מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אומגה 3חסויה03/06/2010
קניתי אומגה 3 של חב' תרימה
מכיל EPA 160 מ"ג לכמוסה
ו-400 מ"ג DHA לכמוסה
האם זה מינון המתאים להריון? האם צריך לקחת יותר לפי משקל גוף? ככל שהמשקל גבוה צריך לקחת יותר כמוסות?
שאלה נוספת לגבי חומצה פולית-
נוטלת פרנטל של סולגאר- 2 כדורים ביום( מכיל 200 מק"ג לכמוסה
כדור ברזל שמכיל בתוכו גם חומצה פולית במינון של 500 מק"ג
וכדור אחר של חומצה פולית של 5 מ"ג
האם זה לא יותר מדיי?
הברזל נלקח בגלל חוסר ברזל....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח אם תענו על שאלתי
חן06/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספים בהריון
רויטל בן שושן07/06/2010שלום לך,
המינון של האומגה 3 בסדר להריון
לגבי החומצה הפולית- האם את לוקחת במינון של 5 מ"ג מסיבה מסויימת?
בנוסף יש ברזל ללא חומצה פולית
בכל מקרה התייעצי עם הרופא שלך לגבי סך המינון היומי
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טבעונות והריוןחן03/06/2010
שלום רב,
אני טבעונית מזה 4 חודשים, בשל עודף משקל גבוה, BMI 40
ומרגישה נהדר בעקבות הפסקת אכילת מזונות מן החי.
מצליחה לרדת במשקל בעקבות המעבר לטבעונות,
השבוע גיליתי שאני בהריון ראשון (שבוע חמישי).
גם כשאכלתי בשר היה לי ברזל גבולי מעט מתחת לנורמה.
איך עליי להתמודד עם הטבעונות בהריון
נוטלת גם פרנטל של סולגאר וגם ברזל .
התפריט שלי כולל הרבה ירקות, קטניות ומעט מאד מאד שומנים מן הצומח (אבוקדו, טחינה, אגוזים).
האם ללכת לייעוץ?
האם לשנות משהו בתפריט בעקבות ההריון?
מותר לרדת במשקל בחודשי ההריון או לא לעלות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילגתם על שאלתי
חסויה05/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטבעונות והריון
רויטל בן שושן07/06/2010שלום לך,
חשוב מאוד שתקפידי על מזונות מהצומח בהם יש ברזל ואבץ כמו קטניות ודגנים, אגוזים וזרעים,טחינה מלאה. שילוב של דגנים וקטניות בארוחה הם מקור לחלבון בעל ערך ביולוגי גבוהה.
בנוסף מוצרי החלב הם המקור העיקרי לסידן ולכן השלימי מהצומח כמו ברוקולי כרוב חסה פטרוזיליה, טחינה
את יכולה ללהעזר גם בדגני בוקר מועשרים.
באופן כללי אם החלטת להיות טבעונית רק בשל הירידה במשקל אז את יכולה לשקול מחדש את ההחלטה, כלומר לאכול רק מוצרי בשר רזים או לפחות גבינות עיזים ולא לוותר על הביצים- לשיקולך.
בהריון לא מומלץ לרדת במשקל אך בשליש הראשון- עד שבוע 13 לא חיבת להיות עלייה במשקל.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיאט קולהשירלי03/06/2010
אני בשבוע 26 ובזמן האחרון יש לי חשק לשתות דיאט קולה. האם אפשר לשתות פחית אחת בלבד כל יום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלגתם עלי
שירלי04/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשירלי שלום
נועה הופ05/06/2010בתקופת ההריון רצוי להימנע ממתיקים מלאכותים. נכון להיום אין מספיק מחקרים שבדקו את בטיחות השימוש בממתיקים בזמן הריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקיחת ברזלאיריס יצחקי03/06/2010
אני בת-34.5 בהריון בשבוע 21 ולא מסוגלת לקחת את ה-כדורי ברזל פולקס הם עושים
לי בחילות ואני מעונינת לקחת ברזל טבעי איזה כדורי ברזל אפשר לקחת טבעי אני מאוד עייפה
וחלשה
תודה על העזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אירים שלום
נועה הופ04/06/2010גשי לבית המרקחת הקרוב ובררי עם הרוקח כי יש המון חברות המשווקות ברזל עדין. בד"כ בכמוסה של ברזל עדין מינון הברזל נמוך יותר ולכן חשוב לעשות ספירת דם, לראות מה מצב ההמוגלובין ועל פי זה חשוב שרופא הנשים יגיד לך כמה כדורים לקחת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- alia bamishkaltami31/05/2010
ani beshavua 12 shel heeraion... behatxala haiti shokelet 63... karega ani shokelet 64-65... haim ze beseder??? o she aliti ioter midai??? slixa she ani kotevet beloazit...
toda merosh* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמי שלום
נועה הופ04/06/2010בהנחה שהתחלת את ההריון ב- BMI תקין, ( יחס בין גובה למשקל ניתן לחשב זאת אם תקחי את המשקל בקילוגרמים ותחלקי לגובה בריבוע במטרים. בטווח התקין נע בין 20-25 ).
אז העלייה תקינה. ניתן לעלות עד סוף הטרימסטר הראשון 2 קילו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע 27- כולסטרולR31/05/2010
שלום,
עשיתי היום בדיקת כולסטרול, אשמח לקבל את דעתך האם תקין?
Cholesterol | mg/dL | *
307
|
Triglycerides | mg/dl : 218 )
HDL-Cholesterol | mg/dl: 76.9
|
Non-HDL Cholesterol | mg/dl : 230.1
|
LDL Cholesterol Calculat. | mg/dl : 186
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב,
נועה הופ01/06/2010את חייבת לגשת לרופא משפחה. ערכי כולסטרול הרע מוגבר באופן משמעותי וגם ערכי הטריגליצרידים מוגברים. בקשי ממנו גם שיפנה אותך לדיאטנית על מנת לקבל הנחיות לתזונה בהתאם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך, המשך:
רגינה01/06/2010עד שאגיע לדיאטנית בקופ"ח (חודש), יש משהו שאני יכולה להמנע ממנו במידית? (מבחינת תזונה)?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר לקבל תשובה?
R04/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקיבלת :)
נועה הופ04/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרגינה שלום
נועה הופ04/06/2010א' נסי להקדים את התור תמיד יש ביטולים של הרגע האחרון או נסי להגיע למקום אולי קצת יותר מרוחק. לגבי התזונה חשוב להימנע ממזונות עתירי שומן רווי, וכולסטרול כגון עוגות, עוגיות, רוגאלך, בורקס, שוקולדים, מלוואח, ג'חנון, גבינות שמנות (מותר עד 5% ), בשרים שמנים, עור של בעלי חיים, איבריים פנימיים, מזונות מטוגנים. לגבי הטריגליצרידים את גם צריכה להימנע ממזונות שמנים אך גם ממזונות עתירי סוכר מישום שסוכר עודף בדם הופך לך לשומן. וגם להימנע מאלכוהול (מה שאת צריכה גם ככה כי את בהריון )
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך + עדכון
רגינה05/06/2010הרופאת מעקב הריון לא מבינה למה נלחצתי בכלל.
לדבריה לא נהוג לבדוק כולסטרול בזמן הריון (אם לא היו בעיות לפני כן)- כיון שבהריון מופר/ש הורמון שאוטומטית מעלה את השומנים בדם (כולל כולסטרול וטריגליצרידים).
כמובן שאמנע מדברי שומן (אגב, אני לא אוכל אף דבר מרשימה שציינת), אבל זה נורמלי בהריון שהשומנים עולים בגלל ההורמון שמופרש. ואז זה חשוב לדעת!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בוקר טובמייקי31/05/2010
שבוע 22 רציתי לשאול, לאחרונה יש לי תאווה לחריף.
אם זה בצורה של פלפל ירוק חריף טרי בסנדביץ או סחוג באורז וכו'..
האם יש מניעה מאכילת חריף?
אפילו חברותיי לעבודה אומרות "מסכן העובר"..
אז, האם הוא באמת סובל מזה??
אודה לתשובתכם לשאלה המצחיקה .
יום נעים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב,
נועה הופ01/06/2010לא ידוע לי על בעייתיות באכילת חריף בכל מה שקשור לעובר. יתכן וזה יכול להגביר רגישות לצרבת אם את נוטה לסבול ממזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחילת היריון בעודף משקלשרה30/05/2010
היי, שמי שרה,אני בתחילת היריון שבוע 3 ,אני שוקולת 74 גובה- 1.57
לפני שנה וחצי שקלתי 60.500 נכנסתי להיריון וסיימתי במשקל 78 מאז אני מנסה כל מיני
דיאטות, לא קיצונית ואני עולה ויורדת. רציתי לשאול כמה אני אמורה לעלות עד סוף ההיריון?
ואם זה חלילה ישפיע על העובר? אשמח לקבל תשובה מהירה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עודף משקל
רויטל בן שושן30/05/2010שרה שלום,
ראשית לא כדאי לנסות לרדת כרגע במשקל מכיוון שזה עלול לפגוע בהתפתחות העובר. בצד שני את לא חייבת לעלות במשקל כבר בשלב זה של ההריון עד לשבוע 14. הקצב צריך להיות 300 גר' לשבוע לערך ובסך הכל 5-9 ק"ג.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חומצה פוליתאיילת29/05/2010
שלום רב,
אני מצוייה בשבוע ה-5 להריוני ורק אתמול התחלתי לקחת חומצה פולית, הרופא אמר לי שזה לא נורא אבל שעליי להקפיד לצרוך אותה מעכשיו והלאה.
לאור העובדה שמסיבה כלשהי הכדורים עושים לי עצירות קשה האם אוכל לספק לגופי את החומצה פולית (B9) בדרך אחרת, למשל צריכת מוצרים שיש בהם ריכוז גבוה של חומצה פולית?
כמו כן מהי הצריכה הדרושה ליום ?
לתשובה אודה
איילת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חומצה פולית
רויטל בן שושן30/05/2010איילת שלום,
לא ידוע לי על תופעה כזו מתוסף של חומצה פולית- האם מכיל גם ברזל- בידקי זאת
בכל מקרה מאוד חשוב לשלב תוסף של חומצה פולית בזמן ההריון במינון של 400 מק"ג בנוסף לתצרוכת היומית באוכל. כדאי לנסות ולהחליף את התוסף בחברה אחרת ולראות האם יותר טוב.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנוגע לשוקולד פרהלורן28/05/2010
אני בשבוע 20 להריוני הריון ראשון ואני אכלתי שוקולד פרה 4 קוביות האם זה יכול להיות מזק לעובר או שעדיף לי להימנע כי פתאום בא לי כזה היה לאכלו ואני ממש לא יודעת עם בכלל מותר לאכול שוקולד בהריון תודה ושבת שלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לורן שלום
נועה הופ29/05/2010את לא צריכה לחשוש זה בסדר לאכול שוקולד מידי פעם בהריון וגם לא בהריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקות דם שבוע 17נס28/05/2010
שלום,
במסגרת בדיקות דם יש לי חריגה ב 3 ערכים.
מה המשמעות? האם יש ביכולתי לסייע בשינוי הנתונים חזרה לטווח? בחודש שעבר כל הנתונים היו בתוך הטווח:
RBC 4.16 (טווח נורמה 4.20-5.40)
NEUT 76.6 (טווח נורמה 40-75)
LYM 15.2 (טווח נורמה 20-50)
מה המשמעות של כל חריגה.
האם מדאיג?
תודה מראש
נס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נס שלום
נועה הופ29/05/2010אנא פני לרופא בקבלת סיוע לפיענוח ספירת הדם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתחילה הריון במעט משקל עודףשקד27/05/2010
שלום, אני בת 24 בתחילת הריון שני.
גובהי הוא 162 סנטימטרים ומשקלי 66 קילו.
אני סוחבת עדיין 3 קילו נוספים על משקלי מלפני ההריון הקודם.
רציתי לשאול מה אוכל לעשות על מנת שלא אשמין בהריון הזה ואולי אפילו ארד קצת כרגע כדי להתחיל את ההריון יותר רזה.
אני עוסקת בספורט באופן קבוע, עד עכשיו עשיתי אירובי ועיצוב ולאחרונה הפסקתי והתחלתי לשחות.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עלייה במשקל בהריון
רויטל בן שושן27/05/2010שקד שלום,
לא מומלץ לרדת במשקל במהלך ההריון מחשש לפגוע בהתפתחות העובר. על מנת לא לעלות במשקל מעל להמלצות התוספת המומלצת בהריון היא בסך הכל 300 קלוריות ליום משבוע 14 ובשילוב פע"ג יהיה לך יותר קל
אשמח לייעץ לך במידת הצורך
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוספי ויטמינים בהריוןעדי27/05/2010
אני בשבוע 14 וחצי עם תאומים. לוקחת עד היום פולקס שמכיל ברזל ו-400 מק"ג חומצה פולית. ובנפרד B12.
הרופא שלי אמר לי לקחת גם פרנטל ואומגה 3, הפרנטל מכיל 1000 מק"ג חומצה פולית והאומגה 3 מכיל 400 מק"ג חומצה פולית. סה"כ אם אקח את כולם יצא לי 1800 מק"ג חומצה פולית, זה לא המון??? גם אם אוותר על הפולקס ואקח את הברזל בנפרד עדיין זה 1400 מק"ג ליום של חומצה פולית.
אם אוותר על הפולקס אצטרך לקחת את הברזל בנפרד אבל גם בפרנטל יש ברזל ו-B12 אבל במינונים מאוד נמוכים כך שלגביהם אני מניחה שאין בעיה שזה בנוסף. תקנו אותי אם אני טועה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספים
רויטל בן שושן27/05/2010עדי שלום,
לשאלתך, כן 1800 זה מינון גבוה של חומצה פולית. ההנחיות אומרות עד 1000 מק"ג ליום. ישנן . מסכימה איתך שזו בעייה במידה ומחליטים לקחת את התוספים יחד. בשוק תוספי פרנטל עם 400 מק"ג לכדור כך שזה כבר פחות. וגם תוסף ברזל יש ללא חומצה פולית.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נבטים ומרווהעדי26/05/2010
שלום
אני נמצאת בשבוע החמישי להריוני
יש לי שתי שאלות:
1.לגבי צמח המרווה.יצא לי לשתות כמעט במשך שבוע כל יום תה עם מרווה לפני שידעתי שאני בהריון.אני מבינה שצמח המרווה אסור לשתייה בהריון.ושאלתי האם נגרם איזשהו נזק לעובר?
2.לגבי נבטים (מאש) לא מבושלים גם יצא לי לאכול כמה פעמים.איך אני יכולה להיות רגועה?אני מבינה שגם את זה אסור לאכול?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נבטים ומרווה
רויטל בן שושן27/05/2010עדי שלום,
ההמלצה להמנעות ממזונות שונים במהלך ההריון היא מהחשש לזיהום במזון אך לא בהכרח. לגבי המרווה וחליטות תה בכלל אין מספיק מידע לגבי הבטיחות שלהן בהריון ולכן עדיף להמנע.
סביר להניח כי אם הינך מרגישה בטוב והעובר מתפתח כראוי אין סיבה לדאגה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום יש לי שאלהלורן25/05/2010
לגבי מרק
אני אוכלת מרק עוף ם עוף הודו עם תפוחי אדמה העם זה יכול להזיק לי
לעובר שלי או משהו אני בשבוע 19+3* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מרק
רויטל בן שושן27/05/2010לורן שלום,
אין לך שום סיבה לדאוג, זה בסדר גמור.
באופן כללי בשר צריך להיות מבושל לגמרי
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)