מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קורס ודמי לידהילי10/11/2010
שלום בהריון ולא מוצאת עובדה אני יודע תשהחובה לספר בחודש חמישי אך הבטן כבר מבצבצת מה עושים האם לימודים קורס מוחשב בדמי ולידה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קורס ודמי לידה - תגובה
עו``ד חן שטיין11/11/2010ילי שלום,
אין לי תשובה עבורך, שכן השאלה אינה משפטית. משפטית, מותר לך להימנע מלספר עד חודש חמישי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמירת הריוןאורנה10/11/2010
שלום
הרופא המליץ לי על שמירת הריון בשל מספר בעיות פיזיולוגיות הגורמות לי לכאבים קשים.
נותרו לי 8 שבועות עד לתאריך הלידה
מספר שאלות -
1. האם יכול להיות מצב שאצא לשמירה, אך ביטוח לאומי יסרב לשלם לי גמלת הריון למרות המלצת הרופא, שכן המצב אינו מסכן אותי או את העובר, רק גורם לי לכאבים?
2. האם תשלום גמלת הריון ישפיע על חישוב דמי הלידה שלי?
3. מאחר והגמלה מוגבלת (כ 7000 שח כך הבנתי) ושכרי גבוה יותר, ומסיבות שונות כמו רכב עבודה וצבירת זכויות, הייתי מעדיפה לנצל ימי מחלה עבור השמירה (יש לי מספיק). האם אני יכולה? האם במקרה זה מקום העבודה מחוייב לשלם לי כנהוג בחברה (100% מהיום הראשון של המחלה) או שבמקרה של "מחלה" ארוכה כל כך עלולים לתת לי רק משכורת חלקית או לסרב לתת משכורת שכן הריון ושמירת הריון לא נחשבים מחלה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמירת הריון - תגובה
עו``ד חן שטיין11/11/2010אורנה שלום,
1. בהחלט.
2. עקרונית, לא.
3. כן, זכותך לנצל זאת כימי מחלה, באופן כפי שניצלת אותם עד כה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיצוים אחרי חופשת לידהאור09/11/2010
עבדתי שנתים ושש חודשים וילדתי אני רוצה להתפטר מהעבודה כדי לטפל בילד איך מחשבים את הפיצויים לפי שנתים או שלוש אם אני מתפטרת בדיוק שיהיה שלוש שנים לעבודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיצוים אחרי חופשת לידה - תגובה
עו``ד חן שטיין11/11/2010אור שלום,
הפיצויים מחושבים באופן יחסי ומדוייק - על פי מספר החודשים שעבדת בפועל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהחסוי09/11/2010
שלום רב,
אני אמא לשני תינוקות קטנים, עבדתי באותה החברה שנתיים וחודשיים במהלכם הארכתי את חופשת הלידה ל-26 חודשים ואחכ התפטרתי לצורך טיפול בילד
האם הארכת חופשת הלידה נכללת לי בחישוב הפיצויים? מתי אקבל את הפיצויים ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה - תגובה
עו``ד חן שטיין11/11/2010שלום לך,
בחל"ת נצברות זכויות וותק רק בשבועיים הראשונים בלבד.
פיצויי פיטורים יש לשלם תוך 15 מיום סיום יחסי עובד-מעביד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נוסח מכתב התפטרותהדר09/11/2010
שלום רב ברצוני להגיש מכתב התפטרות מעבודתי בזמן חופשת הלידה .
מה עליי לכתוב?האם תוכל לנסח לי מספר משפטים המסכמים את ההתפטרות לטובת טיפול בבני והתייחסות כמובן לפיצויים שעליי לקבל (סיבת פיצויים-לטובת טיפול)
אשמח לקבל תשובת ניסוח כיוון שעד עכשיו לא ממש קיבלתי נוסח
תודה רבה
הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נוסח מכתב התפטרות - תגובה
עו``ד חן שטיין11/11/2010הדר שלום,
לגבי נוסח מכתב ההתפטרות- צריך שתהיה בו סיבת ההתפטרות (התפטרות לצורך טיפול בילד), תאריכים (ההודעה + מועד סיום יחסי עובד מעביד, וכדומה), ודרישה לתשלום הכל על פי חוק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תענה לי מהר
הדר13/11/2010לאיזה תאריך עליי להתייחס לגבי יחסי עובד מעביד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תענה לי מהר - תגובה
עו``ד ליאת שטיין15/11/2010הדר שלום,
עלייך לציין את המועד אליו את מתכווננת לסיום יחסי עובד - מעביד (לרוב - יום סיום חופשת הלידה).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיטורין לאחר חופשת לידהד.ב.09/11/2010
שלום לכם,
ילדתי בתאריך 9/3/2010, שבועיים לפני שנכנס לתוקף חוק הארכת חופשת לידה 2010.
אציין כי הייתי אמורה לחזור בתחילת ספטמבר, כמה ימים לפני תום ה- 26 שבועות מהלידה.
כחודש לפני, בתחילת אוגוסט, ביקשתי להאריך את החל"ת בחודש נוסף. קיבלתי אישור מהמעביד (יש לי את זה בכתב...) וכך היה.
בפועל חזרתי בתחילת אוקטובר, לאחר 30 שבועות מהלידה.
כעבור חודש בדיוק, לפני מספר ימים, קיבלתי את מכתב הפיטורים
בטענה שאני לא עובדת משרה מלאה.
אני מצליחה להגיע ל- 93% משרה, וכך היה בשלוש השנים האחרונות.
ובכל חודש, מנוכה לי החלק היחסי מהשכר, לפי אחוזי המשרה שהחסרתי.
הפעם המעסיק אומר שמבחינתו משרה מלאה זו חובה, לכן פיטר אותי.
הוא גם ציין שיתן לי פיצויים מלאים, לפי משכורת היסוד שלי.
אני יודעת שיש חוק שאוסר לפטר תוך 60 יום מרגע סיום חופשת הלידה.
השאלה היא האם החוק הזה תקף גם במקרה שלי,
או בטל כי הארכתי את החל"ת ללא הודעה מוקדמת, כחודש לפני תאריך החזרה המשוער.
האם הוא יוכל לטעון שמבחינתו תום החופשה הוא בתאריך המקורי, לפי תאריך החזרה שדובר עליו מראש, וזה שהוא אישר חודש נוסף, לא אומר שהוא צריך להמתין עכשיו עוד 60 יום.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיטורין לאחר חופשת לידה - תגובה
עו``ד חן שטיין11/11/2010שלום לך,
עקרונית, הפיטורים הם בניגוד לחוק, שכן גם בעניין זה חלה ההגבלה של 60 הימים, אך יש לבחון זאת לעומק, כמובן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ממלאת מקום בהריוןדסי09/11/2010
אני עובדת כממלאת מקום במשרה ממשלתית. בחוזה עבודה צויין שסיום ההעסקה יהיה לאחר תום שלושת חודשי החופשה של היולדת. כרגע אני עובדת במשרה כ4 חודשים מאחר והיולדת ביקשה הארכה לחופשה והיא מתכננת לשוב בעוד כחודש.
אני כרגע בשבוע 17 להריוני ולא הודעתי למעסיק על ההריון.
מאחר ואני יודעת שקשה יהיה לי למצוא עבודה חדשה בתקופת ההריון רציתי לדעת מהן הזכויות שלי עמ"נ שאוכל להשאר ולהחזיק במשרה זו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממלאת מקום בהריון - תגובה
עו``ד חן שטיין11/11/2010דסי שלום,
את בדיוק בזמן הנכון לפנות לייעוץ פרטני, שכן על פניו יש לך עילה טובה לדרוש להישאר כעובדת, אך יש לבחון זאת לעומק, וכן להתנהל נכון מול המעסיק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיטורים לאחר חופשת לידהשמחה09/11/2010
שלום!
האם המגבלה שאסור לפטר עובדת 60 ימים לאחר תום חופשת הלידה חלה גם על גבר?
זאת אומרת, האם מותר לפטר גבר שיצא לחופשת לידה במקום אשתו מיד לאחר תום החופשה?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיטורים לאחר חופשת לידה - תגובה
עו``ד חן שטיין11/11/2010שמחה שלום,
עקרונית ההגבלה חלה גם על הגבר אשר שב מחופשת לידה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חישוב מענקאוקסנה יופרוב09/11/2010
עים אני עובדת כי שכירה וגם יש לי עסק מישלי איך אני מיקבלת מענק לידה איך לחשב את זה
9053* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חישוב מענק - תגובה
עו``ד אורנה שמריהו09/11/2010אוקסנה שלום,
מי שהיא גם עובדת שכירה וגם עובדת עצמאית - דמי הלידה ישולמו לה על פי שתי ההכנסות (כשהמקסימום הינו עד לסכום של 1,345.67 ש"ח), ובלבד שצברת בנפרד תקופת זכאות מעבודתך עצמאית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמענק לידה
אוקסנה יופרוב09/11/2010פתחתי עסק רק ב-04.10.10 העים אני זקיית מעסק לקבל מענק לידה שהרווח עומד על 5000 אלף בערך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמענק לידה
אוקסנה יופרוב09/11/2010פתחתי עסק רק ב-04.10.10 העים אני זקיית מעסק לקבל מענק לידה שהרווח עומד על 5000 אלף בערך ואני עובדת בעוד מקום עבודה כי שכירה שמרביחה גם 5000 אלף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיטורים או התפטרות לגבי המעסיקמיכל09/11/2010
אני מסיימת חופשת לידה וברצוני להתפטר,היחסים שלי עם המעסיק טובים ורציתי לבקש ממנו שיפטר אותי על מנת שאוכל לחתום אבטלה ישר. האם יש איזו הגבלה מצידו שלא יוכל לפטר אותי כי אני אחרי חל"ד? והאם חוק ההודעה המוקדמת יכול להתבטל אם זה בסדר מצידי אם הוא מפטר,ולהיפך אם אני מתפטרת והוא מסכים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיטורים או התפטרות לגבי המעסיק - תגובה
עו``ד אורנה שמריהו09/11/2010מיכל שלום,
מכתב הפיטורים לא יעזור לך בקבלת דמי האבטלה, לאור העובדה כי המוסד לביטוח לאומי לא יאשר לך קבלת דמי האבטלה, לאור האיסור בחוק, האוסר לפטר עובדת חזרה מחופשת לידה, אלא רק לאחר 60 ימים + 30 ימי הודעה מוקדמת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חופשת לידה,תינוק שנפטרריקי08/11/2010
שלום
יש לי כמה שאלות,ילדתי לפניי כ 4 חודשים, לאחר הלידה התינוק שלי עבר ניתוח ונפטר לאחר כחודשיים,
שאלתי היא אם אני רוצה לעזוב את העבודה מגיע לי פיצויים?(אופי העבודה והסביבה לא אפשרי לי מבחינה נפשית)
אני עובדת בעבודה הנ"ל כבר 4 שנים.
שאלה נוספת אם אני מתחילה לעבוד במקום חדש ובע"ה נכנסת להריון המעסיק יכול לפטר אותי?מאיזה חודש אני מחויבת להודיע לו על ההריון?והאם מגיע לי דמי לידה במידה ואני אעבור בעבודה החדשה 8-9 חודשים
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חופשת לידה,תינוק שנפטר - תגובה
עו``ד ליאת שטיין09/11/2010ריקי שלום,
אין לך זכאות להתפטר ולקבל את הפיצויים, אלא אם ההתפטרות תהיה באחת העילות המוכרות בחוק להתפטרות בדין מפוטר - זאת ניתן יהיה לבדוק בפגישת ייעוץ מסודרת.
במקום עבודה חדש תחול עלייך הגנה רק לאחר 6 חודשי עבודה. חובה ליידע על ההריון החל מחודש חמישי.
דמי לידה - ראי את הזכאות על פי חוק:
דמי לידה מרביים - עבור 14 שבועות (98 ימי זכאות) - ישולמו ליולדת שהפסיקה את עבודתה בזמן ההיריון שהסתיים בלידה, וששולמו בעדה דמי ביטוח לפני היום הקובע על-פי הפירוט הזה:
10 חודשים מתוך 14 החודשים שלפני היום הקובע או
15 חודשים מתוך 22 החודשים שלפני היום הקובע.
מחצית מדמי הלידה ישולמו אם שולמו בעדה דמי ביטוח בעבור 6 חודשים מתוך 14 החודשים שלפני היום הקובע .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השלמת שכר לצורך חישוב דמי לידהשיר08/11/2010
שלום!
יש לי שאלה לגבי דמי לידה אשר קשור לסעיף הבא מתוך ביטוח לאומי:
"יולדת שצמצמה את עבודתה עקב ההיריון בשלושת החודשים שקדמו ל-1 בחודש שהפסיקה את עבודתה, יחושבו דמי הלידה שלה על-פי הכנסתה בשלושת החודשים שקדמו ליום שצמצמה את עבודתה".
השאלה שלי באיזה תנאי? הרי תמיד אומרים ש3 חודשים אחרונים לעבוד יותר חזק..
האם הורדת % משרה בעבודה בשל היותי סטודנטית גם יזכה אותי בכך שיסתכלו על המשכורות היותר גבוהות??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השלמת שכר לצורך חישוב דמי לידה - תגובה
עו``ד ליאת שטיין09/11/2010שיר שלום,
הסעיף מתייחס לצמצום עבודה הנובע מההריון - ימי חופשה ללא תשלום / מחלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התפטרות לאחר חל"תשירה08/11/2010
שלום:
ילדתי במרץ ואני כעת נמצאת בחל"ת ממקום עבודתי.בינתיים התחלתי לעבוד במקום עבודה חדש בו התנאים הרבה יותר נוחים לי..במידה ואתפטר ממקום העבודה הישן האם אהיה זכאית לפיצויים.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התפטרות לאחר חל"ת - תגובה
עו``ד ליאת שטיין09/11/2010ככל שתתפטרי עד 9 חוד' לאחר הלידה לצורך טיפול בילד, והעבודה החדשה אכן מאפשרת יותר את הטיפול בילד, הרי שתהיי זכאית לפיצויי הפיטורים.
בכל מקרה, יהיה עלייך לתת למעסיק הודעה מוקדמת בת 30 ימים (אלא אם יש ביניכם הסכם לתקופה אחרת).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אם אפשר בבקשה תשובה דחוף תודה מראשיעל08/11/2010
אני עובדת במקום עבודה שנתיים ולאחר 3 וחצי חודשים של חופשת הלידה עבדתי מהבית במשך 4 חודשים אולם עכשיו אני מעוניינת להתפטר האם אני זכאית לפיצוי פיטורין (מלא כלומר כאילו פיטרו אותי ולא התפטרתי).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם אפשר בבקשה תשובה דחוף תודה מראש - תגובה
עו``ד ליאת שטיין09/11/2010יעל שלום,
ככל שתתפטרי עד 9 חוד' לאחר הלידה לצורך טיפול בילד, הרי שתהיי זכאית לפיצויי הפיטורים.
בכל מקרה, יהיה עלייך לתת למעסיק הודעה מוקדמת בת 30 ימים (אלא אם יש ביניכם הסכם לתקופה אחרת).
דמי אבטלה תהיי זכאית לקבל רק לאחר תקופת המתנה בת 90 ימים (מאחר ומדובר בהתפטרות), אם כי עלייך להתייצב בלישכת התעסוקה במיידי על מנת שתקופת המתנה זו תחל להימנות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי לידהלילך07/11/2010
עבדתי במקום עבודה 3 וחצי חודשים וכעת אני בחופשת לידה
(שקבלו אותי לעבודה לא ידעו שאני בהריון)
כעת שמעתי שהחברה בקשיים ויש הרעת תנאים כללית
האם יכולים לפטר אותי אחרי לידה או להרע תנאים עימי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי לידה - תגובה
עו``ד ליאת שטיין09/11/2010לילך שלום,
עקרונית חלה עלייך הגנה, אולם אם מדובר בפירוק של חברה, הרי שלחברה יהיה טעם טוב להצדקת הפיטורים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)