מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהתמרה27/07/2008
שלום רב, האם לדעתם קשר ביןם ישראלית לגבר רוסי ש6 שנים בארץ יכול לעבוד טוב? האם הסיכוים שזה יעבוד הם קלושים? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי תמרה
דבי ברקן28/07/2008השאלה מאוד כללית לכן גם התשובה תהייה כללית. אם תוכלי להוסיף פרטים נוכל ביחד להבין טוב יותר את הקשר ולאן הוא הולך.
באופן כללי, העובדה שהגבר הוא עולה, עשויה להשפיע -בהקשר של מידת ההתאקלמות שלו בארץ: מבחינה חברתית, תעסוקתית, תחושת שייכות.
האם הוא עלה עם משפחה? האם יש לו חברים קרובים? הרשת החברתית והמשפחתית היא גורם מאוד משפיע על קשר שעומד בפני ביסוס עתידי.
עד כמה ברור לו שחייו העתידיים הם בישראל?
כל אלו גורמים שעשויים להשפיע על הקשר, בהתייחס לשאלתך.
וכמו בכל קשר זוגי, למידת הבסיס החברי בין בני הזוג יש חשיבות מכרעת מבחינת מעבר אתגרים משותפים.
אשמח אם תוכלי לתת מעט יותר רקע,
דבי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני חייבת עזרה!!!חסוי24/07/2008
יש לי בעיה שהרבה אנשים (בעיקר בנים) חושבים שאני משהו שאני לא. אני תמיד אומרת לעצמי להשאיר רושם שונה. אבל אני פשוט לא מצליחה. זה כבר עובר את הגבול וכבר נמעס לי. בגלל זה אני סובלת הרבה ולא יכולה למצוא קשר רציני. מה אני אמורה לעשות? איך משנים את מה שחושבים עלי? בבקשה תענו לי בהקדם.. אני לא יכולה יותר...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנשים ומסכות
אביטל שטרית24/07/2008לכל אחד מאתנו "פנים" רבות ,ובהזדמנויות שונות ,אנו מציגים אני אחר שלנו.
את כותבת שאנשים תופסים אותך אחרת מאשר התכוונת.
איזה רושם התכוונת להשאיר?
ומהו הרושם שאת משאירה בפועל?
אנשים "קולטים" ,את המסר שאנו משדרים, המסר מועבר באמצעות :מילים, אינטונציה, סגנון דיבור,שפת גוף, לבוש ועוד... .
ספרי לי איזה מסר את מעונינת להשאיר,ונחשוב ביחד איך מעבירים את המסר הזה.
יכול להיות שאת לא רוצה לשנות את המסר ,לפעמים זה נוח שיש מסכה ,או מגן אחר שניתן להאשימו בחוסר הצלחתינו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפסדר אז ככה...
חסוי24/07/2008כשאני מדברת אל אנשים (=בנים) אני מאוד פלרטטנית. ולפעמים מגזימה. מחשיבים אותי כ"שובבה" וכך גם הכינוי שלי. פעם, הכמתי לעצמי לדבר בצורה גסה רק לאנשים שאני לא יכיר לעולם. אבל היום. יצא שאני מדברת ככה לכולם. אפילו הידידים הכי טובים שלי . זה הרס לי את החיים ואת השם שלי. ואני לא מצליחה לשנות את זה. כל פעם שאני מכירה מישהו אנ מספרת לו הכל. אני פשוט לא מצליחה להחביא את הסיפורים שלי. וחרי זה כולם בטוחים שאני"חרמנית" למרות אני באמת של אני דווקה בחורה שמחפשת קשר רציני ולא רוצה להמשיך יותר לעשות סתם שטויות. לא מזמן יצאתי עם מישהו. לפני זה דיברתי איתו במחשב והשארתי בטעות את אותו רושם. כשניפגשנו על הפעם הראשונה. כבר התנשקנו וקצת יותר אבל כשהוא ניסה להכניס לי ידיים העפתי אותו ועכשיו חבר שלו (שהוא ידיד טוב שלי) בא אלי ואומר לי שהאחד שיצאתי איתו מעוצבן עלי כי לא הבאתי לו. למרות שאמרתי לו לפני זה מליון פעמים שאני לא רוצה יותר שטויות ומחפשת קשר רציני. אני לא יודעת מה לעשות. חברות שלי כבר לא מדברות איתי. חוץ מאחת שכן- ואז היא הסתובבה עם בנים שאני מכירה וגם היא נהרסה אז אנחנו כבר לא מסתובבות יחד כי אני דואגת לה. שאר חברות שלי חושבות שאני איזה זונה. ושנותנת לכל אחד. וגם ככה כל הבנים בשכונה שלי ובעיר כולה. איך אנ אמורה לשנות את הרושם שהשארתי על כל כך הרבה אנשים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שובבה.
אביטל שטרית24/07/2008להיות שובבה זה חמוד, אבל את כותבת שאת מגזימה, מדברת בצורה גסה, מספרת לכולם על מעלליך,ואחר כך תוהה ,מדוע לא מתיחסים אלייך ברצינות.
את כותבת שסגנון זה הרס לך את השם ואת החיים, מדוע את מנהגת כך?
מה את מרויחה מהתנהגות זו ?
האם את חוששת שבדרך אחרת לא תצליחי למשוך בנים?
את נשמעת לי מאוד צעירה האם זהכך?
כל התנהגות שלנו משרתת מטרה כלשהי, ברגע שתביני שההתנהגות הזאת כבר לא משרתת אותך, או המחיר שאת משלמת ,גבוה מידי, יהיה לך קל יותר לשנות את ההתנהגות.
נסי לענות על השאלות בכנות ונמשיך מכאן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקי..
חסוי25/07/2008אני כן צעירה- ני בת 15 שנמצאת בגוף של בת 17.. ואני לא יודעת למה אני מתנהגת ככה. זה התחיל רק השנה ואני לא מצליחה לעצור. ורק בזמן האחרון הבנתי שזה ממש לא פיתרון להיתנהג ככה. כי עכשיו אני יוצאת פשוט משהו שאני ממש לא. וזה לא שווה את זה. אמרת שזה בגלל שאני חושבת שאני לא יוכל למשוך בנים בלי זה- וזה ממש נכון. וזה גם הבעיה. אם אני כן מתנהגת ככה- ני נחשבת זונה. ואם אני לא- אני מייבשת. בנוסף יש לי איזה עיניין שאני תמיד חייבת לעשות הכל כדי שהשני יהיה מאושר ואם מישהו יבקש ממני לעשות משהו אפילו אם זה לא מוצא חן בעיני. ני עדיין יעשה את זה- כי אני לא רוצה לאכזב! אני יודעת שלא יוצא לי מזה כלום. חוץ מיזיזים חרמנים. וזה ממש לא מה שאני רוצה. ני ממש רוצה חבר רציני ואני פשוט לא מצליחה למצוא. כל אחד שאני יוצאת איתו. אפילו שאני אומרת לו לפני שאני רוצה משהו רציני. או שאחרי יבוא ויגיד שהוא לא רוצה חברה. או שיגיד ש"הוא לא בנוי לקשר כזה כי הוא סתם מניאק חרמן ושאני נחמדה ואני יוכל למצוא יותר טוב ממנו" והעינייין- שאני לא ימצא! וזה ממש מעצבן אותי!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקבלה עצמית
אביטל שטרית26/07/2008שובבה חמודה, את משתמשת ברמיזות מיניות ובמין כדי להשיג בנים,וזה עובד,הם מגיעים לקבל את מה שהבטחת או רמזת להם.<br />אך את כמהה לקשר משמעותי וחוששת שאחרת לא תשיגי בנים.<br />אם את מעונינת בסוג אחר של קשרים עלייך לשנות את התנהגותך,ונכון שיהיו בנים שיוותרו עליך, אך אותם בנים מלחתחילה לא היו שלך.<br />עלייך ללמוד לקבל את עצמך ולהאמין בעצמך, כתבת שלא תמצאי קשר אחר,למה?<br />האם את לא ראויה לאהבה? אין לך מה להציע?<br />רשמי 10 תכונות טובות שלך ו10 סיבות מדוע כדאי לצאת עמך.<br />רשמת שחשוב לך לגרום לאחרים אושר, שזה נפלא,אך לא כשזה בא על חשבונך.<br />עלייך להפסיק לנסות לרצות אחרים ולהיות נאמנה לרצונותייך, זהו דפוס הרסני.<br />אני יודעת שזה עשוי להיות מבלבל להיות בת 15 בגוף של בת 17 <br />למדי לקבל את עצמך להשלים עם מה שאת , עמדי על ערכיך ועקרונותיך. אנשים (גם בנים)יכבדו אותך אם תכבדי את עצמך ותעמדי על דעתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
חסוי28/07/2008תודה רבה על מה שכתבת. קודם כל נענה לך על השאלה "מדוע לא אמצע קשר אחר?" כי ככה זה. אני אומרת לך מהשטח לא משנה מה אני עושה כולם רוצים להיות יזיזים שלי אבל לא חברים שלי. במיוחד לא מאזור שלי. בחיים כשהיה לי חבר זה היה מרחוק. אחד מת"א ואחד מאופקים. וזה עוד דבר שסיבך את זה. החברים האלו היו רצינים. והיה אחד שיה עסוק מידי ולא ניפגשנו אז ניפרדתי ממנו. והשני הלך לכלא.. ורק אתמול פתאום התקשר אלי.. אבל באיזור שלי. כנראה כולם שמעו עלי. ויודעים שאני סתם בשביל יזיזות. אז אם אני ימצא קשר בזמן הקרוב- זה או יזיזות או מרחוק שזה משהו שאני ממש לא רוצה. אוקי... אז ככה- 10 תתכונות שטובות בי: 1. כייפית. 2. חברמנית. 3. בהתחלה, כשרואים אותי אני ביישנית. בל אחרי שמכירים אותי, מבינים שזהאחרת. 4. למרות שאני פתוחה ואין לי סודות אני עדין נחשבת "נערת מסתורין" 5. דבקות במטרה- יש משהו שני רוצה אני יעשה כל משאני יכולה כדי להשיג אותו. 6. יודעת להקשיב. ולהביא עצות טובות מניסיון אישי וגם אם לא בכל זאת זורמת ומנסה כמה שיותר לעזור ולתמוך. 7. בחיים לא משעממת אנשים שחשובים לי. וגם לא "מייבשת" 8. אוהבת הרפתקאות. 9. פתוחה להצעות. 10. כל הסיגנונות. אין לי סיכנון מססויים כל יום אני יכולה להיות משהו אחר!! (אם היית אוןמרת לי דברים ששנואים אצלי היה לי יותר קל.. - נ.ב- ידיד שלי עזר לי טיפה. הוא אמר שאני דבקה במטרה..) ועכשיו 10 סיבות לצאת איתי: 1. חמודה וחייכנית ומצחיקה. 2. אוהבת הרפתקאות. 3. עפ"י ידיד שיל "כי את כוסית חרמנית חמודה....נחמדה...גבוהה תחת שווה חזה טוב...חסר סיבות?" 4. לא דורשת יותר מידי. כדייט לפי דעתי אפילו פשוט ללכת וסתם לטייל זה חוויהה. 5. אוהבת לנסות דברים חדשים. ופתוחה לכל דבר. 6.בחורת מסיבות... 7. אכפת לי מאנשים שאני אוהבת. 8. יפה מבחוץ ואז כמכירים אותי מבינים שיש גם משהו בפנים. 9. לא מריכה טובות מאף אחד. 10. אני יעשה הכל בשבי אנשים שאני אוהבת. אפילו אם אני יסבול מזה. (זה היה לי ממש קש למצוא.. ושוב ביקשתי עזרה מידיד.. זה פסדר?) עוד דבר שרצתי להגיד לך, זה שני יודעת שאני צריכה שנות משהו- הבעיה היא מה? ואיך? תודה על כל העזרה, אני!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיבור לעוצמה הפנימית שלך
אביטל שטרית28/07/2008אם חברה הייתה מספרת לך ,שכולם רוצים להיות יזיזים שלה ואף אחד לא רוצה להיות חבר שלה ,מה היית שואלת אותה?<br />נראה שקשה לך להאמין בעצמך, ואף התקשית להכין רשימה פשוטה המספרת למה כדאי לצאת איתך,אם את לא תכירי בערכך איך אחרים יוכלו להכיר בערכך?<br />מהדברים שרשמת עולה כי את בחורה מיוחדת מאוד המסוגלת להעניק המון ,בעלת יכולות מגוונות ענין רב ואפילו נראית מצוין.<br />עלייך להתחבר לעוצמה הפנימית שלך,וזה אומר ליכולות שלך , לדברים שאת טובה בהם ,ולטפח את אישיותך, דבר זה ישליך גם על בני המין השני.<br />נראה שאת בטוחה שלא תצליחי למצוא חבר בדרכים אחרות,את מדברת על ניסיון מהשטח: ראשית את מאוד צעירה ולכן הנסיון שלך מוגבל. התנהגת בדרך מסוימת שהביאה תוצאות מסוימות,אם תשני את התנהגותך ,תפגשי אנשים אחרים ותפתחי לחויות חדשות.<br />נראה שאת מנסה בכח להאחז בתחושת הכשלון, ולא רוצה לנסות דרכים אחרות ,מדוע את נאחזת בתחושה זו? מה היא תורמת לך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה....
חסוי29/07/2008אני מודעת לכך שאם אני יכיר בעצמי גם אחרים כך. אבל זה קשה. כי אני, כמו שאני רואה מהשטח מבינה שהדרך היחידה למצוא צומי. או מבט כולשהו מין המין השני זה דרך הופעה חיצונית. כמו שאפשר לראות מבנות אחרות שאני מכירה. בנים מתחילים איתן רק בגלל שנגיד- לבשו חצאית קצרה.. או חולצה פתוחה מאוד. לדוגמא- היום נסעתי באוטובוס. היה מאוד צפוף. לבשתי חוצה די פתוחה. לידי עמד בחור בערך בגילי אולי גדול ממני במקצת. ולא הפסיק להסתכל לשם. לאחר מכן גם שלח מבטים וגם התקרב אלי. כשחשב שראה שאני עומדת לרדת. הוא ירד והסתכל לאחור כמחכה לי. אך לביאסתו לא ירדתי. מה שאני מנסה לומר- שהדרך היחידה בה אני מקבלת "צומי" מגברים זה דרך בגדים חשופים או שפה גסה. וככה זה גם עם הרבה בנות אחרות שמנמנות כמוני. הביטחון העצמי יורד וכך גם ליבוש. אני יודעת שזה ככה בגלל שמאז שהתחלתי לרזות עלה לי הביטחון בהרבה וגם הביקוש. שאלת מה הייתי אומרת לחברה שתגי לי כולם מעוניינים בה בצורה של יזיזים והיא לא מוצאת חבר. אז ת'אמת- יש לי חברה שדירדרתי אותה. והיא במצב ומה שלי. והעצה שהבאתי לה- זה להיתרח ממני ומאנשים כאלה. אם היה זה מקר אחר- הייתי אומרת לה....... שיום אחד יבוא מישהו שלא ירצה. אין לי מה להגיד לה. כי זה דוגרי מצב אמיתי וקשה. ואני לא חושבת שיש ממש דרך לשפר אותו. (יש אבל זה מאוד מסובך. ויש לה הרבה הפסדרים בכך) עוד עיניין מדוע אני נאחזת לתחושת הכישלון. אז ככה, זה אינו מה שאני מנסה לעשות. אלה זה פשוט כך. כל פעם שניסיתי לשנות את העינינים תמיד חזרו אלי זיכרונות מהעבר והכל חזר להיות אותו הדבר. אולי הפעם זה ל יזיז אחד דפו. בל זה הרבה אחרים שמנסים להחליפו. אני לא רוצה את זה. ורוצה לשנות. אני פוט חייבת לעת- איך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קשר חדשיונית20/07/2008
שלום, אני גרושה ואם ל-3 בוגרים ונשואים, לאחרונה החל לחזר אחרי גבר מבוגר שגר בסביבה, איני נעתרת לחיזוריו כיון שאני כבר התרגלתי להיות לבד ואני לא יודעת איך סזה בכלל לנהל קשר בגיל כזה. הוא עוזר לי מדי פעם בעבודות הבית ובתיקונים קטנים ואני לא יודעת אפילו אם אנחנו מתאימים, איך לבדוק את זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי יונית
דבי ברקן20/07/2008שאלות שהייתי שואלת:
האם אינך נענית לחיזוריו כיוון שטוב לך לבד ואינך מעוניינת בקשר או שזה החשש או הרתיעה לחזור לאיזשהו עולם שהתרחקת ממנו? האם אותו גבר חיובי בעינייך?
את שואלת כיצד לבדוק האם אתם מתאימים, אני מאמינה כי אין מבחן שכזה, יש שיספרו כי אצלם מתקיים "הפכים נמשכים" ויש שיחתמו על "דומה נמשך לדומה".
אני חושבת שהשאלה היא שאלת תחושת הבטן. אם האיש נחמד בעינייך ונעים לך במחיצתו, אם מעניין אותך אפילו דייט ראשוני איתו, אולי זו הזדמנות טובה לתפוס אומץ ולהיענות.
האם בפעמים בהן ביצע תיקונים בביתך שוחחתם מעט? האם הצלחת להתרשם ממנו כאדם?
אני מאמינה כי כשתעני לעצמך האם אותו גבר ספציפי מעניין אותך, יהייה פשוט יותר לבצע את הצעדים הבאים.
בהצלחה ואת מוזמנת להוסיף ולשאול, לעדכן ולהתייעץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה תעזרו ליאולה17/07/2008
יצאתי עם בחור בערך 4 חודשים שהיה מבוגר ממני ב 6 שנים (אני בת 24 והוא בן 30 ).הקשר לא הצליח כי הוא תמיד היה עסוק בסטא"ג שלו במשפטים ולא היה לו זמן עלי.בסוף הוא סיים את הקשר איתי כי הוא החליט שזה גדול עליו וגם כנראה בגלל שהיתי מתקשרת אליו יותר מידי כדי לדעת לאן זה הולך.נפגשנו שוב אחרי שלא הינו ביחד חודשיים ,הוא זה שזתקשר והציע להפגש .בפגישה ראשונה הוא היה מאוד רומנטי ורגיש ואמר לי שהוא התגעגע אלי ודי נתן לי להבין שהוא רוצה לנסות שוב..אבל בפגישה השנייה הוא התהפך לגמריי והרגשתי שמשהו כאן לא בסדר ,היתה לי הרגשה כאילו אני נמצאת באיזה מבחן ועוד היתה מין קלילות יתר כזאת באוויר והוא גם הציע לי ללכת אליו אחרי הדייט ..אני לא הסכמתי..חזרתי הביתה בהרגשה לא טובה והתקשרתי אליו .ואמרתי לו שאחרי שלא ראיתי אותו תקופה כל כך ארוכה הבנתי שיש לי משהו אליו ובגלל זה אני רוצה באמת להבין לאן זה הולך אם כן או לא כדי שאני אמשיך הלאה לכיון הנכון ..הוא התחיל להתעצבן ואמר לי שאין לו מה להגיד על זה והוא רוצה לקחת את זה לאט אם אני בכלל יכולה לקחת את זה לאט ,היה לו כיף איתי ולמה אני שואלת את זה עכשיו ואין לו כוח לדבר על זה עכשיו כי הוא גמור .הוא לא הקשיב לי בכלל ואמר שאם הרגשתי שמשהו לא נכון אז טעיתי והתקעקש לסיים את השיחה בלילה טוב ...מאז עבר כבר יותר משבוע ולא שמעתי ממנו..אני ממש מבולבלת והשאלה שלא עוזבת אותי זה אם אני עשיתי טעות ששאלתי אותו ?הורגת אותי המחשבה שיכול להיות שאני זאת שהרסתי את הסיכוי איתו ..תעזרו לי אני לא יודעת מה לעשות כאן .חשבתי אולי לשלוח לו הודעה שאני לא התכונתי להלחיץ אותו או משהו אבל אני לא יודעת אם כדאי בכלל כי זה נראה כזה נואש..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אולה שלום
אביטל שטרית18/07/2008אולה יקירתי
בואי נתמקד בך ובמה שעובר עלייך
יצאת עם בחור שלא היה לו זמן אלייך, הוא בחר לסיים את הקשר בינכם היות והקשר היה מלחיץ מידיי מבחינתו.
הפגישה (ה2) המחודשת בינכם, לא הייתה מוצלחת מבחינתך.
ועכשיו הורג אותך לחשוב שאולי הרסת את הסיכוי לקשר בינכם, למה?
למה זה כל כך מלחיץ אותך לחשוב שאולי הרסת את הסיכוי לקשר?
האם הקשר היה כל כך טוב? מה אהבת בקשר שלכם שחסר לך?
האם את באמת מתגעגעת לבחור, או להיות בקשר?
חשבת לשלוח לו הודעה, עם המסר שלא רצית להלחיץ, אבל כן רצית להלחיץ.
כמו שהלחצת אותו בכך שהתקשרת אליו יותר מידי ,(יותר מידי למי) כשהייתם בקשר.
כמו שהלחצת עם כל השאלות של יחסינו לאן.
השאלה היא למה את לחוצה כל כך?
מה מלחיץ אותך ,ולמה?
ממה את פוחדת?
תנסי לענות על השאלות הללו, ומכאן נמשיך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולה
אולה19/07/2008היי אביטל
אני מודה לך על התגובה ,חשבתי על השאלות ששאלת ..
1)הבחור הזה סיים איתי את הקשר כי אני היתי יותר מידי נזקקת לו ,זה לא היה קורה אם הוא היה מתקשר אלי באופן סדיר ומקדיש לי זמן .תמיד כשרציתי לסיים איתו את הקשר הוא היה מבקש עוד צ"אנסים ,מסביר לי כמה קשה לו בסטא"ג ושאני צריכה לתת לו זמן ולהיות סובלנית .בהתחלה אני קיבלתי את זה אבל לא יכולתי לעמוד בזה כשהוא יכול היה לא להתקשר אלי שבוע שלם ולא להפגש איתי ,מרוב שהיתי מתוסכלת מזה נהייתי גם לחוצה והתחלתי להתקשר אליו המון...
אני לחוצה בעיקר בגלל שיש לי עדיין רגשות אליו ואני לא רוצה לאבד אותו שוב ועכשיו אחרי שנפגשנו אני שאלתי אותו שאלה של יחסינו לאן כי לא הצלחתי להבין בפגישה למה הוא בא ,אם הוא בא לפגישה כי הוא רצה לחזור אלי או סתם בשביל לעשות חיים וללכת.
כששאלתי אותו הוא סיים את השיחה איתי בצורה גסה בכך שלא רצה להקשיב וקטע אותי בלילה טוב.מאז עברו כבר כמעט שבועיים ,הוא לא דיבר איתי יותר ,חשבתי שאולי הוא נלחץ מזה וזה הבריח אותו ממני .אני לא יודעת אם כדאי לי ליצור איתו קשר ,אין לי מושג מה לעשות ,אני מפחדת שהוא תפס רגליים קרות .רציתי לשאול אותך מה אני יכולה לעשות כדי לדבר איתו בלי שזה יראה כאילו שאני רודפת אחריו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרקוד של קרוב והרחקה, בין בני זוג
אביטל שטרית20/07/2008ניסיתי לשקף לך שבעצם הקשר לא היה (לדברייך) מספק עבורך,ולכן אין זה משנה מדוע הוא סיים את הקשר, מדוע את רוצה בקשר?
בפעם האחרונה שנפגשתם , תהית לאן מוביל הקשר בינכם,(יתכן שהיה זה מוקדם מידי לשאלות ) נראה לי שבהתנהגותו הגסה ,ובכך שלא חזר אלייך מאז ,הוא ענה על שאלתך.
מה את רוצה לברר כעת?
את מספרת שהתנהגותו גרמה לך להיות"נזקקת" אנחנו יכולות לעלות השערות שונותו הסברים לתנהגותו אולם לא התנהגותו היא זו שגרמה לך להיות "נזקקת" להיות "נזקקת " זו בחירה שלך.
את ,ואך ורק את אחראית להתנהגותך.
נראה שהיחסים בינכם מתאפינים ברקוד של קרבה והרחקה, אך את בהחלט יכולה להחליט שאת משנה את הצעדים ומחוללת רקוד חדש.
את רשאית גם להמשיך ולרקוד לצעדי הרקוד הישן, רק תזכרי שזאת בחירה שלך ותהני מהרקוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאמת? את משדרת נואשות...
שני22/07/2008וזה מאוד מרחיק גברים. האמת שגם כשגבר משדר נואשות, תלותיות וכו' זה מגעיל נשים. אז ממי - אני מציעה לך להתעלות על עצמך, לא להתקשר אליו ולא לשלוח לו הודעה ולא בטיח. שמרי קצת על הכבוד שלך. אם הוא ירצה הוא ידע למצוא אותך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה עושיםמיקי15/07/2008
מה עושים כשלא רוצים לעזור לעצמך? יש את כל המתנות מהבורא ואין רצון..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי מיקי
דבי ברקן15/07/2008קודם כל כתבת כאן. יש בך רצון- אפילו אם הוא מזערי-לעזור לעצמך וזה מאוד יפה.
תוכלי לתת מעט יותר פרטים? אני מבינה שאת נמצאת בתקופה משברית יעזור לי להבין מעט יותר במה מדובר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום, אשמח לקבל עזרה:)לא יודעת1815/07/2008
היי, חודש הבא אני מתגייסת ואני מודעת לכך שיש לי בעיה עם הביטחון העצמי שלי- אני ממש ביישנית, הגעתי למצב שלפעמים העדפתי להישאר בבית ולא ללכת לאיזשהי מסיבה מתוך חשש, שאני ממש לא יודעת מאיפה הוא הגיע לי.... בכל מקרה, הביטחון העצמי הנמוך שלי גם משפיע על חיי החברה שלי כי אני מתקשה להיפתח אל אנשים ולדבר עם אנשים שאני לא מכירה... ניסיתי לשנות את זה, לגרום לעצמי לדבר עם אנשים שאני לא מכירה, למשל בזמן המיונים לצבא דיברתי עם מישהי שעד עכשיו אני שומרת איתה על קשר טוב (בלי עין הרע), אבל ברגע שאני נמצאת באיזשהי קבוצה אני לא מצליחה לבטא את עצמי, אני פשוט יושבת בצד ולא משמיעה קול..... אני ממש רוצה לשנות את זה, במיוחד בגלל שאני עומדת להתגייס וחשוב לי לרכוש חברות חדשות, מה אני יכולה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי בת 18
דבי ברקן15/07/2008את מספרת על קשר שפיתחת במסגרת המיונים וזה מאוד יפה. יש לך כך נראה, יכולת טובה לפתח קשר אמיתי וטוב.
אני רוצה להציע לך פעולה אחת לפני שאציע פעולות אחרות.
הפעולה היא מחשבתית-קבלה עצמית.
האם ניסית לשחרר את עצמך מהמתח לקראת מפגש חברתי? נסי בפעם הבאה שאת לקראת מפגש כזה, לומר לעצמך: "אני הולכת ליהנות בדרכי שלי, אני הולכת בידיעה שאני ביישנית וזה בסדר".
לעיתים הפחד עצמו הוא שמשתק ולאו דווקא העובדה שאת אינך יוצרת קשרים בקלות.
אולי תקל עלייך גם המחשבה שזה מצוין ליצור קשר עם אדם אחד ושלא הכרחי לתקשר עם כל הנוכחים.
זו הצעתי הרראשונה, אני אשמח לקרוא הודעת תגובה או עדכון.
לגבי הצבא- לזכות בקשר אחד טוב או שניים זו מתנה מאוד גדולה. אין צורך להיות מיד במרכז העניינים. אפשר להרפות, לעבור תקופה של הסתגלות, של היכרות עם האנשים שאיתם תהיי ואז ליצור קשר עם מי שיהיי לך נוח, טבעי וטוב.
בהצלחה, דבי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי, תודה:)
לא יודעת1816/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחמודה....לדעתי...
בילבולית27/12/2008אין לך שום בעיה, את משנה אורך חיים ומסגרת וטיפה חוששת שלא תסתדרי, שכחי מזה!!!!! עובדה שיצרת קשר עם מישהי שלא היכרת, את יכולה, ואין לך בעיה, אל תכניסי לך לראש כל המתגייסים חוששים להיות לא מקובלים או ללא חברים יש חשש מאנשים חדשים קשרים חברים, לדעתי זה בסדר להתרגש. אל תחשבי על זה כלל ופשוט תזרמי, קבלי את כולם ואת הכל בחיוך! אני יותר מבטוחה שתסתדרי מצויין!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהנגה12/07/2008
שלום רב, יש לי שאלה מעניינת. האם קשר שבו כבר בשבועות הראשונים יש הרבה ויכוחים - כגון - עם מי את יוצאת לשם? למה אתה אומר לי ככה? וכל מיני כאלו - יכול להצליח לטווח הארוך? האם קשר טוב ובריא לא צריך להיות כזה בהתחלה? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יותר פרטים
איילת לחמי12/07/2008הי נגה
האם תוכלי לפרט קצת על טיב הוויכוחים
ניכר מהמעט שתיארת שמדובר בגילויי קנאה
האם כן ?
ספרי לי ונמשיך
איילת לחמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טעיתי, ועכשיו מה...ליבי08/07/2008
שלום, אני זקוקה לכמה מילים טובות ומכוונות. עזבתי מקום עבודה טוב אך רחוק מן הבית והתחלתי מקום עבודה קרוב הרבה יותר על מנת להיות יותר עם ילדי. לאחר חצי שנה בתפקיד החדש הבנתי שעשיתי טעות. אין לי עניין בתחום בו אני עוסקת. במקום להנות מילדיי כמו שרציתי אני מתוסכלת. אני מתחילה לחפש שוב פעם כיוון אחר (מזה חודש) והבטחון העצמי רק הולך ויורד. אני כבר לא בטוחה במה אני טובה ומה אני אמצא. אני מיואשת ומרגישה אבודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דרך המלכה
איילת לחמי08/07/2008ליבי, ליבי לך ליבי
החיים מלאים תהפוכות ושינויים למי שמנסה ומחפשת את המקום האופטימאלי עבורה. אל לך להרגיש אבודה מכיוון שאת בתהליך של התמקדות לגבי מה שעושה לך טוב. הרצון לאזן בין קריירה לבין אימהות אינו פשוט וכנראה שאת צריכה לעשות ניסיונות שונים על מנת להגיע לדרך המלכה.
ליבי,
מדוע את מרגישה שבטחונך העצמי יורד?
מה מתוך מה שקורה לך מוריד את בטחונך ?
שימי את היד על המקום הזה וננסה לברר אותו יחד
שמרי על עצמך
איילת לחמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מידידות לאהבה?הילה05/07/2008
אני בת 24 , יש לי ידיד מזה שנתיים שעוד בתחילת הקשר שלנו הרגשנו חיבור ומשיכה אחד לשני. הוא תמיד הצהיר שהו דלוק עליי ושהוא לא רואה אותי בתור ידידה ומאותה סיבה היה מתרחק ... אני לא אכחיש שגם לי היתה משיכה אליו והיה בנינו כמיה טובה. הבעיה היא שהמראה החיצוני שלו לא מצא חן בעייני.. האם יכול לצאת מזה קשר רציני לטווח הארוך ? הפחד שלי הוא שהמראה שלו יפריע לי בהמשך ויגרום לי לרצות אותו פחות , למרות שבמשך כל השנתיים היה בנינו מתח מיני וגם חיבור אנטלקטואלי מדהים..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לנסות ולראות
איילת לחמי08/07/2008הי הילה
את מתארת מצב שיש לי ידיד שנתיים שאיתו יש לך חיבור אינטלקטואלי ומשיכה מינית אולם שום דבר מיני לא היה ביניכם. לאחר מכן את שואלת האם יכול לצאת מזה משהו חיצוני כי מה שמטריד אותך הוא המראה החיצוני שלו.
אני מציעה שתנסי להתמודד עם מה שמרתיע אותך ממנו מכול - וזהו המראה החיצוני שלו. נסי ליצור קרבה אינטימית ותראי אם זה מרתיע אותך. אם כן כנראה שזה ימשיך להטריד אותך גם בעתיד. במידה והדבר לא מטריד אותך כיום אז כל שנותר לך הוא להמשיך איתו את הקשר ולהנות מהקשר הזה. אין מה לנסות להקדים את המאוחר- נסי לחיות את מה שקורה עכשיו.
בהצלחה ובהנאה
איילת לחמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך יודעים אם מישהו מעוניין בינורית29/06/2008
שלום רב, כיצד אני בוחנת אם מישהו מעוניין בי לפני שאעשה פדיחות ואזמין אותו לצאת? כלומר איך אדע שהוא לא יסרב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר בטלפתיה
66630/06/2008נו באמת אי אפשר לגלות את צריכה ללכת למרות שהוא עלול לא להסכים ולהציע לו! אין דרך בטוחה בחיים צריכים לקחת סיכונים,אם הוא ירצה אז ירצה אם לא אז לא אין מה לעשות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחותי - שלא תעזי!
שני01/07/2008נכון. אנחנו בתקופה שיוויונית שבה גם נשים יכולות להזמין גברים לצאת אבלללללללל.... גברים הם באופיים ציידים. הם רוצים להרגיש שהם מחזרים אחרייך, שהם הדומיננטיים בהשגה שלך, שהם "צדים" אותך. ברגע שאת תהפכי את היוצרות ותתחילי איתו - זה לא יהיה טוב. אם בכל זאת תחליטי לעשות זאת - אז בהתחלה הוא ישחק אותה כאילו עלק זה החמיא לו. אבל בתוך תוכו - תאמיני לי - הוא יפסול אותך. זה לא יחזיק מעמד הרבה זמן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחיים שלי לא ראיתי אוסף גדול כל כך
66601/07/2008של שטויות בהודעה אחת!...רוב הגברים לא ככה יש כאלה שממש חייבים "לצוד" בנות אבל אין ממש מה לצפות ליותר מידי מהם כי הם לא ממש מחפשים בת זוג מההתחלה לרוב,אז שתשב בצד ולא תעשה כלום? תחכה למשיח???,דיי לשטויות האלה של גברים "צדים" היא רוצה אותו? שתתחיל איתו מבלי לפחד שהוא לא יסכים אף אחד לא חייב להסכים לצאת איתה אבל זה לא אומר שאסור שחס ושלום תיתקל בסירוב אין מה לעשות זה חלק מהחיים ויש להיתמודד אם זה!.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש גאון הדור! פשוט גאון
שני02/07/2008איך היינו מסתדרות בלעדיך? וזה כותר אחד שכבר אמר בפורום שכל הנשים הן זבל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל- 666 יש זין קטן
שני02/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבת כמה את לעזאזל?? תפסיקי
66602/07/2008לזיין ולקשקש במוח כמו ילדה קטנה ועדיף זין קטן ממוח קטן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזהו. שאצלך שני האיברים קטנים
שני03/07/2008קטן קטן קטן. פיצקלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנו באמת תיתבגרי כבר תינוקת
66603/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתלמד לכבד נשים
שני03/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשימרית24/06/2008
שלום רב,
אני בת 28.
אני שוקלת 15 קילו מעל המומלץ לגובהי.
שמתי לב שמלא גברים דוחים אותי בגלל זה.
יש לי כרטיס בהכרויות באינטרנט ושם יש לי תמונות יפות של פנים בלבד. ומלא מתחילים איתי שם. אבל אחרי שאני יוצאת איתם רובם אמרו לי פשוט בפנים בלי בושה - את שמנה מדי עבורי.
אני עצובה ולא יודעת מה לעשות. יש לכם טיפים עבורי?
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פנים וחוץ
איילת לחמי04/07/2008שמרית שלום
מתנצלת כי התשובה שלי התאחרה לבוא
אנחנו חיות בעידן בו אנשים יכולים לבחור זה את זה מתוך קטלוגים באינטרנט- מתוך פרופילים ורשימות איכות. זהו עידן קשה כי ההכרות באופן הזה יש בה סיכון של איבוד המימד הפנימי האישי שיש לכול אחד מאיתנו.
גברים אלו שאומרים לך כי את שמנה מידי עבורם - לא שווים את מי שאת מכיוון שהם מסתכלים על החוץ ולא על הפנים
אולם כיום רוב האנשים מסתכלים על החוץ ומתוכו רואים את הפנים
השאלה שלי אלייך היא:
- מה את מקרינה מהפנימיות שלך כלפי חוץ?
מחכה לתשובתך
איילת לחמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתנסי להוריד במשקל
שני04/07/2008זה לא קל. אבל שימי לך למטרה. אין הרבה גברים שאוהבים שמנות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אופנועדוד18/06/2008
שלום בנות,
יש לי שאלה: מה לדעתכן רוב הבנות יאהבו: גבר עם רכב פשוט (פיאט אונו), או גבר עם אופנוע דיי מגניב (לא הארלי דייודסון אבל אופנוע חמוד).
אני בהתלבטות מה לקנות - ויש לי כסף רק לאופציות שציינתי.
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אתה מעוניין ליקנות רכב רק בישביל
כ18/06/2008"להרשים" בחורה? זה לא מעניין איזה רכב יש לך וזה ביזבוז מיותר מאד של כסף ליקנות רכב רק בישביל להרשים מישהי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואוו..
טלי18/06/2008חח אני מבינה את ההתלבטות שלך,
תראה,אני באמת חושבת שאתה צריך להחליט ולחשוב מה יהיה לך יותר נוח וללכת עם זה..
הריי אם תכיר בחורה ותאסוף אותה באופנוע מגניב זה יהיה מגניב אבל אחרי כמה דק' של שיחה היא תבין מי עומד מולה,
ותאמין לי אז ממש לא ישנה אם באת לאסוף אותה,
שיהיה בהצלחה (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ישנה לה *עם מה באת לאסוף אותה*
טלי18/06/2008חבל שאין פה גישה ל 'עריכת הודעה'..חח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתאויוט....
איילת לחמי19/06/2008הי טלי
אני חושבת שזה יפה שאת שמה לב לפרטים הקטנים ומוצאת את שגיאות הכתיב או את טעויות ההגהה של אנשים ומתקנת אותם- זו מיומנות שתוכלי לדרוש עליה הרבה כסף בתפקדים מסויימים
אולם, חשוב לי לומר לך שאת תצטרכי ללמוד להעיר לאותם אנשים על טעויותיהם בצורה נעימה יותר
מכיוון שהדרך בה את בוחרת לעשות את זה יש בה קצת זלזול בצד השני שטעה אולי ממהירות כתיבה אולי מחוסר תשומת לב ואולי מחוסר ידיעה
אם את רוצה להעצים אנשים כדאי שהערותייך יהיו ממקום בונה ולא ממקום פוגע
בהצלחה ביישום
איילת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיילת יקירתי
טלי19/06/2008תיקנתי את עצמי למקרה שאינך שמת לב חח
בכל אופן,
לא צריך לקחת הערות כאלה אישית מידי,
יומטוב
(:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק את עצמך
איילת לחמי19/06/2008שלום דויד
אני רואה שכבר קיבלת תגובות מהבנות
אני מסכימה עם זה שקניית הרכב שלך צריכה להעשות משיקולים של מה יהיה יותר נוח לך ולא מה יהיה יותר מגניב למי שתצא איתה.
מה שאתה תאהב יותר ותתחבר אליו יותר יהיה גם מה שתקרין לאחרים ובעיקר לאחרות שתאסוף מידי פעם ברכב שלך
זה כמו למשל אם תקנה חולצה בצבע שאתה לא אוהב ותלבש אותה רק כי אתה חושב שמישהי אחרת אוהבת את הצבע- אבל אתה לא תרגיש בנוח לכשתלבש את החולצה
אז לסיום השאלה שאתה צריך לשאול את עצמך היא:
מה אתה יותר רוצה רכב או אופנוע?
בהצלחה, איילת לחמי :* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל תיקנה שום דבר בישביל בחורה
66623/06/2008"אם תיתן לה את ידך היא תישבור את לבבך!" זה לא רק שיר זה השקפה אמיתית לגבי החיים ונשים אל תיתן לאישה כלום!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה אתה מביא את זה על עצמך?
איילת לחמי24/06/2008666
ההודעות שלך והתגובות שלך גורמות לאחרים להגיב אליך באחת משתי הדרכים:
1. בבוז
2. בהתעלמות ודחייה
מדוע אתה מביא את זה על עצמך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- =\ עזרה משהו..[?]טלי15/06/2008
יש איזה בחור אחד..אחלה בחור..לא הטעם שלי אבל ממש חמוד!
הוא חיזר אחריי המון ואני כמובן לא נענתי לבקשותיו אבל מאוד נהנתי מהחיזורים,
ישלו עכשיו מישהי והוא לא מחזר אחריי יותר,
זה פשוט נורא.
אני לא מעוניינת בו..אני לא רוצה אותו..,אני רוצה שירצה אותי!
אני רק חייבת לציין שאני מרגישה קצת פתטית לכתוב זאת אבל זאת האמת,
מה גם שהוא בכלל לא הטעם שלי,סתם בחור חמוד ומשעשע..
זה דיי מחרפן!
בתקופה האחרונה הייתי יוצרת איתו קשר רק בשביל שיחשוב שיש לו קצה חוט וימשיך לחזר אחריי,אבל הוא לא..אז הפסקתי ואנחנו לא בקשר.
אני יודעת שזה נשמע נורא,אבל אני לוקחת את זה על עצמי.
מה עושים?? חח : /* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כל הכבוד לו שהוא מצא מישהי
שני16/06/2008שכן רוצה אותו ונענית לחיזוריו ולא אחת שהאגו שלה מנחה אותה (=את).
תניחי לו ותנסי לטפח את ביטחונך העצמי הירוד בדרכים אחרות בלי להתעלל באחרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההצחקת אותי
טלי16/06/2008WHATEVER
פוסטמה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוא שאמרתי: ביטחון עצמי ירוד
שני16/06/2008ללא כל יכולת לקבל ביקורת בונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה..נחמד..(:
טלי16/06/2008מה שהגבת ממש לא הייתה ביקורת בונה יקירתי
אז אל תשחקי אותה יפת נפש
ותשמרי את הפנינים שלך למישהו אחר
לא ביקשתי שתתני לי ביקורת על מי שאני או מה שאני
רק שייעצו לי,
מסתמן מכך-את לא רלוונטית.
תודה על הניסיון הזועק -מירמור- שלך להטיח בי כמה הני ירודה,לא עובד עליי,חבל.
דרך אגב..נראלי שאת צריכה חיבוק,
כלטוב לך
ו..תחסכי ממני עוד תגובה פתטית בית היוצר "שני".
(:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמי שהעידה על עצמה כפתאטית זו את
שני16/06/2008אז מי אנחנו שלא נסכים לכך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאגב, לא ממש יזיק אם...
שני16/06/2008תעבדי קצת על שגיאות הכתיב שלך...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחח
טלי16/06/2008אני קוראת כל תגובה שלך וזה גורם לאיי.קיו שלי לצנוח..
לכי,
חפשי מישהו שיתן לך קצת אהבה,
זה מה שחסר פה לדעתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיואו!! איך טלי הכניסה לך!!
ע17/06/2008לא הייתי מוותרת! יאלה טלי כנסי בא!!!!! חחחחחחחחח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיכססס. שכונה.
שני17/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהע - גם לך אגב לא ממש יזיק...
שני17/06/2008אם תעבדי על שיפור שגיאות הכתיב בטרם תתלהמי...
חן חן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה(זאת אני "ע") זה עדיף על חננה
ג'נט!!17/06/2008כמוך!! וכן אני מהשכונה!!! יש לך בעיה?!!.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיבוד אנרגיה
איילת לחמי16/06/2008שלום טלי
אני רואה שעד שהספקתי להגיב עברו הרבה מים בנהר.. והמים לא ממש ראויים לשתייה....
אני רוצה להחזיר את השאלה ששאלת אלייך-
מדוע את זקוקה לחיזורים שלו?
על איזה צורך זה עונה לך?
יש בקשר הזה שתיארת המון הוצאת אנרגיה שלך על משהו שאני לא בטוחה שמשתלם לך
נסי לחשוב על השאלות ולהגיב ומשם נמשיך
איילת לחמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגמרי!
טלי17/06/2008את צודקת,אני מצטערת זה לא היה צריך להמשיך..
לעיניין. שאלתי את עצמי את שאלותייך ונרראה לי שאני מצליחה להבין מאפה זה נובע..
זה לגמרי נכון עיניין האנרגיה שמושקעת בדבר ולכן,באמת ויתרתי לבסוף.
בכנות אני חושבת שאין בחורה שלא אוהבת שמחזרים אחריה.
בכל אופן,תודה. בהחלט נתת לי כמה נק' למחשבה,עזר מאוד (:
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה נובע מחוסר ביטחון איזו שאלה
שני17/06/2008בחורה בעלת ביטחון עצמי גבוה שיודעת מה היא שווה ומי היא באמת - לא תתנהג ככה. מה לעשות - אלה החיים.
בחורה עם ביטחון עצמי ירוד והערכה עצמית ירודה נכנסת לפאניקה ברגע שגבר שחיזר אחריה - מפסיק לעשות זאת.
קפיש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא רוצים לישמוע אותך תחזרי לעזה!!!!
ע17/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערסיתתתתתתת
שני17/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחנננננננהה!!!!!!!
ג'נט!!17/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחח ג'נט יא מלכה..
טלי17/06/2008עזבי אותה סתם איזה פוסטמה שעדיין לא מבינה
שאף אחד לא מעוניין לשמוע מה היא חושבת..
אמרתי לך מקודם שני מותק..את לא רלוונטית ולא אכפת פה לאף אחד מה נראלך או לא נראלך..
אז יללה מתוקה
סעי לשלום
לא יאה שנרד לפסים אישיים למרות שאת לא מותירה ברירה..אחח..המירמור. בנות..:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת המצב בעזה אנחנו יצרנו
איילת לחמי04/07/2008לשלוח בנאדם לעזה זה למעשה לומר לו - לך לחיים הנוראיים שאני יצרתי עבורך
אם אפשר לא להשתמש יותר בביטוי הזה
אני אשמח
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהסיגל15/06/2008
שלום רב,
האם כדאי לצאת עם מישהו רק בגלל שהסקס איתו מושלם? מבחינת שאר הדברים הוא לא ממש בשבילי. אבל הסקס, אוי הסקס...
מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 2 שאלות אבחון מצב
איילת לחמי16/06/2008הי סיגל
קודם כל אי\ה כייף לך שיש לך סקס נפלא עם מישהו - זה תענוג גדול
ולשאלתך- האם הסיבות היחידות בגינן את יוצאת איתו הן הסקס?
האם זה מספק אותך ?
איילת לחמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתחפשי מישהו אחר ואותו
ג'נט17/06/2008תדפקי מהצד,אם את רוצה ליהיות נאמנה לבן הזוג אז את יכולה לעשות אותו עד שתימצאי מישהי ואז תקווי שגם הוא טוב במיטה,מין אפשר לשפר זה תלוי בשניכם אישיות זה דבר אחר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה*מישהו
ג'נט17/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלסיגל....
שני18/06/2008זה נורא תלוי בת כמה את. לא ציינת את גילך..
אם את עודך צעירה - אז סבאבה - תיזרמי איתו
אבל אם את בגיל של כבר צריך להתמסד ולמצוא מישהו רציני - לא הייתי מציעה לך לבזבז את זמנך על מישהו שרק הסקס איתו הוא טוב כי יש עוד נושאים חשובים בין בני זוג...
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלסיגל..(:
טלי18/06/2008יקירתי,
אני לא חושבת שזה תלוי בגילך כלל וכלל..
ישלך סקס נהדר איתו,למה לא?..תהני לך!
רק שימי לב שהוא לא לוקח את המצב למעבר שחס וחלילה לא יפגעו רגשותיו או ריגשותייך.
בקיצור, אחרי זמן מה יתחיל לשעמם לך וגם החשק המיני ירד כשתביני שהאדם מולך לא ממש מעניין אותך מעבר לקשר מיני.
יומטוב ובהצלחה
:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יופי או אופיאושרת12/06/2008
שלום, אני בת 30 ועד היום לא הצלחתי להבין מה חשוב לגברים היופי או האופי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כל אחד והטעם שלו
כ12/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב מוחקת...
איילת לחמי24/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)