מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חשוב ודחוףדני24/09/2010
לפי מה שאני מבין כאשר עושים פעילות גופנית - מאמצים את השרירים השריר בעצם מתפרק ואז צריך ליהיות תהליך של בנייה מחדש והוא גדל ומתחזק (או לפחות שמשהו בכיוון הזה) השאלה שלי היא מה קורה בתהליך שבו גם מבצעים פעילות גופנית כזו (אנאירובית למשל או אפילו אירובית) אבל אוכלים סך קלוריות פחות ממה שהגוף עקרונית צריך אפילו ללא הפעילות הגופנית האם מה שעלול לקראת זה רק פירוק של השריר ללא יכולת של השריר לבנות עצמו מחדש (שלא לדבר על לגדול) כי לגוף לא יהיה מאיפה לקחת? האם בכל זאת זה מסתדר ? אודה לם מאוד אם תוכלו להסביר לי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בניית שריר במצב של דיאטה
צחי כנען25/09/2010שאלה יפה (סליחה שנתתי ציון).
במאזן קלורי שלילי קרי מיעט קלורי ביחס להוצאה אין בניית שריר אלא מקסימום שמירה על כמותו.
רקמת השומן קטנה ולמעשה אחוז השריר עולה (למרות שכמותו אינה משתנה.
בפועל אנו נראים טוב יותר. כדי להגיע למצב זה צריכה להיות תזונה מאוד מאוזנת עם מספר קלורי לא קטן מדי ופעילות של כוח ואירובי מספיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה - עדיין לא כל כך ברור
דני26/09/2010לא הבנתי, אם ללא תפריט מאוזן ומותאם אלא באופן כללי במצב של גרעון קלורי ללא בדיקה והתאמה ספציפית לפעילות האם עדיין מומלץ לנסות ולעשות פעילות אנאירובית/ אירובית או שמא במצב כזה עלול ליהיות יותר נזק מתועלת? מה נכון לעשות? האם ללא פעילות יגרם יותר נזק? ובכלל הרי במצב של גירעון קלורי מרגישים יותר חלשים אז גם יותר קשה (אם בכלל) לעשות פעילות...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשפעת פ"ג
צחי כנען26/09/2010בכל מקרה תהיה השפעה חיובית של פעילות גופנית אירובית ואנארובית על הירידה במשקל.
אך שים לב שפעילות שאיננה נעשית נכון כגון "אימון יתר" ופעילות שאיננה נעשית באופן נכון אכן יהיה נזק מעל תועלת.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקהמירי23/09/2010
בדיקות מטבוליות חילוף החומרים והוצאה קלורית במשך היום כול אחד יכול לעשות על פי נתונים כמו גובה 174 ומשקל 67 כמה קלוריות אני צריכה בשביל לרדת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה התכוונת כל אחד יכול לעשות?
צחי כנען25/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
מירי26/09/2010לפי בדיקת משקל גובה גיל יש נוסחה כול שהיא לא ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנוסחאות לחישוב הוצאה קלורית
צחי כנען26/09/2010יש באינטרנט מספר נוסחאות שניתן דרכן לחזות את ההוצאה הקלורית היומית (אתרים ישראלייים כמו של קופ"ח כללית וכו') ואתרים בינלאומיים.
נוסחאות אלו הן ממוצעות ובעייתיות מאוד ברמת הפרט אבל "בגדול" אפשר לקחת את מספר הקלוריות ולהתייחס אליו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות
מירי29/09/2010אוקי לקחתי ויצא לי נתון של 1440 קלוריות מי שעושה ספורט כמה קלורית צריך כדי להרזות עם נתון זה
ומי שלא עושה ספורט כמה קלוריות הוא צריך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוצאה קלורית
צחי כנען01/10/2010לא ברור האם החישוב שלך הוא כולל רק חילוף חומרים בסיסי או גם את ההוצאה הקלורית במשך היום
תשלחי לי את הלינק לאתר אם אינך יודעת את התשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
מירי02/10/2010המספר שיצא לי זה לפי הנוסחה שייכת לקצב חילוף חומרים בסיסי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחילוף חומרים בסיסי
צחי כנען02/10/2010חילוף חומרים בסיסי הוא חלק אחד מתוך שניים השייך להוצאה הקלורית היומית:
חילוף חומרים + הוצאה קלורית במשך היום על פעילות יום-יומית = סה"כ ההוצאה היומית
"בגדול" אכילה השווה לחילוף חומרים תייצר בוודאות ירידה במשקל, אין לאכול פחות מכמות קלורית זו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תה סנהמירי21/09/2010
במידה וכול השבוע שומרים 1200 קלוריות לפעמיים פחות וסופ שבוע אוכלים יותר מין הרגיל אבל לוקחים תה סנה ושבת יוצא ולבלות בשירותים (שילשול)יכול להיות שמשמינים מיזה?
ממש עליה מששעותית 5 קילו ב3 חודשים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סנה
צחי כנען22/09/2010סנה אכן גורם חומר משלשל ויוצר אולי תת ספיגה קטנה שאינה "מכסה" על העליה בכמות הקלוריות בשבת.
הטריק של לאכול יותר ולנסות "לתקן" באמצעים כאלו - משלשלים / הקאות וכו' הם שליליים מן הסתם , ולמעשה מוגדרים תחת הפרעות אכילה.
הטוב ביותר שתיגשי לדיאטנית המומחית בתחום (!) גם בנושא התהנגות האכילה וגם להרזיה מבוקרת
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיקום הגוף
מימי23/09/2010איך משקמים גוף שעובר התעללות בשבתות ומורדים את הקילוגרמים המיותרים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיקום
צחי כנען25/09/2010"פשוט" לפנות לדיאטן/נית ולבנות תוכנית תזונתית והתנהגותית מתאימה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רעב אחרי שוקולדירון21/09/2010
שלום רב,
אני בן 22. לאחר אכילת שוקולד מופיע אצלי כמעט תמיד רעב חזק ששום כמות של אוכל לא יכולה להשביע. זה עובר רק אחרי כמה שעות. האם התופעה מוכרת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אכילת שוקולד ורעב
צחי כנען22/09/2010התופעה אכן מוכרת וכנראה קשורה לעליית סוכר גבוהה לאחר אכילת השוקולד וירידה דרמטית לאחריה שיוצרת רצון עז לאכילה נוספת.
האם אותה תופעה קיימת אצלך גם לאחר גלידה ? עוגה ? וכו' ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני חושב שזה רק עם שוקולד
ירון22/09/2010אני חושב שזה רק עם שוקולד ולא עם מתוקים אחרים, ובייחוד אם זה שוקולד למריחה. יש לזה הסבר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתופעה מוכרת....
צחי כנען25/09/2010הכי חשוב שתלמד את גופך. אם שוקולד למריחה ולא מזונות מתוקים אחרים גורם לך לתהליך שהזכרתי אז דע. רבים מעידים על מזונות אחרים שגורמים להם ירידה סוכרת לאחר אכילתם ואפילו שתייה כמו קפה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קמח ללא לקטוזרות15/09/2010
לימור וצחי ערב טוב שאלתי האם פרוסת לחם ללא לקטוז שווה מבחינת הקלוריות ללחם שחור רגיל? אודה לתשובתכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחם ללא לקטוז
צחי כנען15/09/2010האם התכוונת לחם ללא גלוטן ?
לקטוז=פחמימת החלב ולכן בלחם "רגיל" אין סיבה שיהיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צחי ולימור שלוםaaa13/09/2010
צחי ולימור שלום,
ירדתי במשקל ע"י קיצור קיבה 42 קילו לפני כ3 שנים. מאז אני שומרת על המשקל.
בעקבות הצבא ועודף הזמנות של אוכל לבסיס עליתי כ8 קילו. הצלחתי לרדת 4 קילו חזרה והיום אני שוקלת 70. (גובה 1.65 בעלת מבנה רחב)
אני הולכת לדיאטנית שנחשבת מאוד בקופ"ח.
ניסינו דיאטה קצת קשה ושונה- פחממות רק בערב (איתה ירדתי את ה4 קילו שעליתי בצבא) אך הדיאטה היתה לי קשה מדי ולא הצלחתי לעמוד בה בשלב מסויים.
עברנו לדיאטה רגילה- כ1000 קלוריות אולי קצת יותר ביום...
מאז אני מודה- אני האשמה- לא עמדתי בה כמו שצריך ולא ירדתי ולא עליתי.
היום(!) אחרי דיכאונות ורגשות אשמה חזרתי לדיאטה אך הדיאטה שלה נאבדה לי ואני נפגשת איתה רק עוד שבועיים עוד פעם. אז שיניתי קצת את התפריט ורציתי לשאול לדעתכם.
07:30- 3 חצי אגוזי מלך
10:30 אקטיביה 0% + 3 חצאי אגוזי מלך
13:30 -במקרה היום אכלת סלט עוף של ארומה, אך באופן כללי מתכוונת לאכול: כוס תוספת+ ירקות מבושלים/חיים - בשר אני לא מרבה לאכול... חוץ משניצל וחזה עוף אני לא אוכלת בשר וגם זה בקושי.
16:00 תה +סוכרזית + 1 עוגיה/ אנרג'י דיאט
18:00- פרי/אנרג'י דיאט/ארטיק דיאט
21:00- סלט ירקות + כוס כוסמת + 1 וחצי כפות גבינה
או סלט ירקות + ביצה/חביתה + 1 וחצי כפות גבינה.
אני רוצה להוריד 10 קילו אחרונים שנותרו לי שדיי קשים להוריד אותם בגלל שירדתי המון במשקל ובתפריט דל מאוד בגלל הניתוח.
האם אני יכולה לרדת מתפריט כזה? שנחשב לתפריט רגיל אחרי ניתוח קיצור קיבה וירידה דרסטית עם חוסר אוכל במשקל?
תודה
אני :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר תשובה בבקשה?
aaa14/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהירידה במשקל
צחי כנען15/09/2010על פניו "נשמע" סביר התפריט שתיארת אך אינני ודע האם הוא ייצור מינוס קלורי ואכן יחזיר אותך לירידה נוספת במשקל. קיימות 2 דרכים לבדיקה: 1. ניסוי ותהיה כלומר מנסים תפריט מסוים ובוקדים את תוצאותיו ובהתאם מתקנים 2. בדיקות מטבוליות כמו חילוף החומרים והוצאה קלורית במשך היום ובהתאם בונים תפריט שקרוב לוודאי "מההתחלה" יביא לירידה במשקל.
לטעמי תנסי את הדרך הראשונה בליווי הדיאטנית.
בצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלוטן
dada08/10/2010תנסי לא לאכול גלוטן - חיטה ומוצריה
סבלתי יותר משנה משלשולים וכאבי בטן -ירדתי ל42 ק"ג בבדיקות הרבות שנוגעות במעיים לא עלו על כלום, רופאה הציע לי לא לאכול גלוטן והמצב השתפר הרבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש תחליפים לאנשור?נואשת12/09/2010
אני בת 35, סובלת ממחלות רקע שגורמות לדלקות כרוניות במערכת העיכול שבאות והולכות, ומשילשולים וכאבי בטן קשים. לאחרונה הומלץ לי לשתות בעיקר אנשור ולנסות לאכול מדי פעם ארוחות קלות לעיכול כמו פירה תפו"א, מרק עוף וכו'.
רציתי לשאול שתי שאלות, אחת, האם תוכלו להמליץ לי על מזונות קלים לעיכול, כי אפילו פירה תפו"א גורם לי לכאבי בטן? ושאלה שניה, מסובכת יותר: בגלל שאין לי דלקת מעיים ראשונית כמו קרוהן או קוליטיס אני לא מקבלת אנשור מסובסד וקשה לי מאוד לעמוד בהוצאה הכלכלית, כי האנשור יקר מאוד. האם יש תחליפים לאנשור? האם אפשר להרכיב אותו מחלקיו השונים לבד? למשל, לקחת טבליות מולטיויטמינים ולהוסיף להן אבקות בדומה לאלו ששותים אנשים המנסים לעלות במשקל? או אבקות או מרכיבים זולים כלשהם שאפשר לקנות לבד ולערבב, כדי לקבל את הקלוריות והחלבונים וכל מה שנדרש כדי להרכיב דיאטה דומה לזו של האנשור?
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מזון רפואי - אנשור
לימור בן חיים13/09/2010אנשור הוא מזון רפואי ומתוכנן באופן כזה שקשה להשיג הרכב דומה במזון רגיל
יש תכשירים דומים באבקות או כמשקה אבל גם הם בהגדרתם מזון רפואי
תכשירים לספורטאים או אבקות אחרות לא תמיד נותנים מענה תזונתי דומה וכמו כן אינם בהכרח יותר זולים
אני מציעה לבקש מהרופא המומחה שלך ( גסטרו) או מהדיאטנית מכתב המלצה לשימוש בתכשיר כמזון רפואי במרשם
עם הפניה כזו אפשר אולי לקבל הנחה או השתתפות בתשלום
לגבי התאמה של תפריט מתאים עבורך יש כמובן לקבל יעוץ פרטני מקצועי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ירקות טרייםמירי11/09/2010
נוסף לרגישות ללקטוז שמתי לב שאחרי אכילת סלט טרי או אכילת ירקות טריים הבטן שלי מתנפחת ומלאה בגזים ,(סליחה) סביר להניח שירקות טריים לא מתאכלים לי טוב בקיבה מה אני אעשה?רק ירקות מבושלים אני צריכה לאכול עכשיו?מה כן אפשר לאכול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיבים ובעיות עיכול
צחי כנען12/09/2010נכון שלרוב האנשים אכילה מרובה של ירקות ופירות טובה ונעימה אך יש גם אנשים הסובלים מעודף סיבים תזונתיים...הקשיבי לגופך ונסי לאכול מעט ירקות וללא הקליפה- למשל מלפפון וכמובן ירקות מבושלים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ספורט!! כנראה פגיעה בברך.....אני10/09/2010
היי צחי...
מזה שבועיים אני לא עושה שום פעילות גופנית בגלל כאבים בברך,היום ניסיתי ללכת אבל תקפו אותי כאבים והפסקתי באמצע...
העיניין הוא--שגם אני אוכלת יותר מהרגיל כהמלצתך,וגם אני לא עושה פעילות גופנית.
האם זה בסדר?או שעליי לשנות משהוא?אני יהיה אצלך רק ברביעי הקרוב,ולכן אני שואלת כעת....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא לשנות דבר!!!
צחי כנען12/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאו.קיי,תודה
אני12/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גבינה צהובה 5% מותכת בטוסט בריאה?צחי06/09/2010
גבינה צהובה 5% מותכת בטוסט בריאה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין סיבה שלא....
צחי כנען07/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי לידה לא מתייאשתמגי אלי02/09/2010
שלום ד"ר:
אני חודשיים וחצי אחרי לידה. לפני שבועיים חזרתי לאימוני כושר: הליכות, מכשירי חדר כושר ועבודה על בטן ושרירי רצפת האגן ( עסקתי בספורט וימונים לפני הלידה).
תזונה: בוקר- דגנים או קפה ם עגיות ללא סוכר
צהריים- ארוחה מבושלת כגון אורז ותפו"א
שעתיים לאחר מכן 45 דק' אירובי ואימון שרירי בטן ורצפת האגן
ערב- אחרי האימון סלט ירקות עם טונה.
לעיתים יוצא לדלג על ארוחת צהריים בגלל תשומת הלב המרובה לתינוקת בשעות הללו.
לילה- אחרי שנאי משכיבה את הילדונת לישון יוצאת להליכה של שעה וחצי.
אחרי ההליכה יוגורט 1.5% ולישון.
לא הצלחתי עדיין לרדת במשקל.
מזיעה באימונים ומרבה בשתייה.
האם אחרי לידה זה כ"כ משתנה מאשר לפני שהייתי מצליחה להוריד בקלות במשקל כשנהגתי באותו אופן.
האם אני צריכה לצמצם ארוחות?
נואשת לחזור לעצמי ( חסרים לי 7 ק"ג)
תודה,
מגי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרזיה לאחר לידה
צחי כנען05/09/2010כן! הגוף משתנה וקצב הירידה אינו כפי שהיה.
האם את מניקה?
האם כפי שכתבת את מתאמנת פעמיים ביום ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
מגי אלי05/09/2010סיימתי להניק לפני שבועיים בדיוק . כן אני משתדלת פעמיים ביום להתאמן. האימון השני כולל הליכה בלבד לשם יציאה מהבית.
האם קצב הירידה משתנה בגלל הורמונים?
תודה
מגי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההנקה וירידה במשקל
צחי כנען07/09/2010בהחלט הנקה יכולה להשפיע על קצב ירידה במשקל, לעיתים בזמן הנקה הירידה גדולה יותר ולעיתים הפוך.
בכל מקרה, עליך לחכות לפחות 4-6 שבועות מסיום ההנקה כדי לבדוק את השפעת הדיאטה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על ההתייחסות
מגי אלי07/09/2010מגי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקטוז וחיטהמירי02/09/2010
גילו לי שאני רגישה ללקטוז וחיטה
מה עושים אני גם צריכה לעשות דיאטה
ואין לי מושג מאיפה מתחילים
קוטז מותר , גבינות קשות
ומה איזה סוגי לחם לייט יש ללא חיטהובלי גלוטן
מותר חלבון ביצים? עוף?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תפריט אישי
לימור בן חיים02/09/2010את צריכה להגיע לדיאטנית לצורך הרכבת תפריט אישי בגלל כל המגבלות
את יכולה לאכול פריכיות אורז , דגני בוקר או לחם דל גלוטן
לגבי מוצרי החלב תלוי בדרת הרגישות
כמו שאמרתי תפריט אישי יעוזר בהחלט לצאת מהבלבול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם טוסט עם גבינה צהובה 5% בריא?צחי30/08/2010
האם טוסט עם גבינה צהובה 5% (מותכת כמובן, כי זה טוסט) זה בריא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טוסט גבינצ 5%
לימור בן חיים30/08/2010תבהיר את השאלה האם ההתכה האם השומן או האם כל הכריך
למה לא ?
גבינה רזה 5% זה בסדר בקטגוריה של גבינות צהובות
אם הלחם מלא עוד יותר טוב בקלייה לא קורה דבר רע אלא אם מגיעים להשחמת יתר
בקיצור אם זאת הכוונה
אז בתור גוון זה בהחלט גוון בתחום הבריא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכוונה האם הגבינה הצהובה
צחי30/08/2010האם הגבינה הצהובה כשהיא מותכת, היא לא הופכת להיות לא בריאה?
ואם היא עדיין בריאה, אז מדוע אומרים שפיצה זה לא מאכל בריא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה לתזונאיתמעיין30/08/2010
שלום,
הייתי שמחה לקבל המלצה לתזונאית קלינית פרטית למטרת הרזיה באזור המרכז עדיפות לראשון לציון וסביבתה.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צחי כנען-נקודה!!
אתי03/09/2010אני הגעתי לצחי דרך הפורום הזה...ואני מאוד מרוצה...ממליצה בחום
הוא מקצועי,והשרות מעולה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי התפריט 1200מירי29/08/2010
היי צחי
לא השאלה היתה עם התפריט תקין והורדתי במשקל איתו ואחרי סופי שבוע שהיתי אוכלת הרבה עליתי ועכשיו אני רוצה לחזור כי עליתי במשקל
עם התפריט תקין ולא דל מידי ?
בוקר- 2 פרוסות לחם קל + 2 כפות קוטז ותפוח
צהריים ירקות מבושלים + חזה עוף
ביניים כפית ריבה + 2 כפות קוטז 2 פרוסות לחם קל
תפוח
ערב סלט ענק - 2 כפות קוטז 2 פרוסות לחם קל
מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שוב על התפריט
צחי כנען29/08/2010בגדול התפריט נראה בסדר ואינו דל מדי
השאלה אם במשקל הנוכחי ובאופן ספציפי לך התפריט מתאים (?)...אינני יודע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
מירי29/08/2010המשקל שלי 65 והגובה 1.74
התפריט ששלחתי בסדר לי , אין לי תלונות
השאלה אם אפשר להמשיך לרדת איתו או שיש בו יותר מידי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך ירידה
צחי כנען30/08/2010לא בטוח שגופך מסוגל לרדת ובעיקר לשמור על משקל נמוך יותר לאורך זמן
הנכון ביותר לפנות לדיאטנית ולעשות הערכה מסודרת: בעיקר למדוד אחוז שומן ולבדוק דרכו מהו משקל המטרה הריאלי שלך
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)