פורום בנות, העצמה נשית - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התקשורת שלי עם בחורים
    חסוי
    30/12/2008

שלום אני בחורה יפה, אומרים לי שאני עדינה חמודה.. ואיך זה שאין לי חבר? שואלים אותי את זה מלא. ואני חושבת שהבעיה שלי היא התקשורת איתם.. לא היה לי מישהו רציני אף פעם כשאני יוצאת לדייטים אני פשוט ביישנית, לפעמים אני חושבת שאולי אני לא מראה מספיק התעניינות בהם.. כי מה שקורה פתאום ביום אחד נפסק הקשר אשמח לדעת מה את חושבת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התקשורת שלי עם בחורים

הוספת תגובה

• שלום לך

מורן זיו-אש
    30/12/2008

היי
    לא כתבת מספיק פרטים על עצמך, לכן אענה לך באופן כללי.
    אני עוסקת בעיקר באימון ליצירת זוגיות ואני חייבת לומר לך שאני פוגשת הרבה בחורות יפות, אינטיליגנטיות, עדינות ופשוט נפלאות שאינן מצליחות למצוא זוגיות. בדרך כלל יש לבחורות אלו דפוסי התנהגות או דפוסים רגשיים לא מקדמים אשר פוגעים בהן. לפעמים ניתן אף להבחין שכל הקשרים נראים אותו דבר, לדוגמא: בחורה שאף פעם אינה "מצליחה" להגיע לדייט שני או בחורה שבתחילת קשר הגברים מתלהבים מאוד ולאחר מספר פגישות עוזבים וכד'.

כל הכבוד לך על המודעות העצמית ועל הנכונות למצוא את החלקים שאת אחראית עליהם!
    אני ממליצה לך לפנות לאימון על מנת לעבוד על כך לעומק ולהגיע לתוצאות.

בהצלחה
    מורן
    052-4403185

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחמודה ועדינה

אביטל שטרית
    31/12/2008

חמודה ועדינה יקרה, קשה לי לענות לך כי כמעט ולא סיפרת דבר על עצמך, ראשית כיתבי לי מהו גילך? היכן לפי דעתך נתקעים הקשריםואשמח לענות לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רוצה ייעוץ
    חסוי
    29/12/2008

שלום אני קוסמטיקאית בתחילת הדרך, פירסמתי מודעות ואני אכן מקבלת מהבית רק שאני מניחה כמו כל חדש בעבודה חדשה ובייחוד בעסק עצמאי משלי אני לפעמים תוהה אם בחרתי את הבחירה הנכונה. אני ישתף אותך באמת במה שעולה לי לראש כמו מצד אחד שכבר פירסמתי וכולם יודעים שאני קוסמטיקאית משפחה, חברים וכו' וזה האמת קצת מבהיל כי אם אני לא רוצה את המקצוע הזה באמת..? זה כמו סטודנט שהתחיל ללמוד ראה שאותו נושא לא מוצא חן בעיניו ועבר לתחום אחר.. ופה אני כבר פירסמתי כולם יודעים ודבר שני אני בטוחה שלקוחות מרגישים שאני חדשה והאמת אולי לפעמים משדרת חוסר בטחון.. מה שלעיתים גורם לי לתהות אחרי שהלקוחה יוצאת אם היא נהנתה, ואם היא תחזור שוב... אשמח לייעוץ

לקביעת תור
    סגירה
    רוצה ייעוץ

הוספת תגובה

• לקוסמטיקאית...

מורן זיו-אש
    30/12/2008

שלום לך,
    אני מבינה שאת חווה התלבטות לגבי הבחירה המקצועית שלך. ההתלבטות הזו גורמת לחששות הקשורים ל"התחייבות" שלך כפי קרוביך לעסוק בקוסמטיקה. בנוסף לכך את חווה חוסר ביטחון מקצועי שלא ברור האם קשור להיותך חדשה בתחום או להתלבטויותיך.

אני מציעה לך להניח בצד את כל הגורמים החיצוניים שעלולים להשפיע על דעתך כמו: מה יחשבו עלי, ההשקעה שנעשתה עד עכשיו וכו', קחי רגע עם עצמך ונסי לחשוב מדוע בחרת לעסוק בתחום, מה את אוהבת בו, מה הציפיות שלך, האם במהלך הטיפול בלקוחה את נהנית (בלי קשר להאם הן נהנו או האם היית טובה), מה זה בשבילך להיות בעלת קריירה ועוד... כלומר, אני מציעה לך להביט פנימה ולהקשיב לעצמך ולהבין מה מתאים לך? האם התחום הזה או תחום אחר?
    לגבי חוסר ביטחון שאת משדרת: חשוב לציין שלרוב החוויה הפנימית שלנו (פחדים, חוסר ביטחון...) אינה נראית לצופה ולכן יכול מאוד להיות שזה שלך בלבד. ככל שתתמקצעי יותר, תהיי בטוחה יותר, הלקוחות יהנו יותר וגם את, תני לכך זמן.
    אם עוד תקופה מסויימת ההתלבטויות ימשיכו, אני מציעה לך לפנות לאימון ולבדוק את הסוגיות האלו לעומק.
    בהצלחה!
    מורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חסויה

חסוי
    31/12/2008

היי זאת שוב אני. אני בת 25 יש לי עבודה מסודרת.. (קצת חסרת בטחון) אבל לא תמיד רואים זאת.. תלוי באילו מצבים ויכול להיות כאשר אני יוצאת עם בחור הפחד שלי הוא מתקשורת שלא נדבר על נושאים שאני לא יבין בהם.. או שיש לי חוסר ידע לגביהו ואז הדפוס החוזר על עצמו מה הוא חושב עלי? אולי ירדה לו ההתלהבות ממני מהפעם הראשונה שהוא הכיר אותי? זאת אומרת אני כבר יודעת דבר אחד שאני מחפשת אישור כל הזמן.. וכאשר אני מתייעצת אומרים לי "תזרמי".. בקשר להצעתך איזה אימון זה בדיוק? מה עושים שם? אשמח לתגובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יעוץ מקצועי

אביטל שטרית
    31/12/2008

קוסמטיקאית יקרה , קראתי את שאלתך ואת תשובתה של מורן, וברצוני להוסיף כמה דברים.
    אם היית יכולה לבחור כל מקצוע, בלי להתחשב בנתונים נוספים באיזה מקצוע היית בוחרת?
    מהן העוצמות שלך?
    ובאשר למקצוע בו בחרת, אם את לא שלמה אם המקצוע את חייבת לשנותו, אין דבר מדכא מלעבוד כל החיים בעבודה שאיננו אוהבים.
    מגיעים אליי אנישים רבים בגילאי40 ו50 שאומרים כי אינם מסוגלים להמשיך בעבודתם אפילו יום נוסף. הם כועסים על השנים שבזבזו ומוכנים כעת למרות גילם והמשבר הכלכלי לערוך שינוי.
    ייתכן שההתלבטות שלך נובעת מחוסר בטחון, זכרי כל ההתחלות קשות, סביר להניח שחשים בחוסר נסיונך, אבל אי אפשר להולד עם ניסיון, ניסיון זה דבר שמרויחים בעבודה קשה. את יכולה כמובן להדגיש את העובדה שלא מזמן סיימת ללמוד, מה שאומר שאת מכירה את כל החידושים בתחום והכל רענן וחדש אצלך.
    חישבי על השאלות שהעלתי ואשמח ליעץ לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתלבטת

חסוי
    31/12/2008

היי האמת שאתמול היתה לי לקוחה שיצאה כ"כ מרוצה מהטיפול שזה עשה לי ממש טוב.. כאילו הוכחתי לעצמי.. ובהקשר לשאלתך על עוד דברים שאני אוהבת לעשות זה תחום הבמה.. שירה, ריקוד חקיינות. אבל לא פיתחתי את זה מלבד תחום הריקוד והשירה שעוד איכשהו הסובבים אותי כ"כ התפעלו מהכישרון.. בתקופת הביה"ס והשירות שלי עכשיו הזנחתי את זה.. והפחד הגדול גם הוא בהמלצת הוריי היא שבתחום הזה אין ממש עבודה.. וזאת לא עבודה עמידה שמחזיקה מבחינה כלכלית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עיסוקים ועסקים.

אביטל שטרית
    04/01/2009

מתלבטת יקרה, את מעלה כאן שתי סוגיות שונות, הראשונה קשורה לחוסר ניסיון ולחוסר בטחון,אני שמחה לשמוע שאת מתגברת על כך ושואבת עידוד מלקוחות מרוצים. בעתיד יהיו לך גם לקוחות לא מרוצים, לא משום שאינך טובה, אלא משום שזהו הטבע האנושי. עלייך ללמוד לשאוב את הבטחון המקצועי שלך, מעצמך ומיכולותייך.
    בנשא הכיוון המקצועי, לא ברור לי אם את עדיין מתלבטת, אך אם עודך מתלבטת, בקשתי שתכתבי לי על העוצמות שלך , הדברים שאת אוהבת לעשות, איזה מקצוע היית בוחרת לו יכולת לבחור כל מקצוע קיים, בלי להתחשב בשיקולי פרנסה, הןרים וכו...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנשים טובים!!!מקרה חירום!עזרו פליזז
    בילבולית
    27/12/2008

לי ולחבר שלי יש חברים משותפים ותיקים מאוד כמו כן גם חברים בין כולם, זוג חברים טובים שלנו שנהגנו לבלות איתם המון גרים ביחד, הבחור הוא שטוטניק, אוהב לבלות, לצאת, וגם לצערי לוקח מדי פעם סמים. הבחורה היתה מודעת לזה אך האמינה למילה שלו שהפסיק. וכך הם גרים ביחד שנה, כיוון שמשום מה אני מתחברת יותר לגברים הם לא מסתירים ממני דבר ומתייחסים אלי כאחת משלהם, כי ביני לחבר שלי אין סודות ומעשים בסתר, והוא סומך עלי בעיניים עצומות. לא היתה לי אף פעם חברה ממש קובה, ומאוד התחברתי עם החברה של אותו בחור שטוטניק, התברר שהיא ניתקה בגללו קשר עם כל החברות שלה וחיפשה אוזן קשבת לכן אני מכירה כל ריב שהיה להם. אני גם יודעת המון דברים מעבר על הבחור, שקרים, רמאות במצח נחושה, היא אוהבת אותו מאוד בעיניים עצומות ולא רואה שהוא חוזר הביתה מסומם, לפעמים ממש עושה את זה מתחת לאף שלה והיא לא שמה לב. אני מודה שגם אני התנסיתי בכמה דברים ומכירה התנהגות של בנאדם מסטול. הם הפסיקו לצאת לבלות איתנו ובכלל, יושבים קרוב לשנה בבית, כך היא חושבת אבל הבחור מוצא זמן לבלות עם חבר או חברה לשעבר להמתיק את גורלו המר בסם ולחזור הביתה. כמו כן קרו להם גם מקרים של אלימות ומכות, והיא לא מוכנה לוותר וסולחת על כל דבר. הוא גרם לה לצאת מהלימודים ולא להשלים תואר באדריכלות כי העדיף להשתמש בכסף לתיקון אוטו והיא ויתרה לו. לאחרונה השכירו דירה חדשה, היא לקחה הלואה גדולה ועיצבו את כל הדירה במוצרים ורהיטים חדשים לגמרי. גם אתמול בביולי עם חברים משותפים שמעתי בסוד הוא נעדר מהעבודה ומבלה עם חברים, היא כמובן כמו עקרת בית למופת מחכה לו עם אוכל טרי יומיום מהעבודה לא מרשה לקנות לעצמה, הוא לא נותן לה איזה יחס של כבוד ולא מחשב את דעתה בכלל, מוציא עליה את כל המצבי רוח את כל התסכולים. היא בחורה קצת טיפשה חסרת נסיון עם גברים, מקבלת כל התנצלות ומקווה שהוא ישתנה. מתכננת חתונה כנגד רצון הוריהם.כואב לי הלב, נקרע לי הלב לראות בחורה שלא מכבדת את עצמה וחושבת שזה הכי טוב שיכול להיות וצריך להחזיק בו בכל הכח כי היא הרי עוד לא ראתה בחור שעוזר בבית, דואג, עושה קניות, תולה כביסה או אפילו סתם נותן חום ולא רק לצורך סקס. צובט עד עמקי הנשמה עד כמה שאנשים מסביב שופטים אותה ומרחמים עליה, והוא פשוט עשה לה עוול נורא, היא לא מודעת שלום דבר אבל כולם מסביב יודעים ושותקים. אני ניהלתי איתה שיחה וניסיתי להראות לה צד אחר של המצב, היא לא רואה. אני מאוד רוצה לדבר איתה ולנסות לכוון אותה לראות את מה שהוא מסתיר אפילו בעקיפין, אך אני מתלבטת כי אם יעלה הנושא והיא תראה סוף כל סוף משהו יהיה ברור מי עזר לה ואני אהיה כאויב וכבוגד גם בפני חבר שלי שדוגל בדעה שאסור להתערב ביחסים של אחרים, ופשוט כל האמון של החברים שבנוי על למעלה מ 8 שנים ייהרס.אף אחד לא מוכן לעשות דבר ואני לא כחברה אלה כאישה לא הייתי רוצה להיות במצבה ולהתפס על ידי כולם כטיפשה עיוורת מאהבה. מה עושים? עזרו לי!!!!

הוספת תגובה

• שלום לבלבולית

מורן זיו-אש
    28/12/2008

-עניתי אבל כנראה זה לא נקלט, אז אני עונה שוב-
    את כותבת: "לא הייתי רוצה להיות במצבה ולהתפס על ידי כולם כטיפשה עיוורת מאהבה..." וזה המשפט המרכזי במכתבך.
    בלבולית יקרה, את מפחדת מלהיות האישה הנבגדת שכולם מרחמים עליה. הסיפור שלה משקף לך את פחדייך שלך ואיתם את צריכה להתמודד. אולי את פוחדת להיות כמוה בעתיד, או אולי את פוחדת שבגידות הן נורמה אצלכם בחברה ואולי את היית רוצה שמישהו חיצוני "יציל" אותך אם תהיי אי פעם במצב הזה....
    היא אינה חברתך הקרובה, אם תתערבי, תפגעי הרבה יותר. תעבדי על הפחדים שלך...

בהצלחה!

מורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למורן

בילבולית
    28/12/2008

תודה על תשובתך, לדעתי אף אחת לא הייתה רוצה להיות במצב כזה בכלל קודם כל, פשוט ראיתי את כל התפתחות העיניינים ואת כל התהליך שהם עברו, אין בכוונתי לייעץ לה, כואב לי על מצבה כאישה, ובשום פנים איני מפחדת שלי זה יקרה, מהסיבה הפשוטה שלא הייתי מכניסה את עצמי למערכת יחסית כזאת מלכתחילה כי מניסיוני הרב לצערי במערכות יחסים כיום אני חיה עם בן זוג מכבד ותומך והכי חשוב שאני גם סומכת עליו ובטוחה בעצמי. השאלה היתה האם אני צריכה אולי לעשות איזה צעד ולהראות לה טיפה איך זה נראה מצד אחר, רק מתוך כאב שהיא תשקע במה שלא ייגמר בטוב אלא רק יגרום לה נזק נפשי חמור. לא נעים לי לשמוע את כל הסובבים מרחמים עליה ומרכלים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לבלבולית

מורן זיו-אש
    28/12/2008

שוב שלום,
    ראשית, את צודקת שלכולנו כנשים קשה לראות או להכיר נשים הנמצאות במערכות יחסים הורסות. זה מעורר אצל כולנו את הפחדים, המודעים או הלא מודעים. אני שמחה לשמוע שאת כבר עברת תהליך מקדם בנושא וכיום את נמצאת בזוגיות טובה ומספקת.
    שנית, את מבקשת תשובה מוחלטת לסוגיה ערכית ולכן אני אענה לך מתוך הערכים שלי. ישנם הרבה תסריטים שיכולים להתקיים בעקבות התערבותך, חלקם עלולים להביא אותך למקום רע. את עלולה להצטייר כסכסכנית, כאחת שמתערבת בעניינים לא לה וכד'. אם היא איננה חברתך הקרובה, אני במקומך לא הייתי מתערבת.
    שלישית, יש נשים שבוחרות, במודע או שלא במודע, להישאר עם גבר בוגדני. יש הרבה סיבות לכך, לעיתים הן רוצות להישאר בזוגיות, לעיתים, הן מפחדות להישאר לבדן ולעיתים הן בוחרות כך מתוך שיקולים כלכליים. קשה לשפוט.

נושא הנאמנות הוא נושא מורכב ואני מזמינה את אנשי הפורום להביע את דעתם. אולי נוכל כך לעזור לבלבולית לקבל החלטה.

יום מקסים!

מורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך לגרום לו לחזור אליי
    הדר
    19/12/2008

יש לי חבר אבל עכשיו אנחנו בפסק זמן. אני רוצה לחזור אליו ולגמור את הפסק זמן הזה אבל הוא רוצה להמשיך את הפסק זמן ..אמרתי לו שאני כבר לא רוצה את הפסק זמן הזה אבל הוא אמר שהוא צריך זמן לחשוב על כל הדברים ..עכשיו אני פונה אליכן בשביל לשתגידו לי איך אני יגרום לו לחזור אליי ולגרום לו להיתאהב בי כי הוא אמר שכבר ירד לו ממני ..אני ישמח אם תענו לי ...תודה..!

לקביעת תור
    סגירה
    איך לגרום לו לחזור אליי

הוספת תגובה

• היי הדר

מורן זיו-אש
    19/12/2008

היי הדר,
    את מתארת מצב בו את ובן זוגך נמצאים בהפסקה במערכת היחסים, הוא טוען כי הוא זקוק לעוד זמן לחשוב על הקשר ביניכם וש"ירד לו ממך". ישנם מצבים בהם אחד מבני הזוג מעוניין בהמשך הקשר יותר מהשני, מתוך דבריך עולה כי זהו המקרה. לצערי, אין דרך לגרום לאדם להתאהב באדם אחר.
    אני מציעה לך להציץ בתשובה שעניתי למאי (בשאלה שלפנייך).
    עם כל הצער, אני ממליצה לך לשחרר באהבה...

בהצלחה!
    מורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה
    מאי
    15/12/2008

אני רוצה לדעת בכלליות אם אפשר..איך לגרום למישהו שרק הכרת להתאהב בך? אני יודעת שהוא כן מעוניין אבל אמא שלי תמיד היתה אומרת לי שאני תמיד אדאג שהגבר שלי יאהב אותי יותר מאשר שאני אוהב אותו..אז איך עושים את זה? זה נראה לי לפעמים דבר שקשה לעשות כי כשאכפת לך מהגבר שלך אז אוטומטית ההתנהגות הופכת לפחות טבעית ופחות משוחררת.. בקיצור אני ממש רוצה לדעת איך לגרום לו להתעניין יותר..ההבדל בינינו הוא 8 שנים..

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• היי מאי

מורן זיו-אש
    16/12/2008

את בעצם שואלת האם יש נוסחה לפיה ניתן לגרום לגבר להתאהב בך... התשובה היא לא. התאהבות מתרחשת באופן טבעי כאשר מתקיים צירוף של מספר גורמים יחד: משיכה פיסית, משיכה איטלקטואלית, כימיה ועוד. על רוב הגורמים הללו אין לנו שליטה.
    אנני יודעת למה אימך מתכוונת אך המלצתי היא שתהיי את באופן הכי טבעי שאת יכולה ודברים יקרו מעצמם. זכרי, אם לא יתפתח רומן, כנראה שזה לא היה אמור להיות...

שיהיה בהצלחה!
    מורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה
    דרור
    07/12/2008

שלום רב, יש לי בת זוג כבר שנתיים. מאז ומעולם היא לא אהבה סקס, אבל לאחרונה אנו שוכבים רק אחת לשבועיים. היא טוענת שאין לה מה לעשות ואין לה חשק מיני והיא לא רוצה או מרגישה שהיא צריכה טיפול. לי זה מאוד קשה, מאחר שאני מאוד אוהב סקס. מה עלי לעשות? לגמור? לבגוד? למות? תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• היי דרור

מורן זיו-אש
    08/12/2008

המצב אותו אתה מתאר אכן מעורר תסכול כי צורך בסיסי שלך, אשר אמור להיות מסופק ע"י בת זוגתך, לא בא על סיפוקו. קצת חסר לי מידע על הקשר שלכם ועל משך הבעיה. לעיתים חוסר חשק נוצר בעקבות שינוי או בעיה הורמולניים (שווה לבדוק אצל רופא), לחץ בחיים, דיכאון ועוד.
    אני מציעה לך לנסות לשוחח איתה על הנושא מהצד שלה, מה קרה בזמן האחרון, איך היא מסבירה את השינוי, מה קרה לאחרונה בחייה שאולי עלול היה להשפיע, האם יש משהו שאתה יכול לעשות על מנת לעזור וכו'. היה קשוב אליה ואל תשובותיה, אולי תמצאו פתרון יחד. האחריות כאן היא גם עליך, כלומר, לא מספיק לומר "אני לא מסופק - תפתרי את הבעיה" כי אולי אתה חלק מהבעיה...
    אם לא תצליחו לבד, תוכל להציע לה לפנות יחד לאיש מקצוע (רופא, טיפול זוגי) ולבדוק את הנושא.

בהצלחה
    מורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה
    דלית
    03/12/2008

שלום רב, אני אישה בת 35 ואני עומדת לפני כמה שינויים גדולים - מעבר לדירה חדשה עם הבעל, וכניסה לתפקיד חדש ומאתגר. אני חוששת שיהיה לי קשה עם השינויים. האם NLP או שיטות אחרות יכולות לעזור לי להתמודד בהצלחה עם השינויים? אםשר לקבל לדוגמה על רגל אחת, כמה טיפים להתמודדות עם השינויים הללו. תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• היי דלית

מורן זיו-אש
    03/12/2008

היי דלית,
    ראשית, מאחלת לך הרבה הצלחה לרגל שינויים חיוביים אלו.
    שנית, בנוגע לשאלתך, אינני יכולה להמליץ לך על שיטה ספציפית המתאימה עבורך מפני שלכל אחד מתאימה שיטה אחרת וכל אחד מתחבר לתהליך באופן שונה, גם בתוך כל שיטה מאוד חשוב החיבור עם איש המקצוע שיכול להיות מעולה אך לא תתחברי אליו. אני ממליצה לך לבצע "עבודת מחקר" גם באינטרנט וגם להתעניין אצל מכרים על השיטות השונות שהשוק מציע. לאחר מכן, כשיהיה לך מידע מקיף תוכלי להחליט איזה שיטה מתאימה לך יותר. אגב, ישנם תחומים שמאוד מקובל לספק פגישת היכרות חינם - כמו תחום האימון.
    שלישית, טיפ "על רגל אחת" שיש לי עבורך בנושא הוא לחשוב לאחור על חייך ולמצוא נקודה בה התמודדת עם שינוי משמעותי או מספר שינויים יחדיו. חשבי מה עזר לך, אילו כוחות פנימיים כמו תכונות אופי, עוצמות ויכולות עזרו לך, אילו מחשבות מקדמות אותך בד"כ, מאיפה את מקבלת כוח (אמבט מפנק בסוף היום, שיחה עם חברה...), מה או מי תומך בך כיום, מה מניע אותך וכו'. נסי לבדוק כיצד את יכולה להשתמש במידע זה כיום.

בהצלחה!
    מורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אויי
    חזי
    30/11/2008

לא יודע אם זה הפורום המתאים, ואני גם גבר, אבל בכל זאת: כבר הרבה זמן אני מסתובב עם משהו בבטן, אולי בראש. זה מן סוג של ריק מציק, אין לי כל כך מצב רוח וגם אין לי חשק לעשות כלום, מן חוסר איכפתיות לסביבה . אמא שלי מציקה לי בכל מיני שאלות שאין לי עליהן תשובות. אני רוצה שיניחו לי, לא רוצה כלום מאף אחד.

לקביעת תור
    סגירה
    אויי

הוספת תגובה

• חזי היקר

אביטל שטרית
    30/11/2008

אתה צודק, זה אכן לא הפורום המתאים, לא משום שאתה גבר, אלא משום שיהיה זה מאוד לא אחראי לאבחן את מצבך דרך הרשת.
    אני מציעה לך לפנות בהקדם לרופא והוא יכוון אותך לטיפול המתאים.
    ייתכן שזה דכדוך קל , או יותר מכך, בכל מקרה יש פתרון ואל לך לסבול בשקט ולחכות שזה יעבור, פנה עוד היום לרופא המשפחתי, עלמנת שתוכל לחזור ולהנות מחייך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הייי

בילבולית
    27/12/2008

אני לא מייעצת מומחית. אני רק בת 22 ולאחרונה חוויתי דבר דומה, השתחררתי, נהיתי אזרחית לא מצאתי את עצמי, לא רציתי כלום, הוריי הציקו עם שאלות על החיים והעתיד לא היתה לי תשובה לכלום, עבדתי כרובוט ללא חשק והרגשתי שהלכתי לאיבוד. אני נגמלתי מזה ע" י 1.לכל שאלה שאין לי תשובה עליה שאלתי שאלה בחזרה, מה אתה מציע? אולי תעזור במקום לשאול אותו דבר כל יום?תציע?תכוון? 2. חברים,חברים,חברים, יותר נכון אנשים שאתה אוהב להיות בחברתם, מכיר, ומכבד, כן, אני לקחתי כמה דוגמאות מחברים שניהלו אורך חיים מעניין. אם תשקע במחשבות כאוניות רק תתן לעצמך אישור לא לפתור דברים ולא לרצות להתפתח. כשיש תחום עניין זה מעלה רמה אישית וערך עצמי. אני בכלל דכאונית נוראה אבל יצאתי מזה לבד , נתתי לעצמי תשובות והתחלתי ליישם חלומות. זו אך ורק דעתי האישית, בלי לפגוע או לשפוט. התגובה היא מכל הלב ורצון לשתף!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה בעייתית
    טל36
    27/11/2008

אני בת 16 ואני מרטיבה בלילה אני צריכה לקבל צו ראשון ואני מאוד מתביישת בבעיה הזאת.. איך יגיסו אותי במצב שלי?? הם ישנם עוד מקרים כאלה?? ומה הצבא עושה במצב כזה??

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה בעייתית

הוספת תגובה

• היי טל36

מורן זיו-אש
    29/11/2008

היי
    לצערי אין לי הכשרה בנושא ולכן לא אוכל לענות לך על השאלה, אני ממליצה לך לפנות לרופא משפחה להתייעצות.
    בהצלחה

מורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה
    מרי
    26/11/2008

שלום רב, אולי במקרה תהיה לכם עצה בשבילי. יש לי 2 בנות בת 5 ובת שנה וחודש עוד כחודש אני אמורה לטוס ל10 ימים לחו"ל מה לעשות עם הבנות איך להתנהג איתן , האם הקטנה שכעס עליי , האם תהיה לה חרדת נטישה ? הגדולה מאד קשורה אליי אבל אני בטוחה שאם אסביר לה היא תבין אומנם תתגעגע אבל אני מאמינה שיהיה בסדר כי היא תהיה מוקפת במשפחה אחותי ההורים שלי בעלי , אשמח לעצה , עדיין לא קניתי כרטיס כך שהכל עוד פתוח תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• היי מרי

מורן זיו-אש
    27/11/2008

שלום מרי,
    חשוב לציין כי אינני מכירה את הילדות ולכן אני עונה תשובה כללית ע"פ גילאי הבנות ובהנחה שהן מפותחות לגילן.
    אני אחלק את התשובה שלי לשני חלקים
    לגבי בתך בת ה-5, מבחינה התפתחותית וקוגניטיבית היא יכולה להתמודד, ואולי אף להנות מהשהות עם סבים ובני משפחה נוספים. רצוי לא לשוחח עימה על הנסיעה עכשיו אלא רק מספר ימים לפני, שכן דיבור לאורך זמן עלול להלחיץ אותה וכמו כן, לא בטוח שיש הבנה מלאה של מושג הזמן בגיל הזה.
    בתך בת השנה וחודש נמצאת, לעומת זאת, בגיל קריטי של "קביעות באובייקט". בלי להיכנס למושגים מקצועיים, בגיל הזה עלולה להופיע חרדת נטישה ועזיבתך עלולה להקשות עליה מאוד שכן ישנה אפשרות שהיא עדיין לא הפנימה את העובדה שאת חוזרת תמיד. אם ניתן, רצוי לדחות את הנסיעה לגיל שנה וחצי לפחות. אם אין באפשרותך אני ממליצה על מספר דרכי התנהגות שיכולים לעזור לה להתמודד בתקופה שאת לא נמצאת: להראות לה תמונות של הוריה, לשחק עימה במשחקים שהיא רגילה ומכירה, לשמור על אותו סדר היום ולהשאיר אותה לישון בביתה ובמיטתה.לאחר החזרה עלולה להיות תקופה של חוסר ביטחון בך ותצטרכי, אולי, לחדש את האמון ע"י שלא תעלמי ללא הודעה, תחזרי ותאמרי בפניה שאמא תמיד חוזרת ותהיי יותר רגישה כלפיה.

בהצלחה
    מורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה
    דניאל
    23/11/2008

שלום רב, אני יוצא עם מישהי חודש ואני מרגיש שאני מתפוצץ כבר מרוב רגשות אליה. אני ממש כבר מאוהב בה. נכון לעכשיו היא יודעת את זה כי אני כל הזמן מחמיא לה, מביא מתנות קטנות ועוד. האם זה יכול להרחיק אותה ממני? האם לדעתכם עלי להרגיע ולא להראות את הרגשות? זה יהיה לי קשה. תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• דניאל

מורן זיו-אש
    23/11/2008

שלום דניאל,
    לא ציינת בשאלתך כיצד היא מגיבה למחוות האהבה שלך. האם אתה מתרשם שזה מחמיא לה ומרגש אותה או שאולי זה מלחיץ אותה.
    כאשר אנחנו נמצאים בבנייתו של קשר חדש כדאי לשים לב לקצב של בן הזוג, האם הוא נפתח אלי, האם נוצרת קרבה, אינטימיות האם יש חשיפה (לאו דווקא פיסית), איך הוא מגיב אלי. כל אלו מספקים לנו מדדים טובים על מנת להתאים את הקצב לצד השני, למצוא איזון בין הרצון להפגין רגשות (במקרה הזה- שלך כלפיה) לבין להתקדם בקצב שנכון לצד השני.
    לסיכום, נסה למצוא את האיזון בין הצרכים שלך לבין הצרכים שלה בהתאמה להתפתחות מערכת היחסים.

בהצלחה
    מורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה
    דני
    19/11/2008

אני יוצא עם מישהי כבר חצי שנה ויש לי בעיה: אני כל הזמן חם ואוהב, שולח הודעות SMS, אומר לה שהיא מדהימה, מושלמת, הכי יפה בעולם וכדומה, והיא ממש לא, היא הרבה יותר קרה. בדרך כלל כשאני אומר לה את הדברים האלו היא אומרת תודה! במקום להגיד בחזרה דברים טובים. אפשר לקבל המלצות מה כדאי לי לעשות? לגמור איתה, לדבר איתה על זה? תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שלום דני

מורן זיו-אש
    19/11/2008

שלום דני,
    כל אדם הנמצא בזוגיות מביא איתו הרגלים ומטענים מעברו המשפיעים באופן ישיר על התנהלותו בתוך הקשר הזוגי. על כן, יש אנשים אשר מביעים אהבה וחום בקלות רבה יותר מאחרים.
    בזוגיות שאתה מתאר, אתה מביע חום ואהבה בקלות ואילו הצד השני אינו וזה חסר לך.
    זוגיות בריאה מבוססת על תקשורת פתוחה, כנות והבנה הדדית, על כן, אני ממליצה לך לפתוח את הנושא עם בת זוגתך ולברר איתה האם שמה לב לדפוס הזה, כיצד היא מסבירה זאת, לשתף אותה בתחושות שלך. במקרה שהמצב לא ישתנה וימשיך להפריע לך, תוכל לבחור להישאר איתה בזכות תכונות אחרות שיש בה ושאותן אתה מעריך ולהשלים עם המצב או לבחור לסיים איתה את מערכת היחסים מפני שאינך מוכן לוותר על חום ואהבה במערכת יחסים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני חייבת תשובה דחוףףףףףףףףףףףףףףףף
    נורית
    16/11/2008

אוקיי אז אני מקיימת יחסי מין עם חבר שלי יותר מחודשיים יצא ששתיתי פוסטינור פעמיים אחרי כל פעם ששתיתי בא לי מחזור לאחר 5 יום מאז ששתיתי את הכדור.. אמ..המשכנו לקיים יחסים מן הסתם עם קונדום כמו תמיד אבל הפעם כשהוא היה מוציא את הקונדום היה עליו לבן וזה לא היה הנוזלים שלו כי בדקנו והקונדום לא היה קרוע או משו...אז חשבנו אולי זה ממני...אבל הנוזלים שלי אף פעם לא היו לבנים... ועכשיו מאחר לי המחזור ביותר מחודש מה אני עושה?!?!... השבוע הלכתי לעשות בדיקות דם כי נראה שחסר לי B12 יש אפשרות שבגלל חוסר B12 המחזור מאחר לי??..תעזרו לי זה דחוףףףף

הוספת תגובה

• נסיון שלי עם פוסטינור

בילבולית
    27/12/2008

קרה לי מקרה דומה, מה שקורה שהכדור מזרים הורמונים וזה גורם לדימום, לאחר הוסת לוקח זמן עד שיסתדר המחזור החודשי כי בעצם התהליך התחיל מחדש, אני ליתר ביטחון לא קיימתי יחסי מין קרוב לשבוע. תפני לרופא נשים או למוקד אחיות.הם יתנו לך עזרה מקצועית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלולות
    אלונה
    11/11/2008

היי מישהי פה משתמשת בגלולות?

לקביעת תור
    סגירה
    גלולות

הוספת תגובה

• הייי אלונה

בילבולית
    27/12/2008

כן, לצערי כבר 6 שנים! אשמח לעזור לך בכל שאלה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן

ליה
    27/02/2009

אני משתמשת בפמינט כבר 3 שלוש שנים....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך לגרום לה לרצות אותי?
    איש הקש
    10/11/2008

אני לא יודע אם השאלה הזאת לפורום הזה אבל אני מקווה שלמישהי פה תיהיה עצה כלשהיא, אני שוכב אם מישהי כבר כמה זמן היא באה אליי הרבה פעמים ואנחנו שוכבים זה התחיל בתור סטוץ כזה ומההתחלה היא מצאה חן בעני היא ניראת לי בחורה מענינת והייתי רוצה שיהיה בינינו קשר רציני ולא רק סקס הבעיה היא שאני לא מצליח לעשות את זה ובקושי יודע מאיפה להתחיל בכלל.יש לכן עצות?.תודה

לקביעת תור
    סגירה
    איך לגרום לה לרצות אותי?

הוספת תגובה

• איש קש

אביטל שטרית
    17/11/2008

אם ההית נפגש עמה במקום אחר שלא קשור לסקס, מה היית עושה? איך היית יוצר אצלה עניין?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה