מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לקחתי קסנקס פעם ראשונה וזה לא משפיעאני11/02/2015
עלי. האם זה נורמלי? האופר נתן לי 0.5 ולקחתי חצי כדור לפני שעתיים ואין שום השפעה, אני עדיין מרגיש חרדה ולא רגוע. למה זה ככה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפני שעתיים לקחתי עוד חצי
אני12/02/2015ועדיין אין שום השפעה. הייתי מסוחרר לאיזה 10 דקות וזהו אני עדיין עם דופק מואץ ומזיע ולא יודע איך להרגע. האם הכדור הזה לא מתאים לי האם אני צריך מינון יותר גבוה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה יכול לקחת גם כמה שבועות
שמוליק12/02/2015שלום.
אינני רופא.
השפעה של תרופה אנטי-דיכאונית יכולה לקחת משהו כמו חודש לכל היותר עד שתהיה השפעה. כדאי להתאזר בסבלנות.
בדרך כלל, ניתן לשפר את המצב ע"י טיפול פסיכולוגי בדיכאון, וכדאי ורצוי לשלב טיפול פסיכולוגי.
כל טוב,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקסנקס אינה תרופה אנטי דיכאונית
שים12/02/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצודק. זו תרופה נוגדת חרדה.
שמוליק12/02/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנתנו לי את הכדור להתקפי חרדה
אני12/02/2015יש לי הרבה התקפים וממש ציפיתי שהכדור יעזור לי אבל הוא לא עושה לי כלום. גם אמרו לי שהוא יגרום לי להיות עייף וזה לא עייף אותי. אמרו לי שהוא חזק. למה זה לא עובד אצלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה אני ממש לחוץ וממש מחכה לתגובה
אני12/02/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקחתי קסנקס פעם ראשונה וזה לא משפיע - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור16/02/2015לפעמים יש לחזור על הטיפול ואו לשנות מינון, רק לאחר התיעצות עם רופא מטפל.
מומלץ להפחית ממריצים ( קפה, קולה וכו.. ) על מנת להשיג השפעה טובה יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת שימוש בכדוריםירדן11/02/2015
שלום לכם,
לפני 4 שנים התחלתי להשתמש בכדור פלוטין (אם אני זוכר נכון) לראשונה... המינון עלה בדירוג לכדור וחצי אם אני זוכר נכון, ושם נשארתי... המשכתי לקחת את זה גם בשנה הראשונה של הצבא... ואז הפסקתי כי הרגשתי שאין לי צורך בזה, וגם כי לא הצלחתי לשמור על עקביות... זאת אומרת אני בלי כדורים כבר 3 שנים... האם זה סביר שבגלל שהפסקתי לקחת את הכדורים בפתאומיות בלי הדרגתיות, יכול להיות שיש לי תופעות לוואי כמו עייפות, ותשישות גם כיום אחרי 3 שנים?
אם זה סביר, מה עושים בקשר לזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין מצב...
רונן11/02/2015אח שלי אין מצב שאחרי 3 שנים אתה מרגיש תופעות לוואי מהפסקת הכדורים. תעשה בדיקות כלליות תשלול דברים אחרים . תישן טוב תאכל טוב ובזמן תצא עם חברים תכיר בת זוג תגדל כלב והכל יסתדר לך..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפסקת שימוש בכדורים - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור12/02/2015לא סביר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פקסט ועצירותגימל10/02/2015
לוקחת פקסט כבר 15 שנה במינון של 30 מ"ג
בחודשים האחרונים סובלת מעצירות קשה (מצליחה להתרוקן רק עם לקסעדין)
במשך השנים ניסיתי להחליף כדורים אך עם הפקסט היה לי הכי טוב
שיניתי תזונה לחלוטין וכלום לא עוזר
האם נובע מהכדורים או שזה בעיה של עצירות כרונית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פקסט ועצירות - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור12/02/2015אם את נוטלת פאקסט 15 שנה, ותופעות לוואי לאחרונה:
אם לאחר ובתגובה לשינו במינון : ייתכן ואם אין קשר לשינו במינון : אז פחות סביר שמדובר בתופעות לוואי..
אבל, תמיד יכול להיות שילוב, גם זה .. וזם זה .. וגם וגם...
לכן רופא שמכיר צריך לברר באופן מסודר תוך שלילת גורמים אפשריים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קוצר נשימהאורית10/02/2015
האם קוצר נשימה חדש שנמשך חודש ימים יכול להיות על רקע נפשי?
הלב תקין. ריאות עדיין לא נבדקו. לא קרתה לי תופעה כזו בעבר.
אני בת 60. אני לא בחרדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה יכול להיות גם מלחץ
שמוליק10/02/2015שלום אניטה.
אינני רופא, אבל עד כמה שידוע לי קוצר נשימה יכול להיות גם סימפטום של לחץ.
כל טוב,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקוצר נשימה - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור12/02/2015אם בדקות גופניות תקינות, תפקוד ריאות, צילום חזה , ספירומטריה וכו..
אז ייתכן, במיוחד אם זה משני למחשבה ולחץ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סוכרתדינה10/02/2015
שלום רב
אני לוקחת אולנזפין 10 מ"ג ובבדיקת דם לסוכרת נמצא 130 לכן אני צריכה להחליף תרופה, לאיזה תרופה?
כמו כן כמה מ"ג אבילפיי שווה ל10 מ"ג אולנזפין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סוכרת - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור12/02/2015אביליפי מנגנון שונה לחלוטין
לא ניתן לקבוע יחס במינון
באביליפי לפעמים מינון נמוך טוב יותר ממינון גבוה..
זה מאוד אינדבידואלי..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציפרלקסיושי10/02/2015
לאחר שנתיים של נטילת הכדור יעצה לי הפסיכיאטרית להפסיקו ולהתחיל להתמודד עם החיים...ואכן אזרתי אומץ התפטרתי ממקום עבודה שלא אהבתי ומצאתי חדש. אך עכשיו כשהתחלתי את המקום החדש אני מוצפת חרדות, בפניקה מהסתגלות למקום החדש ומפחדת שלא אספק את הסחורה...לא ישנה בלילות, לחוצה ולא מרוכזת.
האם כדאי לחזור לכדור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה שאת צריכה לעשות..
שים10/02/2015אף על פי שאני לא יודע בדיוק מה את עוברת כי כתבת ממש בקצרה.
אני חושב שאת צריכה ללמוד להגיב אחרת.
מתח וחרדה אינם דברים שהעולם החיצוני גורם לך להרגיש.
הסיבה היחידה שיש לך חרדות היא כי את מפעילה אותם בשבריר שנייה עם התגובה שלך לסיטואציה.
תחשבי ככה:
יש לך שתי אופציות:
1.להגיב באופן כזה שיגרום לך לחרדות ולתחושות רעות.
2.להגיב/או אפילו לא להגיב באופן כזה שייתן לך תחושות טובות או לפחות תחשוות שלא כוללות חרדה ומתח.
בהתחלה זה קשה להגיב עם דרך מס' 2.
כי התרגלת.
אבל בתכלס כשמציגים את הדברים ככה..למה בכלל להגיב עם אופציה מס' 1.
תגידי לי דבר אחד טוב שיצא לך מלהגיב עם אופציה מס' 1.
כלום.אז פשוט תפסיקי לאט לאט זה הכל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציפרלקס - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור12/02/2015יש צורך בהערכה נפשית מסודרת .. ולישקול תוכנית טיפול:
התייחסות לתרופות, מרכיב פסיכולוגי ומרכיב סביבתי.
לפעמים יש צורך להחזיר את הטיפול..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זיפרקסיה - תופעות לוואיא08/02/2015
האם 7.5מג זיפרקסיה (שהורדו היום ל 5 מג' לשבועיים ניסיון)
עלולה להיות גורם ל:
1. התעלפויות
2. מחלת קאסטלמן (דיאגנוזה משוערת)
3. פגיעה בתפקודי בלוטות הלימפה והגדלתן
איזו תרופה חלופית אפשרית?
תודה רבה, א* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זיפרקסה
נועה08/02/2015אביליפיי דחוף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזיפרקסיה - תופעות לוואי - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור12/02/2015לא סביר..
בדיקת רופא מסודרת מומלצת וקביעת תוכנית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אני פסיכופת?נתנאל לוריא08/02/2015
שלום לכולם.
אני רוצה לשתף אותכם בהרגשתי בקשר לכך שאני חושד שאני לוקה בהפרעה אנטי- ציאולית משמע אני פסיכופת, יש לציין שאני טופלתי על ידי קרמנולוגית שמתעסקת במקרי
האלימות הכי קשים, וגם מתעסקת באופן ישר עם כאלו שהם עבריינים או סתם פסיכופתים
היא כתבה עליה דוח מופרט שבו היא טוענת שיש חשד שאני אכן "פסיכופת" כל הדוח הזה היא מנסה לנתח את האישיות הקרמינלית שלי מהילדות ( הרבה מאוד מקרי אלימות קשים) ועד להיותי בחור שאז בן 20 לפני האישפוז הכפוי עצמו במחלקה בארבאנל אם מי שהוא מכיר" מחלקה לחולים הכי מסכונים בארץ" יש עוד תחנה אחת והיא אישפוז לכל החיים במתחם סגור שמה הציעו לי להיות במידה ואני לא אשתקם, בדוח עצמו היא כתבה שאני אדם נורא חכם אפילו מבריק אבל ציינה שאירועים שעברו עלי בילדות עיצבו אותי למה שאני היום, כלומר נהייתי כזה אלים- ומסוכן או כמו שכינה אותו דר הנרי שור "אל קעידה" או הקרמנלוגית "פצצה מתקתקת" או " קרימנל גאון", לי לא נוח אם האבחנה הזאת אמנם יש לי מאפיינים שדומיים מאוד לפסיכופתים אחרים אבל אני לא חושב שעד כדי כך, אני יציין שאני לא מרגיש כמעת חרטה- מזדהה עם רגשות של אחרים (באמת במקרים מאוד מסוימים) אני בעל נטייה חזקה לאלימות מחשבות על פגיעה חמורה באנשים כולל יכולת תיכנון גבוהה חושב על זה הרבה וגם מבצע, זה התחיל כל העניין של האלימות כאשר הייתי בן 5-6 אני הייתי עד אז ילד נחמד והכל אבל אז עבר לי חוויה קשה שאני לעולם לא אשכח -אותה ואת הכאב שזה גרם לי וממשיך לגרום לי עד עצם היום הזה, אני חיבבתי ילדה אחת ממש אהבתי אותה ויום אחד נפל לה הכובע מבעד לגדר אז רציתי לעזור לה ניסיתי להושיט את היד אבל לא הצלחתי להגיע אז הכנסתי את הראש ותפסתי את הכובע והבאתי לה אותו, ואז הילדים ראו שנתקעתי הם התחילו להכות אותי להוריד לי את המכנסים ולצחוק עלי ולזרוק חול אני ממש נבהלתי לא יכלתי לעשות כולם ע שהגננת באה והפרידה באו מכבי אש וחילצו אותי, מאז אני נהייתי אלים ממש אלים בכיתה א כבר הסתובבתי ברחבות אחרי בית -ספר עם חברים הינו גונבים- רבים מכות עם ילדים, היו מקרים שניסו לגנוב לי גולות ואז הצליחו ואז רציתי לנקום ופעם אחת באתי לגינה עם סכין ( לפני זה הייתי רב עם מה בידים אבל ממש כעסתי) והתחלתי לאיים עליהם הם צעקו" תברחו הוא משוגע" ואז לקחתי את הגולות היה בלאגן וכולי, גם בבית הספר היו מקרי אלימיות כאשר פעם אחת הציקו לחבר שלי עומרי באתי לעזרתו שברתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
נתנאל לוריא08/02/2015היה לי טוב שמה מבחינת חברה באמת אנשים נפלאים שום מקרה אלימות לא היה שמה עבר חלק מאוד, אני אושפזתי שמה כי ניסתי לפרוץ לדירה של חבר שלי אחרי שקבעתי איתו והוא לא פתח בכוונה אז הזימנו משטרה איימו עלי בטלפון אמרתי להם שאין לי בעיה" שיבאו כמה שטורים שהם רוצים" בסוף הם לא באו ( לא משנה למה בגלל קשרים של סבא אבל אני לא רוצה לפרט הוא הציל אותי כמה פעמים גם שרצו להכניס אותי לכלא לאחר שנייסתי להרוג את חברה של אמא שלי כמה פעמים בעזרת כדורים ואחר כך בעזרת סכין כי היא צחקה עלי ועשתה לי הרבה הרבה רע אישה מאוד רעה) .
זה בעצם חלק ממה שאני יכול לספר היו עוד מקראים בהם ניסתי לפוצץ לשכן של סבתא שלי את הבית כי הוא הציק לסבתא שלי, שרפתי לשכנה את הבית כי לכלכה על המשפחה שלי בסוף הכל הסתדר והם כיבו בעצם אבל לומים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לקורא פה
נתנאל לוריא08/02/2015האלו כבר לא קורים בכלל אני רגוע- לא אלים ונוטל כדורים שמרגעים אותי הציעו גם לקחת זריקות אבל הורים לא רצו( בסגנון ואליום משהוא כזה) תי שאני מתפרץ אבל הם התנגדו כי הם לא יודעים איך לתת, אז השאלה שלי גם לפסיכיאטר אני פסיכופת"? זה עונה על הקרטרונים? כי אם כן אני ממש לא רוצה לחיות לא רוצה להיות רע לא רוצה לפגוע אבל לא יכול לשלוט בזה, מה שעברתי הרס אותי לגמרי נהפכתי לכזה בגלל הדברים שעברתי בחיי, אני רוצה לאוהב- להרגיש להזדהות אבל אני לא יכול ואני נורא מתוסכל -מזה, האם יש טיפול שיכול לעזור לי להרגיש? או שזה אבוד? ואני תמיד היה בן- אדם רע ואכזרי? לא רוצה להיות כזה אבל זה חלק ממני הנטיה לאלימות אשמח לעזרה, מה שהכי הפתיע את הקרמנלית שלי שאני מתעניין בכל כך הרבה תחומים ויודע כל כך הרבה דברים גם מאוד מסובכים, ממש דברתי איתה על הפרעות האלו בשפה שלה גם עם המטפלים שלי, אבל אני עדין נורא אלים זה לא קצת סותר? האשפוז הראשון שלי היה כאשר הייתי בן 20 לאחר שניסתי לפרוץ לבית של חבר שלי לאור יום כי קבעתי איתו הוא לא פתח לי בכוונה,בגלל שאמא שלו לא נתנה לו היה לי קטע איתה גם לפני שבגלל זה פתחו לי תיק ורצו להכניס אותי לכלא לאחר שכמה פעמים ניסתי להרעיל אותה, אחר כך גם איימתי עליה בסכין וככה בסוף עצרו אותי ורצו להכניס אותי לכלא יותר נכון להתחיל בתהלכים,( למזלי סבא שלי הציל אותי מזה ולא נכנסתי יש לו קשרים אז הוא עזר לי מאוד גם במקרים אחרים), באותו מקרה התקשרו עלי מהשטרה ואימו עלי שיבאו לקחת אותי, אמרתי להם ( הייתי במצב נפשי ירוד לא ממש הבחנתי בין טוב -לרע מה שהפך אותי למסוכן ביותר)," שיבאו כמה שטורים שהם רוצים אני מוכן" אחר כך גם היה לי מקרה עם אחי שדקרתי אותו ברגל כי הוא לא רצה להזמין לי אמבולונס לאר שבטעות שתתי חומר נקוי, בגללו אז לבסוף אושפזתי באו עלי קודם שני אנשים מהבית חולים הציעו לי לבוא איתם ביפה,בהתחלה התנגדתי אימו עלי" שיבוא לי שוטרים שיקחו אותי" ושהם כבר מוכנים ( הפסכיאטר המחוזי קרא את התיק שלי ואת המצב הנוכחי ואמר שאם לוק'חים אותו צריך לנהוג בזהירות כי הוא מסוכן והוא יכול לפגוע ואתם תצרכו לפגוע בחזרה וזה לא היה קל) בסוף אבא שי שכנע אותי ללכת בטוב הלכתי היה ממש נפלא שמה התנהגתי יפה אזנו אותי בכדורים, הלך לי חלק הכרתי אנשים ממש נחמדים ובלטתי שמה מאוד, זה המחלקה "של מקרי אלימות קשים" יותר גרוע מזה זה בתל אביב שמה זה לכל החים נתנו לי הזדמנות ומאז אני לא אושפזתי עוד וין מקרי אלימות חריגים, ואפילו בכלל ממש השתקמתי עדי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך חלק 3
נתנאל לוריא08/02/2015האם אניפסיכופת"? זה עונה על הקרטרונים? כי אם כן אני ממש לא רוצה לחיות לא רוצה להיות רע לא רוצה לפגוע אבל לא יכול לשלוט בזה, מה שעברתי הרס אותי לגמרי נהפכתי לכזה בגלל הדברים שעברתי בחיי, אני רוצה לאוהב- להרגיש להזדהות אבל אני לא יכול ואני נורא מתוסכל -מזה, האם יש טיפול שיכול לעזור לי להרגיש? או שזה אבוד? ואני תמיד היה בן- אדם רע ואכזרי? לא רוצה להיות כזה אבל זה חלק ממני הנטיה לאלימות אשמח לעזרה, מה שהכי הפתיע את הקרמנלית שלי שאני מתעניין בכל כך הרבה תחומים ויודע כל כך הרבה דברים גם מאוד מסובכים, ממש דברתי איתה על הפרעות האלו בשפה שלה גם עם המטפלים שלי, אבל אני עדין נורא אלים זה לא קצת סותר? כי תמי יוצא ססטגימה על עבריינים שהם "טיפשים" "בורים" ואני ממש לא הייתי תלמיד מצטיין יכלתי לעשות תואר במתמטיקה במקביל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
נתנאל לוריא08/02/2015אני מצטער על בחפירה ממש רציתי לפרוק את מה שאני מרגיש ואת החששות שלי, אנ י מודע לזה שלא כולן יכלו לקורא את כל מה שכתבתי אבל מי שיכול שקרא ואני באמת רוצה להשתקם, אני רוצה עזרה לא רוצה לפגוע באנשים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
שמוליק08/02/2015שלום נתנאל.
ההגדרה של פסיכופת או אישיות אנטי-סוציאלית היא של רוצחים סדרתיים או אנסים סדרתיים, שלגביהם אין שום תקווה שהם אי פעם ישתנו.
התיאור שלך נראה מאוד רחוק מתיאור של רוצח או אנס סדרתי...
עדיין לא ברור, האם חוסר התקווה הזו היא מפני שהם רעים מצד עצמם או מפני שעדיין לא יודעים כיצד לטפל בהם.
כיון שמדובר במחלוקת שאין לגביה הכרע ברור - עדיף שתהיה אופטימי. במיוחד אם מבחינתך אתה חושב שהאלימות באה מתוך תיסכולים שניתן להתגבר עליהם.
אני יכול לומר שהייתה לי הרגשה דומה כאשר לקחו אותי לאיפוז כפוי; שבעצם במקום לעזור לי להתגבר על הקשיים שהביאו אותי לתיסכול שהתבטא בפסיכוזה, העדיפו לשים תווית של חולה נפש על מנת לברוח מהתמודדות עם הבעייה האמיתית שהיא רוע לב של החברה.
כל טוב,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
נתנאל לוריא08/02/2015אם אני חושב על לרצוח? מתכנן את זה? וגם לפעמים מנסה לבצע? אני ניסתי להרעל את חברה שלי אמא שלי כמה פעמים בכוונת תחילה בלי שום בעיה ובלי שום חרטה ישבתי מולה ודיברתי איתה, למזלה היא הרגישה שיש למה שנתתי לה טעם מוזר וזה גם לא היה במינון מספיק כדאי להרוג אותה אבל היא הקאה אחר כך, זה לא ממש נובע מתסכולים זה מאוד מחושב- מאוד מתוכנן, זה לא התקף זעם אני מדקדק גם יש התקפי זעם זה כםן אבל במקרה עם השכן של סבתא או השכנה זה היה לגמר י מתכונן בכוונה ורצון שהם ימתו ממש כך, בקשר לפסיכופתים אני ישבתי עם אנשים כאלו באשפוז כפוי הם באמת הגיעו לרמה של רצח אבל הם לא רוצחים סדרתיים אלה או "בעלי הפרעה קשה" או פשוט"עבריינים"
האבחנה של הקרמנלוגית הייתה די ברורה היא כתבה שיש לי נטיות קרמנליות ברורות ושאני "פצצה מתקתקת" אני לא אהבתי לשמוע את זה אבל זה נכון אני חלום על דברים כאלו, אני חושב על זה ומתכנן את זה גם סתם רואה לפעמים אדם ברחוק ורצה לי מחשבה להרוג אותו ואז חושב מה לעשות אחר כך, למזלי זה עדין לא הגיע לביצוע אבל אני מפחד שזה יקרה, איזה טיפול יש כדאי לעזור לי? בקשר לעוד הגדרה חוסר אמפתיה- חוסר חרטה- הזדהות זה ממש בולט עצלי אני ממש לא אכפת לי כמע מאף אחד, אני לא מבין אנשים ולא מביע רגשות אני ממש לא יודע מה לעשות, אני כן רוצה לאוהב אבל אין לי כמעת את הרגש הזה, וקראתי שזה דבר שבולט אצל פסיכופתים וגם יש צילומים שמראים על זה כדאי לי לעשות את זה? מה עלי לבקש? אני מפחד לפגוע בהורים שלי באח שלי זה הגיע למצב של כמעת פציעה וכמעת הרגתי את אחי כמה פעמים, אני באמת מבקש עזרה שמוליק אני "בן אדם חולה" אני אובד עצות לא טוב לי עם עצמי, תודה אם תתיחס ותעזור לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהולדר דוידאור
נתנאל לוריא08/02/2015אני ממש אשמח אם תגיב על מב שכסתי אולי תמליץ על טיפול שיעזור לי.
או כל מטפל שמטפל בהפרעות כאלו וזה התמחות שלו אם קיים דבר כזה.
פשוט כרגע אין לי טיפול אצל הקרמנלוגית או אצל פסיכיאטר שמתמחה בזה
ובכלל לא מתייחסים לזה יותר מדי, זה מדאיג אותי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי פסיכודינמיקה
שמוליק08/02/2015שלום נתנאל.
נראה שזו אמורה להיות שיטת הטיפול שאולי יכולה לעזור. נראה שאינך מודע לסיבה שבגללה יש התנהגות אלימה.
בשיטה זו מנסים להעלות את הלא מודע אל המודע.
רק אם ישנה מודעות לסיבות להתנהגות האלימה יהיה אפשר לחשוב על שיטות טיפול אחרות.
כל טוב.
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאמת?
שים09/02/2015לאחר שקראתי את כל מה שכתבת ומה שעשית.
אני חושב שכדי לחסל אותך לפני שאתה תחסל מישהו אחר.
אני לא הייתי מנסה אפילו להשקיע בך.
אתה בן אדם פשוט מפחיד ומגעיל.
אין לך מקום כאן בעולם.
אני לא מאמין שפסיכופתיה הינה מחלה(למרות שזה אפשרי באיזשהו אופן)כלומר לא להרגיש אמפתיה.
אבל אתה זה שבוחר לעשות דברים רעים.
ואין מחלה לעשיית דברים רעים.
פשוט הגעלת אותי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאדם שהוכחה אשמתו שהוא אלים
א.ס09/02/2015מקומו בכלא ולא בבית חולים. מה לעשות שהפסיכיאטרים חושבים שגם מי שמסוכן לסביבה מקומו בבית חולים, אפילו ללא הפרדה מאנשים שאינם מסוכנים. שם הוא נשאר כמה חודשים ואז יוצא לחופשי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמחלקה שאני הייתי בה כולם היו כאלו
נתנאל לוריא09/02/2015"מסוכנים מאוד" הם דווקא היו האנשים הכי נחמדים שפגשתי בחיים שלי היה לי ממש טוב איתם שום מקרי- אלימות אפילו לא אחד, יש שמה שמירה אין באמת מרים כאלו מי שקצת יצא משליטה,ישר מחזרים אותו למסלול- לפעמים כל די פניה עליו ולפעמים בכוח אני לא יודע אם באמת לא מפרדים בין-מסכונים ללא מסכונים, אצלי היה אחד שהיה "אנס" והוא כל הזמן ניסה לפגוע מינית במישהיא,אז אני הגנתי עליה הוא לא ממש דיבר עיברת אבל אני ועוד חברה העברנו לו את המסר טוב מאוד בצורה שיבין, בסוף זה לא עזר כי אפשר 24 שעות לשמור עליה הייתי לפעמים בכלל לא יושן ורק לידה- זה היה מצחיק אבל בסוף לקחו אותו והעיפו אותו מהחלקה- היה אדם מאוד מוזר- די מצחיק אבל עדיין "אנס אכזרי" היו שמה רוצחים- - "אנסים" "עבריינים כבדים" קיצור- הרבה טיפוסים אבל סך הכל הם אנשים טובים, רובם שמה לא באמת "פסיכופתים" אלה סיכופרנים- מאניה דפרסיה או מערובב מחלת נפש ביחד עם החוסר-אמפתיה- אני הכרתי שמה אנשים נורא חכמים אחד היה אלוף בשחמט כולה בגיל 20 בצרפת מסכן בא חארץ היה בירשולים אחרי השירות צבאי גם העיפו אותו, והוא שחט שלוש ערבים שסיף להם את הגרון באמצע הרחוב הוא היה מאוד חולה, אבל בכללי נחמד-מאוד אהבתי אותו שמו גוליאן איש מקסים הוא התחרט אבל זה לא עזר לו לא ישחררו אותו כנראה ע ד שהוא ישתנה לגמרי- ולא היה אלים גם כלפ י פנים כי כלפי חוץ הוא מעולה איש-נחמד צוחק לא רב עם אף אחד, אבל המחשבות והפחד שהוא יפגע שוב עוצרים בעדם- מלשחרר אותו,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמע מה שאתה אומר- גורם לי לרחם עליך
נתנאל לוריא09/02/2015לשפוט אותי זה הכי קל נכון? להבין אותי זה מעבר להבנה שלך או של דומיך.
לכלוא אותי? לחסל אותי? ככה אתה מדבר? שאתה תעבור דבר אחד שאני עברתי
בחיי תאמין לי יש שני אפשריות א. שאתה תאבד (מה שאני חשבתי וגם ניסיתי לעשות)
ב. לפגוע באחרים בגלל שפגעו בך, שים אתה פשוט חתיכת שמוק- חסר אמפתיה חסר הבנה- ויכולת להזדהות- בדיוק כמו שאני רק שאתה לא מודה בכך, אני מנסה לקבל טיפו כדאי לא לפגוע אבל אנשים כמוך מעוררים בי את הנטיה הזאת עוד יותר, שהיה לך אחלה חיים- ושתזכה לבין שעד שאתה לא חווה את מה שאחרים חווים אין לך זכות לשפוט כלומר"עד שאת לא נמצא בנעלים שלי" אל תנסה לשפוט אותי את זה אתה לא מבין,שאני פגעתי באנשים זה לא היה מתוך הנאה, אלה כי הם היו אכזרים לחסרי -ישע הם פגעו בעלי חיים,הבן-זונה הזה שניסתי
לפצוץ לו את הבית התעלל האנשים מבוגרים- הוא היה שופך להם זבל- מאחורי הדת,הוא הפיל את סבתא שלי על הרציפה והיא כמעת שברה את היד מה רציתי שאני יעשה?,יחבק אותו? ינשק אותו? עשיתי את מה שראיתי לנכון הדרך שבה כתתי לי היא דרך של- פחדן- אדם שלא יכול לצאת מאני העצמי שלו שהוא בעצמו בעל נטיות לא פחות -גרועות, רק שהוא לא רואה את זה, אני לא יודע מ עברת בחייך אבל כנראה לא נפגעת מזה כמוני,שהיה לך המשך יום רע אני לא אמפתי- אני רע- אני אכזרי ואני בן זונה טוב לך ? אתה מרוצה אין לי רגשות בסדר, ואני באמת רוצח זה נכון אבל אני לא רוצה להיות כזה בגלל זה כתבתי פה איש- קטן אתה זה הכל- לא יכול לראות מבעד למסגרת- מבעד לחמות שלך זה מה שיש לי להגיד לך אתה אפילו לא הייתה שווה את התגובה הזאת,
וזה תגובה שהיא תקפה לכל מי שחשוב ככה,על פסיכופתים" או "אנסים" אנחנו אנשים חולים ועוד איך, לפני חודש סיכופאן רצח אישה עם מסור וביתר לה פאקינג את הגופה ורצה לזרוק את לים, לפני שנה גבר רצח את אימו ואפצע את אחותו גם היה סיכופרן, הרבה מהרציחות הם על ידי אנשים "פסיכוטים" כמוך והם לא אשמים גם בעלי חרדות הרך שלך פשוט מקוממת "אין בן אדם רע יש אדם שרע לו" תלמד את זה כבר ותעזוב אותי ותחסוך ממני את התגבות המגעילות שלך יש דרך לבר שלך זה לא ביקרות זה שפיכה של פסולת לי ועל "פסיכופתים" אחרים פש/וט תתביש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמע אם ככה צריך לחסל הרבה אנשים.
נתנאל לוריא09/02/2015לא רק אותי, את פוטין- את ביבי ועו הרבה מהנהגים אחרים+ כן ושמע עוד חידוש
גם פסיכיאטרים, יש הרבה פסכופתים מהחברה "המברקים האלו" תראה את היסטוריה של המקצוע "הנחשק" הזה ותבין על מה אני מדבר, אלימות כלפי חוץ זה כלום אתה לא קולט? אני בן- אדם קטן יש אנשים שבהנף -יד ובצורה חוקית יכולים לגרום ך או לי להתאבד וגם לרצוח בשבילם, ראה את ,ניסוי מלגרים" איך אנשים מושפעים מאנש בעלי סמכות, אתה פשוט מדבר שטויות - האנשים הכי אלמים הם אלו שפועלים יענו בדרך "חוקית", הם חכמים כמו שאמרו לי פעם מה הבדל בין עורך -דין לגנב? שעורך דין לובש חליפה ותיק ובעל -השכלה" וגנב ,הוא איש פשוט- וגם לא כזה חכם שבא עם מוט ברזל באמצע הלילה ואותו מכנסים כמה שנים וכמנים אתו "פושע"" אם אתה עדין לא מבין מה הבדל בין האיש הראשון לאיש השני כנראה את בעיה, אני אלים זה נכון אבל אני לא אלים כמו אנשים אחרים חכמים- ובעלי השפעה, זה הבדל אני פועל מתוך איזושהיא מצוקה אני לא נהנה מזה כמו "רוצחים סדרתיים" או אנשי עסקים שזה כל החיים שלהםך לרמוס אחרים ( את זה אני יודע היטיב בו נגיד שאני בא משפחה לא כזאת "פושטקית" להפך אולי מהכבדות שיש בכלל שכוללת אנשי עסקים הגדולים ביותר+ שהם שמוקים בעצמם ופסיכופתים כנראה ולא סתם נהיו מלארדרים- ומולטי מלארדרים ועוד המון המון השיגים)
אז אני יודע גם משפחה של אבא שלי (סבא) מזה ליות איש בעל השפעה אדירה ופסיכופת או איש מאוד קשה, אל תנסה ללמד אותי כנראה זה עובר בגנים- חוץ מזה תחשוב על ותנסה להבין אותי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשווה ציטוט
שמוליק09/02/2015"פושע קטן פועל בניגוד לחוק
פושע בינוני עוקף את החוק
פושע גדול פועל באמצעות החוק" (חה"כ משה פייגלין).
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשפט נכון.
נתנאל לוריא09/02/2015מזכיר לי את אנשי עסקים או המאפיונרים או בכלל- מנהגים שהם פעולים
בעצמות החוק- ויכולים לפגוע באחרים בעזרתו, יש את המשפט המפורסם של מאיר לנסקי" אם הייתי יודע איזה אפשריות יש בהיותך איש- ציבור הייתי מעדיף להיות כזה ולא לעשות את כל העבודה המלוכלכת" זה לא במדיוק אבל זה מה שאני זוכר ככהנתנו לי את הציטוט, אכן משה פנגלין צודק כמו שכתבתי על אנשי עסקים ( מינסיון שלי והיכרות משמעה עליהם מסבתא או בכלל מהשפחה) יש להם כזה הרבה כוח והם לפעמים אלו משוחתים שזה מפחיד, אנשי- עסקים יכולים לתמרן פולטקאים ראשי ממשלות- והרבה אנשים אחרים וזה קורה בגלל זה אמרתי "שהם הפסכופתים" האמתיים ובאמת בעלי הכוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטוב חפרת סתום כבר..
שים10/02/2015את כותב טקסטים באופן כזה מעצבן...באמצע כבר לא היה לי כוח להמשיך לקרוא.
קיצר..הסיפור שלך לא מעניין אותי...בחרת להיות לפגוע באנשים באופן קיצוני מידי.
אני עברתי הרבה בחיים..לא פחות ממך.ולמרות שאני מאוד רוצה לרצוח מספר אנשים..אף פעם לא פגעתי באף אחד כמו שאתה פגעת.
אתה בן אדם עלוב...האנרגיות שיוצאות מהטקסטים שלך פשוט שליליות ואין חשק לעזור לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין לי בעיה איתך.
נתנאל לוריא10/02/2015אתה באמת שוק כמו שאמרתי, כי אתה לא יכול לצאת מאני העצמי ויך אני מתמודד עם מצבים לעומת אדם אחר ,אין לך קו- הפרדה מה גם אומר שאתה לא אדם- חכם בגלל לא רגשית- לא שכלית וכן אתה אדם מאוד מסכן ואני לא אומר את זה כי "הכנסת" לי ומה בדיוק עברת? אתה יכול לפרט כמה שאתה רוצה, אם אתה אומר שכל מי שפוגע לא משנה מאיזה סיבה הוא רע, אז הרבה מאוד "חולי נפש" כמוך הם רעים וצריכים לחסל אותם כמו שאמרתי עלי הרבה מאוד, אתה איש נורא- טיפש ורדוד אתה לא יכול להתמודד עם בעיות עמקות, לכן אין לי מה לדבר איתך אתה אולי אדם לא -אלים חיצונית- אבל אלים בצורה
פנימית אתה כן, אני יסתום? אני כותב פה כל יום? אני בא לבא פעם בחודש אפילו פחות וכותב את מה שאני מרגיש בצורה מופרטת מה לעשות שמוחך- הרך לא יכול להתמושד אם זה? תהיה בריא באמת הרבה בראיות- אמפתיה הרבה אין לך הבנה על מורכבות החיים בכלל אין לך אז אני מרחם עליך אתה סך הכל איש מסכן זה מה שיש לי להגיד לך.
אני אכלתי רבים- וטובים ממך בכל פרמטר כולל מטפלים,
אתה סך הכל תעשה כל מה שאומרים לך תנהג לפי הכללים כי ככה נהוג, זה מה שאתה כבשה מתוך עדר זה דעתי.אתה לא מכיר אותי לעולם לא פגשת אותי ואתה כבר גוזר לי כזר דין מוות אתה מאוד הומני נכון? קיצור קח כמה כדורים ותרגע נראה שאתה לא בקו-השפיות מזמן אתה חולה אחי חולה, גם התגובה שלך לשמוליקק שהוא נראה לך שהכתבה שלו מוזרה מראה על כך, עזרה ממך? בחיים לא בקושי לעזור לעצמך את יכול הצחקת אותי .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא פגעתי בחלשים אלה הגנתי עליה
נתנאל לוריא10/02/2015אם היית מסוגל להתמודד עם שכתבתי מה שאחרים בהרבה פורמים אחרים מצליחים בקלות, כתובים לי אני כותב מאוד ברור אולי אתה לא מצליח מכל מיני סיבות, אתה תקרא שאני פגעתי באותם אנשים לא כי ,הם טובים" בלשון המעטה אלה כי ההפך אני הרגשתי שאני צריך לעזור לאנשים- חלשים בכל שאני פוגע באנשים רעים כמו במקרה עם השכן שהיה איש אלים- עם עבר קשה שפגע באנשים שמה כי הם לא ציתו לו ועשו מה שהוא אומר שהוא התנגד לשלם, או ניסה לפתוח שמה מכולת, והכה את סבתא שלי אז אני ניסתי לפוצץ את הבית שלו אז מה?
הוא היה אדם רע הוא פגע בחלשים אני לא, אותו דבר השכנה אמא מזניחה- מתעללת-נפשית אישה פסיכופתית- שרלטנית רימתה אנשים תמימים ולא שילמה על מה שקנת והביא צקים דחוים, לא נתנה אוכל לילדים שלהם הסתובבה ברחבות והתנחל אצלנו בבית חיה על חשבננו- ניסת לסכסכך ביני לבין הורים שלי - לחשוב שסבא שלי בגללו סבתא שלי חלתה סרטן (הייתי נער) ולהמציא - סיפורים ועוד באה על בבית שהייתי במצב נפשי ירוד+ כולל מחשבות שווא והתחילה להתגרות בי ואמרה לאמא שלי "שישב בלול" אז אימתי עליה בסכין על הבת -זונה הרעה הזאתי מה קרה?
או המעשה הנוראי שלי שראיתי שאדם שאני מכיר אותו שמאכיל כלבים תקפו אותו והוא סיפר שאיזה "עבריין" שלח אנשים לפגוע בו כי הוא מאכיל את החתולים והתלונן במשטרה, אתה יודע מה עשיתי? הלתי באותו יום- כמו מטומטם כי לא יכלתי לסבול את החוסר צדק הזה לקחתי סכין יש שמה מלצמות שצילמו אותי והתחלתיע לקלקל ולאיים עליו ועוד יכתי שירדו אנשים לא פחדתי אז מי רע פה? אני או הם? אני מוכן לסכן את החיים שלי כדאי לעזור למי שאני אוהב ובגלל זה אתה רוצה שיחסלו אותי? שמעת על "לוחם צדק" אני רוצה להיות כזה אבל אני יודע שזה לא מתאים יש עוד לא מעט מקרים ואם היית קורא מהתחלה ועד הסוף - ומצליח לקרוא הייתה רואה שהגנת על חלשים מהריונים לא להפך- לא פגעתי בחלשים כמעת אף פעם מבין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהויש לי כמה שאלות בהקשר הזה.
נתנאל לוריא10/02/20151. אם אבא שלך היה אונס את אחותך או את מי שאתה אוהב מתעלל בו והופך
אותך לנכה ( נפשית(מה היית עושה? לא היתי גם אז נהיה אלים? לא הייתי פוגע באבא שלך? אתה ממש " קדוש מעונה" מזכיר לי את השיר ברונסיקי על הצביעות של בני האדם.
2. אם אתה תראה שפוגעים באדם - חסר ישע ( בעלי חיים, זקנים, ילדים) מה אתה היתה עושה? היית תוקף אותם או שהיית מתעלם? או מזמין משטרה? כי אתה יודע בקטעים כאלו שתי דקות כבר האדם או אותו יצור יכול להפגע ואף למות, מה התשובה שלך?
3. אתה בעד אף פעם לא לנהוג באלימות? בשום- מקרה או שיש מקרים שכן כדאי?
גם לצורך של נקמה? למשל מי שהוא רוצח האכזריות את כל המשפחה שלך אפם יש לך אפשרות שהוא ימוות או שהוא יכלא מה היית מעדיף?
זה מה שיש לי לשאול אותך בנתיים- אפילו ני לא מצפה שתצליח לענות על זה בכנות או בכלל, אז אני לא אופטמי....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה בתחרות איתי?
נתנאל לוריא10/02/2015מי יותר אלים? מזה משנה בכלל? לא צריך להיות אלים בכל לא מילולית- ולא פיזית- ולא נפשית זה מה שאני בעצם אומר, אבל אתה לא חכם מדי כדאי להבין את זה ובגלל זה אני פה כדאי לקבל עזרה, לא להיות כזה אבל אתה מתעלם מזה לגמרי אז פה זה נגמר לקורא שורה אחת שכתבתי כי זה מעצבן ולעשות על תזה שלמה זה מראה על טימטום, אתה לא מטפל ואתה לא יודע אם אין לי סיכוי, שאני פתחתי את האשכול לא ציפתי לאף תגובה של חבר פורום אלה לשל הפסיכיטרים, לכן לא אכפת לי מה אתה אומר כי בכלל לא פניתי עליך מבין? מי עכשיו עלוב? מי שנדחף בלי שום סיבה ובמום אולי לנסות לעזור מתחיל לקורא לי בשמות, אתה ממש בוגר....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחח אתה כזה לוזר...
שים10/02/2015קיצר תמשיך לחפור לשמוליק...ובהצלחה באשפוז הכפויי הבא :).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטרול.
נתנאל לוריא10/02/2015פשוט טרול, אל תייחסו עליו הוא טרול זה מה שיש לי להגיד על מה אתה מדבר? מה אתה דביל? אני מקבל סל שיקום+ שיחות+ לימודים באיזה תחום שאני רוצה אז מי הלוזר בדיוק?, אתהה בן לא יודע כמה בלי שום דבר, בלי קצת שכל דיבור של ילד "מפגר" אני מצטער שהייתי צריך לעלב אותם הם מקסמים, אתה פשוט בדיחה תלך תאשפז את עצמך טוב? אני לא מושפז כבר שנה וחצי אפילו שנתיים ואין באמת שום סיכוי שיאשפיזו אותי כמו שכתבתי אני כבר לא אלים במשך התקופה הזאת, רק המחשבות אבל שוב אתה לא יודע לקרוא אז..., שתחזור-ותלמד כיתה א תחזור ונדבר הא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפשוט פתטי...
שים10/02/2015פשוט פתטי שאתה באמת חושב שיש לך כוח להעליב אותי באופן כלשהו(במיוחד מישהו כמוך).
באמת אתה חושב שכל הקשקושים שלך יכולים לפגוע בי?חח..
חבוב אני בכל כך הרבה רמות מעלייך שגם אם ייתנו לך תוכלת חיים 200 שנה לא תגיע אליהם.
ושוב בהצלחה באשפוז הכפויי הבא.
זכור את המילים שלי(שככל הנראה תשכח כשתהייה מאושפז) :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשגעון גדלות?
נתנאל לוריא10/02/2015שיגעון - גדלות? בו תפרט לי את השיגים שלך ואני את שלי סבבה? אני לא מנסה לעלב אותך בכלל לא, אני כותב לך מה שאני חושב זה הכל, מי שהתחיל לדבר עלי לא יפה ולהגיד שצריך לחסל אותיי- ואין לי מקום בעולם הזה זה אתה, אני פתאטי? אתה זה חלק ממך לגמרי, במקום לנסות לעזור- או להתעלם אתה כותב תגובה- מזעזע ושנאני מחזיר לך כגמולך אתה אומר לי "לוזר" אתה פשוט מעורר רחמיים, אתה לא יכול להתמודד עם מה שכתבתי אז תיורד לרמה של - השמצות מה אני יגיד לך? להגיד שאני עלוב כל הזמן לא ממש עוזר אולי לך לנפח את הגו שלך- כחל גדי כך שאתה מוריד אותי ועושה אותי רע.אתה לא מבין אותי, לא קראת למה עשיתי כך ועל מי הגנתי אתה פשוט בדיחה לא.
מצחיקה, ואני לא מנסה לעלב אותך אתה מנסה אותי וקל לך מאוד כי אתה כמו שפן מתחבא מאחורי מסך מחשב- פנים מול פנים תאמין שלא הייתה מדבר ככה- לא משנה עלי או לאדם אחר, בגלל זה אני מזלזל בך.ואגב את שוב מתנהג כמו בן אדם הזוי ואומר אישפוז כםוי מה שלא יקרה וקרה לפני שנתיים- ומאז אין מקרה אלימות- אחד- הסיכוי שאני יחזור לשם זה הסיכוי שאתה תחלים אתה מבין? לכן לא תפטר ממני כזה מהר חבר.
שהיה לך שבוע טוב ותהנה מהחיים הטובים שיש לך כי הראי שלי חרא לא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד דבר תמשיך לחזור על עצמך.
נתנאל לוריא10/02/2015זה מראה עד כמה אתה- חכם- ומוצלח שכל מה שאתה יכול להנגיד זה עלוב- רע- ותמות ממך יש הרבה מה ללמוד, ממש איש* לתפארת אתה כמו שאמרתי הבן אדם הכי רדוד שריאתי זה לא עלבה זה נכון, אולי אני טועה אבל על גבי הורום זה נראה ככה, תגיד אישפזו אותך פעם? אם זה יקרה ותהיה במחלקה- ביחד אם חולים "מסוכנים" כי שמעתי שיש ערבוב, היה כדאי לך לשמור על הפה שלך אחרת בו נגיד אולי לא תצליח לצאת ממה בחתיכה שלמה "בטח לא בכופי שאני הייתי" אז שמור על עצמך חבוב יש הרבה "רוצחים" ברחוב, אבל מה הבעיה? אתה פאפי אתה פחדן אתה לא תגיד לאף אחד בחוץ את זה, אתה תגיד "לעבריין" שהוא ימוות? כן? הוא יתן לך כאלו מכות תהיה על כיסא -גלגים כל החיים, לכן תפסיק להיות "עבריין מקלדת" לעשות פוזות מאוחרי מסך זה מה שיש לי להגיד כדאי להזהר אותך יש אנשים שלא מתעסקים איתם ועדיף לשמור בלב אני משתדל לישים את זה בעצמי..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחח יאפס..
שים10/02/2015אתה רוצה לראות איך אני אומר לך מול הפנים את כל מה שכתבתי?
תבוא אליי.
ראשון לציון,דרור 66 קומה 3 דירה 9.
תבוא מתי שמתחשק לך.
אני גם אשבור לך את הפנים וגם אגרום לכך שתחזור לאשפוז כפויי :)
קדימה עוד היום תגיע.
חחחח אני פשוט מקבל מזה הנאה כשאני מעמיד טיפוסים מפגרים כמוך במקום :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא איימתי עליך.
נתנאל לוריא10/02/2015זה הבעיה שוב לא הבנת אותי- כי אתה טיפש, הסיכוי שאתה תשבור לי את הפנים
הוא הסיכוי שאני יתאשפז, בו נגיד שהתמודדתי גם 4-6 כמוך אתה רוצה להתעסק עם עבריינים? משפחת גבראלי? בבקשה רחוב הנבאים-6 קומה 2 דירה 10 תבוא לשם אתה רוצה להתעסק איתי? תבוא לבת ים- תבוא ליש אברבאנל נראה מי יפצוץ למי את הפנים, אני לא יבוא לשמוק כמוך ויסתבך, אני יכול- לזיין עשר כמוך וגם עשיתי את זה אתה משחק אותה עבריין הא? אתה יודע מה יעשו למטומטם כמוך עם תגע בי? יחתכו לך את הביצים חתיכת שמוק, תפגש איתי אל אל תבכה אחר כך שאתה - תהיה קבור 10 מטר מתחת לאדמה מפגר פשוט, אתה לא יודע עם מי את מתעסק- בדיוק כמו השכן של סבתא שלי קילל את משפחת גבראלי ואת -אמא של חיים גבראלי בסוף שברו לו את העצמות ומשם לכלא, יש לך אומץ עכשיו? אם כן תגיד להם נשמה- הם גרים בבת- ים רחוב נבאים אני יברר לך את הכותבת במדיוק- תגיד להם רבתי עם נתנאל יש שמה בחור בשם בן גבראלי
( כמו אח שלי) תגיד לו מה אמרתי לי- נראה למי יםצצו את הםנים- על מה שאמרת עכשיו אתה תחטוף- אני גם יתלונן עליך- שאתה מנסה שאני יפגע בך ואתה תפגע בי ממש צדיק אתה- חשבתי אתה נגד אלימות לא? תבוא מתי שאתה רוצה לגינת הנציון בבית- ים תקבע איתי לפני ונראה מי יזיין למי את הפנים סבבה? אני התעסקתי עם אנשים שאתה רואה אותם אתה מחרבן במכנסים, מי אתה חושב באשפוז כפוי"מחלקה סגורה לאלימות קשה" שמוקים כמוך? אתה חושב שאת באמת יכול לפתוח עליהם את הפה? הם יכולים לחתוך לך את הביצים שמה ועוד ישחררו אותם אחרי חודש גם על רצח היו כאלו, אתה משחק לי אותה עבריין? שמעת על - יצחק אסייג? אתה יודע מי הוא היה יטפש? אחד העבריינים הכ כבדים בשנות ה80 הוא אבא של בת דודי שלי ועדיין יש לו אחים, אתה נכנס פה לזירה שהיא לא שלך אני לא יעשה לך כלום אבל אתה כתבת עכשיו דבר מאוד טיפשי- כי אני לא התכוונתי לאייםן עליך להראות שלא היית אומר ככה לעברין כבד אמתי ככה בפנים וזה האמת, ואני ממש לא התכוונתי שאני עברן אני פשוט לא.
לך תזדיין חוץ מזה והייתי נותן לך את הפלפון שלי אבל אני לא יתן לך את של- הבית עדיין זה של הורים, אבל שוב להפגש? אין בעיה גינת הנציחון תבוא או שתפגש איתי בקיוסק של רחוב כנצלנסון- 4 בבת- ים ונראה מי ישבור לי מי את הפנים סבבה? חח אתה באמת מצחיק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המידע
שים10/02/2015תהייה לבוש יפה כשהמשטרה תקח אותך לאשפוז כפויי :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאותי?
נתנאל לוריא10/02/2015מי בדיוק יקח אותי יחולה? דרך מה? אינטרנט? כתוב ברור שאני לא מאיים עליך אתה לא יודע מזה המטפלת שלי- לא יודע אפה אני בדיוק גר ואין לי בעיה - הם לא יקחו אותי בוא נגיד אני לא שם עליהם זין, אם אני לא ירצה שיקחו אותי לא יקחו אותי יש "למשפחה" שךתלי דרכים לעקוף את החוק- הראי איך אתה חושב אני לא בכלא ע היום? אחרי הנסיון של לפוצץ את הבית? הדיקרה? האיומים? וכל זה? לא רצו לקחת אותי לאשפוז אלה לכלא וגם לאשפוז לא היו כיכולים להכריח אותי הלכתי מרצוני- אחרי שכנעו אותי שזה לטובתי, שתדע עם מי אתה מדבר הכל היה טוב, אתה יכול לדחוף את מ שכתבתי לתחת ולנג אחר כך את על הפנים המכערות שלך, כתיבה באטרנט לא מהווה שום דבר- תגיש תלונה ושנית לא אמרתי לך את השם האמתי שלי- לוקיא- וחלאק זה נכון אבל לא ככה בתעודת זהות-
ואת זה לא תגלה וגם הרחוב- עצמו אז לך תזדיין חח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשבאו.
נתנאל לוריא10/02/2015אני כבר הרבה זמן מחכה להם, למה הבני זונות לא באים? כל כך בא לי את האקשן הזה איזה באסה, רוצה רק קצת לתת מכות ושיתנו לי( זה נכתב בציניות), מה אתה מדבר שטויות תראה את הפרומים- גם fxo גם אחרים הכל שמע איומים- ודברים בסגנון כזה או אחר אם היית רואה את הרצאה ברשת א על האלימות ברשת מכל הסוגים היית מבין שמה שאתה אומר מאיים פה לא תקף, פשוט יצחקו עליך בפנים מי יתייחס לאיזה אחד שכותב באטרנט ומפליץ שמות? מה אתה רוצה את באמת הזוי נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכותבת לא עוזרת.
נתנאל לוריא10/02/2015תן א השם שלך+ שם משפחה+ טלפון ואז נראה מי יחטוף ומי לא.
התעסקת פה עם אנשים הלא נכונים חוץ מזה אני מטפיס את מה שכתבת
אחרי שתתן את כל הפרטים שלך וגם אולי יפנה "לשוטרים" שיטפלו במה שכתבת.
אתה ניסיתה לגרור אותי לבוא עליך ואז עוד תכה אותי שמדברי לא נשמע שום דבר ואני לא מדבר באופן אישי אלה אופן כללי, ולא איימתי אבל מה שכתבת פה יעלה לך ביוקר.
יש גבול לכל תעלול, קוראים לי נתנאל- לוריא- חלאק אני גר בת -ים שכונה בית וגן
10-14 ( לא אומר את המדיוק כי לא רוצה לסבך את הורים שלי) אם אתה רוצה תבוא עלי אני לא יסע לראשון לציון- כדאי לתת לך מכות זה נדמע אבסורדי אפילו שבכלל לא חשתי על זה, אם אתה רוצה לתת לי תבוא תקבע איתי דרך המחשב ונעשה את זה, ואז נראה מי ישבור למי את הפרצוץ סבבה ? חח ממש הפחדת שתראה אותי תאין ל שאתה צתטער אני באמת משוגע, שרצו להשתלט עלי שירדתי לרחוב ברחוב שצינתי כי שתתי 8 שוטרים+ פרמדרקים לא הצליחו בהתקף קריז שלי שאל את השכנים מי זה נתנאל אז ציפלון כמוך יכה אותי? חחחחחחחחחחחחחחחחח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחח
שים10/02/2015אמא שלך זונה וזיינו אותה שני חמורים בתחת.
עשו עלייה אי אה נשבע לך.
חח אתה הולך לבכות חזזזק על כל איומי הסרק שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא איומי סרק נשמה.
נתנאל לוריא10/02/2015אבל בעצם זה כן כי אני מכתחילה לא איימתי עליך אתה פשוט פירשתאת זה לא נכון אני דברתי באופן כללי, יש משפט יפה שאני אוהב אותו " החיים יכולים להיות אומללים מאוד כאשר אתה נולד למשפחה חסרת אמצעים- ומעמד אבל כאשר אתה בר מזל ונופל למשפחה טובה אז הכל פתוח ", אז אני לא יודע למי את שייך וכנראה הנבנת למי אני שייך נתתי לך פה שמות אמתים-, חח איזה מפגר אתה שיזנו את אמא שלך חמור חחחחחחחחחחחחחח, אתה ממש דביל הא? אתה ממש הפחדתי אותך נכון.? אתה בעצמך אמרת אתה אדם מגעיל- ומפחיד, אז כנראה כל הנזסיון שלך להתרברבב שתשבור לי את הפנים היה סתם שקר ניסת לגרור אותי לזה נכון?.
אבל אתה לא מבין שהכל בלוף הכל שקר, מה שכתבתי לא יעזור לך בכלום אני כותב לך בפורום וכתוב אחרי שאיימת עלי ואומר שאני לא יעשה לך כלום אחר כך, אז מה הקייס שלך? אם הייתי באמת רוצה שתגע אתה הית לא באליימות ממש לא, כמו שאמר שמוליק פושע גדול משתמש בחוק בשביל לעשות דברים לא חוקים, אני יכול לגרום לזה שאתה תעצר אם אכן זה הכתוב הנכונה( משפחה של אבא הרבה מניאקים בדרגות הכי גבהות למזלי)ויש לא עוד מעט דרכים זה מה שיש לי להגיד שים המטומטם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעד סוף השבוע אתה תתחרט..
שים10/02/2015זהו קופיפקו.
אמרתי את שלי.
נ.ב:
שתישרף המשפחה העבריינית שלך ואתה. :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההם לא עבריינים מכובדים כן
נתנאל לוריא10/02/2015הם מעל זה זה מה שאתה לא מבין בגלל זה אתה לא יכול לאיים עלי ( שוטרים בדרגות הכי גבהות, אנשי צבא ברמה הגבוה ביותר, אנשי - מדע, רופאים, אנשי ציבור, אני עסקים מהגדולים בעולם כמו שאמרתי ( אפילו שאין לי קשר עליהם בגלל זה לאט הזכרתי אותם
וכן אני מאמין שיש להם קשר למאפיה ככה שמעת י, אנשי חינוך, צאצא לדמיות הכי גדלות ביהדות ( רבנים רבים לא רוצה לפרט) כמה שמות" דליה איציק (מצד אבא) אלוף משנה סמי צמח, רפאל פנחסי ( מצד סבתא קשור לב לביב קרוב משפחה שלו) ויש עוד לא מעט גם בדרגות הכי גבהות זה אפילו לי הקצה של הקצה של הרשימה אז תבין עם מי אתה מתעסק וכן יש עבריינים זה לא גאווה גדולה אבל לפעמים זה עוזר...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה שמוליק
נתנאל לוריא09/02/2015על העזרה והבנה באמת מחמם את הלב,סך הכל אני לא בן אדם רע אני רציתי לעזור לא ידעתי שזה לא בסדר, לא בחרתי לעשות מעשים רעים כמו שים הנכבד אומר אלה זה נראה לי לא רע באותו זמן ,אני אכן לא מרגיש כל כך אמפתיה- אבל אני כן רוצה להרגיש זה החלום שלי,וזה הבדל בין פסיכופת אמתי עלי פסיכופת לא אכפת לו לא רוצ להשתנות חושב שהכל בסדר, אני ההפך אני לא אוהב את עצמי שאני ככה אלים ובלי רגשות זה החלום שלי להרגיש אהבה- לתמוך באחרים זה מה שאני הכי רוצה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנראה לי שיש כיוון ממה שכתבת לשים
שמוליק09/02/2015שלום נתנאל.
קראתי את מה שכתבת לשים, ומתוך דבריך נראה שממש לא מדובר בדחפים בלתי מודעים.
כתבת שהדחפים האלה נובעים בגלל אנשים שהתעללו בך.
לפי הגישה הפסיכואנליטית, ישנו מנגנון הגנה שנקרא "התקה". התקה היא הוצאת דחפים שלא ניתן להוציא אותם על מי שצריך להוציא אותם באמת כי הם חזקים מדיי, אז מוציאים אותם על גורמים אחרים גם אם אין להם כל אשמה.
גם לי יש הרבה פעמים רצון להתנקם בכל מיני אנשים שהעליבו אותי בגלל האישפוזים שהיו לי.
אם כך, אז לא בטוח שפסיכודינמיקה היא השיטה הטובה ביותר.
על כל פנים, צריך מטפל שיכבד ויעריך אותך גם במצבך הנוכחי; זה תנאי הכרחי.
ישנן טכניקות שאולי נעים יותר לעשות אותם עם מטפל, אך ניתן לעשות אותן גם בלי. ניתן להשתמש בטכניקות התנהגותיות וקוגניטיביות.
ניתן להתחקות אחרי הפעילויות האלימות: להבין מה חשבת כשהחלטת להפעיל אלימות, להבין שהמחשבה לא הייתה נכונה ולתקן את המחשבה הזו.
טכניקות התנהגותיות יכולות להיות למשל להעניק לעצמך פרס על התנהגות רצוייה, וכיו"ב.
הדבר הכי חשוב הוא לא להתייאש.
כל טוב,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
נתנאל לוריא09/02/2015אני מודע למה הבעיה ומאיפה הדחפים לכוארה באים, ש לי גם סיוטים בלילה שבהם אני מערבב בין דברים שקרו במציאות לבין דמינות, למשל אני חלמתי -או שהיו לי פשבאקים שאבא שלי "מתעלל באחותי" בצורה כל שהיא שהוא מחליף לה והיא מתחילה לצרוח והוא מכה אותה וכל הישבן שלה אדום והוא עדין ממשיך ואני ואחי יושבים ורואים את זה, אולי לי אחי אני כבר לא זוכר,שאלתי אותו הוא לא ענה את אחי ואמרתי לאמא ברמז והיא לא התיחסה אותו דבר גילתי על סבא שלי שעשה לאבא שלי (שהוא אדם בעל - המון קשרים כבוד והשפעה באמת ברמה גבוהה מאוד מאוד וזה התגלה שהוא עזר שאני ישתחרר- מעצר וכל התהליך של הכליאה ופתחת תיק וכתב אישום ממש עזר לי בשיחת טלפון אחד) אב עדיין הוא איש קשה מאוד ואבא שלי עבר הרבה אולי זה גם עיצב את האשיות שלו להיות כזה חסר- רגישות -ממש נכה- אני יכול לדבר איתו בטון הכי כואב ועצוב והוא לא יודע מה לעשות, אף פעם לא ממש הרגשתי שקבלתי אהבה- תמיד רציתי לרצות אותו בגלל זה הייתי תלמיד מצטיין( מצד אמא שלי העניין של הצלחה-בלימודים כולל השייגים הכי גבהים זה דבר הכי חשוב ילד חייב להיות מצטיין- או להצלח להתחתן- לעבוד ואם הוא מוצלח משמע הוא חלק מהשפחה דודה שלי אומרת "אצלנו במשפחה כולם מאוד חכמים אם לא כנראה הם לא שיכים למשפחה" והיא צודקת אני בקתי את זה הרבה במשפחה שלי הקרובה ביותר הם מחוננים-מחונני על יש לא מעט זה בגלל הדחיפה הזאת כולל להתחתן עם אדם- משכיל וחכם) ובגלל זה שלא רציתי לעשות את התואר במקביל לתיכון במתמטיקה או זלזלזתי ולא למדתי זה היה קשה להורים שלי במיוחד אבא,שעף אותי מהבית ולא נתן לי לחזור במשך שנה כמעת הייתי ברחבות עד שסבא שלי קלטה אותי עליה,כל זה בגלל שלא הצטיינתי ולא רציתי ללמוד עכשיו הוא כבר לגמרי מיאוש לא אכפת לו ממ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך חלק ב רשור לחלק הקודם
נתנאל לוריא09/02/2015עללות+ הטרדות ממניות ממש כי אני משדר את זה, ואני גורם לסביבה להתנהג עלי ככה,בסוף היא פוטרה ולא חושב שהיא צאה עבודה במקצוע הזה גם היום, אז כן חווית קשות עברתי הרבה, אני תמיד אומר שלא פגשתי או שמעתי על יותר מדי שעברו בעשור הראשון לחייהם דברים קשים מו שאי עברתי, לראות את ראחותך גוססת בידים של אבא נהיית כחולה ואמא צורחת ובוכה ואומרת," אל תקחו לי את הילדה זה לא קורה לי שוב" זה שאב שלי לא היה בבית עד גיל10- 11 בכלל שלא ראיתי ממש אותו ותמיד חכתי לו וגם בשבת שהוא היה הוא העדיף לקרוא עיתון או- לישון או לדבר קצת עם אמא ולא להיות איתנו הוא בחיים לא אמר לי מילה טובה- גםכשהיתי התלמיד הכי טוב תמיד דרש ממני יותר -והתאכזב שלא קבלתי הכל 100, היום במצב יותר טוב הוא כבר לא כזה משפיל אותי או מקלל שאני מעצבן אותו או אומר דברים שלא מוצאים חן בעניו, ואין אלימות מצידו או מצדי אין יאמר את האמת אני קבלתי מכות עם חגורה על הגב תפסו אותי והכו אותי ממש היה לי סימנים כי אמא לא יכלה להשתלט עלי- או שהיא ממש עשתה לי בסכל הגוף כחולים וממש דמומים- אני גם זוכר שהיא פעם מעצבים היא טוענת שלא היא לקחה את המכבס ושרפה לי את היד היא ממש טוענת בתקף שלא נכון אבל זה מה שאני זוכר, אני אהבתי אותה ולא רציתי להלשין עליה אפילו שסבתא אמרה ל שאני חייב בסך הכל הורים טובים אני חושב, הם פשוט כעסו עלי זה הכל אני לא מאשים אותם באמת הייתי ילד מאוד"מופרע" עושה בעיות אז כנראה זה קצת הגיע לי...
טוב זה מה שיש לי להגיד אני יכול לכתוב עוד-הרבה ולפרטי פרטים ממה שאני זוכר אבל זה לא יעזור סתם היה אולי "קשה" לכם לשמוע את זה.
טוב ש/היה לכול שבוע טוב וסליחה עם קצת התפרצתי וקללתי הוא פשוט נורא-נורא עצבן אותי והגישה שלו בכלל מעצבנת אותי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הדיון הזה ממש לא ברור
שמוליק10/02/2015שלום נתנאל.
אם במשך שנתיים לא היה לך אישפוז, אז מה קרה שעכשיו פתאום נזכרו להגדיר אותך כאישיות אנטי-סוציאלית?
הרבה יותר הגיוני שדבר כזה יקרה למישהו שנמצא באישפוז כפוי.
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני יסבר.
נתנאל לוריא10/02/2015הם לא קבעו את זה עכשיו בכלל לא, אתה כנראה לא הבנת אותי אלה לפני 3 שנים לפני האשפוז הכפוי הראשון, אחרי שהיה לי מקרה אלימות בבית- החולים אברארל שהיתי באשפוז יום בשחף, לקחו אותי לקרמנלוית מרי רוזנברג משהוא כזה היא דיברה איתי וקרא את כל התיק ואת מקרי האלימות ואז אמרה לא שאני "פסיכופת" אלה שיש לי קווי "קרמנליות", כאלו יש לי תכונות שמתאימות לפסיכופטים או לקרמנלים אלה לא ממש ברור,כי אני רוצה להשתנות והם לא, אז אני נחשב עוד במצב טוב יחסית אבל הם לא נותנים לי טיפול אתה מבין שמוליק? ואל תתיחס לדיון שלי עם שים זה סתם נהיה מגעיל לא התכוונתי בכלל שזה יקרה.
תודה על העזרה ויום טוב שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז תמשיך להשתפר ושים עליהם פס
שמוליק10/02/2015שלום נתנאל.
עזוב אותך ממה שהיה לפני שלוש שנים. יש נטייה חזקה מאוד לפסימיות בכל מה שקושר לשיקום נפגעי נפש.
עכשיו המצב הרבה יותר טוב. המצב ימשיך להשתפר, ועזוב אותך ממה שאמרו עליך לפני שלוש שנים.
לי גם אמרו שאני אצטרך תרופות כל החיים, קבעו לי נכות יציבה. נראה למישהו שעכשיו זה נכון? ברור שלא.
כל טוב,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קסנקס וויפאקס הולכים יחד?רונן08/02/2015
שלום
במשך שנים השתמשתי בויפאקס ולאחר תקופת "צינון" אני מבינה שויפאקס עושה לי ממש טוב. השאלה היא אם אני יכולה לחזור לקחת ויפאקס יחד עם קסנקס.
אני לא הולכת לפסיכיאטר, אני מוציאה תרופות דרך רופאת משפחה (בבקשה אל תגידו לי ללכת לפסיכיאטר אין לי כסף לזה).
יש התנגשות בין קסנקס לויפאקס? חשוב לציין שאני גם לוקחת בונדורמין לפני השינה.
אשמח מאוד לתגובה בנושא, תדה רבה ושבוע מעולה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ושכחתי לציין שאני לוקחת
רונן08/02/201520 מ"ג של פריזמה. אז פריזמה, ויפאקס וקסנקס עלולים לגרום לאסון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפסיכיאטר לא עולה כסף
שים08/02/2015פסיכיאטר פרטי עולה כסף,אבל דרך קופת החולים לא.
לרופאת משפחה אין ידע בכלל,כדיי לטפל בבעיות שלך ולרשום לך כדורים פסיכיאטריים.
בקשר לקסנס..כל מה שאני הוא שכדי לא לקחת כדורים מהסוג שלו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פלוטין בהריוןעינב07/02/2015
שלום.אני בשבוע 12 להריון וברצוני לדעת האם לקיחת פלוטין 20 מג ליום עלולה להזיק לעובר?לקחתי במשך שנים פלוטין לסרוגין לפעמים פעם בשבוע ועדיין השפיע עליי לטובה.מרגע כניסתי להריון לא לקחתי כלום אך אני מרגישה שהחרדות חוזרות.התייעצתי עם המכון הטרטולוגי ואמרו שאין בעיה לקחת בהריון ושזה לא מעלה את הסיכון למומים אך הייתי מעוניינת את חוות דעתך.תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - מריחואנה וSSRIעומר05/02/2015
שלום,
אני נוטל לוסטרל (50 מ"ג) ולמיקטל (200 מ"ג) כבר בהמשך 4 שנים.
המון המון זמן שלא חוויתי התקפי חרדה או דכדוך.
בחודשיים האחרונים יצא לי לעשן מריחואנה משהו כמו 5 פעמים, מעט מאוד.
באותו הרגע לא הרגשתי רע כלל, היה לי די נחמד.
בכמה ימים האחרונים אני חש מעט דכדוך וקצת נמלולים שמזכירים כאילו התקף חרדה (עוצמה נמוכה למדי)
האם זה עלול להגרם כתוצאה מעישון המרחיאונה?
מה ההשלכות על כך? האם זה בלתי הפיך?
האם תוך מספר ימים זה יכול לחלוף?
תודה רבה!
עומר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדאי להיות אופטימי
שמוליק05/02/2015שלום עומר.
אינני רופא.
יכול להיות שזו השפעה של הסם. ישנם סמים שההשפעה שלהם יכולה לקרות אפילו שנים אחרי לקיחת הסם.
האם נגרם נזק בלתי הפיך או לא? לא ניתן לתת תשובה חד משמעית; ישנן סטטיסטיקות, אבל סטטיסטיקות משקפות את המציאות ואינן מנבאות. מסיבה זו - כדאי להיות אופטימי ועד שאין ראיות מוחצות - לא לחשוב שנגרם נזק בלתי הפיך.
לדעתי, כדאי לפנות בהקדם לרופא המשפחה. קשה לי להאמין שתהיה תגובה מרופא של הפורום השבוע. ובלי שום קשר, רופא המשפחה יכול לבצע בדיקות ולו ראשוניות על מנת לקבל הערכה.
גם אם ישנו נזק שהרפואה המודרנית איננה יודעת לטפל בו - אין זה אומר שהוא אינו ניתן לתיקון, ולכן כדאי לשמור על אופטימיות.
מידע נוסף שלדעתי יכול לשמש סיבה לאופטימיות הוא בעצם העובדה שישנן מדינות שבהן השימוש במריחואנה הוא חוקי. זה אומר שמדובר בסם קל, ולכן רוב הסיכויים שלא נגרם נזק בלתי הפיך.
בכל אופן, שיהיה רק טוב.
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת טיפול לא מבוקר!טלי05/02/2015
שלום,
בת 27 נוטלת זיפרסה מזה כ 7 שנים .כיום אני במינון של 5 מ"ג . בנוסף חולת minimal change ונוטלת ציקלוספורין+סטרואידים ,מגיל 23 . מעומס תרופות גיליתי היום ששכחתי לקחת את הזיפרקסה מזה כחודש וחצי מקסימום. כבר כ- 3 שבועות סובלת מכאבים איומים ליד הלב בצד שמאל וימין כמו דקירות וקשיי נשימה מדי פעם. מאז הרופאים חשבו שזה מהחיידק הליקובקטר שהופיע בבדיקת צואה.כשהתגלה החיידק נתנו לי טיפול מתאים עם הציקלוספורין שנוטלת לחיידק :פלאג'יל ,מוקסיפן+אומפרדקס .לאחר יום של טיפול הופיעו נק' אדומות בולטות על העור והטיפול הופסק ע"י הרופאה. היום אחרי התייעצות עם פרופ' מומחה גסטרואנטרולוג אמר שהתסמינים מהם סובלת לאו דוקא מראות שהבעיה מהחיידק וקבע לי תור לשבועות הקרובים לגסטרוסקופיה ולאו דוקא הציע לבצע טסט אלרגי כפי שרציתי כדי לסיים עם החיידק.כעת שאני יודעת שהפסקתי את הזיפרקסה שלא במתכוון האם הכאבים והקשיי נשימה בבטן העליונה קשורים ישירות להפסקת התרופה-זיפרסה??? מה לעשות כעת??? זה לא מסוכן??האם להמשיך במינון שהייתי 5 מ"ג ליום?? בלילות קשה לי לישון עם הכאבים האלו ואני מפחדת מהבעיה שההפסקה הזאת תגרום..אודה לכם על תשובה מהירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסקת טיפול לא מבוקר! - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור12/02/2015יש קושי לענות באופן חד משמעי ומקצועי.
יש מס. נתונים שחייבים לבדוק, מצב גופני, שלילת בעיות גופניות,
הסיבה שנתנו זיפרקסה ? בדיקה אחרונה של פסיכיאטר וכו..
ממליץ להתחיל ראשית עם רופא משפחה ולשלול בעיות גופניות ( פחות סביר שמשני להפסקת זיפרקסה) ולאחר מכן יש צורך בבדיקת פסיכיאטר מטפל והערכה חוזרת של המצב המנטלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איקסל 25 מ"גלירון04/02/2015
בן 27 פגוע פוסט טראומה . תאונת דרכים.. אני פרימיטיבי בעניין הכדורים אז סבלתי במשך שנתיים. בסוף אמרתי יאללה מה יכול להיות , הלכתי לפסיכיאטר והוא החליט לתת לי איקסל . הוא אמרת שבהתחלה אני יקח 25 מ"ג פעמים ביום ולאחר חודש אני צריך לעלות את המינון ל 50 מ"ג פעמיים ביום . הוא אומר שיעלות הטיפול הוא 100 מ"ג ביום סה"כ, עבר שלושה שבועות ואני מרגיש מדהים אני יכול לתפקד סוף סוף אחרי שנתיים ! אם אני מרגיש מדהים מ 25 מ"ג פעמיים ביום אז למה להתחכם !!? אשמח לשמוע מה אתם חושבים תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סבבה
שמוליק05/02/2015שלום טל.
הגישה האישית שלי נוטה באופן חזק מאוד נגד טיפול תרופתי, בשל הנסיון האישי שכלל סבל נוראי מתופעות הלוואי שלהן.
עם הזמן, הבנתי שהדברים מורכבים יותר; יש מטופלים שאינם סובלים מתופעות הלוואי של התרופות כלל. יש כאלה שסובלים, אך התועלת גדולה מהסבל.
מטופלים שמעוניינים בטיפול התרופתי, ותהא אשר תהא הסיבה לכך - בשל הערך הנעלה של החירות - שיעשו מה שטוב להם ושיהיה להם לבריאות.
כל טוב,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציפרלקס..04/02/2015
אני לוקחת ציפרלקס כבר חודשיים והוא גורם לי לתחושה נוראית של עייפות.
אני ישנה 9-10 שעות בלילה, ועדיין כמה שעות אחרי שקמתי אני עייפה שוב ומסוגלת לישון שוב. אם למשל אני בבית ולא עובדת אני כל הזמן נרדמת במהלך היום לכמה שעות בלי לשלוט בזה... חוץ מזה קשה לי לעבוד בגלל העייפות ואני כל הזמן מפהקת.
(אני לוקחת את הצפירלקס ב-8 בערב)
זה יכול להיות קשור לציפרלקס?
אם כן כדאי להפסיק את הטיפול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציפרלקס
רונן05/02/2015תופעות העייפות אכן מוכרות בנטילת כדורים נוגדי דיכאון. במשך הזמן זה משתפר ומתרגלים . תמיד צריך לבדוק תועלת אל מול תופעות הלוואי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציפרלקס - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור12/02/2015ייתכן שקשור
יש לישקול להפחית מינון או לשנות ..
כמובן ביעוץ עם רופא מטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אובדן זיכרוןנטע04/02/2015
לפני שנתיים בערך נכנסתי לדיכאון בלי סיבה ידועה לי, טופלתי בציפרלקס שעזר חלקית, מצב הרוח הירוד השתפר בנוסף לכך כם התיאבון השתפר אך מאז אני מרגישה שאיבדתי את הזיכרון אני שוכחת את מה שרציתי להגיד לפני חצי שניה, שוכחת באיזה יום בשבוע אנו נמצאים, ועוד. טופלתי אחר כך בכל מיני תרופות שלא עזרו ביניהם וולבוטרין ויפאקס אדרונקס סימבלטה, אני מיואשת לגמרי לאחרונה פוטרתי מהעבודה בשל תפקוד לקוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מי שלוקח תרופות לא מתפקד טוב
דוד06/02/2015זאת רק אשליה,אבל מול אנשים שלא לוקחים,התפקוד ברמה הרבה יותר נמוכה,תפסיקי עם הכדורים,אל תגעי באלכוהול או סמים כל עוד את לוקחת אותם,ומבטיח לך שעם הזמן התפקוד שלך ישתפר ותרגישי יותר טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה שטויות
מנוסה06/02/2015אתה כנראה מדבר מניסיונך הפרטי. בפועל מי שנוטל תרופות מתפקד ברמה טובה ביחס למי שאינו מטופל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדוד
מנוסה06/02/2015ערב טוב,
עיינתי בתשובות שלך בשני העמודים של הפורום ועולה שאתה מתנגד לטיפול תרופתי באופן עקבי. דעתי היא, שלא טופלת בצורה טובה ולכן הגעת למסקנה אליה הגעת. נכון הוא שהתרופות בעלות השפעה חזקה על הנפש והגוף ולעתים קרובות לא קל להסתגל אליהן, אבל מי שמתמיד ומתעקש ומנסה למצוא פתרון הוא זה שיחלים, ומי שלא יישאר פעמים רבות עם הבעיה ואף פסיכולוג או אורח חיים בריא לא יעזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנטע
מנוסה06/02/2015את מתארת מצב שבו הטיפולים לא הצליחו ובעצם השאירו אותך עם הדיכאון. אחד הסימפטומים הנו קשיי ריכוז, בעיות בזיכרון , ממש כמו שתיארת.
במצב של דיכאון עמיד, הפתרון הוא לשלב 2 תרופות יחדיו. הדיכאון יתרפא.
האם ניסית גישה טיפולית כזו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדוד ולמנוסה
שמוליק06/02/2015שלום לכולם.
אני יכול להבין את שתי הגישות; לכל אחד נסיון חיים שונה. יש מטופלים שבשבילם לזרוק את התרופות זה הדבר הכי נכון לעשות, ויש מטופלים שבשבילם זו השטות הכי גדולה.
מסיבה זו, אני חושב ששניכם צודקים וטועים; צודקים בנסיון האישי וטועים בהכללה.
אין שום סיבה לריב בשל כך.
אני חייב להודות בכך שלפני שלוש שנים בתחילת דרכי בפורום המלצתי לאנשים להפסיק טיפול תרופתי בצורה הרבה יותר אגרסיבית ופרועה מדוד, עד שלקח זמן והבנתי שאני טועה בהכללה.
צריך שיקול דעת של כל מקרה לגופו.
כל טוב,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניסיתי לשלב ולא עזר
נטע06/02/2015למנוסה כן ניסיתי לשלב וולבטרין עם ציפרלקס וגם ניסיתי לשלב ציפרלקס עם אדרונקס אך זה לא עזר.
האם יש לך המלצה בשבילי מתוך נסיונל האישי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנטע שלום
מנוסה06/02/2015ויאפקס + אדרונקס. לא לנסות לבד אלא בהנחיית רופא מומחה עם ניסיון, דרוש גם מעקב לאורך הטיפול כמובן.
ההסבר הוא שציפרלקס לא תמיד מספיק חזק , ואז רושמים ויאפקס שהוא תרופה יעילה ביותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנטע
מנוסה07/02/2015קשר באימייל לא מתאים לי. בנוסף לדעתי כל מידע נוסף עלול לבלבל ולהזיק לך.
מכאן את אמורה למצוא רופא טוב ולקבל טיפול.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאובדן זיכרון - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור12/02/2015לא ברור , מה את כרגע נוטלת..
ממליץ בדיקה גופנית, בדיקת דם: פרופיל הורמונלי, תפקוד בלוטת התריס, וויטאמין B12 וחומצה פולית..
לאחר מכן יש לישקול המשך בירור.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)