מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יתר לחץ דםמירב אפללו15/02/2012
שלום רב,אני בת 39,ברקע לופוס,מטופלת בפלקווניל+הלטרוקסין עבור בלוטת התריס,לאחרונה נתגלתה בעיית לחץ דם 180/110 ,הרופא החל לתת לי טיפול של ויזודיפ קומבו פעמיים ביום ןנורמטין 25 אחת ליום,במדידות לחץ הדם נע סביב ה160/90 ודופק בסביבות ה88.האם יתכן שלאחר כחודש של טיפול תרופתי עדיין לחץ הדם מוסיף להיות גבוה?מה ניתן לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יתר לחץ דם - תגובה
ד``ר ויקטור פרחויקי15/02/2012עם ערכי לחץ דם של 180/110 צפוי במינון יחסית גבוה של 3 תרופות.דופק של 88 מרמז שמינון האטנולול עדיין יחסית נמוך.
האם יש עדות של מעורבת כליתית של הלופוס?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך
מירב אפללו16/02/2012שלום רב
לאחר אולטרסאונד כליות היתברר שאין מעורבות כליתית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך - תגובה
ד``ר ויקטור פרחויקי19/02/2012שוב, אז צפוי שיהיה צורך במספר תאופות לאיזון של לחץ הדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קביעת תורדואגת14/02/2012
שלום רב ד"ר פרחויקי אני מבקשת לקבוע תור דחוף אלייך בקשר לאבא שלי. חיפשתי דרך ליצור עימך קשר טלפוני, אך לא הצלחתי. אנא, איך אני קובעת תור אלייך לבדיקה, ייעוץ וטיפול באבי? דואגת מאוד תודה מראש על התייחסותך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - לחץ דם גבוהשלומי14/02/2012
היי,
אני בן 27 ללא מחלות רקע מתאמן מזה כ6 שנים בחדר כושר ,הלכתי לרופאה לא מזמן היא ביקשה שאעשה בדיקת לחץ דם סתם בדיקה שגרתית הוא היה מאוד גבוה 140 או מ50 על 90 אם אני זוכר נכון היא בדקה פעמיים גם בבוקר למחרת והוא היה בערך אותו דבר , היא שלחה אותי ישירות להולטר לחץ דם ,אני חושב שהיא נלחצה יותר מדיי,אני סטודנט ונמצא בבחינות סוף סמסטר .
בבדיקת ההולטר לחץ דם הערכים ביום יצאו 135 על 85 ובלילה 120 על 70 .
רציתי לדעת האם זה תקין ?והאם לחץ הדם היה גבוה באותן פעמיים שהיא בדקה רק בגלל לחץ נפשי כמו שאני חושב .
תודה והמשך יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון לגבי הלחץ דם הגבוה
שלומי14/02/2012תוצאות סיכום הולטר לחץ דם :
ביום :38 אחוז 135 ,ועשרה אחוז 85
בלילה : 78 אחוז 120 ו22 אחוז 79 .
זה לפי הבנתי
אני בן 27 ,שוקל 94 קילו גובה 186 מתאמן מזה 6 שנים בחדר כושר בתחום המשקולות בעיקר , אחוזי שומן יחסית נמוכים , אירובי 3 פעמים בשבוע .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפירוט ההולטר
שלומי14/02/2012בגלל הלחץ מהבדיקה שעשיתי אני מעדיף לפרט לך את התוצאות :
ביום :
150\92
158\64
90\139
74\139
84\136
139\79
140\87
142\75
148\ :
143\73
130\70
149\90
129\63
127\63
115\64
106\57
סורי על הטירדה אבל אשמח עם תענה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך..
שלומי14/02/2012ביום :
38% מעל 135 סיסוטלי
10% מעל 85 דיאסטולי
בלילה :
78% מעל 120 סיסטולי
22% מעל 70 דיאסטולי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך.. - תגובה
פרופ` אליעזר קליינמן15/02/2012כנ"ל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון לגבי הלחץ דם הגבוה - תגובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון לגבי הלחץ דם הגבוה - תגובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחץ דם גבוה - תגובה
פרופ` אליעזר קליינמן15/02/2012לחץ הדם בהולטר בגדר התקין. אני מאמין שהיית לחוץ בעת הבדיקות הגבוהות יחסית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחץ דם גבוה - תגובה
פרופ` אליעזר קליינמן15/02/2012לחץ הדם תקין. הסטיות נבעו מלחץ נפשי ככל הנראה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה פרופסור
שלומי15/02/2012תודה רבה פרופסוור הסרת דאגה מליבי..:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחץ דם
שלומי22/02/2012היי שוב פרופסור,
הייתי אצל הרופאת משפחה שלי נתתי לה את תוצאות ההולטר לחץ דם ,היא אמרה שהיא מעדיפה לבדוק שבועים במכשיר ידני פעם בשבוע להגיע אליה,היא בדקה לי שוב כשהייתי אצלה במכשיר הידני הלחץ דם היה קצת גבוה .
על פניו כמו שכתבת לי תוצאות ההולטר שרשמתי לעיל תקינות ,
האם יש לי סיבה לדאגה ?
האם יכול להיות שבכל פעם שאני צריך למדוד לחץ דם אני צריך לדאוג ?
האם ניתן להסתמך באופן חד משמעי על תוצאות ההולטר שאמרת לי שהן תקינות ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחץ דם גבוהרות12/02/2012
בני חייל בן 19 , הרחק מהבית. בדיקות מעבדה לפני מס' חודשים נמצא המוגלובין נמוך 12.4 ש.ק 30. מזה חודש ימים יש לו כאבי ראש מתגברים לאחר מאמץ פיזי ריצה וכו'.. מדידת הלחץ כל פעם ערכים שונים כגון: 140/90 150/76 היום נמדד 136/56 לצערינו, אין כל התיחסות רצינית.כיצד עלינו לנהוג. אודה על הענותך בהקדם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחץ דם גבוה - תגובה
ד``ר ויקטור פרחויקי15/02/2012המוגלובין של 12.4 הינו גבולי ולא מעיד הכרח על חוסר דם.
ערכי לחץ הדם גבוליים.
רצוי לעשות בדיקת ניטור לחץ דם 24 שעות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחץ דם גבוה
רות10/03/2012בהמשך לשאלתי. בני החייל נשלח לסדרת בדיקות בשל לחץ דם גבוה, 150/90 ולעתים בערכים נמוכים. משקלו 100 ק"ג.גובהו 1.84.סובל מכאבי ראש, ובעבר ראה שחור בעיניים. חלפו כמעט 50 יום מאז הגילוי הראשוני של לחץ הדם,בני אינו מקבל טיפול תרופתי,וטרם נעשה הולטר. א. באיזה תדירות לבקש בדיקת לחץ דם? ב. מה הסיבה לעיכוב במתן תרופתי? ג. האם הנזק כבר נעשה? ואם כן אילו השלכות עתידיות על בריאותו יכולות להיות? תודה.
ד``ר ויקטור פרחויקי14/03/2012לחץ הדם של בנך גבולי. יתכן ואם ירד במשקל לא יהיה צורך במתן תרופות.
צוצלץ בדיקת ל.ד. כל כמה שבועות.
בערכים כמו לו לא א סביר שיגרם כל נזק עד שיוכרע אם ומתי יש צורך בטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחץ דם גבוה
רות10/03/2012בהמשך לשאלתי. בני החייל נשלח לסדרת בדיקות בשל לחץ דם גבוה, 150/90 ולעתים בערכים נמוכים. משקלו 100 ק"ג.גובהו 1.84.סובל מכאבי ראש, ובעבר ראה שחור בעיניים. חלפו כמעט 50 יום מאז הגילוי הראשוני של לחץ הדם,בני אינו מקבל טיפול תרופתי,וטרם נעשה הולטר. א. באיזה תדירות לבקש בדיקת לחץ דם? ב. מה הסיבה לעיכוב במתן תרופתי? ג. האם הנזק כבר נעשה? ואם כן אילו השלכות עתידיות על בריאותו יכולות להיות? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תשלובת תרופותחן11/02/2012
שלום- נוטל בשל י.ל.ד תשלובת של אוקסאאר 50 מ"ג, פנדיל 5 מ"ג, נורמיטן 12.5 מ"ג. פעם בבוקר ומאוזן .לאחרונה הופסק שיווק הפנדיל ונלקח במקומו וזודיפ 10 מ"ג.
בבדיקה בערב נמצאו ערכי לחץ דם גבוהים 177/100 . לא ברור אם חוסר האיזון נובע מהחלפת הפנדיל ואולי השווה ערך לפנדיל 5 מ"ג הוא וזודיפ 20 מ"ג? מה דעתך?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשלובת תרופות - תגובה
פרופ` אליעזר קליינמן15/02/2012הפנדיל נחשב לחזק יותר מהווזודיפ ויש מקום להכפיל מינון הוואזודיפ לאחד בוקר והשני ערב. אפשרות אחרת - לעבור לנורווסק (אמלודיפין) 5 מ"ג אחד ליום. אם לא יספיק ניתן להעלות מינון ל10 מ"ג ליום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ברזל+ויטמין Dורד כהן11/02/2012
שלום רב,
שמעתי שעודף בברזל ועודף בויטמין D', עלול לגרום לסרטן.
האם זה נכון לפי המחקרים האחרונים.?
בתודה מראש
ורד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברזל+ויטמין D - תגובה
ד``ר ויקטור פרחויקי11/02/2012הפורום אמור לדון על נושאים קשורים ביתר לחץ דם.
עודף של ברזל עלול לגרום לבעיות בכבד. הבעיה קשורה למתן דם בכמות גדולה במשך שנים או במתן ברזל לתוך הוריד בכמות מוגזמת, לא עם לקיחת כדורים.
עודף של ויטמין D יכול לגרום לעליה ברמת הסידן, אך לרוב האנשים דוושא יש חוסר ויטמין D. אין קשר בין סרטן לויטמין D.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת לחץ דםיהודה10/02/2012
שלום ד" ר יקר,
מה שלומך?
אני בן 32 משקל 78 גובה 1.75
מדדתי לחץ דם בבדיקה בבית והיה לי ממוצע 126\74 דופק 86
האם תקין?אני קצת דואג.
אני ברוך ה בריא ללא תרופות
תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת לחץ דם - תגובה
ד``ר ויקטור פרחויקי11/02/2012המדידות בגדר הנורמה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגדלת מינון או שילוב תרופה ממשפחה איוסי05/02/2012
הגדלת מינון או שילוב תרופה ממשפחה אחרת?
אני בן 35
התחלתי לקחת אוקסאר (לוסארטן) 50 מ"ג כל בוקר.
לחץ הדם ירד מממוצע של בדיקות אצל הרופא כ-155 על 110, ל-140 על 90. כלומר: יש ירידה, אבל לא מספקת. אני שוקל אגב 110 ק"ג, גובה 182.
אבל ברור שההשפעה קיימת.
זאת לאחר 3 חודשים.
כעת הרופא מתלבט אם להגדיל את מינון האוקסאר ל-100 מ"ג ביום, וגם אז, השאלה היא:
1. האם לקחת 50 מ"ג בבוקר ו-50 מ"ג בלילה.
2. האם לקחת 2 כדורים של 50 מ"ג בבוקר.
אפשרות שנייה:
לא להגביר את מינון האוקסאר, אלא לקחת "אוקסאר פלוס"
או אוקסאר בשילוב כדור אחר.
ואם כן, איזה מהן?
יצוין שהאוקסאר לא עשה לי לכאורה שום תופעות לוואי (למעט הפרעות שינה בימים הראשונים בלבד). לכן אני מעדיף לכאורה אופציה של הגדלת מינון האוקסאר מאשר כדור נוסף.
או שעדיף דווקא קצת מינון מכל משפחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגדלת מינון או שילוב תרופה ממשפחה א - תגובה
ד``ר ויקטור פרחויקי08/02/2012כדאי לחלק את המנה לפעמיים ביום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחץ דם בזמן מעבר משכיבה לישיבהמשה05/02/2012
אני מטופל מזה שנים בשל לחץ דם גבוה. לאחרונה שמתי לב שבמעבר משכיבה לישיבה לחץ הדם עולה באופן חד (לדוגמא מ- 130/75 ל- 180/100). התופעה בולטת במיוחד בבוקר במעבר מיקיצה לעמידה. האם התופעה שתארתי הינה נורמלית? ומה הסיבה לכך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחץ דם בזמן מעבר משכיבה לישיבה - תגובה
פרופ` אליעזר קליינמן05/02/2012מעבר כזה גורם לרפלקס התכווצות כלי דם ברגליים כדי למנוע ירידת לחץ דם בשינוי התנוחה הזה. לעיתים תגובת התכווצות זו מעלה את לחץ הדם. לכן כדאי לבדוק מספר פעמים לאחר הקימה. אני מניח שלחץ הדם יתאזן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מדידה במכשיר בייתיחנה05/02/2012
שלום,
הרופא ביקש שאבצע בדיקות בבית כיון שבבדיקה במרפאה היו ערכים גבוהים. (בת 51) הבעיה היא שמזה ארבעה ימים קורה שאינני מצליחה למדוד ביד שמאל. האם הדבר מעיד על בעיה כלשהי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדידה במכשיר בייתי - תגובה
פרופ` אליעזר קליינמן05/02/2012יתכן שהדופק ביד שמאל חלש יותר או שאינו מול חיישן המכשיר שלך. כדאי לך לנסות את המכשיר שלך במרפאה בהשוואה למדידת אחות בשתי הידיים כדי לברר את אמינותו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעות לוואי בנטילת תרופות להפרעות שינהפרופ` אליעזר קליינמן30/01/2012
אני בת 65 מקבלת אוקסר 50+ בבוקר עם קאדקס1מג ובערב אוקסר 50 עם קאדקס. אני סובלת מהפרעות שינה אינני נרדמת בלי כדור שינה ויש לי כאבי רגליים. {לחץ הדם מאוזן}
תרופות אחרות שלקחתי גרמו לי לנפיחות מאוד גדולה ברגליים.
כמו וזודיפ ואמלודיפין. מה עושים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעות לוואי - תגובה
ד``ר ויקטור פרחויקי31/01/2012יתכן ויש אופציות אחרות כמו להוריד את התרופות לפני שינה ולעלות את המינון במשך היום, אבל הנחיות מעשיות לטיפול צריכות להיעשות ע"י רופא שמכיר אותך ובדק אותך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת לחץ דםיהודה29/01/2012
האם דופק של קצת מעל 90 במנוחה יכול להיות תקין? (כאשר לחץ הדם אגב בטווח 120/80)
מודאג מאוד ואודה לך על תשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת לחץ דם - תגובה
ד``ר ויקטור פרחויקי31/01/2012בהחלט יש אנשים עם דופק בסיסי מעל 90.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחץ דם נמוךדן29/01/2012
שלום רב,
בן 28, מאובחן ב-cfs, תסמונת התשישות הכרונית. מלבד זאת אני סובל קבוע מלחץ דם נמוך (סביב ה-100/60). אני חושב שהלחץ דם גם משפיע על החולשה והרגשות הסחרור לפעמים.
יש לציין שעשיתי גם בדיקת הולטר.
שאלתי:
האם יש איזה פתרון טוב (מלבד תרופות) שיכול לאזן את הלחץ דם? ידוע לי שזה לא מסוכן, אך בכל זאת זה כנראה משפיע על החולשה הכרונית שלי.
תוספת קטנה: האם כדורי מלח יכולים לעזור?
הרבה תודה מראש.
דן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחץ דם נמוך - תגובה
ד``ר ויקטור פרחויקי31/01/2012לחץ הדם שלך תקין ואין צורך בטיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחץ דם המשךלימור28/01/2012
חייבת לציין ההולטר היה מעל הנורמה האחרון זה שלפניו היה תקין לחלוטין.
עכשיו המדידות חוץ מלפני לקיחת הטיפות ההומופטיות תקינות לחלוטין. כמו הערכים שנתתי.
עדין מצריך טיפול תרופתי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחץ דם המשך - תגובה
ד``ר ויקטור פרחויקי31/01/2012אם ההולטר לא תקין יש לקבל החלטה מותאמת למצב הנוכחי.
כדאי שמומחה ליתר לחץ דם יבדוק אותך על מנת לקבל החלטות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחץ דםלימור28/01/2012
איזה אירוע נוסף???? לי לא היה אירוע חלילה לאמא שלי היה אירוע.
לפני 5 שנים.
אני שאלתי עלי עפ האינפורמציה האם המדדים תקינים ? והאם אני יכולה להמשיך בנתיים בדרך זו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחץ דם - תגובה
ד``ר ויקטור פרחויקי28/01/2012לחץ הדם תקין הינו מתחת ל- 140/90.
אם בבדיקת ההולטר לחצי הדם נמדדו מעל הנורמה פירושו של דבר שאת לא מאוזנת ויש להוריד את הערכים, כנראה עם טיפול תרופתי לערכים נורמליים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)