פורום תמיכה בדיאטה - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לי בבקשה
    ליאת
    15/03/2008

האם ארטישוק משמין, כי אכלתי היום ללא הגבלה מימנו כולל את התחתית שלו ודבר שני מהם ייתרונותיו התזונתיים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לי בבקשה

הוספת תגובה

• לנעמה

רוני גוטליב
    16/03/2008

ארטישוק הוא ירק שמכיל ויטמינים רבים כגון חומצה פולית, מינרלים כדוגמת סידן וסיבים תזונתיים חשובים.
    תכולת הקלוריות שלו היא רק 20 קקל לערך ליחידה.
    הארטישוק הוא בריא מאוד. איננו משמין. הלוואי כולן היו מנשנשות אותו במקום ממתקים.
    רוני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יאוש ....יאוש....יאוש ..
    שני
    15/03/2008

היי,
    אני מקווה שאת זוכרת אותי
    אני בכל זאת יספר על עצמי ,
    בת 16 וחצי , גובה 1.69 ,עד לפני 4 וחצי חודשים שקלתי 65
    אחרי חודשיים ירדתי ל 61
    מאז אני פשוט תקועה,
    אני לא יגיד שלא היו לי קצת יותר מעידות פה ושם ,
    אבל אף פעם לא עברתי את ה 1200 קלוריות
    יש סיכוי שאני ישאר ככה ולא ירד יותר ?
    אני מתה להגיע ל 57 ק"ג ,זה החלום שלי !!!
    אני לא עושה פ"ג אין לי זמן,אבל משתדלת ליהיות פעילה כמה שיותר
    אני חייבת עזרה אני לא יודעת מה לעשות כבר,
    זה 4 קילו עקשניים שלא רוצים לרדת
    אולי הגוף שלי רוצה להישאר ככה ? אני שונאת אותו ככה !
    מה אפשר לעשות חוץ מפ"ג?

לקביעת תור
    סגירה
    יאוש ....יאוש....יאוש ..

הוספת תגובה

• לשני

רוני גוטליב
    16/03/2008

יחסית לגובהך המשקל שלך בטווח התקין. חבל לי שאינך אוהבת ומשלימה איתו. בכל מקרה אם תרצי להמשיך לרדת למשקל הרצוי שלך, המשיכי להתמיד בתזונה שלך ותראי שתצליחי. ושוב, כפי שכבר ציינתי כאן בעבר- פעילות גופנית תורמת יותר להרזייה וחיטוב מדיאטות בהרבה פעמים, והיא גם תשפר לך את הדימוי העצמי ואת מצב הרוח.
    מבקשת שתבחרי פעילות גופנית ותתמידי בה, כי אחרת את עשוייה להתקע במשקל.
    פני לדיאטנית במרפאתך, היא תבצע מעקב מדוייק ותוודא האם הדיאטה שאת מבצעת אכן מתאימה לך.
    רוני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רוני
    דור
    14/03/2008

כבר שבועיים שאני עושה הליכות ולא רואה תוצאות בכלל!!
    האם אסור לי להתייאש ולהמשיך?
    למה אני לא יורדת במשקל? אני עושה הליכות ארבע פעמים בשבוע (במשך שבועיים) ואוכלת מסודר מאוד!בלי הרבה קלוריות,מה הבעיה פה?

לקביעת תור
    סגירה
    רוני

הוספת תגובה

• בידיוק אותה בעיה!!!

לילוש
    16/03/2008

גם אני התחלתי בהליכות 5 פעמים בשבוע ואוכלת מסודר, ואני תקועה באותו משקל!!! למה זה קורה?
    בדרך כלל כשאני מתחילה דיאטה אני רואה תוצאות מיידיות (בלי ספורט...) ובשבועיים הראשונים אני מורידה 2-3 קילו.
    עכשיו אני לא רק עושה דיאטה, גם מתעסקת בספורט, ומאז שהתחלתי לא ירדתי אפילו גרם!!! למה??? :-(

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אל תתיאשי

רוני גוטליב
    16/03/2008

לא רשמת בת כמה את, אולם לעיתים הגיל, הפעילות היומיומית, מצב רגשי וחילוף חומרים המואט מסיבות רבות יכולים להשפיע על קצב ההרזייה.
    שימי לב שככל שמבצעים יותר דיאטות, וככל שהן יותר כאסחיסטיות- הגוף מרגיל עצמו לשרוד במשקל שלו עם פחות מזון ולא נראה ירידה במשקל גם אם המזון הופחת. הגוף לא אוהב דיאטות וכל דיאטה מאיטה את הסיכוי לרזות בפעם הבאה.
    אכלי מגוון, אל תקרעי את עצמך, שני טוב והתמידי בפעילות הגופנית. את תרדי במשקל אם תמשיכי כך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ללימור

רוני גוטליב
    16/03/2008

אל תתיאשי לימור.המשיכי כך ואת תראי שעם השבועות את תרדי. שימי לב שלעיתים בשבועות הראשונים לביצוע פעילות גופנית, את עלולה לא לשים לב שאת יורדת כי הגוף קודם מתחטב, ומסת השרירים גדלה, והשומנים ש"נשרפים" לא מורגשים. בדקי אם את יכולה לא רק להשקל אלא גם למדוד את היקף הגוף בנקודה קבועה במותניים למשל.
    בהצלחה,
    רוני.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דיאט קולה
    אלינור
    14/03/2008

היי רוני,

רציתי לדעת אם ישנה איזו שהיא הגבלה לשתות דיאט קולה במהלך דיאטה.. חוץ מהעובדה שזה כימקלים ולא בריא.. לצערי זה ממש מקל על הדיאטה..
    אשמח לתשובתך
    אלינור

לקביעת תור
    סגירה
    דיאט קולה

הוספת תגובה

• אלינור

רוני גוטליב
    16/03/2008

לא, אין הגבלה. העדיפי דיאט ספרייט אם את יכולה . הוא גם מאוד לא בריא- אך הוא הרע במיעוטו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה.....
    :))
    14/03/2008

שלום רב!

אני מנסה להוריד ממשקלי כבר כמה זמן וזאת לאחר שהעליתי מס' קילוגרמים בבמהלך שירותי.

יש לי שתי בעיות עיקריות:

1) ירקות- אני אוכלת ממש הרבה ירקות ולא סופרת אותם בניגוד לשאר המאכלים שכן נספרים.
    בערך 3 גמבות, 3 מלפפונים , 3 עגבניות וגזר.
    האם יש עם העניין הזה בעיה?

2) בימי שישי-שבת אני אוכלת יותר משאר ימות השבוע ( אבל פחות מפעם...) בערך- כ- 500 קלוריות יותר...
    זה ממש בעייתי אצלי לצמצם בסופי השבוע...יש ארוחות משפחתיות וכאלה...ואני לא רוצה להרגיש מתוסכלת....

אני לא מצליחה לרדת במשקל..!!! אני אפילו רואה עלייה בהיקף המותניים, ישבן.

מה אני צריכה לעשות?? בבקשההה ייעצו לי..
    תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה.....

הוספת תגובה

• סופי שבוע

שרית פרג'יאן
    15/03/2008

שלום לך,
    מוטב כי תרשמי בשלב ראשון מה את אוכלת במשך השבוע וגם במשך סוף השבוע. אני מוצאת ששיטה זו משקפת באופן טוב ויעיל את כמויות ומגוון המזון שאת צורכת ומאפשר בקרה וויסות. לגבי סופי השבוע שמהווים בעיה: אני מציעה להגיע לארוחות המשפחתיות עם התכווננות לבחור. קרי, לבחור מה את אוכלת מתוך המגוון המוצע לפניך. כמו כן, אם במהלך אחת הארוחות אכלת כמות גדולה או שבחרת באוכל שהוא עתיר קלוריות, נסי לקזז זאת מהארוחות הבאות והגבירי את הפעילות הגופנית בהתאם. סופי שבוע הם בהחלט מקור לאכילת יתר, אך כמו לפני כל ארוחה אני מציעה להעריך את מידת הרעב ובהתאם לכך לאכול. כמו כן, רצוי לאכול במשך היום 2 ארוחות ביניים כך שלפני הארוחה המרכזית לא תרגישי רעב קיצוני שיובילך לאכילת יתר.
    בהצלחה,
    שרית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הליכות...
    לילוש
    12/03/2008

שלום! הגובה שלי 1.60+ ושוקלת 66 קילו. אני רוצה לרדת 6 קילו (כדי להגיע למשקל של לפני הלידה), כרגע אני לא עושה דיאטה ספציפית, אבל משתדלת לאכול דברים לא משמינים. התחלתי לעשות הליכות של שעה 5 פעמים בשבוע (מראשון עד חמישי), האם זה ייתן לי תוצאות? או עדיף ספורט אחר? אני רוצה לציין שאני הולכת בקצב מהיר, וחדר כושר זה לא אופציה מבחינתי כרגע (חוסר זמן). האם אני יכולה לרזות מההליכות מהירות כל יום שעה?
    תודה מראש!
    אליאנה.

לקביעת תור
    סגירה
    הליכות...

הוספת תגובה

• בודאי

רוני גוטליב
    12/03/2008

אפילו אם לא תשני כלום בתפריט שלך, ועל אחת כמה וכמה אם את משתדלת להמעיט בשומנים וסוכרים, הליכה של שעה 5 פעמים בשסבוע תסייע לך לרדת במשקל.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!!

לילוש
    13/03/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אליאנה

רוני גוטליב
    13/03/2008

פעילות גופנית מסייעת בירידה במשקל. התמידי בה, נסי לשלבה עם תזונה מגוונת ודלה בשומנים, ותרדי במשקל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שתי שאלות נוספות
    אריאל
    11/03/2008

קודם כל תודה על התשובה שלך , מאוד הופתעתי לגלות שיש קשר בין סוכרזית לנפיחות בבטן.. האמת שאני משתמשת ב15 שקיות לפחות ביום האם יש עוד השפעות רעות חוץ מהנפיחות בבטן?

שאלה נוספת היא - אם אני אעשה יומיים של אכילת רק ירקות ופירות ולאחר מכן אחזור לדיאטה הרגילה שלי (שומרי משקל) אני עלולה לעלות במשקל?

לקביעת תור
    סגירה
    שתי שאלות נוספות

הוספת תגובה

• לאריאל

רוני גוטליב
    11/03/2008

לא תעלי במשקל מיומיים של אכילת פירות וירקות, אבל תהיה לך נפיחות בבטן, גאזים, וגם לא תרדי במשקל. אז לא כדאי.
    15 שקיות זה הרבה וישנם מחקרים שנמראים שבכמויות גדולות סוכרזית למינה יכולה לעורר מחלות. ממליצה לך להוריד את הכמות.
    שוב מזל טוב,
    רוני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אריאל

אריאל
    11/03/2008

למה את חושבת שאני לא ארד במשקל ? לפי מה שסיפרו לי אנשים שעשו את זה יורדים יפה ביומיים האלו לפחות קילו אחד.. כי בסה"כ מדובר באותו מזון כל היום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אריאל
    אריאל
    10/03/2008

היי.. אני מתחתנת עוד שבועיים וזקוקה לדיאטת בזק לתקופה הזאת כדי להוריד 3 ק"ג בערך.. יש לך הצעות?

לקביעת תור
    סגירה
    אריאל

הוספת תגובה

• לאריאל

רוני גוטליב
    10/03/2008

לא. אין לי הצעות לדיאטת בזק. אני דיאטנית, לא קוסמת.
    יחד עם זאת כדי להוריד נפיחות מהבטן המנעי ממשקאות מוגזים, סוכרזית ומסטיקים. אכלי ארוחות קטנות, 6 פעמים ביום במקום ארוחות גדולות 3 פעמים, ושתי הרבה מיים.
    מזל טוב!
    רוני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שוב...
    קוראל
    09/03/2008

כתבתי בהודעה הקודמת בדיוק מה הגובה שלי המשקל וכו'.. והזכרתי שנשלחה כבר הודעה עם הפרטים האלה.
    באמת דחוף לי העניין, אשמח אם תוכלי להשיב לי.

לקביעת תור
    סגירה
    שוב...

הוספת תגובה

• לקוראל

רוני גוטליב
    10/03/2008

התפריט לכאורה נראה בסדר, יחד עם זאת אם לא קבלת מחזור הדבר מראה על ירידה דרמטית מדי בחומרי התזונה שסוופקו לגופך ועל בעייה חמורה ומסוכנת. אני ממליצה לך להוסיף לתפריט היומי עוד כ 500 קלוריות ליום המורכבים ממזונות בריאים, לשלב פעילות גופנית ולפנות לדיאטנית כדי שתתן לך תפריט המותאם לך אישית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תפריט קבוע- האם הוא בסדר?
    קוראל
    09/03/2008

כמו שאמרתי בהודעה הקודמת, כרגע אני אוכלת תפריט קבוע, הייתי מעוניינת לדעת אם הוא אכן בסדר.

בוקר: חצי ליטר מים+ פרוסת לחם מחיטה מלאה+ גבינה לבנה 5%.
    ארוחת עשר: תפוח או כל פרי אחר+ חצי ליטר מים.
    ארוחת צהריים: חצי ליטר מים+ מנת ירקות מאודים+ חזה עוף.
    אחרי הצהריים: חצי ליטר מים +יוגורט 0% ופרי.
    אחרות ערב: חצי ליטר מים+ 2 פרוסות לחם מחיטה מלאה+ סלט+ גבינה/קוט'ג 5%.

אשמח אם תשיבו לי במהרה.
    קוראל

לקביעת תור
    סגירה
    תפריט קבוע- האם הוא בסדר?

הוספת תגובה

• לקוראל

רוני גוטליב
    09/03/2008

קשה לי לומר על תפריטך כי אני לא יודעת את גילך, הסטוריה רפואית, הסטורית ילודה, גובה וכו'.
    לא אוכל לדייק בתשובה ללא נתונים אלו. אני ממליצה לך לפנות לדיאטנית בקופת החולים, שתשב איתך ותתאים לך אישית תפריט ייעודי.
    בהצלחה,
    רוני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רוני היקרה
    דור
    08/03/2008

לפני כחמישה חודשים הלכתי לדיאטנית והיא עשתה לי תפריט.
    הייתי אוכלת רק מהתפריט ולא עושה ספורט..כנראה שזה מה שעיכב לי את הירידה..
    אחרי שלושה חודשים ירדתי רק ארבע קילו.והתייאשתי...כי חודשיים ממש לא אכלתי שום דבר שלא היה רשום בתפריט..וראיתי שאני בקושי יורדת וזה הוריד לי את כל החשק לדיאטה הזאת.
    היום העלתי את הקילוגרמים האלה.
    אני שוקלת 58 ואני 1.60..
    ועכשיו נרשמתי למכון כושר..כי הבנתי שאם אני רוצה ירידה מהירה במשקל ולשמור על המשקל אני חייבת לעשות כושר.
    קודם כל,כמה פעמים בשבוע את ממליצה לי ללכת למכון?וכמה שעות ביום?

והאם מותר תמיד "לנשנש" ירקות?
    כי הבנתי שפריכיות זה סתם הרבה קלוריות,וזה שווה לקלוריות של פרוסת לחם קל.אז עדיף לאכול לחם קל,נכון?

אודה לך מאוד אם תעני לי על זה!

לקביעת תור
    סגירה
    רוני היקרה

הוספת תגובה

• כמה פעמים ללכת לחדר כושר

איריס
    11/03/2008

לפחות 3 פעמים בשבוע שבהם הפעילות תהיה בעיקר אירובית בכדי ששריפת קלוריות נוספות והגברת קצב חילוף החומרים יעזור לך בירידה במשקל.
    לגבי הירקות עדיף לא לנשנש ירקות כדי להקטין את נפח הקיבה ,כאשר את מנשנשת אוכל כל הזמן את לא מרגילה את הקיבה לארוחות קבועות ומצומצמות היא נשארת בגודלה הרגיל ואז כשלא יהיה לך ירקות באיזור תצטרכי לאכול דברים אחרים כי תהיי רעבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום

רוני גוטליב
    12/03/2008

ממליצה לך ללכת להתאמן בתור התחלה 4 פעמים בשבוע, ולאט לאט, אם מתאפשר לך לעלות ל-5 פעמים. תשתדלי להשתתף בחוגים שמשלבים אירובי ועיצוב.
    מותר לאכול ירקות כמה שרוצים וזה מצויין לנשנש אותם. ככל המרבה, הרי משובח.
    פריכית אחת אמנם לא משמינה, אבל הבעייה איתם היא שכל הזמן רוצים לנשנש עוד והאכילה לא מסתיימת באחד. אז כדאי לשמור או לא להתיחיל איתם בכלל ולהעדיף פרוסת לחם קל, שאותה קל יותר לעצור אחרי אחת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קורנפלקס
    שלומית
    07/03/2008

אני לא מבינה אף פעם מה זה 100 גרם בקורנפלקס,
    אני רוצה להבין אני אוכלת קורנפלקס בקערה של מרק פחות או יותר כמה זה?!
    תודה,
    שבת שלום

לקביעת תור
    סגירה
    קורנפלקס

הוספת תגובה

• שלום

רוני גוטליב
    08/03/2008

100 גרם של קורנפלקס זה בערך כוס אחת שלו.
    את יכולה לשקול את המנה על משקל ביתי קטן ולזכור כמה מדדת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דיאטת אטקינס
    מעיין
    07/03/2008

מה את חושבת על הדיאטה הזאת?
    האמת שבהתחלה ירדתי ממש יפה במשקל ועכשיו אני ממש תקועה.
    אני אפרט. אני בת 30 אחרי 4 לידות 1.60 ושוקלת היום 70.6 ירדתי מ-77
    בוקר: 2 ביצים קשות עם טחינה + מלפפוון
    צהרים עוף\ חזה עוף בגריל\ סטייק מה שיש ממית + ירק מבושל למשל קישואים \ שעועית ירוקה.
    ערב: טונה מביונז + כרוב\ פלפל ירוק
    מה את חושבת על זה?

לקביעת תור
    סגירה
    דיאטת אטקינס

הוספת תגובה

• למעיין

רוני גוטליב
    07/03/2008

שלום,
    אישית אני מתנגדת לדיאטה שהיא לא מגוונת בכל אבות המזון ושיש עליה הגבלים.
    באורח חיים בריא צריך שלגוף לא יהיו איסורים, ולאכול מגוון מכל המזונות.
    ישנם מחקרים המראים שדיאטת אתקינס מעלה רמות חלבונים בשתן, ועלולה ליצור נזק לכליות.
    אם את צריכה תמיכה, אני ממליצה לך לפנות לדיאטנית בקופת החולים שתיתן לך ייעוץ אישי ומעקב פרטני.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעבר....

מעיין
    07/03/2008

בעבר זה מה שהייתי אוכלת..
    בוקר סלט-עגבניה מלפפון פלפל בצל+ 2ביצים קשות
    צהריים: עוף שיש בבית או 2 צניצל טבעול דל שומן + עגבניה + כף חומוס עם 5 פרכיות אורז או 2 כפות אורז
    ערב: כנ"ל
    האם זה טוב מבחינה קלורית? יש לציין שאני לא צורכת מוצרי חלב כלל ולכן הגיוון בדיאטה מאוד קשה.
    האם זה טוב מבחינת ערכים תזונתיים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למעיין

רוני גוטליב
    07/03/2008

בעיקרון המזון מגוון. יחד עם זאת מספר הצעות לשיפור:
    בצהריים נסי להוסיף ירקות מבושלים (תירס, קשואים, כרוב).
    הוסיפי בין הארוחות הגדולות ,ארוחות קטנות שכוללות פרי , מעדן או חטיף אנרגיה. הם יגרמו לך להגיע לארוחות שבעה יותר. ויעזרו במיתון רמות הסוכר בדם.
    נסי בערב לגוון בארוחה ישראלית הכוללת למשל טונה, סלט, לחם קל מלא, במקום הארוחה החמה הדומה לזו שבצהריים. ארוחות זהות מפחיתות את הגיוון ואף יוצרות שיעמום.
    הפחיתי בבוקר את מספר הביצים (ביצה אחת כל יום זה מצויין). במקום הביצה השנייה הוסיפי 2 פרוסות לחם קל. ארוחה זו תשמור עליך שבעה יותר, תאזן את רמות הסוכר, ותגרום להפרשת הורמונים היוצרים שובע עמוק לטווח ארוך. חומצות האנמינו המרכיבות את החלבון, כשהוא נאכל ללא פחמימה, נקלטות ומתפרקות טוב פחות.ולכן חשוב לשלב תמיד חלבון+פחמימה באותה הארוחה.

בהצלחה,
    רוני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סטייק עוף
    שני
    05/03/2008

כמה קלוריות יש בסטייק עוף ( זה עם העצמות)
    שאני מכינה בלי שמן או בגריל או במחבט טפלון?
    האם אפשר לאכול פעם בשבוע אחד כזה לארוחת צהריים עם קצת תפוחי אדמה מבושלים ?
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה
    סטייק עוף

הוספת תגובה

• לשני

רוני גוטליב
    07/03/2008

בסטייק מעוף ששוקל כ 120 גרם יש 200 קלוריות בערך, אם הוא מוכן ללא טיבול שומני.
    בוודאי שאפשר לאכול אותו לארוחת צהריים עם מנת פחמימה ליד. אפילו יותר מפעם אחת בשבוע.
    בתאבון. עדיף לאכול מנה כזו מאשר חטיף מלוח כמו במבה, בסלי, וכו'.

רוני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתחילה להתייאש
    שני
    03/03/2008

אני בת 16 וחצי הגובה שלי הוא 1.69 התחלתי דיאטה לפני 4 חודשים במשקל של 65
    אחרי חודשיים הגעתי ל 61 ובמשך החודשיים נשארתי באותו משקל ונתקעתי
    נכון שאחרי חודשיים של דיאטה היו יותר מעידות,ופחות התמדה
    אבל לא עברתי את ה1200 קל',
    אני לא עוסקת בפעילות גופנית
    השאלה שלי יכול ליהיות שהגוף שלי "התרגל" ל 1200 קלוריות ?
    אם אני ימשיך ככה אני ירד אבל ממש לאט ? או בכלל לא ?
    אני מתחילה להתייאש....

אני יכתוב את התפריט שלי פחות או יותר ותגידו לי אם הוא טוב ומה לא בסדר :

בוקר - נס קפה שמורכב מכפית סוכר ומעט חלב 1%
    אחרי החצי שעה אני אוכלת כוס קורנפלקס + כוס (חד פעמית) של חלב 1%
    או
    נס קפה + כוס קורנפלקס + בננה גדולה

בבצפר (10) - 2 פרוסות לחם קל + כף גבינה לבנה 5%
    או
    2 פרוסות לחם קל + כפית חומוס + פסרטמה

צהריים ( שעה 1,2) - 6 7 כפות פחמימה כמו פתיתים\ספגטי\אורז וכו' + שניצל תירס לייט\עוף מבושל\חזה עוף + כף קטשופ.

ביניים - כוס קורנפלקס/פרי/יוגורט

ערב-2 פרוסות לחם קל + גבינה לבנה 5% או כף קטשופ +גבינה צהובה 5% + יוגורט 0%

שעתיים לפני השינה - כוס קורנפלרס\פרי\שוקו (כף שוקולית+מים חמים+חצי כוס חלב 1% חם)

אני מוסיפה ירקות בצהריים ובערב,
    שותה בין 5-7 כוסות מים ביום,בקיץ בין 8-10

התפריט בסדר ? הוא מספיק מאוזן ? למה הפסקתי לרדת ?

לקביעת תור
    סגירה
    מתחילה להתייאש

הוספת תגובה

• אל תתיאשי

רוני גוטליב
    03/03/2008

שני שלום,
    אסור להתייאש!
    התפריט שלך על פניו נראה מגוון, אך יחד עם זאת הוא חסר ירקות. ההמלצה היא לאכול 9 מנות של ירקות ביום. נסי לקחת איתך לבית הספר מלפפון, עגבניות שרי, גזר. בנוסף נסי לשלב בארוחת הצהריים והערב סלט ירקות טרי או ירקות מבושלים.
    אם תתמידי על 1200 קלוריות ביום את תרזי. יחד עם זאת, אם תרעיבי את עצמך הגוף ידאג לא לרדת במשקל כדי "לשמור לעצמו" רזרוות. הוא ירגיש שאת בסטרס.
    נסי למצוא חוג או תחביב שישלבו כ 3 פעמים בשבוע פעילות גופנית: ארובי, שחייה, חדר כושר, פילאטיס. הפעילות חשובה ביותר לירידה וגם לשמירה על המשקל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה..

שני
    03/03/2008

אני אוכלת סלט ירקות בצהריים ובערב,
    אין לי זמן לפעילות גופנית אני יודעת שזה לא תירוץ ואפשר למצוא זמן
    אבל אין לי ממש זמן,
    וגם יש לי מעט מגבלויות רפואיות (כאבי רגליים בפעילות מאומצת)
    יש בכל זאת סיבה שאני תקועה חודשיים? אני ישאר ככה או ימשיך לרדת ?
    זה ממש מתסכל אותי..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שני

רוני גוטליב
    03/03/2008

את תמשיכי לרדת אם תתמידי, ואם לא תבצעי דיאטות כאסח שיגרמו לגופך ל"הלחץ".
    .
    חובה לבצע פעילות גופנית (את צודקת, זהו תרוץ מצדך לוותר). ישנן פעיליות שלא דורשות עומס על הרגליים כמו שחייה למשל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה