פורום תמיכה בדיאטה - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלעת
    רומי
    30/12/2007

שלום רציתי לשאול האם דלעת נחשבת לירק? ולמה הדלעת משתווה בערך הקלורי שלה?
    למשהו עם הרבה קלוריוץ כמו בטטה או משהו כמו מלפפון?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלעת

הוספת תגובה

• לקרן

רוני גוטליב
    31/12/2007

דלעת נחשבת כירק בריא עם מעט מאוד קלוריות.ב100 גרם יש 26 קק"ל שזה די דומה לערך הקלורי של המלפפון.
    הדלעת מכילה סיבים,ויטמינים, מינרלים ובעיקר בטא קרוטן שהוא חיוני לבריאות העיניים, העור, ולרקמות רבות נוספות בגוף.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה חשובה
    אודליה,ארה"ב
    27/12/2007

היי רוני קוראים לי אודליה אני בת 21 מטר 62 ושוקלת 61 קילו ברצוני להשיל מהמשקל בעזרת תזונה נכונה ופעילות גופנית.ברצוני לציין שאני הולכת למכון כושר כל השבועומתאמנת במשך כשעה וחצי בפעילות אירובית ואנ אירובית.רציתי לפרט לך את התפריט שלי ושלמוע את דעתך על כך האם אני צריכה לשנות משהו? האם התפריט הזה יעזור לי להוריד משקל?אם כן תוך כמה זמן?...{כמובן עם התמדה מלאה}
    אוקיי אזבבוקר אני שותה קפה {ללא סוכר} עם חטיף אנרגיה

לפני האימון שלי {בסביבות 12 בצהריים}אני אוכלת בננה.

בסביבות שלוש בצהריים אני אוכלת ארוחה הכוללת סלט חסה עם מגוון ירקות דג סלומון בגריל\חזה עוף מוקפץ עם ירקות\טונה עם ירקות כמו כן מנת הפחממות שלי בארוחה היא 3-4 כפות של אורז\פסטה\קוסקוס.אני רוצה לציין שאני גרה בחו"ל ובעקבות היותי שומרת כשרות אלו המאכלים שאני יכולה לאכול פה....

בערב אני אוכלת שוב חטיף אנרגיה.

זהו,אני מתמידה בזה כבר במשך כחודשיים ואני לא רואה שינוי משמעותי,רציתי לדעת איפה אני טועה ומה אני יכולה לשנות\להוסיף כדי לזרז את הירידה במשקל וחיטוב הגוף....

בתודה וברכה,אודליה.

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה

הוספת תגובה

• לאודלייה

רוני גוטליב
    31/12/2007

ראשית, אני חייבת לציין שהפעילות הגופנית שאת מבצעת מרשימה. כל הכבוד! התמידי בה והיא תסייע לך לשמור על משקלך.
    בנוסף אבקש להדגיש כי כדי להרזות עלייך לספק לגופך מזון בכל כמה שעות כדי למנוע ממנו לחוש רעב. ניכר שבשעות הבוקר והערב הגוף שלך רעב! (במיוחד לאור העובדה שאת גם מתעמלת).
    היתי ממליצה לך להחליף את חטיף האנרגיה (שלרוב הוא עשיר בסוכר, שומן ובפחמימות) לארוחה ממש:
    למשל בבוקר- מעדן חלב 1.5%בתוספת גרנולה ופירות, או כריך מחיטה מלאה עם מריחה של גבינה או טחינה. ארוחה כזאת תספק לגופך אנרגייה ותחושת שובע, וכן את אבות המזון הדרושים.
    למשל בערב- סלט טרי או מבושל כם 2 פרוסות לחם מלא, ביצה, גבינה.

הארוחות יספקו לגופך אנרגייה לאורך כל שעות יום וימנעו מהגוף שלך לרצות "לשמור לעצמו" את השומן לעת צרה.

יש לציין שבתפריט מאוזן לאישה שמתאמנת חשוב לכלול גם 4 מוצרי חלב ליום לפחות, לחיזוק ושימור העצמות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרוני..
    דור
    25/12/2007

שלום,אני כבר חודשיים בדיאטה,קיבלתי מהדיאטנית שלי תפריט מסודר.
    אני בת 16 במשקל 57.גובהי 1.60
    אך אני לא עושה בכלל ספורט.כי אני ממש לא אוהבת ספורט.
    ירדתי בערך 3 קילו,וזה מאוד מייאש אותי,כי חודשיים אני לא מכניסה לגוף שלי שום מתוקים,מוגז,לחם,וכו'..ואני אוכלת בעיקר את מה שהדיאטנית שלי אומרת לי..(הרבה ירקות,ומפרידה בין פחמימות לחלבונים וכו').
    אני מוותרת על הרבה דברים ובכל זאת אני לא רואה תוצאות...למה!?!??
    יכול להיות שהמשקל שלי נעצר?או שיש בעיה אחרת?
    מה את ממליצה לי לעשות?

לקביעת תור
    סגירה
    לרוני..

הוספת תגובה

• ללימור

רוני גוטליב
    31/12/2007

אני ממליצה לך להתמיד. ההתמדה, במקרה שלך כפי שאת מתארת אותו, משתלמת.
    בנוסף חישבי על פעילות גופנית שאת כן מתחברת אליה, כמו למשל אולי פילאטיס או יוגה, ריקודי עם או סלסה, ונסי לשלב אותה 3 פעמים בשבוע.
    אם תשלבי פ"ג - הירידה במשקל תתקדם מהר יותר ויהיה לך קל יותר לשמור על המשקל מבלי לעלות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עצירות
    שולי
    25/12/2007

התחלתי לדאוג לשתיה מרובה ואני שותה הרבה תה, אבל פתאום נהייתה לי עצירות, האם יתכן קשר לתה?

לקביעת תור
    סגירה
    עצירות

הוספת תגובה

• לשולי

רוני גוטליב
    25/12/2007

להפך. מחקרים מראים ששתייה מרובה של נוזלים, יוצרת תנועתיות במערכת העיכול ומפחיתה עצירות. לא נראה שלעצירות יש קשר לשתיית התה, בטח שלא אם זה תה צמחים או תה סטנדרטי אחר. נסי לחשוב על דברים אחרים ששינית בתזונתך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ארוחת בוקר
    אלינור
    23/12/2007

הי רוני,
    לאחרונה התחלתי באורח חיים של תזונה נכונה וספורט ורציתי לדעת מה לדעתך עדיף לאכול בבוקר:
    אופציה ראשונה: 2 פרוסות לחם קל + כף ממרח+ ירק
    אופציה שניה: מעדן 0% ביו פרו+ פרי חתוך+ 3-4 כפות של קורנפלקס פייבר וואן.
    אני נוטה לאהוב את האופציה השניה ומעדיפה הרבה פעמים לאכול בננה כפרי בבוקר למרות שיש אנשים שאומרים שזהו פרי עם המון סוכר ובנוסף יש שאמרו לי שעדיף לאכול בבוקר את האופציה הראשונה..
    הייתי שמחה לשמוע את דעתך.
    תודה!!

לקביעת תור
    סגירה
    ארוחת בוקר

הוספת תגובה

• שאלו יהיו הצרות שלך

רוני גוטליב
    24/12/2007

אלינור,
    שתי האופציות שמנית הינן נהדרות, בריאות, עשירות ברכיבים תזונתיים, טעימות ובעיקר משביעות ומכינות את הגוף ליום של עבודה ופעילות.
    לטעמי האופצייה הראשונה משביעה יותר, אם כי גם השנייה מכילה הרבה סידן וסיבים תזונתיים התורמים לשובע ממושך. אם בחרת בבננה כפרי הרי זה משובח כי הבננה עשירה באנרגייה ובויטמינים. יש בה סוכר באופן כמעט זהה לפירות אחרים- כך שמה שנאמר לך הוא שגוי. כל פרי מכיל 50-80 קלוריות.
    ארוחת בוקר הינה הארוחה ששוברת את צום הלילה והיא החשובה ביותר מבין ארוחות היום. אין לוותר עליה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כיצד לרדת במישקל אחרי הריון
    מירב
    23/12/2007

ערב טוב
    אני שנה אחרי לידה אני לא שמנה אך הבטן טרם ירדה גובהי 1.76 משקלי 84
    במהלך ההריון היב לי בכרת ועכשין אין אבל אני שומרת .
    בבוקר אני אוכלת 2 פרססות לחם קל עם גבינה צהובה +שתיה נס קפה +1סוכזית פה מתחילה הבעיה שאני אחרי זה רוצה משהוא מתוק אז אני לוקחת 4 פתי בר ועד לארוחת צוהרים לא מכניסה כלום. בארוחת צוהרים אני אוכלת בשר +מרק+אורז+ירקות+ פרי. אחרי צוהרים שוב שןתה נס קפה עם חתיף דגנים ללא סוכר.ובערב אוכלת 2 פרוסות לחם קל עם טונה ,גבינה ,ובשעה 21.00 פרי ובשעה 23.00 גיל+2 חופנים של פייר 1 של נסטלה האם זה בסר או שאת ממליתה על משהוא אחר הבעיב שלי בעיקר מתילה כשבוע לפני מחזור אני מחפשת מתוקים מה עושים
    תןדה

הוספת תגובה

• למירב

רוני גוטליב
    24/12/2007

האם את מניקה עדיין?
    בכל מקרה, ידוע שלפני מחזור יש תשוקה למתוקים עקב שינויים הורמונליים. אם את שומרת על תפריט מאוזן כל החודש אין זה נורא אם במשך 3 ימים תחרגי מהתפריט הקבוע ותרשי לעצמך לגעת במתוקים במידה.
    התפריט שתארת אכן מאוזן. אמנם לא ציינת כמויות אך נראה שאת מגוונת במזון בריא, מזין ומשביע.
    נסי להחליף את הגבינה הצהובה לגבינה עם פחות אחוזי שומן, וכדי להשביע את עצמך בזמן רעב הכיני ירקות חתוכים מתוקים כמו גזר או גמבה במקרר שיהיו מוכנים לך בכל עת שתצטרכי אותם.
    אם תוסיפי פעילות גופנית תוכלי להפחית ממשקלך, לחטב את שרירייך וגם להגן על עצמך מסכרת, אשר מחקרים מראים שללא פיקוח ופעילות גופנית, היא עשוייה לחזור בעתיד.
    התייעצי עם מדריך כושר כיצד לבחור ואיך לבצע את הפעילות כדי שתתאים לך ביותר.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה

מירב
    24/12/2007

ערב טוב
    אני לא הנקתי בכלל ואני נה וחודש אחרי ההריון
    השאלנ שלי האם התפריט של ארוחת בוקר 2 פרוסות עם לחם קל +גבינה צהובה 5 אחוז ואחרי זה 4 פתיבר זה בסדר

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ארוחת בוקר

רוני גוטליב
    24/12/2007

לארוחת בוקר מה שציינת מתאים בהחלט. שימי לב שכדאי מאוד להוסיף גם ירקות. 5-8 מנות (מנה=ירק אחד) ליום לפחות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דיאטה לאנשים לא בריאים
    יעל
    23/12/2007

אני שוקלת 63 ק"ג. גובה 1.64 מ'
    בשנה האחרונה הוספתי 5 ק"ג למשקל
    אני חולה במחלה אוטואימונית שגורמת לחולשת שרירים
    בני, שהוא מדריך בחדר כושר אסר עלי לעשות דיאטה, מאחר שפעילות גופנית לא מומלצת לי.
    האם ישנה דיאטה שמותר לי לעשות?
    מה המשקל הרצוי לאישה בת 56 עם הנתונית שציינתי
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    דיאטה לאנשים לא בריאים

הוספת תגובה

• ליעל

רוני גוטליב
    24/12/2007

שלום,
    המשקל הרצוי הוא 56-62 ק"ג לאישה בריאה בגילך. יחד עם זאת אם את סובלת ממחלה אוטואימונית כדאי להתייעץ עם דיאטנית שתמקד אותך על התפריט ועל משקל היעד המותאם לך במצבך. לכל מחלה אוטואימונית ניתן להתאים תפריט מאוזן ובריא תואם.
    אל תנסי דיאטות הרזייה ללא פיקוח רפואי צמוד! הדבר עלול להזיק לך וליצור חסרים תזונתיים חמורים.
    מאחלת לך בהצלחה והרבה בריאות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמה שאלות...
    מאיה
    22/12/2007

שלום, אני בת 25 גובהי 169 ס"מ ושוקלת 63.500 ק"ג. אני אחרי ירידה של כמעט 10 ק"ג בתהליך של כמעט שנה. אני אוכלת נכון ומסודר (6 ארוחות ביום לפי כל הכללים) ועושה כושר 3-4 פעמים בשבוע ללא ויתורים. יש לומר שבתקופה הזו אני קצת עייפה מכל האיסורים וקצת מזייפת אבל עדיין עושה מאמצים.
    יש לי כמה שאלות:
    1. מהו המשקל האידאלי שלי?
    2. בכל פעם שאני עושה דיאטה לוקח המון זמן עד שיש איזושהי ירידה, ואז פתאום יש ירידה דרסטית ושוב עצירה להמון זמן. זה מצב מאוד מתסכל... הייתי רוצה לדעת אם יש סיבה לכך ואם יש פתרון.
    3. אני שומרת בדיאטה לא לערבב בין פחמימות לחלבונים (והפחמימות בן רק מחיטה מלאה), הסיבה לכך זה כי אמרו לי שהפרדה מונעת הצטברות של צלוליט. האם זה נכון? האם הדיאטה הזו טובה?

תודה, מאיה.

לקביעת תור
    סגירה
    כמה שאלות...

הוספת תגובה

• למאיה

רוני גוטליב
    22/12/2007

בנוגע לשאלותיך:
    1. לא נתת לי נתונים על מבנה הגוף שלך, אבל משקלך צריך לנוע בין 58-61 ק"ג.,נשמע שאת מאוד משתדלת לשמור ודואגת להתמיד בפעילות גופנית. שימי לב שכתבת "מזייפת לפעמים". עד כמה את מזייפת. מותר לעיתים לזייף אך יש לשם לב באיזו מידה.
    2.מחקרים מראים שבשעת ירידה משקל, כשהגוף מגיע למשקל יעד מסויים הוא נעצר מלרדת. כדי להמשיך ירידה במשקל יש להתמיד. אם תמשיכי לשמור על האורח חיים הבריא שלך, תראי שהגוף ימשיך להתחטב מהפעילות הגופנית, ולאט לאט גם יוסיף לרדת במשקל. אם ירדת כבר 10 ק"ג- ורק במידה ויש לך עוד למה לרדת, הגוף לאט לאט ימשיך לרדת ויתייצב על משקל חדש. שימי לב שברגע שלגוף יש חסרים תזונתיים הוא קופא ונעצר. יש לוודא שאת ניזונה מכל אבות המזון ומקבלת די ויטמינים ומינראלים.
    3.האיסור לערבב בין פחמימות וחלבונים הינו מיתוס והוא שגוי! הפרדה בינהם לא תמנע צלוליטיס.(שנובע בכלל מהצטברות שומן בצורה דלקתית). להפך- כשאוכלים חלבון בשילוב עם פחמימה- השובע הוא עמוק יותר, וכל חומצות האמינו שבחלבון מצליחות (רק בשלוב עם הפחמימה) להגיע למקורות היעד שלהן בצורה מושלמת ובריאה. יש היום "דיאטות סיניות" למינהן שממליצות על הפרדה בין אבות המזון- אך בספרות המקצועית אין עדות לכך שהן בריאות ומצליחות להשתמר לאורך זמן. שלוב של כל אבות המזון בכל ארוחה, גם אם קטנה, הוא הבריא לך ביותר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמה קלוריות שורפים כשמחייכים?
    אחת מיובלים
    19/12/2007

רוני שלום,
    כמה קלוריות שורפים כשמחייכים? האם כדאי לחייך בחיים?
    נראה לי שהחיים די ורודים, מה את אומרת?
    אז חיוך ולילה טוב, מחברתך ביובלים

הוספת תגובה

• חיוך שווה יותר מקלוריות

רוני גוטליב
    20/12/2007

שלום לך,
    חיוך לא נמדד בקלוריות- אלא באהבה!
    צחוק וחיוכים אפילו יותר שווים מזהב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז שיהיה יום שמח מלא בחיוכים של זהב

אחת מיובלים
    25/12/2007

רוני היקרה
    מחייכת ומחכה להפגש
    רותם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מנסה לרזות
    דניאל
    19/12/2007

אני מנסה לרזות, לאכול פחות אבל אני לא עומדת בפיתוי ואוכלת הרבה מדי.
    כשאני עושה כושר במכון כושר או פילאטיס, לאחר האימון אני עוד יותר רעבה.
    יש לך עצה כיצד לא לאכול כל הזמן?

לקביעת תור
    סגירה
    מנסה לרזות

הוספת תגובה

• כדי לרזות

רוני גוטליב
    19/12/2007

שלום,
    העצה שלי כיצד לא לאכול כל הזמן- היא ... לאכול כל הזמן!
    אם תאכלי כל 3 שעות ארוחה, תצליחי לשמור על רמת שובע מאוזנת כל היום ותמנעי מ"תאווה" פתאומית או רעב פתאומי למזונות מסויימים.
    כמו כן גם לפני ואחרי אמון גופני יש לאכול ולהשביע את הרעב. להשאר רעבים אחרי אימון זו טעות!!!
    מה אפשר לאכול ב 6 ארוחות?
    3 ארוחות גדולות עשירות בירקות, דגנים מלאים ומנת בשר, דג או סויה.
    3 ארוחות קטנות שלמעשה ניתן לקרוא להן "ארוחת חטיף"- כל אחד מהדוגמאות היא ארוחה קטנה אחת: פרי גדול, חטיף אנרגייה, מעדן חלב, 2 חופני קורנפלקס לסוגיו, מיני פסק זמן או שוקולד אחר, במבה קטנה או ביגלה קטן, 2 פרוסות לחם קל עם ממרח אהוב ועוד ארוכה הרשימה.
    בהצלחה,
    רוני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא יורדת במשקל
    בתיה
    17/12/2007

היי, אני אוכלת נכון, עושה הרבה ספורט, יורדים לי אחוזי השומן, אך המשקל לא זז. מהי עצתך?

לקביעת תור
    סגירה
    לא יורדת במשקל

הוספת תגובה

• לבתיה

רוני גוטליב
    18/12/2007

את במצב טוב בתיה!!! הלוואי לכולן היה מצליח כך!
    המשיכי כך! אם יורדים לך אחוזי השומן בקרוב תבחיני בגופך שמתחטב, ואם תתמידי תראי שהמשקל ירד בהדרגה.
    בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ירידה במשקל
    קרין
    15/12/2007

לרוני תודה רבה על התשובה, אך לא נראה לי שהבנת את שאלתי עד הסוף, רציתי לדעת אם רשום שבמנה יש 90 קלוריות, אז כמה זה מנה יותר מכוס או פחות?

תודה רבה,קרין!

לקביעת תור
    סגירה
    ירידה במשקל

הוספת תגובה

• לקארין

רוני גוטליב
    15/12/2007

קודם כל אין בעד מה.
    מקווה שעכשיו אני מבינה אותך-מנה שיש בה 90 קלוריות (30 גרם) היא למעשה כמות הנכנסת בחצי כוס גדולה.
    מקווה שזאת היתה כוונתך...
    רוני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ירידה במשקל
    קרין
    14/12/2007

שלום רב שמי קרין ואני בת 25 בעברי שקלתי 76.400 וכיום אני שוקלת 62.200, אני בקבוצת תמיכה ואוכלת תפריט של 1500 קלוריות ליום.
    התחלתי את הקבוצה ב-11.6.07. גובהי הוא 1.64

יש לי שתי שאלות:

1. היום אכלתי כוס של קראנצ'ים, רשום שבמנה יש 90 קלוריות (של חברת תלמה) ואילו ב-30 גרם קורנפלקס רגיל של תלמה יש 108 קלוריות, לכמה פרוסות לחם זה שווה.

2. אני רוצה לשקול בין 58 ל-56 ואילו המנחה בקבוצה אמר שעליי לשקול 59 ק"ג. האם הוא צודק או שאני?

בתודה רבה,קרין!

לקביעת תור
    סגירה
    ירידה במשקל

הוספת תגובה

• קרין

אהרון
    14/12/2007

1. פרוסת לחם קל = 38-40 קלוריות. לחם רגיל 70-80 קלוריות. אפשר לחשב בעצמך את שווה הערך.
    2. המשקל האידאלי שלך 56 ק"ג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לקרין

רוני גוטליב
    15/12/2007

שלום,
    לשאלתך הראשונה- 30 גרם קראנצי'ם שווים לשתי פרוסות לחם קל
    30 גרם קורנפלקס רגיל שווים ל 2 פרוסות לחם רגיל.
    קראנצ'ים עדיפים כי יש בהם יותר ויטמינים, מינראלים וסיבים תזונתיים היוצרים עלייה מתונה יותר ברמות הסוכר בגוף ולכן משביעים יותר.
    לשאלתך השנייה- המשקל המתאים לך הוא אכן בין 56-59, הכוונה שגם ב59 עדיין תראי רזה יותר ותחושי שלמה עם עצמך ובריאה. אל תרדי מתחת ל56 כי הירידה עשוייה להזיק לך, להוריד מבריאות העור והשיניים, להפחית את מסת העצמות שלך, לגרום לחולשה ולסחרחורות וכן להפריע לפוריות שלך בעתיד.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משקל עודף אמיתי
    ליטל
    13/12/2007

כמו אצל כולם..המלחמה התמידית במישקל..והחלום האמיתי שימציאו את תרופת הפלא:שאנחנו לוקחים גולה אחת הולכים לישון וקמים 30 קילו פחות...חלום חיי..זה המקרה אצלי :לרדת במישקל והמון..אולי את תוכלי לעזור לי..בתודה מראש
    ליטל

לקביעת תור
    סגירה
    משקל עודף אמיתי

הוספת תגובה

• תיקון למשקל עודף

ליטל
    13/12/2007

גלולה..לא גולה סליחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לליטל

רוני גוטליב
    13/12/2007

כפי שאמרת בעצמך- אין כזו גלולת פלא וכדי לרדת במשקל צריך מאוד להתאמץ.
    כדי לרדת במשקל יש לשנות את אורח החיים, לשלב פעילות גופנית, לעלות מדרגות במקום במעלית, להפחית סוכרים ושומנים מהתפריט היומי ולממש עוד שינויים מהותיים.
    כל שינוי קטן עשוי לקרב אותך לתוצאה הגדולה...
    ישנן דרכים מבוקרות ובריאות לרדת במשקל שיבטיחו תוצאה בטוחה לאורך זמן.
    אני ממליצה לך להתייעץ עם הדיאטנית בקופת החולים שלך שתתאים לך את העזרה לה את זקוקה.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי רוני
    דור
    12/12/2007

אני מתחילה ללכת לחדר כושר.
    ורציתי לדעת איזה מכשירים את ממליצה להתחלה.
    כי אמרו לי שלא כדאי להתחיל עם אופניים וכפיפות בטן,כי זה מחזק את השריר..וצריך לעשות את התרגילים האלו רק אחרי הורדת הקילוגרמים המיותרים.
    האם זה נכון?ואם כן ,אני יכולה לקבל המלצה על מכשירים התחלתיים?

לקביעת תור
    סגירה
    היי רוני

הוספת תגובה

• למיכל

רוני גוטליב
    13/12/2007

מיכל שלום.
    אינני יועצת ספורט- ואני ממליצה לך להכנס לפורום הפעילות הגופנית באתר או לפנות למדריך חדר כושר.
    בכל מקרה רק אציין שיש לשלב פעחילות גופנית אירובית- שממריצה את קצב הלב (כמו רכיבה על אופניים, הליכה מהירה, ריצה, ריקוד) ביחד עם פעילות אנ- ארובית- שמגדילה את יכולת השריר ומעצבת אותו.
    יש לחזק את השריר במקביל ל]עילות האירובית, ולאו דווקא רק לאחר ירידה במשקל.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה