מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהרינת11/05/2008
שלום רב,
אני בחורה מלא ה רק בישבן, ברצוני לרזות שם ואין לי כלל זמן להתאמן. איזו דיאטה יכולה להתאים לי? אני מעוניינת לרזות מהר 5 קילו מהישבן.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ישבן
רוני גוטליב13/05/2008שלום,
על אף שישנן פעיליות גופניות העשויות לחטב את הישבן, אין דיאטת מזון ספציפית עבורו.
תזונה נכונה, פעילות גופנית והפחתה באכילת שומנים ופחמימות עשוייה, בין שאר המקומות שהמשקל שיורד יורגש מהם, להפחית את מסת השומן גם בישבן. כדאי להתייעץ עם מדריך כושר על תרגילי חיטוב מתאימים.
בהצלחה,
רוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רוניידור08/05/2008
בעצמאות הזה אכלתי בעיקר בשר...כמובן בלי שטויות ובלי ממרחים שונים(כמו מטבוחה,טחינה)
האם זה בסדר????אני מפחדת שזה יותר מידיי שומן ועכשיו אני אשמין
בצהררים אכלתי 4 כנפיים עם סלט ופרגית!
ובערב אכלתי 3 כנפיים עם סלק,סלט כרוב.
אני אשמין?
(והאםם סלק הוא בריא?אפשר לאכול אותו בלי הגבלה???)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בשר
רוני גוטליב09/05/2008כל הכבוד- תמיד עדיף לבחור כמובן בבשר רזה כמו כנפי עוף או פרגיות כמו שעשית.
אם אוכלים במידה, ובעיקר אם בחרת תוספות של ירקות אז זה מצויין.
סלק הוא מאכל בריא מאוד- אמנם יש לשם לב כי הוא מכיל גם פחמימות ולכן יש לדאוג לאכול ממנו בכמות מדודה.
בהצלחה, חג שמח,
רוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחם מחיטה מלאהמיכל06/05/2008
שלום רוני, רציתי לדעת, כיצד אפשר לזהות מהי לחמניה או לחם לחיטה מלאה ומה הוא עם צבע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחם חיטה מלאה
רוני גוטליב08/05/2008שלו מיכל,
שאלה טובה!
לחם מחיטה מלאה תוכלי לזהות אך ורק לפי הערכים התזונתיים המופיעים על האריזה.
שימי לב שהיום לחם מחיטה מלאה יכול להקרא כך גם אם יש בו 49% חיטה רגילה מעובדת ו51% חיטה מלאה (אמנם זה עדיין רגיל על 100%חיטה לבהנה אולם עדיין יש להעדיף לחמים עשירים יותר).
רוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוף רונידור03/05/2008
מבחינת משקל אני ירדתי..ואנשים אומרים לי שרזיתי..אבל אני לא רואה את זה,אפילו לא במידה במכנסיים! .שקלתי 58 ועכשיו אני שוקלת 52.5..גובה שלי הוא 1.60....אני רוצה לרדת עוד 3-4 קילו בערך..
אני מרגישה מלאה..!!אני לא יודעת למה..אחרי סלט אפילו אני מרגישה שהבטן שלי מתנפחת ושוב היא יוצאת החוצה...ואז אני אומרת לעצמי,אבל עשיתי דיאטה והשקעתי כלכך הרבה מאמץ!למה הבטן שוב יוצאת החוצה?!?!??!(אני מתאמנת במכון כושר).
גם החילוף חומרים שלי מאוד מאוד איטי...אז האמתי שאני כבר לא יודעת מה לעשות..
אני אפרט לך בערך מה אני אוכלת..
בוקר:(הפסקת עשר) לחם קל עם קוט'ג 3% וירקות חתוכים.
צהריים:ירקות מאודים,וירקות חיים.(לפעמים עם פריכית)..לפעמים גם עוף..
ערב:ירקות+גיל,או מעדן
יש משהו שאני צריכה לשנות?
ודרך אגב ירדתי את זה בחודשיים...
בבקשה רוני תעזרי לי אני רוצה לרדת את מה שנותר לי,איך אני עושה את זה?אין מצב שאני חורגת מהתפריט...אפילו לא פעם בשבוע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רותם
רוני גוטליב03/05/2008התפריט שתארת כולל מעט מאוד מזונות, קלוריות וחסרים בו רכיבים תזונתיים. (פחמימות, חלבונים).
תפריט כזה , שכולל לא יותר מ800 קלוריות, גורם לגוף להתאבן ולשמור על המשקל.
אני ממליצה לך להתייעץ עם דיאטנית שתבנה לך תפריט דיאטתי בריא!, שמכיל את כל אבות המזון ואת הערכים התזונתיים להם את זקוקה מבלי שתזיקי לגופך ותצרי האטה בירידה במשקל. תפריט מאוזן עשוי ליצור אצלך האצה בקצב חילוף החומרים.
מעבר לכך- אכילת ירקות, מאחר והם מכילים סיבים ונוזלים -יוצרת נפיחות בבטן. נפיחות זו איננה השמנה , ויורדת לאחר כמה שעות מעצמה. אם תפזרי את מנות הירק ביום למספר פעמים וכל פעם תאכלי מעט- תרד הנפיחות.
בהצלחה,
רוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טונה עם רוטבסיגל29/04/2008
טונה עם רוטב עגבניות עד כמה היא משמינה,והאם אפשר לאכול אותה לצהרים למשל עם לחמניה שחורה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בודאי
רוני גוטליב29/04/2008בודאי שניתן לאכול טונה לארוחת צהריים עם לחמנייה מקמח מלא. ארוחה כזאת מכילה את אבות המזון כולם. הטונה מהווה חלבון איכותי ומקור לאומגה 3. הלחמנייה היא פחמימה עם סיבים תזונתיים ובעגבניות יש ליקופן. ארוחה בריאה ומשביעה.
טונה לכשעצמה, אם נאכלת במידה, איננה משמינה.
בתאבון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהדוד28/04/2008
שלום רב,
היכרתי בחורה. היא סובלת מעודף משקל של 20 קילו. אני בחור נאה וכבר בדייט השני אמרתי לה שאני מעדיף לחתוך, כי זה לא בשבילי (האמת היא שהפריע לי המשקל אבל לא אמרתי).
היא, להפתעתי הרבה אמרה, אני רוצה אותך ואני רוצה לרזות בשבילך וממחר אני מתחילה דיאטת כאסח.
ברצוני לשאול היא לדעתכם דיאטות כאלו שעושים בכלל בשביל מישהו אחר הן מצליחות?
מה עלי לעשות?
תודה רבה על כל עצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיבות להרזיה
שרית פרג'יאן28/04/2008דוד שלום,
הסיבות לרזות או לפחות להתחיל בתהליך של דיאטה הן רבות ומגוונות. לפיכך, ייתכן שההיכרות עימך סימנה עבור הבחורה שעימה אתה יוצא התחלה חדשה.
בכל מקרה, על פי תיאוריך נראה כי אתה עדיין במערכת היחסים, מה שרומז על כך שיש משהו מעבר למשקל שבגללו אתה שם. במצב זה אם הבחורה מוצאת חן בעיניך, אתה יכול להמשיך ולהנות בקשר ואם אתה שם כדאי שתראה תמיכה במאמציה לדיאטה.
בהצלחה, תן סיכוי לרומנטיקה
שרית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרהמאיה שמעוני25/04/2008
קוראים לי מאיה שמעוני אני בת 10 וחצי ושוקלת 32 הייתי רוצה לרדת קצת במשקל איך לעשות זאת בלי לפגוע בגדילה שלי??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גדילה
שרית פרג'יאן26/04/2008מאיה שלום,
שמחתי לקרוא שאת מתייחסת בפנייתך לנושא הגדילה. המודעות לנושא הגדילה בתקופה זו היא מאוד משמעותית כיוון שהיא מכוונת אותך לאכילה המותאמת לגילך ולאורח חייך. הגוף משתמש במזון שאנו אוכלים כדי לבנות תאים, ולכך גם השפעה על הגובה. לכן, חשוב להקפיד על צריכת מזון מאוזנת ובריאה. בגיל זה, תחילת גיל ההתבגרות, אם קיים עודף משקל מומלץ לפנות יחד עם אחד ההורים לדיאטנית, שתמליץ על תפריט מתאים. אני ממליצה שלא לנקוט באופן עצמאי בדיאטות, רב הדיאטות שנחשפים אליהן אינן מותאמות לילדים אלא למבוגרים. הרעיון הוא לתת לך כלים להרגלי אכילה בריאים ולהוסיף פעילות גופנית. כל זאת תוכלי לקבל בפנייתך לדיאטנית.
בהצלחה,
שרית- פסיכולוגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היידור23/04/2008
ירדתי 4 קילו ועכשיו אני שוקלת 54..
השאלה שלי,כמה קילוגרמים ניתן להשיל בכדי לרדת מידה במכנסיים?
[כי למרות שירדתי 4 קילו לא ירדתי במידה]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אינדבידואלי
רוני גוטליב24/04/2008התשובה לשאלת משתנה מאוד בין מבני גוף שונים ותלוייה בעיקר בפעילות גופנית וחיטוב שאת מבצעת. יש בנות שיורדות בהיקפים ובמידות אפילו ללא דיאטה אלא רק ע"י חיטוב. אם תוסיפי פעילות כזו, בשילוב לתזונה הנכונה, תרגישי ירידה מהירה יותר במידה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השמנהיהודית22/04/2008
לפני מספר חודשים עשיתי דיאטה מאוזנת וירדתי במשקל, בחודשים האחרונים בלי לשים לב, עליתי את כל אותם קילוגרמים,אני מרגישה כמו ביו יו, לא מצליחה להתמיד,מה הפתרון הנכון עבורי אני בעודף של 40 קילו לפחות.אזלו לי הכוחות הנפשיים להתחיל שוב פעם מחדש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יהודית שלום
שרית פרג'יאן22/04/2008כמו שאת מציינת התהליך של שימור ואחזקת המשקל הוא חלק מאוד מהותי. הירידה במשקל ככל הנראה נחוותה אצלך כהצלחה ובמידה מסויימת אפשרה לחזור לדפוסי אכילה קודמים. לכל אדם דפוסי אכילה מסויימים שבשינויים ניתן להשפיע על המשקל: יש את המנשנשים, ואת האוכלים בבולמוס, את אלה האוכלים כי הם עצבניים וכדומה... לכן נראה כי הדיאטה שערכת כוונה בעיקר למה וכמה אכלת ולא בהכרח לאיך, איפה, ומתי. עקרונות מסויימים כמו: 5 ארוחות ביום מתוכן 3 עיקריות ו-2 ביניים, אכילה קצובה - כל 3 שעות, אכילה בלעדית- ללא פעילויות נוספות למעט האוכל , אכילה מתוכננת ורגועה מהווים נדבך חשוב בשימור השגי הדיאטה. אלה הם הרגלים שניתן לרכוש אותם. כמו כן, פעילות גופנית היא מרכיב משמעותי שעשוי לסייע בתהליך. על מנת לקבל עוד כלים המותאמים לאורח חייך מומלץ להסתייע באיש מקצוע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פירכיותסיגל21/04/2008
פריכיות אורז,כמה אפשר לאכול ביום?
החלטתי לאכול אותם במקום מצות שמשמינות נורא,האם זה בסדר!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריכיות
רוני גוטליב21/04/2008זה בסדר גמור אולם שימי לב שמצה בדרך כלל אוכלים אחת. פריכיות קל מאוד להסחף ולאכול הרבה כך שלמעשה לא חוסכים קלוריות.
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ענית לי כמה מותר לאכול ביום
סיגל21/04/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיגלי
רוני גוטליב21/04/2008זה מאוד תלוי מה את אוכלת בשאר הזמן, ואיזה סוג של פריכיות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה פירכיות מאורז מלא
סיגלי21/04/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני צריכה עזרה לדיאטה..רקדנית:)19/04/2008
שלום, יש לי בעיה שירדתי עכשיו אבל לא בדרך בריאה במיוחד ואני לא רוצה להשמין ורוצה להמשיך לרזות רק עוד קצת ולא יודעת איך לעשות זאת. אני אספר בקצרה את מה שקרה לי.. מאז ומתמיד אני לא אוהבת לאכול הרבה, לפחות שנה שאני אוכלת באופן קבע פחות מ-1000 קל', לאט לאט ירדתי ל-600 קל' ולפעמים ירדתי ועליתי כ=2 קילו... ובגלל שאני רוקדת והיתה לי הופעה נורא חשובה אז אכלתי במשך שבועיים רק 300 קל' ביום, מפוזרות בארוחות בריאות עם ירקות ומוצרי דיאט. ירדתי ככה מ-50 לקצת יותר מ-48, גובהי 1.52. ירדתי יחסית לספורט שעשיתי ולכמות שאכלתי ממש מעט אבל אני מבינה שזה בגלל שהגוף שלי התרגל למעט קל'. שאלתי היא עכשיו, אחרי ההופעה, איך אני יכולה להמשיך לרזות, רק עוד 2-3 קילו (המטרה היא להגיע ל-45, תקין לפי המחשבון) כי אני עדיין מרגישה ונראית שמנה.
אני עושה ספורט (בעיקר ריקוד כ-5 שעות בשבוע+ הרבה מתיחות, תרגילי עיצוב ולפעמים ריצה, הליכה באופן טבעי יוצא לי יותר מחצי שעה ביום אבל אולי לא מספיק מהר...) ואוכלת בריא (ירקות, גבינות ויוגורטים רזים, לחם מקמח מלא.. נראה לי שאני אוכלת בריא.. לפעמים אני אוכלת קצת שוקולד אבל הוא נכלל..). אז השאלה שלי היא איך אני יכולה לרזות עכשיו אבל באופן בריא, זאת אומרת לאכול יותר ולרזות. כי אני יודעת שאם אני אוכל היום אפילו רק 600 קל' אני בטח אשמין (האם אני טועה?) תודה
אני לא יכולה ללכת לדיאטנית לכן אם תוכלו לעזור לי ולו במעט מאוד אשמח :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לנעה
רוני גוטליב21/04/2008נראה כי אין לך ברירה אלא לגשת לדיאטנית שתשב איתך ותקנה לך הרגלי אכילה בריאים ומאוזנים, מאחר והתפריט שלך לקוי ועשויים להיות לך חסרים תזונתיים המסוכנים לבריאותך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פילאטיס לירידה במשקל וחיזוקפלפלפילאטיס17/04/2008
פלפלפילאטיס – סטודיו חדש בירושלים
אם אתם מחפשים לפתח גוף בריא, מחוטב ובעל יציבה נכונה, הסטודיו שלנו מספק מקצועיות גבוהה בקבוצות קטנות או בהנחיה אישית (בסטודיו שלנו או בביתכם), במחירים הנמוכים ביותר בשוק.
השיטה בסטודיו שלנו מבוססת על מחול, ומטרתה מניעה של כאבים ע"י פיתוח בריא של השרירים והחלמה מהירה מפציעות.
ישנן קבוצות הפתוחות לקהל הרחב, וגם קבוצות מיוחדות לנשים בהריון ואחרי לידה, לכאבי גב, להורדה במשקל. כמו כן ישנם שיעורים בשפה האנגלית.
השיטה מועברת ע"י שני רקדני בלט ומחול מודרני מקצועיים, בעלי תעודות בינלאומיות במחול ובפילאטיס.
לשיעור נסיון חינם מלווה בהנחה על כרטיסיה לחברי הפורום, אנא התקשרו:
עודד 0544609790
ג'ואל 0528139985
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פילאטיס
רוני גוטליב19/04/2008אכן פילאטיס הוא סוג של פעילות גופנית בריאה, מעצבת, מחטבת, התומכת בעצמות ובשרירים.
ממליצה על פעילות מסוג זה מאוד, ועל שילובה בתוכנית האימונים שלכן/שלכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תפריט יומי - האם נכון??לילוש17/04/2008
שלום!
אני התחלתי דיאטה לפני שבוע בערך, גובה שלי 1.64 משקל 67 קילו, אני מעונינת להוריד 10 קילו.
התפריט היומי שלי נראה בערך ככה:
8:00 נס קפה + 2 כפיות סוכר + טיפה חלב 1%
פרוסת לחם קל
11:30 אותו הדבר כמו בבוקר.
13:30 סלט ירקות + כפית שמן זית
3 פרוסות לחם קל + כף גבינה לבנה 5%
14:30 נס קפה + 2 כפיות סוכר + חלב 1%
21:00 שניצל עוף (100 גרם) בתנור + כוס אורז לבן + כף קטשופ
כוס דגני בוקר בטעם שוקולד ("קוקומן") לקינוח.
האם התפריט בסדר על מנת להוריד במשקל?? או שצריך לשנות?
תודה מראש על התשובה!!
חג שמח!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלי
רוני גוטליב17/04/2008על פניו נראה בסדר. מכיל פירות וירקות ,דגנים ובשר.
חסרות 3 מנות חלב שכדאי מאוד להוסיף. לא צרפת נתונים כמו גיל ופעילות גופנית. אני ממליצה לך להעזר בתמיכת דיאטנית בקופת החולים למעקב ועזרה.
בהצלחה,
חג שמח,
רוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה ועוד שאלה...
לילוש21/04/2008השאלה היא, האם את חושבת שאפשר להוריד משקל עם התפריט הזה?
אני בת 28, אחרי לידה, כרגע לא עושה פעילות גופנית.
תודה!! חג שמח...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלי
רוני גוטליב21/04/2008אפשר בעיקרון, אם כי מומלץ להעזר בדיאטנית שתעקוב אחר מצב הפרופיל הרפואי שלך ותסייע לך לשמור על תפריט מאוזן.
רוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרהדור14/04/2008
אני יחסית ממוצעת..אבל איך מורידים שלוש קילו??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למור
רוני גוטליב14/04/2008באמצעות פעילות גופנית, וללא דיאטה אם כי שינוי התזונה לבריאה יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחופה! אני נורא שמנהמאיה שמעוני14/04/2008
שלום קוראים לי רומי יוסף בנימיני אני בת 11 ואני שוקלת 38 לא רואים את זה עליי אבל יש לי עצמות נורא כבדות ואני נוהגת כמה שפחות ללכת עם בגדים נורא קצרים וחשופים.. יש לי חברות נורא יפות ורזות ואני מקנאה מאוד... יש לי גם הורים נורא רזים ורק אני שמנה אני בטוחה שאם חברות שלי היו יודעות את האמת עליי לא היו לי חברות... ניסיתי הכל לאכול רק 3 ממתקים ביום במקום 6 ולא הצלחתי . ולאכול פרי או שניים בשבוע אבל רק השמנתי והשמנתי .. ניסיתי לא לאכול כמה ימים אבל לא עמדתי בזה ואחרי כמה דקות שוב פתחתי את המקרר והתחלתי לאכול.. ניסיתי לעשות מה שאמורים לעשות לאכול 3 ארוחות ביום הצלחתי אבל בין לבין אכלתי גם 3 חטיפים וכמה שוקולדים וממתקים.. ניסיתי ללכת לחוג ספורט-טניס משהייתי קטנה וזה לא עזר... מה לעשות?? תענו דחוףףףףףףףףףףף....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי רומי
שרית פרג'יאן14/04/2008את נמצאת בגיל שבו העיסוק במראה החיצוני תופס מקום משמעותי. אבל גם גיל של צמיחה, כך שהתזונה היא מאוד משמעותית. לדעתי מומלץ מאוד שתסתייעי בעזרה מקצועית. את יכולה לפנות עם הורייך ל דיאטנית שתסייע לך בתהליך. היא תתאים לך תפריט שמתאים לאורח החיים שלך וגם לא פוגע בצמיחה. כמו כן, אני ממליצה מאוד לצרף את הורייך לתהליך. היזימה של דיאטות לא מבוקרות היא קצת בעייתית.
בהצלחה וחג שמח,
שרית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא נכון מה שכתבתי
נועה קבסה08/07/2008זאת נועה אני כתבתי את זה על רומי בצחוק והיא בכלל שוקלת 32 והיא בכלל לא אוכלת ממתקים והיא רזה מאוד והיא בחוג טניס והיא עושה הרבה ספורט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)