מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מאוהבת בנשויסמדר03/06/2008
שלום, לא מזמן נפגשתי עם בחור מקסים באיזו סדנא וממש התאהבתי בו במהלך חודשיים של היכרות, גם הוא מאוד נקשר אלי אבל שנינו ידענו שהקשר שלנו הוא אסור כיון שהוא נשוי עם ילדים, מאז אני חושבת עליו ללא הפסקה, מפחדת שלא אמצא מישהו כמוהו, אך יודעת היטב שלא אוכל לממש את אהבתי אליו, מה עושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבלתי מושג- מדוע?
איילת לחמי03/06/2008סמדר יקרה,
אכן תחושה לא פשוטה להתאהב במישהו בלתי אפשרי- באסור בבלתי מושג.
נשי לחשוב מדוע דווקא בו- מהם הדברים שהיי רוצה למצוא באחר שיש גם בו.
האם יש לכך איזשהו קשר לכך שהוא בלתי מושג?
איילת לחמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהרובי01/06/2008
שלום בנות. אני רוצה לשאול שאלה נורא פשוטה.
בחצי שנה האחרונה יצאתי עם כ-15 בחורות מהאינטרנט, וכ-13 מהן לא מצאו חן בעיניי לחברות לטווח הארוך. שתי הבנות שכן מצאו חן, לא רצו אותי.
ברצוני לשאול האם זה לגיטימי שאני לא רציתי כ-13 בנות???
האם נשמע לכן שיש לי בעיה שאני ביקורתי מדי??
או שאולי לדעתכן זה נשמע ממוצע שרציתי רק 2 מתוך 15 בנות?
עייף מהחיפוש ומיואש,
רובי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגיטימי לגמרי...
שני02/06/2008אבל זה לא צריך להיות המדד שלך... זה לא סטטיסטיקה יבשה..מדובר באנשים ובמערכות יחסים. זה לא מתמטיקה.
אתה צריך לשאול את עצמך - מה אני מחפש, מה יש לי להציע, מה חשוב לי בבת זוג, מה אני תורם למערכת יחסים...
ורק אתה יודע את התשובה אם היו לך מערכות יחסים בריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה משנה?? כמה רצית
כ02/06/2008מי שמתאימה לך מתאימה לך מי שלא לא כמה מיתוך כמה בנות התאימו לך זה לא משנה ביכלל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוהבת את זיו רייךד"ר זיו רייך28/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אני יותר אוהבת את הרייך השלישי...
מישהי28/05/2008פחחחחחחחחחחחחחחXD
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל עוד בענייני אהבה עסקינן - מה טוב
איילת פדה09/06/2008והשילוב של אהבה והומור - הנו טוב אף יותר..
רק כדאי לזכור שהרייך השלישי הנו הכינוי של המדינה הגרמנית בימי שלוט הנאצים,
ואמנן יש הומור שחור,
אך בכל זאת כדאי לזכור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תקופה מבלבלתחסוי28/05/2008
שלום
אני אפילו לא יודעת מאיפה להתחיל.. כי אני בתקופה מבולבלת קצת שאפילו סדר בראש אני לא מצליחה לעשות.. אני לא עובדת כבר ארבעה חודשים
אני למדתי מקצוע מסויים ואני מסיימת עוד מעט... זה קשור לעסק עצמאי שאני לא יודעת מאיפה להתחיל... חשוב להזכיר שדי עוזרים לי ומעודדים אותי.. אבל אני זאת שמראה שאננות ואדישות.. ולא מתקדמת. אני תקועה!!!
כל יום שעובר אני מציבה לי דברים לעשות ולא עומדת בהם ואם אני רוצה לעשות לא יודעת איך להתחיל ואז מרגישה תחושה של בזבוז זמן ותסכול...
לא פעם חשבתי אולי אני לא צריכה את המקצוע הזה, אולי אני לא צריכה להיות עצמאית.. כבר לא יודעת מה לחשוב
אשמח לייעוץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרטים נוספים
איילת לחמי03/06/2008שלום חסויה יקרה
מתגובתך נראהה כי את יודעת בדיוק מה צריך לעשות אבל מן הצד השני לא מצליחה להביא את עצמך לעשות זאת כלל.
על מנת לתת ייעוץ - אשמח לשמוע ממך קצת יותר מידע לגבי מה המקצוע שלך? בת כמה את? האם תחושת הבילבול הזו היא משהו חד פעמי או לאורך תקופה ארוכה? האם את יכולה לשים את האצבע מתי זה התחיל ולמה?
מחכה לתגובתך
איילת לחמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חייבת להמליץ על מופע נשים אמיץ!יהלי27/05/2008
שלום
לפני יומיים ראיתי מופע יחיד של אישה ושחקנית מדהימה-ניצן ביידץ'-גלעד. המופע "אני והסבתא" מספר על הקשר המיוחד שלה עם סבתא שלה (ז"ל) ועל החיים שלה כילדה. סבתא שלה חלמה להיות שחקנית ולא הגשימה את החלום, היות ונדרשה לפרנס את הבית, לגדל ילדים כו'.... ניצן החליטה שהיא מגשימה את החלום כנגד כל הסיכויים כשהיא אפילו לא למדה משחק. ממש מרגש!בכיתי. פתאום הסתכלתי על המשפחה שלי שונה ועל החיים שלי ועל חלומות שהספקתי להדחיק. יצאתי מהמופע וקיבלתי אומץ.
לניצן גם יש אתר מיוחד באינטרנט WWW.HAGIG.CO.IL/ כדאי מאוד לבקר בו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמחות לשמוע המלצות כאלה!
איילת פדה09/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאן סיגל פדה נעלמה?שני26/05/2008
או שהיא רק באסימון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מרשים
איילת לחמי28/05/2008הי שני
איזה כייף שאת עוקבת....
בעניין שאלתך- הצוות בפורום הינו דינאמי ומידי זמן אנחנו עושות רוטציה ....
ולכן נכון להיום צוות הפורום הינו בלעדי סיגל
מקווה להמשיך לשמוע תגובותייך בפורום
איילת לחמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוהבת בנותנועה25/05/2008
נראה לי שאני אוהבת בנות, איני מעיזה לקבל זאת. אני נמשכת לבנים מאז ומתמיד, אך לנשים יש לי חיבור חזק כזה ולעיתים החברות מתערבבת לי עם תחושות אהבה או משיכה או לא יודעת. אולי אני אוהבת את בני שני המינים ואז זה הרבה יותר גרוע כי אף פעם לא אהיה בצד מסויים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוסר קבלה פנימי או חיצוני
איילת לחמי25/05/2008נועה יקרה,
למה את לא מעיזה לקבל את זה שאת אוהבת בנות?
אנחנו בני האדם יצורים מורכבים ושונים ולכול אחת מאיתנו יש צרכים רצונות ואהבות שונות. יש נשים שאוהבות להיות עם גברים ויש נשים שאוהבות להיות עם נשים או עם נשים וגברים. הכול טבעי- הכול נורמאלי- הכול בסדר.
יחד עם זאת עדיין חשוב לי לשאול אותך- מדוע קשה לך לקבל את האהבה שלך?
האם את לא בטוחה במה שאת מרגישה: אולי זו חברות אולי זו אהבה אולי זו משיכה מינית?
או האם את מפחדת מהתפישות של האחרים ביחס לזה?
מחכה לתגובתך
איילת לחמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת מבולבלת כשריגשי ידידות מיתערבבים
מימי26/05/2008אם משיכה זה בהחלט מעיד על בילבול גם לי זה קרה פעם וקרה לי שחשבתי על אחת מחברותי הקרובות באופן מיני מידי פעם אך זה עבר לי אחרי כמה זמן,נסי לחשוב על זה כמה שפחות על תעשי מיזה עניין או משהו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חושביםשירי21/05/2008
מה זה להיות באר שבעית?
להיות באר שבעית זה לחיות בבועה, אין כאן תרבות, הצגות, מוזיאונים תערוכות, אני מרגישה שאני מפסידה המון. רציתי להרשם לקורס לתקשורת בין אישית, או להתפתחות אישית ואין כאן דבר כזה!!
כולם מכירים את כולם, אני רואה את אותם אנשים כל הזמן. כלומר, גם אם רציתי להניח את תקופת התיכון מאחורי, את התקופה, את האנשים, אני לא יכולה, כי אני רואה את אותם אנשים שאיתם הייתי, כל הזמן. אני מרגישה כמו אוגר בכלוב שמסתובב סביב עצמו בגלגל מפלסטיק.
מה זה אומר עלי?
היותי בארשבעית אומר שאומנם אני אנטילגנטית אבל אני חושבת שהייתי יכולה להתפתח הרבה יותר מבחינת תחומי עניין רק אם הייתה לי את האופציה.
אם הייתי מכירה אנשים מעניינים יותר, אם הייתי חשופה לתחומי עניין נרחבים יותר, כמו אמנות, מוסיקה, טיולים. אנשים מעניינים.
יצאתי עם סטודנט שהכרתי, סטודנט זר הוא סיפר לי שיחה שהייתה לו עלי עם חבר שלו שאמר שאני בחורה ממוצעת, בתגובה לחברו אמר שאני יותר חכמה מרוב הבנות שהוא מכיר פשוט אני חיה במקום שלא נתן לי הזדמנות להתפתח.
איזו בת זוג אני עם עצמי?
זו אחת השאלות הקשות.
אני לא יודעת איך להיות רגועה.
אני חרדתית.
לא טוב לי עם העובדה שאני לבד.
למרות שאני עושה המון לבד. אני יוצאת לקולנוע, לטיולים בחו"ל, למסיבות, לפאבים, ואני עושה את זה לבד, אני נהנית לצאת לקולנוע לבד. אבל לצאת לכל השאר לבד זה קצת פחות חביב עלי. למשל לצאת לטיול לחו"ל לבד.. זה לא הכי כיף אבל אני עושה את זה בכל זאת.
מה אני רוצה להעניק לבן זוגי?
אני רוצה להעניק לו אהבה. אני רוצה שיהיה לו כיף ומעניין.
וואו- לא ידעתי שיהיה לי קשה לענות על זה, אני לא רגילה לחשוב על זה....
אני מניחה שאני רוצה לתמוך בו. קשה לי להגיד את זה.
לתת זה אומר לקחת את הסיכון להפגע, נכון? זה אומר לבטוח במשהו?...
אני צריכה שיראה לי קודם שהוא אוהב ורק אח"כ אני אוכל לתת.
מה אני רוצה לקבל?
אני רוצה לקבל אהבה, תמיכה, אני רוצה לצחוק איתו, להנות איתו, לצאת המון לטיולים, לצמוח ולהתפתח ביחד, חשוב שיהיה בחור שרוצה להתפתח וללמוד שרוצה לצמוח ושישאף תמיד למעלה.
שיהיה ערכי.
מה זה אומר שאני לא סטודנטית?
מבחינתי זה מאוד עצוב.
לדוגמה. אני יוצאת לאותו פאב סטודנטיאלי כבר 4-5 שנים. לאחרונה אני פשוט לא מכירה אף אחד בפאב, וזאת שבעבר הייתי מכירה כמעט את כולם. מה שעצוב בזה הוא שאותם אנשים אותם הכרתי לא שם כי הם סיימו את התואר ועזבו את באר שבע. והעצוב הוא שאני עדיין תקועה במקום.
אמנם היו לי דברים איתם התמודדתי במהלך הזמן, רובם קשורים לעניין חברתי, חרדה חברתית, היותי לבד, הערכה עצמית.
עדיין לא הגעתי לפתרון. אבל אני יכולה להגיד שההערכה העצמית השתפרה אם כי לא לגמרי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תפסיקי לתת לכל גבר פלוץ
שני21/05/2008להכתיב לך את ההערכה העצמית שלך או את מה שאת חושבת על עצמך.
מי הם בכלל? תעריכי את עצמך קצת יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקחי את האושר בידיים שלך
איילת פדה23/05/2008שירי יקרה
אני מזמינה אותך לקחת את האושר בידיים שלך.
מה שאת מתארת כאן אופייני לחשיבה הישרדותית, שעיקרה - הפחד משינוי.
מה שעשינו עד אתמול עבד, לכן נמשיך כך כי עובדה שנשארנו בחיים. לכן היא נקראת חשיבה הישרדותית. חשיבה זו רואה בכל שינוי סיכון ואיום.
לעומתה החשיבה ההתפתחותית, שאת כה מעוניינת בה, רואה בשינוי הזדמנות, צמיחה ואפשרויות.
כדי להצליח לעבור מחשיבה הישרדותית להתפתחותית, אני ממליצה לך ללכת ליעוץ אישי, ובעזרתו להתחיל צעד צעד לקחת את האושר בידיים שלך.
בהצלחה.
איילת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה אני מרגישהשירי20/05/2008
היכן אני יכולה להכיר גברים למטרות זוגיות..
מאחר ואני גרה בבאר שבע ואין כאן יותר מידי תערוכות, מוזאונים, קונצרטים.....
המקום שאני יכולה לחשוב עליו הוא מסגרת לימודית כמו אוניברסיטה או מכללה.
אבל אני עדיין לא שם.
לשאלתך השניה, איך אני מרגישה כשאני מכירה גבר סטודנט שאני מעוניינת בו, קצת קשה לי לענות, אני אקח מקרה ספציפי שזכור לי.
אני מרגישה שאני פחות ממנו, גם כי אני מבאר שבע וגם כי אני לא סטודנטית. אני מרגישה שלא הייתי חשופה לחוויות מעניינות, תרבותיות. אני כבר חושבת על הטווח הארוך יותר, של אם תהיה פגישה נוספת, לא יהיה לי מה להגיד לו ואנחנו נתקע בשתיקה מעיקה.
אני לא בטוחה שיש בי את התכונות שדרושות לקיום מערכת יחסים ארוכת טווח אין לי מושג אילו תכונות אלה גם מהסיבה שלא הייתה לי מערכת יחסים ארוכת טווח.
ואז, מה שהולך לי בראש : "הכרת אותו בפאב, הוא לא מפסיק להגיד לך כמה שאת סקסית, הוא לא מפסיק ללטף לך את השיער ולנשק אותך, למרות שנסית ואמרת לו שיפסיק כי את רוצה לדבר איתו, ולהכיר אותו, אבל זה החזיק בדיוק 20 שניות, אז נו טוב, אני נכנעת, אני נמשכת אליו גם, לא היה לי סקס הרבה זמן (והאמת היא , שאני לא כל כך אוהבת סקס בכלל, אני אוהבת את האינטימיות את החיבוקים יותר) ואז מה שקורה זה שאנחנו שוכבים, אני מרגישה כמו נפקנית ולא שומעת ממנו יותר בחיים.
וזה מה שקורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נסי באתרי היכרויות
שני21/05/2008או שמישהו ישדך לך. זה הכי טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רוצה זוגיותשירי18/05/2008
יכול להיות שההרגשה הזו שגברים מעוניינים רק במין נובעת מהתגוננות, אולי ההערכה העצמית שלי אינה שלמה.
אני גרה בבאר שבע, ואני לא סטודנטית, רוב הגברים שאני יוצאת איתם, או לפחות שיצאתי איתם עד כה היו סטודנטים, אני מרגישה שאני צריכה להרגיש פחות מהם כי אני לא סטודנטית, אף על פי שאני יודעת שאני אינטיליגנטית, והמרחק ביני לבין האוניברסיטה הוא התחום הכמותי בפסיכומטרי:)
ויכול להיות שאיבדתי את היכולת לבחור בגברים בגלל ההרגשה הזו שאני לא סטודנטית, אני פחות מהם, כמו כן הסטיגמה שיש על באר שבע ועל בארשבעיות בפרט גם היא מפריעה... ברגע שאני אומרת שאני בארשבעית אני מקבלת כמעט תמיד את אותה התגובה. (שלילית)
אולי סיבה נוספת היא שאני פוגשת את הגברים הסטודנטים בפאבים סטודנטיאלים. אין לי דרך אחרת לפגוש אותם מאחר ואני לא נמצאת במסגרת הלימודית.
ובפאבים האוירה מלאת האלכוהול היא מינית מלכתחילה כך שכבר מראש מי שמתחיל איתי לא רואה בי פוטנציאל לחברה אלא לשותפה לאותו לילה.
זה מה שהיה עד עכשיו, אני לא מכירה זוגיות... אני לא יודעת איך עושים את זה.
איך אני מנתבת את העניין לכיוון זוגיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר במעקב אחר תשובה עדיין..
שירי19/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנבואה שמגשימה את עצמה
איילת לחמי20/05/2008הי שירי
את מתארת מצב בו גברים שאת יוצאת איתם מעוניינים רק במין ולא בזוגיות וזה למעשה סותר את מה שאת רוצה- קשר ארוך וזוגיות יציבה.
כמו כן את מזהה נכון שבאווירה בה את פוגשת את הסטודנטים הללו אין הרבה מקום להכרות אישית ומלכתחילה המטרה התוצאה הברורה לכולם היא מין
ולכן אני רוצה לשאול אותך כה שאלות:
1. היכן את יכולה להכיר בנים למטרות זוגיות שלא בפאבים?
2. תנסי לתאר לי איך את מרגישה כאשר את מכירה גבר סטודנט שאינו במקור מבאר שבע
מחכה לתגובתך
איילת לחמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהראובן14/05/2008
שלום רב,
יצאתי עם בחורה 7 דייטים. שכבנו בדייט ה-6. גמרתי איתה בדייט ה-7.
היא נעלבה וקראה לי נצלן וקיללה אותי.
אני באמת לא רציתי לנצל אותה, חשבתי עליה בקטע רציני, ובסוף הבנתי שזה לא זה.
שאלתי היא: האם תמיד כשהגבר גומר עם הבחורה הוא חרא אחרי ששכבו ???!!!
איך זה יתכן. זה אומר שלגבר מותר לשכב עם בחורה רק אם הוא בטוח במאה אחוז שהוא רוצה אותה לכל החיים ????!!!!!!
אני המום ומזועזע,
אשמח לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גבר הוא לא חרא אם הוא גומר אם בחורה
להלה14/05/2008למה בדיוק שהוא יהיה?,ואתה לא צריך להיתמסר לה כשאתם שוכבים בדיוק כמו שהיא לא חייבת להיתמסר לך אם אחד מימכם רוצה לסיים את זה אין שום בעיה וגם אם עשיתם סקס מאה פעמים זה לא משנה אף אחד לא צריך ליהיות במערכת יחסים שהוא לא רוצה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכנראה שקיבלת החלטה נכונה ועדיין...
איילת פדה17/05/2008ראובן שלום
ראשית תודה על פנייתך הכנה והמשתפת אלינו.
מתגובתך, כנראה שקיבלת החלטה נכונה לגבי הבחורה, ולו בשל האופן שבו היא הגיבה כתיאורך;
"קיללה אותי".
אופן התמודדות שכזה למול דחיה, אינו מעיד גדולות אודותיה, ועל כן כנראה שהחלטתך הייתה נכונה.
עם זאת, במידה ואתה רוצה באמת ללמוד על אופן התנהלותך אתה,
בשביל לקחת אחריות על החלק שלך
כי כנראה היה שם משהו שמאוד פגע בה, באיך שהתנהלת,
אשמח להמשיך עמך דיאלוג זה.
אך זאת כמובן רק במידה ואתה אכן רוצה לבחון זאת - ולא רק לקבל אישור להתנהגותך.
במידה וכך אתה מוזמן לפרט לנו קצת יותר, מה היה בהתקשרות, למה החלטת שזה לא מתאים, ואיך סיימת את הקשר.
מחכה לתשובתך
איילת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקס בדייט ראשוןגנית11/05/2008
שלום, הכרתי מישהו ביום ו' במסיבה ומצאתי את עצמי למחרת אצלו בבית, זה לא קורה לי בד"כ אך האם זה עשוי למנוע מאיתנו להמשיך במערכת יחסים נורמלית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה שלומך?
איילת לחמי12/05/2008הי גנית,
איך את מרגישה לגבי זה ש"מצאת את עצמך אצלו בבית למחרת בבוקר"?
האם את זוכרת מה קרה באותו לילה? האם נהינת? האם זו הייתה בחירה שלך?
השיבי לי על כל אלו ומשם נמשיך
איילת לחמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חזרה לאקסנוני05/05/2008
הייתי עם בחור כשנתיים וחצי ,לפני כשישה חודשים הוא נסע לספרד לחודשיים לבקר את המשפחה וכאשר היה שם הוא נפרד ממני בתירוצים שאני לא מתאימה לו וכדומה אולם אני יודעת שהיה לחץ מאחותו שלא הייתה מרוצה מהקשר בנינו..אולם לא משנה. כשהוא הגיע לארץ {כאשר היינו חודש פרודים} נפגשנו ודיברנו ובילנו יחדיו כידידים.
הבנתי כשהוא היה בספרד הוא ניסה לחזור לאקסית שלו {אהבה הראשונה שלו}אולם היא לא הייתה מעוניינת בו כי היא בחרה בדרך חיים אחרת . והוא נפגע מזה והחליט להשאיר אותה מאחור .
אחרי 5 חודשים שבילנו יחדיו הוא פתאום אמר לי שהוא מאוהב בי והראה לי בהמשך הדרך כמה הוא אוהב אותי והחלטנו לחזור היה בסדר ואנחנו מאוד מסתדרים בנינו.
הבעיה היא שאני פוחדת שהעבר יחזור שוב כי הוא מתכנן לטוס שוב בשנה הבאה למשפחה ולכן זה גורם לנו לויכוחים ולריבים כי הפחד שלי שהוא יפגוש אותה ושוב יפרד ממני איך אני יכולה להפסיק לפחד ולהזכיר את העבר הזה כל הזמן ולפחד כל כך מהעתיד
תנו לי דרכים להאמין באהבה הזו למרות מה שקרה בעבר כי כבר סלחתי לו על כך מזמן רק לא רוצה יותר ויכוחים ...בבקשה עזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפתוח את הפצע בכדי לרפא אותו
איילת לחמי05/05/2008נוני שלום,
הרבה אמוציות את מתארת בתוך מערכת היחסים שלכם- מערכת יחסים שיש בה אהבה ויחד עם זה גם פחדים וספקות ולחצים מן החוץ.
האם יצא לך לדבר איתו על הפחד שלך בצורה גלויה? כלומר לשאול אותו מה היה שם בספרד ומה קרה? ולומר לו שאת חוששת שמה שקרה שם יקרה שוב בפעם הבאה שהוא יסע?
יש לך זכות ולגיטימציה לפחד ממה שיהיה מכיוון שהמציאות בעבר הוכיחה לך שזה ייתכן.
אולם במידה ותטפלו בעניין הזה תוכלי להשתחרר מהפחד שלך!
במידה ואת בוחרת לדבר איתו על כך - נסי להבין מדוע הוא פעל כך. מה היה שם כל כך חזק שגרם לו לעשות את המהלך ולהפרד ממך
ספרי לי מה החלטתך ומה עשית ונמשיך משם
בהצלחה
איילת לחמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבעיה היא שכל הזמן הפצע הזה נפתח
נוני05/05/2008קודם כל תודה לך איילת על תגובתך
יצא לי לדבר עימו בגלוי על פחדיי מהעבר ואף שאלתי אותו מה קרה שם ...הוא ישב כמה פעמים והסביר לי ואחד מהסבריו היו ששלושה חודשים לפני הטיסה הראשונה לספרד אני שיגעתי אותו בפחדיי ונהייתי ממש מעצבנת וחסרת ביטחון שזה כבר גרם לו להיות בעצבים איתי ואף להיות לא מאושר עימי ואחרי שהוא נפרד ממני בספרד הוא ניסה לחזור לאהובתו הראשונה שתמיד היה מאוהב בה {את זה תמיד ידעתי הוא תמיד טען שהוא אוהב אותי אבל לא מאוהב בי} וגם משום שהוא לא היה מאושר הוא דיבר המון עם אחותו עליי והיא קיבלה עליי רושם שאני לא עושה טוב לאח שלה ולכן גם היא דחפה אותו להפרד ממני
אני מבינה למה הוא נפרד ממני כי באמת בתקופה ההיא שיגעתי אותו ואני יודעת מיהי אהבה ראשונה כי הוא כך בשבילי וכן סלחתי על מה שקרה רק כדי להיות עם אהובי שתמיד אהבתי יותר מדי ומנסה לתת צאנס שני לקשר הזה כי הוא הבן אדם שהכי חשוב לי בעולם הזה ואף שחזרנו הוא אמר את המילים שבמשך שנתיים וחצי הוא לא אמר לי אף פעם ...הפעם הוא אמר שהוא מאוהב בי
כבר נמאס לי לחשוב יותר מדי ואח"כ להתפרץ עליהם ללא שליטה ואח"כ להצטער ...לפעמים אני חושבת שאני במקומו כבר מזמן הייתי מעיף אותי כמה סבלנות יש לו אבל אני גם יודעת שהיא יכולה להתפקע ושוב נפרד וזה משהו שאני לא רוצה
אנא תעזרי לי בדרכי טיפול אני באמת מנסה לבד לטפל בבעיה אבל כנראה אני לא מצליחה חייבת עזרה מבחוץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפעול באופן ישיר ולא עקיף
איילת לחמי07/05/2008נוני יקרה,
לפעמים אנחנו לא רוצות לפתוח נושא מסוים עם הבנזוג שלנו כי אנחנו רוצות להיראות "לא מעיקות", "לא מעצבנות" וכו'. אבל יש מקרים שהנושא כל כך בוער בנו וכל כך חשוב לנו שגם אם אנחנו מחליטות לא לפתוח את הנושא- הוא יוצא בכול זאת אבל-
בדרכים עקיפות ....
וזה מה שנראה לי שקורה לך במערכת יחסים איתו- את לא רוצה לפתוח למולו את הנושא שכואב לך ומפחיד אותך אז את "משגעת אותו בפחדייך" או "לחשוב יותר מדי ואח"כ להתפרץ עליהם ללא שליטה ואח"כ להצטער " כדברייך
על מנת לא לפעול בצורה עקיפה שלא משרתת את האינטרסים שלך אני מציעה פעולה ישירה
דברי איתו בגלוי
תזמי איתו פגישה שבו תשבו בנחת ותנסי להסביר לו מה עובר עלייך- ממה את מפחדת ולמה ואל תתנצלי על זה כי מותר לך לפחד. כעת את מתנצלת בפניו כי את מוציאה עליו אגרסיות ולא את הדברים שבאמת יושבים על ליבך
מה את אומרת?
איילת לחמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני ינסה לפעול בדרכיך
נוני07/05/2008ומקווה שיהיה טוב והוא יבין אותי באמת את חששותיי
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בוס ש"מחפש אותי"שני04/05/2008
שלום לכן
אני עובדת כפקידה במשרד פרטי.
הם מרוצים ממני - עד ליום בו הודעתי להם שאני בהיריון.
הכל היה טוב ויפה. עד שהיום הבוס קורא לי לחדר ואומר לי: ישנן לקוחות שמתלוננים עלייך שאת לא מדברת אליהם יפה וזה לא מקובל עלי"..
הייתי המומה. היה מקרה אחד בו רבתי עם פקידה אחרת שלא דיברה אלי יפה ואמרתי לה שאני לא מועסקת אצלה ושתתחיל לדבר יפה אבל........זה היה לפני כמה חודשים!!!
למה הוא ניזכר עכשיו? האם הוא "מחפש אותי" כדי שאני אעזוב ובגלל ההיריון?
נורא נפגעתי ובכיתי בשירותים בלי שהוא יראה.
מה דעתכן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה אתן לא עונות?
שני05/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשת משוב בונה
איילת לחמי07/05/2008הי שני
ראשית אני מתנצלת על שלא קיבלת תגובה מאחר ועניתי לך וכנראה זה לא הגיע
אז הנה אני מתיישבת לכתוב לך שוב
מה שלומך?
הרבה מזל טוב על ההריון ....
יכולות להיות סיבות רבות מדוע הבוס שלך מבקר את התנהגותך
סיבה אחת יכולה להיות שהוא באמת לא מרוצה מהתפקוד שלך סיבה נוספת יכולה להיות כפי שאת מציגה שהוא מחפש אותך
וסיבה נוספת יכולה להיות שבחלק מהמקרים הוא לא מרוצה והחליט לומר לך את זה עכשיו
את עושה את הקישור בין ההריון שלך לבין ההערה שלו- יכול להיות שהוא לא עושה את הקישור הזה. ולכן אני חושבת שהכי טוב זה שתפני אליו ותשאלי אותו:
- למה אתה אומר לי את זה עכשיו?
- האם יש לקוחות שהתלןננו עכשיו?
- האם אתה יכול לתת לי ביקורת בונה כלומר, מה בדיוק מהדברים שלי הם לדעתך לא לדבר יפה
שיחה גלויה וכנה עם הבוס שלך וגם העובדה שתבקשי הערות קונקרטיות יוסיפו לקרדיט שלך כעובדת שאכפת לה ושרוצה להשתפר
מה את אומרת?
האם את יכולה לעשות את זה?
עדכני אותנו
איילת לחמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאמת נהגתי כך..
שני09/05/2008התנצלתי בפניו (למרות שבליבי רציתי להרוג אותו וידעתי שהוא לא צודק) ואמרתי לו שזה לא יקרה יותר
התקשרתי אפילו לאותה פקידה והתנצלתי בפניה! (אגב - היא שאלה אותי - מה? עכשיו הוא ניזכר בזה?)....
אני לא סתם עושה את הקישור הזה שבין ההיריון להתנהגות שלו - לא בכדי לפחות
כי ישנם עוד סימנים על פני השטח:
1. הם מאוד קרים אלי לאחרונה
2. אפילו בוקר טוב הם לא אומרים כשהם נכנסים
3. כל הזמן מנסים להוכיח אותי שאני עושה טעויות וכדומה...
אז מה קרה פתאום???
לדעתי - זה רק ההיריון ...
מה דעתך? ואיך עליי לנהוג (למרות שבא לי לחנוק אותם)...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיחה דחוף
איילת לחמי10/05/2008שני יקרה
באמת זה מצב לא נעים בכלל
אני מציעה שלא תתני לעניינים להתקרר יותר ותלכי (שוב) לדבר איתו
תשאלי את הבוס שלך מה קורה- שאת מרגישה קרירות באוויר ושזה לא נעים לך
האן הוא מרגיש שמשהו קרה? האם יש איזשהו עניין שאת לא מודעת אליו?
אל תתני לו להתחמק ואל תתני לעניינים להמשיך בצורה הזו שרק מביאה אותך למתח כעס ועצבים שלא טובים לבריאות שלך ושל העובר שלך...
כשאת מתחילה לדבר איתו וודאי שזה זמן נוח עבורו ואם לא תקבעו 15 דק' של זמן שיהיה נוח לשניכם. לאחר מכן תתחילי את בלתת לו איזושהי מחמאה על כך שאת ניהינת לעבוד כאן עד כה או כל דבר אחר ולאחר מכן אימרי לו שכרגע את מרגישה קרירות באוויר וכו' וכו'
כל המהלך הזה נעשה על מנת שהוא יוכל להקשיב לך ולא להחסם בפנייך- אם הוא כועס (או כל אדם אחר שכועס) צריך לנסות לרכך על מנת להגיע אליו ולשרת את המטרה שלך לדבר איתו
מה את אומרת?
איילת לחמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשני - התשובה בגוף השאלה
איילת פדה14/05/2008שני יקרה
אני מצטרפת לתגובתה של איילת לחמי, בעידודך לבחון את הדברים בשיחה כנה עם הבוס, ולא למהר להסיק שהדבר קשור להיריון.
עם זאת, אני חושבת שהזדמנה לנו כאן הזדמנות live בהתקשרות איתך, לחוות תגובה שלך כשהמצב אינו כפי שהיית רוצה. כתבת לנו הודעה חשובה, כנה ומשתפת. לא קיבלת תגובה בקצב שבו ציפית לה, ושלחת לנו מיד תגובה חזרה
"למה אתן לא עונות?"
איך הרגשת כשכתבת את התגובה הזו? מה הייתה המטרה שלך באופן שבו כתבת אותה?
אני חושבת שיכול להיות כאן פתח לבחון את אופן תגובתך במצבים מסויימים,
אם יתאים לך להמשיך את הדיאלוג
יתכן כאן פתח להבנה.
המשך יום טוב
איילת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי במקום לחפש בכח הסברים
שני15/05/2008תואלנה לענות על שאלות לפי הסדר ולא לדלג?
כשראיתי שאיילת דילגה על שאלתי וענתה על שאלות מאוחרות יותר מבחינה כרונולוגית - או אז שאלתי "למה אתן לא עונות" . זה לא נבע מתוך רצון או דרישה ילדותית להיענות בו במקום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשימי לב לתקשורת הבין אישית שלך
איילת פדה17/05/2008שני
היות ומדובר במקום עבודתך, חשוב לי לא לעשות לך הנחות.
ראשית אומר לך כי העובדה שאת בהיריון עובדת לטובתך, שכן מעסיקים מעטים יסתכנו בפיטורי עובדת בהיריון מחשש לתביעה. אם יש לך חשש בנוגע לכך אני גם ממליצה לך להיוועץ עם גורם משפטי (בנעמת יש שירות שכזה)
עם זאת, כאמור, חשוב לי לא לעשות לך הנחות.
אני מזמינה אותך לקרוא שוב את רצף ההתכתבות ביננו, ואת אופן התגובות שלך.
אני חייבת לשקף לך שהתגובות שלך נחוות על ידי כלא נעימות.
גם בתגובה האחרונה - "תואלנה לענות על שאלות לפי הסדר ולא לדלג?"
אני לא יודעת אם זה צ'ופר יחודי עבורנו, או תוצר של התקופה האחרונה שבה את נתונה ללחצים גדולים.
אולם, במידה וזה סגנון התקשורת הבין אישית שלך בעבודה, אפשר להבין מדוע לקוחות התלוננו, וכן מדוע הבוס שלך קריר אליך. אם חשוב לך לשמור את מקום עבודתך גם לאחר ההריון, אני באמת ממליצה לך להגיע פתוחה לשיחה איתו, ורק להקשיב. גם ברגעים שמאוד יתחשק לך לענות לו.
תקשיבי ותנסי לראות אם קיימת חוסר שביעות רצון מהתקשורת שלך.
אם תרצי, אנחנו נשמח לסייע בידך,
אך גם אנו מצפים לתקשורת בין אישית בסיסית המבוססת על כבוד הדדי.
שיהיה בהצלחה
איילת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אהבה בגיל בוגרטובה04/05/2008
שלום, אני גרושה ואם ל-3 בוגרים ונשואים, לאחרונה החל לחזר אחרי גבר מבוגר שגר בסביבה, איני נעתרת לחיזוריו כיון שאני כבר התרגלתי להיות לבד ואני לא יודעת איך סזה בכלל לנהל קשר בגיל כזה. הוא עוזר לי מדי פעם בעבודות הבית ובתיקונים קטנים ואני לא יודעת אפילו אם אנחנו מתאימים, איך לבדוק את זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תפני מקום בלב ...
איילת לחמי04/05/2008טובה שלום,
איזה כייף- להרגיש מחוזרת ונאהבת
האם זה מרגיש לך כייף או מרגש?ק
אני חושבת שלפני הכול תנסי לראות איך זה מרגיש לך להיות מחוזרת ולהיות מחוזרת על ידו
אם זה נעים לך או מרגש אותך או מחדש לך משהו אז כנראה יש מקום להמשיך ולנסות
במידה ואת מחליטה להמשיך אז תפני לנסיון חיזור שלו מקום:
מה זאת אומרת?
יש לכם הרבה אופציות להפגש ולדבר בזמן שהוא בא לעשות כל מיני תיקונים בבית ולכן בפעם הבאה שהוא מגיע תני מקום לשיחה ביניכם - אפילו מבחינה מחשבתית פני לו זמן, רוגע, תפתחי את האפשרות לנהל איתו שיחה שאינה רק קורקטית
ותראי איך את מרגישה עם זה
אם תרגישי עם זה טוב תמשיכי הלאה- תפני עוד מקום של אנרגיה ותראי צעד צעד- עקב לצד אגודל איך זה מתפתח
מה את אומרת- האם את רוצה לתת לזה הזדמנות?
בהצלחה
איילת לחמי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)