מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שבר בעצם הפיבולהטל22/11/2013
שלום רב.
לפני כשבועיים שברתי את עצם הפיבולה קצת מעל הקרסול(שבר פשוט)
לאחר 10 יום עשיתי צילום ביקורת ואיתו הלכתי לרופא לאחר 3 ימים שאבחן כי העצם לא במקום אידיאלי. (במיון לאחר ששברתי את הרגל היא הייתה במקום טוב ולא נדרשה פעולה ניתוחית) הוא הפנה אותי למיון בחזרה עם המלצה לנתח. הלכתי באותו רגע ישר למיון אשר מיד הפנו אותי לצילום נוסף בבית החולים. הביקורת על אותו צילום הייתה מעולה ואף נאמר לי כי העצם מחלימה במקום טוב ואין צורך לנתח אך מכיוון שהופנתי ע"י רופא מומחה נשלחתי לבדיקה במרפאת המומחים של ביה"ח שתיערך ביום ראשון הקרוב.
אני כרגע נמצא באי ודאות ורוצה לשאול האם יש סיכוי ששני צילומי רנטגן שנעשו במרווח יומיים אחד מהשני יכולים להניב תוצאות שונות? האם מיקום העצם יכול להשתנות מיום ליום (אני ממושמע להוראות ולא דורך עליה בכלל ולא מתאמץ בכלל) או שמדובר בהשקפות שונות של רופאים שונים?
ביום ראשון הקרוב(זמן ביקורת המומחים השלישית) ימלאו יותר משבועיים מרגע הפציעה. האם פרק זמן כזה ישפיע על החלטת המומחה באשר לשאלה האם לנתח או לא גם בעבור הקרבת עתיד המטופל וחשיפתו לשחיקה מוקדמת של אחד ממפרקי הרגל עקב איחוי לא ראוי.
אני רוצה לציין שאני מטופל של קופ"ח כללית (פלטינום) וגם לאחר נסיונות נואשים לראות אורטופד עם הפניה דחופה עשרה ימים לאחר הגיבוס,בהתאם להוראות ביה"ח ,לביצוע ביקורת תקופתית העלו חרס ונאלצתי לבצע ביקורת תקופתית רק לאחר שבועיים.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבר בעצם הפיבולה - תגובה
ד''ר שמי שגיב29/11/2013בוודאי ככול שהזמן חולף הגוף מתחיל להחלים את המקום הפגוע ואז אם אין איחוי מתאים של העצמות זה קשה לתקן בהמשך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי גב תחתון לאחר אירוביoliola17/11/2013
שלום !
אני בת 31, מאמנת שיעורי אירובי ועיצוב.
לפני כשנה, החלו להופיע כאבים עמומים בגב התחתון, בצד שמאל,
רק לאחר סוגי אימון מסויימים.
עם הזמן, הכאבים גברו
וכיום לאחר שיעורי אירובי וזומבה, (כוללים ניתורים) מופיעים כאבים באופן קבוע, בערך בדרגה 6 ונשארים לכ 5-6 שעות לאחר האימון.
אם האימון היה בערב, הכאב מפריע להירדם,
קשה למצוא תנוחה נוחה.
הכאבים באים מהשריר קוואדרטוס לומבורום וניתן להרגיש זאת במישוש.
לאחר טיפול מסג' (של ספורטאי) , חשה הקלה
אך הכאב חוזר חלילה.
לא נמצאנזק לדיסקים (פריצה/ בלט). הרופא קבע, כי מדובר בכאבי שריר.
יש לציין כי לאחר פעילויות כגון ריצה למרחקים, משקולות, אימוני פילאטיס, עיצוב וחיטוב,
אינני מרגישה את הכאב.
הפנו אותי לפיזיו או לכירופרקט,
אך אני סקפטית לגבי ההצלחה של הטיפול.
המלצות?
המון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי גב תחתון לאחר אירובי - תגובה
ד''ר שמי שגיב29/11/2013אם הכאבים חוזרים סימן שקיימת בעיה מכאנית ו\או ונירולוגית שממשיכה לייצר את הבעיה
כשיש כאב זה אומר משהו לא בסדר!!!
מציע לך להגיע לכירופרקט טוב ולרוב גם יפתור לך את הבעיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מרפק טניס.איתי טלמור16/11/2013
שלום רב.
לפני כשלושה שבועות ביצעתי אימון כח (מתאמן בחדר כושר 4 חודשים).
יום אחרי זה התחיל לי כאב קטן ("כאב מציק") בתנועות מסויימות ביד שמאל (טניס אלבו).
שלושה ימים אחרי זה עשיתי אימון קטן. 5 ימים אחרי זה הייתי אצל אורטופד שקבע שיש דלקת, טניס אלבו.
שבוע לאחר מכן, הרגשתי שזה עבר לי, עשיתי אימון רגיל כמו תמיד, ואחרי זה זה שוב חזר לי.
היום, 5 ימים אחרי האימון אני בקושי מרגיש משהו, צריך ממש לחפש את הכאב בשביל להרגיש (בתנועות מסויימות).
חשוב לציין שלא היו כאבים בכלל בזמן מנוחה. וכמובן שלא לקחתי את ה "ארקוקסיה" שהאורתופד רשם לי, כי אין צורך.
השאלה היא, מתי לחזור להתאמן? לחכות עוד שבוע? לחכות שזה יעבור ממש לגמרי, עד שאני לא ירגיש כלום?
אני בינתיים הולך פעמיים-3 בשבוע לקצת אירובי, ואימון רגליים ובטן.
רציתי לציין שזאת פעם ראשונה שזה קרה לי, ומההתחלה שזה קרה לא היו לי כאבים בזמן מנוחה בכלל, וגם בתנועות המסויימות (כמו כפיפת מרפקים לדוגמא) זה היה יותר מציק מכואב.
תודה רבה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מרפק טניס. - תגובה
ד''ר שמי שגיב29/11/2013TENIS ELBOW אענה מתרחשת מפעולה אחת זו דלקת הנגרמת מעומסים מצטברים
זה לא רק האימונים אלא גם יתכן דברים אחרים שאתה עושה - מחשב- נהיגה ועבודות אחרות
מכול מקרה רצוי לתת למקום עוד מנוחה ואולי גם להשתמש ברצועת מרפק טניס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים ברגליםיניב המגניב15/11/2013
שלום
התחלתי ב3 חודשים האחרונים להתאמן בחדר כשר. בדכ הייתי עושה אימון אירובי בקרוס . בשבועות האחרונים התחלתי לשלב הליכה מהירה וריצה של עד 2 דקות וחזרה להליכה.
בזמן מאמץ מתחיל לי כאב בחזית של הרגל ממש כאב בעצם שמלווה אותי כמעט יממה.
מי מה זה יכול לנבוע ? האם אני צריך לחזור לקרוס?
אני כול כך רוצה לרוץ ולא מצליח.
תודה על העזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים ברגלים - תגובה
ד''ר שמי שגיב29/11/2013יש לבדוק מספר גורמים
האחד הנעלה מתאימה
שתיים צורך במדרסים
ושלוש אולי קיימת בעיה בכף הרגל או בדריכה ויש צורך בבדיקה מקצועית
בכול מקרה לאחר פעילות תמיד שים את הרגל בקרח ל 10 דק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחילות והקאות אחרי פעילותיונתן15/11/2013
אני רוכב אופניים כבר המון שנים
מגיל צעיר, עוד בתיכון, הייתי מסיים שיעורי ספורט עם בחילה ומשי פעם מקיא לאחר לאחר. לרוב, ברגע שאני עוצר פעילות עולה הרגשה של בחילה.
במהלך הפעילות הכל תקין. אני בחור צעיר ( 25) , חזק , לא בכושר מיטבי כרגע אבל לא מרגיש קושי.
ברגע של עצירה במהלך הפעילות, הדופק יורד וממש כמה שניות אחרי שאני מפסיק לפדל הבחילה מתחילה, עם צורך עז להקיא.
ברגע שאני עולה על האופניים ומעלה דופק חזרה, הבחילה נעלמת
האם יש לכם השערות מה הבעיה? הייתכן שזה מאמץ יתר
תודה
יונתן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחילות והקאות אחרי פעילות - תגובה
ד''ר שמי שגיב29/11/2013מניסיוני נראה לי שמדובר בבעיה רגשית
הקאה זה דפוס שהגוף מפתת כתגובה לעומס וכך כול פעם שאתה בעומס הגוף יגיב כך
יש לפל בשיטת NSA לשחרור מתחים ממערכת העצבית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- TENDINITIS ELBOWשושנה צ'יפרוט05/11/2013
שלום רב,
אני סובלת מזה מספר חודשים מכאבים בכתף ימין המקרינים למרפק ימין. מרגישה כאילו יש איזושהיא מכה שטרם נרפאה, ומן לחץ כזה מהכתף עד המפרק. בחיבור הפנימי של מהפרק לעיתים יש כאב ולעיתים לא. קיבלתי כדורים משככי כאבים, זריקת קורטיזון, והטיפול האחרון שקיבלתי מאורטופד היה: 10 ימים כדורי אתופן בוקר וערב וזימון לפיזיוטרפיה וטיפול בגלי קול. את הכדורים סיימתי וניכר שיפור בכאב אבל לא משמעותי. שאלתי היא האם ניתן לעשות משהו נוסף? לצערי התור הראשון שנקבע לי לפיזיוטרפיה הוא: 26/12/2013. האם בקבוק מים חמים מגומי עשוי להקל על הכאבים? מה עוד ניתן לעשות כדי להקל ולפתור את הבעייה.
בתודה מראש, צ'יפרוט שושי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר TENDINITIS ELBOW - תגובה
ד''ר שמי שגיב29/11/2013יתכן שגם מדובר בלחץ עצבי מהצוואר
בכול מקרה יש צורך בבדיקה מקצועית
כירופרקט טוב יכול לעזור
צריך גם לבדוק מה את עושה ביום יום - עבודה מול מחשב ולבדוק את היציבה שלך
בנוסף יש צורך בתרגילים שיקומיים לכתפיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריצת דיסק או בלטשלומי מלכה04/11/2013
היי,
אני מתאמן מזה כ7 שנים בתחום המשקולות בצורה מבוקרת כמובן , משקלים די כבדים אני שוקל 95 קילו מתאמן באופן סדיר כ4 פעמים בשבוע לערך ,
תמיד היו לי כאבי גב תחתון קלים שעברו אחרי יומיים שלושה ,
לא מזמן התחלתי להרגיש סוג של כאב מציק בגב תחתון ואני מרגיש אותו בנקודה מסויימת .
איך אני יכול לדעת שאין לי חס ושלום פריצת דיסק או בלט דיסק ?
בנוסף אשמח לדעת מה לעשות חוץ מתרגילי גב תחתון כדי לשמור על בריאות הגב וכמובן מתיחות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריצת דיסק או בלט - תגובה
ד''ר שמי שגיב29/11/2013לאור העומסים שגופך נתון רצוי מאוד שגם תדאג לקבל טיפולים סדירים אם כירופרקטיקה או מסאג
כול כאב מעיד על כך שמשהו בגופך לא עובד כראוי או שגופך תחת עומס
כתוצאה מעומסי האימון הגוף אט אט מתח נוקשויות ודפוסי מתח הגורמים לעומס על החוליות והדיסק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בפנים ירך-צדה הפנימי של הברךיעל04/11/2013
שלום רב,
אני רצה מזה 7 חודשים,
מאז ריצה מאומצת במיוחד (לפני כשלושה שבועות) יש לי כאבים החל מפנים ירך ועד לחלקה הפנימי של הברך (השריר/רצועה שעוברת בצדה של הברך הנושק לרגל השניה).
עפ המאמן שלי הכאב התחיל כנראה מקרע בשריר עקב המאמץ המוגבר וכנראה "נדלק".
הכאב נורא בתחילת ריצה ונעלם כמעט לחלוטין לאחר הקילומטר הראשון.
האם כדאי לקבלת כדורים אנטי דלקתיים או שמא לנוח ממאמץ ולאפשר לדלקת להחלים מעצמה?
אין בעיה בתנועתיות מפרק הברך...
תודה רבה מראש
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בפנים ירך-צדה הפנימי של הברך - תגובה
ד''ר שמי שגיב29/11/2013רצוי להגיע לבדיקה מקצועית ולא להסתמך על הערכת מאמן
בכול מקרה נשמע שהפציעה עדיין ישנה ולא כדאי לסכן את בריאותך
שימי קרח ל 15 דק על האזור ובשלב זה רצוי לנוח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טנדינוזיסרון30/10/2013
שלום רב.
יש לי טנדינוזיס בכתף ובגידי הברך, כתוצאה מאימון כושר בלתי סביר. ברצוני לדעת:
1. האם ניתן ל"הבריא" את הגיד במצב זה ולהגיע לריפוי מלא.
2. מהן שיטות הטיפול האופטימליות ביותר לאיחוי הקרעים. (מלבד זריקה prp היא מאוד יקרה)
3. האם נטילת קולגן סוג 1 עשויה לסייע במקרה זה.
אודה מאוד, להתייחסותך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טנדינוזיס - תגובה
ד''ר שמי שגיב29/11/2013טנדינוזיס מתפתח כתוצאה ממספר גורמים ולא רק מאימונים
עומסים על הגידים לרוב נובעים ממצב שבו הגוף כרגע לא מתפקד באופן אופטימלי ובכך יוצר נוצר עומס על הרקמות הרקות
רצוי לך להגיע לכירופרקט לבדוק את התקינות המכנית של מערכת השריר שלד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום רבסרגיי30/10/2013
רציתי לדעת כעבור כמה זמן מותר לחזור לפעילות גופנית כגון הרמת משקולות שבו אתה מגיע למאמץ מקסימלי אחרי שביצעתי ניתוח רפואי ופלסטי באף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב - תגובה
ד''ר שמי שגיב29/11/2013בדרך כלל שבועיים
אך רצוי שתתייעץ עם הרופא המנתח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב ברגל בזמן ריצהאתי אליה28/10/2013
ערב טוב (:
אני מתאמנת מתחילת חודש אוקטובר במכון כושר.
הכינו לי תוכנית אימון שתעזור לי לקורס בצבא וחלק מהתכנית הוא ריצה של 30 דקות בהליכון, אמנם הריצה קלילה הנשימה שלי סדירה ואחרי הריצה אין לי סחרחורות או הרגשה של קושי כלל אבל רגל ימין כואבת בזמן הריצה.. רק רגל ימין.. בשמאל אין שום כאב ורציתי לדעת אם זה נורמלי? מפחידה אותי המחשבה של שבר מאמץ דווקא עכשיו לקראת הצבא כשקיבלתי את התפקיד שרציתי.
אני מתאמנת 5 פעמים בשבוע, לפעמים יוצא 4 פעמים בגלל העבודה.. אולי זה מאימוץ יתר?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב ברגל בזמן ריצה - תגובה
ד''ר שמי שגיב29/11/2013אם הכאבים מתעצמים רצוי שתגיעי לבדיקה מקצועית
אולי יש גם צורך לבדוק אם את רצה עם הנעליים המתאימות ושנית האם קיים צורך במדרסים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סאונהלאחר אימוןavi24/10/2013
היי אני בן 28 מתאמן כ3 חודשים בחדר הכושר השאלה שלי היא האם זה בסדר אחרי אימון חדר כושר נניח שאני ינוח כשעה ולאחר מכן יכנס לסאונה ולג'קוזי ? או שזה יוצר עומס על הלב או על הגוף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סאונהלאחר אימון - תגובה
ד''ר שמי שגיב29/11/2013זה בסדר
אך רק אתה מכיר את הגוף שלך ושים לב ליכולת ההתאוששות שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי גב עליוןאהוד22/10/2013
אהלן,
רציתי לשאול על כאב בגב העליון כשנה וחצי.
אני עוסק בספורט(חדר כושר כ4-5 שנים).
אציין שיש לי מסת שריר מאוד טובה בגב העליון.
ישנם כאבים לפעמים באזור נקודתי בחוליה במרכז הגב, לפעמים ב'רחב גבי' בצד שמאל, לפעמים בכל אזור השכמות..
כאב שמחליף מיקומים באזור הגב העליון.
ניסתי לנוח מהרמת משקולות כחודש וזה לא עזר ואפילו היה כאב גם באותו חודש ללא פעילות גופנית.
בצעתי כל צילומים אפשרי לזהות בעיה/דלקת- עשיתי סי.טי, רנטגן, מיפוי עצמות ובדיקות דם.הכל נראה תקין.
אולי כדאי שאתקעש על mri ?
האם נתקלת במטפול עם בעיה כמו שלי? של כאבים מעל שנה בלי שום זיהוי למקור כאב?
אשמח למענה.מאוד מתוסכל.
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי גב עליון - תגובה
ד''ר שמי שגיב29/11/2013יתכן שמדובר בלחץ עצבי שמקורו מחוליות עמוד השדרה
רצו שגיע לבדיקה וטיפול אצל כירופרקט הממחה בעמוד שדרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי גב לאחר ריצהשני20/10/2013
שלום,
אני בת 34 סובלת מכאבי גב כמה שנים בגלל שיש לי 2 בלט דיסק.
לאחרונה התחלתי לעשות הליכות בערבים בנוסף לדיאטה ובשבוע האחרון התחלתי גם לרוץ.
היום אני מרגישה מאוד לא טוב מהריצה של אתמול. כל הלילה כאב לי הגב כאבי תופת וגם עכשיו יש לי כאבי גבי בגב התחתון ולאורך כל עמוד השדרה.
למרות שאצלי זה די נורמאלי שכל דבר שאני עושה, מלווה בכאבי גב חזקים. חשבתי שדווקא ריצה לא תגרום לי לכאבי גב.
האם זה נורמאלי? האם זה בגלל שאני רק מתחילה לרוץ וזה יעבור?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - שאלההילה19/10/2013
,מתאמנת בחדר כושר קרוב לשנה משלבת אימון ארובי ומשקולות.ושומרת על תפריט ללא פחמימה. השבוע לצערי שברתי את האצבע:( ביד.מה שאומר שאימוני משקולות אני לא אוכל לבצע בתקופה הקרובה..אני נמצאת באחוזי שומן דיי נמוכים(19 אחוז) ונורא חוששת מכך שאני יכולה לבצע רק אימוני ארובי ללא משקולות.האם יכול להיות מצב שאני אעלה באחוזי שומן?במשקל?מה היית ממליץ לי לעשות על מנת לשמור על המצב הקיים?תודה מראש.+ הוספת תגובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד''ר שמי שגיב29/11/2013לא נראה לי שצריכה להיות בעיה
את יכולה לבצע אימון משקולות לרגליים - זה אותן אפקט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)