מידע רפואי
פורומים
- אורתופדיה ילדים
- דלקות והפרשות באברי המין - גברים ונשים
- ניתוחי גב, כאבי גב, עמוד שדרה
- תמיכה במשפחות ילדים חולי סרטן
- רפואה משלימה, רפואה אלטרנטיבית
- פסיכולוגיה הוליסטית
- נטורופתיה ותזונה
- רפואת עור פוטודינמית
- רפואת שיניים לילדים
- נכויות, אחוזי נכות
- וטרינריה
- בניית ציפורניים
- שתלים דנטליים, טיפול שורש
- אקנה, צלקות פצעי בגרות
- בעיות פוריות - תמיכה
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר ניצן שלזינגר
השתלות שיניים ואסתטיקה,ICOI, ובעל תואר Diplomate מטעמה. בעל מרפאה פרטית בראש העין שמרכז עיסוקה שיקום הפה, ALL ON 4 . בוגר הפקולטה לרפואת שיניים בהדסה עין כרם.
- דמי לידהשרה08/11/2015
אני ילדתי בשבוע 28 עובר מת , הבנתי שמגיע לי דמי לידה ומענק לידה . אני מעוניינת לקצר את חופשת לידה שלפי החוק אני יכולה. הבנתי שהחופשה תהיה חייבת להיות מינימום שלושה שבועות .השאלה אם אני חוזרת אחרי חודש לעבודה הדמי לידה נכנסים לי לחשבון או שביטוח לאומי מקזז לי את זה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דמי לידה - תגובה
עו``ד ליאת שטיין10/11/2015שלום לך,
מבחינה חוקית לא ניתן להשיבך לעבודה בתקופה חופשת הלידה שבתשלום. ממילא, מובן שאם תקבלי שכר, לא תוכלי לקבל גם את הגמלה של דמי הלידה, בהיות "מחליפת שכר".* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לידהאמא19/10/2015
שלום
כמה שאלות:
1. אם אני מתפטרת בתום חופשת הלידה האם מגיעים לי פיצויים?
2. אני אמור ה להודיע חוד שמראש? ואם פיספסתי.. ואני כבר בימים ה אחרונים של החופשה? אני יכולה להתפטר מיידית? יש לי כמה ימי חופשה לבקש לנצל אותם?
3. מרגע הודעה אני מאורה לחתום בלישכה כדי לקבל דמי אבטלה?
4. איך מחושבים פיצויי הפיטורים - אם עבדתי שנה וחצי ל]ני ההריון ובהריון במשירה מחודש שני - עובדת שעתית?
5. האם הפיחצויים מחושבים רק על שנים מלאות כלומר אם אני מתפטרת עכשיו אני לא מקבלת על 2015?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לידה - תגובה
עו``ד ליאת שטיין04/11/2015שלום לך,
1. ככל שההתפטרות שתיארת הינה לצורך טיפול בילד, והינה נכנסת לתוקף עד 9 חודשים מיום הלידה - התשובה חיובית - תהיי זכאית לפיצויי פיטורים.
2. אם טרם מלאו 8 חודשים מהלידה, לא נראה שיש בעיה לתת הודעה מוקדמת או לבקש להאריך את החופשה. בהתפטרות מיידית ללא מתן הודעה מוקדמת, יהיה עלייך לשלם בגין הפרת החובה למתן הודעה מוקדמת.
3. מרגע סיום יחסי עובד מעביד צריך להתייצב בלשכה.
4. יש לחשב כל תקופה בנפרד - תוכלי לקרוא על כך יותר באתר האינטרנט שלי.
5. לא, זה מחושב על מלוא תקופת העבודה. את לא מאבדת דבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זכיות בתקופת שמירת הריוןרחל ש19/10/2015
שלום רב
אני מצאת בחודש שלישי להריון מספר 5 שלי (הקודמים פשוט נגמרו הפלה וגרידה)
אני משבוע 7 נמצאת בבית היו לי 14 ימי מחלה שאותם ניצלתי עד תחילת חודש ספטמבר ששולמו לי מטעם החברה (אני עובדת שם 4 שנים ו8 חודשים)
הגשתי טפסים לביטוח לאומי לשמירת הריון עד סוף החודש (ולפי הרופאים כנראה אני גם המשיך לשמירת הריון מטעם הבריאותי גם חושד הבא)
יש לי מספר שאלות (כי החשב חברה לא מוכן כול כך לעזור בעניין וטענה שזה אף פעם לא קרה האצלם)
1 עם אפשר לפטר אותי בתוקפה שאני נמצאת בשמירה או לתת לי סוג של אולטימטומם לגבי החזר עבודה למקום (אני מקבלת שיחות טלפון שבועיות לגבי מועד חזרה שאפילו שלחתי להם טפסים מרופאה שיש לי אישור עד סוף החודש הזה)
2 מה קורה עם קרן פנסיה שלי ביטוח מנהלים (כוונה עם המעסיק אמור לשלם לחברת ביטוח את חלק שלי ושלו כדי שלא היה לי עיכוב בפוליסה)
3 עם ביטוח לאומי משלם לי מתחילת התקופה שהייתי בבית
4 ועם הוותק במקום עבודה ממשיך למרות שאני בבית בשמירת הריון
5 איפה רשום בחוק שאני יכולה לפנות אליו את החשב חברה לגבי זכיות שלי בתקופת שמירת הריון
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זכיות בתקופת שמירת הריון - תגובה
עו``ד ליאת שטיין04/11/2015רחל שלום,
1. ההתנהלות של המעסיק אותה את מתארת אינה חוקית.
2. אם את ממשיכה בהפרשות לפנסיה - המעסיק מחוייב גם הוא להמשיך, ככל שהיה לך ותק של לפחות שישה חודשים קודם להריון.
3. ביטוח לאומי ישלם שמירת הריון בהתאם לתקופה בה יכיר.
4. זה לא כתוב בחוק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אבטלה אחרי לידהזאב20/10/2015
האם מותר לחתום אבטלה אחרי פיטורים אחרי לידה?
ומה התהליך עם ביטוח לאומי?
זאב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבטלה אחרי לידה - תגובה
עו``ד ליאת שטיין04/11/2015זאב שלום,
בעניין זה אין שוני בין מפוטרת רגילה למפוטרת לאחר לידה - בסיס ההליך זהה, גם בלשכה וגם מול ביטוח לאומי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמוע בהריוןשמוע בהריון30/10/2015
כמה זמן מאז פנית המעביד למשרד התמת לפטר עובדת בהריון עד לאישור הבקשה? ובנוסף, האם משרד התמת מאשר בקלות או שוהא שומע את טענות הצדדים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמוע בהריון - תגובה
עו``ד ליאת שטיין04/11/2015שימוע בפני משרד התמ"ת הינו הליך מהותי, בהיותו קובע האם תישארי בעבודה או לא. הייתי ממליצה בחום לפנות ולקבל ייצוג בעניין זה כדי למקסם את הזכויות.
מיום הגשת הבקשה בדר"כ תוך כחודש תהיה החלטה.
משר התמ"ת מחליט בכל תיק בהתאם לנסיבותיו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיטוריםשרון צרפתי28/10/2015
אני עובדת בחברה כמעט 9 שנים נתתי את נשמתי לעבודה התחתנתי גם בחתונה חזרתי אחרי יומיים לעבודה נקלטתי להריון כשההיתי בת 40 וגם בסיכון גבוהה בחודש שני מסרו לי לצאת לשמירת הריון ולא יצאתי אלה רק בחודש שמיני אפילו חזרתי לעבודה אחרי חופשת לידה של שלושה חודשים חזרתי ואפילו לא הארכתי אותה היום אני כבר קרוב לחמישה חודשים בעבודה ובעל הבית החליט לפטר אותי עקב לפי דיברתו צמצומים אני ממש פגועה האם מותר לו לעשות דבר שכזה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיטורים - תגובה
עו``ד ליאת שטיין04/11/2015שרון שלום,
אני מבינה את התחושה הרגשית, אבל החוק לא מתייחס לכך...
מתחינת החוק, ככל שהושבת לעבודה משך לפחות 60 ימים מיום שובך מחופשת לידה, הרי שהפיטורים תקינים, אלא הם בשל ההריון או הלידה.
במקרים מסויימים פיטורים בדיוק בחלוף 60 הימים הוכרו גם הם כבלתי חוקיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פגיעה בהיקף משרה בטיפולי פוריותשני23/10/2015
שלום, אני עובדת במקום עבודה ממשלתי כבר 4 שנים, בעבודה ידוע שאני בטיפולי פוריות. אני כרגע בשבוע 12 להריון תאומים ועוד לא הודעתי בעבודה כי יש לי בעיה עם אחד העוברים. אתמול הודיעו לי בעבודה שמעוד שבוע היקף משרתי יורד. מה עלי לעשות? כמובן שאספר על ההריון אבל בהנחה והייתי עדיין בטיפולי פוריות האם מותר לפי החוק לפגוע לי בהיקף המשרה? תודה מראש על התשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פגיעה בהיקף משרה בטיפולי פוריות - תגובה
עו``ד ליאת שטיין04/11/2015שני שלום,
ההגנה החלה עלייך היא כפולה וחופפת:
150 ימים מיום הטיפול האחרון, וכן הגנה מכח היותך בהריון.
בנסיבות אלה, אם ירצה לבצע הרעה כלשהי, הרי שזו טעונה אישור של הממונה על חוק עבודת נשים.
לפי נקיטת צעד כלשהו בעניין, הייתי מציעה לך לפנות לייעוץ כדי להתנהל באופן מושכל ונכון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיטורים בזמן טיפולי פוריותשירן17/10/2015
היי, רציתי לדעת האם מותר לפטר אישה שנמצאת בטיפולי פוריות עם ותק של 3 שנים בגין חברה שנרכשת על ידי חברה אחרת? בעיקרון החברה נסגרת ותשלומי פיצויים ניתנים לכל העובדים והחברה החדשה לא מתחייבת לקחת עובדים . ראשית, האם מותר לחברה הקודמת לפטר בשלב טיפולי פוריות והאם החברה החדשה שלוקחת חלק מהעובדים יכולה לפטר בגין טיפולי פוריות? האם במקרה חריג זה לא נשמר הוותק גם אם שולמו הפיצויים כי החברה נשארת באותה מתכונת ... תודה רבה, שירן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיטורים חברה שנסגרת - תגובה
עו``ד ליאת שטיין18/10/2015שירן שלום,
אין דינך שונה מכל עובדת אחרת בהריון, ואין סגירת החברה מקנה פטורים אוטומטיים לחברה (אם כי ייתכן ומדובר בטיעון טוב מבחינתה, ומנגד - עומדת הטענה לעבודה בחברה החדשה), והיא מנועה מלפטר אותך ללא היתר ממשרד התמ"ת.
היתר כזה יכול להינתן גם רטרואקטיבית (לשיקול הממונה) ככל שמדובר בפירוק וסגירת חברה, אולם ככל שלא ניתן היתר - את זכאית לשכר שוטף כאמור וזכויות סוציאליות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה בנושא שמירת הריוןויקי16/10/2015
שלום!
אני בחודש שלישי להריון וממש לא מרגישה טוב.
הייתי שמחה לקבל המלצה על רופאים פרטיים בלבד שמתמחים בשמירת הריון באזור השרון או המרכז. אפשר גם למייל.
תודה
ויקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המלצה בנושא שמירת הריון - תגובה
עו``ד ליאת שטיין18/10/2015ויקי שלום,
אנא הפני שאלתך זו לפורום המתאים בפורטל.
פורום זה מסייע בשאלות משפטיות בעניין זכויות נשים בטיפולי פוריות, בהריון, ולאחר לידה.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הודעה מוקדמתאביגיל13/10/2015
שלום, נקלעתי לבעיה קצת מורכבת של התפטרות בכתב בשיהוי מההתפטרות שנאמרה בעל פה, לאחר חופשת לידה ובמהלכה. שאלותיי הן:
1. האם 90 הימים עד לקבלת האבטלה כוללים בתוכם גם את ימי ההודעה המוקדמת?
2. מה קובע במניין 90 הימים - תאריך מסירת מכתב ההתפטרות או מועד סיום העבודה בפועל? אני הודעתי בעל פה וסיכמתי עם מעסיקי עוד במהלך חופשת הלידה שאין בכוונתי לחזור לעבודה לאחר חופשת הלידה. אני כבר חודש וחצי למעשה אחרי חופשת הלידה ורק בימים אלו אני פונה לטיפול בתביעות הפיצויים והאבטלה. אני רוצה לדעת האם השיהוי שלי במתן מכתב ההתפטרות יכול להכלל ב 90 ימי ההמתנה לאבטלה? אציין שבטפסים של ביטוח לאומי וגם במכתב ההתפטרות יצויין תאריך תום תקופת חופשת הלידה כתאריך סיום עבודתי בחברה, ועוד 30 יום אחורה הודעה מוקדמת.
3. בנוסף, טרם פניתי ללשכת התעסוקה. האם מניין ה90 קשור למועד פנייתי ללשכת התעסוקה או שהוא שייך לביטוח לאומי בלבד? כלומר, למה שיתקבל על ידי ביטוח לאומי.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה מוקדמת - תגובה
עו``ד ליאת שטיין14/10/2015אביגיל שלום,
ממשיכה להשיב לשאלותייך לאחר המענה הקודם:
1. עקרונית לא ניתן לחפוף.
2. מועד הסיום בפועל.
3. ממילא תקופת האכשרה בת 90 הימים לא יכולה לחפוף את חופשת הלידה, כך שלא הפסדת כלום.
4. באופן עקרוני 90 הימים יתחילו להימנות רק מהיום בו תתייצבי בלשכת התעסוקה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההערה לתשובה 4
אביגיל14/10/2015תודה על תשובתך המפורטת.
לגבי תשובה 4, ממה שהוסבר לי בביטוח לאומי וגם בלשכת התעסוקה, 90 הימים נספרים מיום סיום יחסי עובד מעביד, ולא מיום ההתייצבות בלשכת התעסוקה. התייצבתי רק היום בלשכה, וההתפטרות היתה באוגוסט. מניין הימים מתייחס לאוגוסט ולא להיום.
אני מסתמכת על מה שנאמר לי אתמול בביטוח לאומי, והיום בלשכה.
מקווה שלא יהיו לי הפתעות לא נעימות בעניין...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התפטרות במהלך חופשת לידהאביגיל10/10/2015
שלום,
בתאריך 22.5.2015 ילדתי את ביתי הרביעית ועד היום עדיין לא חזרתי למקום עבודתי. בשל העומס הרב החלטתי להתפטר ממקום עבודתי בו עבדתי כמעט 7 שנים. בתאריך 1.10.15 הודעתי על כך בעל פה למעסיקי.
כעת המצב הכלכלי קשה בשל העדרות הכנסה מצידי בתקופה זו. שאלתי היא מה צפוי לי מבחינת התהליך והזמן שיקח עד לקבלת פיצויים ואבטלה? במי תלוי דמי הפיצויים ומהו הזמן הסביר עד לקבלתם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התפטרות במהלך חופשת לידה - תגובה
עו``ד ליאת שטיין11/10/2015אביגיל שלום,
באם התפטרת לצורך טיפול בילד, הרי שעל פניו תהיי זכאית לפיצויי פיטורים.
על פי חוק, את הפיצויים יש לשלם תוך 15 ימים, אך לרוב אלה מושלמים תוך 30 ימים (והחלק המצוי בקופה אף יותר).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי דמי אבטלה
אביגיל11/10/2015תודה על התשובה בעניין הפיצויים. מה לגבי אבטלה? האם קיים סיכוי שטענתי כאם ל4 ילדים, שהתפטרתי בגלל הקושי לעמוד במשרה מלאה והטיפול בתינוקת ובבית יתקבל לצורך קבלת דמי אבטלה מיידיים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי דמי אבטלה - תגובה
עו``ד ליאת שטיין14/10/2015אין כאן שחור או לבן. אם תצליחי לשכנע שתנרי ההעסקה כללו שעות ארוכות ונוספות שמנעו ממך את היכולת להישאר בעבודה, אולי תהיי זכאית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמירת הריוןויקי03/10/2015
שלום!
האם רק רופא קופת חולים יכול להמציץ על שמירת הריון או שגם רופא פרטי מורשה בתחום?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמירת הריון - תגובה
עו``ד ליאת שטיין06/10/2015ויקי שלום,
כל רופא נשים מוסמך להמליץ על שמירת הריון במקרים המתאימים. גם רופא קופה וגם רופא פרטי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמירת היריוןרוית04/10/2015
שלום
לאחר 2 הפלות והיריונות כימיים.התגלה אצלי נוגנדנים תסמונת לופוס אני מזריקה קלקסן 40 ,ונוטלת אספירין וסטרואידים.כרגע לאחר החזרת עוברים הרופא נתן לי הפנייה להיריון בסיכון.
האם כבר מבדיקת בטא לגילוי היריון ייתנתן לי שמירה או רק לאחר ייעוץ המומחה.
יש לציין שאני עובדת במקום עבודה 3 שנים!!
תודה על התשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמירת היריון - תגובה
עו``ד ליאת שטיין06/10/2015רוית שלום,
שאלתך רפואית ולא משפטית...
רק רופא מוסמך יכול לקבל החלטה בדבר המלצה לשמירת הריון בהתאם לנתונים הרפואיים הספציפיים שלך.
יחד עם זאת, באופן עקרוני, לא ניתנות המלצות לשמירה בשלב של בדיקת הבטא בלבד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם זה נכון?שירי02/10/2015
שאת תשלום ימי המחלה שמשלמים בעבור שמירת לידה מקזזים מחופשת הלידה אחר כך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם זה נכון? - תגובה
עו``ד ליאת שטיין06/10/2015שירי שלום,
ממש לא נכון...
כל אחד ממישורים אלה עומד בפני עצמו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם עצמאית יכולה לקבלליאור20/09/2015
כסף בעבור שמירת היריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם עצמאית יכולה לקבל - תגובה
עו``ד ליאת שטיין29/09/2015שירה שלום,
בהחלט.
עליה לעמוד כמובן בתנאים שנקבעו לכך בחוק (ראי פירוט באתר ביטוח לאומי) ולקבל גמלה בהתאם להכנסותיה ועד התקרה (הגבוהה) הקבועה בחוק.
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?