מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אומגה 3 בשילוב חומצה פוליתדנה13/05/2010
שלום
אני בשבוע חמישי להריון
לוקחת חומצה פולית 400 מ"ג מזה שנה
התחלתי לקחת אומגה 3 בשילוב חומצה פולית. כלומר יוצא שאני לוקחת 800 מק"ג חומצה פולית ביום- הבנתי שזה בסדר.
התחילו לי בחילות איומות. קראתי באחד הפורומים ששילוב של אומגה 3 וחומצה פולית גורם לבחילות- האם יכול להיות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אומגה 3 בשילוב חומצה פולית
רויטל בן שושן13/05/2010מיטל שלום,
מינון של 800 מק"ג ליום הוא תקין (עד 1000 מק"ג). יכול להיות שהשילוב גורם לבחילות אך בחילות הן גם ברוב המקרים חלק בלתי נפרד ומתחילים בערך בשבוע בו את נמצאת כך שלא בהכרח השילוב הוא הגורם.
בכדי להקל על ההרגשה הקפידי לאכול במשך כל היום בכמויות קטנות, עדיף מזונות עם טעם נטרלי ולא בטעמים דומיננטים כמו חריף מידי, מתוק מידי וכ'. כדאי להוריד מהתפריט מזונות שומניים כמו מטוגן או בורקסים. נסי לא לאכול ולשתות ביחד. לימון יכול להקל. והתנחמי בכך שבדרך כלל התופעה עוברת בערך בשבוע 13-14. בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כבד אווז בהריוןאילנה13/05/2010
שלום
אני נמצאת בשבוע רביעי להריון.
האם מותר לאכול כבד אווז בהריון? קראתי בפורום שכתבתן להמעיט. למה הכוונה? אם מדובר בסיכון הכי קטן כדאי להימנע לא?
האם רמת העשייה שלו משנה את גודל הסיכון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כבד בהריון
רויטל בן שושן13/05/2010שלום מורן,
אכן כדאי להמעיט בצריכה של כבד בהריון מהסיבה שמכיל ויטמין A בכמות גדולה שכן יכולה לגרום למומים בעובר. בכל אופן אני כמעט בטוחה שהכמות בכבדי עוף גבוהה בהרבה מכבד אווז אך בשני המקרים ומחמת הספק אני מייעצת לך לאכול אך לא יותר מפעם בחודש ובכמות קטנה (כ100 גר')
בנוסף כבד אווז מכיל כמות שומן וכולסטרול גבוהה ולכן הייתי ממעיטה בצריכתו גם באופן כללי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עליה במשקל בהריוןשרון12/05/2010
מהו הגבול העליון התקין של העליה במשקל בהנחה כי התחלתי את ההריון במשקל תקין?
(167ס"מ 55 ק"ג.)
אני מוצאת את עצמי (שוב) עולה בהריון יותר ממה שמוצע על ידי הרופאים באתרים השונים.
תודה,
שרון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עלייה במשקל בהריון
רויטל בן שושן12/05/2010שרון שלום,
סך העלייה המומלצת עבורך בהריון היא בין 11.5-16 ק"ג.
השאלה היא באיזה שבוע את מכיוון שקצב העלייה שונה בהתאם לשבוע
רשמי לי באיזה שבוע את וכמה עלית עד כה ואוכל לומר לך האם זה בסדר
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בשבוע 24, עליתי ל - 63 ק"ג
שרון12/05/2010כלומר 8 קילו.
תודה תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת המשך....
שרון12/05/2010האם יכול להיות מצב שבו עולים בחצי הראשון של ההריון יותר מהחצי האחרון של ההריון?
(בהריון הראשון עליתי בחודשים שביעי- תשיעי 5 ק"ג מתוך 13 סה"כ)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת המשך....
שרון12/05/2010האם יכול להיות מצב שבו עולים בחצי הראשון של ההריון יותר מהחצי האחרון של ההריון?
(בהריון הראשון עליתי בחודשים שביעי- תשיעי 5 ק"ג מתוך 13 סה"כ)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעלייה במשקל
רויטל בן שושן13/05/2010העלייה שלך עד כה היא ממש מעט מעל להמלצות. יש קצב רצוי לכל השבועות מחל משבוע 14, במקרה שלך הוא כ400 גר' לשבוע אך בוודאי שיכולים להיות שינויים- ישנן נשים שעולות יותר דווקא בהתחלה וכאלה שעולות יותר בסוף. בגלל שהמשקל ההתחלתי שלך תקין אך גובל עם ההגדרה לתת משקל אפשר לומר שבכל זאת העלייה שלך עד כה היא בסדר (קצב של 500 גר' לשבוע). קבלי את העלייה באהבה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפני הריוןנטלי נעים09/05/2010
שלום,
המחזור שלי לא סדיר, רופא הנשים אמר שבמקום לבייץ ביום ה 14 אני מבייצת בין היום ה 20 ליום ה 25
שאלתי האם יכול לקרות מצב שביום ה 14 אני יכנס להריון למרות מה שהרופא אמר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב,
נועה הופ09/05/2010את צריכה להפנות את השאלה לפורום המתאים
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עלייה במשקל בהריוןאילתי 4408/05/2010
אני בת 33 , הריון ראשון,,, אני כרגע בשבוע 17 אני גובה 1.56, התחלת ההריון שלי הייתי במשקל :: 57.72 קילו . כרגע אני שוקלת 62.72 שזו עלייה מטורפת!!!!!!!!!!
הקטע הוא שהעלייה שלי מתבטאת ישר בבטן, ויש לי בחודש במקום של חודש רביעי,,,,היא נראית כמו חודש שישי,,,לפחות
אני כולי בהלם איך הגעתי למצב הזה,,,אני חייבת לעשות משהו, אני החלטתי לוותר על כל המתוקים , והדברים המיותרים,,,אבל עדיין אסור לעשות דיאטה,,,איך אני יכולה לעצור את זה?? מטבלאות שהסתכלתי אני אמורה לסיים את ההריון בערך במשקל של 72 קילו , ואם אני כרגע עומדת על 62 קילו ואני בסה"כ בחודש 4 יש לי 10 קילו לעלות עד הסוף..האם זה אפשרי?? כי הבנתי שבחודשים מתקדמים עולים יותר במשקל?? אשמח לשמוע ,,,,,,,,,,,,,,תגובות בבקשה!! איך אני מגיעה לעמק השווה עם המשקל הזה!!
תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב,
נועה הופ09/05/2010אני מקווה שמה שאני אכתוב ירגיע אותך במקצת כי העלייה שלך נחשבת עדיין לתקינה.
אני מבינה מאוד לליבך. החשש הכי גדול אצל כל אישה שנכנסת להריון שהיא תעלה הרבה במשקל ואיך וכיצד תוריד זאת אחרי...
מכיוון שאת יחסית בשלבי הריון עדיין לא מתקדמים ובאמת לא עלית בצורה מוגזמת אל תכנסי ללחץ איכלי נכון, בצורה מסודרת, רצוי אכן לוותר על הממתקים והדברים הלא מזינים ולהתמקד באוכל בריא ומזין, בהחלט אפשרי לאזן את העלייה במשקל זה רק עיניין של תיכנון סדר היום התזונתי זאת על מנת לא להגיע למצב שבו את אוכלת שטויות במקום אוכל. מותר לך לפרגן לעצמך גם באוכל טעים אבל שזה לא יהפוך לזה שאת מרשה לעצמך מכל הבא ליד רק בגלל שאת בהריון ....
בכל אופן תשתדלי להינות מההריון על אף שיש הרבה דברים מלחיצים זה הכיף הכי גדול וזאת תחושה שאחר כך תגעגעי אליה.
ותמיד ניתן ללכת לייעוץ והכוונה אצל דיאטנית במידה והדבר מאוד מעיק עליך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון המון תודה!!!!
אילתי 4414/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עלייה במשקל בהריון תאומיםשרון05/05/2010
שלום, אני בשבוע 24+2 בהריון תאומים. גובהי 1.62 והתחלתי את ההריון במשקל 68 ק"ג. כיום אני שוקלת 78 ק"ג. האם עלייה של 10 קילו בשבוע זה תקינה להריון תאומים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עלייה במשקל בהריון תאומים
רויטל בן שושן06/05/2010שרון שלום,
העלייה שלך במשקל היא קצת מעל להמלצות לשבוע זה אך ישנן נשים שעולות יותר דווקא בתחילת ההריון. בסך הכל בהריון ההמלצה עבור המשקל בו התחלת היא ל17-21 ק"ג. כלומר המשך עלייה של 400-700גר לשבוע.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כדורים בהריוןאיילה05/05/2010
שלום
הריון ראשון, שבוע 24
אני צריכה לקחת 2 כדורי ברזל (פוריויק הריון), כדור מולטי B ופרנטל.
רציתי לשאול כיצב מומלץ לקחת את הכדורים הנ"ל ביום - מי אפשר ביחד, מי בבוקר/בערב, עם אוכל ובלי.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספי תזונה בהריון
רויטל בן שושן06/05/2010איילה שלום,
באופן כללי לא חייב לקחת את התוספים דווקא בבוקר או בערב אך רצוי שיהיה בזמן קבוע. שימי לב אבל להנחיות של כל תוסף.
את הברזל רצוי לקחת על קיבה ריקה אך אפשר גם עם האוכל רק לא ליד מוצרי חלב, דגנים מלאים וקפאין (קפה, תה, קולה), רצוי לשלב עם ויטמין C -תותים, פרי הדר, מלון, קיווי, גמבה וכ' לספיגה טובה יותר.
רצוי להפריד בין המולטיויטמין (פרנטל) לברזל ואת המולטיויטמין יש לקחת עם האוכל.
לגבי הקומפלקס B- בדרך כלל פרנטל מכיל כבר את ויטמיני B ולכן אין צורך לקחת במקביל אם אין סיבה מיוחדת בכל אופן צריך לשים לב גם למינונים- התייעצי גם עם הרופא שלך.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עליה במשקל בהריון תאומיםקרן04/05/2010
שלום אני בת 35 נמצאת בשבוע 21 בהריון תאומים .
את ההריון התחלתי במשקל 65 ק"ג וגובהי 1.80 ס"מ .
מדובר בהריון שלישי עד היום העליתי 9 ק"ג ואני לחוצה מכיוון שהריונות הקודמים העליתי בכל הריון
14 ק"ג , מהי ההמלצה לעליה במשקל בהריון תאומים ?
תודה על ההענות קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרן שלום
נועה הופ04/05/2010סה"כ העלייה תקינה, העלייה המומלצת להריון תאומים נעה בין 16- 20 קילו קצב עלייה מומצע של כ- 700 גרם לשבוע החל מהטרימסטר השני להריון. בטרימסטר הראשון מומלץ לעלות 2 קילו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה אני צריכה לאכול בבוקרלורן04/05/2010
איזו ארוחה אני צריכה לאכול בבוקר מה צריכה
אני בבוקר אוכלת לי לחם קל לא חיטה מלאה
עם גבינה +ביצה קצה או חביתה
לפעמים מלפפון
כוס תה של קומיל או שוקו קר
ובזמן האחרון התחלתי לאכול פיצות בבוקר נו פיצה שקונים קפואה האם זה בסדר או שעדיף להימנע מזה
אודה לך על התשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לורן שלום
נועה הופ04/05/2010פיצה זה מזון עתיר קלוריות, במידה ואת קונה את הפיצה הקפואה חשוב לראות שהבצק אינו מכיל מרגרינה או שומן צמחי מוקשה שזה לא דבר בריא. את יכולה להכין טוסט מ- 2 פרוסות לחם או פיצה בבית חצי פיתה וגבינה צהובה זה יהיה יותר דיאטטי ובריא מפיצה קנויה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנועה הופ בקשר לרכיבים שיש בפיצה
לורן06/05/2010קמח חיטה מכילגלוטן מים רוטב עגבניות גבינה צהובה שמנים מהצומח זיתים מוצקי חלב סוכר מלחים שמרים תבלינים זה אלה הרכיבים זו פיצה שקונים אותם בודדים בסופרים כמו ויקטורי ועוד
אז אודה לך על תשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלורן שלום
נועה הופ06/05/2010זה בסדר לאכול את הפיצה. כמובן לא צריך להגזים בזה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום לכםלורן03/05/2010
אני בהריון ואני בשבוע 17 להריוני ואני עכשיו מקבלת ברזל עדין להריון אבל שאני נוטלת אותם יש לי מין כאבי בטן והמגלובין שלי הוא 12.7 האם לקחת את הברזל העדין+תוספת של חומצה פולית של חברת דך החיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לורן שלום
נועה הופ03/05/2010עלייך ליידע את רופא הנשים שהברזל העדין גורם לך לתופעות לוואי ולשאול איזה ברזל אחר תוכלי לקחת ישנם הרבה סוגים. בד"כ בתוספות ברזל לא מהסוג העדין מינון הברזל יותר גבוה ולכן חשוב לשאול את הרופא.
אני לא יודעת האם סוג אחר של ברזל עדין יכול לשפר את המצב ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אני אשאל אותו באמת
לורן04/05/2010תודה לךעל התשובה המהירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קלוריות ליוםענת02/05/2010
בת 33, שוקלת 60 גובה 1.64 עפ תאומים בשבוע 11, אוכלת טוב מגוון ולא מעט כי סובלת מבחילות אבל לא מקיאה וכשאוכלת הבחילה פחותה ולכן אוכלת כל שעה ועדיין לא עולה במשקל. לפני חודש בערף ירדתי מ-60 כמעט קילו וחצי ועליתי בחזרה וזהו כבר שבועיים תקועה על 60 והבנתי שאמורים עד סוף הטרימסטר הראשון לעלות איזה 3 קילו ועוד 3 שבועות מסיימת את הטרימסטר הזה ולא עולה.
קראתי בכמה קלוריות ליום צריך להעלות את התזונה בהריון תאומים אבל לא מוצאת באינטרנט כמה קלוריות אמורה לאכול ביום בלי קשר להריון כך שלא יכולה לחשב כמה צריכה לאכול. אשמח לעזרה והפניה לאיזה מחשבון שאדע כמה אמורה לאכול ביחס לנתונים שלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ענת שלום
נועה הופ02/05/2010במצב של הריון רגיל צריכה להיות תוספת קלורית של כ- 300 קלוריות מעבר לחילוף החומרים של הגוף. ואילו בהריון תאומים תוספת של לפחות 450 קלוריות. על מנת להעריך כמה קלוריות הגוף שלך זקוק יש להעריך זאת באופן אישי תוך כדי בחינה של כמות הקלוריות שאת אוכלת כיום. אומנם את רק בתחילת ההריון אך אם את מתארת שלא עלית במשקל יתכן ואת אוכלת פחות ממה שהגוף שלך שורף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עלייה במשקלסיון01/05/2010
שלום,
התחלתי את ההיריון במשקל 70 ק'
בגובה 1.68
היום בשבוע 28+1 אני שוקלת
80-81 ק'.
האם העלייה תקינה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נטלי שלום
נועה הופ02/05/2010התחלת את ההריון ב- BMI תקין ההמלצה לעליית משקל בהריון במקרה זה נעה בין 11.5 ל- 16 קילו. קצב העלייה אומנם קצת מעל הנורמה , מומלץ כ- 400 גרם בשבוע החל משבוע 12 להריון. אבל במידה ותמשיכי בקצב זה תעלי את המקסימום הדרוש (16 קילו ) לכן את צריכה בהחלט לשמור על מנת להשתגדל לא לעלות מעבר לנורמה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקניקיה על הגריל בהריוןליאת30/04/2010
היום אכלתי נקיקיה, שנעשתה על גריל מסתובב(על פלטת מתכת כזו).זו היתה נקיקיית עגל, וביקשתי שישאירו אותה על הגריל, זמן ארוך, והיא היתה מבושלת. אני יודעת שזה לא אוכל בריא, ולא אוכלת אותו, אלא לעיתים נדירות.
האם אכילה חד פעמית של נקניקיה יכולה לגרום נזק כלשהו לעובר?
שאלתי עכשיו חברה, והיא אמרה לי שזה יכול להיות מסוכן, ולכן רציתי לשמוע חוות דעת מקצועית.
אשמח לתשובתכן,
בתודה,
אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
נועה הופ02/05/2010האם הניקניקייה הייתה עשויה היטב אז אני לא חושבת שיש סיבה לדאגה. באופן כללי כפי שציינת זה לא מזון בריא ולכן מומלץ להימנע כמה שיותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- B12ענת28/04/2010
אני בשבוע 10+2 עם תאומים, קיבלתי היום תוצאות של בדיקת דם, הכל תקין למעט B12 שיצא 212 שזה המינימום ואני יודעת שזה מאוד חשוב להתפתחות העוברים. רק מחר אקבל מרשם מהרופא ואתחיל לקחת תוסף של ויטמין זה אך אני דואגת שמא זה מאוחר מידי וכבר נגרם נזק כלשהו בגלל הערך הנמוך. האם אכן כך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדי שלום
נועה הופ02/05/2010עלייך להיוועץ עם הרופא, הרמה עדיין בנורמה אם כי בגבול הנורמה התחתונה. התוסף בהחלט יכול לשפר ולעלות את הרמה לפני שאת לוקחת אנא היוועצי עם הרופא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ויטמין Dהדס28/04/2010
יש ל מחסור בויטמין D, האם מותר לצרוך ויטמין זה בטיפות בהריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ויטמין D
רויטל בן שושן28/04/2010אירית שלום,
עלייך להתייעץ עם הרופא שיחליט על פי תוצאת בדיקת הדם
אני לא יודעת על הבדל בין הכדור לטיפות אך כדאי להעלות זאת בפני הרופא
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)