פורום תמיכה בדיאטה - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום
    פרי
    03/02/2008

שלום אני שוקלת 60 קילו ואני רוצה להוריד בטן וישבן הבעיה שיש לי מחלת שריר והרופא אוסר עלי לעשות כושר גופני איך אני יכולה להוריד משקל בלי כושר גופני העם תוכלו לרשום לי פה איזה שהו תפריט שיכול להוריד לי מהמשקל שאני לא רוצה אני רוצה לרדת במשקל ולא יודעת איך לעשות את זה אשמח לקבל תשובה המון תודה פרי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

• לפרי

רוני גוטליב
    04/02/2008

קשה לי לרשום לך תפריט . תזונה היא לא תפריט חד פעמי, הוא לא "מרשם" אלא אורח חיים שצריך לסגל.
    אני אתן לך מעט טיפים, אך מאחר ואני לא מכירה אותך, את סגנון החיים שלך, ואת האהבות שלך באוכל, אם תרצי פירוט מדוייק יותר, אני ממליצה לך לפנות לדיאטנית שלך בקופת החולים ולהתייעץ איתה במפגשים ובמעקב.

הקפידי לאכול 3 ארוחות גדולות ביום, ו 3 קטנות.(פרי,יוגורט, קורנפלקס למיניו, חטיף דגנים)- (חובה)
    הקפידי לאכול מוצרים לא מטוגנים ולא מעובדים. הכיני אוכל טרי ומגוון מדי יום.
    אכלי 9 מנות כל יום של פירות וירקות. הם משביעים ומסייעים למערכת העיכול בפעולתה.
    הקפידי לאכול מזונות מחיטה מלאה, או מדגן מלא.
    בחרי חלבונים דלי שומן (עוף או דג במקום בשר אדום או שניצל מטוגן).
    הרבי בשתיית מיים. המעיטי בשתיה מתוקה (מיצים למיניהם).
    לחם לא משמין. אכלי לחם מחיטה מלאה, 2-3 פרוסות בארוחה במקום ארוחה חמה בערב, או בבוקר.
    הפחיתי בסוכרים פשוטים. העדיפי פחמימות מלאות והמנעי מסוכר לבן.
    הרבי במוצרי חלב, הם מסייעם לבניית העצמות ומסייעם בירידה במשקל.
    הפחיתי חטיפים מתועשים ומלוחים. הגדירי לעצמך כל יום שמותר לך ממתק אחד כרצונך.
    יש עוד המון טיפים. לא אאריך כעת בכולם.
    בהצלחה,
    רוני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך אפשר להוריד עודף שומן בישבן ?
    מישהי
    02/02/2008

באיזה תרגילים וכ'ו ...

הוספת תגובה

• למשהי

רוני גוטליב
    02/02/2008

שלום,
    אני יכולה לייעץ לך איך לאזן את התזונה שלך בתזונה מופחתת שומן, אבל היא לא תהיה ספציפית דווקא לישבן (כי אין דבר כזה). כדי לחטב את הישבן, התייעצי עם יועץ כושר גופני. הוא יוכל לתת לך תרגילים.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ואת יכולה לעזור לי עם תזונה נכונה ?

מישהי
    04/02/2008

אני בת 15 תכף
    אני יחסית רזה אבל אני לא רוצה סתם לאכול שטויות וכל מיני כאלה ..
    אני רוצה דברים בריאים ומזינים
    תודה:)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מישהי

רוני גוטליב
    04/02/2008

ראי הערות שכתבתי לפרי בדף זה. נתתי לה טיפים שעשויים להתאים גם לך.
    בהצלחה,
    רוני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום למומחה..
    אודל
    31/01/2008

היי אני בת 21 שוקלת 61 ומטר 63 ברצוני להשלי כ8 קילו..

התחלתי לקיים תפריט העומד על כ1200 קלוריות{המכיל 3 ארוחות גדולות ושתיים ביניים}...
    אבל לפני שהתחלתי,הייתי פוחדת להשמין ולא היה לי משהו מדיוק אבל לא הייתי אוכלת מסודר אולי רק איזו ארוחת בוקר קלה וארוחת צהריים ובערב תה,ובוא נגיד שזה לא היה עובר את ה900 קלוריות ביום...
    השאלה שלי היא האם עכשיו שהעליתי את כמות הקלוריות עיי תפריט הדיאטה..אני לא אשמין?...או יותר מזה אני בכל זאת אצפה לירידה?.
    כמו כן אני מתעמלת כמעט כל ימות השבוע במכון כושר..
    אשמח לתשובה ועצות...יום טוב ותודה!

לקביעת תור
    סגירה
    שלום למומחה..

הוספת תגובה

• אודל

רוני גוטליב
    31/01/2008

עכשיו, כמות הקלוריות מאוזנת יותר, גופך ירגיש בטוח עם התזונה שלו, ו"יסכים" להשיל את הקלוגרמים באיטיות, אך בהצלחה.
    רוני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נשנושים
    יפית
    31/01/2008

שלום, אני חייבת לנשנש משהו במהלך היום כשאני בעבודה, מה אני יכולה לנשנש חוץ מירקות?

לקביעת תור
    סגירה
    נשנושים

הוספת תגובה

• שלום

רוני גוטליב
    31/01/2008

אפשר לאכול פריכיות אורז, או שקדים ואגוזים, או מרק או פופקורן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי רוניי...
    אודל
    27/01/2008

מה שלומך?..אממ..תגידי את יודעת איך אני אמורה להישקל במשקל הזה,שצריך להעביר כמו משקולות קטנות כדי לאזן?..נו כמו שהיה לאחיות פעם בקופת חולים...
    חחחח איך אני אומרה לדעת בדיוק כמה אני שוקלת?...
    אגב אני גרה בארה"ב ופה זה לפי פאונד אז אני אמורה לכוון את ז למאה ושמהו ו?...
    אשמח לתשובה....

לקביעת תור
    סגירה
    היי רוניי...

הוספת תגובה

• שלום

רוני גוטליב
    27/01/2008

אודליה,
    כל משקל הוא קצת שונה. נסי לשאול את מדריך הכושר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נ ש ב ר ת י :(
    שני
    26/01/2008

היי , למי שעוד לא מכיר אותי בפורום הזה,
    אני בת 16 וחצי , הגובה שלי הוא 1.69 עד לפני 3 חודשים שקלתי 64 ( כיום 60 ק"ג )
    אני לא עוסקת בפ"ג מסיבות בריאותיות ,
    ואני תקועה כבר 3 שבועות ולא יורדת במשקל,
    זה שובר אותי !!!
    דיי אני לא יכולה יותר ,
    נמאס לי!
    כל הזמן אני חושבת על הדיאטה הזאת ,
    אפילו לפעמים אני חולמת שאני הורסת אותה ואוכלת מלא
    זה ניהיה חולני,
    זה כל היום בראש שלי
    כבר 3 חודשים אני בדיאטה וירדתי רק 4 קילו מסכנים ,
    וזה לא שאני סובלת בדיאטה,אני אף פעם לא רעבה ..
    אבל נמאס לי שכל היום הראש שלי במחשבה של כמה אני יאכל ומתי,
    נמאס לי לחשב קלוריות כל היום !!!!!!!1
    ואין סיכווווי שאני הולכת לדיאטנית,פשוט לא רוצה
    אכלתי את כל העולם עכשיו,
    בא לי להקיא מעצמי !
    ואיך זה שתמיד זה קורה לי בסופי שבוע ,
    פשוט משעמממממממם לי !
    מה אני יכולה לעשות מהמהמה תגידו כבר אוף :((

אני רוצה עצות לשיפור בתפריט שלי ..

7 בוקר - כוס נס קפה עם מעט חלב וכפית סוכר
    2 פרוסות לחם קל + כף שטוחה של גבינה + יוגורוט 0%

ארוחת 10 -כוס קורנפלקס ( קראנצ'ים 90 קל' )

1-2 בצהריים : 6 כפות פחמימה כמו פתיתים מבושלים,פסטה,אורז וכו' + מנת בשר כמו עוף בלי עור חזה עוף בגריל וכו' לפעמים עם כף קטשופ.

שעה 4 - 2 תמרים לחים או פרי או יוגורט 0%

שעה 6 וחצי, 7 בערב - 2 פרוסות לחם קל + גבינה צהובה לייט 5 % + כף קטשופ+כוס קורנפלקס מתוק כמו קוקומן או משהו .. שזה עד 115 ק"ל לכוס

שעה שעתיים לפני השינה פרי או יוגורט 0 % ..

אני אוכלת ירקות חיים בערב,שותה כמה שיותר מים במהלך היום בין 6-8 כוסות ..

מה לא בסדר בתפריט שלי ? מה אפשר לשפר .? וכמה קלוריות הוא מכיל ?

לקביעת תור
    סגירה
    נ ש ב ר ת י :(

הוספת תגובה

• שני

רוני גוטליב
    26/01/2008

בתפריט שלך יש כ 1200-1400 קק"ל. קשה לחשב במדוייק. אם את באמת תאכלי כך, את צפוייה להמשיך לרדת במשקל לאט לאט.
    אני מבינה שאת לא אוהבת דיאטניות, אז אולי תנסי קבוצת הרזייה כמו שומרי משקל, או קבוצות דרך קופת החולים.
    הן נותנות טיפים, יוצרות מחוייבות, ונעים להשתתף בהן כי מרגישים תמיכה ועזרה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרוני

שני
    26/01/2008

תודה על התשובה ,
    יש לי עוד שאלה..
    ה BMR שלי הוא 1700 ,ובכל מיני פעילויות שאני עושה במחשבונים כמו מקלחת,נסיעה באוטובוס וכו' אני שורפת עוד איזה 500 קל' ביום ,
    זה מתווסף ל BMR שלי ? איך זה הולך ? ,
    למשל ב10 שעות שינה שורפים כ 500 קל'
    אז זה מתווסף ל 1700 שאני שורפת ב"מטבוליזם הכללי של הגוף" ?
    אני אשמח לתשובה ..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשני

רוני גוטליב
    26/01/2008

כן. כל פעולה מתווספת לBMR הבסיסי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרוני
    ליאת
    25/01/2008

אני בת 27 בריאה גובה 168 עם 84 ק"ג, בעבר יקדתי לבד 60 ק"ג עשיתי דיאטות רצח, עכשיו אני תקועה לא מצליחה להרזות ביכלל גם לא מצליחה לשמור על הפה. אני ממש בדיכאון מיזה, אני אמורה בעוד חדשים וחצי לעבוא ניתוח של כריתת עודפי העור בבית חולים, והרופא אומר שאני חייבת עד אז לרדת 10 ק"ג, לפחות,אם לא הוא לא ינתח אותי. אודה לך אם תעזרי לי איך ארזה בזמן כזה ומה אני צריכה לעשות.כי חשבתי על דיקור באוזן, כמו כן אני עושה הליכה מהירה במשך שעה כל יום

לקביעת תור
    סגירה
    לרוני

הוספת תגובה

• נעמה

רוני גוטליב
    26/01/2008

אם את מנסה לבקש ממני המלצה לדיאטת פלא שתרזה אותך בחודשיים ב 10 קילו ותגרום לדיאטת כאסח. את טועה!
    אין כזה דבר דיאטת פלא. ודיאטת כאסח, כפי שבטח הבנת על עצמך, אולי עוזרת לתקופה קצרה, אבל היא מאוד מסוכנת ולא מחזיקה מעמד לאורך זמן. לא ניתן ולא כדאי להתמיד עם דיאטה כזו.
    אני ממליצה לך, להתייעץ עם דיאטנית בקופת החולים שלך, וביחד איתה לגבש אסטרטגייה לירידה במשקל, בריאה, כזו שתוכלי לעמוד בה, ולהצליח לאורך שנים.
    ירידה בריאה ומומלצת היא ירידה של 0.5 קילו בשבוע. עם הדרכה נכונה, בחירת מזונות נכונים והתמדה בפעילות גופנית שאת מבצעת, תוכלי לעמוד בזה בהצלחה. דיקור באוזן יכול לעזור, בעיקר מבחינה פסיכולוגית, אבל הוא יכול להשתלב בדיאטה ולא להחליף אותה.
    בהצלחה נעמה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת , רוני
    סיגל
    24/01/2008

תודה על התשובה קודם כל,אני באמת העשה זאת אבל,רציתי גם לשאול האם אפשר לנשנש לחמית שיפון , אני מאוד אוהבת את הקרקר הזה,ואם כן כמה אפשר לאכול כאלה ביום,תודה וסוף שבוע מקסים!!!

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה נוספת , רוני

הוספת תגובה

• סיגל

רוני גוטליב
    25/01/2008

בלחמית שיפון יש הרבה סיבים תזונתיים ואף חלק מהויטמינים. יחד עם זאת יש בה כ 50 קק"ל ליחידה, שזה פרוסת לחם קל. את יכולה בודאי חאכול ממנה כל יום, רק שימי לב לא להגזים. אם הלחמית היא נשנוש ולא כארוחה, אני ממליצה 4-6 ביום. אם את מעדיפה לאכול את הלחמית כארוחה עם ממרח למשל וירקות, אפשר יותר.
    בתאבון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמירה על המישקל
    סיגל
    24/01/2008

הגובה שלי 1.65 ואני שוקלת 55 קילו,אני יודעת שאני נמצאת במשקל תקין,אבל יש לי בעיה,אני עובדת כמזכירה,והמון פעמים יש לי שעות ,שאין לי עומס בעבודה,ואז אני מחפשת מה לנשנש,אני משתדלת לא לאכול דברים משמינים,ולועסת מסטיק או סוכריה פה ושם וגם קרקרים של לחמית וחטיף אנרגי' ,מה את מציעה לי,אני פוחדת להשמין!!! המון תודה!

לקביעת תור
    סגירה
    שמירה על המישקל

הוספת תגובה

• טיפ לסיגלי

רוני גוטליב
    24/01/2008

הטיפ שלי אליך הוא להכין כל ערב (או עדיף בבוקר, אם יש לך זמן) ירקות ופירות חתוכים.
    הכיני ירקות "קשים" טעימים - חתכי לפסים רחבים מלפפונים, גמבות, גזרים, קולורבי, תפוח או פרי אחר שלא "נמעך". את יכולה אפילו לקחת לעבודה שקית קטנה עם עגבניות שרי.
    וזהו. תפרשי על צלחת במשרד, תמליחי לפי הטעם (או תוסיפי אם את חייבת רטבים לייט בהם ניתן לטבול) ותנשנשי כמה שאת רוצה. הירקות הם בריאים וניתן לאכול מהם ללא הגבלה. לא תשמיני מזה כלל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המון תודה

סיגל
    24/01/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רוני:
    דור
    23/01/2008

כידוע לי צריך לאכול כ1200 קלוריות ביום(נערה בת 16).
    האם זה ישנה אם אני אוכל פיצה ולא אעבור את מספר הקלוריותאו שאני אוכל ארוחות אחרות בריאות בעלות אותו מספר קלוריות של הפיצה.?
    הכוונה שלי,האם אני אשמין יותר אם אני אבחר בפיצה??הרי גם ככה אני אכניס לגוף את אותם הקלוריות...
    מחכה לתשובה,תודה רוני.

לקביעת תור
    סגירה
    רוני:

הוספת תגובה

• לרז

רוני גוטליב
    24/01/2008

אין זה משנה מה תאכלי. כל עוד תהי במסגרת הקלורית הנכונה, לא תעלי במשקל. יחד עם זאת יש לזכור שאכילת מזון לא בריא כתחליף לאוכל "אמיתי" לאורך זמן עלולה לסכן, כי תזונתך לא תכלול רכיבי תזונה החיוניים לגופך, ואת עלולה לסבול מבעיות הנובעות מחסר ויטמינים, מינראלים ורכיבי התזונה.
    רק בריאות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה
    רחל
    23/01/2008

בת 28 , 1.83 משקל בין 76-77 מבנה רחב אני עוסקת בספורט כ- 4-5 פעמיים בשבוע בספורט ארובי אך סובלת מתת פעילות של בלוטת התריס כרגע מאוזנת עי 100 מ"ג אטרוקסין ביום מהו המשקל הרצוי האם אני בנורמה.
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• לרחל

רוני גוטליב
    23/01/2008

שלום,
    את אכן בנורמה, ומשקל הוא תקין ובריא לגובהך. שמרי על המשקל ועל האיזון של התרופות. אין לך צורך להוריד במשקל. אל תנסי להרזות, בטח שלא ללא פיקוח רפואי.
    רק בריאות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה
    אלינור
    19/01/2008

הי רוני, קודם כל אני מוכרחה לציין שהפורום שלך מצויין, את נותנת תשובות מנומקות שעושות "סדר" בידע העצום שיש לגבי תזונה נכונה. העצות שלך נפלאות וממש עוזרות!!
    אז ככה, אני בחמישה חודשים האחרונים רזיתי 30 קילו, ונותרו לי עוד בערך 10-15 על מנת להגיע למשקל היעד שלי.אני אוכלת תפריט מסודר ועושה הרבה ספורט, אבל לאחרונה (כבר שבועיים) אני לא יורדת במשקל, למרות שאני אוכלת אותו דבר.. ניסיתי לגוון את התפריט ועדיין המחוג לא זז.. אני אוכלת בסביבות 1200 קלוריות ביום (אני בת 24 גובה 1.71 שוקלת 74 כרגע..) , שאלה נוספת היא מה קורה כשמגיעים למשקל? ממשיכים באותו תפריט?, הקושי הגדול הוא הרי בלשמור על המשקל.. ואני למודת דיאטות יו-יו למינהן...האם הגוף מתרגל לאכול 1200 קלוריות וברגע שאני אחרוג מזה אני אשמין?
    אשמח לשמוע את דעתך.

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• לאלינור

רוני גוטליב
    20/01/2008

קודם כל תודה.
    30 קילו ב 5 חודשים זה ירידה מאוד משמעותית...כל הכבוד. שאחרי ירידה כל כך גדולה לגוף לוקח זמן להתרגל ולבנות את עצמו, זאת הסיבה שהוא מאט את הקצב. את רוב השומנים הורדת, ועכשיו שנגמרו לו מאגרי השומן הזמינים הוא מאט. המשיכי בדיאטה שלך מבלי להתייאש, המשיכי להקפיד על תזונה בריאה ללא המנעות ממזונות שאת אוהבת, ועל הרבה פעילות גופנית. את תראי שהגוף ימשיך לרדת לאט לאט. ירידה איטית היא בטוחה יותר.
    כדי לשמור על המשקל אני מציעה לך לפנות לדיאטנית בקופת החולים שתעזור לך לבנות תפריט המשולב עם אורח חיים בריא חדש שמתאים לצרייך ולשמירה על המשקל הנכון עבורך. הדיאטנית תתן לך תמיכה מקצועית וגם חברתית שהיא חשובה לא פחות.
    בהצלחה,
    רוני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נעצרתי...
    שני
    19/01/2008

שלום רב,
    במשך ארבעת החודשים האחרונים ירדתי כשמונה ק"ג....
    מאז חנוכה, אני "תקועה" באותו המשקל (מעלה כמה גרמים ואז מורידה....) ואין תזוזה כלפי מטה- של ירידת משקל....
    ניתן לומר כי אני מאוד משתדלת, אך זה לא פשוט עבורי.
    אני משתדלת לבצע פעילות גופנית 4 פעמים בשבוע של הליכה (כ- 40 דק') ו/או חדר כושר של כשעה.
    למעט זה, התפריט שלי איננו משתנה :
    עד 10 פרוסות לחם קל ביום + מריחה דקה (גבנ"צ, ריבה דלה, חומוס, פסטרמה דלה וכיו"ב).
    3 פירות או 3 יוגורטים דלים (0%) (או שילוב ביניהם... כמו: כוס תותים ויוגורט 0%).
    עד חצי כוס חלב 1%
    2 כפות שמן
    ירקות חופשי
    שתייה מרובה, כליטר וחצי לפחות ביום
    בנוסף, 3 פעמים בשבוע ביצה ו-3 פעמים בשבוע בשר רזה.
    יש לציין כי קבעתי יעד בו אני מבקשת לרדת עוד 8 קילו לפחות.... רצוי בהקדם.... (הקושי ניכר ואין תוצאות...)

מה יהיה ?!!? מה עלי לשנות ?!!?

גובהי 1.73
    משקלי 82 ק"ג

זקוקה לעצתך והדרכתך

מודה מראש ושבוע טוב !

לקביעת תור
    סגירה
    נעצרתי...

הוספת תגובה

• אל תתיאשי

רוני גוטליב
    19/01/2008

עצתי היא להמשיך להתמיד מבלי להתייאש. בכל דיאטה יש שלב בו קצב הירידה במשקל מואט או נעצר. אם לא מתיאשים, וממשיכים לשמור על אורח החיים שתארת כאן- את תמשיכי לרדת לאט לאט עד שתגיעי למשקל המיועד.
    אני מבינה שאת מבצעת פעילות גופנית. יחד עם זאת אם תרצי להאץ את הקצב- אני ממליצה לך להתייעץ עם מדריך כושר לגבי פעילות ארובית עצימה יותר לחיטוב ולשריפת שומנים מהירה יותר.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה פלוס שאלה נוספת...

שני
    19/01/2008

רוני שלום,
    תודה על תשובתך המהירה !!!
    מתשובתך הבנתי כי את ממליצה להאיץ את נושא הפעילות הגופנית (אחרי התייעצות עם מאמן מתאים), הבנתי נכון ?
    כמו כן, שאלתי הנוספת הינה- האם צריך לשנות את התפריט שציינתי או לגוון אותו בצורה כלשהי ?
    ולבסוף, מהו קצב הירידה המומלץ ?
    בברכת שבוע טוב
    ותודה מראש !!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשני

רוני גוטליב
    19/01/2008

הבנת אותי מצויין- שילוב של פעילות גופנית עצימה יותר, יחד עם המשך התהליך של התונה שעת מבצעת, מבלי להתייאש- הינו הבטוח ביותר לירידה במשקל.
    ירידה של חצי קילו בשבוע- הינה הבטוחה, הבריאה והנכונה ביותר.
    ישנו משפט שטוען כי "גיוון זה הכיוון" ואמנם, גיוון המזון יום יום הינו חיוני לקבלת כל רכיבי התזונה להם את דרושה, בנוסף כמובן לטעם המגוון ולהנאה מהאוכל.
    להתראות ובהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיה
    מיקה
    18/01/2008

שלום,
    אני בת 33, חודש וחצי אחרי לידה.
    גובהי 1.57, ומשקלי לאחר הלידה - 57, אותו משקל בו התחלתי את ההריון.
    בעייתי: מאז הלידה, אני מרגישה לחוצה מההנקה והטיפול בתינוק, ולא מצליחה להפסיק לאכול.
    זה ממש גורם לי לדיכאון, במיוחד לאור העובדה שבהריון שמרתי יפה ועליתי רק 8 ק"ג.
    בא לי לבכות... משקלי עכשיו 60.5
    אני ממש מיואשת, קשה לי ורע לי.
    אשמח לקבל עצה.

לקביעת תור
    סגירה
    בעיה

הוספת תגובה

• למיקה

רוני גוטליב
    19/01/2008

יש המון עצות וטיפים, תפריטים ורעיונות שניתן להעביר לך. יחד עם זאת, מאחר ואני לא מכירה אותך, לא פרטת לי מספיק נתונים על תפריטק ועיסוקייך, ומאחר ואת מניקה, יש להתייחס לתזונה שלך במשנה זהירות ובאופן קפדני במיוחד.
    אני ממליצה לך לפנות לדיאטנית במסגרת קפות החולים שלך, כדי שתשב איתך על תוכנית שתתאים לך בדיוק.
    לא צריך להיות בדיכאון ועצובים בגלל 3 קילו. קחי את הדברים בפרופורציות, ותהני מהתינוק החדש במשפחתך...3 קילו קל וניתן להוריד עם שינוי תזוונה מתאים ופעילות גפנית תומכת בקלות.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שני

רוני גוטליב
    19/01/2008

אין לי ניסיון עם המוצר עליו את שואלת ולכן איני יכולה לענות לך לגבי הרכיבים שהוא מכיל.
    כל מוצר שאת מכניסה לגוף עלול ליצור תלות והתמכרות, וצורך נוסף להשתמש בו גם אחרי תקופה ממושכת.
    אם את מרגישה שהמוצר עשוי לעזור לך, התייעצי עם קו ההדרכה של החברה. מהם תקבלי תשובות יותר מקצועיות כי הם מכירים את המוצר טוב יותר ממני.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום

רוני גוטליב
    19/01/2008

הבנת אותי נכון, אני ממליצה לך להמשיך להתמיד, מבלי להתייאש ול"תגבר" פעילות גופנית.
    ירידה בריאה ונכונה היא של חצי קילו בשבוע. לא יותר!
    בנוגע לגיוון המזונות. ככל שתגווני יותר במזון תכניסי לגופך יותר ויטמינים ורכיבי מזון בריאים אחרים, ובנוסף תהני יוצתר מהאוכל. גיוון זה הכיוון!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום רוני!
    אודל
    16/01/2008

היי רוני,קודם כל אני רוצה להגיד לך חן חן על התשובות,חיכיתי להו ושמחתי לקרוא!
    אוקיי אז כמה שאלות...ראשית אני רוצה לציין שאני מבצעת פעילות גופנית כל השבוע חוץ מיום שבת במכון ככה שאין לי בעיה...{שעה בכל יום פעילות ארובית ואנארובית}
    בקשר לשינוי של"הממרחים" תודה,אני שמחה שאפשר לגוון....אבל מצד אחד את אומרת לי שאם אני אתמיד בתפריט ובפעילות הגוף שלי "ישמור על משקלו" ומצד שאני את אומרת שאם אני אתמיד זה יקח זמן אבל אני אשיל מהמשקל...המטרה שלי היא להרזות לפחות כ8 קילו,אני יודעת שזה יקח זמן ולא אכפת לי לחכות ולהיות עקבת,אבל אני אשמח לדעת על בטוח שעם הזמן אני גם ארד במשקל,ולא רק אשמור על איזון...{אגב במידה וירדתי למידה הרצויה,איך מפסיקים את ה"הרזיה" ?איך הגוף "יודע לעצור"?....}
    עוד שאלות קטנות אני גרה בחו"ל ויאמר לזכות ארצנו שהמבחר של החלם יותר גדול ומרשים{מבחינה בריאותיתי}בכל מקרה מצאתי פה לחם שרשום שהוא מחיטה מלאה ואפילו לחם קל ופרוסה אחת היא 45 קל'...זה בסדר?...זה לא יותר מידי משמין?...
    בקשר לארות בוקר אני לא "חסידה" של ברנפלקס אך בכל זאת מצאתי פה דגנים מחיטה מלאה שיש להם פצפוצי שוקלוד..ואני מש אוהבת את זה אז רציתי לדעת אם זה בסדר,ואין לי בעיה לוותר על פרי או שניים לטובת הקל' של הפצפוצי שוקולד....
    שאלתי אותך גם כמה קל' יש בתפריט הזה שליאת נתנה...וזה בטוח מתאים לי להרזיה למרות שהיא התחילה במשקל של 78 ואני שוקלת 60...
    בקשר לתפריט של ארוחה אחת ביום...ברור לי שזה לא בריא וברור לי שאנשים שעושים את זה מעלים הכל עם ריבית,אבל עדיין שאלתי הייתה במישור הביולוגי,איך זה ייתכן,שכאשר מארוחה אחת ביום חילוף החומרים מועט והם עדיין מרזים.....הרי חילוף חומרים מהיר=הרזיה?....זאת הייתה שאלתי....
    תודה רבה רבה רבה,מחכה בכליון עניים ...חסויה!

לקביעת תור
    סגירה
    שלום רוני!

הוספת תגובה

• לשירן

רוני גוטליב
    16/01/2008

תשובותייך-
    1. כן, ביולוגית מארוחה אחת ביום, אם היא לא מכילה קלוריות כמו של יום שלם, הגוף יכול להרזות, אבל שוב- הדבר אסור בתכלית האיסור!
    2. בתפריט של ליאת יש כ 100-1200 קק"ל. לא נתתי לך מקודם מספר מדוייק כי קשה לי מרחוק, לקבוע ללא שיחה עימה על הפרטים.
    3. התמדה בתפריט זה, תגרום לך לירידה במשקל על בטוח. אני לא יודעת איך נראה התפריט שלך בעבר, אבל תפריט מסודר כזה, יפחית את משקלך. שלוב של פעילות גופנית כמו שאת אומרת שאת עושה יזרז את הירידה ויקל עלייך.
    4. את ההרזייה "לא מפסיקים" וזה הסוד של הדיאטות. בגלל זה אמרתי שדיאטה נכונה היא שינוי תזונה לאורח חיים כללי בריא יותר, שיביא איתו בנוסף גם ירידה משמעותית במשקל. הטעות הנפוצה של אנשים היא שהם "עושים דיאטה" לזמן מוגבל, וברגע שהם חוזרים לאכול כמו שאכלו הם מעלים הכל חזרה. לא מדובר פה על ירידה של 10 ק"ג לזמן מוגבל. את הרי רוצה להפוך את הבריאות והמראה לאורח חיים קבוע ולכן יש לעשות שינוי בריא ואיטי שיביא לתוצאות אמיתיות ועמידות.
    5 לחם קל 45 קק"ל . 2 פרוסות=פרוסה אחת של לחפם מלא רגיל. כמובן עדיף מחיטה מלאה לקבלת הערכים התזונתיים של החיטה. לחם איננו משמין כלל. אם אוכלים 1,2 פרוסות בארוחה (במקום מנת פחמימה אחרת) הוא משביע ולכן אף מרזה.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שירן

רוני גוטליב
    17/01/2008

את תראי ירידה של כ 1/2 ק"ג בשבוע. זו ירידה איטית ובטוחה.
    לאכול ארוחת ערב ב 20:00 זה מצויין.
    חצי כוס קורנפלקס, לא משנה מאיזה סוג יחד עם חלב או יוגורט לארוחת ביניים זה נפלא ואין בעייה של קלורייות.
    לא ברור לי מה הכוונה ב 6%=120 קק"ל. לא מכירה שיטת מדידת קלוריות כזו.
    בהצלחה,
    רוני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לך רוני...

אודל
    18/01/2008

קודם כל שוב תודה על התשובות...
    רק כמה נק' הקרונפלקס עם חתיכות של שוקולד אני מקווה שזה לא משמין,וזה כוס של קרונפלקס עם חלב בארוחת בוקר אז זה בסדר?..

ויש לי עוד שאל לגבי מאכלים בחו"ל,חברות אמרו לי שלדוגמא יוגורט בחו"ל שכתוב עליו 0 אחוז שומן,מס' הקלוריות שלו גדול בהרבה מיוגורט בארץ עם 0 אחוז שומן,אז למשל אם את קונה חלב פה 1% שומן תקחי בחשבון שזה בארץ יהיה חלב של 3% שומן,קשה לי להאמין בתאוריה הזאת...זה גם התרוץ שלהם שהם שמנו כ15 קילו במשך שנה{מפחיד אני יודעת}
    רציתי לדעת אם זה באמת נכון...
    חשוב לי לציין שהדוגמא עם היוגורט זה מאותו חברה של יוגורט..
    הייתי שמחה לדעת עוד בעניין האוכל בחו"ל,כמו כן הלחם שאני קונה פה עם ה45 קלוריות כתוב שהוא מחיטה מלאה ולייט אבל ברכיבים כתוב שהוסיפו בו חלב,והוא חלבי בעיקרון רציתי לדעת את הסיבה לכך והאם זה בסדר..
    תודה רבה לך רוני,אני מעריכה אותך!שיהיה אחלה וויקנד!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה