מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאהגנ16/04/2021
אני חושב על זה הרבה. מה אני דפוק ? לנדב את אשתי לזרים ? זה הדבר היחיד שמדליק אותי. אמיתי. רק כך אני מצליח לגמור. לשמוע ולראות אותה גונחת ונהנית מ אחרים.
מה זה אותר עליה ? ועלי ?
היא שווה, ואני חושב שמגיע לה. הכל מהכל.
והזוגיות מדהימה. אין סודות ואין טלפונים סגורים ואין שקרים.
גם אמרתי לה שאני רוצה את אחותה...זהו...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אתה לא דפוק
stav adam18/04/2021אתה מאפשר לה להיות אדם חופשי שאינו נתון תחת כבלים של מוסכמות ו/או הסללה חברתית , לא רואה עם זה שום בעיה ...כל עוד כפיש הגדרת הכל בידיעה שיתוף והסכמה ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעניין
רוני שוורץ26/04/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיותמירית06/01/2021
נשמע כמו התחלה גרועה של בדיחה אבל... בעלי ואני ניסינו המון זמן להיכנס להריון, כ"כ הרבה זמן שזה הפך לטכני, זה נורא.
בתקופה האחרונה הכרתי מישהו בגינת כלבים ו.. לא צריכה לפרט, מפה לשם אני בהריון. מפעם אחת.
כ"כ חיכיתי להריון הזה - לקחת עכשיו גלולת אלה ולסיים אותו? כואב לי בנשמה. מצד שני - מה אני אמורה לעשות מול בעלי? מול אותו בחור שזה היה נטו חד פעמי איתו?
מה עושים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איזה סיפור, אבל הלחץ מבלבל אותך
סיגל07/01/2021איזה סיפור, אבל הלחץ מבלבל אותך. גלולת אלה את מתכוונת לגלולת חירום?? תקראי על זה קצת כי גלולת חירום התפקיד שלה זה רק לדחות את הביוץ ולמנוע הריון. זאת ממש לא גלולה שלוקחים אחרי שכבר נקלטת... אין לי ממש דעה מה הכי נכון לך לעשות כרגע אבל אולי כדאי מראש לפתוח את הכל מול הבעל ולא לחכות שהילד יצא לא דומה או משהו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודהדביר לוי07/08/2020
שלום לכולם.
אשתי מתכתבת עם מישהו מהעבודה. לאחרונה שמתי לב שיש הודעות שהיא מוחקת וכאשר הערתי לה היא שיקרה כמובן שלא מחקה רציתי לדעת אם יש איזה אפליקציה שיכולה לשמור את ההודעות שהיא מוחקת וסתם ככה האם כדאי לי להיות יותר אגרסיבי לגבי הקשר הזה?
תודה לעונים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר whatsapp for web
מישהו מנוסה10/08/2020תבדוק איך מתחברים עם זה לווטסאפ שלה (תצטרך את המכשיר שלה פתוח ל4 שניות בדיוק).
בהצלחה....מאחל לך שלא תמצא כלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכבר מחובר
דביר לוי10/08/2020הבעיה שזה גורם לי להיות כל היום מול המחשב ןלאא מצליח לעשות שום דבר אחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש האקרים
אריאל14/08/2020בעבר הייתי במקרה דומה .
יש עמוד פייסבוק שנקרא האקרים ישראלים להשכרה , תנסה איתם אולי יסייעו לך כמו שסייעו לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכיםרוז15/01/2020
אני נשואה כבר 9 שנים, מגיל 18. הכרתי את בעלי בשידוך. יש לציין שהוא גדול ממני במס' שנים. האמת שמהר מאד הבנו שאנחנו לא הסגנון אחד של השני אבל הגיעו הילדים. אני אט אט התרחקתי מהציבור החרדי והיום אני אישה דתיה רגילה. בעלי כמוני אפשר להגיד הלך בעקבותיי. יש לציין שלא באנו מבתים חרדיים סתם תקופה של התחרדות והתמתנות. מעולם לא קיבלנו תמיכה ממשפחה ואמא שלו הייתה אישה ועודנה נוקשה ומרירה כלפיי. אני בחרתי בעוד היותי בת 18 שאבנה קריירה ואני כבר אחרי שני תארים ועבודה טובה. הוא כאמור. די נשאר מאחור ולא חלילה כזלזול אני אומרת אלא... פשוט לא בעל אמביציה ורצון להצליח. יש פועל שחור שיעשה הכל שיטפל בהכל שלא יתן לדברים לקרוס. הרי זו אני. ותת מודע של אדם הוא למה לא לעשות את המינימום אם אפשר? אני דחפתי כל הזמן שילמד ורק לאחרונה החל שינוי קל בעניין. במהלך השנים עברתי גיהינום ברמה הרגשית חוסר יחס קרירות שלא נדבר על חוסר יוזמה של יציאות ואפילו סקס.
תמיד אני זו שמתניעה. פעם הייתי מתרגשת ממנו, בוכה, מתעצבנת. ואז הגיע שלב שאמרתי נגמר! והכרתי מישהו. התחלנו לשוחח וראיתי שאני מתחילה להרגיש דברים. עצרתי את הקשר הזה בזמן ואם לומר את האמת לא בגלל בעלי. אלא יותר מצפון מול אלוהים. בעלי ידע על הקשר הזה כי אני סיפרתי לו! כי רציתי לעורר אותו, שום דבר לא התעורר. והוא המשיך באדישות שלו. אני המשכתי להתרחק ממנו כמובן שהעלינו מליון פעם את עניין הגירושים. אבל אתו אי אפשר להתגרש! אני בלי משפחה הוא מה שיש לי! ולכן אני מצפה ממנו כהורה להבין שהוא יהיה חייב לקחת אחריות על הילדים, שזה אומר מזונות ראויים או משמורת משותפת, לא פעם זרק לי שיספר לילדים על אודות האמא הבוגדנית שלהם. ולא פעם אמר שישב בכלא ולא ישלם לי שקל. כאילו שזה בשבילי.. ושבית משפט יראה שהוא מרוויח מעט ואני הרבה ולא יגיע לי כלום. בקיצור די עושה מניפולציה. כל מי שמכיר אומר לי שאני בחורה בת 26 יפה מוצלחת באמת. יכולה בכיף להתחיל פרק ב'. מה שהם לא מבינים שאני איבדתי טעם .. לא מעניין אותי פרק ב. מעניין אותי לסיים את הזוגיות המעיקה הזו שיושבת לי עם דמעות ומחנק יומיום בגרון. אבל אין לי אין לי את האומץ להתחיל בהליכים, מפחדת שיקיים את מה שאמר שכל מה שעבדתי עליו מבחינת חינוך ילדים, בריאות נפשם, קריירה שלי ירדו לטמיון. ולמה? כי אמא לא מאושרת? אין לך בעל מכה אין לך בעל מגדף. יש לך בעל דמוי שטיח עציץ.. שמעולה עם הילדים שלך. תסתמי בשביל האושר שלהם. אל תהי אנוכית. זה הקול שמנחה אותי. את עובדת יש לך בייביסיטר(בעלי). אז מה רע? רע שאין לי אהבה. רע שאין לי פרגון, עידוד, חיזוק, תמיכה רע שאין לי חבר טוב. והכי רע שאני חיה עם הרגשה שהאויב ישן לצידי בלילה. הרי הוא לא חבר שלי. יש פה עניין עסקי בלבד הנישואין האלה מה יש בנינו היום? כלום ושום דבר. היום אני לא מחפשת את הקרבה הפיזית אני נגעלת נרתעת נמנעת מכל מגע. ומנסה לקחת את כל הרצונות שלי לזוגיות לרצון להצלחה בעבודה ובילדים. ממקדת את הרצון בתחום אחר... אבל גם אני אישה מדי פעם. נזכרת שאני אישה שזקוקה לגבר שלה. ואז נשברת בשקט במיטה .. מרגישה שאני בת 90 ולא בת 26 שאמורה להיות מלאה חיים ושמחה. אני עייפה עייפה כל כך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המלצה
אורטל16/01/2020תהיי כנה עם בעלך תגידי לו שאת רוצה שהוא יפרגן לך
שיעשה ממש עבודה עם זה
שיקח דף ויכתוב את על הדברים הטובים שיש בך ויגיד לך אותם
וגם את תעשי כלפיו את אותו דבר
ממליצה על הספרים חכמת נשים ובגן השלום של הרב שלום ארוש
זה ממש חזק לשלום בית ולקשר טוב מניסיון
(יש שם קצת דברים דתיים אבל הספרים מועילים)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בגידה לא קוראת דווקא מרעב מיני של הגברטליה06/04/2019
המצב אצלי הוא קצת שונה, אנחנו נשואים 10 שנים והורים ל 3 ילדים, החברים הכי טובים שיכולים להיות (כך חשבתי) יחסים מעולים מכל הבחינות גם במיטה... תמיד הייתי בטוחה שיש לי חיים מושלמים, מה גם שאנחנו מושא לקינאה אנחנו נראים טוב ומשדרים אהבה גם אחרי עשור....
לאחרונה נודע לי שבעלי היה בקשר של שנתיים עם משהי נשואה, לא ארחיב ואפרט את הטראומה שלי ואת הימים הקשים שאני עוברת, אני גיליתי אחרי שבעלה עלה עליהם והם הפסיקו,הוא טוען שהוא אוהב אותי והוא לא בגד בי כי היה חסר לו משהו, הוא לא יודע למה זה קרה, הוא טוען שהיא פיתתה אותו ושכל הזמן היא אמרה לו שהיא רוצה להתגרש מבעלה ולהתחתן איתו הוא מקרקר סביבי ומצטער אלף פעמים ביום ונשבע לי שזה לא יקרה יותר. אני מרוסקת ואנחנו בטיפולים. אז לידיעתך לא בוגדים רק בגלל רעב למין לפעמים זה גם הרצון לתשוקה ולאנדרנלין שיש באיסור. לא מאחלת לאף אשה בעולם לעבור את מה שאני עוברת וגם אם חסר לגבר מין אפשר ללכת ליועץ לפתוח את זה ולדבר, למה לבגוד??? מקווה שאסלח לו ביום מן הימים ואולי אשכח את זה, אני נשארת כי כל הזמן היה לנו כל כך טוב והוא פינק אותי והרעיף עליי לכן אני נותנת לזה צ'אנס נוסף...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אז מה אם הוא בגד בך?
האישה האחרת17/04/2019מה שחשוב שהוא מקרקר סביבך ומפנק אותך.
בעלי לא רואה אותי ממטר.
לא אכפת לו ממני, אני עושה את רוב העבודות בבית, רוב הטיפול בילדים, עובדת במשרה מלאה ובעלי...עושה חיים.
בעיקר עובד ויש הרבה עבודה(הכי כייף לשבת מול מחשב ולעבוד בזמן שהאישה עושה את השאר)
בעלי לא מקשיב לי, לא אוזן קשבת ולא בטיח.
כשהוא צריך סקס הוא בא. מרגישה לבד בנישואין.
אז הוא לא בוגד או שכן לא יודעת.
עדיף בעל בוגד שמכרכר סביבך ואוהב אותך מבעל כזה.
וחשבתי לבגוד בו ואולי לקבל יחס טוב מגבר אחר אבל גם זה הגעיל אותי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נישבר לי הלב לא יודעת אך להיתמודד עם זהאילנה27/10/2018
היי אני בת 25 הייתי בזגיות 7 שנים לא תמיד היה טוב אבל גם היה גם טוב איתו הוא היה חלק הכי גדול הפשוט יום אחד יום לפני שהיינו צריכם לנסוע לאילת עם כול המישפחה שלו הוא אמר לי אני לא רוצה אותך יותר לא טוב לי איתך לא יוכל לראות אותך ולא לישמוע אני בגדתי בך הייתי בשוק לא הבנתי מאיפה זה בא לי אמרתי לו אפשר להיתגבר על זה אני היסלח לך היקח לי זמן הוא לא היה מוכן היתכננתי עלוי שהישאר הוא לא היה מוכן אחרי זה אני מגלה שהוא איתה בחורה שלקחת סמיס בת 30 שכבת עם כול מה שזז אותה העדפתה אלייי הייתי בשוק לא תארתי לעצמי שזה החיים שלי היה לי קשהה הכי קשה בעולם מעלה איתה תמונות לרשתת שכיף להם מאושרים ואני לא הבנתי מאיפה זה נפל אליי אחרי חודש של סיוט של החיים אני מיתקשרת עלוי בחודש הזה הבן אדם מסננן אותימחק איתי כיאלו לא הייתי ביכלל בחיים שלו הייתי מרוסקת אחרי חודש חזרנו לדבר שוב וחזרנו להיות ביחד הכול היה מושלם בשבוע הזה פיטעם אני רואה שהיא מיתקשר עלוי אמרתי לו למה היא מיתקשרת הוא אמר לא יודע הוא סינן אותה טוב יום למוחרת אני מיתקשר עלוי כול היום הבן אדם אומר לי אני מסיים איתה את הסיפור אמרתי לו בסדר אחרי זה אני מיתקשר כול הלילה הבן אדם לא עונה לי מסנן איתי שוב פעם אחרי זה גליתי שהוא שוב איתה יוצא איתה באותו ערב למועדן ולי הוא פשוט לא ענה אחרי זה רשמתי לו אני יודעת שאתה איתה במועדן הוא אמר לי טעת שלי הייתי צריך להגיד לך ושוב אני חוטפת מכה שנייה ללב אני לא יודעת אך להיתמודד עם זה מין הסתם ניפרדנו אבל גם הוא הישפיל אותי הרמות אני לא יודעת אך להיתמודד לא יודעת הוא מאושר כיףףף לו ואני בוכה כבר חודשיים לא אוכלת ירדתי 10 קילו בקושי ישנה לא יודעת אך להמשיך להיות אךךךךךךך ?????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תעריכי את עצמך! הוא לא שווה את זה! את מלכה , נסיכה בת של מלך!
טליה29/10/2018תעזבי אותו. כל "האושר" שלו זה הצגה אחת גדולה!
תתגברי עליו כמה שיותר מהר ותמחקי אותו מהחיים שלך.
תמצאי בחור טוב שאוהב, מפרגן, אמין , ששם בשבילך תמיד. תמצאי מישהו שיאהב אותך ללא תנאים! תעריכי את עצמך זה הכי חשוב. לא מגיע לך להיות או לרצות להיות עם בן אדם כזה. תהיי את ! תשמחי שנפרדת ממנו! אל תמשכי אנשים כמוהו לחיים שלך. מגיע לך אדם טוב . שעובד על המידות שלו. שמשתדל, מתאמץ . אדם שגומל חסדים שאוהב אנשים. שאוהב לעזור. בהצלחה! ומעכשיו תשמחי !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני צריך תשובה לשאלהאנונימי01/10/2018
שלום , רציתי לשאול משהו . אני רוצה לשאול שאלה שכל הרופאים או לפחות אחוז אחד מהרופאים יענו עליה , אני צריך תשובה לשאלה באופן דחוף . האם יש פורום כזה שרוב הרופאים לפחות נמצאים בו וכמה שאני ארצה יתנו לי תשובה למשהו ?
בתודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך מתחילים להתגרש?
אורי16/10/2018היי, הודעתי לאשתי שאני מעוניין להפרד.
מהיכן מתחילים? איני מעוניין להתחיל עם עורך דין קודם לכן אלא האם אפשרי להתקדם לפני ללא עו"ד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך רואים ממתי הפוסט נכתב?דנה22/04/2018
ואיך מגיבים ספציפית למישהו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני רוצה להגיב לפוסט שלא אני כתבתי
דנה22/04/2018למה זה לא נותן לי אפשרות כזו? מישהו יכול להסביר לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מלון נס ציונה תל אביבמירב07/12/2017
רציתי לברר על המלון הזה. מצאתי קבלה אצל בעלי לשהות שעתית (קבלה ועזיבה באותו יום) על שמו.
באותו יום הוא היה בכנס בדיוויד אינטרקונטיננטל . כשהראתי לו את הקבלה הוא אמר שהיא של עובד.
רציתי לדעת האם משהו מכיר את המלון? האם יתכן ששהות של אחד תהיה תחת שם של משהו אחר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מלון נס ציונה
אסף10/12/2017מירב מצטער לאכזב אותך אבל בעלך בוגד בך המלון הוא מלון להשכרת חדשים לפי שעה ואין מצב שנרשמים על שם מישהוא אחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קבלתי הודעת וואטסאפ שבעלי בוגד ביענבל13/05/2017
עד עכשיו חיי היו על ימי מנוחות פרגון ואהבה וכבוד היינו. אנו נשואים כ 18 שנים + ילדים. בבוקר בעבודה פתאום קבלתי הודעה אנונימית באאווטסאפ " לאחר לבטים רבים החלטתי לספר לך למרות שאני יודעת שהדבר יגרום לך סבל וצער אבל את חייבת לדעת את האמת ולהתעורר.. בעלך בוגד בך עם חטובות וצעירות ממך... " מאז ההודעה אני בחוסר וודאות מוחלט. חסרת אונים ולא יודעת אם להאמין. כן סיפרתי מייד לבעלי והוא נשבע שאין לו מושג מי שלחה את ההודעה ומעולם לא בגד. מה נכון למי להאמין מה לעשות. ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעל בוגד
הנבגד14/05/2017ענבל שלום,
לא ציינת ממי קיבלת את ההודעה והאם את מכירה את מי ששלח ,קיימת אפשרות שאולי נשלחה אלייך בכלל בטעות.
יחד עם זאת, ייתכן ומדובר בדבר אמיתי.
עשית טעות חמורה שאמרת לבעלך כי אם זה נכון, אז הוא יעשה הכל כדי לטשטש ראיות. זה ברור שהוא מכחיש, כך עושים כל הבוגדים.
אם באמת את רוצה לדעת מה קורה, את צריכה להנמיך פרופיל "ולשכוח "מזה. תני לבעלך להבין שאת מאמינה לו ושחזרת לשגרת חייך.
אם הוא בוגד, אז מהר מאוד הוא ימשיך לבגוד .
אז תתחילי לבדוק אצלו הודעות בנייד ובמייל מבלי שהוא ידע . אם יש לך אפשרות תפעילי חוקר פרטי
רק אז תדעי מה המצב האמיתי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלצערי הרב
אור19/05/2017ומנסיון.
ההודעות האלה לא משקרות ואין עשן בלי אש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשביל להיות בטוחים ב-100 אחוז רצוי לבצע מעקב ע"י ציוד מתאים
בעל ניסיון25/05/2017כיום יש המון אפשרויות להתחקות אחר אדם ע"י שימוש במצלמות נסתרות,מכשירי האזנה מוסלקים וזעירים, מעקב GPS לרכב ועוד .
את יכולה לשכור חוקר פרטי שמשתמש באותו ציוד ריגול או פשוט לרכוש את הציוד באופן עצמאי דרך חנויות או יבואנים בצורה דיסקרטית לחלוטין.
תפעול המכשירים הוא בסיסי בהחלט וכל אדם יכול להשתמש בו גם ללא ידע טכני.
שיהיה בשורות טובות בהצלחה בכל צעד שתקחי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רגע לפני הדבר האמיתיעם הפנים קדימה01/05/2017
אני ובת הזוג שלי יחד שנתיים וכעת אנו עומדים בפני נישואין. אני לא טומן את ראשי בחול ויודע שמוסד הנישואין הוא תובעני ושוחק. לכן, כחודש לפני מעמד החופה בחרתי להתייעץ דווקא כאן, במקום שאנשים מגיעים אליו כדי לפרוק ולהתייעץ בזמן שהרע כבר מאחוריהם.. אני ברוך ה' שמח באישתי לעתיד ואין לי שום רבב בקשר הזה שבנוי על המון אהבה אמון וטוב לב של שנינו האחד כלפי השני.
אבל מאוד הייתי רוצה לשמוע מכם חברי הפורום מה אני יכול/אמור/צריך לעשות ע"מ שאזכה באמת להעניק לה את החוזק ואת האמונה ההדדית לאורך שאר הזמן. כי אחרי החתונה מתחילים החיים המיתיים, ואני לא תמים, אני פשוט מאוד מאוד רוצה ונחוש להצליח להיות בעל טוב ובעזרת ה' אבא טוב יום אחד, למרות כל הפיתויים ולמרות שהגבר מטבעו הוא יצור תאוותן לכל. אשמח לשמוע מכם המלצות ומאחל לכל אחד ואחת מכם שיתגברו על כל הקשיים שניצבים בדרכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כל הכבוד לך
לילך11/05/2017אתה לפחות מנסה להשרות עליה ביטחון ולעבוד על החולשות שלך . הלוואי ורוב הגברים ביו כמוך.
הייתי רוצה שגם בן הזוג שלי היה נוהג כך ומקווה שעוד יגיע לשלב שבו יבין את חולשותיו ואת הצער שהוא גורם לי בהתנהגות שלו .
בהצלחה לכם בחיים ובנישואים .
מזל טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרגע לפני הדבר האמיתי
עם הפנים קדימה11/05/2017תודה רבה לילך, הייתי שמח לקבל עצות מחברי הפורום הוותיקים וכן מיששכר שאני עוקב באדיקות אחר הטיפים שנותן כאן בפורום..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזמן...
אור19/05/2017רק הזמן יגיד מה יקרה באמת.
השנים חולפות וכל מה שתלמד היום כאן (או שלא) תשכח מהר מאוד והחיים ילמדו אותך.
ילדים, בית, משכנתה ובעצם אינספור מהמורות שאלו לעבור יחד לטוב ולרע.
רק אלה ילמדו אתכם מה נכון ומה לא.
אם תצליח להמשיך לאורך השנים לראות אותה כמו שאתה מביט בה היום, אישה בפני עצמה ולא דמות ברורה מאליה במראה, יש מצב שתישאר בעל טוב.
זמן =שיגרה והשגרה היא אויבה של כל זוגיות.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושיןמאיה08/03/2017
שלום אני נשואה 8 שנים פלוס 2 ילדים
הזוגיות שלי במשבר כרגע ובראש שלי רצות מחשבות על גירושים. בעלי יש לו לב טוב . נותן המון תשומת לב רגיש ונותן תמיד הרגשה שאני הכי מיוחדת וסקסית. מאוד מפנק ולארג׳. הוא עוזר לי במטלות הבית. עד פה אלו הדברים שמאודדד קשה לי לוותר עליהם. לעמות הצד השני שבגללו אני חושבת על גירושים; הוא תלותי בי ובהורים שלו. ההורים שלו תומכים בנו כלכלית מאוד. הוא מאוד תשומי. אובססיבי. חסר בטחון. חלש מאוד נפשית. בורח מהתמודדות במצבים קשים. נכנס ללחץ מהר וגם מאוד עצבני ואין לו הרבה סבלנות לילדים. בעבודה לא מוצלח במיוחד. הוא עובד כמחסנאי ועד לפני 4 שנים החליף הרבה מקומות עבודה - לא היה מתמיד כי לא היה מסתדר עם הבוסים. כל הזמן צריך ממני גבול חזק . הוא בא לבית שפינקו אותו ונתנו לו מה שהוא רוצה. ורק כשאני מציבה לו גבולות חזקים אז מתאפס על עצמו. הוא לא ממש אחראי . ומאוד קשה לי לסמוך עליו . אין כל כך כבוד ביננו. יש חברות טובה ומשיכה סבירה. אף פעם לא הייתי שלמה עם הנישואים האלה. הוא מאוד תלוש מהחיים. מתיש ומוציא המון אנרגיות ממני. ותאמינו לי יש לי סבלנות מברזל וספגתי המון. מה לדעתכם עליי לעשות ????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אל תמהרי כל כך
ק09/03/2017תנסי לתקן את המצב. הוא נשמע כמו גבר עם יתרונות וחסרונות. את חושבת שמה שיש בחוץ שווה זהב? תחשבי שוב. אלה ששווים משהו, כלכלית-חיצונית-אופי, מודעים לזה ומנצלים את זה עד תום עם נערות בנות 20-30 וכל השאר הם גברים כמו שתיארת את בעלך. יש ביניכם חברות טובה ומשיכה? תברכי על זה. אחוזים גבוהים של נשואים מתלונננים על העדר הדברים האלה. אל תוותרי על מה שיש עבור חתול בשק. תנסי להביא לשינוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מפחדת להתגרש צעירה ללא ילדיםצעירה ללא ילדים04/02/2017
שלום. אני בת 31. נשואה שנה וחצי. בלי ילדים. אין זוגיות. אין אהבה. אין סקס. אין אמון. אין כלום. ממש לא מאושרים ביחד. ריב ללא הפסקה. נתק של ימים כל פעם מחדש. מבועתת מהמחשבה של להתגרש. לא הולכים למשפחות אחד של השניה. לא ישנים ביחד. כל החיים נעצרו. לא מצלילים לנהל שגרה של יום אחד נורמאלי. התעללות נפשית. כבר מעל חצי שנה שזה עומד על הפרק. כל שבוע השאלה עולה ושנינו מפחדים לפרק את החבילה למרות שלא נשאר כלום כלום כלום בנינו. מה לעשות?? לעזוב את הבית? להתחיל את תהליך כתיבת הסכם הגירושין?? ממש תקועה ומבועתת...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחיקה
שדון לילה10/02/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השלכות בגידות בחיי הנישואיןאייל20/01/2017
החיים שלי בזבל אני נשוי 14 שנים וחוויתי עם אשתי עליות ומורדות לאחרונה גיליתי שהיא בגדה בי עם המוסכניק שלנו ורק כשקראתי סמסים שלה איתו ערב שבת הבנתי כמה המצב חמור לא יודע אם היא שכבה איתו אבל בפירוש היא כתבה לו שהיה בינהם רומן פיזי ונפשי מצבי הנפשי גרוע מאוד אני אוהב מאוד את הילדים שלנו וחבל לי מאוד על עוגמת הנפש שתיגרם להם המצב הזה מאמלל אותי מאוד דיברתי איתה על זה במקרים קודמים שהיו ואיכשהו "העברתי" והיא אמרה לי שאני בגדתי ראשון ביחסי החברות האהבה והכבוד ההדדי למרות שמעולם בכל שנות נישואינו לא אהבתי לא נפשית ולא פיזית אשה אחרת לא יודע מה לעשות אני שבור מהצער על הילדים ואיך זה ישפיע עליהם אני תמיד הייתי אבא נפלא אליהם והם חלק ממני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול
הנבגד23/01/2017אייל ,
אני בהחלט מבין ומכיר את המצב שבו אתה נמצא.
האדמה רועדת מתחת לרגלייך והכל מתמוטט.
בנקודת זמן הזו אני חושב שאתה חייב לקבל עזרה מקצועית, פסיכולוג או מטפל אישי/זוגי, מישהו שיוכל לייצב את מצבך הנפשי.
אתה הולך לחוות תקופה לא קלה ויש קושי רב להבין מה בדיוק קרה שם. אתה בעצמך אומר שאתה לא יודע האם היא שכבה איתו למרות שקראת את הודעתה שמדברת על רומן פיזי
פשוט קשה לך להבין ולהאמין.
המקרים הקודמים ש"העברת " , למה כוונתך ? האם היו בגידות כבר בעבר ?
אתה חייב לעמוד על הרגליים ולהתחזק
תקרא ותלמד על עולם הבגידות כך תבין באיזה סיטואציה אתה נמצא בה
כך תוכל להתמודד ולעבור את התהליך הקשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעלי בוגד בי עם טרנסיותנלה02/01/2017
גיליתי שבעלי מחפש ריגושים ואפילו בגד. ניסיתי לעשות הכל שיהיה לו טוב, הוא גמלאי ולא מוצא עבודה ראויה להשכלתו, ולמרות שאני תומכת בו מאוד בכל התחומים, הוא מחפש ריגושים מחוץ לבית. לא גיליתי לו במשך כחודשיים שאני יודעת עד היום. ביקשתי שיעזוב, אך לא נראה שיעשה כןץ מה עליי לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחיקה להנהלה
שדון לילה02/01/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)