מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא עליתי במשקלנוני07/05/2014
התחלתי את ההריון עם עודף משקל. מאז שהוא התחיל אני לא יכולה להכניס לפה דברים עם סוכר.פירות כן. אני אוכלת מאוזן, לא מגבילה את עצמי בכמות- כמה שאני רעבה. אני בשבוע 26, וירדתי 4 קילו. זה אמור להדאיג? אני טועה במשהו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אגב,
נוני07/05/2014לפי הא"ס העובר גדל יפה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא עליתי במשקל - תגובה
נטעחן ליבנה08/05/2014אם התחלת את ההריון בעודף משקל משמעותי, את לא אמורה לעלות יותר מדי במשקל.
לגבי הירידה במשקל הייתי מתייעצת עם הרופא. אבל אם העובר מתפתח באופן תקין, אין מה לדאוג, בעיקר אם את אוכלת ארוחות מאוזנות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביצים בהריוןנני02/05/2014
ממש מתחשק לי להכין עוגת טורט. העניין הוא שהטורט עצמו (שנכנס לאפיה) מכיל ביצים. האם ביצים שנאפות עם העוגה כשרות לאכילה בהריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצאתי תודה!
נני02/05/2014גללתי אחורה ומצאתי שעניתן לא מזמן על אותה שאלה. סליחה ותודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דגים ופירות יםשרון23/04/2014
שלום, אני באמצע שבוע 7 ומחר בעלי ואני טסים לנופש ביון.
רציתי לדעת האם מותר לאכול פירות ים ודגים או אם יש סוגים מותרים ואסורים?
כמו כן, אם יש המלצות כלשהן לגבי אוכל בחו״ל כאשר זה תמיד במסעדות ולא תמיד יבינו את השאלות שלי בכלל מגבלות השפה?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דגים ופירות ים - תגובה
דנה שפילמן24/04/2014שלום שרון,
כל שעליך לוודא זה שהדג/ פירות ים מבושלים היטב וכמובן טריים! אם הריח/ הטעם או המרקם חשודים לך, אל תאכלי!
תהנו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון תאומים שבוע 15ריקה23/04/2014
שלום רב.
אני בהריון תאומים בשבוע 15
אני אישה מלאה פלוס פלוס, שמנה אם תרצו.. BMI מעל 30 מלפני ההריון
עד עכשיו היו לי התקפות רעב ולא ממש חשבנתי במה נכנס לי לפה
עכשיו משום מה אני עם בחילה רוב היום ולא מצליחה לאכול כמעט כלום
אני לוקחת מהבית שני כריכים עם מה שיש בבית באותו רגע או אפילו קונה כריך גדול מוכן מחצי באגט למשל וזה לפעמים מה שאני אוכלת לאורך כל היום..
ניסיתי לאכול ארוחות קטנות וצפופות, אני משתדלת להימנע ממטוגנים ומארוחות גדולות מאוד אבל לא עוזר. מגיע הצהריים ומתחילה הבחילה.
רציתי לשאול אם לאור זה שאני גם ככה התחלתי את ההריון עם השמנה, האם זה פחות נורא..
מבחינת מדדים, עד כה ההריון תקין לגמרי, כל בדיקות הדם שלי תקינות
שאלה נוספת היא לגבי ג'ינג'ר בהריון
בניסיון להתמודד עם הבחילות ולשתות מספיק מים אני סוחטת לימון וחותכת קוביות ג'ינג'ר לתוך מי השתיה
בערך לימון- שתיים ביום, רק המיץ כמובן
ואת הג'ינג'ר אני זורקת. הוא רק נותן טעם למים
האם זה בסדר?
שמעתי שלא מומלץ יותר מידי ג'ינג'ר בהריון..
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון תאומים שבוע 15 - תגובה
דנה שפילמן24/04/2014שלום ריקה,
יש נשים החוות בחילות גם אחרי תום הטרימסטר הראשון. בגדול, אם הבדיקות תקינות זה אמור להיות בסדר. אני בכל מקרה אני ממליצה לך בחום ללכת למעקב של דיאטנית קלינית לאורך כל ההיריון בשל עודף המשקל, גורמי סיכון, בחינת תפריטך ומעקב.
ג'ינג'ר ידוע כמקל על הבחילות ומותר בהריון. לגבי מינונים- יש לשאול מומחה למצחי מרפא.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מגנזיוםאריאלה16/04/2014
שלום
רציתי לדעת מתי ועם מה הכי טוב לצרוך מגנזיום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מגנזיום - תגובה
דנה שפילמן16/04/2014שלום סימה,
באיזה הקשר המליצו לך לצרוך מגנזיום בהריון?
למיטב ידיעתי, אין המלצות מיוחדות. אנא קרא ההוראות על התווית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסבר
אריאלה16/04/2014דולה שמתמחה בעיסוי רפואי המליצה לי בעקבות תופעה של סיאטיקה (שרירים תפוסים בישבן וירך כבר חודשיים) וצוואר תפוס. התזונה שלי גם לא הכי מאוזנת...
היא אמרה שזה יכול לעזור לי להרפות את השרירים בלילה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסבר - תגובה
דנה שפילמן16/04/2014אני ממליצה לך להתייעץ גם מול הרופא המטפל שלך, ולגבי דרך הנטילה לראות על גב האריזה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קורנביף, פטריות ולחמניות..מיטל15/04/2014
שלום,
האם מותר...???
1בשר קורנביף שנקנה כגוש מעושן ועבר אצלנו בישול בסיר לחץ כשעה וחצי.
2כמו כן בושלו איתו פטריות,אך לא טוגנו קודם..
3לחמניות של פסח כשעה בתנור..למרות שעדיין מעט לח בפנים,אני חוששת מהביצים. האם זוהי התוצאה של קמח מצה..?
תודה רבה וחג שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קורנביף, פטריות ולחמניות.. - תגובה
דנה שפילמן16/04/2014שלום מיטל,
כל מה שתיארת עבר חימום מספיק ולכן ניתן לאכילה בהריון.
בתאבון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחילות בלתי פוסקותירדן08/04/2014
מתחילת ההריון אני סובלת מבחילות איומות. מה לא ניסיתי , ללעוס שורש גינג'ר , משקה לימון והאחרון שבאמת עזר- סודה. הייתי אצל חברה ויש לה מתקן מי עדן פיור סודה, היא נתנה לי לשתות וזה ממש הקל. אני ממש חושבת לרכוש לי אחד כזה בטח אם זה פותר לי את הבחילות. כדאי לנסות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חבל על הכסף
מיכל09/04/2014המכשירים האלה יקרים מאד (בין 3000-5000 שקל ויש גם התחייבות) ותופסים מקום על השיש אני ממליצה לך לקנות מכשיר של סודה סטרים. הוא זול יחסית, מיכלי הגז שלו זולים יותר ואפשר לקבוע את מידת ההגזה הרצויה. יש לי כזה בבית ואני ממליצה בחום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלי יש אותו ובאמת בתקופת הבחילות
שירלי09/04/2014הוא נוצל עד תום...
הסודה באמת מקלה קצת על הבחילות. אני שמה על מוגז ממש עדין ושותה כל פעם קצת.
לי חשוב לדעת מה בדיוק נכנס לגוף שלי, בטח בהריון, ככה שגם אצל ההורים שלי, שיש להם סודה סטרים, אני ממלאת את הבקבוקים במי עדן מהמתקן שלהם ואז עושה מזה סודה. ככה שמבחינתי רק סודה סטרים לא היה מקל וסתם היה נוצר סרבול, להשתמש בשני מתקנים במקום באחד.
אגב - תנסי להוסיף לסודה קצת לימון, זה עוד יותר עוזר לבחילות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם מותר בהריון ...***08/04/2014
האם מותר בהריון ביצים מוקצפות בעוגה ?
אם הן נכנסות לתנור הכל בסדר ?
האם מותר כבד בהריון ?
תודה רבה !!! חג שמח :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם מותר בהריון ... - תגובה
דנה שפילמן09/04/2014כל דבר שעבר חימום מעל 100 מעלות אפשר לאכול. גם ביצים.
בשר בכלל וכבד בפרט, יש לוודא שעשוי היטב.
בתאבון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוספי תזונה עם חומצה פוליתמיכל06/04/2014
אני בשבוע 26+4 להריון, לוקחת באופן קבוע פרנטל ואלספה תשעה חודשים, ולא לקחתי ברזל עד עכשיו כי אני סובלת מעצירות קשה, גם הברזל העדין לא עשה לי טוב.
כיוון שבדיקות הדם שלי מראות קצת אנמיה , הרופא נתן לי מרשם לכדור ברזל פרופיל שמכיל בתוכו חומצה פולית.
העניין שגם בפרנטל יש 0.4 חומצה פולית, וגם באלספה יש 0.4 חומצה פולית, ועכשיו גם בפרופיל יש 0.4 חומצה פולית.
דיברתי עם הרופא שלי עכשיו הוא אמר לי לוותר על הפרנטל, האם הגיוני?? כי הבנתי שזה מאוד חיוני הפרנטל, לא עדיף למשל לוותר על אלספה של הריון ולקנות אומגה 3 בנפרד?
תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספי תזונה עם חומצה פולית - תגובה
דנה שפילמן06/04/2014שלום מיכל,
את יכולה בהחלט לקנות אמוגה ללא חומצה פולית ולהשאיר את הפרנטל.
מכיוון שהרופא מכיר אותך היוועצי מולו לפני השינוי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרופא שלי לא ממש איכפת
מיכל06/04/2014אין לו שום דיעה לגביי ויטמינים, הוא אף פעם לא אמר לי מה לקחת, אני התחלתי לקחת פרנטל כי הדיאטנית שלי לשעבר אמרה לי לקחת, ואת האלספה לקחתי כי קראתי מאמר שזה מונע רעלת הריון, בשני המקרים לא ממש התייעצתי איתו.
ולכן שהוא אומר לי להוריד את הפרנטל קשה לייחס לדיעה שלו חשיבות כי לא נראה לי שהוא ממש מבין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרופא שלי לא ממש איכפת - תגובה
דנה שפילמן07/04/2014אז פעלי לפי עצת הדיאטנית שלך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קפאין בהריוןשירן06/04/2014
שלום, אני בשבוע 26 ומעניין אותי מאוד מה כמות הקפאין שניתן לצרוך ביום. כיום אני שותה בבוקר נס קפה, אם ניתן לקרוא לזה כך, כוס חלב חם עם סוכר וחצי כפית נס שטוחה(רגיל של עלית). מעבר לזה אני שותה גם שוקו בשקית, משתדלת פעם ביום מקסימום פעמיים וכמובן שוקולד מידי פעם. האם זה תקין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קפאין בהריון - תגובה
דנה שפילמן06/04/2014שלום שירן,
לפי התיאור שלך כמות הקפאין שאת צורכת סבירה.
הכמות המומלצת הנה עד 300 מ"ג קפאין ליום שזה שוה לכ-3 כוסות קפה רגיל ליום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מסעדות?חומוס אסור?חני03/04/2014
שלום ,לא מזמן נודע לי שהיה כתבה שאסור לאכול במסעדות
וגם חומוס וטחינה קנויים?מה זה אומר קנויי?
והאם הכתבה נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מסעדות?חומוס אסור? - תגובה
דנה שפילמן03/04/2014שלום חני,
לא מכירה הכתבה.
בעקרון במסעדות יותר מסוכן מכיוון שלא ידוע רמת הנקיון והטריות במקום..
יש לשאול ולהיות עירניים למצב המזון, הריח והטעם.
בעקרון חומוס וטחינה מוכנים בסופר נחשבים בטוחים. כמובן שיש לדאוג שנמצאים בקירור. יש להזהר מסלטים מסוג זה שהיו בחום/ בשמש כמו כשלוקחים לפיקניק ועל האש..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנא תשובה ל2 שאלות שליחני01/04/2014
תשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנא תשובה ל2 שאלות שלי - תגובה
דנה שפילמן06/04/2014נראה שכבר ענו לך על 2 השאלות.
מה חסר לך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לי 2 שאלותחני31/03/2014
שלום
,שאלה אחד-האם מותר לאכול פסטרמה/נקניק תה מעושן?
שאלה שניה-האם מותר לאכול אוכל במסעדה סינית,נודלס,עוף ציפוי דבש ולימון..תפא ברוטב שלהם?(אני יודעת שרק אסור סושי)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לי 2 שאלות - תגובה
נטעחן ליבנה02/04/2014הי חני,
מומלץ להימנע מבשר שעבר עישון, ולא עבר בישול מלא. ולכן מומלץ להימנע מפסטרמות ונקניקים.
מותר לאכול בכל מסעדה, למעט סושיות.
וודאי שאם את אוכלת בשר, הבשר עבר בישול מלא, כלומר שינה את צבעו לחלוטין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מותר ואסור בהיריוןאני28/03/2014
שלום
רציתי לדעת האם מותר לאכול קצפת במסעדה או שזה אסור? האם את הקצפת של מילקי כן מותר, כי זה משמנת וזה מפוסטר? (תקנו אותי אם אני טועה)
ושאלה נוספת, רצינו לקנות לשבת עוגת טורט לכבוד יום הולדת, עוגת "היער השחור". האם מותר לאכול עוגת טורט הקנויה במאפיה? מה צריך וחשוב לברר לפני שקונים אותה?
בתודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מותר ואסור בהיריון - תגובה
דנה שפילמן30/03/2014שלום,
כל מוצר חלב בסופר מחברה גדולה ומוכרת שהחלב בו מפוסטר- ניתן לאכול.
בכל מקרה של אי וודאות- ניתן לפנות לשירות לקוחות של החברה ולברר באופן ספציפי על מוצר מסוים.
במסעדה/ קונדיטוריה- יש לוודא שהקציפה מחלב/ שמנת מפוסטרת וללא ביצים. ביצים שלא עברו חימום לא מומלץ לאכול!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד שאלה
אני06/04/2014ראשית, תודה על תשובתך.
רציתי לשאול שאלה נוספת: אני בשבוע 18 היריון שני מIVF
עד לפני שבועיים בערך לקחתי חומצה פולית, ברזל טבעי ואומגה 3, ואז הרופא אמר לי להפסיק את החומצה פולית ולהתחיל לקחת פרנטל. הוא גם אמר שיש בפנים ברזל אז אני לא חייבת לקחת בנוסף את הברזל. הבעיה היא שאני קצת חוששת כי אני לא אכלנית גדולה של בשר. רציתי לשאול האם כמות הברזל שיש בפרנטל מספיקה לאחת כמוני שבקושי אוכלת בשר? האם כדאי להמשיך בנוסף עם הפרנטל והאומגה גם את הברזל?
2. לפי מה שזכור לי, בהיריון הקודם לקחתי חומצה פולית עד תום ההיריון. (זה היה לפני 5 שנים) האם בפרנטל יש חומצה פולית בכמות מספקת?
תודה מראש!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד שאלה - תגובה
דנה שפילמן07/04/2014בפרנטל יש הכמות המומלצת בהריון לחומצה פולית וברזל בהנחה שאין חסרים. עשי מעקבים במידה ויש חסרים היוועצי עם הרופא על תוספים מעבר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יודנ08/03/2014
יש לי שאלה לגבי יוד-
יש לי בעיה בבלוטת התיריס (תת פעילות כתוצאה מהשימוטו).
תוסף הויטמינים פרנטל מכיל יוד, ולכן לא יכולה לקחת אותו.
האם יש כדור שמכיל את מכלול הויטמינים בלי תוספת של יוד (יש לי הרבה יוד בגוף ולא יכולה לקחת יוד).
בנתיים אני לוקחת חומצה פולית, ויטמין D (במינון בגלל חוסר) וברזל (במינון מסויים).
יש לך המלצות ?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יוד - תגובה
דנה שפילמן02/04/2014יש מולטיויטמין הנקרא פראמטון שלא מכיל יוד.
אנא בררי מול הרוקח האם מתאים בהריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)