מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה מגברנירית31/08/2008
אני מתבייש לשאול את זה אבל אני אתאמץ - ואל תחשבו שאני מגעיל. הכרתי בחורה לפני שבוע - היא נראית טוב ואינטיליגנטית. הכל טוב חוץ מה... הסקס. ומה לא טוב לי בסקס? האיבר מין שלה רחב מדי ואני לא מרגיש כלום במהלך הסקס. ולא, זה לא שהאיבר מין שלי קטן מדי, כי בחיים שלי לא נתקלתי בבעיה כזו עם מישהי. בקיצור, מה כדאי לעשות? האם לגמור איתה? האם להגיד לה על הבעיה, ולנסות לחשוב על פיתרון? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי
דבי ברקן01/09/2008אם הבחורה מוצאת חן בעינייך, ואם יש לך רצון למצוא פתרון לבעייה, אז אני חושבת ששווה לנסות לפתור.
הייתי מציעה לך לקרוא מעט בנושא לפני שאתה מעלה את העניין בפניה.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעברת הודעה לפורום אחר
מערכת BeOK01/09/2008לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=17 id=link]סקס ויחסים[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהתמר28/08/2008
שמי תמר ואני בת 17 . יש לי בטחון עצמי מאוד נמוך, אני לא אוהבת את המראה החיצוני שלי בעיקר בגלל המשקל שלי. אני לא שמנה אבל אני אף פעם לא מרוצה מהמשקל שלי ורוצה להיות יותר רזה. אני תמיד מקנאה בבנות אחרות, לפעמים גם אם הן פחות יפות או יותר שמנות תמיד אני מוצאת במה לקנא. חברות שלי תמיד מנסות להעלות לי את הביטחון ולומר לי שאני יפה,שיש לי שיער יפה ועיניים יפות אבל זה לא עוזר, אני לא כל כך מאמינה. בגלל החוסר בטחון הזה לא היה לי חבר ואפילו עוד לא התנשקתי שזה חריג יחסית לבנות אחרות בגילי וחברות שלי. אני גם ביישנית אז קשה לי להתחבר לבנים והעניין עם הנשיקה נורא מטריד אותי מכייוון שאני מרגישה שאני לא יודעת להתנשק ושאני אעשה פאדיחות כי זה מוזר שבחורה בת 17 עוד לא התנשקה. מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונכיות ונשיקות
אביטל שטרית29/08/2008תמר היקרה
המייל שלך נכתב בהמון חן ,וכאב ומשקף כל כך הרבה בנות ונשים.
זה עצוב שאת לא מרוצה ממראך, אבל לצערי יש נשים רבות שמזדהות עמך.
אני מודעת לעובדה שבגיל 17 זה חשוב במיוחד ,היות ואנחנו כל היום מתעסקות בעצמינו, אבל תנסי להסתכל במראה ולחבב את מה שאת רואה ,אל תתרכזי בדברים שאת לא אוהבת,שכחי מהמשקל ומהחזון הלא מציאותי לרזון. בטחון ודימוי עצמי זה לא רק עניין של רזון, כמו שכתבת יש מכוערות ממך ושמנות ממך שנראה שהן מרוצות בוטחות ובטוחות בעצמן.
אם כך זה גם עניין אופי ולא רק יופי ותתפלאי בנים מסתכלים גם על האופי .
מה את יכולה לספר על האופי שלך.? שתפי אותנו בתכונותיך הבולטות?
ילדה/ אישה שבטוחה בעצמה "משדרת"את זה לסובבים אותה וכך הם רואים אותה.
אחרי שתאמיני בעצמך ותחושי בטוחה יותר יהיה לך קל יות לצאת"מהקונכיה"שלך,ולהתחבר לאנשים גם לבנים .
אבל ראשית את צריכה להכיר את הפנינה שמסתתרת בתוכך, לפני שהיא נחשפת לעולם.
ןלעניין הנשיקות...
זה ממש, אבל ממש,ממש לא פדיחה שבת 17 לא יודעת להתנשק, אני מכירה נערות רבות בגילך שעדיין לא התנשקו וזה ממש בסדר ובכלל לא חריג, למרות שמשהו נותן לך להרגיש שזה חריג.
אז מה עושים? ומה צריך לדעת כדי לא לפשל ולעשות פדיחות נוראיות?
אז זהו שאין ממש מה לדעת .פשוט מרגישים טוב עם הבחור בעל המזל ,שזוכה לנשיקה הראשונה שלך וזורמים.
אין כאן משהו שאת אמורה לעשות, פשוט להנות. הנשיקה השניה זה כבר משהו אחר..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למה גברים בוגדיםי.25/08/2008
אני זוכרת שפעם חשבתי לעצמי - למה גברים בוגדים? אותם גברים ששאלתי אנו לי שהם מהצד מקבלים משהו שהם לא מכבלים בבית ( סקס משוחרר מכל הבחינות) אני מנסה להבין זאת ועדין לא מבינה . מזה מבחינתם אישה שהם בנו בית איתה כלומר אני נשוי לך אבל עדיין " מזיין" מהצד איך עובד ראש של גבר אני נשמעת פרמיטיבית אבל אני לא פשוט לא רוצה שגבר שלי יטעם מי "תפוחים אחרים"
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי י.
דבי ברקן25/08/2008את שואלת למה גברים בוגדים, ולפני שאני עונה על שאלתך אני רוצה לציין שזו לא פעולה שמאפיינת גברים בלבד.
ולשאלתך-
יש המון סיבות, ואני לא מומחית לכך אבל אציין את הבולטות ביותר:
1) חוסר בסיפוק מיני עם בת הזוג הקבועה. יכול להיות-העדר מין לגמרי, יכול להיות מועט ויכול להיות קיים אך לא מספק.
2)חוסר רגשי (תחושה מלחיצה בבית, ירידה בתחושת הגבריות, היעילות, ההערכה מצד האישה-ולאו דווקא בעניינים הקשורים במין)
3) דחף קבוע ליצור ולמצוא ריגושים חדשים (אנשים רבים מגדירים זאת כמבנה אישיות או צורך תמידי ויש אפילו מקרים בהם זו מוגדרת התמכרות).
האם את חיה כיום עם בן זוג?, זה שאינך רוצה ש"יטעם תפוחים אחרים"? האם שאלתך עולה בעקבות תחושות שלך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה נשים בוגדות??
(~_~)29/08/2008לא פחות נשים בוגדות ראיתי לא קצת נשים שבגדו בבני זוגם שוב ושוב באופן קבוע מבלי להתביש בכלל,תשני את הגישה השגויה שלך לנושא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
בילבולית27/12/2008יש לי תיאוריה בעיניין שאני מיישמת אותה והתוצאות מדהימות! תחשבי שכל החיים את אוכלת רק אורז, באיזשהו שלב את תרצי גיוון וטעם אחר. כך גם הגבר, אין הבדל בפרופורציות גוף, או צבע שיער, אלה חידוש, אולי נגיעה אחרת או פנטזיה. גיוון תמיד עוזר, הפתעות, לבנים חושניים, עיסוי, התגרות, אולי לנסות לשנות את ההרגל הקבוע. אני בדעה שגבר שיכול להרגיש חופשי לנסות דברים חדשים או לגוון בסקס תמיד יהיה מעוניין באשתו, כי הרי אם היא תשכב ותבהה בתקרה בליווי קולות חסרי מקור, הוא יעשה את שלו ונגמר. גבר שאשתו לא נותנת לו להרגיש סיפוק והתעניינות בה יתעניין במשהו שכן ירצה לעניין אותו. יש גברים שהולכים לקבל אצל אישה אחרת רק עבודת פה או יד כי אשתו לא מוכנה. אנחנו כל כך עסוקות במשק בית, ילדים, עבודה, ששוכחים לפעמים שצריך לעבוד על יחסים! הרי שהם לא זורמים לבד!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מציאת בן זוגשמי20/08/2008
אני גרושה 4 שנים ומאד רוצה למצוא בן זוג לקשר רציני. אני עובדת על עצמי להיות פותוחה לזוגיות חדשה בחיי אבל זה לא קורה . מה עוד אפשר לעשות כדי לקדם את עצמי לקראת זוגיות חדשה ? אולי אני שיפוטית מדי? אני מחפשת את הדרך לדעת כיצד להיות בטוחה יותר שאכן אני עושה את המאמץ הנכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מציאת בן זוג
אביטל שטרית20/08/2008מיעטת בפרטים ולכן קשה לי לענות לך. האם את יוצאת עם גברים? האם הקשר מסתיים ביוזמתך או ביוזמתם? היכן הדברים "נתקעים"? איך הייתה הזוגיות הקודמת שלך,ולמה נפרדתם?
נסי לענות לי על השאלות הללו ומכאן נמשיך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בן זוג חדשרוני17/08/2008
שלום, אני יוצאת עם מישהו חדש ומשהו נראה לי מוזר אצלו, הדיבור שלו, ההתנהגות שלו, לא יודעת, איך אני יכולה לדעת אם זה אני הבעיהתית ואני סתם חשדנית, או שבאמת יש משהו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי רוני
דבי ברקן17/08/2008האם תוכלי להסביר אם מדובר ב"מוזרות" טכנית/פיזית בדיבור והתנהגות או שמא בתחושה כללית לא טובה, שגורמת לך לחשוד במשהו עמוק יותר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשימי לב לפרטים, ולתגובות...
בילבולית27/12/2008כשאני היכרתי את בעלי במשך חודש ביקשתי ממנו לחזור על כל מה שאמר עשר פעם כי הוא גמגם ובשביל לא לגמגם הוא דיבר במהירות מופרזת, חצי מהדברים ניחשתי חצי לא הבנתי. אחר כך התרגלתי לגמרי..... את צריכה לפרט יותר מה הבעיה? מה ההתנהגות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוסר ביטחון עצמיחסוי.14/08/2008
דבי\אביטל שלום. אני בת 14 ואני מרגישה ממש רע עם עצמי, עם המראה שלי עם הכול. אני מרגישה שאף פעם אף אחד לא ירצה להתחתן איתי\לאהוב אותי. כי אני לא מצליחה להבין משהו,אומנם אני שונאת את המראה החיצוני שלי, ואני ממש אובססיבית לגבי זה. אבל אנשים,אפילו אנשים שלא מכירים אותי,אומרים לי שאני כ"כ יפהייפיה ועדינה וכו',אפילו בנים!אומנם אני לא מאמינה בזה,אבל בכול זאת. עכשיו,יש לי חברות שנראות ממש רע,ובכול זאת יש להן חברים(בנים)שאוהבים אותן. אני לא מחפשת חבר או משהו כזה,אבל אני גם רוצה שמישהו יאהב אותי,אפילו קצת. בנים תמיד נועצים בי מבטים,ולפעמים יש כאלה שאפילו מנסים לרמוז לי. אבל הם אף פעם לא יבואו ויגידו לי שהם מאוהבים בי,אף פעם! זה אף פעם לא קרה,למה?יכול להיות שאני ממש יצורה ואני ממדיינת?כי אני בטוחה שאני לא מדמיינת, זה ככה,זאת האמת.למה הם אף פעם לא ייגשו אליי? אפילו שהם כ"כ מקובלים ובנות אוהבות אותם והם כן יוצאים עם כול מיני בנות יפות. מה לפי דעתכם הבעיה בי? האופי שלי הוא כזה:אני קצת ביישנית,אבל אני לא נוטה לדבר הרבה,אני אפילו מרבה לחייך. ואני לא מקובלת בכלל.אני לא יוצאת למסיבות וכאלה,אני בקושי יוצאת החוצה. וזהו אני לא יודעת... אני מקווה שתוכלו לעזור לי,אם תרצו עוד פרטים אני כאן בפורום,אני יענה לכם=) תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אה ואני לא ילדה מופנמת,תמיד אפשר לב
חסוי.14/08/2008לבוא* ולפתח איתי שיחה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוסר ביטחון
מישהי05/07/2009אני בת 19 ואני מרגישה שיש לי לפעמים התקפי ביטחון לפעמים ליום לפעמים לשבוע ופיתאום זה חולף לי כלומר אני לא ילדה חסרת בטחון פשוט אני חושבת שיש דברים שאני לא מתמודדת איתם בביטחון אז זה גורם ל לחשוב שאני חסרת ביטחון וגורר אותי לעוד יותר וזה מחפרן כי ההרגשה הזו פעם למטה פעם למעלה... אני אשמח לקבל טיפים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהילדה יפה
אביטל שטרית17/08/2008לא פשוט להיות בת 14, אך כנראה שאי אפשר להיות אדם שלם בלי לעבור את המשוכות הללו,וההתלבטות העצמית הזאת.
אם כולם אומרים לך שאת יפה,אז את כנראה באמת יפה. אך כמו שראית זה לא הדבר הכי חשוב,יש בנות פחות יפות שיש להן חבר,כי הן משדרות בטחון עצמי,וכיף להיות בחברתן.
את אומרת שאת לא מחפשת חבר אלא רק להרגיש שאוהבים אותך,אך כאן נמצא המלכוד, לפני שאחרים "מגלים" אותך את צריכה לגלות את עצמך, להאמין בעצמך לאהוב אותך ואז גם הסביבה תראה זאת, וזה לא קשור לבגדים איפור או דיאטה, אלא פשוט לקבל את מי שאת עם יופייך עדינותך ,בישנותך ועוד תכונות אופי רבות שאני בטוחה שקיימות בך.
ספרי לי קצת על עצמך, כתבי לי 5 תכונות טובות שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי תשובה בישבילך
ר09/06/2009אין לך ביטחון!!!
תחייכי תישתחררי מה יקרה?? תחשבי שכל העולם בכיס שלך...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עבודהיפית14/08/2008
כבר כמה חודשים שהחלטה מסויימת שעשיתי בעבודה מטרידה אותי. מכל מיני סיבות התחיבתי לעבוד יום נוסף שבשנים הארונות לא עבדתי אותו. העניין הוא שזה כל פעם נראה כאילו היום הנוסף הזה גדול עלי ועל הערכים החשובים לי. בנוסף, אם עבודה זה בשביל כסף, אז נראה שאת המעט שרויח ביום הזה אצטרך להוציא על צהרון לבת, הוצאה שתיחסך לי בלי היום הזה... מה שקורה הוא שהבוס שלי הרע לי תנאים ובתגובה אמרתי שאם הוא רוצה שיקרה מה שרוצה שיתן לי עוד שעות וכך נוצר היום הזה. מצד אחד: זה פוגע באיך שאני רוצה לגדל את הבת שלי (יש מספיק ימים שהיא נשארת עד מאוחר, זה יום שאני מעוניית שתהיה איתי בבית) זה לא ממש מאתגר אותי מקצועית או הולך לתרום לי. עומד לגזול ממני זמן שרציתי להקדיש לסדנאות/ייעוצים ודברים שאנם קשורים לעבודה הזו (אני עובדת במשרה חלקית). מצד שני: היו לי כמה חודשים להביע הסתייגויות ואת המערכת של כל העולם בנו לפי זה שהסכמתי (מערכת החינוך והייתי צריכה כבר באפריל לתת הסכמהעקרונית, מאי עוד יכולתי לסגת, אבל עכשיו??) הבוס שלי שונא שינויים, יחטוף התקף לב אם אני אבוא עכשיו עם "לא יכולה" והכי גרוע מבחינתי: לפני כמה חודשים הייתי בעמדת מיקוח, עמדו להרע לי תנאי שכר ויכולתי לעמוד על שלי. מאז שהסכמתי, בעצם אני בעמדה חלשה יותר. לא שיפטרו אותי (בא לי להגיד חבל אבל קצת קשה לי לחשוב מה יהיה בלי הבסיס הזה) אבל אני בעמדה יותר חלשה כרגע בהקשר הזה. אני מרגישה שעשיתי החלטה אבל כל פעם החיים והערכים שלי באים לי בפרצוף כל פעם בהקשר הזה, כאילו לא יכולה להרפות גם אם רוצה כי יש דברים שלא נפתרים לי לגבי היום הספציפי הזה וזה מגיע כל פעם מכיוון אחר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קבלת החלטות
אביטל שטרית16/08/2008כל החלטה שאנו מחליטים היא בעצם בחירה בדרך מסויימת ,לפני מספר חודשים בחרת להגדיל את מס שעות העבודה שלך ולהוסיף יום עבודה , דבר שמתנגש עם ערכים אחרים שלך וכעת אינך בטוחה בבחירתך.
את מאוד לחוצה מכך שעבר זמן ועת מאוחר מידי לשנו את החלטתך, אך לעולם לא מאוחר מידי ,תמיד ניתן לשנות, השאלה אם את באמת רוצה לשנות ?, השינוי יישא עמו מחיר מסויים האם את מוכנה לשלמו?
כמו רבות מאתנו את נמצאת בקונפליקט קלאסי של קריירה לעומת משפחה וקיימת התנגשות מסויימת בין שני הערכים הללו וכל אחת עושה את הבחירות שלה ,במה היא מעונינת להשקיע כרגע.
בואי ננסה לבדוק מה משמעות היום הנוסף
האם היום הנוסף ה וא באמת על "חשבון" בתך? האם בתך תפסיד זמן משמעותי עמך? האם יש דרך להחזיר את הזמן הזה? עד כמה חשוב לך מקום העבודה? האם את מוכנה לעזוב אותו?(אם היום הזה מאוד משמעותי בעינייך יתכן שתאלצי לקבל החלטה)
מה בדבר הסדנאות והיעוצים שמענינים אותך ,האם באמת ערכת אותם ביום הזה? ועד כמה פוגע בך האובדן של כל זה? נסי לענות על השאלות הללו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לגרום לגבר להתאהב ביויקי13/08/2008
שלום, איך אפשר לגרום למישהו שעובד איתי להתאהב בי, איך למשוך את תשומת ליבו בעדינות? מה לעשות כדי לדעת גם אם הוא מעוניין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אממ להתחיל איתו ולהציע לו לצאת...
גדד15/08/2008תעזבי את הזיוני שכל האלה של כביכול לגרום לו לרצות אותך ולדעת מבלי לשאול אותו אם הוא מעוניין כמובן שאפשר לנחש אם הוא מסתכל עלייך בצורה כלשהיא אבל גם זה לא תחליף למה שאמרתי למעלה,תעזבי את השטויות האלה תתחילי איתו תראי לו שאת מעונינת ותציאי לו לצאת אם הוא יסכים יסכים אם לא אז לא בכל מקרא כל השטויות האלה של הפוזה הנשית הזאת שאישה לא צריכה להתחיל אם גבר ולא לעשות כלום ולהשאיר את הכל לו כמו פרינססה,שווה לתחת לחור של התחת ליתר דיוק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ויקי
דבי ברקן17/08/2008מתנצלת על העיכוב במענה.
ההתאהבות בך תלויה כמעט רק בו. מה שנתון בידייך הוא לגרום לו לשים לב אלייך, לפתח שיחות קטנות, להביע בו התעניינות באופן שישים לב לכך.
למשוך את תשומת ליבו בעדינות את יכולה בדרכים שונות. למשל אם עד היום כשהגעת לעבודה אמרת לו "היי" או "בוקר טוב", את יכולה מהיום להוסיף חיוך ולשאול מה שלומו.
תלוי גם במקום העבודה ובאופי העבודה, העניין הוא "לשדרג" אינטראקציה קיימת, להוסיף משהו קטן, שתרגישי בנוח איתו.
ולדעת אם הוא מעוניין, אני מניחה שכשתיווצר ביניכם אינטראקציה שונה מזו שקיימת היום, תוכלי כבר להרגיש אם יש כאן "פינג פונג" או שאת מוסרת את הכדור והוא לא חוזר....
אני מאמינה בלפתח שיחה, ולא בלהיות ב"כוננות" של "להתחיל עם...". בשיחה נחמדה את יכולה ליצור פתח להמשך וכל גם יורד לחץ משני הצדדים.
בהצלחה ואת מוזמנת להמשיך לשתף ולשאול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קבוצה להעצמה אישית..היל10/08/2008
שלום לכולן, לפני שבועיים וקצת עברתי פרידה קשה וכואבת מבן זוגי בשנה וחצי האחרונות. הרקע לפרידה היתה העובדה שהוא לא ראה אותי בתור ה-אחת שלו על אף שעברנו המון דברים גורליים וחשובים בחיי שנינו. אז אכן למרות שעדיין כאב הפרידה בוער בי חשבתי על כמה דברים והגעתי למספר מסקנות אישיות: 1. הבנתי שמעבר לאהבה העצומה שהיתה לי לבן אדם קשה לי להתמודד עם הפרידה כי כנראה יש בי איזה פחד עמוק מלהיות לבד.כך היה תמיד אצלי בכל פעם שסיימתי מע' יחסים כבר שבועיים אחרי מצאתי את עצמי מחפשת באתרי האינטרנט או במסיבות אחרי בני זוג פוטנציאלים וחדשים על אף שנפשית הלב שלי לחלוטין לא היה ממש מוכן לזה... 2. העובדה שהיה לי בן זוג החלטי יחסית ושרואה דברים בבהירות גרמה לי להבין שיש לי קושי מסויים בקבלת החלטות בעיקר שמדובר בהחלטות גדולות וכבדות ובראיה בהירה שאינה רגשית כלפי נושאים מסויימים. 3.ללא קשר למע' הזוגית שהיתה לי אני כרגע בצומת בחיי כיוון שעזבתי מקצוע לימודים אחד שלא התאים לי וכיום אני עובדת ומנסה לחשוב על מסגרת לימודים אחרת או מקצוע אחר מבלי יכולת להתמקד על איזה כיוון אני רוצה לקחת. 4. אני נוטה לרגשנות יתר:כל דבר אני לוקחת מאוד ללב ונפגעת. קשה לי שצועקים עלי או מתווכחים איתי ואני משתדלת להמנע מעימותים ככל יכולתי לפעמים אפילו שאולי כן היה רצוי שאני אעשה זאת. לאור הדברים הללו ראיתי באחד מאתרי האינטרנט של אחת מקופ"ח הגדולות אפשרות להשתתף בסדנה של צמיחה אישית.המדובר על טיפול קבוצתי חד שבועי של שעה וחצי עם מנחים מומחים מתחום הפסיכולוגיה.האם סדנה כזו יכולה להועיל לי?האם אלו בעיות שניתן להתגבר עליהן גם באופן עצמאי?מה סדנה כזו עוד יכולה להוסיף לי חוץ מטיפול בבעיות הללו?וכל פרט חשוב אחר אם אפשר לומר לי בנדון. תודה:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קבוצה להעצמה
אביטל שטרית10/08/2008העצמה כשמה כן היא, מטרתה להעצים ולחזק אותך,ולכן אני בהחלט ממליצה על סדנה להעצמה,את הסדנאות של קופת חולים אינני מכירה ולכן אינני יכולה להמליץ.
אני מציעה לך לברר על אילו נושאים הם מתכונים ל"לעבוד" בסדנה,ולראות אם הם אכן מתאימים לך.
את יכולה לנסות לפנות לאימון אישי,וכך תוכלי לבחור את המטרות עליהן תהיי מעונינת לעבוד.
לכל אחת מהשיטות יתרונות משלה,דינמיקה קבוצתית לעומת עבודה פרטנית.
תהליך של פרדה דומה לתהליך של אבל ,אני מבינה שאת נמצאת בתקופה מבלבלת והרבה שאלות עולות ,אני מעריכה את האומץ והעוז לראות את הדברים נכוחה,וגם להתמודד עמם
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לי גם חשק לעשות משהו נועזדניאלה רייס06/08/2008
אני אוטוטו מתחתנת ואני מתה לעשות משהו נועז שאף פעם לא עשיתי לפני בית חתונה ילדים (-:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר לגלות לך סוד?
דבי ברקן07/08/2008את רוב הדברים הנועזים אפשר לעשות גם אחרי חתונה בית ילדים. :-) בהצלחה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגדירי משהו נועז...
מייקי19/08/2008כי גם לי בא. :-) רוצה רמז?.... זה בתחום האסתטיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגנבי מכונית! ותביאי אותה לפירוק
(~_~)20/08/2008ותרוויחי כסף על זה!! זה מאד מרגש וזאת גם פרנסה מעולה תאמיני לי יש אנשים שעובדים בזה כל החיים!.או תרכבי על אופנוע שטח ותיתעופפי לך מעל דיונות איפה שהוא!,יש כל מיני דברים תחליטי את.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלטתי להגשים חלום וותיק- ללמוד בלטשרון06/08/2008
אני בת 29, דקה לשלושים ומחפשת שותפה ללימודי בלט. זה אומר ללכת לחנויות ריקוד לבחור נעלי בלט, חצאית טוטו וכל האקססוריז מסביב. יש מישהו שחולקת את אותו שיגעון ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כנראה שיש עוד משוגעות לבלט:)
מורן06/08/2008אשמח לקבל פרטים נוספים. אני גרה באזור השרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בת 27 מאיזור ר"ג מישהי בעניין?
דניאלה רייס06/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואני תמיד רציתי לצנוח ממטוס(-:
דניאלה רייס06/08/2008אני יבוא איתך אם את תבואי איתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה יופי! בהצלחה :-)
דבי ברקן07/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשמח לקבלת תשובה!!!!!!איזו אחת05/08/2008
היי, אני עוד מעט בת 19 ויש לי חזה של ילדה בת 9! אני ממש לא שלמה עם זה, זה מאוד מפריע לי, למרות שבסך הכל אפשר להגיד שאני נראית טוב (ככה אומרים) וזה לא מפריע לי להכיר בנים ולצאת איתם, בסך הכל אני לא חסרת ביטחון אבל כשזה מגיע לחזה שלי אני מאוד חסרת ביטחון בו וזה גורם לי להרגיש פחות נשית! זה גורם לי אפילו להסתכל על חזה של נשים או בנות אחרות וכל הזמן להשוות!! המוזר זה שבתקופת היסודי הייתי נחשבת למפותחת אבל בכיתות ח' וט' הייתי צמחונית ואולי זה עצר לי את ההתפתחות. התעניינתי לעשות הגדלת חזה אבל אני בחורה דתיה מבית דתי וכשאמא שלי שמעה על זה היא חטפה קריזה, מה גם שאני ארצה להתחתן עם גבר דתי ואני לא בטוחה שהוא יאהב את זה וגם אני ארצה להניק ושמעתי שעם זה יש בעיה.. מה אני יכולה לעשות כדי להרגיש שלמה עם עצמי????.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי אחת
דבי ברקן07/08/2008יש את הפן הרגשי ויש את הפן הטכני.
את שואלת מה את יכולה לעשות כדי להרגיש שלמה עם עצמך, אז אני חושבת שצעד ראשון יהייה לא לחשוב שיש לך "חזה של בת 9". יש נשים עם חזה גדול, ויש עם חזה קטן.
ולגבי מה עושים?-
אני יכולה להבטיח לך שרבות מהבנות והנשים שאת משווה עצמך אליהן, לובשות חזיות מרופדות, נכון שלא כולן אבל זה יכול להיות פיתרון טוב בשבילך כהתחלה.
בעניין סיליקון אני לא מתמצאת כך שלא אוכל לייעץ לך בעניין (אם אני לא טועה, אין בעיה עם הנקה).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוסר ביטחוןחסוי03/08/2008
שלום, אני בחורה יפה ועדינה כל הזמן אומרים לי את זה... אבל לעיתים תלוי במצבים אני ביישנית(תלוי באיזה חברה אני נמצאת) וביקורתית כלפי עצמי. התחלתי עבודה חדשה והרגשתי שאני מאוד ביישנית, מאוד מראה חוסר ביטחון. לעומת זאת פגשתי חברות ילדות שנורא אני יכולה להגיד "משווקות" את עצמן מאוד טוב, לעומת זאת אני כל הזמן מקטינה את עצמי.. ויכולה להתפאר יותר מהן.. ואני מרגישה איזשהו חוסר ביטחון, שאני לא יודעת להסביר אותו.. התחילו להזכיר לי מישהו מהילדות שסבלתי ממנו ומה הייתי ואיך הייתי.. כאילו מה, למה? מה יהיה עם החוסר ביטחון הזה שלי והביקורתיות... אני צריכה עזרא איך אפשר להיפטר מזה כבר..?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי
דבי ברקן07/08/2008אני מאמינה שתמיד עוזר קודם כל להרפות. לשחרר את עצמינו ממה שאנחנו חושבים שאנחנו "אמורים" להיות. את לא אמורה להיות "לא ביישנית". זה בסדר להיות ביישנית ואולי אחרי שתרגישי שלמה ותקבלי את עצמך ככזו, אולי אז יירגעו כל ההרגשות הנלוות לכך, כל התיסכול לההלקאה העצמית.
ולגבי השיווק העצמי, יש משפט מאוד חכם: מי שצריך לספר כמה הוא חשוב הוא כנראה לא כל כך חשוב.
שיווק עצמי לא תמיד מצריך הרבה דיבורים, הרבה רעש, עשי את הדברים בדרך שמאפיינת אותך, בדרך הנוחה לך, משם תוכלי לצאת ולהתפתח להתנהגויות חדשות או להוציא מעצמך תכונות שהיית רוצה שיהיו בך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסתם מחשבה שקפצה בנושא שלך
בילבולית27/12/2008הייתי כמוך ויום אחד נמאס לילהיות העדינה שמפחדים להעליב אותה או הביישנים שנהיית אדומה מכל פדיחה או מצב או שיחה. השוויתי עצמי לאחרים והרגשתי פחות טובה מהם!!!! אסור בכל מילה של איסור!!!!!!!!!!!! את כמו שאת, חברים שלך אוהבים אותך בזכות זה!אין שום רע בזה,לא תמיד הרועשים והמדברים בלי הפסקה מצטיירים כאנשי מעשה אמינים. אל תתביישי להביע דעה בשיחה בין העובדים או לשאול שאלות בנושאים שונים, אל תפחדי להגיד מה את חושבת! תמיד קל להסכים עם דעות של אחרים, ולעמוד על שלך טיפה קשה.. יש פתגם" מים שקטים חודרים עמוק" תעשי הכל בדרכך, אני לדוגמא לא מייחסת רצינות רבה לחוצפנים ודברנים גדולים, תשתחררי, קבלי אנשים אחרים גם, כל אחד שונה, מיוחד בעל אופי משלו. לדעת לבלבל בשכל לאנשים ולשווק את עצמך לדעתי זה שקר גדול!!!! אנשים שבאים לראיון עבודה ומתחילים בשיווק יכולותיהם ותכונותיהם הטובות ומעידים על עצמם כהכי טוב שיש לדעתי , עוד פעם רק לדעתי, לא תמיד יעמדו בציפיות של מעסיק בגלל ששיווקו רמה עליונה וכאשר נתקלו בבעיה או קושי לא יוכלו לפנות לעזרה מעמיתים כי הגאווה לא תיתן להם להראות שהם לא יודעים משהו! ראיתי גם פרסומות של אימון אישי, אימון שעוזר להתגבר על פחד קהל, וכדומה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום..מישהי~~29/07/2008
שלום, אני ילדה בת 14, ויש לי בעיה.... מאז שאני זוכרת את עצמי , אף פעם לא הייתי מקובלת בבית הספר, אני עולה לכיתה ט' ועוד לא היה יום אחד בבית הספר שבו לא אמרו לי:"יא מכוערת..יא מטומטמת.. יא קונפה...." והסיבה לזה שאני שונה מכל הבנות בשיכבה , זאת אומרת, במראה שלי, יש לי סיגנון מישלי בבגדים וזה סיגנון שמוצא חן בעיניי שזה הסיגנון הרוחני שאני כל הזמן שמה הרבה צמידים ושרשראות ועגילים גדולים... אני אף פעם לא מצליחה לענות כשמשפילים אותי ומרוב שיורדים עלי כל כך הרבה אני כבר מאמינה לכולם וגם אני חושבת שאני מכוערת מטומטמת וכל הדברים האלה... ואני לא יכולה יותר!! אני משתגעת.. אני פוחדת להיסתכל על עצמי במראה...... למרות שעמוק ביפנים אני יודעת שאני לא מכוערת. דיברתי על זה עם המחנכת שלי והיא אמרה לי שזה הכול מקינאה שיש לי אומץ להיתלבש איך שאני אוהבת ומיזה שאני מצליחה בלימודים. אבל אני בכל זאת לא מצליחה להפסיק לחשוב על זה כי כל הירידות האלה מכל השנים וכל ההשפלות, היתאספו ביפנים ...ואני בדרך כלל לא מדברת על זה עם אנשים..... ואני מרגישה שכל הילדות שלי היתבזבזה כי אני כל הזמן בוכה.. ואני פוחד שאני השאר לבד ואף אחד לא ירצה אותי, ואני שונאתתתתתתתת את עצמי...... וכשאני יורדת על מישהו שירד עלי אני מרגישה שעשיתי טעות כי יש לי ייסורי מצפון מכל דבר... אני לא יודעת מה לעשות נימעס לי כבר ליסבול אני רוצה להראות לכולם שאני יותר חזקה מהם.. שאני לא אחת ששותקת מי כל דבר אבל אני לא יכולה!!!!!! תעזרו לי בבקשה, איך אני יכולה לחיות חיים נורמליים.. ?? תודה רבה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את מוותרת יותר מידי באמת
(~_~)29/07/2008הגיעה הזמן שתראי להם מי את! מי שמיתעסק איתך תביאי לו מכות ושום דיבורים אם המחנכת אם ההורים אם התלמידים או אם סבתה שלי לא יעזרו לך את צריכה להתמודד איתם אחרת לא יעזבו אותך אין פתרון אחר,למרות שיש מתחסדים שיאמרו "מה פתאום מכות לא פותרים שום דבר" אז זהו שכן אלימות כן פותרת בעיות מסוימות אני אומר את זה מניסיון של שנים אין שום דבר שיעצור אותם(בסופו של דבר הם יעשו מה שהם רוצים)ואם לא תראי להם שהם יסבלו מימך ואת תעמדי על שלך במקום במקרה ויעצבנו אותך הם לא יפסיקו,אני ממליץ ברצינות לעשות כושר(שכיבות שמיכה משקולות וכד') ולחזק את עצמך ולא לתת לאנשים להשפיל אותך זאת הדרך היחידה תאמיני לי,יש תלמידים שמקשיבים לזיבולים שאומרים להם ההורים המורים וכל מיני מתחסדים שמתעלמים מהמציאות והם מושפלים וסובלים מירידות מכיתה א' עד כיתה יב' וגם אחרי זה לפעמים יש צורך לעמוד על שלך בכל מחיר!.מקווה שעזרתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי מישהי
דבי ברקן29/07/2008אני מתרשמת ממך כנערה מאוד אמיתית ונאמנה לעצמך, יש בך הרבה מודעות עצמית וזו מתנה גדולה.
נראה כי את חווה תקופה לא קלה, (בהודעה הבאה אפנה אותך לפורום שבו אולי תמצאי מענה נוסף)
שתי הצעות כלליות לי אלייך:
1) פניה לאשת מקצוע לשם ייעוץ, לשיחה ולמציאת אוזן קשבת למה שאת מתארת כאן ומציאת דרך פעולה ומחשבה. האם שוחחת עם יועצת בית הספר?
2) הכיוון הכללי שאני הייתי מציעה לך הוא, שינוי מחשבתי שלך, של איך שאת רואה את עצמך, איך את מרגישה עם עצמך ושל ההחלטה היפה ללבוש את מה שאת מאמינה שנכון לך. את האחרים לא ניתן לשנות, ניתן לשנות רק את היחס שלהם אלינו, וזאת על ידי שינוי התגובה שלנו, ושינוי רמת הפגיעות בנו של דבריהם.
האם יש לך חברה אחת קרובה או חבר (ידיד)? נסי לפתח קשר אחד טוב, חברוּת נותנת הרבה כוח.
בהודעה הבאה אפנה אותך לפורום נוסף.
את מוזמנת להמשיך ולשתף, אנחנו כאן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעברת הודעה לפורום אחר
מערכת BeOK29/07/2008לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=60 id=link]תמיכה נפשית, פסיכולוגיה[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה:]
מישהי~~03/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חברוותת עלאקק..........חסווי..28/07/2008
יש ליי חברוותת שהםם פעםם מדברוותת פעםם לא ופעםם מנצלותת......... אזז פתאווםם הםם כזהה לא בקשר וכוולל זהה ואני לא יודעתת מה לעשוותת תעעזרי ליי בבקשההההההההההההההההההה דחחוףף דחחוףף הכיי דחווףף שייש.......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסרים פרטים
אביטל שטרית28/07/2008הוסיפי פרטים , ואשמח להתיחס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)