מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- העדרות לשם טיפולי פוריותשחר21/10/2010
קראתי בהרבה מקומות שזכותי לקבל ימי מחלה על העדרות לצורך טיפולי פוריות אבל מה לגבי העדרות של כמה שעות? במסגרת הטיפולים אני נאלצת להגיע מאוחר לעבודה מספר פעמים כל חודש וכרגע נאלצת להשלים שעות אלו בכך שנשארת יותר מאוחר ופוגמת בשעות הפנאי - האם אפשר "לצבור" שעות טיפולים כימי מחלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העדרות לשם טיפולי פוריות - תגובה
עו``ד ליאת שטיין23/10/2010שחר שלום,
לא ניתן "לצבור" שעות לכדי ימים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אבטלהאיילי21/10/2010
היום הייתי בביטוח לאומי ובלשכה חתמתי נאמר לי שרי לחתום ורק אחרי 90יום יגיע לי
הפקידה הנחמדה שלחה אותי כבר לעבודה וברור שסירבתי כי המטרה הייתה לטפל בילדה לא לחפש עבודה אז לא הבנתי זה אומר שאין זכויות למי שמתפטרת....אחרי לידה אין הבדל למי שלא אחרי לידה חוץ מהאפשרות שמשלמים מהיום הראשון במקרה שמפטרים אות...מה זה שוווה אני מבינה שלא מגיעה לי כלום???היא נתנה לי דףףף לערער מה בדיוק אני יכולה לכתוב....אם היא מתכוונת לשלוח אותי לעבודות?????תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבטלה - תגובה
עו``ד ליאת שטיין23/10/2010איילי שלום,
לא מומלץ לסרב לעבודה אליה את מופנית, שכן משמעותה שלילת הזכאות לדמי האבטלה לתקופה ממושכת. בהמשך לשאלותייך הקודמות, המלצתי היא, כאמור, לפנות לייעוץ אישי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמירת הריון תאומיםאסנת21/10/2010
אני בהריון תאומים וכנראה לא אחזור לעבודה עד הלידה (יותר מחדשיים שמירת הריון באישור רפואי ובתשלום ביטוח לאומי), הבנתי שחדשיים אלו עלולים לרדת לי מחופשת הלידה. איך אני אמורה לחזור לעבודה אחרי לידת תאומים לאחר פחות מחדשיים של חופשת לידה? האם אפשר לשנות את הגורל המר? יש לציין שאיני יכולה לחיות ללא הכנסה כלל...
תודה על עבודת הקודש שלכם
אסנת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמירת הריון תאומים - תגובה
עו``ד ליאת שטיין23/10/2010אסנת שלום,
חדשות טובות לי אלייך - אינך צריכה לשנות את רוע הגזירה, אלא להבין כי מי שמסר לך את המידע הקודם טעה והטעה...
שמירת ההריון אינה על חשבון חופשת הלידה, ודווקא לאור העובדה שיש לך תאומים, את אפילו נהנית מחופשת לידה מוארכת, בת 17 שבועות.
מקווה שנתתי לך סיבות לחייך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנתת לי סיבה לחייך
אסנת24/10/2010יש לי עוד כמה סיבות (כמו בן ובת קטנים בדרך) אבל הקלת לי מאוד מאוד על הלחץ והבהלה שאחזו בי!
המון המון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשמחה :-)
עו``ד ליאת שטיין25/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זכות שעת הנקה לעובדת בטחון בשב"ססיוון דרעי21/10/2010
שלוםשמי סיוון דרעי אני משרתת בשב"ס בתור סוהרת בטחון מגיל 18 זאת אומרת שרות צבאי בשב"ס וחתמתי קבע כיום אני כמעט 4שנים כבר בקבע וותק כללי 5 וחצי שנים דרגת רס"ר. ברצוני לשאול האם עובדת בטחון בשב"ס שעובדת משמרות של יום יומיים 24 עבודה 48 בבית כולל שבתות וחגים בעבודה. רשאית לקבל לאחר חופשת הלידה עבודה כמו כולם זאת אומרת יומית + הזכות לשעת הנקה. אני נמצאת בבית בחופשה ללא תשלום מחוסר ברירה שבשב"ס טוענים שאני לא יכולה לעבוד יום אלא לחזור רק למשמרות של 24 .
עכשיו השאלות שלי הם:
1. איך אמא יכולה לעבוד 24 שעות פעמיים שלוש בשבוע + שבתות וחגים כאשר יש לה ילד בן 4 חודשים בבית? מי ישמור עליו 24 שעות? וגם למה שיגדל בצורה כזו?
2. בעלי עובד שב"ס גם הוא בקורס קצינים למשך חצי שנה גם הוא לא יכול להיות עם הילד כי הקורס בתנאי פנימייה מה לעשות הילד יגדל בלי אמא ואבא למה?מה החוק לגבי עובדות משמרות כמוני?
אני מקווה לקבל תשובה בהקדםתודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זכות שעת הנקה לעובדת בטחון בשב"ס - תגובה
עו``ד ליאת שטיין23/10/2010סיוון שלום,
ראשית אציין כי אני מכירה לא מעט אימהות שעובדות בשב"ס במתכונת שציינת - אך כמובן שכל אחת ומה שמתאים לה.
לעניין שינוי דפוס ההעסקה - שינוי משרה את יכולה לבקש, ולא לדרוש, וודאי שהמעסיק לא חייב להסכים. ככל שלא תסכימי לשוב למשרתך כפי שהיתה ערב הלידה, לרבות עבודה במוצ"ש, הרי שמדובר יהיה בהתפטרות. חשוב לציין כי אם תציגי את השינוי כמחוייב לצורך טיפול בילד, ולא תתקבל בקשתך, תוכלי להודיע על התפטרות לצורך טיפול בילד, תוך שתהיי זכאית לפיצויי פיטורים (ככל שזה ייעשה עד 9 חודשים מיום הלידה).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לעו"ד ליאת שלוםאיילי20/10/2010
הי שאלה אחרונה בנושא מה הסיבה בעצם שמעסיק חייב לשלם למי שמטפטרת אחרי חופשת לידה???עד כמה שזכור לי אי זכויות לעובד שמתפטר לא???
אם המעסיק לא מתכוו להביא לי ומושך זמן אחרי שהודעתי לו שאני מתפטרת ???
כמה עולה פגישה איתך??כדי לפתור את הבעייה הזאת ולקבל את כל מה שמגיע לי עבדתי 3שנים תודה לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לעו"ד ליאת שלום - תגובה
עו``ד ליאת שטיין23/10/2010איילי שלום,
החוק קובע חריגים בהם גם מתפטר זכאי לפיצויים, הדבר נקרא התפטרות בדין מפוטר.
על פי חוק על המעסיק לשלם את הפיצויים תוך 15 ימים.
לעניין פגישת ייעוץ אישית עימי ועלויות - לא יהיה מכובד למסור את המידע בפורום, אלא בשיחה טלפונית אישית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עבודה במוצ"שאלין20/10/2010
שלום
אני חוזרת לעבודה לאחר חופשת לידה
אני אמורה לעבוד 3 ימים בשבוע משעה תשע בבוקר עד שלוש בצהריים ויומיים משעה 14:30 עד 20:30 בנוסף גם כל יום שישי.
ומוצ"ש פעמיים בחודש כלומר מוצ"ש כן ומוצ"ש לא.
אם אינני רוצה לעבוד מוצ"ש האם למעסיק יש זכות להכריח אותי? או שזה שייך לתנאי ההעסקה ואין לזה שום קשר לחזרה מחופשת לידה?
אשמח מאוד אם תענו לי בהקדם
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עבודה במוצ"ש - תגובה
עו``ד ליאת שטיין23/10/2010אלין שלום,
שינוי משרה את יכולה לבקש, ולא לדרוש, וודאי שהמעסיק לא חייב להסכים. ככל שלא תסכימי לשוב למשרתך כפי שהיתה ערב הלידה, לרבות עבודה במוצ"ש, הרי שמדובר יהיה בהתפטרות. חשוב לציין כי אם תציגי את השינוי כמחוייב לצורך טיפול בילד, ולא תתקבל בקשתך, תוכלי להודיע על התפטרות לצורך טיפול בילד, תוך שתהיי זכאית לפיצויי פיטורים (ככל שזה ייעשה עד 9 חודשים מיום הלידה).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולי פוריותדנה20/10/2010
שלום!
אני לא יודעת עם השאלה שלי קשורה לפורום זה,אבל לא מצאתי משהו יותר מתאים....
שאלה שלי היא כזו:
אני כרגע בטיפולי פוריות ולפעמים אני צריכה לצאת באמצע העבודה לרופאים האם יש משהו כתוב בחוק שמחייב את המעביד לשחרר את העובד?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העדרות לצורך טיפולי פוריות - תגובה
עו``ד ליאת שטיין23/10/2010דנה שלום,
היעדרויות אלה זהות מבחינת משמעותן להיעדרות מפאת מחלה, כך שישנה זכאות לדמי מחלה בגין ימים אלה, בכפוף לזכאות ולצבירת ימי המחלה על פי חוק, וכפי שבמחלה אינך נדרשת לקבל אישור להיעדרות, הרי שעקרונית הדין זהה גם בטיפולים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
דנה24/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשמחה :-)
עו``ד ליאת שטיין25/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חזרה לעבודהאורלי20/10/2010
שלום א.אם ברצוני לחזור למקום עבודתי לאחר לידה ש תקופה של חצי שנה בבית ולאחר שחזרצי לעבודה .בתום חודש בעבודה אני מטפתרת ועוברת לעבוד במקום אחר עדין יש לי זכאות לכבל פיצויים כי לא עברה שנה לאחר חופשת הלידה.תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חזרה לעבודה - תגובה
עו``ד ליאת שטיין23/10/2010ככל שההתפטרות הינה עד 9 חוד' לאחר הלידה לצורך טיפול בילד, הרי שתהיי זכאית לפיצויי הפיטורים.
לעניין העבודה במקום אחר- אם המשרה שם מאפשרת יותר את הטיפול בילד (למשל - היקף משרה קטן יותר, המקום קרוב יותר לבית, וכדומה), ייתכן ועדיין תהיי זכאית לפיצויים. יש לבחון כל מקרה לגופו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לעו"ד ליאת ערב טובאיילי19/10/2010
הי,התפטרתי מהעבודה לצורך טיפול בילדה ראשונה מאוד רוצה לקבל את הפיצויים
האם חייבים לתת לי אני עובדת שם 3שנים כרגע נאמר לי שהם לא חייבים
הם נמצאים כרגע בלחץ של עבודה ואין להם זמן לטפל לי בזה כרגע אני 5חודשיים אחרי לידה מפחדת שיבור 9חודשיים ויעבור הזמן שישלמו לי פיצויי פיטורים מהה לעשות?????
תודה רבה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לעו"ד ליאת ערב טוב - תגובה
עו``ד ליאת שטיין20/10/2010איילי שלום,
אין שיקול דעת למעסיק בעניין זה, והוא אכן חייב לשלם את הפיצויים, אולם בפועל מעסיקים רבים מתחמקים מחובתם זו, ובאופן מצער לא משלמים את הפיצויים, ויש צורך בהתערבות משפטית.
ככל שאכן לא ישולמו לך כספי הפיצויים, פני באופן פרטני לפתיחת הליך משפטי נגדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לעוד ליאת שלום לגבי אבטלהאיילי19/10/2010
שלום לך אחרי לידה ראשונה מעוניינת לחתום האם חותמים כל שבוע כמו מחפשי עבודה או פעם ב......
איך אפשר לזרז את הכסף מהביטוח ולא אחרי 90יום צריך לכתוב מכתב או משהו???תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לעוד ליאת שלום לגבי אבטלה - תגובה
עו``ד ליאת שטיין20/10/2010איילי שלום,
חותמים כל שבוע, ככל דורש עבודה אחר.
את תקופת ההמתנה למתפטרים לא ניתן לזרז או לקצר, אולם במקרים חריגים ניתן לבטל (אם ניתן להוכיח שההתפטרות היתה עקב עבודה בשעות נוספות רבות, מרחק בלתי סביר ממקום המגורים, וכו').* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיטורין במהלך הריוןשירה19/10/2010
אני כרגע בהריון ובחברה שאני נמצאים בשלבי התייעלות, לפני כחודש הודיעו לי שבעקבות זה מאחדים מחלקות והמשרה שלי נסגרת. הם יודעים שאני בהריון ואסור לפטר אותי, הציעו לי משרה שהיא זמנית (חופשת לידה) ואמרתי להם שאני לא מסכימה כי אחרי החופשה לידה שלי לא יהיה לי לאן לחזור.
השאלה שלי: האם בכל זאת הם יכולים לגרום להתפטר בהנחה שהם הציעו לי משרה ואני לא הסכמתי...לפי דעתי להעביר עובדת של 10 שנים ממשרה קבוע לזמנית זה הרעת תנאים..תתקנו אותי אם אני טועה,
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיטורין במהלך הריון - תגובה
עו``ד ליאת שטיין20/10/2010שירה שלום,
ככל שמדובר בשינויים ארגוניים רחבים, ייתכן ותהיה הצדקה לשינוי תפקיד, אולם יש לבחון לעומק את התפקיד החדש, והאופק שלו - כל מקרה לגופו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עצמאית ושמירת הריוןנינה19/10/2010
שלום רב,
אני עצמאית ומרוויחה 15000 ש"ח בחודש
אם אקבל מרופאתי שמירת הריון
ממי אקבל תשלום?
כמה אחוזים מהמשכורת שלי?
והאם זה משפיע על התשלום בזמן חופשת הלידה?
תודה רבה
נ.ב.
כמה זמן יש אפשרות לקבל שמירת הריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצמאית ושמירת הריון - תגובה
עו``ד אורנה שמריהו19/10/2010שמירת הריון כפופה לאישור רופא, כך שבמידה ורופאך קובע כי הנך אמורה להמצא בשמירת הריון - אזי ההגבלה היא היחידה הינה זמן תקופת ההריון.
בנושא שכר - פני לביטוח לאומי, ובמידה ותעמדי בקרטריונים תוכלי לקבל אבטחת הכנסה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צמצום משרה בזמן חופשת לידהגלי19/10/2010
שלום רב,
אני נמצאת בחופשת לידה, בשיחה יזומה מצידי עם המעסיק נאמר לי כי יתכן וכשאשוב אחזור למשרה חלקית ולא כפי שעבדתי טרם יציאתי לחופשת הלידה ( זאת מאחר ואחוזי המשרה הנותרים ניתנו לאשת חברו הטוב ולא מתוך צורך עסקי ובכלל איננו מועסקות באותו תחום )
אני יודעת כי אין הוא יכול לעשות זאת בתוך 60 הימים שלאחר החל"ד, אך באם הוא יבין זאת, האם יוכל להשיב אותי למשרתי הקודמת ובתום 60 הימים לקצצה כפי שכבר אמר? האם חוקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צמצום משרה בזמן חופשת לידה - תגובה
עו``ד אורנה שמריהו19/10/2010ראשית, מעסיקך אינו יכול לצמצם את משרתך בתקופת ה- 60 ימים לאחר חזרתך מחופשת לידה, היה ויעשה זאת יהיה חשוף לתביעה משפטית.
שנית, אכן הינו יכול לצמצם את משרתך לאחר ה - 60 יום, ואת בתגובה יכולה להתפטר בגין הרעת תנאים מוחשית (במידה והיא כזאת) בתנאי עבודתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זכאות לאבטלה לאחר התפטרותאלה18/10/2010
שלום רב,
שאלתי היא כזאת. בינואר 2010 פוטרתי מעבודה וחתמתי אבטלה במשך חודש וחצי. לאחר מכן מצאתי עבודה ונכנסתי להריון.
לאחר חופשת לידה אני מעוניינת להתפטר לצורך טיפול בילד. עד אז אני אעבוד בחברה הנוכחית בדיוק שנה. שמעתי שאם תוך שנה אני לא מנצלת את האבטלה היא נשרפת. האם אני אהיה זכאית לתשלום דמי אבטלה מלאים, כמובן אחרי 90 יום מיום ההתפטרות?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זכאות לאבטלה לאחר התפטרות - תגובה
עו``ד חן שטיין18/10/2010טלי שלום,
לא כל כך הצלחתי להבין על מה מבוסס החשש. האבטלה לא "נשרפת", אלא מתיישנת אם לא הגשת תביעה מתאימה תוך שנה. מכל מקום, מדובר בשתי תקופות שונות, ולאחר התפטרותך ייתכן ותהיי זכאית לדמי אבטלה בתקופה זו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיטורין טיפולי פוריות, תרומת ביציתשירה18/10/2010
שלום,
אני עובדת כשנתיים וחצי במקום פרטי לפני כחצי שנה נתתי להם מכתב שאני בטיפולים+מכתב מהרופא נתתי באופן אישי וגם שלחתי במייל עם אישור מסירה.
לפני כחודש התגלה לאוזניי שהם רוצים לפטר אותי,
שאלותי
1. אנני רוצה להשאר במקום שלא רוצים אותי האם אפשר להגיע לפשרה איתם מה שנקרא מצנח זהב.
.2.מה שידוע לי אסור להם כשנתיים לפטר אותי (מרגע קבלת המכתב).
3. מה כדאי לי לעשות.? הייתי רוצה להיות מוכנה בזמן שיודיעו לי.
4. אשמח לתשובה מהירה
תודה שירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיטורין טיפולי פוריות, תרומת ביצית - תגובה
עו``ד חן שטיין18/10/2010שירה שלום,
1. לנסות להגיע לפשרה תמיד ניתן.
2. האיסור על הפיטורים (בכפוף להתקיימות התנאים המחייבים - ראי פירוט באתר האינטרנט שלי בעניין) הינו מיום תחילת הטיפולים, שנתיים קדימה, ולא מיום מסירת המכתב.
מומלץ להגיע לפגישת ייעוץ פרטנית בעניין, על מנת להבין את המטרייה והזכויות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה עלות של פגישה כזאת?
שירה19/10/2010אשמח להגיע גם בכדי לדעת...רק אשמח לדעת מה העלות של פגישה
תודה על התשובה
שירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפגישת ייעוץ - תגובה
עו``ד ליאת שטיין20/10/2010שירה שלום,
בשמחה, אולם לא מכובד למסור פרטים מסוג זה על גבי הפורום, אלא במסגרת שיחה טלפונית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)