מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- #@29/04/2008
שלום.
מגיל מאוד מאוד קטן,ועד עכשיו(כנראה זה יימשך כל החיים)
אני מתאהבת אך ורק במבוגרים ממני.תמיד,.(אני בת 14)
אומנם זה לא מפריע לי(למרות שברוב הפעמים הלב פשוט נשבר.הרי הם גדולים ממני,עצם המחשבה
שהם בחיים לא יהיו איתי,לא כולם כן?מישהו שהתאהבתי בו בחיי,לא יעיף אפילו מבט לעברי.)
אך אני רוצה לדעת למה זה ככה אצלי,
כי כמו שאתם יודעים בנות בגילי ,רובם(יש ויש) מתאהבים
בבני נוער בגילינו.
יכול להיות שזה בגלל שאף פעם לא הייתה לי את דמות האב
שאני כ"כ רוצה בבית?(תסביך אב,נראלי קוראים לזה..משהו כזה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אהבה בלתי אפשרית
איילת פדה29/04/2008יקרה תודה על פנייתך
לפעמים אכן יש דפוסים של התאהבות בדמויות בלתי אפשריות בכוונה
כמו התאהבות בכוכב קולנוע או זמר מפורסם.
חשוב שתדעי שבשלב זה, יתכן שדפוס זה שומר עליך - כי מאפשר לך את החוויה הרגשית במקביל למרחק שאת צריכה.
בכל מקרה המודעות שאת מגלה בפנייתך, מראה שכדאי לך להמשיך ולחקור את הנושא, ולטפל בעצמך, כדי שכשתגיעי לשלב הנכון לך, תוכלי להתאהב אהבה ברת מימוש.
שיהיה בהצלחה
איילת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקי,תודה רבה לך.
@29/04/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקשה לעזרהסטודנטיות27/04/2008
בס"ד
נשים יקרות שלום וברכה,
אנו סטודנטיות לעבודה סוציאלית בשנה השלישית ללימודינו, במרכז האוניברסיטאי אריאל.
במסגרת לימודינו, אנו עורכות סמינר מחקרי בהנחיתו של ד"ר מנחם בן עזרא.
נושא המחקר: שינוי עמדות בעקבות תקיפה מינית.
מחקרים רבים דנו בקשר בין תקיפה מינית להשפעותיה על התנהגות המותקפת לאחר מכן.
בקרב הציבור בארץ, ממעיטים להעלות נושא זה לדיון. כתוצאה ממיעוט ההתייחסות לנושא, נפגעות תקיפה מינית, אינן מקבלות את מלוא התמיכה הראויה לנפגעות טראומה. זאת ועוד, הנפגעות עלולות לעבור משבר חריף בו תפיסת עולמן והערכים עליהם חונכו נופצה. בנוסף לטראומת התקיפה אותה חוו, המקשה עליהן ליצור יחסים אינטימיים עם בן זוג, הנפגעות נאלצות להתמודד עם רובד נוסף המקשה אף יותר: יחס החברה לתקיפה המינית.
אנו מעוניינות לחקור את התופעה בקרב בנות ולהעלות למודעות את תוצאות המחקר, בכדי להביא לשינוי הסטיגמה ביחס החברה לנפגעות.
אנו פונות אליכן כאלו היכולות לסייע בקידום המחקר ולתרום רבות לנפגעות תקיפה מינית.
כיוון שלא ניתן לצרף קובץ, נודה לכן אם תשלחו מייל לכתובת המייל המצורפת: [email protected], ואנו נשלח לך את השאלון(יש לציין כי שם השולחת ימחק מידית ולא יעשה בו כל שימוש).
אנו מבקשות את רשותכן ותמיכתכן למילוי שאלון זה.
חשוב לציין כי הסקר הוא אנונימי לחלוטין!
ניתן ליצור איתנו קשר במייל: [email protected]
תודה מראש,
הדר, דינה, יעל ולירון
בהנחיית ד"ר מנחם בן עזרא
מחלקה לע"ס, המרכז האוניברסיטאי אריאל.
נ.ב
במקרה של תהיות, שאלות או הבהרות ניתן לפנות לד"ר מנחם בן עזרא, מחלקה לעבודה סוציאלית במרכז האוניברסיטאי באריאל. [email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יוזמה ברוכה לקידום מחקר חשוב
איילת פדה27/04/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהטדי22/04/2008
שלום רב, אני בן 28 גבר נאה.
אני בררן ואני מחפש בחורה מיוחדת לטעמי במראה ובאופי. עד שאני אמצא אותה אני בהתלבטות קשה. אני הרי חייב לשכב מדי פעם - אני גבר.
אז שאלתי אליכן היא: האם לצאת עם בחורה שאני יודע מלכתחילה שאני לא רוצה, להשכיב אותה ואח"כ ולהגיד לה שזה לא זה?
האם זה דבר שיפגע בכל בחורה, או שיש כאלו שדווקא יזרמו עם הרעיון? מה דעתכן על גברים שעושים את זה?
תודה רבה על כל עצה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איכככסס גועל נפש
שני23/04/2008טוב שיש גם גברים שונים ממך ושמכבדים בחורות (להבדיל ממך).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה יכול בקלות לימצוא בחורות
איש הקש23/04/2008שמחפשות רק סקס לא כולן רוצות רק אהבה או משהו יש הרבה שישמחו רק לישכב איתך ליגמור וללכת,לשני סטוץ של סקס בילבד הוא לא משהו שמשפיל נשים אני בעצמי ניפגעתי מאחת כזאת ששכבה איתי ואחר כך ניזכרה לומר לי שזה היה רק סקס ואני חשבתי שיצא מיזה משהו...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאיש הקש - קצת הבנת הנקרא...
שני23/04/2008הוא התכוון להערים על בחורה בכך שהוא ישכיב אותה בלי להצהיר על כוונותיו האמיתיות כבר בהתחלה ורק לאחר שיקבל את מבוקשתו יגיד לה שזה לא מתאים לו. מזה נגעלתי. אני לא צדקנית. אם ישנן בחורות שמתאים להן סטוץ - שיבושם להם. אבל להוליך שולל בחורות - זה כבר משהו אחר חמוד שלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגבר גבר!!!!
בילבולית27/12/2008יש לי כמה שאלות אני אודה אם תענה בכנות, מעניין אותי הנושא מאוד.(אני לא פמיניסטית אני דווקא מבינה גברים טוב) 1. אם בחורה שוכבת איתך בדייט ראשון או שני בלי כל מחשבה על מחר ובקלות דעת, אז אולי היא שוכבת ככה עם כל אחד ועם כולם, ולך תדע מי היה שמה אתמול? מה מצאתה את האיבר שלך בזבל כדי שתכניס אותו לכל מקום? 2. מה עם לעשות ביד? בלי סצנות פרידה? בכי? לך תדע על מי תיפול? אולי היסטרית אובססיבית או מטרידה? 3. איפה הכבוד? גבר? 4.אני מבינה שיש נשים קלות להשגה שרק צריך להשקות אותם אלכוהול להגיד מילים יפות והן פותחות רגליים, זה התחיל מאיפשהו לא? אולי מזה שהמון גברים עשו כזה תרגיל והאישה מאוד רוצה בן זוג ולא תמיד חושבת ישר על שקר, אבל אתם בשלכם! 5. למה שלא תנסה להתאפק איזה חודש? להכיר מישהיא ולא ישר לקפוץ למיטה, רק לצאת להכיר, לדבר? אולי יתברר שהיא מה שחיפשת ואף יותר? ואולי תפספס הזדמנות כזו בזה שתשכיב אותה ותזרוק בבוקר ולא תדע אפילו שזו האחת? 6.למה אתה חושה שתמצא מישהי ראויה לך עם אתה קודם כל לא מכבד? כבוד הדדי גבר גבר! לא בזין להתאמץ ולהשקיע אההה? אז כנראה שלא מגיעה לך בחורה טובה, אולי מישהי כמוך שתרגיש פעם אחת מה זה! אל תפגע, אני מבינה את הצורך הפיזי שלך, אבל קודם כל תכבד את עצמך!!! אני לא יודעת בן כמה אתה, כל הרשום מעלה רק דעה לא לקחת אישית, אני עצמי עברתי גברים כמוך, אבל למזלי כל אותם הגברים נכון להיום היו מתים להיות במקום של בן זוגי ומקנאים קנאה ירוקה כי הוא טרח להכיר מי אני לפני שהשכיב, והוא קיבל בחורה זהב ששווה כבוד. אשמח לשמוע מה דעתך ולהרחיב בנושא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיפור אהבה של ממשLOVEgirl19/04/2008
היי שלום ,
אני בת 16 , ליפני כמה חודשים עברתי לארה"ב .
אמא שלי נהרגה בתעונת דרכים ואבא שלי הוא פשוט שיכור מוות שרק הולך כול היום לבר.
ליפני זה הכרתי נער אחד צ'רלי . ניהיינו ידידים, חיכיתי ליום שבוא נתנשק פעם ראשונה כי לא ידעתי אם הוא מחבב אותי באמת .
בקיצור כשגילית שאמא שלי מתה פשוט רציתי למות מעצב יצאתי החוצה בבגדים קצרים בגשם שוטף והלכתי לפארק לא רחוק מהבית בבכי .
כשהגאתי פשוט נעמדתי ליד נחל קטן שהיה שם ובכיתי נראה לי שבכיתי שעות .
פטעום שמעתי מישהוא מאחורי קורא לי וזה היה צ'רלי . הוא שאל מה אני עושה פה בקור הזה והוא כיסה אותי במעיל שלו ולכך אותי לסכך ליד אני סיפרתי לא ועז הדבקתי לא חיבוק מרוב שהייתי עצובה ורציתי שמישהוא ירחם אלי .
באמצה החיבוק פטעום הרמתי מבט אליו והוא אלי ו.....
כמו שאתם חושבים התנשקנו , נראה לי שלא היה לי הכפת מקלום רק מהשפתיים החמימות שלו אל השפתיים שלי .
הוא גרם לי לאושר ועכשיו אני פשוט לא דואגת כבר .
אבל ליפני כמה ימים אבא שלי חזר הבייתה שתוי לגמרי והוא נתן מכות לי ולאחותי הקטנה (בת 12 )
ההורים של צ'רלי שמעו אל זה מצ'רלי והם הסכימו שאנחנו נעבור אליהם , אני ואחותי כבר הכנו את הטיקים למעבר אבל עכשיו אני חושבת מה יהיה אם אבא שלי .
ההורים של צ'רלי מדהימים , יש להם מספיק דברים בישבילי ובישביל אחותי וגם לצ'רלי יש אחות קטנה שיכולה לשחק אם אחותי .
אבל אני לא יודעת מה לעשות אם אבא שלי .
אני לא יכולה לדבר איתו כי הוא ינעל אותי בחדר או יכה אותי . אני פוחדת .
מה לעשות ?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קודם כל הגני על עצמך ועל אחותך
איילת פדה21/04/2008יקרה
את נשמעת אמיצה מאוד.
אני מודה על פנייתך אלינו.
דבר ראשון שצריך להנחות אותך, הוא שלאף אחד אין זכות להכות אותך או את אחותך.
אין ספק שאביך צריך עזרה, אבל לא את הכתובת לעזור לו.
ועושה רושם שכרגע הוא לא בשלב שניתן לשוחח איתו, כי את עלולה לשלם את המחיר.
האם יש לך לאן לפנות?
את וצ'רלי, עד כמה את מכירה אותו ואת הוריו?
האם יש לכם קרובי משפחה בחול? קרובי משפחה בארץ שאת יכולה לדבר איתם?
האם שקלת לפנות למשטרה?
יתכן שזה יהיה הדבר הנכון ביותר לעשות, בכדי להגן עליכן.
בבקשה עדכני אותנו,
והמשיכי להיות אמיצה וחזקה כפי שאת
איילת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תקועה בחייםמיוחדת18/04/2008
היי אני בת 26 וחצי רווקה פלוס ילד כרגע אינני עובדת מקווה שאחרי החגים אמצא משהו אני ממש צריכה עזרה זה ממש יוצא ממני אינני יודעת איך לחיות לא יודעת להעריך את עצמי נכונה אני בחורה חייכנית חברותית מדברת עם אנשים אבל לעצמי אני מאוד חסרת ביטחון הייתי אומרת גם לגבי עבודה אינני יודעת מה אני ומה אני רוצה ובכלל מהחיים אני צריכה עזרה בהתמודדות עם החיים אני כל הזמן עוצרת את עצמי ולוקחת דברים קשה דוחקת לפינה וממשיכה כאילו לא היה איך ואיפה אפשר ללכת לאיזו סדנא אשר תעזור לי בתהליכי החיים הייתי קוראת לזה משבר רציני בגיל צעיר מאוד אולי בגלל שגדלתי לבד ו2 הוריי נפטרו הכל השפיע עליי כי לא היה לי דמות חזקה לא היה לי ביטחון מגיל צעיר אנא אשמח לתשובתכם כי אני באמת הגעתי למצב אשר אינני יכולה להמשיך כך וגם לבני היקר לא מגיע אמא אשר היא לא לעצמה ולא לו בתודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכאן אפשר רק לצמוח
איילת פדה21/04/2008יקרה
תודה על פנייתך. אני מתחברת למה שאת כותבת, ובעיקר לאחריות שאת לוקחת בפנייתך לגבי עצמך כאישה צעירה שכל החיים לפניה, וכאם.
כתיבתך מראה על מודעות, יכולת התבטאות טובה ולקיחת אחריות - שילוב של שלושה דברים שיעזרו לך להתקדם בחיים.
השלב הראשון שאני מציעה הוא שתפני ליעוץ אישי.
בקופות החולים יש יעוץ פסיכולוגי, וכן אם תרצי אוכל להמליץ לך על אנשי מקצוע טובים, באזור המרכז. חשוב שתפעילי שיקול דעת ותבחני את האדם שאת נעזרת בו - האם הוא מתאים לצרכיך.
וכאן הבחינה מאוד פשוטה - אם יש ספק, אז אין ספק. חשוב שתרגישי טוב בפגישה, בטוחה ומוגנת, ומקבלת ערך מוסף.
יועץ שיאמין בך ויעזור לך לקבל בחזרה את האמונה בעצמך, ביחד עם הכוונה קלה,
זה כל מה שאת צריכה בנוסף למעלות שציינתי פה, שניכרות מדבריך.
שיהיה לך בהצלחה
ניכר שאת לקראת סדר הפסח של חייך
איילת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהתמר16/04/2008
היי בנות,
יש לי בעיה קשה ,
סליחה מראש על הבוטות.
בן זוגי מזה שנתיים כל הזמן לוחץ עלי לבצע מין אנאלי איתו. ניסיתי פעמיים וזה כאב.
מסתבר שזו הסטייה הכי גדולה שלו והפנטזיה של חייו. הוא כל פעם שאנו שוכבים מזכיר את זה.
אני לא יודעת כיצד להתגבר על הבעיה.
אני אוהבת אותו ולא רוצה שזה יגרום לנו לריב, אבל אני רואה שזה עומד לקרות
מה לעשות?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כבוד הדדי
איילת פדה16/04/2008תמר יקרה
את אכן שוטחת בפנינו דילמה לא פשוטה.
שאם מתעלים מעל המקרה הספציפי, ניתן לראות כאן מקרה טיפוסי של צרכים שונים של בני זוג.
לבן זוגך יש צורך מסויים, שלך לא מתאים לספק. ולך יש צורך שהוא יכבד את זה שזה לא מתאים לך ושלא יחזור ויזכיר את זה כל פעם שאתם באינטימיות. אין לי ספק שזה הורס לשניכם את החוויה.
אני חושבת שכדאי שתדברו על כך באופן גלוי ופתוח, כפי שניכר שיש לך את הכישורים לעשות.
ולא במהלך יחסי מין, אלה בשיחה נינוחה ומאפשרת.
בזוגיות צריך להיות כבוד הדדי, ובהיבט של הצרכים - לשניכם יש צורך כאן. לו צורך מיני מסויים, ולך צורך בכיבוד החוויה שלך בהקשר זה. זה תהליך הדדי ולא חד צדדי - שלו יש צורך ועלי לספקו.
וזו הנקודה שחשוב לי להדגיש כאן,
כי מדבריך אני מקבלת את ההרגשה, שאת מרגישה שאת אחראית לבעיה. הבעיה היא של שניכם באופן הדדי - לשניכם יש צורך שדורש התייחסות.
הצורך שלך הוא בהבנה שלו את החוויה שלך, את הניסיון שלך ונכונותך או אי נכונותך להמשיך בכיוון זה, (במידה ותרצי להמשיך לנסות אולי כדאי לכם להתייעץ בסקסולוגית).
במידה והחלטת שלא מתאים לך לנסות יותר, הצורך שלך הוא שהוא יכבד את החלטתך והצרכים שלך בקשר האינטימי בלי להמשיך ללחוץ לכיוונים שלא מתאימים לך.
בבקשה עדכני אותנו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחמודה תנסי את זה
שני17/04/2008זה לא נורא כפי שאת חושבת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלכי על זה, מתרגלים...
בילבולית27/12/2008רציני, אחרי כמה פעמים מתרגלים, לא כזה סיפור אולי אפילו תהני, יש לי חברה שמוכנה רק ככה כי ככה היא נהנית יותר. דבר שני, תהיה יותר חכמה תבקשי גם משהו בתמורה שיפצה אותך. ככה לא תרגישי מנוצלת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פחד ליזום שיחה עם גבריםיפעת13/04/2008
שלום, קראתי והתרשמתי מהשיתופים פה והעזתי לשאול גם אני.
אני לא נמצאת במערכת יחסים הרבה זמן ונראה לי שאיבדתי את כל הביטחון.
לפעמים אני רואה מישהו שממש מוצא חן בעיני ואין לי אומץ אפילו להישיר אליו מבט, לפעמים אני מציצה לכיוונו, לעיתים רחוקות אני מביטה ומחייכת, אבל ברגע האמת אני נבוכה ולא חושבת ברצינות אלא שקועה בביישנות ורק אחרי אני מרגישה החמצה, או פספוס וחושבת אם יכולתי לעשות את הדברים אחרת.
אני מאמינה שאני משדרת משהו מופנם ואולי בגלל זה גברים לא יוצרים איתי קשרבעצמם ומתחילים איתי לעיתים רחוקות. איך אני מתרגלת העזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לך את זה
איילת לחמי15/04/2008יפעת יקרה,
וואו- איזו כנות וישירות את מפגינה בשאלה שלך - את מפרגנת ומפרטת ולא הולכת סחור סחור אלא שואלת את מה שעל ליבך. שאלה מסוג כזה יכולה להראות לך שיש בך העזה. אך כנראה כפי שאת מתארת את משדרת את ההעזה הזו רק במצבים מסוימים או שאינך משדרת העזה במקרים אחרים.
אני מאמינה שיש בכולנו את כל התכונות שאנו חפצות בהן. במידה ואת רוצה לתרגל את ההעזה שיש בך גם מול גברים עלייך למצוא את המקומות בהם את נועזת וישירה ולנסות ולהבין איך את עושה את זה שם על מנת לשלוט בזה ולהתנהג כך גם במצבים אחרים.
על מנת להתחיל - אשמח שתחשבי באילו מקרים את נועזת וישירה וספרי לי עליהם
שיהיה בהצלחה
איילת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קורס/סדנאגל10/04/2008
מעוניינת בסדנא בנושא או כקבוצת תמיכה הקשורים להעצמה נשית-הייתי מעוניינת לדעת לגבי הסדנאות השונות הקיימות. איך אוכל ליצור קשר טלפוני לקבלת פרטים מדוייקים לגבי הסדנא שהנני מעוניינת לבחור.
גלית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סדנאות
איילת פדה10/04/2008הי גלית
אנחנו בפ.ד.ה - יעוץ ארגוני והדרכה, מעבירים הרצאות וסדנאות גם לקהל הרחב.
את מוזמנת לפרט כאן קצת יותר מה מעניין אותך - כי העצמה נשית זה נושא רחב
האם בתחום היחסים הבין אישיים - ושם מה הכיוון?
זוגיות, אסרטיביות, הורות
האם בתחום פיתוח קריירה - ושם מה הכיוון?
שינוי כיוון תעסוקתי, מציאת מקום עבודה, התקדמות במקום עבודה קיים, מיומנויות ניהול
כמו כן את מוזמנת לפנות ישירות למייל שלנו
[email protected]
שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוהבת נשיםחגית08/04/2008
שלום לכן, רציתי לשמוע חוות דעת, אני לעיתים פוגשת נשים שמאד מרשימות אותי ואני חשה אליהן סוג של משיכה, איני יודעת להגדיר זאת כיון שמעולם לא חוויתי קשר מיני עם בחורה, אך נראה לי כי קל לי לאהוב יותר נשים מגברים, אני נמשכת גם לגברים, אך אליהם קשה לי יותר להתחבר. מה דעתכן, איך אני יכולה לדעת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני יודעת על מה את מדברת הייתי שם
מישהי שהייתה08/04/2008ואת מיתבלבלת קצת בין משיכה לרגשות אחרים לדעתי עצם העובדה שאת ליפעמים נימשכת לנשים כי יותר קל לך להיתחבר לנשים מאשר לגברים זה לא טוב,גם אני הייתי ככה פעם עד שהתחלתי להיקשר יותר לגברים (במיקרא) וההעדפה הזאת פשוט נעלמה ליפעמים אנחנו מתחילים לירצות משהו (בלי קשר למשיכה או זוגיות) כי נוח יותר איתו כשזה מגיע לזוגיות זה ניהיה הרסני יש אנשים שאם בני ובנות הזוג שלהם שנים בעוד שהם לא ממש אוהבים אותם אבל לא נוח להם להיפרד מכל מיני סיבות וזה פסול מהיסוד,דבר דומה גם פה יכול ליהיות שאת נימשכת לנשים כי יותר נוח וקל לך להיתחבר אליהן,תאמיני לי עזבי אותך מנשים בכל הנוגע ליחסים זה הרבה פחות נוח וכך זה אצל כל אחד קל בתור ידידים קשה בתור זוג,אם את שואלת למה אני אומרת לך את זה פשוט מאד גם לי היה מיקרא מאד דומה לשלך וכולם אמרו לי ללכת על זה ובמשך הרבה זמן לא הבנתי מה אני עושה איתן זה כבר לא היה מה שהיה פעם (ניסיתי אם כמה נשים 4 בערך) ואני כבר לא הבנתי מה משך אותי בהן ,בקיצור אני מקווה שהבנת שזה יכול ליהיות מאד מבלבל ואף ליפגוע בך אם לא תנתחי את המשיכה שלך כראוי...כל טוב :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשים או גברים או גם וגם
איילת לחמי08/04/2008חגית יקרה שלום,
תודה על השיתוף בנושא כה אישי
נראה כי את נמצאת בלבטים עמוקים בדבר זהות. מדובר בהתלבטות משמעותית וחשובה.
משיכה מינית יכולה להיות כלפי מין אחד או כלפי שני המינים גם יחד
ייתכן כי הנשים שאת פוגשת מרשימות אותך ושאת נמצשכת אליהם מינית. ייתכן גם כי הם מרשימות אותך אך היית רוצה בקרבה שלהן שאינה מינית....
על מנת שנמשיך הייתי רוצה להבין ממך מדוע את רושמת כי נראה לך קל לאהוב נשים יותר מגברים והאם זה קשור לעובדה שיותר קל לך להתחבר לנשים
נתכתבה...
איילת לחמי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהסרגיי06/04/2008
אי רוצה להכיר מישהי. חשבתי להיכנס לאינטרנט לאתר הכרויות. אבל שמעתי שזה לא טוב.
רציתי לדעת מה דעתכן על אתרי הכרויות? מה החסרונות והיתרונות של האתרים הללו?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה טובה
איילת לחמי08/04/2008סרגיי היקר
החלטה נפלאה- להתחיל לפעול בכיוון אליו היית רוצה להגיע זה כבר מצויין
מדוע אתה חושב שאתרי היכרויות באינטרנט הם לא טובים ?
בגדול אתרי ההיכרויות נותנים מענה לאנשים שרוצים להכיר אנשים
היום בעידן בו אנשים לא מכירים כל כך הרבה סתם ברחוב.... ושאין הרבה זמן.... אנשים בוחרים להכיר אנשים דרך האינטרנט ולא פנים מול פנים
היתרונות והחסרונות קשורים לאופי של הבנאדם ולאופי החיים שלו- אפשר להכיר אנשים יותר מהר ויותר אנשים. החסרונות של הכלי קשור לכך שמסננים יותר אנשים על פי רשימת "תכונות רצויות" שאנחנו מפנטזים עליה ולא נותנים צ'אנס למשהו אחר שאנחנו לא מכירים ואולי יהיה לנו טוב איתו. כמו כן, הסינון נעשה על פי מראה חיצוני לרוב
ספר לי קצת על עצמך והאם זה נראה לך כלי שמתאים לך או לא
איילת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה...
בילבולית27/12/2008לא מומלץ להתייחס ברצינות לאתרי היכרויות, מומלץ רק להתכתב, להכיר, אבל לדעתי לא כדאי. חסר בחורות שאפשר לראות מהפעם הראשונה את הפנים והעיניים? לדעתי זה נואש! אני מתכתבת באתרי היכרויות אך ורק לצורך בידור!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלבילבולית
רונית29/03/2009אהבתי את מה שכתבת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבן כמה אתה?
משהי:)30/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהליאת03/04/2008
יש בחור. יפה הוא ואף סקסי. גבוה ובלונדיני. והוא גר כמה בניינים לידי.
רצה הגורל וכל יום אנו נפגשים בבוקר. בתחילה הוא היה אומר שלום יפה ואפילו היינו מדברים דקה. לאחרונה הוא משפיל מבטו ורק לעתים כשהוא רואה אותי הוא אומר שלום.
אני רוצה אותו, אבל לא יודעת איך להגיד לו את זה.
אפשר לקבל טיפ כיצד להתחיל איתו?
תודה רבה
שמעתי שאם בחורה מתחילה עם גבר הוא אח"כ רק ירצה לשכב איתה ולא יותר ?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נוסחאות במערכות יחסים
איילת פדה04/04/2008ליאת יקרה
היופי במערכות יחסים, הוא שאין נוסחאות קבועות
תקשורת בין אישית, ובטח שבין המינים, הנו נושא מורכב ויש לבחון ולדון בכל מקרה לגופו.
מה ששמעת ש - אם בחורה מתחילה עם גבר אח"כ הוא רק ירצה לשכב איתה ולא יותר,
זה סוג של נוסחא שתלויה בהרבה מאוד גורמים
כמו איך את מתחילה איתו, מה את רוצה בעצמך, מה את משדרת לו בהתנהגות שלך ובאופן שבו את פונה אליו ובמי הבחור עצמו.
במקרה שאת מתארת עושה רושם שגם הוא קצת בישן ושאם לא תשדרי עניין זה עשוי להתמוסס.
בכדי שנוכל לייעץ לך להמשך חשוב לדעת עוד כמה דברים, כי כאמור אין נוסחאות קבועות.
בת כמה את, מתי הייתה מערכת היחסים האחרונה שלך ואיך היא הייתה, איך את מתארת את עצמך במערכות יחסים (גם עם גברים וגם עם חברות), איזה מערכות יחסים יש לך.
ומה קרה בקשר עם הבחור הסקסי - איך התחיל הקשר של הדיבור בפגישה ומדוע הוא השתנה לאחרונה.
וכשאת אומרת שאת רוצה אותו, למה את מתכוונת? אולי את רוצה רק לשכב איתו ולא יותר?
ספרי לנו ונמשיך את היעוץ משם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעוניינת בגברליאת03/04/2008
שלום רב,
אני מעוניינת מאד בגבר שעובד איתי ואיני יודעת אם הוא מעוניין, כמו כן אנחנו י\עובדים יחד במקום יחסית קטן ולכן אני מאד מתלבטת לגבי זה. מה כדאי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מערכת יחסים במקום עבודה
איילת פדה04/04/2008הי ליאת
כפי שכתבתי בתגובה הקודמת, אין נוסחאות קבועות במערכות יחסים
ולכן כדי שנייעץ לך חשוב לדעת פרטים נוספים.
חשוב לי שתדעי שמערכת יחסים במקום עבודה היא נושא רגיש,
מצד אחד זו אפשרות טובה להכיר אדם לעומק, ולפתח איתו קשר שמבוסס על הכרות, חברות ומכנים משותפים רחבים יותר, מאשר הכרות של רושם ראשוני כמו בבליינד דייט, או כל פגישה מקרית אחרת.
מאידך יש כאן סיכון במידה ומערכת היחסים מסתיימת - וזה תלוי בבגרות של שניכם וביכולת להמשיך לעבוד ביחד, גם במידה והקשר הסתיים.
בכל מקרה חשוב שתדעי, שעידוד מערכת יחסים במקום העבודה, כרוכה בסיכון של שינוי האווירה הקיימת במקום העבודה כפי שהיא כיום ואף במקרים קיצוניים איבוד מקום העבודה.
אם את נכונה לסיכון הזה, ויש אנשים שבעבור אהבה מוכנים לקחת סיכון
(אבי נוהג לומר לי שכגודל הסיכון כך גודל הסיכוי, וזה מוטו שקידם אותי הרבה בחיים, אך כאמור כל ממקרה לגופו - וחייבים להסכים לקחת את הסיכון).
ובכן אם את מוכנה לקחת את הסיכון נתקדם ביעוץ
לשם כך עני לנו בבקשה על השאלות הבאות
1. ספרי קצת עליך, מערכות יחסים שיש לך עם גברים וחברות, איך את מתארת את עצמך במערכות יחסים אלה (יש הרבה / קצת מערכות יחסים משמעותיות / מעט מאוד מערכות יחסים, האם קל לך או קשה ליצור קשרים ולשמר אותם, איך חברים היו מתארים אותך מבחינה פנימית וחיצונית, וכן פרטים טכניים כגון גילך וכו')
2. ספרי לנו קצת על מקום עבודתך - מה מקצועך ותפקידך, באיזה תחום את עובדת, ומה ההיררכיה בינך לבין הבחור. האם אתם קולגות, או שמישהו מכם בהיררכיה הארגונית מעל השני - זה חשוב, גם בהיבט משפטי של הטרדות מיניות, שיש לקחת בחשבון. במקרה ואת הבוסית שלו, חשוב שתדעי שעניין חד צדדי ביחסים, עלול במקרים מסויימים להתפרש כהטרדה מינית, ולהיפך. כך שבמידה וההיררכיה אינה שוויונית זה מקשה על קידום קשר במקום עבודה, ויש לקחת זאת בחשבון.
3. ספרי לנו קצת על הבחור - מה מוצא חן בעיניך אצלו, מה טיב הקשר שלכם כיום, מה חשבת לעשות לקידום הקשר ולאן את רוצה לקדם את הקשר איתו.
עדכני ונמשיך משם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובות
ליאת08/04/2008איילת תודה על תשובתך המפורטת, לשאלותייך אני בת 30 עובדת בחברת אשראי גדולה והבחור הוא 'קולגה שהגיע לעבוד במחלקת התכנות אצלנו, אין קשר בינינו פרט למפגשים בחדר האוכל, שיחות מסדרון וכדומה.
יש לי קושי רב ביצירת קשרים עם גברים אני נורא נבוכה וביישנית, אני מאד סגורה ולא היו לי מערכות יחסים ארוכות רבות, אחת משמעותית. הרבה זמן לא הייתי בקשר, אך הבחור הזה פשוט מוצא חן בעיני, העיניים שלו, הקול שלו, הרוגע שלו, אני פשוט רוצה להיות איתו, אבל כמובן חוששת מהתוצאות וחוששת ממצב של פרדה והתמודדות עמו ועם דמותו בכל יום. לכן איני עושה כלום בשלב זה חוץ משיחות פשוטות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגעת לגיל שאפשר להתחיל
איילת פדה10/04/2008ליאת יקרה,
המלצתי אליך, היא שכדאי לנסות משני הטעמים הבאים
א. מהכרותי את חברות האשראי (לחלקן אני מייעצת) מדובר על חברה גדולה, והיות והממשק היחידי ביניכם הוא בחדר האוכל ובמעברים, ולא בעבודה השוטפת - הסיכון שבניתוק הקשר, הינו בעל השפעה קטנה יותר על המשך עבודתך במקום
ב. במקביל היותכם קולגות, ולא בהיררכיה ניהולית שונה - שיש בה משום כוחניות ובעייתיות מבחינה חוקית מקלה על המצב. חשוב שתדעו - החוק קובע כי למנהל אסור לקיים מערכת יחסים עם עובדת שלו, גם אם זה בהסכמה, בשל הסכנה להטרדות מיניות.
ולאור מה שכתבת לי, שאת בת 30 ולא היית הרבה זמן בקשר,
מקום העבודה הרבה פעמים מאפשר לנו מפגש, שנוח יותר לאנשים ביישניים, להכיר ולפתח קשר.
בגלל הרגישות שעדיין קיימת חשוב לי שנמשיך את השיח בינינו בשני כיוונים;
א. כיצד את יכולה לקדם את מערכת היחסים שלכם לכיוון של קשר מעבר לשעות העבודה - טלפונים להזמין לארוחות בעבודה, טלפונים מחוץ לשעות העבודה, יציאות חבריות, אפילו בכיוון של ידידים ולא לכיוון של date בשלב ראשון, כדי להעמיק את ההכרות בטרם קופצים למים - ובכך להקטין את הסיכון. חשוב שתזכרי לא לרוץ איתו מהר לכיוונים אינטימיים. כי אם הוא באמת מעוניין הוא יחכה, וככל שתתקדמו לאט, כך הסיכוי לקשר בוגר, גם אם הוא יכלול פרידה בסוף, גדל. בעוד שהתקדמות מהירה עלולה לכלול פרידה כואבת יותר מכל המובנים.
ב. כתבי לי מה הסיכון, שאם תהיו בקשר ותפרדו. עד כמה זה יקשה עליך להמשיך במקום העבודה? ועד כמה סיכון זה משמעותי עבורך, או שאת מוכנה לקחת אותו בעבור קשר זוגי.
בינתיים ממליצה לך להמשיך את הקשר הקיים ביניכם בעבודה ולעדכן אותנו בהתפתחויות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תעזרו לי?צריכה עזרה..31/03/2008
או קי.. זה יהיה די ארוך..
עכשיו אני בכיתה ח'.. שנה שעברה היה ילד אחד בכיתה שלי שמממש אהבתי.. אני הייתי אז "קטנה" וסיפרתי לחברות שלי ולידיד שלי.. בסוף התברר לי שהילד שאני אוהבת יודע מזה..(גם מכמה חברות וגם מהידיד).. אני לא דיברתי איתו על זה אבל שנינו ידענו על זה..(לא עשינו עם זה כלום כי הוא לא הרגיש כלפי כלום)..נ.ב.:ישבתי לידו כמעט כל השנה שעברה..
השנה עוד פעם הושיבו אותי לידו.. בהתחלה עדיין אהבתי אותו אבל אם הזמן זה התחיל לעבור לי(כי ידעתי שלא יצא מזה כלום) ומה שנישאר מהרגשות היה קצת חיבוב.. לפני שבוע בערך.. הוא כתב לי בSMS שהוא אוהבת אותי.. בהתחלה חשבתי שהוא וחבר שלו צוחקים עלי אז לא הגבתי.. אבל אח"כ התגלה שזה נכון..והתכתבנו כל יום..הרגשות שלי אליו די חזרו..(לא עד הסוף..)עכשיו אנחנו חברים(הוא הציע לי והסכמתי.. מקווה שעשיתי נכון..).. הבעיה שלי היא שבSMS הוא ממש פתוח, מדבר הרבה, לא מתבייש.. ובבי"ס הוא לגמרי שונה..:לא כ"כ חברותי.. בקושי מדבר..(בין הקטע שהוא אמר שהוא אוהב אותי וזה שהוא הציע לי חברות עבר בערך שבוע ובזמן הזה היה ביננו מין מתח כזה.. עכשיו כשאנחנו חברים אני לא מרגישה ממש הבדל בין אז כשהיינו ידידים ועכשיו..)
מה אני עושה? אני חושבת שכדי לחכות אם זה קצת ואם לא יהיה כלום אז להיפרד.. אבל אני די אוהבת אותו..
סורי על המגילה.. תעזרו לי..(נ.ב.: זה החבר הראשון שלי.. ותיארתי לעצמי שכשיהיה לי חבר זה יהיה אחרת..)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציפיות
איילת לחמי31/03/2008הי יקרה
איך קוראים לך?
ראשית אני רוצה להגיד לך שטוב שכתבת "מגילה"- מכיוון שככול שיש יותר פרטים אני יכולה להבין את העולם שלך יותר טוב אז תודה לך!
ושנית מזל טוב חבר ראשון עולים כל אי הוודאויות האפשריות של קשר זוגי
לגבי שאלתך-
נראה לי שיש לך רגשות וציפיות מגובשות מקשר עם חבר- כפי שאת כותבת "זה החבר הראשון שלי.. ותיארתי לעצמי שכשיהיה לי חבר זה יהיה אחרת."
והשאלה היא למה ה לא תואם לציפיות שלך? מה את מצפה מקשר?
אני מציעה שתנסי לדבר איתו ולהעלות בפניו את הציפיות שלך כמו - שיהיה יותר חברותי בתוך בית הספר- שיתן לך יחס מיוחד וכו
יחד עם זה אני מציעה גם לך לא להשאיר את הכדור בידיים שלו ולנסות ולראות האם את מתייחסת אליו אחרת בבית הספר? האם את נונת לו יחס מועדף?
עני לי על השאלות ונמשיך משם
בהצלחה
איילת לחמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עוד שאלה מגברמירי30/03/2008
לאחרונה היכרתי כמה בנות אבל הרגשתי כאילו זה לא זה מבחינת המראה - כלומר הרגשתי שהן לא יפות מספיק בשבילי. גם אתמול בערב יצאתי עם אחת יפה ובכל זאת אני כאילו מחפש מישהי יותר יפה.
רציתי לדעת - האם להתפשר על בחורה נחמדה ולחיות בדיסוננס קוגנטיבי, או האם לחכות לבחורה מדהימה ולבינתיים לחיות בדיסוננס קוגנטיבי.
בעצם אני שואל, האם כדאי להתפשר כשנכנסים לקשר או לא?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה פשר הקשר
איילת לחמי30/03/2008הי מירי
אני מאמינה שבתוך שאלתך טמונה כבר התשובה-
יצירת קשר עם אדם הוא מצב של רצון לחלוק את זמננו, מחשבותנו ורגשותנו עם אדם אחר
"לקשור גורלות...". במצב של חוסר שלמות התחלתית לא תמצא את המוטיבציה לחלוק באמת ולהיות באמת עם אותו אדם- פשרה הוא לא שאיפה שלנו בתהליך התאהבות שהינו תהליך של רצון להגיע לשיא.
לכן אני חושבת שהשאלה שלך צריכה להיות- מה אני מחפש בקשר- מה יותר חשוב לי?
אני גם מאמינה שתוכל למצוא אישה שתהיה גם נחמדה וגם יפה ובקיצור מישהי שבאמת תמצא חן בעיניך ולא תצטרך להתפשר
ספר לי על עצמך קצת יותר ועל קשרים זוגיים שהיו לך-
האם התאהבת? האם היית בקשרים ארוכים? בן כמה אתה? ועוד
ספר לי ונמשיך משם
לילה טוב
איילת לחמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעניין איך אתה נראה?
בילבולית27/12/2008והאם בכלל בחורה סופר יפה תצא איתך או תחפש לה סופר יפה?אה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה עוד לעשות?לירון27/03/2008
החבר שלי ממש ממש שעיר, וכבר דיברנו על האפשרות להורדת השיער בלייזר. הלכנו למרפאת פרופורציה ונראה שהכל ממש הולך לכיוון הנכון. אבל פתאום הוא מקבל רגליים קרות, הוא חושב שהוא לא ייראה מספיק גברי. מה אפשר לעשות??? הוא ממש סוודר!!! עוד מעט קיץ- יםםםם מה עושיים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרטים נוספים
איילת לחמי29/03/2008הי לירון,
בואי ותספרי לי עוד קצת על ההחלטה שלכם לדלל את שערות גופו של חבר שלך...
האם הייתה זו החלטה משותפת? כמה זמן אתם יחד?
שאלה נוספת לי אלייך-
מדוע את רוצה שחבר שלך יוריד שיער בלייזר? מה מניע אותך.
מחכה לשתובותייך
איילת לחמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)