מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שינוי משרהאמא03/09/2009
שלום רב,
חזרתי לעבודתי לאחר חופשת לידה והמעסיק בישר לי שמישרתי קוצצה ואין תקן. הוא הציע לי משרה אחרת שהיא פיזית ומצריכה ממני לעבוד 9 שעות עבודה ביום.
ברור לי שמגיע לי שעת הנקה 4 חודשים.
המעסיק מתעלם מהכל ונתן לי ''אולטימטום'' או להתפטר או לקחת את המשרה הנ''ל בשעות הנ''ל.
מה עליי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינוי משרה ואיום פיטורים - תפקיד
עו``ד חן שטיין05/09/2009שלום לך,
על המעסיק חל איסור לפגוע בתנאי העסקתך (יש לבחון במקרה שלך אם אכן מדובר בשינוי מהותי בתפקיד או לא - כל מקרה לגופו של עניין), וכבר נפסק בעניין זה לא פעם כי שינוי זה עשוי להיות הפלייה אסורה.
כמו כן, על המעסיק חל איסור לפטר אותך מהלך 60 ימים + 30 ימי הודעה מוקדמת.
במידה ויעמוד המעסיק על עמדותיו אלה, הרי שמומלץ לך לפנות לייעוץ פרטני על מנת להוציא למעסיק מכתב התראה בעניין הזה, על מנת למנוע הרעה זו.
לעיתים, די במכתב התראה על מנת להשיב את המעסיק לעשתונותיו.
אשמח לסייע בפרטים נוספים.
בברכה,
חן שטיין, עו"ד
03-6245588* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חופשת לידה לבן זוגגיא02/09/2009
שלום
בת זוגי בהריון (איננו נשואים, אך חיים ביחד כ 4 שנים), בת זוגי עצמאית - עובדת כמורה ליוגה לקבוצות פרטיות ובמספר מוסדות באזור ומטפלת הוליסטית , וכמובן משלמת ביטוח לאומי. הכמות ושעות העבודה שלה גמישות. אני מהדס אלקטרוניקה בהייטק. אנחנו מעוניינים לדעת לגבי הזכויות של שנינו לחופשת לידה , ובפרט זכותי כבן הזוג.
תודה רבה
גיא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חופשת לידה לגבר
עו``ד ליאת שטיין03/09/2009גיא שלום,
על מנת שבן הזוג יוכל לצאת לחלק מחופשת הלידה במקום האישה, יש צורך לעמוד במספר תנאי סף, כמפורט בחוק, המשתנים ממקרה למקרה על פי הנסיבות הפרטניות של הזוג (עצמאיים / שכירים / תקופת ההעסקה, וכדומה).
בברכה,
ליאת שטיין, עו"ד
03-6245588* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם המעסיק יכול לבקש הוכחות להריון?נתי02/09/2009
האם כאשר מעסיק מפטר אשה ,והאשה מודיעה לו שהיא בהריון -האם המעסיק יכול לבקש מהעובדת הוכחות לקיום ההריון ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הוכחות להריון
עו``ד ליאת שטיין03/09/2009נתי שלום,
בהחלט.
המעסיק ראשי, ובצדק יש לומר, לקבל אישור על דבר היותה של העובדת בהריון, אחרת כל אחת תוכל לטעון זאת כאוות נפשה.
בברכה,
ליאת שטיין, עו"ד
03-6245588* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך עבודה כעצמאית בזמן חופשת לידהארי02/09/2009
אני עובדת במשרה מלאה כשכירה ומתכוונת לצאת לחופשת לידה. בנוסף אני עובדת מספר שעות בשבוע כעצמאית ואופי העבודה אינו מאפשר הפסקתה. לפי החוק התביעה לדמי לידה היא נפרדת לשתי העבודות. האם מותר לי לבקש דמי לידה על משרתי כשכירה, אך להמשיך בעבודתי כעצמאית (בהיקף מלפני הלידה) במהלך החופשה? אין כאן כוונה לרמות את הביטוח לאומי, ולמעשה להיפך - הם ייפטרו מלשלם לי על העבודה כעצמאית למרות שאני זכאית לכך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עבודה כעצמאית
עו``ד ליאת שטיין03/09/2009ארי שלום,
עלייך לפנות בעניין זה למוסד לביטוח לאומי, טרם תחילת עבודה, על מנת לדעת מראש מה יהיו ההשלכות של עבודתך כעצמאית, ולהחליט האם משתלם לך או לא - מדובר בתנאים ספציפיים הנקבעים על פי נתונייך האישיים.
בברכה,
ליאת שטיין, עו"ד
03-6245588* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיטורים בחופשת לידה עקב פירוקחיה כהן02/09/2009
אני נמצאת בחופשת לידה שאמורה להסתיים ב- 27.9, חלק מתנאי עבודתי היה רכב צמוד.
החברה בה אני עובדת היתה בהקפאת הליכים ונכון להיום עברה לתהליך פירוק זמני.
נאמן החברה הודיע לי שעלי להחזיר את הרכב לפני תום חופשת הלידה וזאת למרות שעפ"י הנהלי חברה לפני ההקפאה והפירוק היו משאירם רכב למי שיצאה לחופשת לידה.
כמו כן הסבירו לי כי מכיוון שהחברה נמצאת בפירוק זמני אין מחובתם לפעול עפ"י החוק ולהחזיר אותי לעבודה מינימום 60 יום
בנוסף יש 2 בנות בהיריון שלהם הודיעה הנאמן כי הוא לא יפגע בתנאים שלהם (עקב הפירוק הזמני מחולקים היום לעובדים מכתבי פיטורים ומכבי ההעסקה כנגד למעט אותן 2 בנות )
האם טענת הנאמן נכונה? מה החוק אומר לגבי נשים שנמצאות בחופשת לידה.
אודה על קבלת תשובה מהירה עקב המצב הנתון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חברה בפירוק
עו``ד ליאת שטיין03/09/2009חיה שלום,
עקרונית, החברה חבה לך את מלוא זכויותייך, ללא קשר למצבה (על אף שזה יכול היה להיות טיעון טוב מבחינתה בפני הממונה, באם היו מגישים בקשה), וחלה הגנה מפני פיטורים לפחות משך 60 הימים הראשונים מתום חופשת הלידה, לרבות תקופת ההודעה המוקדמת, ככל שאין היתר לפיטורים אלה מהממונה על עבודת נשים.
גם אם החברה תתפרק סופית, אפשרי יהיה להגיש תביעה למפרק באמצעות עו"ד לקבל את הכסף מהמוסד לביטוח לאומי (לרבות פיצויי הפיטורים).
בברכה,
ליאת שטיין, עו"ד
03-6245588
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניצול ימי חופש לאחר חלדאביטל01/09/2009
שלום,
חלד הסתיימה אתמול. ויש לי 30 ימי חופש צבורים. לא הודעתי למקום העבודה לגב חזרה אולם אמרתי שלא אחזור לתפקידי ואיני יודעת מתי אחזור בשלב זה יתכן ובהמשך אשקול חזרה לתפקיד אחר. האם אני רשאית לנצל את ימי החופש שלי במקום לפדות אותם (נאמר לי שמבחינת מס זה עדיף) ובתום ניצולם להאריך את חופשת הלידה/להתפטר לצורך טיפול בילד?
בתודה מראש,
אביטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניצול ימי חופשה בפועל
עו``ד חן שטיין01/09/2009אביטל שלום,
אין מדובר בזכות המוקנית לך מכח חוק, והדבר נתון לשיקול דעת המעסיק אם להתיר זאת או לא.
בברכה,
חן שטיין, עו"ד
03-6245588* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מרחק מהעבודהשילת01/09/2009
אני עובדת ברשת ומתכוונת לחזור לעבודה לאחר חופשת הלידה בע"ה
המרחק מביתי למקום העבודה מוערך בכ15-20 ק"מ
האם לפי חוק יש הגבלת ק"מ מהבית למקום העבודה? אם כן אשמח לדעת מה החוק אומר? האם יש חוק של נשים לאחר לידה בנושא?
דבר נוסף- אם אני מעתיקה את מגוריי מאזור המרכז לדרום בתום חופשת הלידה- האם יש חוק שמחייב את המעסיק לשבץ אותי במסגרת קרובה לבית?
אודה לכם על תשובה
שילת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העתקת מקום מגורים
עו``ד חן שטיין01/09/2009שילת שלום,
אין הגבלה על המרחק, אדם יכול לגור באילת ולעבוד במטולה מבחינת החוק.
על המעסיק לא חלה כל חובה לדאוג לשבץ אותך במקום אחר.
זאת ועוד, העתקת מקום מגורים סתם כך לא מקנה זכות לפיצויי פיטורים, אלא אם מתלווה לכך נסיבה נוספת - תוכלי לראות מאמר על כך באתר האינטרנט שלי.
בברכה,
חן שטיין, עו"ד
03-6245588* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קיצוץ במשרה או הפחתת שכר בהריוןענת01/09/2009
שלום,
אני עובדת בחברה שנתיים וחצי, נמצאת בחודש שביעי להריוני.
לפני כחצי שנה היה קיצוץ גורף בחברה- לחלק קיצצו באחוזי משרה ולחלק בשכר.
אותי הורידו ממשרה מלאה ל - 75% (בשכר ובשעות עבודה). אז עוד לא ידעתי שאני בהריון ולא יכלתי להתנגד לכך...
כעת, שלושה חודשים לפני הלידה ביקשתי להעלות חזרה את השכר כיוון שדמי הלידה מחושבים לפי שלושה חודשים לפני הלידה. הסכימו להעלות אותי ל - 100% משרה אך עם קיצוץ של 10% בשכר.
א. האם זה חוקי כעת להקטין את השכר שלי? נראה לי קיימת פגיעה כיוון שאקבל פחות לשעת עבודה ואעבוד יותר שעות. איך אוכל להתנגד לכך מבחינה חוקית? יש לזכור שעדיין השכר שאקבל לחודש יהיה גבוה יותר וישפיע לטובה על דמי הלידה.
ב. כעת בתלוש המשכורת שלי יהיה רשום שכר בסיס נמוך יותר. האם כדאי להישאר במצב הקודם והאם ניתן לחשב את דמי הלידה לפי שכר הבסיס שרשום בתלוש המשכורת לפני הקיצוץ , עם הצגת מכתב המעסיק שקיבלתי לפני חצי שנה לגבי הורדת אחוז המשרה באופן זמני עקב קשיים כלכליים בחברה?
אני מאד מבולבלת ואודה לך על תשובה מהירה.
תודה. ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ייעוץ
עו``ד חן שטיין01/09/2009ענת שלום,
שאלותייך מורכבות וספציפיות מאוד, ולא ניתן להשיב עליהן בצורה כללית כך על גבי הפורום.
עלייך לפנות לשיחת ייעוץ פרטנית על מנת להבין את ההשלכות של ההחלטות העומדות בפנייך, ורק לאחר מכן לקבל החלטה מתאימה.
בברכה,
חן שטיין, עו"ד
03-6245588* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא קבלתי תשובה לשאלתיצילה שבד01/09/2009
שלום רב,
שמי צילה היום אני נמצאת בחודש 5 להריוני. במאי השנה פוטרתי מעבודתי עקב צימצומים לאחר שנתיים וחצי של עבודה.
לאחר שבוע וחצי גיליתי שאני בהריון בחודש שני.
שאלתי היא כזאת אני יכולה לתבוע אותם על פיטוריי בעת ההריון?
אנא אודה לתשובתכם.
צילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ידיעה על ההריון אחרי פיטורים
עו``ד חן שטיין01/09/2009צילה שלום,
ככל שהפיטורים נעשו בהיותך בהריון, הרי שחל איסור על המעסיק לפטרך ללא היתר הממונה, ולמעשה הפיטורים לא יכולים להיכנס לתוקף. יחד עם זאת, עלייך ליידע אותו בדחיפות ולהתחיל לטפל בזכויותייך מולו, על מנת שלא ניתן יהיה לתלות את האשמה גם בך. מומלץ לפנות לטיפול משפטי.
אשמח לסייע בפרטים נוספים
בברכה,
חן שטיין, עו"ד
03-6245588* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עבודה בשני מקומות...רחל01/09/2009
שלום רב!
שאלתי היא: עבדתי במקום מסויים 7 חודשים לפני הלידה ולפני כן עבדתי במקום אחר עוד 10 חודשים. האם אני זכאית לקבל דמי לידה עבור 12 שבועות או רק עבור 6 שבועות ( מכיוון שהחלפתי עבודות)
שאלה נוספת לאותו מקרה- אם אני רוצה להישאר בבית לגדל את הילד, האם אני יכולה להיתפטר ומגיעים לי פיצויים? (האם שני מקומות העבודה נחשבים לצורך העניין למקום אחד כי שילמו עבורי ביטוח לאומי או מכיוון שעברתי עבודות מחשיבים לי רק את חודשי העבודה האחרונה?)
תודה מראש!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דמי לידה ותנאי סף לפיצויים
עו``ד חן שטיין05/09/2009רחל שלום,
לעניין הזכאות לדמי הלידה - מצ"ב הנוסח על פי חוק הביטוח הלאומי:
דמי לידה מרביים - עבור 14 שבועות (98 ימי זכאות) - ישולמו ליולדת שהפסיקה את עבודתה בזמן ההיריון שהסתיים בלידה, וששולמו בעדה דמי ביטוח לפני היום הקובע על-פי הפירוט הזה:
10 חודשים מתוך 14 החודשים שלפני היום הקובע או
15 חודשים מתוך 22 החודשים שלפני היום הקובע.
לעניין פיצויי הפיטורים - תנאי סף הוא שתמלא לך שנה באותו מקום עבודה. ככל שלא מלאה לך שנה, לא תהיי זכאית לפיצויים.
בברכה,
חן שטיין, עו"ד
03-6245588* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שואלת שוב....יעל01/09/2009
ליאת שלום
אני עובדת שמונה שנים במשרה של משמרות (כולל שישי, שבת וחגים)
את חופשת הלידה הארכתי בשבועיים.
לפי החוק אני לא צריכה אחרי הלידה לעבוד בשבתות וחגים 4 חודשים.
ממתי להתחיל לספור 4 חודשים? מיום החזרה בפועל? או מתום חופשת הלידה עפ"י חוק?
כלומר: האם ה"חופש" משבתות וחגים מתקצר לי בשבועיים בגלל שהארכתי את חופשת הלידה?
ובדיוק את אותה השאלה אני שואלת על שעת ההנקה.
תודה מראש יעל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מניית המועדים
עו``ד חן שטיין01/09/2009יעל שלום,
מניית המועדים מתחילה בתום חופשת הלידה.
יחד עם זאת, לא הצלחתי להבין ממך למה בדיוק את מתכונת לעניין משמרות השבתות והחגים - בדקי היטב עניין זה.
בברכה,
חן שטיין, עו"ד
03-6245588* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זכות לפיצוייםשירי31/08/2009
שלום,
לאחר חופשת הלידה ביקשתי לצאת לחופשה ללא תשלום של חצי שנה
האם במידה ואתפטר במסגרת 9 חודשים מיום הלידה אהיה זכאית לפיצויים
גם אם ההודעה ניתנה בעודי בחופשה ללא תשלום?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התפטרות לצורך טיפול בילד
עו``ד חן שטיין01/09/2009שירי שלום,
התשובה חיובית כל עוד לא חלפו 9 חודשים מיום הלידה, לצורך טיפול בילד.
בברכה,
חן שטיין, עו"ד
03-6245588* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיצויים-לפי איזה משכורתענת31/08/2009
שלום ליאת,
התפטרתי לגידול התינוק,ועוד לא נסגר חשבון הפיצווים.
עבדתי 3 שנים ו5 חודשים.
לקראת השנה השלישית המשכורת שלי עלתה ל10000 שח ברוטו,אך המעסיקים עשו קומבינה",שאוריד משכרי 500 שח על מנת להפריש לעצמי את חלקם בביטוח מנהלים.
אז בפועל נרשם 9500 בתלוש
בחישוב הפיצויים-מהו השכר הקובע?
תודה מראש על התשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיצויי פיטורים
עו``ד חן שטיין01/09/2009ענת שלום,
בחישוב פיצויי פיטורים קובע שכר הבסיס ברוטו המופיע בתלוש.
בברכה,
חן שטיין, עו"ד
03-6245588* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהדיקלה31/08/2009
שלום,
אני בת 26, עברתי הפלה לפני 5 חודשים בערך בשבוע השמיני עקב חוסר התפתחות העובר.
נקלטתי שוב להריון ובשבוע העשירי לא נצפה דופק ונאלצתי לעשות גרידה.
רופאת הנשים אמרה לי שאצטרך לעשות הרבה בדיקות לגילוי הבעיה ובמידת הצורך לקבל טיפול.
שאלתי היא - האם מעסיקיי רשאים לפטר אותי? אציין כי אני שנתיים עובדת במשרד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
דיקלה01/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפולים
עו``ד חן שטיין01/09/2009דיקלה שלום,
לצורך קבלת מענה חשוב לבחון האם מדובר בטיפולי פוריות (ואז תחול הגנה בסייגים על פי חוק), או לא (ואז לא תחול הגנה).
בברכה,
חן שטיין, עו"ד
03-6245588* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמירת הריוןיותם30/08/2009
הי לא יודע אם זה המקום הנכון לשאלה. אם לא אשמחאם תפנו אותי.
בנוגע לשמירת הריון , אם הרופא המליץ על כך, האם יש נוהל הודעה למעסיק ?
כגון: הודעה של זמן מראש טרם ההעדרות, וכדו'?
לדוגמא, אם הרופא ממליץ דחוף על שמירת הריון החל מעכשיו , האם העובדת רשאית להעדר מהעבודה כבר ביום שלמחרת ללא סנקציות של המעביד ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמירת הריון
ליאור31/08/2009פליז?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)