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאיילתיולי22/01/2008
כשאני אומרת מישהו אני מיתכוונת לחבר בן זוג ..לא סטוץ מישהו לאהוב ושיוהב אותי.... אני חושבת שהחוסר ביטחון שלי גורם לי להיות יותר שקטה עם מישהו שמוצא חן בעיני בעצם אני בקושי מוציאה מילה ואז הם בטח לא שמים לב שאני שם בכלל.... אין לי בעיה להיתחבר עם אנשים בכלל כאילו יש לי הרבה ידידים וחברות אבל שמישהו ירצה איתי משהו יותר רציני מסתם ידיד לא קורה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד שאלה
איילת לחמי22/01/2008היי יולי
מה מביא אותך להתנהג אחרת בפני סתם אנשים או בפני מישהו שהיית רוצה שיהיה חבר שלך ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא באמת יודעת למה...
יולי22/01/2008אני חושבת שזה החוסר ביטחון הזה...או שפיתום סתם אין לי מה להגיד.....זה גם ניראה תמיד שהם אף פעם לא מיתעניינים בי אלא אולי בחברות שלי או שביכלל לא מיתעניינים..כאילו אני לא נימצאת שם וזה גורם לי אולי להיסגר עוד יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בת 23יולי21/01/2008
יש לי בעיה אני בת 23 אף פעם לא היה לי חבר לא שכבתי עם אף אחד כלום...אני לא דתיה אז אין לי שום בעיה עם זה.... אני לא מחשיבה את עצמי למכוערת יש לי מלה חברות וידידים אני יוצאת הרבה אבל אין אף אחד....כול החברות שלי כבר הרבה זמן עם חבר חוץ ממני...הם ביכלל לא יודעות אני בתולה או משהו אני יודעת שיש לי בעיה של חוסר ביטחון אבל כמה אפשר להיות לבד ממש רע לי עם זה אני ממש מרגישה שאף אחד לא רוצה אותי הבדידות הזאת ממש מביאה אותי לדיכאונות אני ממש מיתביישת כששואלים אותי למה את לבד למה אין לך מישהו..... בעצם מה הבעיה??למה אני לא מוצאת אף אחד?? ואך מישהו ימשך עליי עם חוסר הנסיון שלי??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין קשר
איילת לחמי22/01/2008היי יולי,
את מתארת מצב שבו עד גיל 23 לא היה לך חבר רציני ושגם לא שכבת עם אף אחד. העובדות האלה גורמות לך להרגיש בושה במצב שלך וחוסר בטחון לגבי עצמך- לגבי המראה החיצוני שלך ולגבי היכולות שלך.
אבל למרות הקישור שאת עושה בין חבר לבין מראה חיצוני או לתכונות אישיות, אני חושבת שאין קשר בין הדברים.
אני בטוחה שאת נראית טוב, מקסימה ושכייף להיות איתך. אני בטוחה שלחברים ולחברות שלך נעים מהקרבה אלייך ועדיין יחד עם זה יכול להיות שלא תמצאי "מישהו".
את מסבירה את זה שאין לך חבר בכך שאת חסרת ביטחון - איך לדעתך חוסר הביטחון שלך משפיע על זה?
שאלה נוספת שאני שואלת את עצמי היא כאשר את כותבת שאת מחפשת "מישהו" - למה את מתכוונת? לבן זוג, חבר, סטוץ או ידיד?
מה את מחפשת ומה היית רוצה למצוא?
עני על השאלות ונמשיך משם
איילת לחמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מישהו מכיר פסיכולוגית טובהמעיין20/01/2008
אני חייבת להתחיל ללכת - מכירים מטפל טוב בתל אביב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול פסיכולוגי
סיגל פדה22/01/2008היי מעין
יש מטפלים במחיר מוזל משמעותית דרך כופות החולים- והם מומלצים.
יש שרות באוניברסיטאות לסטודנטים גם כן במחיר טוב.
תחשבי מה את רוצה מהטיפול וכך תוכלי לחשוב איזה מטפל את מחפשת
איזה סגנון טיפול- טיפול קבוצתי פרטני
מטפל גבר אישה
מה הית רוצה לקבל מטיפול?
מה זה יתן לך?
אני חושבת שטיפול יכול לתת הרבה כלים לכל אדם ואני מחזקת אותך זו בבחירתך.
שתפי אותנו ונראה כיצד נוכל להכווינך
זכרי הכימיה בינך לבין המטפל היא שתקבע האם הפסיכולוג טוב עבורך.
סיגל פדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח להציע
טליה03/02/2008אני תרפיסטית במקצועי, היוצרת קשר ברמה גבוהה ובצורה בלתי אמצעית,
אשמח לשוחח עימך, ולראות אם מתאים..
בברכה, טליה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לשכב בפגישה ראשונה?סיון17/01/2008
שלום, יוצא לי לפעמים להכיר גברים שמועוניינים לשכב איתי על הפגישה הראשונה. אני מאד מתנגדת לזה וזה גורם לי לא לרצות להיות איתם בקשר כי הם רואים אותי כאובייקט מיני. חברותשלי אומרות שאני סתם כבדה וזה לא כל כך חמור כמו שאני רואה את זה. האם העיקרון שלי מוטעה מיסודו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה קשור רואים בך אוביקט מיני כי הם
מימי17/01/2008רוצים לישכב על הפעם הראשונה? אולי את רואה בהם אוביקט מיני אם תעשי את זה? זה עניין של תפישה ולא לישכב איתם על הפעם הראשונה לא עוזרת לך ביכלל ומין הסתם מוטעה מהיסוד,תישתחררי קצת ותהני חוסר סקס לא מועיל בשום דבר ולא יכול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהקשיב אך ורק לתחושות הגוף שלנו
איילת לחמי20/01/2008סיוון שלום,
תגובך ראויה מאוד ושאלתך לגיטימית אולם אני רואה שיש לך את התשובה- את שואלת ועונה באותה נשימה. אם יש גברים שמעוניינים לשכב איתל בפגישה ראשונה ואת לא רוצה פשוט אל תעשי את זה. גם אם חברות שלך רואות אותך כ'סתם כבדה'.
אני לא חושבת שאת טועה ובטח לא טועה מן היסוד- אם את מרגישה שמשהו לא טוב בשבילך כנראה שהוא אכן לא טוב. אם יש נשים אחרות שמרגישות טוב עם זה זו תחושה שנכונה אך ורק להן וזה לא גורף אלייך.
אני חושבת שהרבה פעמים אנחנו נגררות אחרי אחרים אחרי מה שנחשב נכון מבלי לעצור ולהקשיב לעצמנו
ספרי לי - כיצד את מתמודדת אם החברות שלך ועם אותם גברים ?
בהצלחה
איילת לחמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא לשכב בפגישה ראשונה
חילי24/01/2008בנים צריכים לדעת להתאפק בפגישה הראשונה,בפגישה צריך להתמקד בהעברת האינפורמציה הראשונית זה לזו להזדיין עם אשה ללא שום התיחסות אליה לא רציני.
בן שרוצה לדחוף מיד שילך הביתה שלו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשירלי15/01/2008
אני בת 15
שתי חברות שלי התחילו לעשן גראס כל יום. הם נמשכות אחרי כמה בנים מהשכבה.
עכשיו, אני לא רוצה לעשן, אבל הן החברות הכי טובות שלי, ואני חייבת, אם אני לא אעשן אני אשאר בלי חברות.
מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קושי
איילת לחמי15/01/2008שלום שרלי
אני מבינה מאוד את מה שאת כותבת זה באמת מאוד קשה להיות בלחץ כל כך גדול של חברות מצד אחד ומשהו שאת לא רוצה לעשות מצד שני. הקושי הזה יכול להיות בכול מיני מצבים בו אנשים מחליטים משהו על עצמם ואת צריכה לשאול את עצמך אם את הולכת לכיוון שלהם או שלא.
אני מבקשת ממך לעשות איזושהי חשיבה וכך נוכל להציף את הקושי שלך יחד:
מהו הקו האדום שלך? אם החברות שלך למשל היו מבקשות ממך לשכב עם מישהו תמורת החברות שלהן? או אם הן היו מבקשות ממך לקפוץ מהחלון תמורת האהדה שלהן,
האם היית מסכימה?
למרות הקושי המאוד גדול של הסיכוי לאבד חברות - האם את מוכנה לעשות משהו כנגד עצמך? לפגוע בעצמך?
האם את מאמינה שחברות טובות אכן יעזבו אותך אם לא תעשני?
עני לי על זה ונמשיך מכאן
איילת לחמי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר לחשוב לישכב אם מישהו מה רע בזה
מימי15/01/2008שתעשה בכיף זה לא דוגמה ביכלל לסמים,ילדה על תידרדרי לסמים! תאמיני לי סמים יהרסו לך את החיים אני מכירה בנות שזה פשוט גמר אותם והם התחילו בדיוק כך!,אם חברות כאלה מי צריך אויבות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחץ חברתי.... תמצאי חברות אחרות
בילבולית27/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לישכב אם נער.12/01/2008
שלום אני בת 28 ואני מפנטזת בזמן האחרון על נערים בני 14 15 ופחות... אני כל כך רוצה את זה האם אני בסדר? זה חוקי?,האם יש עוד מישהי מכאן שמפנטזת על נערים?.תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוצה לקבל אישור
איילת לחמי12/01/2008שלום לך
את שואלת הרבה שאלות בשביל לאשרר לעצמך את התחושות שלך והרגשות שלך
האם את מרגישה שיש משהו לא בסדר במה שאת מרגישה?
האם פעם מימשת משהו כזה או שזה רק בגדר תחושה?
מדוע את חושבת שאת מפנטזת על נערים כה צעירים?
אשמח אם תשתפי אותנו
איילת לחמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני כבר רוצה הרבה זמן לעשות את זה
.13/01/2008אבל עד היום פחדתי לנסות לממש את זה כי מפחדת שיחשבו שאני לא נורמאלית או סוטה,אני לא מרגישה שזה לא בסדר אך ליפעמים זה כימעט יוצא משליטה אני מרגישה משיכה חזקה ביותר לנערים פעם העברתי שיעורי עזר לשכן שלי בן 13 וכל שיעור נימשכתי אליו ולא יכולתי להיתאפק כימעט הרבה פעמים התחלתי "למשש" את גבו וחשתי גירוי מיני קשה לי לישלוט על זה אני יודעת שזה לא בסדר כי הוא רק בא לשיעור עזר אבל האם זה בסדר או יותר מוסרי לישכב אם נער שהסכים?,אני לא ממש יודעת למה אני נימשכת לנערים לא פעם שאלתי את עצמי את השאלה הזאת,אני נורא רוצה תמיכה בנושא אני לא רוצה להרגיש יותר מוזרה הרבה פעמים ניסיתי להדחיק את זה ליפני כמה שנים אבל כבר דיי ברור שאין טעם להדחיק את זה אני לא פעם מאוננת על נערים
אפילו בעבודה אני לא יודעת אם זה בסדר לא בסדר אני מיתבישת לדבר על זה אם חברות ואני לא יודעת מי ירצה אותי אם ידע שאני נימשכת לנערים ואף ילדים,אני חייבת תמיכה ואני רוצה לדעת האם זה בסדר והאם יש עוד נשים כאלה אם אף אחת אין לי אומץ לדבר על זה רק בעילום שם.תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול מקצועי
איילת לחמי13/01/2008שלום יקרה
את מתארת תחושות רבות של משיכה לנערים ולילדים ובבד בבד מתארת תחושות של בושה פחד וספק בתחושות אלו. את מעלה רצון עז לקבל תמיכה לתחושות שלך מנשים אחרות שוב על מנת לאשר את עצמך ואת תחושותייך. כמו כן את מביעה רצון לקבל תמיכה נפשית על מנת להבין את התחושות והמשיכות שלך.
מדוע את לא ניגשת לקבל טיפול באופן פרטי? האם את מסוגלת להביא את עצמך למצב בו תדברי עם אשת מקצוע על תחושותייך? הרבה פעמים תחושות שעולות בנו יכולות להפחיד אותנו עד שיתוק ואם נשמור אותן בבטן הן רק יתעצמו ולשתף ולפרוק את אותן מחשבות ותחושות עם אדם אחר שתדע לטפל בהן באופן מקצועי יוכל להקל עלייך מאוד
בינתיים אני יכולה לומר שטוב שאת לא פועלת לממימוש התשוקות שלך עם אותם נערים צעירים מכיוון שהרצון שלך לא בהכרח תואם את הרצון שלהם וסיטואציה כזו של נגיעה אירוטית בגופם כאשר הם אינם בשלים לכך מבחינה מינית ונפשית ואף שלא בחרו בכך, יכולה לגרום להם לטראומות רבות. כמו כן מעשה זה אינו חוקי.
ושוב יקרה, טיפול מקצועי של פסיכולוגית יכול להועיל לך להבין את התחושות שלך, את המקור שלהן ובעיקר כיצד לגרום לעצמך להרגיש טוב יותר ושלמה יותר עם עצמך
בהצלחה
איילת לחמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה,אך הייתי רוצה לדעת אם יש עוד
.14/01/2008נשים אם תשוקות דומות אני רוצה סוף סוף להיפטר מתחושת החריגות הזאת זה אוכל אותי מבפנים
אני לא רוצה להרגיש כמו איזה סוטה חריגה,אני חושבת שאנסה לדבר אם פסיכולוגית תודה על העצה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)